Szép napos tavaszi napot!
Szuper hogy végre itt a jó idő. Zalánnal sokat vagyunk lent, játszóterezünk, triciklizunk, motorozgatni próbál.
Holnap pedig meglesz az első családi grillezés idén!
A héten voltam védőnőnél. Még mindig +2,5 kg-nál tartok, vérnyomásom, vizeletem okés. Egyedüli panaszom (most épp nem fáj a keresztcsontom, általában azért 3 hetente megfájdul) hogy dagadnak a bokáim. A védőnő szerint nem igazi vizesedés, mert akkor súlyban is jelentkeznie kéne a többletvíznek.
Toxoplazma eredményem is megérkezett negatív lett, ha akarom akkor 2 hónap múlva megismétlik, remélem addigra megszülök
Aznap délután voltam a dokimnál is. Nézett szívhangot az asszisztense. Hát lent keresgélte, és csak a köldökzsinórt találta. Aztán mondtam, hogy múltkor még faros volt, így feljebb kezdte el keresgélni és a köldököm mellett találta meg, szóval még mindig faros a drága. Pedig mostanában fent érzem a rugdosást, de akkor úgy látszik csak a kezeivel boxol. A vizesedésre a dokim azt mondta, hogy pihenjek, igyak sok szénsavmentes ásványvizet, sómentesen étkezzek. Két hét múlva megyek vissza, akkor megnézi majd azt is hogy hogy is fekszik Róza baba. Megvizsgálni még mindig nem vizsgált meg. 6 hetes terhesen vizsgáltak meg utoljára
Végülis nem hiányzik a dolog, a doki meg nem egy nagy vizsgálós, uh-zós emberke.
Most elkezdtem szülőpozíciós jógára járni, hát az már keményebb, fizikailag megterhelőbb mint a sima kismama-jóga. Rendesen kapkodtam a levegőt.
Május elején meg megyünk a dúlámhoz szülésfelkészítőre, 2x4 óra lesz, kiváncsi leszek.
Ja, és ugye előtte fürdőszobafelújítás, amitől már most egy kicsit rosszul vagyok, de a végeredmény a lényeg, már alig várom az új kádat. Anyuméknál sarokkád van, és mikor ideköltöztünk, és csak sima kád volt, hát nem tudtam beleszokni
Így én inkább zuhanyzok.
Elméletileg a babakocsink is megvan, használt Pierre Cardin PS692. Csütörtökön megyünk fel érte Pestre, remélem ezúttal minden rendben lesz.
Kuttyok nálunk is elkezdtek lihegni, úgyhogy valóban meleg van
Gátmasszázs: Zalánnál nem csináltuk, most tervezzük, hogy a 34.héttől elkezdjük. De szerintem aki azt írta egy ismertetőbe, hogy előjátéknak is jó, az nem próbálta ki. Legalábbis az én ismerőseim mind azt mondják, hogy egyáltalán nem jó érzés, nagyon kellemetlen és a hátad közepére sem kívánod.
Tena: hát valóban ilyen bazi nagy, de szerintem is kell az első egy-két napban biztosan. Azt hiszem nekem másod- vagy harmadnap már elég volt az éjszakai betét.
Anuk: anyósodhoz továbbra sem tudok semmi pozitívat fűzni. Reméljük minél hamarabb át tudtok menni a kislakásba, szépen rendbe tudjátok hozni és onnantól nyugodtabb lesz minden.
Niki: a bordűr tényleg nagyon édi, nem is gondolta volna hogy lehet így sk bordűrt készíteni.
Amadea: a szopiparna.hu oldalon 800 Ft-ért meg lehet venni a szopipárna szabásmintáját, én gondolkozok rajta, hogy megveszem és így varrok egy rózsaszín huzatot, a mostani kékek helyett
Pociképek, babaszoba képek? Rakhatnátok fel