Új privát üzeneted érkezett!

lini: GRATULA a vizsgahoz!:)

Ne szontyolodj el, vannak nagyon jo tejmentes finomsagok:))))) Tudom ajanlani az Astorianal levo (Muzeum koruton kell setalni jobb oldalon a Kalvin ter fele) bio boltot ahol lehet kapni klassz edessegeket. Csoki helyett karob, allati tej helyett novenyi tej! Ott lehet kapni mindenfele tejtermek helyettesito cuccot is. Imadok oda jarni. A bio bolt mellett kozvetlen van egy kajalda is, ott lehet frissen keszitett reform kajakat enni, van desszert is:)
Aztan van egy masik hely, a Mammut 1-ben, egy egesz nagy bio aruhaz es egy cukraszda. No az ott egy jo kis hely:)))))))

vonalzo: azert tunt el mert a noivonal oldala jelenleg nem mukodik. (nekem is az o vonalzojuk volt eddig) Szerintem csinalj masikat mert ahogy kinez a dolog, nem fogjak egy hamar visszavarazsolni a honlapot online. :( Pedig nekik voltak a legedesebb vonalzoik....:(

A szoba nekem nagyon tetszik! Nem baj hogy nem annyira lanyos, tulajdonkeppen nem szinfuggo a dolog, a babunak pedig biztosan fog tetszeni ez a sok szep abra a falon:)

Errol jut eszembe:
Van egy baratnom, fest. Tobbek kozott gyerekekszobak falfestesevel foglalkozik. En is fogok keszittetni vele valami jopofit ha itt lesz az ido:)
Itt egy link, erdemes megnezni ahogy dolgozik:

http://videa.hu/tagok/699718

pussz mindenkinek, joejt!

sünciboglya

Jó reggelt!

Lini!Gratula a vizsgához!Ügyes vagy!!Szerintem fog az a diploma is menni,de tényleg max jövőre.Bár azért ha neki tudod durálni magad,inkább még idén zongorázd le.Én csak a szomszédot látom.Ő óvónőnek tanult,elvégezte a sulit,kb másfél éve,és azóta ül a többin.Jól elvan a gyerekekkel.AZ embert vissza veti,ha megáll kicsit ,szerintem..

Mária!Anyum férjének a fiáék,nem 20 évesek.Van nekik egy most 8éves fiuk.Ugye a világszerte kialakult helyzet miatt,nagy carban vannak.A srác nem is talál már munkát magának(asztalos) a csaj meg takarít és egy étteremben szolgál fel,meg hasonlóak.Vagyis a csaj látástól kukulásig dolgozik,míg itthon ugyan ennyiért nem kellett dolgoznia.
Mellesleg kb 4éve mentek ki,és most már nem hosszabbították nekik a tartózkodásit.Vagyis vagy ott maradnak feketén,vagy jönnek.Nos én egy kisgyerekkel feketén nem maradnék,hisz azért beteg lehet a gyerek,és akkor mi van??
Én eléggé felelőtlennek tartom őket.Még a gyerek vállalás előtt kellett volna letiplizni,nem egy 3-4éves kisgyerekkel.
Most ott tartanak,hogy a 4év alatt amit felhalmoztak,jó ha féláron el tudják adni.Vettek lakást,részben hitelre,a hitelt már nem tudják fizetni és ráadásul kevesebb pénzt kapnak a lakásért mint amennyi a hitel rajta.Eléggé xar helyzetben vannak.De a lényeg,motorcsónakjuk az van :roll:

VONALZÓ!!
A Nőivonal nem ideiglenesen szűnt meg.Az végleg lehúzta a redőnyt.Szóval ne várjatok rá,mert becsődöltek sajnos.
Nekem mamanetes vonalzóm van.
Ide is regelni kell.Kicsit bonyolultabb,de sokkal nagyobb a választék,mellesleg tessék az enyémet megnézni!!
A pocakos vonalzómon a Fanni és a Szabi képe van,tehát simán lehet saját képet vonalzónak megcsinálni.
Itt vannak infók..
http://www.mamanet.hu/home/ruler.html

mimi12

Ja míg el nem felejtem!!!A festésről jut eszembe.
Egy barátnőm barátnője :lol:
Szóval egy érdi csaj,állítólag nagyon szépen fest.A barátosnémnak is csinált valamit,majd kérek tőle képet.A csaj aki festette csakúgy hobbiból festeget.Lehet nagyon olcsón csinál ilyeneket.Mi is szeretnénk majd a Szabinak.

mimi12

Sziasztok!

Mimi! Motorcsónak az fontos! :lol:

Mária! Ha én tudnék csak fele ennyire szépen rajzolni..... Ilyenkor ollllyan irigyke vagyok! :D
Nekem tetszik az új vonalzó! :)
Nekem két könyvem van, illetve 3 amit tudok ajánlani, de ahogy Mimi írta, az interneten mindent meg lehet találni. Én onnan is sok hasznos infot szereztem. Csak én könyves vagyok, szeretem kézbe venni, lapozgatni! :)
http://bookline.hu/product/home!execute.action?type=22&_v=Otte_Tina_Terhesseg_es_szules_Utmutato_a_fogamzas_pillanatatol_a_szulesig&id=38158
http://bookline.hu/product/home!execute.action?type=22&_v=Fenwick_Elizabeth_Kismamak_nagykonyve&id=52176
http://bookline.hu/product/home!execute.action?type=22&_v=Guoth_Gumberer_Marta_Hormann_Elizabeth_Szoptatas&id=12315

Lini! Gratula a vizsgához! És hajrá diploma! :)
A cukor eredményhez meg külön is háromszoros hurrá! :D
Szép lesz a babaszobátok nagyon!

Zsand! Levelezős ovi! :D
Sírás: nálam nem volt olyan durva, mint amilyenre számítottam, de a hormonok tényleg be tudnak zavarni!

Orsi! Ez a Marcipán ennivaló! Olyan jókat vidulok rajta! :)
Blikkkes (céges) buli volt, merthogy 15 éves ugyi és nagy retro parti volt Zoltán Erikával, Sipos F. Tamással, B. Tóth-tal (akiket én még láttam), hot-doggal, hamburgerrel, lilahagymás zsíros kenyérrel. :)
Mondott tegnap valamit a doki? Vagy sunyi maradt?
Milyen logikus ez az izzadós dolog.... én valami teljesen másra emlékeztem, amikor 3-4 év először szíunáztam és a nagyokosok próbáltak felvilágosítani! :lol:
Miss Balaton? Hogyne! Sőt, meg is nyerem! :lol: Na azért ne essünk túlzásokba! Olyan plötty vagyok, hogy jajj! Néha elkeseredek, de aztán rájövök, hogy végülis még csak 3 és fél hete húztam bele igazán az edzésekbe...
Bankok! :twisted:
Sikerült balkonládát venni?

Mi szombaton vadasparkoztunk, vasárnap tropicarium. Kihasználtuk, hogy nem kell családozni. :) És szombaton egész szép idő is volt egy kinti programhoz.

Berni! Hajhullás ilyenkor természetes, ne aggódj! Ilyenkor hullik ki az, ami terhesség alatt nem hullott ki! Állítólag! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Tekiroll!
Te a blikknél dolgozol? Akor lehet ismered a Fáy Zsuzsát. Párszor dolgoztam vele.

Rohanok csak bekukk!!!
Vendég

Sziasztok,
Mária: sajna pesten nem igen járok, így a Kálvin tér valószínűleg kimarad. De az auchanban körülnézek, hátha találok ott is valamit. :wink:

A falon még lesznek mici macis matricák,csak azért nem tettük fel őket, mert nem tudjuk még az ágy pontos helyét, méretét és majd ahhoz akarjuk igazítani.

Noémi: én is szeretném még idén letudni, de annyira nehezen veszem rá magam, még a diploma munkám megírására is, (ami elvileg könnyebb mint a magolás) hogy csak csuda. :oops:

Ezen a mamaneten kívül, honnan lehet még vonalzót szedni? Ugyanis nekem a régi böngészőm van fent és azzal nem lehet megnyitni. Az újat meg nem akarom feltenni. Már a régit úgy megszoktam. :P

Dolli: köszi, köszi, köszi :D

Azt még elmesélem, hogy csőtörés volt nálunk, egészen a 9től indult a dolog és még nálunk is állt a víz az előszobában, így törölgethettem, mint a hülye, ha nem akartam , hogy mindenfele csak víz legyen. Képzelhetitek mi volt feljebb! Olyan pipa voltam az előszobát is újra festettük a hétvégén! Nekünk a csőnél beépített szekrény van, FA, na remélem holnapra szétrohad és kezdhetjük előröl a felújítást! A méreg megesz!!!! :evil: :evil: :evil:

Jaa és az ire a pont, hogy Újpestről átkértem a tüdőgondozós kartonomat ide Érdre, mert 3 havonta kell mennem gyógyszerért, mivel asztmás vagyok. A hölgy itt az Érdi gondozóba, aki rendkívül „kedves” volt, közölte, hogy nem találja. Kérjek beutalót a körzetitől, akkor elindítják a folyamatot hátha még is meg lesz a karton. Mondom, ok, de addig is tudnak gyógyszert felírni? Mert ha reggelente nem használom azt a fújókát estére már nem kapok levegőt. És ügye azért most mentem, mert most vettem elő az utolsót, ami kb 1 hónapra elég. Szóval mondja, hogy amíg nincs meg a karton nem fognak felírni, de ez az utána járás 3-4 hetet vesz igénybe, utána majd meglátjuk mi lesz. Kezdem azt hinni, hogy üldöz a balszerencse!!!! :cry:

Jaaaaa és ma meglátogatott a védőnő, ő nagyon rendes, és mondta, hogy lassan keressünk gyerek dokit. Tud valaki valakit ajánlani?
köszi

Lini
Kép
kicsi lini

Szasztok csajok!

Kicsit elűntem, de olyan szép idő van, állandóan kinn vagyunk a kertben, kertészkedünk, Yoda "mellékhelységét" csináltuk... Azóta oda is jár! :lol: (legtöbbször.... már csak néha kakkant máshova...)
Amúgy imád kinn lenni, futkározik a skacokkal, szedi szét a virágaimat :? Pupival együtt, olyan szépek lennének a krókuszaim, de így....
Pupi... képzeljétek mit csinált, olyan édi volt, először egyedül, aztán már a Yodával ücsörgött benn a kerti sütőben, jól néztek ki... mondom ha alátok gyújtanék, boszorkányégetés lenne.... :lol:

Berni, megkeresem a pap elérhetőségét! De legalább a templomot megadom, mert nem biztos, hogy megvan még a telószám...

Orsi, csúúúúcs Marcipán! Nagyon helyes ahogy lecsúszik a csúszdán!!! :lol:
Bank: nálunk nem egyszer játszották azt el, hogy a párom kivett (volna) pénzt, de nam adott, viszont levont... aztán a telefonálgatások be a bankba, hogy ugyanmá' tegyék vissza a pénzt.... :evil: Balkonláda lett végül? :wink:

Zsand, kész lett a terasz?

Lini, gratula a vizsgádhoz! Szép nagyon a szoba!
Mi a Duna utcába járunk dokinénihez(dr. Balogh Éva) mi nagyon szeretjük, bár Dolliéknak nem vált be....
sylph

Berni!
A tusculánumi plébánián volt a keresztelő....
Cím: 2030 Érd, Kossuth Lajos u. 82 Tokodi Bence keresztelte a gyerkőcöket, http://nagyvofely.hu/2030/templomok itt telószámot is találsz...
sylph

Tényleg, lányok..... mostmár itt a jóidő.... tali egy játszótéren? :?: :wink: :D
sylph

Sziasztok Lányok! :-)

Mária! Ha mégis szeretnél az Interneten kívül majd egy érdekes/hasznos könyvet... Én kaptam ajándékba egyet, amit bárkinek szívesen ajánlok. Fejlesztési lehetőségek, játékok vannak benne születéstől iskolakezdésig: Deákné B. Katalin - Anya, taníts engem!
Vannak benne jó ötletek:-)
De listát biztosan össze tudunk itt is hozni! Látom már írták a többiek is...

Milyen szerencséd van, hogy a salátát kívánod!!!
Én az elején csak főzelékeket tudtam enni... a feltét még erről is ment a kutyának:-) Jól járt a Drága:-)
Ja! És a csoki hónapokig ott állt a szekrénybe... most meg... sajnos visszaállt a régi édességmániám:-( :-)

Lini! De jó neked, hogy már csak egy vizsgád van!
Én is járok főiskolára, de még az utolsó év hátra van:-( Lassan már neki kéne ülni a tanulásnak. Talán már lenne rá időm is... pl. hét elején simán legyártottam az SZJA bevallásokat a családnak, ismerősöknek... addig Petrám alukált:-)
Örülök, hogy jó lett a vércukor eredményed!
Brendbonba sincs olyan kardigán? Esetleg Promod (náluk elég sok kismama típusú felső szokott lenni... én is vásároltam terhesen náluk).
Szép, vidám lesz a szoba!

Most mennem kell...

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok csak egy gyors bekukkra, mert lassan készülődöm Maci Lacihoz!

Lini Drága! CSODASZÉP A SZOBÁCSKA!!!!!!!Ügyik vagytok nagyon!
Beázás meg tényleg szívás!Sajnálom! :( Ilyenkor izet a biztosító????Tényleg autókáddal mi van???

HATALMAS GRATULA A VIZSGÁHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már Te is készülődsz??? :wink:

Sylph! Bakker de ügyik vagytok hogy egy helyre szoktatjátok Yodát!!!!!!!!!!!!!!!! Milyen az a kutywc???? :oops:
Édesek lehetnek a csimók a kuytussal! Mi is egész nap kint vagyunk most hogy itt a szép idő! Szinte csak enni járnak be a gyerekek! :D
Nálunk is nagy bandázás van! Marcipánnal elmentünk sétálni és nekiugrik minden kutyának, de csak a nagyoknak!
VISZONT MA ELŐSZÖR MEGKERGETTE MACSKÁT!!!!!!!!!!!! Jeje-jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! :D :D :D :D :D :D

Igen megvannak a balkonládádák, 11 darabot kellett venni! Majd győzzem elültetgetni a muskátlikat! Na meg locsolni!
Nyáron pont 1 órát locsolok naponta, pedig a fű alatt van önözőrendszer! :?

Végül rákérdeztem híres neves dokinknál mennyivel lógok még és +5000-et kell neki adni! No comment! :wink:

Sebek egyre jobbak, holnap az arcomon kiveszi a varratokat is!

Anyósom megint diló! :cry: :cry: :cry: :cry: Annyira nem hiányzik nekem ez! Miért kell cirkuszolni ha minden okés????

Csajok én benne vagyok egy játszóterezésben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor hol?????

Nekem a délelőttök jók, 12:30-ra kell Béke térre érnem Bubuért!

Ma este jönnek szüleim, csak beszaladnak, remélem megvárnak, hogy hazaérjek nőgyogyitól!
Nem számítottam rájuk, nem is készültem! :? :oops:

Edinaaaaaaaaaaaaaa! Szólhattál volna a terhességed alatt, hogy pucoljam ki a csokiraktáratokat!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Nálunk nem marad meg sokáig semmi! :oops:

Hogy vannak pocakosaink???
Anett merre bújkálsz???
Lini, Mim, Máriai? Bírjátok ezt a melegfrontot??????

Este jövök!

Puszika: Orsi
Vendég

Sziasztok!

Végre én is itt vagyok! :lol:
Túl vagyunk a költözésen és tegnap óta a net is működik, így újra vissza tudok kapcsolódni.
Megyek és olvasok....

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!

Én vagyok, csak az utóbbi pár napban sűrű volt a program!
Tegnap Bencével Mosonmagyaróváron voltunk. Nekem még ott van a háziorvosom, és tegnaptól táppénzre vetettem magam. Meg persze a szüleimhez is beugrottunk, úgyhogy csak este értünk haza.
Ma meg egész nap rohangáltam, vásárolgattam, ügyeket intéztem. Jól el is fáradtam mostanra. Hiába, már hamarabb fáradok, mint pár hete!!! :)

A játszóterezésben mi benne vagyunk! Csak meg kellene beszélni, hogy mikor, hol? Nekünk pl pénteken jó lenne bármikor!

Mária,
A Kismamák nagykönyve nekem is megvolt, azt én is tudom ajánlani, illetve nekem még ez tetszett: Tracy Hogg - Melinda Blau: A suttogó titkai.

Lini,
Gratulálok a vizsgádhoz!!
És a szoba is nagyon szép lett!!!
Csőtörés! Végülis a szekrény épségben maradt?
Nekünk Dr Makay Erika a gyerekorvosunk. Szerencsére eddig nem sokszor találkoztunk vele, de ahányszor ott jártunk, mindig nagyon alapos és kedves volt. Nekünk a védőnőnk is őt ajánlotta, meg körzetileg is hozzá tartozunk. Azért esett rá a választás.
A többi dokit én nem ismerem.

Orsi,
Ez a bőrgyógyász doki nem semmi!
Kitartás, már nem kell sokat menned hozzá!

Kép
Kép
anett_

Bakker nekem 19:30-ra Maci Lacinál kéne lennem, de a férjem amég az OBI-ban pakolja a gipszkartont! :shock:

Remélem van csúszás!!!!!! Ha nincs, akkor majd miattam lesz! :oops:
Vendég

Sziasztok!
Vagyok vagyok,csak egész nap a játszón voltunk.

Ha jó idő lesz,mi holnap is megyünk.Ma dél körül mentünk,és 15h-ig ott voltunk,és 17után vissza mentünk.Épp csak haza jöttünk vacsit főzni,és kajcsizni.
Holnap ha ilyen szép idő lesz,akkor 10h körül már kimegyünk.
Ez a Fényező utcai játszótér.Ha ott vagyok,akkor a kerítéshez ki van kötve egy Goldi(a Bella),és tuti nyóc gyerek lóg rajta :lol: :lol:

Gabusz!!Hip hip hurá!!Majd mesélj,hogy sikerültek a dolgok.Költözés,pakolás,..stb.Milán hogy bírja??
Amúgy a Szabi is kb ennyi idős volt,mikor költöztünk.Én azt hittem,húú de meg fogja viselni.És nem!!!Sokkal jobban érezte itt magát.Már az első pillanattól tudta,hogy akkor most már ez az otthonunk.

Na most este 8óra van,az enyém fiam,kint áll az ajtóban és nézi a holdat.Egész nap kint volt,de szó szerint.Végre kb úgy néz ki,mint egy lelencgyerek.
Ehh,nekünk nem kell tűzrakó hozzá :lol: :lol: (anélkül is koszos lesz)

Ja és kaja.Háát én is ölni tudnék már,a zöldekért.Nagyon hiányzik!!

mimi12

Sziasztok!

A visszaolvasással sajna nem haladok, ezért előre bocs, ha olyat kérdezek amiről már volt szó. :oops:

Mimi
Nálunk Milán bírta a legjobban a költözést. Engem sokkal jobban megviselt, amikor a férjem elment első nap dolgozni én meg itt maradtam a "nagy" házban (régi méretekhez képest) Kellett 2 hét mire otthonosan kezdtem magam érezni. Persze még mindig egy csomó minden dobozokban, röhej, hogy nem találok nekik itt helyet a 35 m2-ben meg volt helyük. De mindegy majd szépen minden megoldódik. Milán sokkal jobban alszik, kevesebbet kell éjszaka, észre se vette, hogy külön szobába lett téve. Én ezen paráztam, hogy eddig együtt volt most meg külön lesz és hogy fogja bírni. Felesleges volt, mert nagyon könnyen ment az átállás. Napközben volt egy kis gond, hogy eddig mindig látott bármit csináltam, most azért el kell távolodnom tőle. Ezt nehezen viselte, de kezdi megszokni, hogy nem tűnök el, mindig vissza jövök. :lol: :lol:
Veled mi újság? Biztos kiderült már, hogy fiú vagy kislány lakik a pocódban?

Lini
Láttam a szoba képet. Nagyon szép lesz, igazi mese birodalom. Én is szeretem Micimaciékat. Nálunk is mackók vannak a gyerekszobába és kék-sárga a színe. Amúgy szerintem a legszebb szoba lett a házban. :lol: Olvastam a cukrodat, a tejcsi tényleg nagyon bekavarhat. A tejcukor alattomosan és hirtelen emeli magasba az értéket. Vettél magadnak mérőt? Azzal szépen be tudod állítani, hogy milyen kajára hogyan reagál a cukrod.
Gratula a vizsgához, én is mű menedzser vagyok. :lol:

Berni
Remélem jól vagytok és Zsófival minden ok és még mindig olyan jó alvó baba amilyen volt. A tejcsid hogy alakult? Olvastam a hajhullást, én annyira szenvedtem tőle. Már utáltam hajat mosni, mert tiszta haj voltam. Kb. fél éves volt Milán amikor elkezdett jobb lenni a helyzet, de még mindig nem az igazi.

Orsi
Marcipán már macskát kerget?! Amikor még utoljára láttam még félénken ült a földön és nézett azokkal a nagy szemeivel. Jó, hogy már ennyire otthon érzi magát nálatok. Bogi is megbarátkozott vele?

Sylph
Mi is benne vagyunk egy játszótéri taliban. Melyikre szoktatok
járni?

Mária
Én is a Suttogót olvastam a terhesség alatt meg a netet. Ott tényleg mindent meg lehet találni.

Anett, Edina: mi még nem találkoztunk. Költözés miatt el voltam tűnve, de most már én is érdi vagyok. :lol:
Edina: Én is Parkvárosban lakom, Fenyőfa utca. Ti merre vagytok?

Dolli, Zsand: puszi nektek is

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Szasztok!

Edina, nekem is megvan az a könyv, tökjó...

Orsi, na, sikerült Macilacihoz eljutni? Nem semmi a másik doki, ezért az 5ezerért rinyált?! :evil:
A kutyawc egy elkerített rész, ahova ültettünk egy bokrot és leszórtunk mulcsot. És odajár kakkantani, mi meg naponta összeszedjük. De ma nagyon rosszfiú volt, mert 2x betojt a lakásba, biztos rájött a szapora és nem volt elég ideje kimeni.... blöe....
Hétfőn voltunk oltáson is, megmértem, 2, 6kg! :wink:

Játszótér: nekünk is a délelőtt jó, mi 11 körül szoktunk ebédelni utána csucsuka van....

Mimi, ma megnéztük a játszótereteket, hátha ott vagytok, de sajna nem voltatok.... :cry: de a játszótér nagyon szép, jól elvoltak a gyerekek.
Ja, és az én gyerekeim is olyan koszosak tudnak lenni, olyan "szépek" mikor tiszta szutyok, és pirospozsgás az arcuk.... jó ez a friss levegő! Már nagyon vártam!

Gabi szijjjja!!!!! De jó, hogy Milán jól viselte a költözést! egyébként, Bubó is akkor került különszobába, mikor ideköltöztünk és nagyon tetszett neki, nem viselte meg.
Utólag is boldog szülinapot!!!!!
Mi ide a József téri játszóra szoktunk néha mennni....
sylph

Sziasztok!

Noémi! Tegnap pont a játszótér felé sétáltunk... volt bent úgy emlékszem 3 anyuka a gyerekekkel... gondoltam is rád... de szerintem már 3 óra után voltunk arra:-)
Már várom azt az időt amikor mi is játszóterezünk majd:-)

Szia Gabi! Mi a Műszerész utcában lakunk. Mindjárt megnézlek titeket a térképen... bár nagyjából tudom... az a "hegyoldalas" rész, ugye?

Orsi! Marcipán bátor kutyus!!! Az én shar-pei-em annyira gyáva, hogy ha egy macska felfújja magát, akkor megijed tőle (sar-pei = kínai harci kutya! Ezen szoktunk párommal mindig röhögni!)! :-) Ezért is van még egy németjuhászunk... na ő aztán vérbeli házőrző... még nincs egy éves, de már most tekintélyes méretekkel rendelkezik, és ő aztán nem fél semmitől! :-)

Gyáva kutya régen és most:
Kép
Kép

A bociszemű házőrző:
Kép

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina, de GYÖNYÖRŰEK a kuytáitok!!!!!
A németjuhász különösen...... az egyik kedvenc kutyám! otthon (apuéknál) is van.
Hogy hívják őket?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:40-kor.
sylph

Dolli, köszi az infót!!!!! Ki tudja lehet szükség lesz rá... bár bízom benne hogy felveszik őket!
sylph

Sylph, köszi! Imádom őket! :-) Shar-pei csajszi : Nina, németjuhi kancsi: Peron.
Jók a képek! Szépek vagytok így együtt! A két kópé meg nagyon ari:-)))))

Lányok tényleg itt a tavasz!!! És az emberek is egyre kedvesebbe:-)
Ma meg tegnap séta közben többen is megállítottak beszélgetni :-) ??? :-) Sőt tegnap egy bácsi még a kertjéből ki is köszönt:-) Nekem ez olyan fura... de tök jó! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina!

CSODASZÉP KUTYÁITOK VANNAK!!!!!!!!!!!
Kezdek rájönni, hogy nálatok mindenki és minden szép! :D
Nagyon édi Nina, úgy megdögönyözném a bőrét! :oops:

Tényleg itt a tavasz, szerintem nemsokára nyár lesz!
Ja és ez bizony falu és itt sokkal közvetlenebbek az emberek!
Nekem is nagy meglepetés volt mikor kertesházba költöztünk és akárkivel találkoztunk mindenkivel beszélgettünk! Néztem is: Ez mit akar! :shock:
Na meg a kertimunka úgy összehozza az embereket, szomszédokat!
Ne nevessetek ki, de én annyira imádom, hogy itt Érden senki nem szól meg ha fürdőruhában vágom a füvet! Olyan mintha egész nyáron nyaralnék! :D :D :D
Húúúúú lányok lassan elkezdhetjük a fűnyírást és októberig nincs megállás! :lol:

Sylph banyek, MEKKORA LETT YODA????????? :shock:
Nemrég még a lábtörlőn ült mint egy gombóc, most meg tiszta nyulánk lett! :D
Én nem merem megmérni Marcipánt!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Lassan jön a trimmelés ideje, mert most már úgy néz ki mint egy fekete bárárny! Tiszta ciki pulilnak nézik! :lol:

GABI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEJE-JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
ÜDV ÉRDEN TE RÉGNEMLÁTOTT ANYUCI!

Örülök, hogy vagy már és sikerült a költözés és Milunak az átállás! De én lehidaltam, mikor megláttam hogy 7 hós 5 napos Milán!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Nekem az maradt meg hogy 4 hós!De így rohan az idő! :cry:

Sylph! Csudajó képeket raktál fel!!!!! Te ez a kutyawc túl szép lett, azért nem tojik rá Yoda!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Csúcs a sütős kép! Látom Lili és Yoda nagyon egy húron pendülnek!
Neked barna a szemed??????Nagyon jó Rólad a kutyás kép!
Mi benne vagyunk egy József téri játszóban! Anett? Dolli???
Ti hányra szoktatok menni????

Tegnap odaértem a dokihoz 17 perc késéssel, és éppen bent volt az utcsó beteg és én 3 perc után be is kerültem 19h-ra haza is értem! Levette kenetet és csinált uh.ot is!Alapos a doki! :shock:
De hogy meghízott, 2 éve nem jártam nála!

Egy óra múlva megyek pofa varrat szedésre! Hátam viszont nagyon fáááááááááááááj! :cry: :cry: :cry:

Este jövök még

Vendég

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!!!

Úgy tűnik nincs élet nálunk köhögés nélkül most nem köhög a gyerkőc, de köhög a kutya.Szegénykém antibiotikumot kap.

Kertészkedés:
Szeretném rendbe rakni a virágoskertet, mert teljesen benőtte a tyúkhúr, napok óta kérem apát, hogy gyomirtózza
le, de nem olyan egyszerű, mert előtte el kell zárni, mert hát a nyúl bejár!!! Az összes tulipánom fejét lerágta. Tavaly az árvácskáimat dézsmálta nyúlné!!!

Gondolkodunk, hogy be kéne pároztatni, de hova tegyük a kicsiket!!!
Kell valakinek kisnyúl?

Cunami
Már túl vagy a varratszedésen?
Pofátlan a dokid!!!! FELHÁBORÍTÓ!!!!

Képzeljétek kész a teraszunk burkolása és fugázása, még kell rá tető!!!

Hogy jártam ma?!
Apa ment a gyerkőcér az oviba mert nem értem haza a munkából meg gondoltam beszaladok a hobbiboltba mert tavaly is olyan szép horgolt tojásokat vettem ott. Mentem két kört hely sehol!! Gondoltam gyorsan beszaladok megálltam és hát nem kellett volna!!!
Megbüntetett a rendőr 3000ft ra.

Sziasztok!!!
Vendég

Zsand!

Még itthon vagyok csak 18:30-ra megyek a pofátlanhoz! :D
Bocsi de jót röhögtem a nyuszin! :oops: Nekem is volt kettő és magam előtt látom ahogy eltűnik a szép tulipán a pofájukban! :D :D :D :D :D

Terasz szupi hogy készen van!!!! Ügyik vagytok !!!! Kérünk fotót!!!!!!!
Tényleg mi lett kutyukkal amíg száradt a csemperegasztó????
Egyszer engem is elkaptak ott, de kidumáltam magam! :oops:
Viszont a Béke téren jól megbüntettek! :?
Szívás!

MÁRIA, TE FÖLDTULAJDONOS HOL VAGY???????????????????
Elfelejtettem írni, hogy hatalmas gratula a telekhez! :?
Melyik utcában vettetek????
Vendég

Szasztok!

Lányok, nemrég jöttem haza egy alakformáló tornáról.... húúú de jól esett, kicsit kemény volt, néha elvétettem a lépést :oops: :wink: de egész jól bírtam. Meg is vettem a bérletet, nincs visszaút....

Anett, köszi! Nagyon tetszik a németjuhász neve!

Orsi, na kiszedték a varratot?
Hát az biztos, hogy nagyot nőtt Yoda, és jó kiállása van. Képzeld, tegnap megugatta az ismerősünket mikor nálunk járt.... a kis házőrző :wink:
Kutyawc... párom ma beültetett még egy bokrot neki, meg egy margaréta "fát".... remélem innentől csak oda akar majd járni :wink:
Köszi, kékeszöld szemem van, attól függ milyen színnel festem magan :wink: Óóóóó, Lilivel imádják egymást, hiába nyúzzahúzza a Lili, mindig odamegy hozzá játszani :lol:

Szerintem mi biztos felmegyünk a játszótérre, mert nagyon odavannak a gyerekek.... teljesen bezsongtak, hogy ma voltunk.
Úgyhogy ha valaki akar csatlakozzon!!!!! :lol: Kb fél 10körül megyünk fel a József térre.

Zsand, kutyu köhög?! Szegénykém... :cry: Szuper, hogy kész a terasz! Fotót kérünk majd!

Kertészkedés: én is imádom! Nincs nagy kertünk, de szeretek ültetgetni szép virágokat, míg le nem legeli Yodababa :wink: erről jut eszembe, van már egy tulipánom, 3jácintom és1nárciszom :wink:
Tegnap már tavaszi átállás volt nálunk, kipakoltuk a kertibútorokat a szaletlibe, szép rendet csináltunk...

Jó éjt mindenkinek!
sylph

Sziasztok! Na gyorsan, aztán beájulok... igyekszünk mi is kimenni a József térre akkor... Mondjuk mi kicsit később érünk majd, de azért bepróbálkozunk. Már alig várom! :)

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

Noemi:
aham, atestem en is a dolgokon. Nekem 8 ev utan mondtak azt hogy nincs tobb munkavizum, csinaljak azt amit akarok....meg lehet kerni a letelepedest, de a ferjem (mivel neki volt munkavizuma ami nem jart le) kint kell hogy megvarja, nekem meg otthon mert ugye kint nem adnak nekem tobb munkavizumot. Fel evet birtunk egymas nelkul, utana mondtam paromnak jonnon azonnal haza, itthon is meg tudjuk varni a papirokat. Ez volt 2004-ben...
Mivel 2005-ben beteg lettem es minimum 2 eves gyogyulast voksoltak a dokik igy itt ragadtunk, ameddigre meg mar lehetett volna menni mar nem akarodzott...
Mellesleg mindenem (egy egesz haz teljes felszerelese) odaveszett, aki elvallalta a tarolast, idokozben meggondolta magat es szo nelkul "kirakta" a cuccokat. (magyarul: eladogatta a butorokat meg a tobbit.) Hat nem voltam boldog miatta...
8 ev munkaja....
Szoval csupasz hatsoresszel jottunk haza igazan. Itt is mindent a nullarol kellett kezdenunk sajnos. Raadasul a betegsegem nem dobott fel mindket anyagilag, nem is tudok azota 8 oras munkat vallalni, de ez sem utott fejbe:)
Minden esetre feketen en egy percet sem maradtam volna sehol mert veszelyes. Igazad van maximalisan, amikor mar gyerek van, bolond dolog nekilatni egy ilyen projectnek, a vilag masik felere utazni. Raadasul Canadaban sem erdemes mar elni financialis szmpontbol, pont azert nem mentunk vegul vissza, pedig minden porcikam oda vagyott!
En egeszen addig nem talaltam a helyem amig ki nem koltoztunk Erdre. Ez az elso hely magyarorszagon ahol szeretek lakni igazan!!!!:) Jah es itt kovetkezett be a csoda, hogy 37 evesen teherbe estem eloszor eletemben:))))))
Hiaba, Orsi megjosolta, ha kikoltozunk Erdere, nehany honapon belul babasodas lesz. Akkor csak nevettem hogy milyen aranyos, de Orsi tudhat valamit!!! :):):)

Turoba, volt egy olyan erzesem hogy befuccsolt a Noivonal. Pedig olyan edi vonalzoi voltak, nekem is onnan volt az enyem, a mostanit keptelen vagyok agyilag befogadni:(
De regelek a mamanetre, talan ott jobbak vannak! Koszi a tippet Noemi:)

Tekiroll:
Hat a vonalzoval kapcsolatban nagyon maximalista vagyok, talan mert eredetileg grafikus (is) a szakmam a zene mellett. :)
Mindent kepes vagyok tultokeletesiteni. Ha valami icipici pont nem stimmel egy vilag tud osszedolni borsonyi agyamban...

Jah, megjott mar a konyv a babavarashoz, csak parom bennfelejtette az autoban, ami a cegben maradt. Igy hat remenykedhetunk hogy ezen a hetvegen mar olvashatjuk:)))))

Lini: sajnos az Auchanban nincsenek jo edessegek, de igerem ha egyszer talalkozunk szemelyesen, fogok neked szerezni:))) Mi kepesek voltunk a varos masik csucskebe (ujpestre) kimenni a cukraszat uzemebe hogy friss cuccot egyunk. Ahogy kimentunk a boltbol, nyitottam a csomagot es kezzel (!!!) tomtem magamba a sutit. (Jah es akkor meg hire-hamva sem volt terhessegnek) :):):):)

Edina:
nagyon koszi!!!! mindenkeppen megveszem a konyvet mar a cime is jol hangzik es ezek nagyon fontos dolgok. Koszi!!!

Van egy olyan erzesem hogy a szules utan nekem is kell majd a csoki - intravenasan:):):):)

Orsi:
Umm, nalunk meg a tujak is halalukon vannak, a tulaj sziklakertje romokban... kene valaki aki csodat tudna muvelni a kertunkben mert remenytelennek nez ki nagyon:)

FOLYT KOV. csak nagyon lemaradtam.....

sünciboglya

sziasztok!

Noemi:
aham, atestem en is a dolgokon. Nekem 8 ev utan mondtak azt hogy nincs tobb munkavizum, csinaljak azt amit akarok....meg lehet kerni a letelepedest, de a ferjem (mivel neki volt munkavizuma ami nem jart le) kint kell hogy megvarja, nekem meg otthon mert ugye kint nem adnak nekem tobb munkavizumot. Fel evet birtunk egymas nelkul, utana mondtam paromnak jonnon azonnal haza, itthon is meg tudjuk varni a papirokat. Ez volt 2004-ben...
Mivel 2005-ben beteg lettem es minimum 2 eves gyogyulast voksoltak a dokik igy itt ragadtunk, ameddigre meg mar lehetett volna menni mar nem akarodzott...
Mellesleg mindenem (egy egesz haz teljes felszerelese) odaveszett, aki elvallalta a tarolast, idokozben meggondolta magat es szo nelkul "kirakta" a cuccokat. (magyarul: eladogatta a butorokat meg a tobbit.) Hat nem voltam boldog miatta...
8 ev munkaja....
Szoval csupasz hatsoresszel jottunk haza igazan. Itt is mindent a nullarol kellett kezdenunk sajnos. Raadasul a betegsegem nem dobott fel mindket anyagilag, nem is tudok azota 8 oras munkat vallalni, de ez sem utott fejbe:)
Minden esetre feketen en egy percet sem maradtam volna sehol mert veszelyes. Igazad van maximalisan, amikor mar gyerek van, bolond dolog nekilatni egy ilyen projectnek, a vilag masik felere utazni. Raadasul Canadaban sem erdemes mar elni financialis szmpontbol, pont azert nem mentunk vegul vissza, pedig minden porcikam oda vagyott!
En egeszen addig nem talaltam a helyem amig ki nem koltoztunk Erdre. Ez az elso hely magyarorszagon ahol szeretek lakni igazan!!!!:) Jah es itt kovetkezett be a csoda, hogy 37 evesen teherbe estem eloszor eletemben:))))))
Hiaba, Orsi megjosolta, ha kikoltozunk Erdere, nehany honapon belul babasodas lesz. Akkor csak nevettem hogy milyen aranyos, de Orsi tudhat valamit!!! :):):)

Turoba, volt egy olyan erzesem hogy befuccsolt a Noivonal. Pedig olyan edi vonalzoi voltak, nekem is onnan volt az enyem, a mostanit keptelen vagyok agyilag befogadni:(
De regelek a mamanetre, talan ott jobbak vannak! Koszi a tippet Noemi:)

Tekiroll:
Hat a vonalzoval kapcsolatban nagyon maximalista vagyok, talan mert eredetileg grafikus (is) a szakmam a zene mellett. :)
Mindent kepes vagyok tultokeletesiteni. Ha valami icipici pont nem stimmel egy vilag tud osszedolni borsonyi agyamban...

Jah, megjott mar a konyv a babavarashoz, csak parom bennfelejtette az autoban, ami a cegben maradt. Igy hat remenykedhetunk hogy ezen a hetvegen mar olvashatjuk:)))))

Lini: sajnos az Auchanban nincsenek jo edessegek, de igerem ha egyszer talalkozunk szemelyesen, fogok neked szerezni:))) Mi kepesek voltunk a varos masik csucskebe (ujpestre) kimenni a cukraszat uzemebe hogy friss cuccot egyunk. Ahogy kimentunk a boltbol, nyitottam a csomagot es kezzel (!!!) tomtem magamba a sutit. (Jah es akkor meg hire-hamva sem volt terhessegnek) :):):):)

Edina:
nagyon koszi!!!! mindenkeppen megveszem a konyvet mar a cime is jol hangzik es ezek nagyon fontos dolgok. Koszi!!!

Van egy olyan erzesem hogy a szules utan nekem is kell majd a csoki - intravenasan:):):):)

Orsi:
Umm, nalunk meg a tujak is halalukon vannak, a tulaj sziklakertje romokban... kene valaki aki csodat tudna muvelni a kertunkben mert remenytelennek nez ki nagyon:)

FOLYT KOV. csak nagyon lemaradtam.....

sünciboglya

Gabusz:
gratula a szerencsesen lezajlott koltozeshez!!! :)

Anett:
A suttogos konyvrol nagyon sokat hallottam, koszi a tippet!!! :) Sokaknak segitett mar. Jo lenne ha eredeti nyelven meg lehetne szerezni valahonnan...

Edina:
Kutyaid ellenallhatatlanok. Olyanok hogy az ember nem birja ki hogy meg ne olelgesse oket:):):)

sylph:
Wow! Csucs a kutya wc!!!! nagyon jo tippet adtal, nekunk is kell majd "epiteni" a kutyinak. (Haz nekunk, klotyo a kutyanak.) :D

zsand:
Juj, de gane ez a rend-ore:( Azert 30 ezer kicsit durva;(((((
A torkos nyuszid meg tudja mi a jo..... tulipanfejeket kajal:) Nem semmi:)

Orsi:
jaaaa, ezt el is felejtettem. A csudatelek a Bagoly utcaban van, a 95-os szam korul (most parcellaztak, nem vagyok teljesen biztos melyik telek melyik szamozast kapta. :) Egy jo nagy batar lovarda volt ott. A tulaj aki eladta 22 eves:)))))) De jo nagy BMV-je van, hihi:) Ja es leanyzo. (Szerintem az osszes felparcellazott telek osszesen er vagy 75 millat ott...

sünciboglya

ja, az elejerol lefelejtettem hogy vegre kimereszkedtem tegnap 1 orara napocskazni a balkonra. A muanyag szek kenyelmetlen volt de a nap csodas! Ma csak rovid idore mentem ki viszont ujaszulettem ismetelten.
Remelem jovo hettol feloldja Macilaci az agyhozbilincselt allapotomat.... mar hagyom abba az Utrogestant fokozatosan! :)
Es ugy latom nincs gond tovabbra sem:)

Szoritsatok nekem pliiiiiiiiiiiiiz!

puszka mindenkinek es joejt!!!

maria :)

sünciboglya

Szijasztok, Jó reggelt!

Mária ez tök szupi a Bagoly utca másik fele az itt van felénk, csak egy vasúti átjáró választ el Tőletek!
Mikor kezditek az építkezést?????
Mikor mész maciLacihoz????? Most látom mindjárt 12 hét!!! Aztaaaaaaaaaa jól elment ez a pár hét! :shock:

OLVASTÁTOK AZ ÉRDI ÚJSÁGOT??????
Lehet van remény az úszi átadásásra és élményfürdőt is akarnak a mellette lévő szabad területre! Csúúúúúcs lenne csak átsétálni egy strandra! :D :D :D :D :D
Teljesen be vagyok zsongva, szállodákat is akarnak ide! Nem lenne rossz! :D

Sylph akkor mi csatlakozunk hozzátok és megyünk játszóra!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Dolli bébi ne kanyarodjak el értetek?????Tényleg nagyon szívesen, ne bandukoljatok fel a hegyre 60 kilómétert!

Anett nem tudtok kijönni?????

Többiek??

Biztosan akartam még írni valamit, majd az oviba menet a kocsiban eszembe fog jutni! :D

Igaz ma takarítani akartam, de kit érdekel???????????? :D :D :D :D

Vendég

Halihó!

Köszi Orsi, egy tündér vagy, de ezt eddig is tudtam! :D

Szerintem odafelé lesétizünk, pláne hogy nem tudom, mikor-hogy tudunk indulni... Már megint migrénezek. :(
Meg megnézzük, hogy bírja csibe, meg időben hogy jön ki...

No próbálok fejfájást elmulasztani meg csibét ágyból kivarázsolni. :)

Pusz

Kép
Kép
tekiroll

Jól van Dolli!

Azért csörizz yugodtan ha menjünk! :D
Mi most értünk haza, most még reggeliznek a csajszik és összakpom a lakást, elindítok egy mosást és bekeverem a túrógombócnak valót!

Szerintem 10 előtt egy picivel indulunk! Remélem Szilviék ott lesznek még, mert ha jól olvastam 11-kor ebédelnek!

Na nem is szaporítom a szót, gyorsan pörgök hogy tudjunk indulni!!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Igen, megyünk mi is.
Szerintem kb 10 körül érünk majd oda!!!

Kép
Kép
anett_

Szasztok csajszik!

Na mi a helyzet?! :wink: Mindenki sikeresen hazaért?!
Jó volt talizni Veletek!!!!!! A gyerekek meg nagyon tündériek!!!!!

Skacok alszanak, fél egy után sikerült ágybadugni őket... kiváncsi leszek meddig alszanak :roll: :wink: sokáig úgysem hagyom (kis gonosz anya)
Yoda úgy örült nekünk mikor hazaértünk olyan cuki volt.

Orsi, Marcipánnal minden okés volt a kertben? Nem szedett szét semmit? :wink:
Jah, és KÖSZI, hogy elfordítottad a kulcsomat!!!!! :lol: Már a páromat is hívtam(épp tárgyalt :oops: ), hogy na ilyenkor mi van, de valamiért nem ment... KÖSZI!

Dolli, Gézu? Gondolom alszik ezerrel. Nem fáradt el nagyon a sok sétától?

Anett, megnéztem az utcátokat a térképen, hát azon mentünk fel... :lol: akkor tényleg közel lakunk!

Mária, szorítunk Neked!!!! hogy minél előbb élvezhesd a napocskát és ne legyél ágyhozkötve!
Grafikus is vagy?! :shock: az tök jó lehet, és hogy keveredtél a zene felé? Mindent túltökéletesítessz? Véletlenül nem szűz az ascendensed? :wink: Nekem igen, és ha valami nem stimmel, vagy nincs a helyén... addig csinálom, míg tökéletes nem lesz. :wink: :lol:
sylph

Sziasztok!

Tényleg nagyon jó volt ez a délelőtti játszóterezés!!! :D
Jövő héten megismételhetnénk! A többiek is csatlakozhatnának! :wink:

Ma is visszaolvasgattam egy kicsit, és láttam, hogy csináltatok az iwiwen egy érdi anyukák klubot. Csatlakoztam én is, ha nem gond?!

Na megyek, mert Bencének még beígértem egy kis csavizást!

Kép
Kép
anett_

Sziasztok!

Lányok! Nekem is nagyon bejött ez a délelőtt, még ha kicsit késve is futottunk be. :oops: Örülök, hogy találkoztunk személyesen is!

Szilvi! Ahhoz képest csak 2 órát aludt Gézu, szóval nem volt extra fáradt, fél 2 után tudtam letenni. Bírja a strapát, inkább csak szégyellős volt kicsit, rég járt gyerekek közt.

Fotók: épp töltögetek. Kérdés a játszós anyukáktól: ide rakhatom a képet vagy csináljak egy nem nyilvános albumot a képtáramban? Nem sok, asszem 7-8 készült, de ugye személyiségi jogok ésatöbbi miatt kérem a beleegyezést. :)

Orsi! Jó kis sírás volt, miután kiszálltunk, szerintem simán ment volna veletek tovább Gézu, még ha én kiszállok is! :lol:
Még egyszer köszönjük a hazafuvart! :)

No, majd még leszek, pusz mindenkinek!

Kép
Kép
tekiroll

sziszatok:)

Ma ismet jot napocskazunk, csadas az ido ugye?

Orsi:
Elvileg az osszes papir, engedely, tervek, stb keszen lesz 6 honap alatt. (elgileg) Akkor 2-3 het alatt legyartjak es leszallitjak a haz falait es kezdodhet az osszerakas (tiszta LEGO). Ha ra is hagyok, szerintem Novemberben elkezdik... 3 honap alatt lesz kulcsrakesz a haz.
Ez jo mert friss csecsemos korszakomban nem tecccccene igazan a koltozes... Szerintem marciusra bekoltozhetunk teljesen. :)

Nekem is nagyon tetszett a telek, foleg hogy nagy nyitott terek vannak arrafele. Es CSOND!:) Ami itt nem nagyon van. Egymillio kuyta, barkacsaolas, onkentes DJ a szomszedban:) Bar az csak rovid ideig szokott szolni.
Meg ugye a telkek sem valami nagyok itt, a mienk amit berlunk mindossze 670 nm, igy a tobbi is kb akkora.

Az Erdi furdore en is varok, bar ki tudja mikor lesz kesz:((((( Addig marad a XI. keruletben levo Sportmax.

sylph:
Aham, en is mar hegyezem magam a szabadsagra, kell cuccokat vennem, SEMMIMBE nem ferek bele, a mellemen ossze sem lehet gombolni a folsoket:((((
1db polot talaltam es 1db szoknyat....korall szinu a polo a szoknya meg barna. (JAJ!)

A grafikus szakma kesobb lett mint a zene. Hegedulni 6 eves koromban kezdtem, de a grafikussagot csak kozepiskolaban es utana felnott fejjel a szamitogepes grafikus szakmat. En Rak vagyok, teljesen, maximalisan Rak:) Nem tudom honnan szedtem ezt a maximalitas-maniat mert anyukam nem olyan. (Bar anyam-apam extra kreativ)
Remelem a gyerek is kreativ lesz, de kicsit lazabb mint en:)

Kerdes: volt-e mar valaki magzatviz vizsgalaton kozuletek, vagy tudtok-e olyat aki volt. Baratnom 16. hetes, rosszak lettek a genetikai eredmenyei, Edwards kockazat magas.
Ha tudtok olyanrol hogy valakinek rossz eredmenyei voltak de megis egeszseges babaja szuletett kerlek irjatok meg nekem, nagyon el van szomorodva a baratnom, jol jonne egy kis vigasztalas de sajnos en nem tudtam neki semmit mondani csak egyutt sirni vele ma delelott:(((

Puszka mindenkinek!!!!

maria:)

sünciboglya

Szijasztok!

Jaaaaaaaaaaj mi is nagyon-nagyon jóléreztük magunkat!!!! :D
Mindig ezek a spontán dolgok a legjobbak! :wink:
Nagyon jó volt Veletek talizni, remélem még sok ilyen találka lesz! :wink:
Szerintem is összehozhatunk valamit jövőhétre és akkor megnézzük együtt Mimiék játszóterét! :D
Még többen össze tudunk jönni!
Mega baba-mama tali! :D :D :D
Andikáék is itthon lesznek jövő héten, szerintem ők is szíveen csatlakoznak!

Szilvi!

Nagyon édesek a gyerkőid! Mindig ennyire mosolygósak????

Mi csak 13h-ra értünk haza, mert már nem lett volna időnk(illetve 15 percre felesleges)hazajönni és egyből Bubuért mentünk oviba!
Úgy izgultam mi lehet már Marcipánnal! Jól megmorgott először, nem látta hogy én vagyok! :D De szerintem jól viselte! Nem lett volna szivem bezárni ennyi időre!

Kormányzáras dolog csak azért megy rutinból mert én vagy ezerszer ellőttem! :oops: :oops: :oops: :D

Dolli ez a Gézu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IMÁDOM!!!
El is hoztam volna simán, jól megdögönyöztem volna! Hogy micsoda pasi ez a kisfickó!
:D :D :D :D

Anett!

Mióta hazajöttünk Fruzsi csak a Bencét emlegeti!Meg Téged! :D :D :D Tetszett neki a sütögetés!
Bence a krosszmotoros tűzoltó szakács!!!!!
Annyira szép kismami vagy!!!!!!!!!!És nem semmi hogy ekkora pocakkal hogy tudsz rohangálni!!!!!!Most már nyugodtan bevallhatod, hogy élsportoló vagy!!!!! :D :D :D
Este rakok ám magamról 35 hetes terhes fotót, majd csak nézel! :D :D :D :D :D

Mi hatalmasat aludtunk, Apa már itthon, de már vési a szalont!
Én megyek a csimókkal bicajozni az utcára! Hátha pont nálam tanul meg Fruzsi!

Dolli részemről jöhetnek a képek!
Este én is rakok fel ha nem gond, csak lemerült a fényképező és a nagygépre kéne felrakni, mert laptopon nem tudok kicsinyíteni!
:oops:

Még egyszer köszi Lányok ezt a szupi délelőttöt!

Puszi: Orsi
Vendég

Sziasztok!

Mária háromezerre büntettek, nem 30ra hála égnek azóta is ezt hallgatom apától :lol:
Csajok ti hol találkoztatok kicsit nem vagyok és mindjárt randi van???
Megyek, mert hajnalba keltem 4,00kor mert a nagybanin voltam és naon fáradt vagyok!!!

Kellemes hétvégét mindnkinek pusz Zsand
Vendég

Sziasztok!

Felőlem nyugodtan feltölthetitek ide is a képeket!

Sylph,
Na meddig aludtak a gyerkőcök? Szegényeknek kicsit felborult a napirendjük!
Legközelebb mehetünk korábban is már.

Dolli,
Tényleg le a kalappal Gézu előtt!!! Nem semmi, hogy addig elsétált! :shock:
Kár, hogy Veletek csak ilyen rövid időt tudtunk talizni. Na majd legközelebb bepótoljuk!
Az már a játszótéren is látszott, hogy a fiadnak nagyon bejön Orsi!!! :D
Ha a legközelebbi talihoz fuvarra lenne szükséged, szólj nyugodtan, hozzánk is simán befértek! :wink:

Orsi,
Bence is emlegette ma Fruzsit. Amikor felébredt délután, mondta nekem:
Anya, emlékszel milyen jót játszottam a Fruzsival? :D
Én, élsportoló???? :shock: :lol:
Én inkább úgy érzem, hogy mostanában már csak cammogni tudok ekkora testtel!!! :lol: :lol: :lol:

Mária,
Mi is építkezni szeretnénk, de mi szerintem majd csak jövőre kezdünk konkrétabban tervezgetni!
Nálunk is szóba jött a könnyűszerkezetes ház, mint egy lehetőség. Gondolom Ti már jól körüljártátok a témát.
Azt megkérdezhetem, hogy melyik cég mellett döntöttetek?
Magzatvíz vizsgálatban sajnos (vagy inkább szerencsére) nem tudok segíteni.
Ez az eredmény az AFP vizsgálat eredménye lett?
Ha igen, erről a vizsgálatról nagyon sok rosszat hallottam már!!! Én úgy tudom, hogy ez már egy elég elavult módszer, és nagyon sokszor jön ki téves eredmény. :(
Szóval ha ez egy AFP vizsgálat eredménye, akkor nagyon jó esélye van a barátnődéknek arra, hogy minden rendben van a babával!!
Szorítok nekik!!!

Na megyek!
Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
anett_

Sziasztok Jó reggelt!

Sikerült kicsinyíteni a képeket! Nem túl sok, meg sajna Dolli és Gézu nincs rajta :( , mert mire jöttek lemerült az aksi a gépemben! :oops: Legközelebb felkészültebb leszek!!!!

Olyan szép idő van már most reggel!
Apa még kb 20 percet vés és a hétvégén többet nem dolgozik! :D
Megyünk kertezni! Jeje-jeeeeeeeeee!

Mindenkinek kellemes hétvégét, de azért írjatok ám!!!!!
Dolli hol vannak a képek?
Mimi azt beszéltük a lányokkal, hogy jövőhéten megnéznénk a Ti játszótereteket! :D

Mária! Sajnálom a barátnődet! Milyen vizsgálat lett rossz???? :(

Kép Anett főz bencével és Fruzsival

Kép Szép kismamánk!!!!

Kép Öt gyerek egy képen! SIKERÜLT!!!

Kép Háhááááá itt majdnem mindenki!

Kép Szilvi elsétál, igazából a fenekét akartam fotózni! :-))))

Kép Lili a huncut! :-)))
Vendég

Húúúú Bence véletlenül lett kisbetűs! :oops: :oops: :oops:
BOCSÁNAT!!!!
Vendég

Kép Aranyos kiskutyám! :-)))))

Anett most jön a horror kép rólam 35 hetes terhesen! :D
Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom!!!!! :D Kép Szenvedés a köbön!!!!

Kép Boxos fej!
Vendég

Sziasztok,

Szupi idő van!! Nincs is kedvem a s-ggemen ülni. Ma meg ha hazajött az uram a munkából megyünk horgászni. Kibéreltünk egy kis faházat, így holnap is pihizünk. Az alvástól kicsit félek, mert így is fáj a hátam, nem tudom milyen lesz a felfújható ágyon.

Sylph: merre van a Duna u? Mert az is fontos, hogy közel legyen a doki.

Edina: a Brendon jó ötlet, meg is néztem a neten. De ott is csak olyan rövid volt, én meg popó alattig érőt szeretnék. De ez már megoldódott, tegnap kaptam kölcsön a barátnőmtől egyet!
Milyen suliba jársz?

Orsi: az autó rendben van, biztosító is fizetett. Hála az Égnek. A lökhárító ugyan eláll 1 cm-t, de a szerelő szerint ez normális, én hiába is jártattam a számat…… no comment. Mindegy végül is nem feltűnő, de ha már majdnem annyi volt a munkadíj, mint az anyag, akkor legyen már szép!

Jaaaaj képzeld, vásároltam itt a pici Tescoban, na mondom, ha már itt vagyok megkérdezem a baba fülbevalókat. A nő olyanokat mutatott, hogy azt hittem azok felnőtt fülbevalók! Francia kapcsosak voltak, mert szerinte a babának csak az a jó és tiszta kő! Mondtam neki, hogy lehet én maradi vagyok, de én sima kis pöttyre gondoltam. Erre ez nem jó mert hátul megszúrja a fejét blablabla……, (hozzáteszem a francia kapcsosnak is van az a része ami megszúrhatja!!)
Szóval vagy hülyének akart nézni, vagy tényleg ennyire le vagyok maradva.

Odaértél Maci Lacihoz? Most nem volt csak egy 15 perces csúszás meg is lepődtem!! Még mindig nem volt a szavak embere, de én nem adtam fel, csak kérdezgettem a kis „hülyeségeimet”, amire szemmel láthatólag egy kicsit oldódott!

Gabusz: SZIAAAAAAAAAAA!!! Mizu? Milyen az új otthon? Sikerült berendezkedni?
Vettünk mérőt, szoktam is méregetni, nem a legalacsonyabb sajnos (szoktam tiltott dolgokat enni), de 7 alatti. Ez a lényeg.
Én csak leszek menedzser, ha miden jól megy……

Anett: A szekrénynél nem látszik semmi kívülről, szétszedni meg nem merjük. Nagyon remélem, hogy nem rohad be! Akkor aztán igazán pipa leszek.
Hogy bírod a meleget? Tetszik a babónak? Én most valahogy könnyebben alszom, bár nem tudom, hogy az idő vagy a sok dolgom az oka.

Zsand: köhög a kutya? Cegény, nem is tudtam, hogy ők is tudnak olyat. (még sosem volt kutyim, panel gyerek vagyok)

Mária: Újpest???? Onnan költöztem ide!!! Ott a Horváth cukit imádom és diabetikus sütik is vannak! Na ha ott van olyan bolt, akkor anyuval beszereztetek magamnak, csak egy címet kérnék hozzá.
Én mint nem adnék, ha Ausztriában élhetnénk!!!! Már ici-pici korom óta oda vágyom, és imádok kimenni!!!!! De a férjem olyan makacs ember! Ő ragaszkodik ide, csak azt nem értem minek, egyre rosszabb a helyzet itthon és kint 3szor annyit keresne, mint most itthon. De fél, hogy a nyelvtanulás,…..stb. Pedig olyan okos feje van, szerintem nem kellene neki 1 hónap sem, hogy megtanulja. Ráadásul olyan kommutatív, hogy bármilyen nyelvű emberrel megérteti magát akár mutogatással, akár gesztusokkal. Hihetetlen!
Ezerrel drukkolok, hogy minden rendben legyen és te is élvezhesd a jó kis napocskát! Tényleg csodákat tesz az emberrel egy kis napon ücsörgés! Igaz nekünk csak egy kis erkélyünk van, de én is elhatároztam, hogy kiülök tanulni!

Na megyek pakolom a kaját, meg a horgász cuccot.

Jó hétvégét!
Puszka

Lini
Kép
kicsi lini

sziasztok:)

anett:
Mi a Novodom-mal epittetunk, a legtobben veluk vannak megelegedve es arban sem tul durva. (Nem a legeslegolcsobb, kozepkategorias). Igen, mivel mar hosszu eveket lehuztunk konnyszerkezetes hazakban, nagyon megszerettuk. (leginkabb a futesi dij alakulo osszeget, ami szamottevoen alacsonyabb, no es persze hogy nem kell evekig kuszkodni amig kesz lesz a haz.) Nalunk a futesi technika is kicsit mas lesz, Pellet fa futeses kazant szeretnenk. szinte teljesen automata az adagolas, csak be kell neha-neha szerezni a specialis fatormeleket hozza.
Igen, a baratnomnek az AFP-je lett horror:(
En is abban remenykedem hogy teves eredmenyt hoztak neki ki!

Orsi:

Jatszoteres fotok csucs!:)
Mindenki jol latszik es aranyosak a babocak ahogy alkotnak nagy serenyen:)

Baratnom AFP eredmenye lett rossz.

Marcipan kisse mintha frusztralt lenne a foton, hhehehee:))))))

Szep nagy pocid volt !:)

Lini:
En akkora allat vagyok!!! Keverem a szezont a fazonnal!!! Az Arpad hidhoz van kozel a cukraszat, de nem a pesti hanem a budai oldal igy a III. kerulet. Elnezest!
A cim a kovetkezo: Reform Cukrász kft.
Budapest 1036, Kiskorona u. 8.
Telefon: 06-1-242-3229, 06-70-299-9107
Honlapjuk pedig: http://www.reformcukrasz.hu/
A viszonteladok resznel fel van tuntetve az osszes biobolt cime ahol lehet kapni a cuccaikat, ha nem akarsz kimenni olyan messze, hozzajuk.

puszka ! Kellemes tovabbi hetveget kivanok mindenkinek! sziasztok!

sünciboglya

Orsi! Itt! :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Bocs, hogy mostanában csak kutyafuttában… igyekszem azért képben lenni, de mi is annyit csavargunk meg levegőzünk, hogy na! Imádom! :D

Zsand! Párom Blikkes. :)
Kutyus köhög? Én sem hallottam mg ilyet, de nekünk sem volt sűrűn kutyunk… annyira nem ismerem őket. Szegény kutyi!

Lini! Fú, mennyi méreg jutott neked megint! Házidoki fel fog neked írni gyógyszert, szerintem ökör ez a tüdőgondozós csaj. :twisted:
Majd mesélj, hogy aludtál meg milyen volt a horgászás… Hova mentek ilyenkor?
Gyerekdoki: az SZTK-ban a Makay Erika és az Ambrus Márta rendel, mindkettőről csupa jókat hallottunk, illetve Ambrus dokinéniről most már személyes pozitív tapasztalatok is vannak, alapos, kedves a gyerkőccel, mindent elmond, bármit kérdezhetsz, nekem bejött. De ott rendel még A Bognár Sára is, Andiék járnak azt hiszem hozzá, én egyszer találkoztam vele helyettesítés alkalmával, szerintem ő is nagyon kedves és normális.

Szilvi! Milyen ügyes Yoda! Nem is gondolnám egy ilyen pici kuttyról, de persze ha így el van „kényeztetve” (kanapé, mellékhelyiség, stb.), akkor nem csodálom, hogy meghálálja! :wink:
Az a németjuhászos kép veled iszonyat jó, tiszta reklámfotóba illő! :)
Mikor derül ki, hogy fölvették-e a lurkókat?
Családi napköziben júli 15-én lesz majd nyílt nap, akkor adogatnak prosikat, meg mondanak árakat is… Szerintem mi meg fogjuk nézni! :)

Orsi! Mi volt megint anyóssal? Vagy csak szokásos „hiszti”?

Gabi! De jó, hogy itt vagy újra köztünk! :)
Szuper, hogy Milán ilyen jól bírta a váltást, mondjuk nálunk sem volt gond, Gézu első pillanattól „érezhette”, hogy ez most már a miénk. :D

Mimi! Édes lehet Szabolcs! Ezt már több ismitől hallottam, hogy kertes házas gyerekek még legszívesebben éjjel is kint maradnának, annyira élvezik a szabad levegőn létet. Mostanában mondjuk Gézut is nehéz becipelni mondjuk egy ebéd és alvás erejéig… Szabi nem alszik már délben?

Edina! De tündéri kutyusok! :D
Nekem is furi néha, hogy úton-útfélen megállítanak, ,köszönnek, meg dumcsiznak velünk, de imásom. Sokkal élhetőbb város, mint Pest!
Erről jut eszembe, hogy pénteken eldurrant az agyam délben, mondtam páromnak, hogy költözzünk valahova külföldre. Kaptam levelet az APEH-től… illeték ügyben, mert még novemberben igényeltem, hogy a lakás illetékét részletben fizethessem. Ugyanezt megtette a párom is, mert fele-fele tulajdonban van.
1. Januárban kaptam levelet, hogy a kérvény illetékköteles, ezért fizessek mán be 2200 ft-ot, aztán szóba állnak velem.
2. egy hétre rá párom kapott levelet, hogy neki engedélyezik a részletfizetést
3. pár hete párom kapott levelet, hogy ugyan már megvan a döntés, de illetékköteles a kérvény, úgyhogy utólag fizessen már be 2200-at
4. pénteken kapom a levelet, hogy az én kérelmem nem megalapozott, mert van 123ezer adótúlfizetésem, tehát egyben is le tudom róni az illetéket, és ez nem fogja a családi kasszát érinteni…
Hát anyukád! Tőlem tavaly szépen levonogatták pluszban ezeket az összegeket (ebben a munkáltató volt a hülye), tehát lehet, hogy most a napi kiadásokban nem jelentkezik, de tavaly én ezért „cserébe” csak 38-40 ezret kaptam gyedként… Tehát hiányzott a havi 10-12ezer ft. És már ezernyi helye lett volna annak a pénznek.
Szóval káosz és kupi a köbön, kb ez a véleményem az országról. :(
És tudom, persze, hogy másnak nehezebb, meg nem éhezünk, ne sírjon a szám, de basszus a férjem vezetői fizuja mellett meg engedélyezték a részletfizetést??? Nem értem. Na bocs, kicsit kidühöngtem magam, de az agyatlanságot/bürokráciát nem bírom…

No asszem, megpróbálok aludni, mert lassan kelni kéne, hogy kondizni menjek reggel. :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Húú mi is kint ragadtunk a levegőn :lol:

Jövő héten,jó lenne ha ide jönnétek játszóra,mert bezony,nagyon irigy lettem :lol:

Dolli!Nem semmi ez a túlfizetés meg részlet kérés,..stb
Még jó,hogy kiderült a túlfizetés.

Mária!Most olvasom a barátnőd sztoriját.Milyen lett az AFP-je?Gondolom magas...
Azért annyi.. Az Afp egy igen megbízhatatlan vérvétel.Külföldön már szinte sehol nem csinálják.
Ha indokolt a hasba szúrás,akkor nincs mit tenni.Én nem vállaltam be,a kockázat miatt.Viszont nekem aránylag jók lettek ez eredményeim.Ébn el mentem az Istenhegyi útra genetikai uh-ra.
Amúgy ezt neked is javasolnám!!!
13 hetesen kell menni vérvétel +uh..Nem olcsó 28.000ft,viszont nagyon jó eredményt ad.
Ezt azért ajánlanám neked,mert a korod miatt tényed is csesztetni fognak a hasbaszúrással.
Ja és ha a barátnődnek kell mennie hasba szúrásra,akkor ha anyagilag bele fér,ajánlanám a Telki kórházat.Ott bár nem ingyen van,kb 30e ft,viszont 2-3 nap alatt van eredmény.Az nem magán kórházakban kb 1hónap az eredmény.Azért az durva!!!

No megyek leteszem a Szabit,mert igen,ha álmos akkor alszik.
De most lehet nem az :lol:

mimi12

Sziasztok Lányok!

De jó lehetett nektek a játszótéren! :-) És a gyerekeknek is nagyon jó, hogy így összejöttetek. Remélem majd jöttök Parkvárosba is... főleg jövőre ha majd mi is játszóterezünk:-)

Mária! Sajna nekem volt szúrás... nem magzatvíz, hanem méhlepény-biopszia... de ugyan úgy hasfalon át történt. A legszörnyűbb az volt, hogy nem tudtam mi fog történni.
Sajnálom, hogy barátnődnek rossz lett az eredménye, de ha meg kell csináltatni, akkor azt üzenem neki, hogy SIMÁN ELVISELHETŐ maga a beavatkozás!!! Én saját lábamon jöttem le a műtőasztalról!!! Ha érdekel más is akkor nyugodtan kérdezzetek!

Dolli! Ez az Illetékhivatal szörnyű! Anyósoméknál rosszul állapították meg az illetéket... levonták a rossz összeget, mert lett volna adó-visszaigénylésük, és 3 év múlva a napokba jött válasz a fellebbezésükre. Jó mi? Teljesen kiakasztó ez az egész rendszer ami itt van!!!!

Úgy rémlik valaki itt mondta, hogy vannak elvihető kisnyulak... Jól rémlik? Ha igen, akkor a keresztfiamék szeretnének egyet:-)

Kert rendberakást írtátok: Ha valakinek szüksége van rá, akkor tudok ajánlani egy nagyon jó szakembert. Privibe el tudom küldeni az elérhetőségét, ha tényleg érdekel valakit.

Nekünk nagyon jó hétvégénk van:-)
Pénteken elültettünk 400 tő sövényt:-) Előbb meg borostyánt ültettem a terasszal szembe lévő kerítésre:-) Megmetszettük a gyümölcsfákat is!
És itt van anyukám, úgyhogy kicsit szabadabb vagyok... és Petrusnak is jót tesz, mert egész hétvégén csak nevetgél és beszélget:-)

További szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?