Új privát üzeneted érkezett!

Momoska, írtam sógornőmnek, hogy talizzunk a játszin ami nálatok van. még nem írt vissza, de ha jó neki akkor csüt fél 3kor ott vagyok. esetleg leugorhatnál, meg Timi te is! Csürci átjössz??
snooopy

Sziasztok!

Momoska, nekem a holnapi játszótér ok lenne! 8) (húú, el sem hiszem,hogy időben reagáltam)

Tina, örülök,hogy megoldódni látszanak a problémák! Egyébként így van: minden gyerek más és más! Nővérem kicsi fia épp Eszti ellentéte: mindenre felmászik,feláll, kivesz,levesz,megvizsgál,stb, ellenben Eszter megfigyel, nyugodtan áll és vizsgálódik...mondjuk engem ez nem zavar, úgy csinálja ahogyan neki jólesik!sőt, én még örülök is.

Hú, Lina milyen sokáig alszik reggel!De jó lenne,ha Esztinek nem pattannának ki a szemei 7 körül..de mikor fekteted? 8)
Én tornázgatok itthon, a tv-ben láttam lábemeléseket ami fenék-combra hat, és hasizomgyakorlatokat is csinálok(igyekszem minden nap, de ez azért nem az igazi, jó lenne eljárni vhová tornára)
Egyébként a hasam (hiába vagyok vékony) nem ment vissza feszesbe sajna :? , gondolom ha terhes leszek legközelebb már tök korán látható lesz a pocak. aminek azért örülök, de hiányzik az én kis kemény hasam.(tényleg, hol van? ez már nem áll vissza???)
Hát,nem vagyok egy Rubint Réka az biztos.

mindjárt írom a millennáris ringatóját.

Timi
KépKép
Kép
verti

http://www.millenaris.hu/object.0339806 ... 4610ed.ivy

Csürci ezt neked küldöm!

Ok, egyenlőre nekem nincs program szerda-csüt.re

Timi
KépKép
Kép
verti

sziasztok!

Csürci, most tudtam csak elolvasni amit írtál.
Cegléden voltunk most wellness hotelben, nagyon jó volt! Bár azt nem mondanám hogy kipihentem magam, de legalább Lilinek jó volt, és kitombolhatta magát megint a vízbe.

Torna:
Nem tornázom, bár ilyen lábemeléseket régebben én is szoktam csinálni, fenék keményítésre. Igazából nekem híznom kellene. Most hogy influenzás voltam, 4 napig szinte nem is ettem, na fogytam is. És nálam még az 1-2 kg is meglátszik.
Nekem valami hízókúra kellene....

Lina aztán tud aludni. Húú mit nem adnék érte.... Bár, mondjuk én ilyen sokáig nem tudnék aludni.
Én megelégednék azzal is ha nem ébredne százszor éjjel. Tegnap is sokszor fönt volt.

Csajok látom megint megy a tali. Akkor most ezennel - aki tud és szeretne, MEGHÍVLAK BENNETEKET EGY TALIRA HOZZÁNK: Itt a jó idő. Beszéljétek meg mikor lenne nektek jó, mert igazából nekem mind1. Kivéve a húsvét, de az Momoska neked sem jó ha jól emlékszem.

Akár már a holnap is jöhetnétek, jöhettek, hétköznap vagy hétvégén, bár most vasárnap foglaltak vagyunk. De jó húsvét után is.. Szóval gondolkozzatok rajta.
Abbahagyom, mert már Lili semmivel nem tudom rávenni hogy menjen és játszon most egyedül egy kicsit, amig anya DOLGOZIK itt a gépnél. :wink:
:oops:

KépKép
domidina

Na akkor csajok, kinek mikor jó Edina-tali?? nekem jövő csüt nem, amúgy tudok alkalmazkodni, de mikor is menjünk?? akkor délelőtt? mert azt beszéltük még anno, hogy nincs értelme délután elindulni hacsak ott nem alszunk. :)

Momoska, párod jön? Mert ha nem akkor hozzám csak Ti fértek be. ha igen, akkor vlkit le tudok vinni. (esetleg megkérdem Szabit nem vinne-e el miket. így nem kéne vezetnem :wink: )

az eheti csüt délután jó lenne? Timinek ok.
snooopy

hahó Momoska, Timi, akkor a holnap jó lesz fél 3 körül?? a játszón?
én ott leszek a sógornőmmel, gyertek ha van kedvetek?
és a mai tali milyen volt, Borisz megint csak a csúszdán élvezkedett?? :lol:
snooopy

sziasztok!

Végig értem az olvasásnak.
Hirtelen azt hittem, hogy az Edináéknál való talit szervezitek holnapra.
Nekünk a mostani meg a jövő heti hétvége biztosan foglalt, a többi napra még nincs program.
Tegnap viszont a Dávid "csinált" nekünk jó kis programot este fél 7-re a sürgősségin. Délután átmentem Anyuhoz és mire jövök haza látom, hogy Dávidnak vérzik az orra a 2 szeme között. Mi történt? Ráesett a poharára, úgy tűnt felrepedt a bőre. Jó vigyük le a körzeti dokihoz. Ő nem ragasztja be, menjünk a kórházba. Ott szerencsére nem sokat kellett várni. Összehúzták a sebszéleket és leragasztották. Most még rajta van a tapasz, remélem hamar begyógyul neki és nem fog látszani.
szóval megvan az első orvosi ellátást igénylő sérülése. Szerencsére Őt egyáltalán nem viselte meg, mintha semmi nem történt volna. Akkor persze- Apa elmondása szerint- sírt mikor történt, de mire hazaértem már semmi baja nem volt, pedig még akkor is vérzett.
Ma voltunk cipőt venni, amíg Apa aludt. Megmutattuk neki mikor hazaértünk és nagyon tetszett neki is. :)

Timi!
Tényleg jó dolog kint játszatni a gyereket, Dávid is imád kint lenni. Múltkor felfedeztük a katicát, amit egy ismerős kisfiútól kapott. Először azt hittem összenyomja, úgy morzsolgatta az ujjai között. :lol: Tetszett neki, ahogy ment a kezén és ez még szem-kéz koordináció fejlesztőnek is jó. :lol:

Momoska!
Kezdeményezni fogom, hogy a férjem intézkedjen fényképező program telepítésben, mert én még a CD-t sem találom. Egyébként sajna olyan kép nem készült, amin együtt vannak, mert 2 gyerek kétfelé szaladt és a végén mikor megmaradtak egymáshoz közel, addigra meg elraktam a gépet és nem jutott eszembe, hogy elővegyem. :oops:

Torna: van itthon egy hasizom erősítő padunk, na arra néha rászoktam ülni, de persze ez édeskevés ahhoz, hogy látható hatást érjek el. Valamit pedig kéne kezdeni magammal, mert a télikabát már nem takarja, amit takarni kéne. :oops:

Kép
Kép
tina82

Ja és nem is írtam, hogy pénteken megyünk az állatkertbe Pestre. Remélem Dávidnak tetszeni fog, mert eddig bármilyen állatot látott rajongott érte.

Kép
Kép
tina82

sziasztok!

Ma adni fogok az osanit bogyóból, ha folyik az orra ha nem, teganp is vagy 6x keltem fel hozzá, és megint ott tartok, hogy telik az a bizonyos pohár és elfogyott az energiám, a türelmem.

Cipőt én is vettem Lilinek a deichmanba. Most nem elefantent, olcsóbb márkájút, játszani. Itthon kiveszem a dobozból, hát nézem 22-es! Látszik hogy egy kicsit nagy, de nem vittem vissza. Kaptam elefantenes lábhosszmérőt, gondolom tudjátok milyen az. Beletettem a lábát és 22-est mért. Lehet hogy ez csak az elefanten márkára vonatkozik?

Tegnap mi egész délután kint voltunk az udvaron. Dolgozgattunk, Lili meg földezett, csúszkált, locsolt...
Pár kép:
Kép
Kép

KépKép
domidina

TIna,
köszi az infókat.
Állatkertbe mi is tervezzük hogy elmegyünk... föl is vetem a hétvégét!

KépKép
domidina

Edina, annyira jó a 2. kép. :D nagyon aranyosak ketten.

Szegény Dávid, még jó, hogy nem viselte meg. én azt veszem észre, hogy a balasetek minket szülőket jobban megviselnek mint a piciket. Szabi is tökre kivolt amikor K elvágta az ujját.
snooopy

Sziasztok!

Edina, nagyon aranyos a képen a családod :)

Orsi, jól elszúrtam valamit a sütin, mert nem lett jó. Sztem nem sült jól át vagy nem tudom, nagyon tömör maradt. A szélét meg lehet enni, de a többit kidobom. :(

Jó dolog kint lenni a tavaszi melegben, mindannyian nagyon élvezzük. Habár itt messze nincs akkora forgalom a játszótereken, mint Pesten, azért Ancsi ismerkedik azzal, hogy nem csak az ő akarata van. Idegen gyerekeknek hiába visít, hiába áll lábujjhegyre, azokat nem hatja meg, nem adják oda, amit kér. Erre aztán elhallgat és tovább megy :D
Szép napot nektek!

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki

Sziasztok!

Nem volt tegnap randi Momoskáékkal,mert nem beszéltük végül meg...de mi ott voltunk a játszón kb. 4-től és azt vettem észre,hogy te jóó ég, már 6 óra van!!úgyhogy még egy kicsit maradtunk és 3/4 7-re értünk haza :shock: Esztim annyira jól érezte magát és hát rengetegen voltak!Van egy riporter a Naplóban(neve nem jut az eszembe), na az ő gyereke meg egy másik kislány és Esztim tök jól eljátszottak, pedig ők már kb.4 éves formák lehettek, de ott pátyolgatták Esztert(ő meg csak nézte mit akarnak ezek tőle, húzták-vonták, állandóan ki akart szabadulni közülük :lol: )aranyosak voltak, rajzoltunk a homokba meg a kislány tolta a babakocsinkat (egyszer úgy elvitte, hogy nem is láttam merre ment... 8)úgyhogy jó volt!

Tegnap elmentünk megnéztük a hozzánk legközelebb eső bölcsit, kis meseház az egész, jól is néz ki és jó helyen van, zöld környezetben. Ma betelefonáltam és érdeklődtem, itt nincs előre feliratkozás várólistára, hanem csak abban az évben kell ezt megtenni amikortól a gyerkőcöt be is iratom. Jól meg vagyok lőve egyébként, mert jan-ban lejár a gyed, szept-ben van a bölcsi kezdés, addig csak esetleges felvétel lenne, ha valaki mégsem megy és megürül a helye...úgyhogy vagy 9 hónap gyes vár rám, vagy már most szeptben bölcsi Esztimre.... :cry: utóbbit nem szeretném. Beszéltem nagyikkal, és lehet,h tudnák vállalni, csakhát elég húzós...ááá, nehéz!

Ja, a délutánt meglátjuk, lehet,h most délelőtt megyünk.

Edina, jók a képek, a 2. tényleg naggyon jó!szeretem az apás képeket. :D

Tina, állatkertbe én is alig várom,h elvigyük Esztit! Jaj, én is megijednék, ha Esztivel történne ilyesmi!Szegény Dávid,de tényleg így van, h a szülő ezt nehezebben viseli 8) a katicás történet édes, mi még nem találtunk. Van nekem is egy katicás sztorim: csecsemőotthonban dolgoztam és a kertben voltunk a gyerekekkel, mikor az egyik kisfiú jön hozzám: Timi, katicabogár! kérdem tőle: Rolika, hol van a katica? -erre kinyitja a száját...(a katica szárnyai még felismerhetőek voltak :shock: :lol:

Timi
KépKép
Kép
verti

Évi, nem tudom mit ronthattál el. amúgy a banántól lehet olyan állagú mintha nem sült volna meg.

Amúgy mi lehet Momoskával? már napok óta nincs, csak nem egész nap kinn lógnak?vagy B. ennyire kisajátítja, h nem tud jönni? :D
snooopy

sziasztok,
bocs, timi, de tegnap a kedvesem elcipelte a laptopot, a rouetrunk meg rossz, s nem volt kedvem kidugni-bedugni, atallitani a nagy gepre a netet. delelott dokinal voltunk, h. ujbol halasszuk a 2. prevenart, mert en meg mindig hallom szorcsogni boriszt, aztan kiderult, hetfon kaptak egy korlevelet, h. 1 ev felett mar eleg egy prevenar:-) EZT MEGUSZTUK! az mmr-t meg beutemeztuk 2 het mulvara, nehogy husvetra lazasodjon be. aztan delutan meg eszembe jutott, h. hiaba megy aliz a baratnojehez, azert 4-kor nekem kell elhozni, s meg fagyiztunk is, igy borisszal csak f6 korul mentunk jatszora, s akkor mar az ilosvai kozelebb volt, mi is kb. n8ig kinn voltunk. 4-6 kozott ez a jatszo ugy nez ki, mint egy tomott uszomedence.

mi most vasarnaptol husvet hetfoig fertodon vagyunk, utana ok az edina tali, ha a kedvesem raer, akkor levisz minket, tulfeltos tipus, nem nagyon szeret masra bizni minket autoval:-)

orsi,
ma 4kor szulos jatszodelutan van alizeknal az oviban, elotte akar odaugorhatunk a jatszora, de borisz mostanaban olyan keson ebred, ezert keson is fekszik delutan, most 1kor megprobaltam agyba dugni, de lathatoan es hallhatoan nem almos, eppen dumal meg mindig a kutyajanak...szova, ha veletlenul ugy ebred, h. ovi elott meg tudunk arra kerulni, akkor megnezunk titeket, jolesne mar egy kolos-csok borisznak.

Kép
Kép
momoska

tina,
b. mar 7 hosnaposan is odavolt a gyonyorusegtol az allatkertben, meg 2 ora multan is tudott orulni az ujabb es ujabb allatoknak...azota nem voltunk, lassan sor kerul ra...

Kép
Kép
momoska

Momoka, ok, akkor remélem odaértek. ha nem nem. mi ott leszünk 3tól. kb.
snooopy

elaludt aztan, nemtom, mikor mert nem hallatta hangjat, de f2 elott mentem betakarni, s akkor mar durmolt. 9kor kelt ma, de a f10 is megesett mar az oraatallitas ota (pedig ugyanakkor fexik), ma - pont a delutani program miatt - f9kor mar pakolasztam, rahuztam a redonyt, beinditottam a mosogepet, fiokokat tologattam, alizzal dumaltunk az agya mellett, de igy is csak 9kor ebredt a kis dog.

nagyon edes az az apas-puszilos kep lilivel:-) apas amugy a kiscsaj?
mert nalunk aliz nem tett kulonbseget, egyszeruen azt a csaladtagjat preferalja, aki turelmesebb vele eppen es/vagy tobb idot toltenek egyutt. b. viszont neha mostanaban extrem apas lesz, kb. ugy, ahogy kolosnal lattam a jatszon...meg sir is utana, ha elvalunk, de ha beuti valamijet, s az apja veszi fel, akkor kikeredzkedik a kezebol, s jon hozzam sirni, meg ha ehes, akkor is csak nalam hajlando lenni a kaja elkeszulteig.

Kép
Kép
momoska

igen nagyon odavan az apjáért, de nálunk is ez a szitu, ha valami baj van és az apja veszi fel, akkor jön hozzám, de sokszor sikongat amikor hazajön az apja és meglátja, meg imád vele játszani.
Na meg hogy sokszor beül vele az autóba a kormány mögé és ott nyomogathat minden gombot, tekerheti a kormányt. Már látom előre hogy hamar meg fog tanulni vezetni.....

megyek mert állandóan ide akar jönni....

KépKép
domidina

Ok, akkor megvan Momoska is!már aggódtunk 8)
Délelőtt nem jutottunk el a játszóig, csak a mégközelebbi kis parkocskába mentünk el, ott szedegettünk botokat és virágot,stb. (Esztim kivégzi a kis virágokat, előbb nézegeti majd szaggatja és összenyomkodja őket...hiába mondom,h az fáj a virágnak 8)
délután viszont kimentünk olyan f5 körül a játszótérre és megintcsak nagyon jól éreztük magunkat!
holnap megyünk délelőtt (ez az A-terv) cipellőt venni a kisasszonynak, gondoltam egy kis szandálcipőre(vagy mire...asszem így hívják), na szóval olyan kis pántos bokát tartó cipőcskére.

Eszti is imádja az apját, néha emlegeti csak úgy magától is napközben.. ha meg neki mondja: apa, a párom elolvad a gyönyörtől!
Egyébként most elkezdte mindenre rázni a fejét és még hozzá is tesz egy határozott nem-et is :shock: már most kezdődne? de ha kérdezem hogy: jösz anyával joghurtot enni? egyből fejrázás és nem, de azért indul is a konyhába a hűtőhöz :D

május 5-én megyünk a 15hós oltásra...már annyi rosszat hallottam róla, hogy előre félek! de legalább túlleszünk rajta.

Timi
KépKép
Kép
verti

jaaa, mióta kimegyünk délelőtt is rohangálni, Eszter délben minimum 2 órát szunyál! tök jó!!este is f9-kor már elájult :D

Timi
KépKép
Kép
verti

Sziasztok csajok! Csak ideértem!

Jó sokat vagyunk kinn mostanában, nem kevés munka van a kertben (szeretnék egy kis veteményest + tavaly nyáron inkább csak a fák kivágása került sorra). Szerencsére Levi így is élvezi csak a levegőn lehessen. Kapott lapátot meg gereblyét, talicskát... jól elvan velük, bár a felnőtt szerszámok azért jobban érdeklik! :roll: :)

Kibújt a bal alsó szemfog és a jobb felső kisrlő, de mind a kettő mellett jön a következő. Óraátállítás óta meg alig akar elaludni, reggelenként meg durmol rendesen! Tegnap 3/410kor kelt. :shock: Este meg persze nem akart elaludni. Ma keltettem fél9kor + fél órát aludt nappal (másfél az átlaga neki is) a foga miatt, na így elaludt a kilences szopin.

Szegény Dávid, el is hiszem, hogy megijedtetek! Az állatkert biztosan fog neki tetszeni. Mi még csak a maciknál voltunk Levivel itt Veresen, de ő annyira nem volt meghatódva... igaz tavaly nyáron volt, már biztos más lenne a helyzet.

Örülök Tina, hogy ilyen szépen javul a helyzetetek! :)

Edina kiváncsi leszek a bogyóra! Tényleg olyan kis szivetmelengető az apás kép!!!

El akartam vinni az én kis gazfickómat allergiavizsgálatra (még mindig köhög), de azt mondták itt a rendelőben, hogy ilyen is korban még nem csinálnak. :shock: Ti hogy tudjátok? Nekem ez olyan hihetetlen! A prevenárt még most sem kaptuk meg (lassan 4 hónapja húzódik, állítólag nem kapnak elég oltóanyagot), de én már azon gondolkodom, hogy nem is adatom be neki. Akkor mi van? Vélemény?

Felébredt, biztos a foga megyek, sír

KépKép
kora

Kora, nekem az hogy nem csinálnak ilyen korban allergia vizsgálatot: hülyeségnek hangzik! persze utána kell nézni...nővérem kisfiának 1 évesen (még be sem töltötte) csináltak. állandóan náthás tünetei voltak, ugyanakkor a tüdeje rendben volt, ki is derült, hogy tojás-és por allergiája van. úgyhogy....
a prevenárt..háát, ez a te döntésed, én már beadattam és ahogy Momoska írta, 1 év felett elég 1 belőle. csak azért nem adatnád be mert mert már unod,hogy állandóan tolódik? szerintem azért hasznos, ezt találtam:
A Prevenar Pneumococcus vakcina. A Prevenar segít megvédeni gyermekét a Streptococcus pneumoniae baktérium 7 típusa által okozott agyhártyagyulladástól, vérmérgezéstől, bakteriémiától (baktériumok jelenléte a véráramban), tüdőgyulladástól és a középfülgyulladástól.

persze nem rábeszélni akarlak!
na, asszem már mindenki kidőlt mellőlem,megyek én is!

Timi
KépKép
Kép
verti

Na eddig tartott a nagy alvássorozat, helyre állni látszik az én csöppem belső órája, mert tegnap ¼ 9-kor kelt, ma pedig ¾ 8-kor, és a játszó után – szokásához híven – a cicin kidőlt. Amúgy szerda éjjel 5x keltem hozzá, tegnap velem aludt, akkor „csak” kétszer evett, de másik kétszer felsírt. (Timi, rendes saját idejében fektettem akkor is amikor ilyen sokáig aludt – az ½ 9 körül szok lenni.) Amúgy azt vettem észre, hogy ha ebédel is alvás előtt, akkor nagyobbat alszik, ez nem törvényszerű, csak amikor kifejezetten ezt figyeltem néhány napon át, akkor pont így volt. De amikor ilyen klassz idő van, akkor nincs szívem hazaindulni, csak amikor látom, hogy már nagyon ideje. (Jó időnek örülök nagyon, csak sose tudom eldönteni mit adjak rá, főleg ha délután megyünk ki, és csak estefelé jövünk haza, meg mert tudom, hogy leül a hideg betonra, homokba.)

Orsi, lassan annyi kendőd lesz, te is jelentkezhetsz a klubba kendőgurunak. :)

Köszi Timi a Ringatót. Ti mentek? (Mikor?)

Hát én nem tudom itthon magam rávenni, hogy tornázzak. Pedig jövő héten mi is elmegyünk egy last minute akciós 3 napra és ott ha fürdeni vagy szaunázni akarok, akkor muszáj lesz levetkőzni, nincs mese. (Ceglédre, már régebben néztem a fürdőjüket, ha már Edináék is ott voltak, akkor úgy döntöttem, mi is oda megyünk, nem keresgélek mást.)

Edináékhoz mi csak hétvégén tudnánk menni, bár páromnak még nem is említettem az esetleges talit, de én nem vezetnék egyedül, Lina nem nagyon szeret autózni, mindig el kell foglalnom míg apa vezet.

Edina, nagyon jók a képek, hogy élvezi Lili a kint létet. Az apás-bújós képről már nem is beszélve. Ilyenkor azért irigykedem ám a kertes házra, de én félős vagyok, nem jól viselném ha egyedül kéne maradnom valami miatt pl. éjjelre, vagy akár a sötét téli délutánokon…

Lina is tapsikol és teli szájjal vigyorog, ha megjön este apa, és már menekül is, mert tudja/várja, hogy apja üldözőbe vegye. De ha éhes, vagy sír, akkor csak én vagyok jó (apja meg ilyenkor besértődik :roll:).

Fejrázás nálunk is nagyon megy, de annyira édesen csinálja, ahogy rázza a kis buksiját. Néha minden ok nélkül is – gyakorol… :? :oops:

De jó neked Timi, én is azt hittem, hogy na majd ha már megy Lina, meg főleg a játszóterezés után mekkorákat fog aludni – hát ő nem.

Kép

Kép
csürci

Visszabóbiskolt...

Testmozgás: arra gondoltam hullahoppozni fogok. A combomról nagyjából úgyis lement a plusz köszönhetően a sok emelkedőnek meg a bicajnak. Másra egyébként is lusta vagyok.

Mi is máj 5.én megyünk a 15 hósra és én is sok rosszat hallottam róla, de a védőnő állítja nem vészes. Majd kiderül.

Apa imádat nálunk is van. Ma pl amikor kikísértük elindult utánna. 8) Mindenki apa, én is meg saját maga is (úgy értem Levi magára mutat és mondja apa).

Na mostmár tényleg megyek! Kellemes éjszakát mindenkinek!

KépKép
kora

Mi az 1 éves szülinapja előtt 2 nappal kaptuk meg a prevenárt, az már úgy számít, ugye, hogy csak egy kell??? Én is nehezen jutottam dűlőre, hogy beadassam-e, lehet, hogy én is beleunnék 4 hónap alatt, és hagynám a fenébe. Persze ha belefut az ember valami bajba, akkor verheti a fejét a falba. - tényleg Levi leszokott már róla?

Kép

Kép
csürci

Timi igen csak azért, mert már belefáradtam a hetenkénti hiábavaló időpontkérésnek + ez a köhöés is.

Úgy tűnik sokan lelépünk a húsvétos hosszú hétvégére! :)

KépKép
kora

Hullahoppra én is gondoltam már (milyen hülye neve van), de én még ahhoz is lusta vagyok. Helyette itt növesztem a fenekem a gép előtt most is.
De most már én is megyek, jó éjt, és holnapra jó reggelt és szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csürci

Leszokott nagyjából, már csak nagy hisztinél csinálja és odafigyel azért, hogy ne fájjon neki! 8)

Szerintem az már akkor csak egynek számít, nem hiszem, hogy annyira komolyan veszik azt a 2 napot!

Most már tényleg dugulok! :wink:

KépKép
kora

még nem olvastam vissza, csak azért jöttem: Momoska, Timi nem lesztek véletlenül a játszón délután? mert ha igen, kimennék oda.
snooopy

sziasztok!

A bogyó egyenlőre nem használt, sőt... nem tudom, de 5x biztos keltem, horror. Remélem ezzel is az van mint a viburcxollal, hogy az első nem használ, majd csak a következő.
Most várom a mai éjszakát mi lesz.

De gondolkodom azon is hogyan kellene átrendeznem a szobáját, hogy egymás mellé tolhassam a kiságyat meg a heverőt. Mától vizet viszek be éjjelre. Ja és azt nem is mondtam hogy éjjel tejet is csináltam neki, éhes volt szerintem az óránkénti ébredés után. Én is az voltam, csak én ugye bírom.

De így is fölébred 2 óra múlva, meg 6.10-kor is, de nem mentem be hozzá, föl se bírtam kelni. Aztán 7.20-kor kelt.

Csürci,
örülök hogy ti is jönnétek, és megértem hogy egyedül nem vágnál bele az útnak, én sem. Lilit is le kell foglalni egy ilyen hosszú úton. Cegléden biztos jól fogjátok érezni magatokat, nagyon jó hely a gyerekeknek is, le tudják foglalni magukat a sok játékkal.

sajna többre most nem futja, lili itt nyafog mert nem veszem fel.

KépKép
domidina

kora,
a prevenar a pneumococcus bacik kb. 30 %-a ellen ved, azert szuntettek meg a 2. oltast, mert takarekoskodnak, tehat igy kisebb a vedettseg, de van. franciaorszagban elavult oltasnak tartjak, nem is ajanljak. van ahol meg kotelezo.

mi - elvileg - apr. 15.-en kapjuk az mmr-t. annyira nem gaz, csak csip az oltas, s utana 7-10 nappal elojohet a 3 betegseg tuntei enyhebben: laz, natha, kiutes, mirigyduzzanat.

orsi,
mi valszeg megyunk vmelyik jatszora. ha timi is raer delutan, akkor nekunk a kassai is jo.

csurci,
en is elkiabaltam a kesonkelest.brrr!
nekunk a napkozbeni alvas 1.5-2 ora, mar 5 hos kora ota, s ez most is fuggetlen a delelotti jatszozastol, neha lenyom 2.5 orat, pedig csak benn autozgat, jatszo utan meg 1.5-et. hm.

Kép
Kép
momoska

ja kora, aliek hetfon voltak a medveknel, borisznak meg majusra igertuk... :)
edina,
az osszes homeos szerre igaz, h. eleinte akar meg novelheti is a tuntet, s az is, h. ha nem jol talaljak el, akkor nem hat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára momoska 2009.04.03 08:28-kor.

Kép
Kép
momoska

Sziasztok!

Edina sajnálom az éjszakát, talán majd ma jobb lesz. Nálunk is beindul a többszöri kelés, kezdi megviselni a fogzás, pedig eddig nagyon jól viselte. Igaz még így is csak 2x kelt és éjfélkor adtam neki bogyót azután aludt reggelig.

Na végre sikerült "kirimánkodnom" egy beutalót Tarcsára allergiavizsgálatra. Kisült, hogy csinálnak ilyen korban is csak nem bőrteszttel hanem más módszerrel (esetleg vérvizsgálattal). Szegénynek biztos nem lesz kellemes, de jó lenne már tudni mitől van ez a nyamvadt köhögés. Hétfőn megyek a beutalóért, gondolom időpontot nem egyhamar kapunk...

KépKép
kora

Na igen oltás: Igazat megvallva úgy gondolom túléljük ha nem kapjuk elvégre ha nem tették volna ingyenessé nem is adatnám be. Ugyanakkor csak véd vamennyire. Hmm. 1-2 kísérletet még teszek időpontra. Viszont ha akkor sem akkor nem érdekel tovább. Jó fej anyuka vagyok...

KépKép
kora

a kassai hol van? csak azért gondoltam a másikra, mert áthívnám sógornőmet, szegény a négy fal között kezd begolyózni, nekik az közelebb van. bár rohadt sokan voltak már tegnap is arrafelé.

mondjuk most itt vagyok anyáéknál, de alvás után hazamegyek. Szabi is előbb jön haza a munkából, lehet őt is elviszem had nyafogjon. :lol: Momoska, férjed nem jön? akkor nem unatkozna a két pasi.

mennem kell öcsémnek házit csinálin/festeni.
snooopy

Jaj, Momoska, hogy tetszett Alíznak a maci-néző? Vadaspark lesz a maciotthonból, nem lehet tovább alapítványi, mert szednek belépőt.

KépKép
kora

aliz mar volt tobbszor, velunk is, nelkulunk is. szereti. belepos volt mar most is.

kassai a kassai teren, nagy lajos vegeben, neked megall ott a 74es, ha bkv-zol megint, nincs messze, bar a huszt u.-tol gyalog nincs kozel. a kedvesem lehet, h. jon, bar f6tol oraja van a belvarosban, ugyhogy max. 5ig.
kassai nagyobb, ezert nem tunik fel a tomeg, bar kicsikkel eppen ezert nem olyan intim. tegnap f6kor mi mar ujra a jatszon voltunk, meg aliz csoportja...akkor mar volt tomeg.

Kép
Kép
momoska

Sziasztok!
A kis csaj bealudt nekem 10-kor. Nem mindig bírja délig. Nekem meg nincs szívem, hogy ne engedjem aludni. Tegnap bezzeg 2 után aludt csak el, addig nem tudott, pedig kint is jártunk.

Ancsi 2-3 órát is alszik ebéd után, főleg ha előtte kint voltunk, néha még ebédelni sem tud, annyira fáradt. Igaz, akkor sem fekszik le éhesen, mert az anyatej adagja megvan.

Na az itteni játszótereken jó, ha van 2-3 gyerek egyszerre, néha azért bolyongunk innen oda, mert sehol senki :(

Megyek takarítok egy kicsit, és ha felkel, akkor porszívózok.
Szép napot nektek!

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki

Momoska, Ti mikor mentek játszóra? Szabit belepte a munka, szóval estig nem látom. :cry:
Alízért te mész?
snooopy

Sziasztok!

Orsi, Momoska megyünk mi is a Kassaira,de pontos időt nem tudok mondani, mert délelőtt nem megyünk/mentünk cipőnézőbe, így halasztódik alvás utánra. Az Árkádba ugrunk csak el, de nem tudom mennyi ideig fog tartani..aztán meg megyünk a játszóra.

Timi
KépKép
Kép
verti

OK, Timi akkor mi is arra megyünk. szerintem fél 4re ott tudok lenni.
snooopy

haat, en most tettem le boriszt, aliz nem gond, mert egyreszt az apja hozza el, masreszt penteken megkegyelmezunk rajta, s ebed utan hazajohet, azaz mindjart itthon lesz...a f4 nekunk is sanszos!

Kép
Kép
momoska

na elaltattam a kölyköt... és végig is olvastam mindent, de már nem is emlékszem mit akartam. :oops:

Edina, sajnálom, hogy ez a bogyó is rossz.
akkor a tali húsvét utánra tolódik, és akkor legyen hétvége akkor mindenit le tud vinni a párja.
szerintem én viszek mobilágyat(vagy mi a neve) és abban altatok, gondolom vlhol fel tudjuk állítani?

Kora, gratula a foghoz Levinek, akkor mennyinél is tartotok?

Csürci, na azért nincs nekem annyi kendőm, csak kettő. mondjuk az is igaz, hogy szívem szerint lenne mindne színből egy. :lol:
jöttök vasárnap?? gyertek!

Momoska, bkv-zon délután, meg fogom látni a játszóteret ha leszállok a buszról? szeintem arra még nem is jártam.

15hós oltástól meg nem kell félni, ki is írta?? Kolos meg sem érezte mivel bőr alá adják, nem izomba. jó fáj vlmennyire biztis, mégis beléddöfnek egy tűt, de ő pl. nézte a tv-t és oda sem figyelt.

éhenhaltam, megyek enni... :lol:
snooopy

a kassai teren all mega troli, s ha visszafele nezel (a troli feneke fele), akkor ott lesz fak mogott a jatszo, zebran at kell jonni a nagy lajoson.

Kép
Kép
momoska

köszi :D
snooopy

Csajok hogy ment a nagy játszóterezés?

Tíz fog bújt ki (8 ugye már régen és most a 2), kiváncsi vagyok mikor töri át a köv 2, már eléggé látszanak, de manónál soha nem lehet tudni. :wink:

Évi ami itt felénk van játszó az is mindig üres akárhányszor tévedünk arra (utca vége 8) ), de mostanában amúgy is csak a kertben vagyunk.

Azt hiszem a talira csak akartam írni. Szóval én nem fogok menni, már írtam, hogy mi tömegközlekedünk és csak Pestet vállalom be. az is 1 óra. Bocsi. :(

KépKép
kora

Orsi,
vasárnap mindenképp el szeretnék nézni a klubba, hogy megnézhessek néhány kendőt, mert ezek szerint pont az anyaga a nem mindegy, azt meg ugye a neten nem tudom megállapítani. Érdre dél-fél 1 körül kellene kiérnünk, úgyhogy sztem 1/2 11 - 11 körül mennénk Budaörsre. Egy óra ottlét elég, nem, ahhoz hogy lássam / kipróbáljam a kínálatot?

Milyen volt a játszón?? Lina 1/2 3-kor kelt (1,5 óra alvás), akkor ebédeltünk, így 1/2 4-kor már nem akartam elindulni Zuglóba. Így is 7 után értünk haza a játszóról, de a fürdésnél már majdnem elaludt.

A "hoppá", "ada" (labda), "adu" (kapu) legújabb szavak mellett a "tess" nem csak azt jelenti, ha oda nyújt valakinek valamit (de nem mindig adja is oda, amit nyújt :lol: ), hanem akkor is ezt mondja, ha akar valamit megszerezni, elkérni.

Na jó éjt mindenkinek (különösen Edinának és nekem! :oops: )

Kép

Kép
csürci

Kora, akkor nyáron vagy tartunk egy nagy pesti bulit, vagy megyünk hozzátok!! :D

Kép

Kép
csürci

Sziasztok!

Megjártuk Pestet és az állatkertet. Jó volt, csak később értünk oda a tervezettnél, így nem jutott annyi idő a nézelődésre. Dávidot inkább az apróbb állatok érdekelték pl. gyöngytyúk. :lol: Megnézte a tigrist, vizilovat stb, de azokért nem rajongott annyira. A tevéknél kicsit megijedt, mert az egyik hangosan "rászólt" a másikra, hogy menjen arrébb, mert neki kell a kaja, amit a látogatók adnak. Ahhoz képest, hogy a napi összes alvása 20 perc volt a Kőbánya piac és az állatkert között, elég jól viselte az utat. A kocsiban volt kicsit nyűgös, amiért nem tudott szabadon mozogni. Az állatkertben meg már ment ide-oda.

Állatkert után kinéztünk a tóhoz. Volt ott is játszótér és tényleg zsúfolásig tele. Furcsak volt látni a mi duna-parti játszóterünk után.

Kép
Kép
tina82

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?