Új privát üzeneted érkezett!

Mariann és Kata nagyon eltüntek. Nem tud valaki híreket. Biztos babáznak már.

Kitty
kitty123

Kitty! Réka csodaszép még igy is hogy nem nevet. Este a férjemnek meg kell mutatnom, szereti lesni nagyon a babákat itt. Amugy mi se könnyen csipjük el a nevetös képeket pedig nekünk is azok a kedvenceink.
Hát nekem mutatták nem ment a honaljtartás, kész torna. Ha eddig kihuztuk már megoldjuk fél éves korig aztán ugyse szopizik annyit meg jönnek a gyümölcsök is.
Nekem is van friss tej de direkt a fagyasztottbol szoktam 1-2 naponta kivenni és abbol adok neki hadd fogyjon. AMugy nekem is a kuka v. felajánlás lesz a vége. Bár még nem merek megszabadulni töle, ki tudja késöbb mennyi tejem lesz.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Ugye jól tudom,hogy 4 hónapig lehet odaadni a babáknak a fagyasztott tejet? Ha igen,akkor 1 hónap múlva keresnem kell valakit,akinek a babája meginná. Én is szívesebben ajánlanám fel,mint kidobni.
Legfeljebb,ha elviszik a mostani tejet,1-2 hétig fejek egy kis tartalékot.
Amúgy én is megpróbáltam a hónalj alatti szoptatást,tényleg nem kényelmes. Én akkor csináltam,amikor annak idején begyulladt a mellem,és el akartam kerülni a kórházat. Végül is sikerült.
Mostanában észreveszem,hogy Réka szopás közben különböző szögből szopizik.Szerintem,ha kevésbé jön már egy helyről,így vált tejcsatornát.

Képzeljétek 10 éve ilyenkor éppen a szülőszobán voltam. Dórikám ma 10 éves nagylány.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Kitty!
Először is Dórinak nagyon boldog szülinapot kívánok! Réka tényleg tüneményes mosoly nélkül is, nagyon figyelő a tekintete, kész nagylány!
Annyit mondott a csecsemős, hogy mivel az első három-négy napban úgyis csak előtej van, ezért nem kell fejni, mert a tejképzést majd csak akkor tudjuk növelni fejéssel, ha már belövellt az igazi. Nekem furának tűnt, hiszen eddig mindenki az ellenkezőjét mondta. Nem is hallgatok rá, és inkább beviszem az enyém.
Azt hiszem én is beszerzek néhány ilyen tégelyt, és kipróbálom tablettával fertőtleníteni.

Humi!
Örülök, hogy végre készen vagytok a házzal, már épp itt az ideje egy kis pihinek! Te hogy vagy, érzel már valamiféle készülődést, változást odabent? Már nincs is sok időnk hátra, és én egyre jobban izgulok.

Katáék biztos nem véletlenül tüntek el. Remélem már mindketten babáznak! És akkor már csak mi maradtunk májusiak Kép.

Üdv,
Brigi (36+4)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Még egy kérdésem lenne: egy barátnőm nemrég tudta meg, hogy kisbabát vár. Nincs még orvosa, sőt kórházat sem választott. Valahol még utol lehet érni a hálapénz.hu utolsó mentett változatát, ami neki segítséget jelentene. Nem tudjátok véletlenül, hogy merre található most az oldal?
Előre is köszönöm!
B

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szilvus! Mi a helyzet? Nekem is produkált ilyeneket Lili, de mivel semmi baja nem volt, szerintem az időjárás változást érezte meg. Nekem az esős napokra érzékeny aranyom. Tegnap, mikor egész nap sütött a napocska, angyal volt, meg sem nyikkant.
Nekem is a szívem szakad meg, amikor belelovallja magát a sírásba, és bereked annyira üvölt, vörös a feje, és ahogy elkezdi, hogy szinte alig kap levegőt, és ehe-ehe-ehe, szóval majdnem én is belehalok egy kicsit.

Olyan csodaszépek a babák!
Kitty! Grtaula Dórikának!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

A tej belöbelés általában a 2-3. napon indul be tehát mindenképpen még a korházi tartozkodás alatt, hacsak nem hazaengednek elöbb. Tehát mindenképpen vidd magaddal mert ha belövelt akkor érdemes és sőt saját tapasztalatból mondom muszáj fejni mert nagyon kemény lesz a cici és nem fogja tudni kiszívni a baba. és olyankor még nincs beállva a mennyiség csak termelődik, így muszáj lesz lesz kifejni.

Kitty nagyon szép Réka.

Bogi nekem is esős napokon nyűgös, tegnap nálunk esett az eső is borult is volt, hasa is fájt, és nyűgös is volt.

Na adok enni Norbinak.

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Brigi!

http://halapenz.lap.hu/

Szerintem itt megtalálható,amit keres a barátnőd.

Kitty
kitty123

Pár friss kép Liliről.
Ma 10 hetes.
Kép
Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

nagyon édes Lili! És már hogy mosolyog!! Gondolom ti is majd elolvadtok olyankor!

Kitty! Na most honaljtartásban is szoptattam, lehet néha mégis fogok akkor. Dórinak nagyon boldog szülinapot!! Van ahol 4 van ahol 6 hónapot irnak a fagyasztott tejre, az utóbbit több helyen is láttam és a védönö is azt mondta. SZoval én még nem dobom ki, bár én is ajánlottam már fel (nem is válaszoltak rá) meg fogok is a végén. 5 hónap után, hogy mégiscsak ne kelljen rögtön elhasználnia, kapkodnia.

én kb. 2 honapja néztem akkor a hálapénz ahova költözött nem tetszett mert már csak bp volt benne, a vidék eltünt.

Orsi tegnap és ma egész nap alszik. Reggel megint én költöttem fél 8kor. Megint a front? Nálatok is alvosak?
Tegnap a hátárol az oldalára fordult és majdnem átgurult hasra is. (1 honapos kora óta nem aludhat oldalt meg többször is hason kötött ki, sajnos az is menne)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Lili is már 1 hónapos kora óta egyedül az oldalára fordul.

Bizony, elolvadunk. Főleg, hogy már kétszer hangosan, igazi babakacajt hallatott. Meg tudnám zabálni olyankor.

Lili is aludt tegnap jó sokat, meg most is alszik.
Igaz a kezemben Kép
Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Humi!

Kérdezted,hogy mikor tesszük tisztába a babát. A kórházban azt mondták,hogy etetés előtt kell,hogy utána ne forgassuk,mert kibukja atejcit. Nálunk ez nem jött be, eddig mindig evés utáni büfinél jött a kaka, akkor meg inkább utána cseréltem. mostanában pedig szopi kellős közepén kakil egyet Réka,és boldogan folytatja a szopit.
Szóval ésn,ha nem akarok duplaannyi pelust elhasználni, megvárom az etetés végét.

Karmen!
Az előző szopinál és is kipróbáltam a hónaljtartást,hát nem a legkényelmesebb. Valami párnára fektetve a babát talán...

Nálunk is altatólag hat az esős idő. Tegnap a terszon aludt 2x is hatalmasat,ma azágyában. Bár most du. fel-felsír, így van már 1 órája,de mire odamegyek alszik.Így aztán nem veszem fel. Éjjel viszont 2x is kelt enni. Már egész elszoktam a 2x-i keléstől.

Bogi!
Csuda édes Lili. Tényleg a nevetős képek a legjobbak. Látom Ő is kékszemű, meg Karmen Orsija is és Réka is.
Ja, és Lili szerintem nagyon az Apukája. Nem mondták még?

Kitty
kitty123

Bogi! akkor Lili nagyon ügyes én bizony csak tegnap vettem észre Orsinál.
Én sajna a kacajt nem tudtam elcsipni, fel akartam venni videóra de olyankor csak mosolyog nem sikit. De nem adom fel, kell nekem olyan emlék is!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Humi!

Mikor tesszük tisztába a babát? Én etetés előtt próbáltam,(hogy ne bukjon utána) de az első korty mindig meghozta az eredményt. De, ha megmasszírozom etetés előtt, ami különösen jó a pocijának, akkor pillanatokon belül produkál, és meg sem várja az első kortyot. Most így működünkKép

Andrist is elkapta az álommanó, és nem ereszti. Tegnap is hatalmasakat aludt, és ma is. ma én is lefeküdtem vele, de a 3 órás "szünet" végén felsírt - én felébredtem, ráhangolódtam, felkészültem, s mire 2 perc múlva ki akartam venni a kiságyból, mosolyogva aludt tovább. Többször nyöszörög, a pocakja nem hagyja angyalomat, így örülök, hogy egy jó ideje nyöszi nélkül durmol. Múlt éjjel(este azonban megint megvolt a 6 órás szünet. Fél nyolckor evett, utána csak fél 2-kor jelzett.

Bogi,
Nagyon aranyos Lili! Csupa vidámság a kisasszony!

Rita,
Juli egyre szebb és szebb! Nagyon kiegyensúlyozott babának tűnik!

Kitty, Dórinak boldog szülinapot! Nem furi, hogy a nagylány(ok) mellett egy ilyen picurka is született? Jó dolga lehet Rékának!

Puszi, most ébredezik Andris. Az éhség nagy úrKép

Móki
móki

sziasztok!

Kihasználom az evés utánni csendet, és garázdálkodom kicsit.

Humi, mi is evés előtt pelenkázunk, de előfordul bizony, hogy közben születik meg a mű, így van, hogy utánna is kell.

Bogi, édes a Lili, jó látni, hogy hol tarthatunk egy pár hét múlva.

Este ha minden igaz, apa segít feltenni egy képet nektek, sikerült belőlle kicsikarnom, hogy megosszam veletek, ahogy éppen ketten szunyálnak.Csak a kép mérete túl nagy, és én egyedül pancser vagyok, nem tudom kicsinyíteni, de megígérte, hogy segítKépSzóval majd érkezik a kép, addig is puszi mindenkinek, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Nekem sikerül etetés elött tisztába tennem, legtöbbször akkor rottyant nagyot. Álmában is produkál néha, de nem csipi ki ilyenkor a popsiját, vagy amikor felébred és mielött tisztába tenném. Néha megtréfál és tisztábatevés közben kakil. Ez akkor mókás ha még nem sikerült a popsija alá tennem az új pelust, közben meg a régit már bedobtam a szennyesbe. Kép
Mintha tudná, hogy most már kinyomhatja, mert jön a kaja utánpótlás.
darla

sziasztok!

Megint itt.Beszéltem Katával, még nincs velük semmiKépcsak a net rosszalkodik.
A képet nem sikerült lekicsinyíteni, így ide nem sikerült feltenni, de az albumban az érdeklődők megtaláljákKépaz album címe a profilomban.

Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Sziasztok!
Karmen, Bogi, Rita, Tünde, Léna, Kitty gyönyörűek a babák!
Erika!Szorítok, hogy minden rendben legyen a kis fiatokkal!
Szilvus!
Lili egy az egyben uezt csinálja csütörtök óta.Már annyira kétségbe estem én is, hogy ki akartam hívni a dokit.Tegnap volt,de nem lettem okosabb.Úgy érzem a tejem is kevesebb, nyűglődés a szopizás is, de éjjel és kézben viszont elég jól elvan.Az egy ami biztat, hogy hízik(4690g)már a 62-es rugikat hordjuk.A laktoherb-ről írtál vmit, de nincs időmKépvisszanézni írnál nekem pár szót róla.Nincs vmi jó étrended?Lassan már semmit nem merek enni, nehogy fájjon a pocija Lilinek.Kép
Mariann, Kata drukk!!!
Szép napot!Kép
F Kata+Lili (aki 1 hónapos és 2 napos)Kép
filep_katalin

Sziasztok!

HÁt igen, kicsit nehezn tudok nethez jutni, ezért nem tudok jönni, sajnos nem más oka van.
Kép Az a helyzet nálunk, hogy ha a héten nem jön ki magától a kicsi fiam, akkor jövő kedden kell befeküdnöm. Addig szinte minden nap megyek a kórházba valamiért. Hát ennyi. Egyébként teljesen jól érzem magam, semmi jele annak, hogy MÁté ki akarna jönni és igazán a méhszáj sincs nyitva.
Mariann már lehet, hogy babázik..

Pumukli hatalmas gratula nektek!! Örülök, hogy minden rendben volt, de a beszámolót majd várjuk!

A kicsik mind tüneményesek! Olyan jó már nektek! Én is szeretnék már a szoptatós témákba beleszólni Kép Most még csak a nyüglődés megy itthon...

AMint történik velünk valami, értesítlek benneteket, ha pedig tudok, akkor jövök ide is!

Jó éjt mindenkinek!

Kata
katca

Sziasztok!

Karmen!
Remélem, Tomika is előbb-utóbb végigalussza az éjszakát.
Tegnap és ma Tomi is egész sokat aludt.

Brigi!
Nekünk a klinikán két nap után azt mondták, hogy fejjünk. Ez segíti a tej mennyiségének növekedését az elején, meg tényleg nagyon tud feszülni a cici. Nálunk volt 4 gépi Medela mellszívó, amit bármikor lehetett használni. Nekem is volt, hogy éjszaka föl kellett kelnem fejni. Azt mondták, hogy az elején csak néhány percig fejjünk, utána meg lehet hosszabb ideig. Szóval mindenképp vidd be a mellszívót, ha ott a kórházban nincs. A lefejt tejet (bármilyen kevés is volt) odaadták a babának.

Humi!
Eleinte én is csak szopi előtt tettem tisztába Tomikát. Most változó: inkább áttérek a szopi utánra, mert akkor nem olyan türelmetlen. Ő nem bukós, nem zavarja a lábemelgetés. Ha bekakál két szopi között, akkor is kicserélem a pelust.

Kitty!
Réka nagyon jót fürdik.
Dórinak boldog szülinapot!

F.Kata!
Én azt hallottam, hpgy azért fáj a babák hasa, mert nincsenek meg a szervezetükben még azok a baktériumok, amik az emésztést segítik, tehát majdnem mindegy, hogy mit eszünk, úgyis fáj a pocijuk (persze nem kell azért babfőzeléket enni).
Lili nagyon ügyesen tartja a fejét!

Bogi!
Nagyon szépen nevet Lili! Tomikáról még nem sikerült igazi nevetős képet elkapni, pedig egyre többet mosolyog.

A mai nap egész jól telt, lassan kialakul a napirend. Most szaladok is aludni, mert Tomi már alszik.
Jó éjszakát!
PTünde
ptünde

Sziasztok!
Irigykedve olvasom a "babás-témákat", ez az utolsó 4 hét a leghosszabb.
Kata!Szerdán jön egy melegfront, hátha meghozza a kicsi kedvét a kibújáshoz!
Bogi! Milyen aranyos a Lili!!! Hogy nevet!Jó ránézni!De azt hiszem minden kisbabával így vagyunk mi kismamák, nem de? Kép
Csütörtökön megyek dokihoz, remélem csupa megnyugtatót fog mondani.
Jó éjt mindenkinek!
Barack
barack

Sziasztok!

Köszönöm a sok-sok infót pelenkázást illetően!!! A babócák még mindig nagyon aranyosak.

F.Kata: Lili igazi kis vasgyúró és nagyon ügyes.

Kitty: Ez a kép Rékáról bármelyik babaújság címlapján megállná a helyét. Egyszerűen tüneményes!

Bogi: Lili igazi kis huncut. Úgy csinál, mint aki tudja és boldog tőle, hogy veszi őt a kamera.

Brigi: Köszi a bíztatást. Jól vagyunk. Kristóf lassan 3 hónapja ugyanabban a pózban helyezkedik el. A buksija lent van, de nem középen, hanem jobb oldalon és a lábacskái sem "kifelé a pocakom felé néznek" hanem oldalra. Így inkább széltében nő a pocakom nem előre, ami annyiból jó, hogy könnyebb mozogni és aludni vele, viszont ha egy kicsit többet eszem ég a gyomrom és az utóbbi napokban már nagyon nyom alul a buksija is. Néha minden lépésnél érzem alul a fejecskéjét és persze fél óránként kell pisilni. Ma már többször keményedett is a hasam. Ezt eddig nem csinálta. És te hogy vagy? Nagyon izgulsz? (Hálapénz linkeket mailben elküldtem.)

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Humi (37+2)
humi

Jó reggelt!

Gyönyörűek a babák! Hamarosan mindenki babázhat a topicból! De nagyon jó olvasni a pocakosokat! El sem hiszem, hogy pár hete még nekem se volt síró baba a kezembenKép Furi visszanézni a pocakos képeimet isKépTegnap este félálomban megnyugodva konstatáltam, hogy mocorog a baba a pocimban, megsimogattam a hasam, és akkor eszméltem, hogy már nem a pocimban mocorog, hanem idekinn, a kiságyában. Jót mosolyogtam magamonKép

Tünde, klassz, hogy nálatok kezd beállni a napirend. Néha, mikor megörülök, hogy talán nálunk is, akkor mindig borul minden. Pocakfájás ált. délután (késő du, de ma reggel is előjött, nem hagyta a babót aludni a reggeli szopi után, így én sem aludtam vissza. Most sikerült letennem, de már nem bújok vissza, mert csak fáradtabb lennék, ha ébreszt.

Süt a nap, de valahogy nem túl rózsás a kedvem. Lehet, hogy az alváshiányKép Az elmúlt 3 napon tetőzött a hasfájás, nem is eszik annyit, mint előtte, pedig már olyan szép mennyiségeket szopizott (ráadásul a fűtést is kikapcsolták, biztos csak azért, hogy engem bosszantsanakKép ). De fel a fejjel a mai nap állítólag szép meleg lesz, hatalmasat sétálunk,, és délután hatalmasat alszunk - én isKép

Pussz, szép napot mindenkinek!

Móki
móki

Sziasztok!

Gondoltam gyorsan feljovok, mig alszik Bence.

Szilvus,
nalunk is ugyanaz a helyzet mint nalatok. Bence is hajfajos es olyan keservesen tud sirni, hogy szinte nekem faj. Nekem se a gyerekorvos, se a vedo nem mondott semmit. Kamilla teat lehet adni nekik??

Pumukli,
gratulalok a picihez, jo egeszseget es sok tejet kivanok.

Brigi,
ennekem azt mondtak a korhazba, hogy fejjem a tejet, mert kulonben begyullad a mellem. Tehat szerintem ha belovelt a tej, akkor fejni kell.

Bence hasfajason kivul jol van, bar a pucerkodast nem nagyon szereti. Kép Mar alig varom, hogy egy kicsit kivihessem levegore. Viszont tegnap 9-kor fejezte be az utolso szopit es csak ma 5-kor kelt fel enni. Szerintetek ez nem baj? En orulok neki, hogy tudtunk aludni, de nehogy gond legyen, vagy tul korai legyen ez a hosszu alvas.

A szules tortenetet lassan leirom, de ugy nezem, hogy ebredezik Bence, mennem kell.

Eszty
eszty

Humi!

Tényleg. Mikor videózzuk, állandóan a kamerába néz, és direkt produkálja neki magát.

Mindenki szerint apukája Lili, egyedül a barátnőm szerint hasonlít rám, meg szerintem Kép
Bár amikor megszületett, akkor jobban láttam benne magamat, már nem.

Eszty!
Ne aggódj. Eleinte Lili is ilyen volt. Tényleg Bence nem sárgult be? Nem emlékszem mit írtál. Egyébként Bencével egy napon születtünk, biztos jó csávó lesz Kép Kép
Egyébként én nagyon ritkán fejek, mert általában annyi tejem van, ami elég Lilinek, és nem tudok lefejni sokat. Meg nem is szabad erőltetni a fejést, mert a tej folyamatosan termelődik, és ha csak csurran cseppen amikor fejed, akkor már az új termést fejed.

Móki!
Tényleg jó olvasni őket Kép Én olyan szívesen lennék terhes. Amikor nagy volt a pocakom, irigykedve néztem a babásokat, most meg a pocakosokat. Nem gondoltam volna, de így visszanézve nagyon jó volt pocakosnak lenni Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Ma nagyon ügyes voltam, Réka kint alszik a kertben. Én már kitakarítottam a lakást, virágokat locsoltam, elpakoltam a kimosott ruhákat. Most pedig itt vagyok. Ma nem kell főznöm maradt tegnapról.

Réka arca nagyon csúnya volt, a hétvége óta. Olyan mintha ekcémás lenne az egész arca.
Két napja nem iszok tejet, hátha attól. illetve vettem egy szappant koszmo ellen ökoline szappan és én azzal is fürdettem és a szomszédunk mondta hogy amikor azzal fürdette az ő lányát akkor nekik is ilyen lett. Hát tegnap már nem azzal fürdettem, ma pedig már egész szép lett az pofija. Hát most vagy a tejtől vagy a szappantól nem tudom. Szerintetek?

Holnap megyünk ortopédiára. Pénteken pedig Norbival megyek 3 éves oltásra.

Eszty igen lehet kamilla teát adni de csak gyengét. Ha nem fogadja el az üveget akkor próbáld meg pohárból, vagy kiskanállal.
És ha magától nem ébred éjjel nem kel felkeltened, ha éhes úgy is fel fog kelni.

Olyan jó hogy végre jó idő van.

Na megyek

Sziasztok

Gabi

Kép

gabi1

Kata! ne csak Lactoherbet igyál, felváltva javasoltak a teák. Jó még a Fitolac is. Én iszok még mellé rostosat is, TopJoy duett alma-bird erre mondták jo tejszaporitó. Nekem beváltak. És csak ezeket iszom.
Lili tüneményes még mindig.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen a Fitolac tea is tej elválasztás serkentő?
Mert a laktoherbtől agyon fáj Réka hasa, így azt nem tudom inni.

Gabi

Kép

gabi1

Gabi!

Igen, az is az.
De szerintem szedd az Urtica Urens homeobogyót is, gyógyszertárban kapsz.
Napi 2*5 bogyót a nyelved alatt elszopogatsz, és előtte és utána fél órán át nem szabad enni.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Karmen!

Megnéztem Orsit Kép Édes!!!

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Azt hittem már mindenki tudja, de úgy látszik most én leszek a jó hír hozója:

Mariann írta tegnap az sms-t:
"Este fél 7-kor megszületett Nádja, 3950 gramm, 57 cm és gyönyörű."
Még egyszer hatalmas gratula Nekik!

Lányok, a képek tüneményesek, ezek a babák úgy nőnek, mint a gomba, és a mosolyoktól el lehet ájulni. Biztos mindenkit levesznek a lábukról.

Kata!
Jövő kedd szerencsére még jó messze van, addig bármi történhet. Ha mégsem - bár remélem nem lesz így -, akkor próbálkozz a természetes indító módszerekkel (ricinus stb.).

Kitty, Humi,
Köszi a hálapénz infókat, remélem ez majd segít a barátnőmnek.

Humi,
Hát, mivel én még nem voltam terhes, bizonytalankodom, hogy a változások, amiket érzek, azok jelentenek-e már valamit. Egyre inkább tud fájni, mikor Luca mozog, az alvás sehogysem megy, sokat keményedik a pocim is. A gyomorégésre kaptam tök jó gyógyszert (Maalox folyadék, vény nélkül kapható), de a vizesedés egyre rosszabb. És ami egy kicsit megijeszt, hogy kb. 2 napja 2-3 óránként közepes erősségű menstruációs fájdalmaim vannak. Lehet, hogy ez a sima jóslófájás, csak még furi nekem.

Én nagyon örülök, hogy a táblicsku végén vagyok, mert mire Luca megjön már tőletek mindent tudni fogok a szoptatásról, pelenkázásról és egyéb praktikákról Kép.

Most megyek órára, még egy hétig kell suliba járni, és utána végre VÉGE!

Pusz,
Brigi (36+5)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

sziasztok!

Katától megjött a várva várt sms:
Szia!Megérkeztem.Ma 8 óra 59 perctől élvezhetemanykam(Pocs Kati)és apukám (Ragalyi Balázs)társaságát.Súlyom 3680g magasságom pedig 56 cm.Anykám is és én is jól vagyunk!Majd jelentkezünk.Üdv, Máté

Nagy nagy gratula Katáéknak!
És természetesen Mariannéknak isKépKép

Lányok, ti mikor kezdtétek el a csemetéket levegőztetni?

Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Kata, Mariann,
nagy nagy gratula a picikhez.

Bogi,
igen, bent a korhazban besargult, ezert 1 nappal tovabb kellett maradnunk. En sem tudok fejni szopi utan, ezek szerint nekem is annyi tejem van amennyi kell Bencenek.

Gabi,
hogy keszitsem el a kamilla teat? Probaltunk vizet adni (forralt), de mikor megerezte az izet, kilokte. Latni kellett volna az arcat, teljes ketsegbeeses volt, hogy az nem tej. KépKépKép

Eszty
eszty

Hurrá, én írhatom meg nektek a jó hírt: Ma 8.59 perckor megérkezett Kata Máté nevű kisfia 3680 gr-al, és 56 centivel.

Egyébként meg gyönyörű napunk van!!!! Végre süüüüt a naaap!!!!!!
MA voltam az unokatesómmal az Istvánban megpróbálták megforgatni a babáját, de nem jött össze úgy ül a fenekén minha muszály lenne. ennek ellenére olyan jó volt megint a szülőszobán lenni, pont született egy baba Móki egyetértek veled már most lennék megint terhes. Csak nem tudom hogyan fogok tudni leszokni róla. Ez már terhesség és szülés meg baba függőség...

Brigi, a kórházi fejésből kifelejtettem annyit, hogy az Istvánból a 3. napon engednek haza és így még nincs vagy csak kicsi a tejbelövellés, ha ez máshogy van a Margitban akkor mégis vigyél mellszívót.
Olyan gyönyörű minden baba, hogy ezek csak szerelemgyerekek lehetnek!!! Már alig várom, hogy elfogyjon a pocakos táblázat elteljen egy kis idő és randizzunk egyet.
Humi te meg csak egyfolytában táblázatot gyárthatsz. Erzsike üdvözöl.
na megyek mert megint fáj a pocak....

Sziasztok,

Rita
boksay_rita

Nem hiszem el!

Két baba! Kaa, Mariann, sok sok gartula! Hajrá májusiak!
Csatlakozom Ritához! Hamarosan babás tali, kitartás sor vége!!!!
Épp írni akartam, hogy csodaszép nap, most meg épp dörög és villámlik!De akkor is csodaszép!
(Andris itt az ölemben, böfög, röfög, pukizik, trottyol megállás nélkülKép talán ma nem lesz pocakfájás??Kép

Puszi,

Móki
móki

Mariann KépKataKépGratulálok!
F Kata+ Lili
filep_katalin

Nagy gratula Katának és Mariannak! szép nagy babák.

Orsi ma 4 órát aludt a levegön, nagyon élvezte.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Nagy nagy gratula Katáéknak és Mariannéknak!!!
Most már mi jövünk májusiak!!!Kép
Hát, most egy tipikus pocakos kérdés: tudom, már többször írtátok, de, ha megkérlek szépen titeket, leírnátok nekem, mikor kell elkezdeni a gátkezelést? És mit "kell" használni?Előre is köszi!!!
Barack
barack

Sziasztok!

Gondoltam, hogy már a másik jó hírt nem én írom meg először Kép. Pedig jó lett volna mindkét babát beharangozni.
Természetesen Katának is még egyszer gratulálok!!! Délben még itt bíztattam, hogy kitartás, majdcsak történik valami, közben akkor már rég kibújt Máté Kép.

Én is nagyon várom már a babás talit, bár addig még nekünk van egy "kis" dolgunk (babát szülniKép).

Barack!
Én eddig kétféle olajról hallottam, hogy jót tesz:
vagy a mandulaolajat használd (nekem ilyen van), vagy pedig búzacsíra és orbáncfű keverékét. Mindkettővel gondosan és alaposan be kell kenni a gáttájékot, jól bemaszírozni, figyelve arra, hogy ne maradjon túl sok felesleg, mert az állítólag baktériumok melegágya lehet. Már egyébként nyugodtan elkezdheted, nem lesz semmi negatív következménye.Ilyenkor már a málnalevél teát is szürcsölheted (nem mintha sok öröm lenne benne Kép).

Megyek albumot szerkeszteni!

JÓ éjt,
Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kata! Mariann!
Gratulálok Nektek! Jó egészséget!

Van néhány új kép az albumban. Címe a profilomban.

Jó éjszakát mindenkinek!
PTünde
ptünde

Kép
Kép
humi

Sziasztok!

Kata, Mariann!
Gratulálok nektek a babócákhoz! Sok-sok tejecskét kívánok nekik, nektek pedig mindig mosolygó babát!
Ráadásul Nádja elnyerte "A topic első napra pontosan született babája" címet. Kép Kép Kép

Rita!
Imádok táblázatot gyártani. Olyan jó érzés egyre csak bővíteni, ahogy a sok kis Manóka születik. Az viszont nagyon furcsa, hogy már csak mi májusiak maradtunk a Pocakos táblázatban. Hú, de megy az idő!

Tünde!
Tudod, hogy Tomi egyre szebb lesz?! Igazi kisfiús, csibészes pofija van. Lesz még gondotok a sok kislánnyal az ajtó előtt. Kép

Brigi!
Hol vetted a Maalox szirupot? Nekem csaknem 2 hónapja mindenhol azt mondják, hogy hiánycikk. Pedig nekem is azt vált be a legjobban, de sehol nem kapok. Kép

Puszi:
Humi
humi

Sziasztok!

Hatalmas gratuláció Kata, és Mariann!
Ügyesek voltatok!

Humi!
Én is szerettem a táblicsku gyártást (bár Te sokkal jobban csinálod Kép )
Ha megírod a címed, elküldöm neked a majdnem teli Maaloxomat postán. Nekem nem nagyon kellett.
Holnap fel is tudnám adni.

Mikor lesz a babás tali? Nem figyeltem Kép
Csak mert lehet, hogy megpróbálnék felkerülni Pestre valahogy.

KépKép

KépKép
farkasbogi

én május 30 megyek Pestre, hátha akkor lesz tali.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok.

Eddig csak kukucskáltam, de most lenne egy óriási kérésem.
15.-én megszületett második gyermekem Molnár Martin.
Egy kicsi gondom adódott szoptatásügyileg.
Reggeltől estig mellen van, de olyan érzésem van nem elég neki a hami.
Ezért ha esetleg a már megszült anyukák közül valakinek lenne felesleges tejcije szeretném vele felvenni a kapcsolatot. Előre is köszönöm!!!

Vagy ha valakinek esetleg valami fantasztikus ötlete lenne, hogy lehet több tejet csinálni.
Szerintem elég sok minden kipróbáltam, de soha nem lehet tudni.

Köszi.

Sziasztok.
habok

Tünde! Tomi szép baba látom ö is nagyon jol érzi magát kézben.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Brigi, én is rohantam a géphez, hogy írjam Máté megérkezését, de lekéstemKép Elképzeltem a versenyfutást, ahogy mindenki igyekszik - lehetőségeihez mérten - megosztani a többiekkel az örömhíreketKép Kép

Barack, kezdd el a gátkenegetésr, mielőbb, mert én is addig kérdezgettem hogy mire megvettem, nekikészültem, megszületett Andris. Korábban jött, úgy látszik nem volt türelme iylen földi dolgokra várni, mint gátkenegetésKép De Brigi azóta lelkesen használja a mandulaolajat, málnalevélteát, úgyhogy nem veszett kárbaKép

Tünde, Tomi igazi nagylegény már! Hihetetlen, milyen gyorsan nőnek ezek a manók!Kép

Habok, először is gartula a kisfiadhoz! 1-2 tipp a több tejcsire, bár ha olvastál bennünket, ismerős: Urtica Urens 5ch homeopátiás bogyi, (csak ez a higítás jó) napi2x5; vagy/és Maci kávé, szűrt almalé, rostos narancs, Kép mindenki másra esküszik. Én kombinálom őket, + fejek )bár éjjel nincs erőm hozzá)és működik. Etetés között legalább másfél órát hagyj ki, a dokinő nekem azt mondta. Ha akkor is tátog, próbáld meg a cumit, lehet, hogy nem is éhes, csak a komfortszopi miatt igényli a cicit. (Nincs nagy tapasztalatom, én is az első manóval babázom röpke 5 és fél hete)igazából azt írom, amit hallottam.)

Bogi, időpontot még nem említettünk, mert 1-2 manó még hiányzik a sorbólKép

Mariann, tényleg!! Nadja napra pontosan érkezett! Elég sokat kellett ilyen babára várnunk!

Andris beájult! Reggel fél 5 kor evett, utána már nem aludt, de csendben elnézelődött, és mi pihenhettünk 6-kor egy kis nyikorgás, hatalmas büff, mikor felvettem, és amíg apának szendókat csináltam, elaludt. Szóval lassan 5 órája nem evett.(Cicim lassam szétdurranKép Zörgök, teszek-veszek, de rám se hederít! Édesen alszik .

Megpróbálok képet csatolni a ma 5 hetes és 3 napos AndrisunkrólKépKép
móki

Megint énKép
Belelkesülve csatolási sikeremen, még egyet rakok ide.
Szilvus! Figyi! Fürdünk!!!!Kép
móki

De aranyosak a képek, látom imád fürdeni! Kép
Mitöl habos a viz? Nekem azt mondták ilyenkor még semmit sem szabad beletenni ahogy a babát se szabad csak fürdökrémmlel fürdetni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Mariann, Kata nagy gratula.

Habok: gratulálok én is, én is 15-én szültemKép
próbáld még meg a laktoherb teát, az is nagyon jó. én is cumit adok Rékának, mert különben egész nap civizne, de nem éhes.

Moki nagyon édes Andriska.
Tünde a te babád is nagyon szép.

Képzeljétek most kaptam levelet hogy előrehozták a felvételi időpontját júniusról május 6-ra. én meg még szinte nem is tanultam.

Gabi

Kép

gabi1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?