Kicsit bekukk hozzátok, sziasztok mamik!
Tüncike túloz, de a hajam tényleg rövidült kb. 15 cm-rel, és ez nagyon feldobott, talán azt látta rajtam. A fodrász egy kedves kislány volt, 6 hónapos terhesen, azt hittem, kimegyek, amikor megláttam (bejelentkezéskor nem vettem észre, mert ült), de maradtam, és egész jól bírtam a csevelyt a kismamás és szüléses dolgokról. Nem tudom, hogy kerültem hozzá, mentem egy kis lakótelepi járdán, láttam a tábláját, és vonzott. Jó hülyeség, mi? Csak ketten voltunk, nagyon kedves és gyors volt, ügyes is, én pedig 3 éve nem voltam fodrásznál...
Tüncike,
te vagy ám a csinos és szép! Bár ezt inkább férfinak illene írni, de azért egy nőtől még jobban hangzik, nem?
Kollégák és a beosztás... néha az az érzésem, minden empátia, együttérzés kiveszett belőlük...
Zaha,
Vincuskának boldog névnapot kívánok! Ahogy Tünci írta, "velős" mondásokkal még találkozunk majd eleget az életben, sajnos... Olyan esetlenek az emberek, de akkor inkább hallgassanak... Nekem a szomszéd kismama (együtt szültünk volna) mondta, hogy gondoljak bele, mennyit vergődött, kínlódott bennem, amíg meghalt... Ennire érzéketlen, bunkó volt a gyerekkel a hasában.
Melcsiké,
jó sűrű programotok lesz holnap. Ügyes lesz a nagylány, én már tudom is előre!!! Ha lesz kép, legalább egyet kérek priviben. Hogy vagy?
Boboka,
nem hiszem, hogy nagyon kell most értem izgulni, kicsit elbénáztuk ezt a hónapot a párommal. Nagyon nagy szerencse kellene, hogy pocaklakó legyen. Abból indultunk ki, hogy mivel két egymást követő ciklusban is a 21. nap körül volt pém, most is így lesz. Nagyon fáradtak vagyunk mostanában, és erre a késői időszakra "gyúrtunk", hogy Szinti szavaival éljek (de nem pékárut)...
És valszeg most a 14-15. napon volt pém. Hihi...a természet tréfája. A Nikolett nekem teccik.
Hasli, Leda, Bea, Betti????? TÖBBIEK????
Betti,
imádunk, és most már lassan hajt ide közénk, mint a virágok!!!!!
Hétfőn viszem Bencust oviba beíratni. A körzetisnél maradunk, szocreál, régi épület, de a szülők szerint kitűnő óvodapedagógusokkal, nagyszerű, termékeny, alkotó fantáziájúak, és a mozgásra (úszás, néptánc, torna) "rámenő" ovi. Nekem szimpi volt, remélem, kisfiunknak is az lesz.
A bölcsiben a gondozó nénik szerint egy tünemény, aranyosan, a határokig rosszalkodó. Én úgy vettem észre, nagyon sokat lendített rajta a közösségbe járás, a játszótereken kezdeményező, ügyeskedő, ismerkedő (l. puszizkodás). Remélem, ilyen is marad.
Jó éjt, lányok!!!!