Sziasztok!
Brigi, én is rohantam a géphez, hogy írjam Máté megérkezését, de lekéstem
Elképzeltem a versenyfutást, ahogy mindenki igyekszik - lehetőségeihez mérten - megosztani a többiekkel az örömhíreket
Barack, kezdd el a gátkenegetésr, mielőbb, mert én is addig kérdezgettem hogy mire megvettem, nekikészültem, megszületett Andris. Korábban jött, úgy látszik nem volt türelme iylen földi dolgokra várni, mint gátkenegetés
De Brigi azóta lelkesen használja a mandulaolajat, málnalevélteát, úgyhogy nem veszett kárba
Tünde, Tomi igazi nagylegény már! Hihetetlen, milyen gyorsan nőnek ezek a manók!
Habok, először is gartula a kisfiadhoz! 1-2 tipp a több tejcsire, bár ha olvastál bennünket, ismerős: Urtica Urens 5ch homeopátiás bogyi, (csak ez a higítás jó) napi2x5; vagy/és Maci kávé, szűrt almalé, rostos narancs,
mindenki másra esküszik. Én kombinálom őket, + fejek )bár éjjel nincs erőm hozzá)és működik. Etetés között legalább másfél órát hagyj ki, a dokinő nekem azt mondta. Ha akkor is tátog, próbáld meg a cumit, lehet, hogy nem is éhes, csak a komfortszopi miatt igényli a cicit. (Nincs nagy tapasztalatom, én is az első manóval babázom röpke 5 és fél hete)igazából azt írom, amit hallottam.)
Bogi, időpontot még nem említettünk, mert 1-2 manó még hiányzik a sorból
Mariann, tényleg!! Nadja napra pontosan érkezett! Elég sokat kellett ilyen babára várnunk!
Andris beájult! Reggel fél 5 kor evett, utána már nem aludt, de csendben elnézelődött, és mi pihenhettünk 6-kor egy kis nyikorgás, hatalmas büff, mikor felvettem, és amíg apának szendókat csináltam, elaludt. Szóval lassan 5 órája nem evett.(Cicim lassam szétdurran
Zörgök, teszek-veszek, de rám se hederít! Édesen alszik .
Megpróbálok képet csatolni a ma 5 hetes és 3 napos Andrisunkról