Új privát üzeneted érkezett!

Igen,Tüncike teljesen megértem azt,amit irsz.........
Nem is tudok hozzá kommentet fűzni.
Csak annyit,hogy az a kacaj nélkül értelmetlen lenne minden......

Puszi :wink:

Kép
Kép
szintus

Laptető kiadó :D :wink:

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Most fejeztük be a vacsit. Rakott krumplit csináltam, nem épp vacsinak való :lol:

Tüncike, jól vagyunk, köszi. Ma horgászni voltunk, egész nap kint a jó levegőn, most már érzem, hogy jót fogok aludni éjszaka.

Én sem értem, hogy lehet annyi felé képben lenni. :)

Hettuli, csak egy szeptemberis táblázat, ahol nevek meg időpontok vannak, és megadtam egy lánynevet, esetleg ha nunis lenne.

Tünci, telefonszám csere a fiúkkal, miiii :?: :?: :?: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek, jóccakát
Vendég

Tünci

Hinned kell benne. Tudom hogy most olyan távolinak látszik, még de eljön az idő. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt mindenkinek!

Nálunk már süt a nap. És 3 napig itthon vagyok, és jó időt mondd mind a három napra.

Mindenkinek szép napot!

Én most kicsit lepihizek. Éjjel fél 3-kor kapcsoltam ki a gépet. :? Szerintem most el tudok aludni. Úgyhogy nekem most jóccakát lesz. :lol: Egyedül vagyok itthon úgyis délelőtt. Barci suliban, a férjem konditeremben kinozza magát. Én meg itthon henyélek egyet. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Jó pihizést Melcsike!
Nem mondom jó sokáig ébren voltál.
Én 2-ig. :D Néztem a story tv-n egy gagyi filmet,
de elálmosodtam és nem néztem meg végig :roll:
Általában én is akkor alszom el mélyen,amikor jön a párom.
Reggel 5-kor. :shock:

Kedves férjem is megy gyurni,de nem a konditerembe,hanem a pékségbe. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Szinti

Nem lett alvás. Nem tudtam, majd este. Helyette szétbőgtem a fejem, mert most ahogy elmeséltem a történetemet újra, ilyenkor mindig felkavar. De most hogy felnéztem kicsit, megnevettetél.

Gyurás :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike drága,
azt a szép szemedet most már ne áztasd. Tudom, hogy nagyon rossz újra felidézni (én is annyiszor teszem mostanában, mert néhány nap választ el attól, amikor fogant a kicsink). Bizony, jó idő lesz, egy kicsit mozduljatok ki otthonról, ha tehetitek.

Szinti,
én is vigyorogtam a gyúráson.

Boboka,
hol van ez a táblicsku? Én nem találtam a másik topicban, hiába lapozgattam... :( Mi a lánynevetek? Régebben én is nagy horgász voltam.

Jótündér,
ez már nagy előrelépés, örülök, hogy te is jelentkeztél.

Hettuli,
gondoltam rád is sokat, milyen jó lehet ott nálatok ilyen szép időben, a vízparton.

Bea, Hasli, Leda, Betti...többiek????

Kép

Kép

Kép
lyly

Hol vagytok LÁnykák?

Lehet hogy mindenki szomorú, vagy ezer a dolga..vagy a szép időben kirándulgattok.inkább legyen ez utóbbi!!

Mai helyzetjelentés.
Húsvét utánra jelentkeztem be a műtétre.Kértem a kollegákat, hogy két napot oldjunk meg, az előtte és utána lévő szabadnapommal 5 napot tudnék otthon lenni..mert fájni fog, nem hiszem ,hogy tudok ott pattogni...Na erre a reakciók:Jaj, nemááá.nem lehetne a nyári szabid alatt???most akkor otthon akarsz lenni napokat?Nem lehetne a szabadnapodon intézni???

Basszus kettő, azaz kettő napról van szó, amikor helyettesíteni kellene, erre van három fő és nyimmognak.Bepipultam, úgyhogy megyek táppénzre,oszt letojom.. :evil:

Felhívtam a nődokit is.A tenyéstések nem mutattak semmi kórokozót, minden rendben ,a rákszűrésem még sosem volt ilyen jó,P1-es.

Lyly bennt volt nálam és új, nagyon menő frizurája van és nagyon csini, most már annyi idősnek sem látszik, mint én!! :wink:

Szinti, a gyúráson annyira röhögtem!! :lol:

Remélem mindenki jól van, mégha nem is ír minden nap..

Bobokáék lányneve Nikolett(vagy Nikoletta)??Boboka nem baj, hogy elárultam???Mostmár mindegy... :oops: :wink:

KépKépKép
tünci28

Már csak 141 nap..azta, hogy rohan az idő... :evil: :evil: :evil:
tünci28

Sziasztok csajok, én megvagyok, itt vagyok. Elég sűrűn felnéztem, de nem nagyon tudtam írni-olvasni, mert elég zsúfolt volt a mai és tegnapi nap, mindenkinek egyszerre jutott eszébe meglátogatni.
Na, majd próbálkozom írni holnap, remélem mindenki jól van.
Puszi és aludjatok jól

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Lyly, a Nikolett az egyetlen név, amiben eddig közös nevezőre jutottunk. De még mindig nem tudjuk, hogy mink lesz :oops:

Férjecskének meg nagyon tetszik az Andris név, egyből Kisanya jutott eszembe, hogy haragudna e, ha esetleg erre a névre esne a választásunk.

Nem tudom hányadik oldalon van az a táblázat. De semmi extra nincs benne. Név, születési időnk, kiírás ideje, kórház, testvérek neve stb. Én direkt kértem, hogy Lackónk helyét hagyjuk inkább üresen, nehogy valakinek rossz legyen. Úgyis csak mi érezzük át a helyzetet.

Lányok, ma olyan fura volt. Bementem egy boltba, ahova Lackóval is tök sokat jártam nagy hassal. Akkor egyszer sem érdeklődött senki, hogy mikor jön a baba, vagy utána már, hogy hol a baba.
Ma meg megkérdezték, hogy mikorra vagyunk kiírva.

Hirtelen mondtam, hogy mikorra, aztán úgy éreztem, mintha magyarázkodnom kéne, de aztán inkább csendben maradtam.

Hirtelen tök jól esett, hogy érdeklődtek, másrészt meg megijedtem, hogy most már bárki látja a pocakot, ha ne adj Isten valami rossz történne megint magyarázkodhatok.

Ilyenkor kell magamat seggbe rúgni és 100 szor elmondani, hogy nem fog semmi rossz sem történni :!: :!: :!: :!:

Félre ne értsétek, minden ok velünk, nem paráztatom magam, meg pozitívan gondolkozok, csak van egy egy ilyen szitu.....

Meg ma előszedtem Lackóm kis ruháit meg egy pár játékot, kértem kicsi Lackót, hogy a kistesója had használja majd ezeket a dolgokat.

Lyly, ha nem akarsz ne válaszolj, de mikortól izgulhatunk értetek?

Melcsike, tessék napközben aludni, ha már éjszaka nem ment. Ne kínozd magad.

Jótündér, örülök, hogy rendeződtek a dolgok. De abban én is igazat adok a lányoknak, hogy ezt valamikor meg kell beszélni, mert ha csak pillanatnyi rosszkedv volt is, akkor sem volt túl szép tőle, és nem lenne jó, ha megismétlődne. Nem beleszólni akarunk az életetekbe, félre ne értsd.

Elveszett lánykáink, jelentkezzetek.
Vendég

Milyen egyszerre írtunk :)

Tünci, igazad van, le kell sz@rni őket, és elmenni táppénzre. Ha két nyavalyás napon nyavalyognak....

Zaha, ha valakihez nincs kedved, hogy találkozzatok mond meg nyugodtan, ebbe mi is beleestünk páran, hogy néha egy egy találkáról nem túl jó szájízzel jöttünk haza.

Nekem is van egy (most már úgy mondom, hogy volt) barátnőm, aki olyat beszólt, hogy a mai napig sem tudtam megbocsátani, azóta sem találkoztunk, és szerintem már nem is fogunk.

Lehet, ha később találkoztam volna vele, akkor meg tudjuk beszélni normálisan a dolgot és rendesen kérdőre vonom, hogy hogy mondhatott ilyet, de akkor levegőt is alig kaptam, úgy megdöbbentem...
Vendég

Boboka,képzeld én jártam úgye gy boltban, hogy megkérdezték ősszel ,hogy na és a baba???Mondtam, hogy nem sikerült..így mondtam, hogy nem sikerült..olyan nehéz lett volna egy vadidegennek elmagyarázni..

Én nem tudom, hogy az Ő holmijait oda tudnám e adni..Tegnap, hogy voltak nálunk a barátnőmék, a pici fia kézbe vette Viola babáját és a barátnőm tudja, hogy ez nekem miylen fontos és már vette volna ki a kezéből.. M.pedig megsimogatta a babát és ezt mondta:Baba...Viloáé...Viloáé..(így tudja kimondani)....Majdnem elsírtam magam...
hihetetlen, hogy egy két éves kisfiú a pár alkalommal látott babát hozzá tudja kötni egy sosem látott kislányhoz... :cry:
De csak akkor nyugodtam meg ,amikor letette...Pedig ez nem pont AZ a baba..azt Vele temettük..ez egy ugyanolyan...Előfordul, hogy megpuszilom, magamhoz ölelem... :cry:

Zaha, örülök, hogy jól vagy,élvezd a jó időt, csinálj bármit, amitől kicsit is jobban érzed magad!!Nagy-nagy ölelés!!!

KépKépKép
tünci28

Tünci, egy kis nadrágját tuti, hogy nem tudnám odaadni. Meg van neki egy kis plédje, ami bent is volt vele, meg abban takarták be, mikor vitték vizsgálatokra. Az is tabu.

De a többi ruhácskát már azt sem tudom, hogy milyenek, mert azonnal eltettük őket, kis játékot (egy kis vakondos könyvecske) meg kollégáktól és barátnőktől kapott hasznos dolgokat, is kb. pár héttel Lackó elmenetele előtt (kb. egy hónappal) kaptuk, de azokat is rögtön eltettük.
Vendég

Sziasztok!

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike, hogy vagy?
tünci28

Szia Melcsike!

Most akartam pont elköszönni, megyek aludni. Bocsi bocsi.
Most este próbálj meg te is kicsit alukálni.

Jóccakát lánykák
Vendég

Nekem semmi ilyesmim nincs Bogikától. Akkor és ott nem volt ilyen
nekem az eszembe. Igy utólag ha mást nem is, de legalább a kis turbánalaku gézpárnáját elkérhettem volna. De akkor és ott ilyen nem volt eszembe. Pedig azon érezhettem volna az illatát. Ne ijedjetek meg. Most nem sirok. CSak elmondom én is az ilyen gondolataimat.

Kép

Kép
melcsike70

Vidéken voltunk friss levegőt szivni.

Kép

Kép
melcsike70

Barci vitte a görkorilyát meg a régit kivittük a nővérem kisfiának arra jó lesz neki hogy megtanuljon mielőtt komolyabbat vesznek neki. Mondtam az uramnak, hogy én is veszek magamnak egy görkorit. Mit mondott? Jó pofára esel, aztán összetöröd majd magad. :evil: :? :evil: :x :? :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike nekem is van görkorim :D
Mielött terhes lettem azzal jártam néha melóra is.
Most is tervezem a visszatérést :lol: :wink:

Kép
Kép
szintus

Melcsike, marhára kedves az urad!!! :lol:
Sok minden nekem is csak utólag jutott eszembe, hogy mit lehetett volna másképp, de már így van, már megváltoztathatatlan.

Szinti,csuda sportos csaj lehetsz...én azt nem merném, legyen stabil a lábam alatt.A bicó még oké, de a görkori??? :roll: Na, azt nem...

Beleolvastam egy másik babavárós topikba, véletlenül mellényomta, de aztán végigolvastam egy oldalt..Egy anyuka írta, hogy második terhesség, az eslő baba meghatl a 38.hétben..Senki egyetlen-egyetlen szót nem írt erre...mintha meg sem hallották volna.
tünci28

Én is pedig úgy elképzeltem, hogy a BArcival majd együtt száguldunk. :oops: :? De a uram elrontotta minden illúzómat.

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Aranyos beszélgető társak lehettek. :? Miért olyan nagy gáz lenne, ha egy sajnálomat odairnának. Tudom sok embernek kinos, mert nem tudják hogy szóljanak vagy mit. De akkor is. :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt csajok.

Megyek aludni.

Kép

Kép
melcsike70

Amikor korival jártam a melóra,akkor szegény kedvesem itta meg a levét.Mert reggel amikor elindultam(5h-kor)még alig volt valaki az utcán.De mire lejárt a munkaidőm(2h)akkor ugye már nyüzsi volt.
Nos akkor telóztam a kedves férjemnek,hogy jöjjön elém,mert félek
magam hazamenni :oops: :oops: :oops: (attol rettegtem,hogy elgázolnak)a járdán menni pedig :roll: béna
Nos hamar meg is unta férjem ezt..........

Tünci most inkább gomboc vagyok,mint sportos.Sajna.....

Kép
Kép
szintus

Jó éjt Melcsikém :)

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt!

Ma egyre megyek dolgozni kivételesen nem egész nap.
Már mostam, takarítottam, most a leszedett ruhákat hajtogatom.Még munka előtt kimegyek a temetőbe is,aztán este jövök.

Legyetek jók,pussz

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci, én is így szoktam fogalmazni, mikor valakivel nem akarok erről beszélni, hogy nem sikerült... :cry:
milyen kis drága ez a pici fiú, hogy mondja: Viloa :(
Milyen rugalmasak a kedves kollégák... :?
Hát, Te sem nézel ki 28-nak Tüncike, akkor Lily???? Egy tinédzser??? 8)

Boboka, nagyon ügyesen csinálod, hogy biztatod magad, és tényleg nem lesz semmi baj. Csak így lehet.
Kicsilackó biztos nagyon jószívű legényke, és szívesen odaadja a kis cuccait a tesójának. :)
Megkérdezhetem, mit szólt be a barátnőd?

Melcsike, tudom, rossz, hogy semmid nincs Bogikától, de - közhely - ott van Veled. Én a két kis urnát kivettem a ládikóból, úgy éreztem, bezártam oda őket. És a nappaliba hoztam őket, van egy olyan polc, ahol családi képek vannak, középre tettem az urnákat, és körülraktam őket Vincus és a mi képeinkkel. Így bármikor látom őket és megnyugszom, hogy ott vannak. És nem érdekel, kit borzaszt el a dolog és kit nem, mennyire normális vagy mennyire nem. Idegenek számára nem is látható szinte, csak az veheti észre, aki tudja, mi történt, az is csak másodszori ránézésre esetleg.
Így jobb.

Nálam most kisebb sáskajárás volt, a szomszédoknak, rokonoknak, barátnőknek mind egyszerre jutottam eszébe, valaki mindig véletlenül erre járt, tudjátok. Nem volt baj, sőt, mert most már hiányzik a társaság. Beszélgetni nem szeretek nagyon senkivel egy-két barátnőmön és Veletek kívül a dologról, így amennyire lehetett, kerültük a témát. Kaptam hideget-meleget, mindenki igyekezett valami velőset, odapasszolót mondani. Tudom, hogy nagyon bunkó vagyok, mert mindenkit jószándék vezérel, de ilyeneket hallgattam, hogy:
- nna, most már össze kéne szedned magad
- tessék kirándulni menni
- tudomásul kell venni, ami történt
- őket már nem kapod vissza
- lépjél túl rajta
- tedd túl magad rajta
stb. Hát, ez volt.

Aztán meg elkezdtem tornázni járni, ami nagyon jól esik. Legalább abban a másfél órában máshol járok.

Hétvégén Vincus névnapját ünnepeljük, jön a család, lélekben készülök a nagy bölcsességekre.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Melcsike, a görkoris terveket nehogy feladd!!
Hihetetlen, milyen mozgékony, ügyes csaj a Barci!

Szinti, Te is nagyon menő vagy ám, görkorival járni munkába! :shock:
Én csak rendeskorizni tudok, de jópár éve nem volt a lábamon. Tervezem, hogy idén télen megtanítom Vinyót, de lehet, hogy ő ügyesebb lesz, mint én...

Na lelépek, megyek az OTP-be (bár tudom, sikeres ember nem lehetek, ha velük barátkozom).

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Zaha!

ÓÓÓÓ,azok a kedves mondatok... :cry: legtöbbjüket a jó szándék vezérel,de mégis olyan hülyeséget tudnak mondani..a minap,amikor a kolleganőm mondta ugyanezeket LEGYINTVE(4 hónapos a kisfia),akkor mondtam neki, hogy majd ha átélni ugyanezt, akkor álljon már a tükör elé és ugyanezzel a mosolygós arckifejezéssel veregesse vállon ssaját magát is, hogy majd lesz másik...Szóval csak azt mondja, amit Ő is szívesen hallgatna..Ezután el is köszönt gyorsan..

Szerintem egyáltalán nem beteges dolog az urnát otthon tartani, mindenki tudja, hogy neki hogyan a legjobb és ehhez kell tartania magát..

Egyébként az jó, ha nem nézek ki28-nak, mert már 29 is elmúltam... :wink:

Vincusnak boldog névnapot!!!!
tünci28

Sziasztok!

Szinti, Melcsike, a görkori tök jó ötlet, Melcsike, nehogy feladd :wink:
Bár én is úgy vagyok, ahogy Tünci, hogy inkább legyen biztos talaj a lábam alatt :lol:

Zaha, nekem valami olyasmit szólt be, már szó szerint nem tudom, hogy "de ugye most ez, mármint, hogy ezt történt veletek, szóval ez most nem vágott nagyon földhöz, ugyeeee?"
És utána mesélte tovább a mondókáját, mintha mi sem történt volna.
Vendég

Tünci, ez nem ér! Tessék azonnal kijavítani a felhasználóneved! :shock:
De Lily azt mondta, elintézi a kolléganődet, nem? Vagy nem rá írta, hogy leköpi, ha akarod? Na ezen nagyon jót nevettem.
Köszi a névnapit.

Boboka, no comment. :?
Tényleg úgy gondolom, hogy az ilyen ember nem normális. Ok, hogy tényleg csak az tudja átérezni, akivel megtörtént, de ha bárki megáll egy percre, mélyen belegondol, akkor elképzelni el tudja, nem? Vagy legalább nagyjából sejteni.
Különben én azt figyeltem meg, hogy ha nem jajveszékelsz meg bőgsz állandóan, ha nem beszélsz róla, akkor azt gondolják, egész jól vagy, annyira nem nagy szám az egész. És az a jó, mikor még mondják is, hogy milyen jól vagy, jól nézel ki, látom, nem lesz itt semmi gond, stb.
Abba bele se gondolnak, hogy annak az állapotnak, amit látnak, elég csak egy körömhegynyi piszkálás - egy szó, egy nézés - és kártyavárként omlik össze. Ha semmi nem lép közbe, azaz senki nem kérdez vagy utal, akkor egész jól lehet tartani.

Minapi sztori: átmentünk egyik szomszédunkhoz homokozni Vincussal, a kislánya meg a kezembe nyomott egy csupasz, kopasz játékbabát. Akkora volt, mint Ők. Mikor eszméltem, hogy mi van a kezemben, eldobtam. A többiek biztos azt gondolták, jó nagy tahó vagyok, de az anyukája odajött, megsimogatta az arcom, és azt mondta: semmi baj. :cry:

Soha, soha nem fogjuk tudni kikerülni ezeket, talán hozzáedződünk?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Igen Zaha, ha mosolygunk pl., akkor azt hiszik, hogy egy nap alatt túl tettük magunkat az egészen.

Én kb. két és fél hónapot voltam itthon, miután elment Lackó, állítom, a melóhelyemen senki nem vett volna rajtam észre semmit, ha nem tudták volna.

Pedzegettem az egyik csajszinak a melóhelyen, akivel évek óta eljárogattunk meginni egy pohár bort, üdítőt, hogy mikor ülünk már be a többiekkel valahova stb. (gondoltam itt az ideje visszatérni az életbe), aztán végül is csak kinyögte, hogy ja, mi már hetek óta lebeszéltük a holnapi napot egy beülésre, csak hát neked nem akartunk szólni, mert hááát, tudoood....
Ezt is meg lehetett volna úgy oldani, hogy megkérdezik, van e kedvem már egy ilyen programhoz, ők esetleg azt is megértik, ha nem lenne.

Úgy van, ahogy mondod, megedződünk majd, és egy idő után meglátod, hogy fel sem veszed azokat a dolgokat, amik most a szívedbe marnak.

Na mindegy, ezek az emberkék szépen lemorzsolódtak, rájöttem, hogy ilyen felületes kapcsolatokra nincs is igazából szükségem.

Sajnálom a babás dolgot :cry: De a szomszédasszony nagyon aranyos volt.

Vincusnak én is boldog névnapot kívánok :)
Vendég

Szijjjjasztok!

Na a mai napom jól eltelt. Annyi felé mentem, hogy. Ráadásul egész délutánig nem volt net. Vagyis azt hittem. :oops: :? Megfeledkeztem arról, hogy van másik. :oops: :oops: :oops: De aztán délután rájöttem, fel is néztem de mennem kellett valahova. És most meg a játszin. Barci uzsizik aztán megyünk talajtornára. Holnap Flesch Táncfesztivál lesz nálunk. Oda is benevezték őket. 10 kor lépnek fel, fél 11kor meg a város másik végében valami sportesemény lesz ott lépnek fel. Jó megcsinálták. Még arra sem lesz időm, hogy átöltöztessem.

Zaha

Vincének én is boldog névnapot kivánok. 8)

Amikor tegnap irtam, akkor utána még ezt oda akartam irni, hogy de Ő legalább velem van. Csak úgy látszik elmaradt. Tudod nekem a nagyszobában a szekrénysorom közepén egy hosszú üveges rész van és ott van Bogika urnája a második polcon. Ha lefekszem, akkor pont őt látom. Ott vannak az ajándékai, meg minden amit Ő kapott. Van neki képzeld el fülbevalója is egy kis ékszeres dobozban. Mert Barcinak megigértem, ha Bogika hazajön (persze nem igy gondoltam :cry: ) akkor ő kap egy nagylányos fülbevalót és az Ő babafülbevalója, meg Bogikájé lesz. De igy is megkapták mind a ketten.

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Még annyit szerintem soha nem fogunk hozzáedződni. Mert a fájdalmat nem tudjuk a szívünkből kiengedni. Van aki 20 év után is elsirja magát.

Kép

Kép
melcsike70

Kicsit bekukk hozzátok, sziasztok mamik!

Tüncike túloz, de a hajam tényleg rövidült kb. 15 cm-rel, és ez nagyon feldobott, talán azt látta rajtam. A fodrász egy kedves kislány volt, 6 hónapos terhesen, azt hittem, kimegyek, amikor megláttam (bejelentkezéskor nem vettem észre, mert ült), de maradtam, és egész jól bírtam a csevelyt a kismamás és szüléses dolgokról. Nem tudom, hogy kerültem hozzá, mentem egy kis lakótelepi járdán, láttam a tábláját, és vonzott. Jó hülyeség, mi? Csak ketten voltunk, nagyon kedves és gyors volt, ügyes is, én pedig 3 éve nem voltam fodrásznál... :oops:

Tüncike,
te vagy ám a csinos és szép! Bár ezt inkább férfinak illene írni, de azért egy nőtől még jobban hangzik, nem? :wink:
Kollégák és a beosztás... néha az az érzésem, minden empátia, együttérzés kiveszett belőlük...

Zaha,
Vincuskának boldog névnapot kívánok! Ahogy Tünci írta, "velős" mondásokkal még találkozunk majd eleget az életben, sajnos... Olyan esetlenek az emberek, de akkor inkább hallgassanak... Nekem a szomszéd kismama (együtt szültünk volna) mondta, hogy gondoljak bele, mennyit vergődött, kínlódott bennem, amíg meghalt... Ennire érzéketlen, bunkó volt a gyerekkel a hasában.

Melcsiké,
jó sűrű programotok lesz holnap. Ügyes lesz a nagylány, én már tudom is előre!!! Ha lesz kép, legalább egyet kérek priviben. Hogy vagy?

Boboka,
nem hiszem, hogy nagyon kell most értem izgulni, kicsit elbénáztuk ezt a hónapot a párommal. Nagyon nagy szerencse kellene, hogy pocaklakó legyen. Abból indultunk ki, hogy mivel két egymást követő ciklusban is a 21. nap körül volt pém, most is így lesz. Nagyon fáradtak vagyunk mostanában, és erre a késői időszakra "gyúrtunk", hogy Szinti szavaival éljek (de nem pékárut)... :lol: És valszeg most a 14-15. napon volt pém. Hihi...a természet tréfája. A Nikolett nekem teccik.

Hasli, Leda, Bea, Betti????? TÖBBIEK????

Betti,
imádunk, és most már lassan hajt ide közénk, mint a virágok!!!!!

Hétfőn viszem Bencust oviba beíratni. A körzetisnél maradunk, szocreál, régi épület, de a szülők szerint kitűnő óvodapedagógusokkal, nagyszerű, termékeny, alkotó fantáziájúak, és a mozgásra (úszás, néptánc, torna) "rámenő" ovi. Nekem szimpi volt, remélem, kisfiunknak is az lesz.
A bölcsiben a gondozó nénik szerint egy tünemény, aranyosan, a határokig rosszalkodó. Én úgy vettem észre, nagyon sokat lendített rajta a közösségbe járás, a játszótereken kezdeményező, ügyeskedő, ismerkedő (l. puszizkodás). Remélem, ilyen is marad.
Jó éjt, lányok!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Barci is olyan oviba járt ahol sokféle lehetőség volt. Bár mi nem voltunk olyan szerencsések hogy a körzetünkben lett volna. Ő is járt úszni, néptáncolt, tornázott és németet is tanult az oviba. És sosem erőltettem neki semmit. A gyerekek szivesen mennek már oviban is fakultativ foglalkozásokra. És edzettebbek lesznek az iskolaévekre.

Kép

Kép
melcsike70

Megyek aludni. Holnap megint futkozós napunk lesz. :?

Jó éjt mindnekinek!

Kép

Kép
melcsike70

jó reggelt!

Későn keltem, majd a munkából írok, most futáááááás van!

pussz

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Én is korán ébredtem. Rohanós napunk lesz. :? Verseny, fellépés.

Majd jelentkezem.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, jó szurkolást, Barcinak sok ügyeskedést, kérünk képet majd!!!!!!

Képzeljétek ma megint annyi minden marhaság van..komolyan az emberek semmit nem olvasnak el, semmit nem kérdeznek, ha meg igen, akkor félreértik.. :evil: Nem fogják fel, hogy nem veszek vissza fél éves fűtőtestek ,mert már nem kell és kérné vissza a pénzt... :roll:

Volt itt egy ismerősőm,mondta, hogy halotta mi történt..és tána mondott egy akkora ökörséget, hogy esküszöm felröhögtem, megkérdeztem tőle, hogy idiótasági verseny van ma?Mert akkor Ő megnyerte...Ezen már idegeskedni sem érdemes..

Tegnap beszéltem a lombikos barátnőmmel,ma lesz terhes. :shock:
12 petét vettek tőle, 10 megtermékenyült neki, kettőt tesznek vissza,azt mondták neki, hogy szinte biztos, hogy ikres lesz...
(nagy sóhaj...) de jó neki...

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Zaha!
Ezt Vincusnak küldöm,sok szeretettel!
Kép

Anita!
Örülök,hogy rendeződtek a dolgaitok!

Boboka!
Én nem nézegetek utánad más topikokban /nincs időm/,esetleg priviben írnál a kismamaságodról, engem nagyon érdekelne.

Tünci!
Mit mondott az ismerősöd?
Érdekesek az emberek,manapság már úgy gondolják bármit megtehetnek,mert mindenhol azt hallani,hogy első a vásárló,de könyörgöm,mindennek van határa. Nálunk is sajna elterjedt,hogy a Müller mindent visszavesz blokk nélkül :roll: /ilyen hülyeséget/, és legtöbbször visszaadjuk a pénzt és vásárlás nélkül elmegy, hát ebből elegünk lett,és már levásárlást ajánlunk csak fel első körben.

Melcsi!
Megint nem unatkoztok a hétvégén. Hogy bírod? Az nem kérdés,hogy Barci hogy bírja,ő gondolom élvezi :wink:

Lyly!
Hova iratod Bencét ahol most laktok? Ezek szerint nem lesz költözés?
Munkaügyben változás?

Szinti!
Micsoda merész és ügyes csaj vagy,görkorizni az utcán........nekem még járdán sem menne :oops: ,nagyon régen még 4 kerekes korim volt,avval tudtam menni,de ezek az egysorosak már nehezebbnek tünnek.
Kyra nagyon jól megy vele,már Marcell is kért,de még ilyen kis méretben nem kaptam.

Enyém férj még a régi helyén,a héten elég sok munkájuk volt,jövő hét lazának tűnik,bár talán befut pár klímaszerelés.

Aranyosak vagytok,hogy hiányoltatok,jól esett ám :wink:
Jövő hetem nekem elég húzós lesz,végig dolgozom,Húsvét előtti hajtás,már holnap kezdem a munkát és szombatig végig megyek,ha nem jönnék az ezért lesz.
De ma még itthon vagyok,este még tudok jönni.
Délután megyünk játszóterezni a gyerekekkel,utána az Árkádban az egyik játszóház tart húsvéti készülődést kicsiknek,arra is tervezem,hogy elviszem őket.

Olyan jó,hogy ilyen szép idő van, jobb a kedve is az embereknek.
És végre nem kell annyit öltözködni.

Szép hétvégét Nektek!
beátab

Lányok

Bejutottak a Barciék a döntőbe. Ott már ha utolsók is lesznek akkor sem lehetnek szomorúak, mert komoly versenykönyves, csapatokkal versenyeztek, ja és ők voltak a legkisebbek megint. 6-11 éves korosztályos csoportban voltak. Hát ők 6-7 évesek csak. És ez az első komoly évük amikor amatőrversenyeken szerepelnek. Lehet jövőre, már mennek profiversenyekre. Akkor bejárhatjuk az egész országot. Vagyis csak a sportcsarnokokat. :? Képeket csak akkor tudok küldeni, ha valamelyik fotósportálon fent lesznek, mert nekem sajnos arra nem volt időm, hogy fényképezgessek. Egy rohanás volt a két helyszin között.

Tünci

Remélem sikeres lesz a barátnődéknek. Biztos jól megvastagodott a nyálkahártya, ha ennyire jót mondott a doki. És szépek lehetnek a sejtek is.

Kép

Kép
melcsike70

Bea,szia, de jó, hogy itt vagy!

Nagyon örülök, hogy a férjedéknél még van munka, remélhetőleg most lesz a klímás szezon és ez így is marad!
Neked kitartást a sok munkához!

Tényleg gyönyörű az idő, már reggel is elég meleg volt, amikor jöttem..most így különösen zavar, hogy nem tudok odakinnt lenni, jó lenne a kertben tenni-venni,annyi a munka...és holnap is jövök, ez még rosszabb.Remélem hétfőn is marad a meleg, mert sokmindent szeretnék elvégezni.

Viszont nyáron biztosan kevesebbet jövünk ide, mindenkinek lesz jobb dolga... :cry:

Az ismerősöm:
Néhány "sima" közhely után(majd lesz másik, úgyis fogyatékos lett volna..)ÁÁÁ jobb is,mert így legalább jöhetsz-mehetsz amerre akarsz, meg most nyáron nem kell otthon lenni a gyerekkel, mert az annyi lemondással jár, meg legalább utazhattok..Jobb is ,nem??????????

mondom:IDIÓTA

Melcsike, írtam..
Barcikával jól össze kell haverolni, mert néhány év és világhírű lesz!! :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

Melcsike!

Barcinak gratulálok,ezt neki küldöm.
Kép

Tünci!
Hát tényleg idióta aki ilyeneket mond. Van neki gyereke? Ha igen,akkor számára teher a gyerek, szégyelheti magát....
Holnap már én is dolgozom :( nem sok kedvem van hozzá......
beátab

Barcika NAGYON NAGY GRATULA!ÜGYI VAGY!!!!!!

Tünci hát elég nagy majom AZ aki ilyent mond.
Jönni fogunk azért a nyáron is.Én hű maradok hozzátok!

Bea már hijányoltunk :wink: Igen,nekem is volt kislány koromban olyan korim,amiről te irtál.Azzal tanultam :D Késöbb volt ilyen középen4 kerekű műanyag,most meg silikon kerekes van.Ez ugy hasit,hogy ihaj :lol: :lol: :lol: de én még egyszer sem estem el ezzel az újjal :D !Csak most kicsit félek felvenni,mert mi ha elesek,eltörik valamim,akkor ki láttja el a gyerkőcöt :?: :?: :?:

Kép
Kép
szintus

Tünci

Garantált páholy jegy ha arra kerül a sor. Csak nektek persze gratis. :lol:

Azért vettem laptopot, hogyha elutazom akkor is legyen netem nyáron is. :wink:

Az ismerős tényleg idióta. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Annak az isemősömnek nincs gyereke, nem tudom mért nem lett, hogy nem lehetet, vagy nem akart, de tényleg mekkora hülyeséget mondott, tényleg már mérges sem voltam, kiröhögtem..

viszont nem sokkal később volt bennt egy házaspár két pici lánnyal..olyan édesek voltak, szőke fürtös, kék szeműek..az egyikőjük két éves körüli, a másik (én úgy gondoltam, hogy másfél körül, kb fél fejjel volt alacsonyabb a nagyobbiknál és soványka is volt..Megkérdeztem, hogy már milyen jól megy, mennyi idős a kics?
Az anyuka mondta, hogy két és fél éves.
Meglepődtem, de mondtam, hogy nahát akkor kis termetű..
Az anyuka mondta, hogy a kislányok ikrek.A nagyobbik 2 kilóval született a kisebbik 900 grammal, súlyos szívbetegen...műtötték is.Már minden rendben egy-két éven belül utoléri a kortársait, de semmi fogyatékossága nem maradt, beszél, jól mozog...

Majdnem elbőgtem magam lányok!Egy órán át teljesen padlóra kerültem...képtelenség felfogni, hogy a kettejük közötti súlyklünbség egy fél doboz vaj...Fel lehet ezt valaha fogni?????????

Ne haragudjatok, nem akarok senkit lehangolni, vidám bejegyzést akartam írni, emrt amúgy szívből örültem a kislánynak és abban a pillanatban arra gondoltam, hogy Hála az Égnek, hogy ezt az Anyát és Ezt az Apát megkímélte a sors..

Akkor megnyugodtam, hogy nyáron is itt lesztek velem!!!!

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?