Új privát üzeneted érkezett!

Mármint a telószámom? Gondolom erre gondolsz :lol:
Priviben küldöm...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Már megint tető... :oops: :lol: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Itthon vagyok, jegeltem, pihentettem, jól el is fagyott. Design-os, szép lila, passzol az idei színvilághoz :lol: Most a papucsomban melegszik. Holnap nem dolgozom, de óvatosan takarítani fogok. Úgysem bírom ki.
Betty szorítok, szerintem baba. Hívott a barátnőm is, ma volt dokinál és a vérvizsgálat kimutatta, hogy babát vár. Hosszú-hosszú ideje próbálkoztak már. Ebben a ciklusban kezdett el szedni valami gyógyit a prolaktarin szintjére vagy mire és már sikerült is nekik. Nagyon örülök, hogy összejött nekik. Szóval csajok fel a fejjel, nektek is sikerülni fog. Betty szerintem ez a lehetséges műtét megtette hatását :wink: :lol:
Melisch nekem tegnap és tegnapelőtt 35.3 volt, ma emelkedett. Tegnap megvolt az akció, ma tuti nem lesz alábam miatt. Nem baj, ha lecsúszunk erről a hónapról is, majd a május.......Kondiba egy darabig én sem megyek :(
Dius ne is mondd, kész anyagi csőd! Én a DM-et halogatom, Bencének nadrágokat kell venni és a többiről nem is beszélek.......

királylány

Köszi, hogy drukkoltok nekem, jól esik!!
Dia, pihenj sokat a lábaddal, hát jól elintézted magad! :roll:

betty615

betty elküldtem az mms-t........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, nem tudom megnyitni az MMS-t :? :roll:
Azt hittem nincs beállítva, a központtól az előbb kértem beállításokat, de így is ugyanazt írja ki.
Hát kár, pedig megnéztem volna :roll:
De legalább tudom a számod :wink: , és ha van valami hír, és nem vagyok gépközelbe, te tudod meg először :wink: !
Gépre nem tudod felrakni a képet?

betty615

sajna nem...de megnézem hogy fent van e egyáltalán a gépen...van msn címed?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sajna nincs :roll:
Esetleg az e-mailemre küldheted :)
Itt van lent a bal sarkamban az e-mail címem :lol:
Viszont nekem most lépnem kell, mert megyek apáért.
Próbáld meg, ha nem megy, akkor mindegy :roll: :)
Puszi mindenkinek!
Jó éjt!

betty615

majd írd le holnap az e-mailed mert it nem engedi nekem.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Látom sehol senki. Betty igyekszem vigyázni.....bár előbb kellett volna. Apa most sokat segít Bence körül :)
Jó jszakát, ha nem vagytok itt. Melisch milyen volt a konditerem?

királylány

Kirus!
Ja,bocsi már össze-vissza írok. :D :oops:
A teszre értettem amit írtam.

Betty!
Másodszor is laptető. :wink: Ez nem véletlen! :D +++++++++++++++

Dia!
Milyen nadrágot veszel Bencének a DM-be? :D Nálatok azt is árulnak ott? :wink:
Talán H&M vagy C&A akartál írni. 8)

Jó éjt mindenkinek!

Domi újabb okos kérdése:
Anya a kukim alatt miért van két golyó?
Azt tudom,hogy csak a fiúknak van de mire való?
:lol: :lol: :shock: :shock:

KépKép
Kép
mucus75

mucus nagyon jót nevettem..........
:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!
Dius: Dominak aztán vannak kérdései! :mrgreen: Nos, nem a DM-ben akarok nadrágot venni :lol: hanem sokminden mást csak halogatom, mert felesleges pénz az egy szál se és Bencének mostanság nadrágokat kell vennem, mert kinőtte majdnem mindet és még sok minden más is kellene, de rangsorolok :wink: .....

királylány

Betty!
Hát ha volt halvány csik, akkor az csik. Bár ilyenkor már erősnek kellene lenni, hacsak a pé nem volt később. Lehet, hogy most nem szedted a clostylt, és elcsuszott egy kicsit, és később fogant. Mindenesetre, ha csinálsz holnap, akkor annak erődödni kell. Drukkolok nagyon, hogy a laptetők bejőjjenek (bár én nem hiszek benne, de tévedjek inkább)

Dia!
Húú, baker! Jól megjártad a lábújjaddal. Már én is ugrottam egyszer úgy rá, ráadásul mindkettőre egyszerre, hogy hetekig fájt. Visszatört mindkettő, de szerencsére csak zúzódás lett, igaz, durva. Teljesen belilult. Jobbulást!!! Lassan azzal a takaritással. Látom, te is tisztaságmániás vagy :wink:

Kirus!
Szépen visszaáll a szervezeted, és május-júniusban jöhet a baba.

Dius!
Jaj, már alig várom, hogy Szilárd is kezdje az aranyköpéseit. Már most is mondogat érdekeseket. Próbálja használni a nem átlagos szavakat, pl. inkább, persze. És legtöbbször nem jó helyre teszi. Olyankor nevetünk nagyokat rajta. Olyan cukik ilyenkor!

Melish!
A képen nem úgy látszik, mintha olyan nagy hátad lenne. Nem tűnsz egyáltalán túl izmosnak. Próbáld ki az aerobikot.

Én tegnap utánaolvasgattam, és CSAK a reggeli vizeletes lh teszt számit jóstesztnek. Igy a tegnapi nem hiteles. Ma reggel csináltam megint. Hát azon is van második csik, de jóval halványabb, alig lehet látni. Holnap-holnapután meg kellene ismételni, és ha erősödik, akkor lehet benne valamennyire hinni. Pedig én azt terveztem, hogy nem tesztelgetek. De a dokinő azt mondta, hogy ha megtudom, hogy terhes vagyok, azonnal menjek, mert progit akar pótolni, és azt jobb minél előbb elkezdeni, ha a megtartás a célunk. Igy, ha nem tesztelek, akkor megint késő lehet. A melleim nem fájnak jobban, egy picit érzékenyek a bimbók.

Ma megyünk anyuékhoz, ha tudok, még jelentkezek onnan.

Puszi, és szép napot mindenkinek!!!!
Vendég

Jó reggelt!!!!!
Betty nagyon-nagyon szorítok neked annyira bízom, hogy babás vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Királylány pihenj sokat. Voltam kondiba most jobb volt bicikliztünk, gyors járás, lábra dolgoztam inkább. Mikor meg hazaértem fáradt voltam nettezni. Képzeld megint kicsit barnáztam a konditerem után. Hát nem bírom már pirit. Na remélem ma nem lesz semmi, el kellett volna felejtsem már rég pirit nem, hogy barnázzak :shock: , lassan parázok nem jelent ez jót. Remélem a konditerem nem tetszik a lusta testemnek és nincs más gond. A hasam is fájdogál. Lyly nem vagy erre, nem tudsz valami okosat mi lehet a bajom. Ha ma is lesz valami hívom anyukámat de nem akartam hívni mert megint megmondja dilis vagyok.
Mucus jó okosakat kérdezz a fiad csak tudjál rá válaszolni :lol:
Nita remélem jól vagy.
Kicsi hazaértél már, Angie te mizus?
Melinda veletek mi van?

Kép
Kép
melisch

Melish!
Egyszerre irtunk, is láthatod fentebb a "beszámolómat" :D
Vendég

igen láttam, sajnálom a jósteszted gondoltam tudtad mikor kell nézni. Amint már írtam, nekem is volt halvány 2. csík de az nem jelentett babát csak ha erősödik és jó látható a csík. De az azért drukkolok neked.

Kép
Kép
melisch

melischköszi jól vagyok....most eszem az utolsó adag krumplis tésztát...... :cry: muszály még majd csinálnom mert megveszek ha nem ehetek még..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch biztos nincs semmi gond, de ha attól megnyugszol akkor hívd fel anyukádat. Inkább feleslegesen, mint bármi legyen. Nekem hiányzik a kondi.
Angie addig nem tudok nyugodtan feküdni, míg nincs tisztaság. Majd szépen, lassan, részletekben takarítok. Az ágyneműt már áthúztam :wink: Szerencsére nem fáj, csak ha nagyon terhelem. Olyan jó lenne ha napról napra erősödne a teszt és baba lenne a dologban :wink: Én minden esetre szorítok :!:
Többieknek ébresztőőőőőőőőőőőő!

királylány

Sziasztok, látom mindenki azért jól van. Én annál szarabbul.
A nap beszólása:"Nem most akartam gyereket és nem Tőled! Látom nem fogod fel mekkora felelősség, add örökbe!Az, h nem szedted a fogamzásgátlót az csak Te kíméleted miatt volt, meg az, h nem hagytalak el a vizsgáid miatt."
:shock: Fasza, kezdjük előről!
19 éves öcsém, aki haza jött tegnap a bentlakásos gimiből: " a gyerekedet, csak Anyáék nyakába akarod varrni"
Mindjárt államvizsgám van, és azt sem tudom hogy tanuljak, mert fekve nem tudok húzogatni, most egy gyógytornáslabdán nyomom...ülve, csak mennék át a rohadt vizsgán.
nem baja, ha Attila Húsvétra hazamegy, akkor majd mondja, h én milyen köcsög vagyok, h nem vettem el a gyereket. A fiának sem örül.
MSot mit csináljak...ne vegyem fel a telefont, ő mondta, h menjek a picsbe.
Komolyen gondolkodom, h nem -e lenne jobb a picinek valakinél, aki tényleg megfelelő szeretteljes családot tud biztosítani, és aza gond, h ezen már régóta gondolkodom. De nem azért , mert nem szeretem, hanem , mert nagyon-nagyon...
Ezek lehet, h csak a hormonok...
MIndegy. Ne haragudjatok, h ez így kijött, de senkivel nem tudom megbeszélni, és így olyan nehéz tanulni, ha lelkileg ki van az ember...
puszi

Kép
nyuszifül16

De most látom, h betöltöttem a 12 hetet, azért még nem vok teljesen nyugodt...mivel elvileg a vérzések a stressztől voltak tönn orvos szerint is, levendula olajat párologtatok, ami nyugtat, de ez már valahogy sok nekem... :cry:

Kép
nyuszifül16

nyuszi szivesen talizok vele.....kiöntheted nekem ami bánt.....
a páro meg hagyd a francba....nem érdemel meg titeket,hogy lehet ilyet mondani?????????????
vágd a fejéhez hogy anno akkor téged is megölhetett volna az anyád!!!!!!!!!!!!!
én tuti mondanám neki.........
a babát meg tarcsd meg.....nehéz most mindenkinek a helyzet........segítek amiben csak tudok!!!!!!!!!!!!!
írok neked privit.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita! Jól esik, látod már a Te néhány szavadtól is elfog a bőgés, nem azért mert bajom van, hanem , mert egyszerűen jól esik, h vki foglalkozik velem..tudom szánalmas. Taliznék Veled Nita, de Gyulán vagyok itthon, mert ha bármi van itt jobban megbízom az orvosokban és a kórházban, és rögtön be tudok menni egyedül is, ha nem okés vmi.

Kép
nyuszifül16

Nyuszifül ne hallgass Attilára meg tesódra sem! Hidd el fel tudod nevelni a kicsit. Anyukádék segítenek? Ők is ellenségesek még? Attilát küldd át hozzám adok neki olyat, hogy a fogai körmérkőzést játszanak a bennmaradásért! :twisted: :twisted: A "hulye kocsog" :!: :twisted: Szemétláda. Már bocsánat de legszívesebben megrángatnám. :twisted: Normálatlan. Hát az ő anyja inkább vetette volna el! szorítok a vizsgádra, mikor lesz? Mondanám, hogy nyugi, pihenj, de mondani könnyű. Gyere hozzánk egy pár napra-hétre.

királylány

Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok olvasgatlak benneteket és mindenkinek szívből drukkolok!!! Betty, Angie34 hajrá, lehet hogy pocaklakót hoz a nyuszi!:-))))))

Melish, szerintem inkább hívd fel a dokidat hátha ő meg tudja mondani hogy mitől lehet. lehet hogy a megerőltetéstől jobban kitisztul odabent minden. Olyan jó lenne olvasni téged is hogy minden ok. Szurkolok nagyon.

Nita örülök hogy minden rendben van. Én is nagyon kívánom a krumplis tésztát, és a húsoktól meg egyenesen rosszul vagyok, vajon mitől lehet ez?!

Királylány tessék magadra vigyázni. Szörnyű hogy egy olyan pici dolog mint a kisujj mennyire tud fájni, én is mindig mindenbe belerugok. Aztán csak szép kis pasis nadrágot Bencusnak!!

Mucus, én is sok jót hallottam erről a természetgyógyászos dologról, az olyan hogy köveket raknak a pocidra, vagy ez másfajta? Domi kérdései tényleg nem semmik, már előre félek Levikétől, de majd segítesz nekem pár ötletes frappáns mondattal leszerelni őt, ugye!!?

Melinda Pistike haja nem semmi, újra olyan mint egy kis csecsemő. Nagyon kis helyes fiatok van.

Nyuszi, ne haragudj hogy ezt írom, de én nem értelek benneteket.
Mindketten okos értelmes egyetemista emberek, hogy tudtok ilyeneket gondolni illetve mondani. Az már bebizonyosodott hogy a párod kb. egy 12 éves szintjén mozog, hogy ennyire ne legyen benne felelőség, nem tudom elhinni hogy amikor elkezdtetek próbálkozni, nem esett le neki hogy igen ebből bizony lehet baba.
Úgy érzem nem mértétek fel kellő képen hogy milyen hatalmas felelőséggel jár egy kisbaba. Szőrnyű olvasni is hogy miket mond neked a párod. Komolyan mondom nem jutok szavakhoz. És ő belőle lesz ügyvéd???? Ne haragudj hogy ezt most így leírtam csak nem bírtam már magamba tartani. Nyuszifül te meg ne is gondolkodj ilyenen, nagyon szeretted volna ezt a kisbabát, akkor nőj fel a feladathoz és ragaszkodj is hozzá, mert ugye nem ő kérte hogy megfoganjon, nem szabad így játszadozni egy kisbaba életével. Néz körül mennyien szeretnének, lásd. Melish Betty, és nem jön össze nekik olyan könnyen. Gondolod el micsoda szerencsés vagy hogy alig próbálkoztatok és ott van a kis pocaklakó a pocidba, akire annyira, de annyira vágytál. BECSÜLD MEG!
Senki ne haragudjon hogy ezt leírtam de már nagyon bennem volt, mert ...............................

Kirus, remélem minnél hamarabb megjönn, és helyre áll a ciklusod. És nyáron már babásodsz is!!!!!!

Szép napot Mindenkinek!

Kép
KépKép
boganna07

Királylány: ari vagy, köszi,de júni 15-ig, most nonstop nyomnm kell, muszály, h legalább az esélye meg legyen, h sikerül.
15-e a köv, de 2 tárgy és 6 féléves anyag, aza nyomorult jogszabály meg megváltozott, így tanulhatom előről, ráadásul nem nem egy van, hanem vagy 30 törvényszöveg + az elmélet, de ez ilyen.... Szóval, ha normál vzsga lenne nem paráznék, leszarnám, csak ezen múlik a diplomám, és nem nagyon haladok az az igazság. És négy ilyen vizsga van,a bból 3 dupla vizsga.
Hát tök mindegy, mit mondok neki, mert én próbálok vele kedves lenni, meg leszarni, h köcsög, észre se veszi, ha bajom, meg meg sem mondom neki, de a fancsali telefonokból, meg h nem örül a fiának, abból elegem van!
Veled mizu?

Kép
nyuszifül16

Boganna de jó, hogy jelentkeztél. Gondoltam rátok sokat. Kérünk ám pocifotót, ugye csajok?!
Vigyázok én magamra, de látod mi lett egy félrelépésből :?: :!: :lol: Hát nem kívánom senkinek, de még mindig jobb, mintha a kezemmel történt volna.

királylány

Anna: igazad van, tényleg nem a baba a hibás, csak attól meg rettegek, h veszekedéseket fog hallani esetleg, és nem akarom, h vki a fejéhez vágja, h minek vagy, hiszen a babák nagyon érzékenyek. Nem szeretnék neki rosszat soha, ha nem érdekelne, akkor Attila hülye unszolására elmentem volna a dokihoz...
Nem hiszem, h ügyvéd lesz, egyébként meg mindegy, mert 3 évig voltunk együtt, lassan 3 és fél, és soha nem tudtam, h ilyen oldala is van. Amikor bármikor babáról beszélgettünk, és feljött a szó, h mi van, ha, ő mondta, h nem bírná ki azt, h elvetessük, nem bírná, h ne lássa a szeme színét, a haját...és erre kiderült, h egy vadbarommal voltam együtt idáig. Tényleg az én hibám, h nem vettem észre, h milyen valójában, és nem akarom bántani a babát, én nagyon szeretem őt, és azért is vok itthon, mert tudom, h itt mindent megtesznek érte az orvosok lelkiismeretesen. Sőt , ha fáradt vok alszom, igyekszem figyelni rá...de fogalmam sem volt, h ilyen nehéz lesz egyedl, talán nem is az egyedül a nehéz, hanem, h érzem és azt kell hallgatnom, h én vok a szemét, mert mert megtartottam a gyereket. Attila fel sem fogta, h baba lehet azt már látom egyre tisztábban, ő én úgy gondolom abban reménykedett, h az orvosom a műtét után azt mondta, h nehzen lehet majd baba...
De igazad van, nem szabad arra gondolnom, h örökbeadom, hiszen ő ,c sak rám számíthat...de mi van, ha szar Anya leszek, és bántani fogják családon belül is...

Kép
nyuszifül16

Nyuszi ne vedd fel a telefont és ne olvasd el az sms-t, ne is állj szóba vele szerintem. Én tegnap eltrörtem a kislábujjam a bal lábamon, így itthon vagyok egy pár napig. Bencét elvitte anyukám oviba. Amúgy minden oké, jól vagyunk.Ebben a hónapban sem sok esélyt látok a baba összehozására :? Mondtam én Apának, hogy majd májusban, de nem hitt nekem :) Ha meggondolod magad gyere nyugodtan, közel lakunk a kórházhoz, sétában is 10 perc. A nőgyógy dokim meg nagyon ari és toppon van. S nem utolsó sorban itt lakik a velünk szemben lévő lépcsőházban :wink:

királylány

Nyuszi NEM LESZEL ROSSZ ANYA :!: Ezt verd ki a fejedből! Amikor a barátnőm várt babát és beszélgettünk, megkérdeztem tőle: jó-jó, de mi lesz ha nem fogom szeretni? Erre csak annyit mondott: hülye vagy! Igaza volt. Jó anya leszel, mert szereted és mindent meg fogsz tenni érte. Nagyon vágytál már rá.

királylány

Királylány: Hú, beütötted valahova? Be is van gipszelve, bár lábujjat nem nagyon lehet úgy tudom. Akkor gondolm pihenés egy jó pár hétig, jobbulást Neked!
Most tényleg tanulnom kell, nem csak a maqam miatt...
De ha végzek egyszer ezekkel a hülyeségekkel, akor tényleg összefuthatnánk... :)
Te szedsz vmi gyógyszert, v mit mond a doki, miért nem jön össze?

Kép
nyuszifül16

nyuszi ne tarcsd a kapcsolatot azzal a f@sszal!!!!!!!!!jobb lesz neked is hidd el!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igazatok van, ráadásul neteztem egy picit, és tök szörnyű történetek olvastam, h mennyien elvesztették a baájukat...Hát én is egy fasz vok, h örökbefogadás meg mi a szar...csak lesz valahogy.... eddig is volt...Befogom inkább. A telefonom meg kikapcsolatam, elmehet a sunyiba, a családjával együtt...
Megyek lassan tunulni.
Mindenki vigyázzon magára!
puszi

Kép
nyuszifül16

Nyuszi nincs semmi gond, nem szedek semmit csak igazából januárban és februárban próbálkoztunk, akkor nem jött össze. A március azért maradt ki mert Gábor beteg volt az április meg azért fog, mert megjártam a lábammal :? Nincs begipszelve....nem is hagytam volna, jegelni és pihentetni kell.
Most végeztem a takarítással még bekapcsolom a mosógépet aztán jegelem a lábamat.

királylány

Nyuszi te még mindig idegesíted magad? Most éppen abban az időben vagytok amikor mindketten úgy érzitek nem lesztek jó szülők, ez egy természetes érzés. Sokat olvasok a babázásról és ott is írta, hogy az apuka e terhesség alatt van hogy szívesen a háztetőről kiabálná világgá, hogy apa lesz és lesz idő amikor úgy érzi nem ért meg a feladatra. Itt nincs olyan, hogy valaki nem ér meg rá, főleg egy nő. Az anyai ősztőn mindenkiben benne van csak később jön elő, tapasztalat, de a baba megszületésével tuti tudni fogod mi a dolgod. Tudod írtam neked a barátnőmről, neki november óta nem is volt megnézni a fiút az ex férje, még a szülinapjára sem ment el! Ő most új életet akar kezdeni, szülei sokat segítenek neki vigyáznak a picire és ő sokat dolgozik, hogy kiteremtse a pénzt. Mivel egyedüli gyerek így is segítik a szülők pénzzel de ő rengeteget dolgozik. Volt úgy, hogy 4-5 órakor fekszik éjjel és reggel a fia a cumisüveggel vágja fejbe, hogy keljen már fel :lol: Egyszer már hívott valamikor január végén, hogy van egy barátja aki elfogadja a babával, nem akar komoly kapcsolatot de legalább nincs egyedül. Míg ő pasizik mama vigyázz a picire :lol: Ő azt mondja nem bánja, hogy elvált attól a disznótól és a fiu sem adná semmiért a világon. Az ő élete sem fényes, a sulit az a bunkó nem engedte, hogy befejezze, még van pár vizsgája + államvizsga. Idegen nyelveket végzett, most fordít németről románra és nagyon sok munkája van. Leginkább hivatalos papírokat fordít. Ismét vidám életkedvű. Tehát van élet Attilán kívül is csak fel kell dolgozd, most nehéz a terhesség miatt is érzékeny vagy de ne aggódj mert a te életed is helyrevergődik a babáéval együtt.
Sok puszi neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv Boganna, de jó hogy minden ok nálatok. Én nem hívom fel a dokim mert nem tudom a számát, csak 3szor voltam nála nincs olyan viszonyom. Még ma nem barnáztam ha estig nem lesz semmi akkor már nem parázok, ha meg igen hívom anyát, ő majd érdeklődik :lol: :lol: :lol: , de egyenlőre nem mert csak mérges lesz, hogy parázok 8)

Kép
Kép
melisch

na anyukám azt mondta lehet a konditeremtől de nem igazán normális ha még lesz akkor hétfőn menjek dokihoz mert akkor hormon bibi van :cry: De szerintem nem lesz semmi gond már.

Tudom tudom most parázok de leírom Angie34 neked milyen volt a vetélésnél? Honnan tudtad hogy az? Volt pozitív teszted és onnan vagy? Nekem az is megfordult a fejemben, hogy lehet volt baba csak nem maradt meg mert fájt nagyon nagyon a hasam, előtte már 2 nappal éreztem és utána való nap is fájt. Ez eddig nem volt, de a vérzés sem volt nagyon sok, hogy abból kikövetkeztessem. Már darabosan indult és sok, máskor csak erős barna de a darabok másnap jönnek. Bocsi ha túl parázok és tul intim dolgokról írtam, de ezt nem mertem anyától sem megkérdezni. Mert valószínűbb, hogy csak beképzelem magamnak. Én már ennek is tudnék örülni mert azt jelentené, hogy meg tudjuk mi is csinálni a babát csak volt valami gond és nem volt egészséges és elment.

Kép
Kép
melisch

Melish!
Igen, nekem volt pozitiv tesztem. Mindkét esetben kétszer teszteltem egymást követő napokon pozitivat, és elkönyveltem, hogy terhes vagyok. Aztán eltelt egy hét, és el kezdtem vérezni. Másodszor már tapasztaltabb voltam, és figyeltem magamat. Éreztem a beágyazódást, és a második esetnél volt beágyazódási pecsételésem (rózsaszines váladék), szúrkált a hasam, és nagyon enyhe émelygésem is volt. Az elsőnél nem éreztem ilyeneket, ott csak a pozi teszt jelezte. Mindkét esetben durvább volt a vérzésem, mint normálban. Nekem elég hosszúak a menseseim, viszont sosem erős. Akkor viszont óránként kellett cserélnem, és darabos volt. Másodszor 10 napig tartott, ami azért nem jellemző. Tehát elég sok jel arra utalt, hogy terhes voltam. Biztosat csak vérből tudnak kimutatni, ha van benne hcg. Nekem ilyet nem csináltak, nem is ragaszkodtam hozzá, mert igy is 99,99% hogy az voltam. A csikjaim sem voltan halványak, közepesen erősnek mondhatók inkább. Ha úgy rézed, hogy valami nincs rendben, inkább beszélj az orvosoddal. Ne tarts attól, hogy hülyének néz. Jogod van hozzá, hogy megvizsgáljon, és megnyugodj. Az biztos, hogy vannak furcsa ciklusok egy egészséges nő életében is. Nem tudok neked sokat felidézni, de nekem is volt 1-2, és ez bele is fér. A torna maga nem billenthetné ki egy egészséges nő hormonháztartását, és a vérzést sem befolyásolhatja annyira, hogy fura dolgokat produkáljon. Ha valami, akkor az a ritka 1-2 furcsa ciklus lehet nálad, vagy pszichés, vagy esetleg mégis van valami gond. De miért lenne, ha eddig nem volt?! Nem borul csak úgy hip-hop fel az ember szervezete.

Fogalmam sincs, hogy mit tanácsoljak neked. Inkább azt mondom, vizsgáld meg magad, hogy mennyire éled bele magad, mennyit gondolkodsz ezen egész nap, ekörül forog-e minden gondolatod (mert akkor lehet pszichés). Ha nem, akkor érdemes megfontolni a kivizsgálást.
Vendég

melisch nan rá esély hogy babás vagy? :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita semmi esély, hogy babás legyek csupán megfordult a fejemben, hogy esetleg volt valami csak nem maradt meg, nem ágyazódott be és elment magától.

Angi34 hát nekem azért nem ilyen az egész. Na meg csak arra gondolok szinte első nap óta és csak lesem mikor jön még és valahogy akarom, hogy jöjjön :oops: Tehát ezek szerint inkább csak én beszélem be magamnak. De ha még folydogálok hétfőig megyek egy dokihoz mert az tényleg nem jelentene semmi jót. Köszi, hogy irtál.

Kép
Kép
melisch

Melish! Azert vannak az enyemtol meg eszrevehetetlenebb vetelesek. Nagyon sok olyan is van ami rogton a beagyazodast koveto napon elhal, es semmi es senki ki nem mutatja azt. De ha meg el is par napot es el kezd noni, azt sem lehet tudni. Ebben az allapotban meg olyan picike, hogy nem feltetlenul csinal extra tuneteket, durva verzest. En azert mar 5 hetes voltam, ilyenkor mar a meh is felpuhul.
Vendég

kösz angie34 az infókat!

Kép
Kép
melisch

Melisch ígértem neked frizurát. Most volt időm feltölteni. Fodrász után készült:
Kép Kép

királylány

Királylány tök jól áll kicsini vagy, igen ilyen az enyém is csak nekem jó váll alatt volt már a hajam és nem vágta annyira rövidre a csajszi, mert féltem, de azt hiszem még fogom rövidíteni Hú mennyi kis menyasszonyi ruha van a háttérben.

Kép
Kép
melisch

Melisch és ez csak a töredéke az egésznek. Valamelyik héten annyit pakoltam míg mindennek megtaláltam a helyét, hogy beleszédültem. Köszönöm szépen a dícsérő szavakat. Hátulról nekem is nagyon tetszik. Kb egy hét után szokott nagyon jó lenni.

királylány

Melsich: szerintem is menj el dokihoz, ha úgy érzed, tényleg nálad a sárgatest hormonnal minden ok? Egyébként, ha meg esetleg babás volt, az már tényleg jó jel. Ha gondolod egy csésze palástfű teát is ihatsz pé-től a mensi előttig. A vitaminokat nyomod ugye? No meg pihenni sem ártana. Mondom én :oops:

Királylány: de tuti neked is a frizkód...az alapszíned is szőke? Az a sok babruha a háttérben mi? Olyan, mint a picibabakoszorúslányruhák:)

Kép
nyuszifül16

Angie, Melisch: nekünk, mert voltunk bent páran vérzéssel itt a megyei kórházban azt mondták, h a vetélés nagyon gyakori manapság és egyszerűen nem jönnek rá az okára... :(

Kép
nyuszifül16

királylány nagyon csini a frizurád!!!!!!!!!
na és az a sok szép fehér ruha.......... :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

most nem szedek semmi vitamint már úgy gondolom jobb ha kicsit abbahagyom nem jó az a sok vitamin sem. Teákat nem nem próbáltam és semmiféle hormont nem vizsgáltak nálam. Kéne küldőpapírt is szerezni a laborba majd gondoltam megyek a férjemmel lássam mit mond a dokija. Nekem azt mondta egyenlőre ne csináljak semmit míg nem látjuk a szuri eredményét, de nem tudom mikor lesz új minta. Ha nem megy jövő héten csak májusba lesz ideje menni mert húsvét után elutazik 2 hétre is akár egy munkálatot kezdenek a fiuk és akar menni felügyelni őket.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Most gyors leszek mert holnap kirándulunk Bánkra és még sok a dolgom.
Csak jöttem megmutatni milyen szupi kis pólókat vettem ma a Tescoba és megköszönném ha a topik Angol tanárnénije lefordítaná ami rajta van szöveg. :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
I love you :D :D
Kép
A póló 850ft/db,naci 1700ft/2db,gatya 1900ft/5db,zokni 1100ft/5db.

Dia!
Nagyon csini vagy. :wink: Érdekes Én barnának képzeltelek el. 8)

Nyuszi!
Kérlek ne gondold azt,hogy nem vagy kedves a szivemnek de igen felzaklatott az írásod.Ne haragudj de Én ettől a férfitől semmit nem remélnék a Te helyedben.Sőt,két lábbal rúgnám ki!Nagyon nehéz lesz Neked egyedül nevelni a bébit,hisz még sokszor családban is nehéz.(Ezt azért tudom mert van családtagom aki egyedül neveli,saját döntése volt,van egy könyvelő cége,mellette dolgozik máshol és Neki nagyon nehéz.Ugye mögötted nincs szakma,munkahely,biztos háttér...vagyis van a szüleid......Mit is mondott a testvéred? :roll: Tudom most ez fájdalmas,rosszul esik,de ha belegondolsz van benne igazság.Itt eszembe jutnak a sok-sok sortársaim és megint csak az jut eszembe kegyetlen az élet. :evil: Kérlek ezt ne vedd személyes bántásnak,csak leírtam a véleményem de azért szeretlek. :wink: Viszont azt a pasit kiherélném. :lol: :lol:

Többiek puszi

KépKép
Kép
mucus75

nyuszinak lesz esze és kirugja véglek azt a szemétládát!!!!!!!okos lány és boldogulni fog!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?