Na eddig tartott a nagy alvássorozat, helyre állni látszik az én csöppem belső órája, mert tegnap ¼ 9-kor kelt, ma pedig ¾ 8-kor, és a játszó után – szokásához híven – a cicin kidőlt. Amúgy szerda éjjel 5x keltem hozzá, tegnap velem aludt, akkor „csak” kétszer evett, de másik kétszer felsírt. (Timi, rendes saját idejében fektettem akkor is amikor ilyen sokáig aludt – az ½ 9 körül szok lenni.) Amúgy azt vettem észre, hogy ha ebédel is alvás előtt, akkor nagyobbat alszik, ez nem törvényszerű, csak amikor kifejezetten ezt figyeltem néhány napon át, akkor pont így volt. De amikor ilyen klassz idő van, akkor nincs szívem hazaindulni, csak amikor látom, hogy már nagyon ideje. (Jó időnek örülök nagyon, csak sose tudom eldönteni mit adjak rá, főleg ha délután megyünk ki, és csak estefelé jövünk haza, meg mert tudom, hogy leül a hideg betonra, homokba.)
Orsi, lassan annyi kendőd lesz, te is jelentkezhetsz a klubba kendőgurunak.
Köszi Timi a Ringatót. Ti mentek? (Mikor?)
Hát én nem tudom itthon magam rávenni, hogy tornázzak. Pedig jövő héten mi is elmegyünk egy last minute akciós 3 napra és ott ha fürdeni vagy szaunázni akarok, akkor muszáj lesz levetkőzni, nincs mese. (Ceglédre, már régebben néztem a fürdőjüket, ha már Edináék is ott voltak, akkor úgy döntöttem, mi is oda megyünk, nem keresgélek mást.)
Edináékhoz mi csak hétvégén tudnánk menni, bár páromnak még nem is említettem az esetleges talit, de én nem vezetnék egyedül, Lina nem nagyon szeret autózni, mindig el kell foglalnom míg apa vezet.
Edina, nagyon jók a képek, hogy élvezi Lili a kint létet. Az apás-bújós képről már nem is beszélve. Ilyenkor azért irigykedem ám a kertes házra, de én félős vagyok, nem jól viselném ha egyedül kéne maradnom valami miatt pl. éjjelre, vagy akár a sötét téli délutánokon…
Lina is tapsikol és teli szájjal vigyorog, ha megjön este apa, és már menekül is, mert tudja/várja, hogy apja üldözőbe vegye. De ha éhes, vagy sír, akkor csak én vagyok jó (apja meg ilyenkor besértődik
).
Fejrázás nálunk is nagyon megy, de annyira édesen csinálja, ahogy rázza a kis buksiját. Néha minden ok nélkül is – gyakorol…
De jó neked Timi, én is azt hittem, hogy na majd ha már megy Lina, meg főleg a játszóterezés után mekkorákat fog aludni – hát ő nem.