Új privát üzeneted érkezett!

ÉviKép
Köszönöm a kedves sorokatKép Nektek is a legjobbakat kivánomKép
MarcsiKép
Neked is köszi a dicséretetKép

Puszi: Doris

ui: Csak utólag irom le, hogy végül az egymás mögötti babakocsi mellett döntöttünk amit nem bántam meg, mert otthon a patikáig sem jutottam volna el egymás melletti típussal...Mit tehet egy tolószékhez kötött ember a mi kerületünkben???
doris

Doris, elsőre csak azért irtam ennyit, mert Éva olyan klasszul összefoglalta, megfogalmazta, amit mindannyian éreztünk!!!!

Ilyen anyagból készült és színpárosítású ruhakollekciónk nekünk is volt Kép Kép (kenguru gold-os, ugye?)
most mekkorák a babócák? az ő féléves tortájuk tükröződik az ablakban? hogyan utaztatok ki és hogy bírták az utazást? milyen márkájú a kocsitok?
sok lényegtelen kérdés, de annyira kiváncsi vagyok, és úgy örülök Nektek! Kép Kép
m.

KépKép

KépKép
2in1

Doris! Nagyon szépek a babáid!!!

Krisztina
k78

Sziasztok

Doris
Nagyon sokat gondoltam Rátok, jó hogy megint itt vagy. A "Dorisék albumában" nem találtam a képet.
Kívánom hogy nagyon sok örömed és boldogságod teljék a picurkáidban.

Pontosan mikor lesz a meeting? (A Tímár utcát nem zárták be? A párom mondta hogy a Máltaiaktól megvonták az állami támogatást, mire ők közölték, hogy bezárnak egy pár játszót)

Andi
ambrosia

LányokKép
Köszönjük a szeretetteljes fogadtatástKépKépNagyon jól esikKép
MarcsiKép
Igen, a ruháink többsége Kenguru Gold-os mert nagyon tetszenek és szeretem őket és persze nem utolsó sorban megfizethető az áruk főként törzsvásárlói kártyával! A Babák 10.-én voltak 6 hónaposak. Gergő tegnapi mérés alapján 6200 g Lilike pedig szintén tegnapi mérés alapján 5400 g-ot nyomKép Ő amolyan kis "Szellőlányka" Geri-cica pedig igazi kis "mokány legény"KépKép64 és 62 cm-esek de ez a különbség végig megvolt köztük. Nem tudom mennyire emlékeztek rá, de terhességem kezdetétől fogva folyton "gond" volt velünk. A beültetést követő 6. héten egy élő, egy halott magzatot láttak, aztán a 7. héten két élő magzat volt látható, de egyikük oly pici volt, (LilikeKép), hogy azt mondták csak egy babára számitsunk mert fel fog szivódni...aztán a 12.héten is élt még, akkor genetikai rendellenességre gyanakodtak... Nos igy ment ez egészen a 28. ill.végül a 31. heti rohamcsászárigKép Nos, ott mosolyog a képen a fel nem szivódott, egészséges B Magzatocskám is és a teljesen jó ütemben fejlődő A MagzatocskámKépKépKép
A képen több családi ünnepet összevonva Gergő tortája látszik mert a névnapját is ünnepeltükKép
Autóval utaztunk ki és pontosan 12 órát tartott az út. 3-szor álltunk meg etetni és 4-szer pelenkázni Gergő ugyanis azonnal ordit, ha sikerült kinyomnia a "Gyurmáskandúrt"KépKépKépIgazi kis pelenkapusztitó legény mert egy nap4-5 alkalommal is megörvendeztet minketKépKépMOndjuk most már nem olyan nagy gond, de mikor még hideg volt és egyedül voltam Velük akkor bizony sétára való összecuccolás majd elindulás után képes volt 3 percen belül produkálni a "Gombócot" majd torka szakadtából orditani mig haza nem értem velük és el nem kezdődött a cuccolás, pelenkázás...KépKépMost már legalább jó az idő és egy mozdulat alatt megoldom a babakocsiban vagy bármilyen ülő, fekvő alkalmatosságonKépAz utazást szerintem fantasztikusan birták. 6 órán át nagyon türelmesek voltak és csak a 7. óra tájékán kezdődött a szenvedés. Június elején kell újra hazamennünk korházi kontrolokra ill. egy hétig megint járunk a Dévény Anna tornára. Hát remélem akkor még jobban birjuk majdKép A babakocsinkra gondoltál? Peg-Perego egymás mögöttiKép Igazi kisvonat de legalább ki tudtam vele moccanni a XXII.,kerületbenKép
Kedves KKép
Köszi, nagyon kedves vagyKép
AndiKép
Köszi Neked is a kedves fogadtatástKépKépzeld, nagyon nem dicsekedni való, de egyszerűen képtelen vagyok frissiteni, szerkeszteni az albumomat...fogalmam sincs milyen jelszót és azonositot adtam meg egy éve. Úgy emlékeztem, hogy az itt használatos jelszavamat irtam be, de azt nem fogadja el a gép... Irok a szerkesztőnek hátha tud segiteni. Megnézni meg tudtam az albumomat, de nem tudok rá képeket feltenni...Na erre nem vagyok ám büszkeKép Köszi, a boldogság és az öröm megvanKépKép

doris

Yabu!
Aranyos a lányod, tényleg! Köszi neki is a pöttyöket. A kisférfiaknak megmutattam, és annyit mondtak a lányodra, hogy pött, néééni(!)? Kép Kép

Doris!
Szuper ügyesek voltatok, vagytok! Igen, a babakocsira gondoltam! Tudod, lassan már a mániám Kép Mi sorban az ötödiket használjuk (Már a második ebay-est, ami ezúttal vadi új volt és szintén nagyon jó vétel)

Éva!
Olvastam egy totál megbízható és lelkes házépítő csapatról. Referencia munkát is láttam tőlük. Ha jól tudom a fekete ruhás a vezető, de többen máskor, máshol kék nadrágban látták. Itt a bizonyíték Kép Kép
M.
Kép

KépKép

KépKép
2in1

Andi!
A találkozó ápr. 25-én, 10-től lesz.
Ha a jóidő is tényleg megérkezik...
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Marcsi!
Tetszik a házépítő csapat. Hol érhetők el? :-)))
Doris!
Aranyosak a gyermekek. Nekünk is Peg-Peregos babakocsi van. Nagyon szeretjük. Főleg egymással szemben ülnek, élvezik a fiúk, jókat dumálnak egymással.
Yabu!
Szépek a pöttyök a lányodon. Többieken is kijött már?
Eri
simones

Sziasztok

Marcsi
Kár hogy nem délután..., mint tavaly. Nekünk nagyon kevés időnk van délelőtt, mert haza is kell érni ebédig+alvásig, viszont du. még sokáig világos van. Kép

Andi
ambrosia

Sziasztok!

Tegnap levizsgáztam számtechből (4-est kaptam!!) és statisztikából, azt nem tudom, hogy sikerült-e, de majd pénteken megint megyek vizsgázni, akkor megyek államjogból és addigra megtudom az eredményt.

Marcsi

Köszi a tippet, majd felkeresem őket!!!!

Doris

Nem semmi lehetett az út!!! Repülővel nem lett volna jobb? Vagy még nekik nem szabad repülőzniük? Megint bőgtem a soraidon!!!

Andi

Nehogy ne gyertek el a találkozóra!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Doris!

Nagyon szépen kigömbölyödtek a manók. Nem lehetett könnyű az első néhány hónap, de megérte!

Én ugyanígy jártam a régi albumommal, inkább csináltam egy újat, de ha megtudsz valamit a szerkesztőségtől, írd le légyszíves.
ikeranya

Sziasztok!

Ma délután elutazunk suliba, de szombaton visszajövünk, így aztán el tudunk menni a találkozóra. Ha elmaradna, akkor küldjetek egy SMS-t, mert nem nagyon tudok benézni ide a héten. Köszi! KépKép
Egyébként van már valami terv rossz idő esetére?

Gabi
efgabi

Zsuzsi

Megmentettük a kutyust!!!!! Majd írok a címedre bővebben, de annyira boldog vagyok, hogy sikerült és hogy még vannak ilyen rendes emberek!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Éva! Várom a mail-t, ha lesz egy kis időd.Kép
És gratulálok a számtech négyeshez!Kép

Doris! Kicsit megkésve, de én is üdvözöllek újra itt!Kép Nagyon aranyosak a manók!Kép

Marcsi!
A fiúk is nagyon aranyosak az új profilos képen, ahogy a déli harangszót nézik!KépKépKépKép
(Ugye, ez nem egy "leleplező" fotó, mert nagyon hasonlítanak rajta, szerintem.Kép)

Andi! Boldog névnapot kívánok!KépKép
És Vikics, Neked meg Boldog születésnapot holnapra!KépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Éva!

Követem Szurok kutyus történetét a netboardon, olvastam a megmenekülésének történetét. Nem is tudok mit mondani, csak folytak a könnyeim...Kép
Mennyi esélye van az életben maradásra ilyen brutális kínzás, éheztetés és betegség után?Kép

Zsuzsi
zsuzsi

MarcsiKép
Én azt a márkát nem ismerem amit Ti használtok. Mi most tervezünk venni két sima kocsit, mert ha együtt vagyunk a Párommal akkor mobilabban lehetne közlekedni velükKép
EriKép
Én még magam felé forditva tolom Őket mert igy Rájuk látokKép
ÉvaKép
Köszi, gondolom az első beirásomon bőgtél...hát tényleg nagyon nehéz volt de most már minden nagyon szép nálunkKépKépRepülőn nem gondolkodtunk mert rengeteg motyónk van (légzésfigyelők,bárányszőrök...stb.) és ezt nem tudtuk volna repülőre tenni. Már maga a babakocsi meghaladja a fejenként maximálisan vihető csomagok méretét. Meg kocsival akkor áll meg az ember amikor szükség van rá. A Párom mindenképp autóval utazott volna a holmik miatt én viszont nem tervezetem egyedül repülni két babával. Gratulálok a vizsgáidhozKépKép
NagyCsillaKép
Köszi most már hihetetlen nagy az öröm és a boldogságKépKépNagyon boldog, mosolygós babák annak ellenére, hogy mi mindenen mentek keresztül...KépKép Rá nézek az aprócska kézfejükre és telis tele vannak halvány hegekkel meg a bokácskájuk, fejecskéjük a rengeteg infúzió, trafó és egyéb tűk nyomaival...Remélem a kis lelkükben semminek sincs nyoma csak azt érzik, hogy mennyire szeretjük Őket és mennyire vártunk már RájukKép Ami érdekes, hogy én egész terhesség alatt egyszer sem "ijedtem" meg a hallottaktól. Teljesen nyugodt voltam a genetikai UH-ig...Akkor aztán elkezdtem félni de addig biztos voltam benne, hogy minden rendben van VelükKép
ZsuzsiKép
Köszi a kedves fogadtatást Neked isKép

doris

Doris!

Szily vagyok Luganobol,most neztelek meg titeket,egyszerüen gyönyörüek vagytok,edesek a Babak,es nagyon hogy egeszsegesek,kivanok nektek sok boldogsagot es neked sok erötKép))Varom hogy talalkozzunk vegre,majd nyaron.Addig is millio puszi nektek! Szily es Patty baba
eprecske

Sziasztok

Ez nem ér..., én is tudni akarok a kutymanról mindent!!!! Az alapesetet olvastam.

Zsuzsi
Nagyon szépen köszönömKép

Vikics
Én is boldog szülinapot kívánokKép

Akkor, ha rossz idő lesz, eltoljuk egy héttel?

Éva
El szeretnénk menni mindenképpen, majd valahogy megoldom. De remélem nem 10-11-re fog mindenki odaérni, mert akkor nem sok idő marad.

Andi
ambrosia

Sziasztok!
Ha hinni lehet a meteorológusoknak (3 csatornán is láttam), akkor jövő hét második felére már 20°C-t jósolnak!
Azt valaki le tudja ellenőrizni, hogy tényleg nyitva van-e a Tímár utcai játszó?

Andi!
Én is gondoltam ma Rád Kép, jó napod volt egyébként? Mi valszeg 1/2 10-10 között érünk csak oda, de majd kapnak valami 10órai félét útközben és akkor maradhatunk majdnem 2 órát! Elaludni a kocsiban úgysem fognak, az ebéd meg később jobban is esik, remélem.
Nálatok milyen gond lehet?
1 héttel később is jó nekünk! Akkor már május lesz Kép Kép Kép Kép Kép

Éva! Hurrá!

Doris! A hegek nálunk is eléggé látszanak! És az enyémek is olyan mosolygósak a 6 hetes kórházi "albérlet" ellenére... 2 drága kis/óriási csoda, ugye?
Amíg itthon voltatok, gondolom sok látogató járt Nálatok. Milyen boldog lehet a férjed, hogy végre otthon tudhat Titeket Kép Kép Kép
A gyerekszobát már előtte-közben alakítottátok ki, vagy minden meglepetés volt mire kiutaztatok?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Lányok! Hogy lehet ilyen mosolygós fejeket, illetve egyebeket "csinálni"?
ikeranya

Hahó (valamit megint elfelejtettem)!
Valaki meg tudná mondani biztosra, hogy a Tímár utcai HÉV megállóból melyik irányban vezet ki lépcső és melyik irányba lejtős (lépcső nélkül?)
Asszem csak az egyik irányba nincs az a rengeteg lépcső...

Csilla!
Szünet nélkül gépeld be : ) Kép vagy : ( Kép aztán anézetben már megjelennek a fejek Kép Kép

Böbe, Zizi!
Ti is jöttök?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Doris!

Én is csak gratulálni tudok a babákhoz,nagyon szépek!
Tudom min mehettél keresztül,mi is 6 hétig foglaltuk az ágyakat az ujszülött intenziven!
Nálunk hál istennek csak a sulyuk volt a probléma/1240,1480,1540g/ezért nem adták ki őketKép
Egyedül a legkissebb lányzo kapott vért,de mondjuk ezt is csak utolag közölték!Kép
De elnézve azt a rengeteg csöpp beteg babát,az embernek elszorul a torka,és a sírással közd,hogy mennyire harcolnak a csöpp életükért!

Nemrégiben volt a naploban egy riport a koraszülött mentökröl,nem tudom látta-e valaki?
Arrol volt szo,hogy mennyire nem foglalkoznak velük sem anyagilag,sem erköécsileg!
Mutattak egy 750grammos babát,akinek szívproblémája volt és szállították,hogy csak 10-20km/h val mehettek mert másképp meghalt volna!A sok hülye autos meg dudál,a mentö elé vág!Pedig egy beteg ujszülöttnél egy fékezés az életébe kerül!De addig ezek ugy sem fogják fel,míg esetleg az ö gyerekük vagy unokájuk oda nem kerül,és ez nagyon szomorú!

Hát egy kicsit hosszu lettem,de a mult héten a csajok csak du aludtak,és addigra már a nagyok is hazaértek,így nem nagyon tudtam írni!

Beatrix
barany

Sziasztok
Én itt vagyok, csak kevés időm van. Nekikezdtünk egy kisebb felújításba. Vasárnap mi is ott leszünk. Már a hármasikres ismerősőknek is szóltunk. A pontos hely mikor fog kiderülni? Mert lehet, hogy reggel még rossz idő lesz, de délelőttre megjavul.üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Dorisz!
Nagyon megható volt olvasni a történeted! Az inkubátor elötti ácsorgás az ismerös nekem is, mondjuk nálunk nem volt ilyen rázós a dolog és csak az egyik iker volt másfél hétig inkubátorban,de nekem az is szörnyü volt hogy csak egy hét után foghattam meg. Mai napig érzem a különbséget kettöjük között, a Laura aki már az elsö nap szopizott sokkal bujósabb mint a Noémi akit nem is tudtam szoptatni.
De gratulálok gyönyörüek a babáid és sok sikert és örömöt a továbbiakban Kép!

Eri!
A pöttyök Lili testén már hegesednek, de még az ikreken nem jöttek ki. Most várakozó állásponton vagyunk. Amilyen peches vagyok akkor fog rajtuk kijönni amikor el akarunk utazni máj 1-én.Kép

Yabu
yabu

LÁnyok!
Aki BKV-zik és HÉV-vel tervezi az utazást vasárnap, annak írom, hogy kiderítettem: sajnos mindenképpen lépcsőzni kell, ha a Tímár utcáig jön az ember. De érdemes leszállni eggyel előbb, a Szépvölgyi útnál és a Duna parton egy kicsit sétálni. Asszem mi így jövünk, megyünk, mert mostanában nagyon szeretnek a kisfiúk metrózni. Meg jóval gyorsabb, kényelmesebb! Valaki csak segít fel és leszállni Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok anyukák!
Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha lehet, bár még csak kismama vagyok.Most töltöttük be a 12. hetet és három kis manó van a pocimban. (Doris, a történeteden én is zokogtam, de egyben reményt is adott) Szóval már az első uh.-n két nagyobb és egy sokkal kisebb petezsákot lehetett látni. Azóta a "B" babánk hol jobban felzárkózik, hol lemarad. Most a 12. héten a nagyok 6 centi körüliek voltak, ő meg alig volt több 4-nél. Ráadásul nem is nagyon mocorgott. Az orvosom elküldött a Schöpf-Mérei genetikájára, holnap megyek. Biztos ő is genetikai rendellenességre gyanakszik. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre, aggódom nagyon mindhárom babáért.
Doris, olyan jó tudni, hogy nagy méretbeli különbség ellenére is születhet egészséges, szép baba.Kép
Minden jót kívánok minden babának és mamának:Eszter
eszter28

Szia Eszter!
Üdv a topikon. 3 kis manó Kép Kép Kép! Hogy fogadtátok a hírt? Szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen. Nekem az egyik petezsákra azt mondta a doki, hát lehet, hogy abból is baba lesz. És lám már mindjárt másfél évesek lesznek. A 20 dkg különbség is csak nőtt köztük, pedig mindketten fiúk. Csak éppen kétpetéjűek és nagyon különböznek.
Eri
simones

Szia Eszter!

Üdvözöllek én is a topicban!Kép Drukkolok, hogy minden rendben legyen a holnapi vizsgálaton a legkisebb kismanóval is.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Köszönöm a kedves fogadtatást. Gondolom nem kell mondani, hogy lombikbabák.
A legkisebb eddig nagyon életerősnek mutatkozott. A lombikos orvosom abbahagyatta velem már korán a progeszteron tartalmú hormonkészítmények szedését (amiket a 14. hétig kellene szedni), mondván, hátha a legkisebb visszafejlődik.Kép De ő dacolt mindennel és életben maradt. Remélem marad is, egészségesen.
Mert úgy hallottam, minél később hal el a méhben egy magzat, annál inkább veszélyezteti a testvéreit is.
Hát, a kezdeti öröm után bizony el kellett egy-két dolgon gondolkodnunk a három babával kapcsolatban. (Hol férnek el a lakásban, hogy férnek be az autóba, stb.)De redukcióra egy percig sem gondoltunk. Úgy voltunk vele, aki élni akar, az éljen. Persze nem bántom azokat sem, akik redukáltatják a babák számát kettőre, ezt minden párnak saját magának kell eldöntenie.

Nézegettem a képeket, nagyon szép gyerekeitek vannak!Kép Biztosan sok örömetek van bennük!
eszter28

Eszter

Örülök, hogy ránktaláltál!! Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben legyen a harmadik babával is!!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek a babákhoz!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Eszter!

Nagyon-nagyon gratulálok és szorítok neked a babákért!Bár nekem spontán lettek a hármasikreim,én már előre tudom mi vár rád a továbbiakban!Ezt nem elijesztésnek írom,de persze egy jo pár dologgal meg kell küzdeni!
Szorítok neked a holnapi napra,remélem minden rendben lesz!Ha azért valami gondod vagy kérdésed van szívesen válaszolok neked itt,vagy írj az e-mail címemre:beatrix72@axelero.hu
Én már keresztülmentem ezen!
A lányaim/egypetéjüek/megnézheted a babanet képnézöben hármasikreim cím alatt!
Végre egy sorstárs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök nektek!
Beatrix
barany

Sziasztok LányokKép
SzilviKép
Köszi a dicséretet, jó lesz valamikor találkozniKép
B.MarcsiKép
Igen, mig otthon voltunk az utolsó két hónapban egymásnak adták a kilincset a látogatók, mert addig igyekeztem mindenkit távol tartani. Az otthoni gyerekszobát is a Párom rendezte be amig korházban voltam és az itteni is meglepetés voltKépCsodaszépre sikeredett és a lakás minden pontját teleaggatta aprócska kis nyulakkal, báránykákkal, pipikékkel, hogy még vidámabb legyen mindenKép Ez a kinti lakás is nagyon otthonos és kedves, látszik, hogy a Párom nagy-nagy szeretettel készitett mindentKép Fogalmam sincs mikor csinálta mert éjjel-nappal dolgozik és hétvégenként otthon volt...KépA Babák mellett Ő is egy óriási Ajándék nekemKépKép
BeatrixKép
Neked is köszönöm a gratulációtKép És én is gratulálok a Babáid fantasztikusan "nagy"súlyáhozKép Három Babát miként lehet kihordani? Hány hétre szültél?
Láttam ezt a Napló műsort és felháboritott az egész...Minket többször is szállitottak és hiába akartunk pénzt adni, nem fogadták el...hát elküldtük a számlaszámukra az összeget.Hogyhogy előre nem értesitettek a trafóról? Hisz a beleegyezésetek szükséges a véradáshoz ráadásul Tőlem minden alkalommal levettek egy adag vért a babákéval együtt, hogy a lehető legazonosabb vért tudják bekérni...Nálunk mindkét baba 3-3 alkalommal kapott vért. Utoljára Szilveszter napján kellett befeküdnöm Gergővel a korházba Lilike pedig Apucival köszöntötte ezt a szép Új esztendőt.
YabuKép
Milyen kár, hogy Ti is és ilyen sokan ismerjük ezt a szörnyű érzést...de minden jó ha a vége jó. Én Lilikét 3 hét után foghattam először egy percre és utána az 5.hét tájékán öltöztették fel újra, hogy kivehessem ölelgetni de szopizni bizony csak a 7.hét tájékán próbálkozhattunk...addigra már szinte nem is volt mit, de nekem igazából meg sem indult a tejem...
EszterKép
Üdvözöllek itt és nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a genetikai UH-on. Nálunk Lilcsike nagyon aktiv volt végig a terhességem alatt viszont méretben nagy volt a különbség köztük tehát van reményKépJavasolták már a terhesség leredukálását...? Tudom, hogy nem akarsz élni a lehetőséggel csak kiváncsi vagyok.

doris

Sziasztok!

Szeretném megköszönni a szülinapi jókívánságot és a képeslapot!!! Nagyon köszönöm Zsuzsi! Kép Kép
Üdv az újaknak!!
Most csak ezért ugrottam be, mert megyek aludni nemsokára. Nagyon fáradt vagyok. Nemhiába, jóóóól megöregedtem.
Vikics

KépKép
vikics

Doris!

Három babával egy kicsit problémásabb a terhesség,mert végig korházban kell lenni(általában),de atért ki lehet bírni.
Rosszul írtam tegnap,nem egyszer hanem kétszer kapot vért az egyik baba.Elöször szülés után közvetlen,mondjuk akkor még megértem hogy nem tudták megkérdezni,másodszor pedig ugy öt hetesen.Én akkor már otthon voltam,de mindennap bejártam és a tel.számom is megvolt a korházba.Egyszer megyek be délután és a korlapra fel van tüntetve,hogy transfuzio.Megkérdeztem ,hogy ez meg mi,erre közölték,hogy vért kapott a Bianka.Tölem mondjuk hiába vettek volna vért mert én o- vagyok vagyok,a pici pedig a-s mint az apja!Hát nem kérték a véleményünket!

Én a terhességi leredukálás ellen vagyok,mert mi van akkor,ha utánna elvetélsz,vagy esetleg akármi károsodás történik?Arrol nem is beszélve,hogy ha egy lombikos ezt kéri és elvetél,utánna már az orvos nem szívesen csinál másik beültetést.Bár szerintem aki egyszer lombikra válalkozik mert annyira szeretne gyereket,akkor az a hármat is örömmel várja,és eszébe sem jut ilyesmi!
Én spontán lettem terhes és csak a 16-dik héten derült ki hogy hárman vannak,de nekem még fel sem hozták a témát!De azért gondolj bele hogy egy babát leinjekcioznak mint egy állatot!
Persze avval én is egyetértek,ha beteg a magzat,akkor jobb,ha meg sem születik,mint betegen jöjjön a világra és csak vegetáljon!

Hát megint hosszu lettem!
Sziasztok!
barany

Jaj, lányok, nagyon örülök!Kép Úgy megnyugtattak, hogy csak na!
A legkisebbel is minden rendben van, megnézegették mindenét, meghallgatták a szivecskéjét. Arra ébredt fel, mert hason fekve aludt (elég kis szerencsétlenül nézett úgy ki, kép is így készült róla).
A többiekkel is minden oké. Megnyugodtam, mert őszintén szólva vasárnap este már el voltam nagyon kenődve.

Beatrix, nagyon aranyosak a lányaid! (A másik két gyereked is.) Ez tényleg akkora ritkaság, egypetéjű hármasikrek. Erre mondta a lombikos dokim, hogy az ilyesmi már a Blikk címoldalára kerül.Kép
Majd írok e-mailt, rengeteg kérdésem van és minden érdekel.

Doris, a redukciót felajánlották, ez kötelességük is. Csak 12 hetes korig lehet megcsinálni. Semmiképp nem akartuk, max. eü.-i okból. Abban sem vagyok biztos, hogy lehetett volna-e választani, melyikről mondjunk le. Ha lehetett volna, akkor racionális okokból biztos a legkisebb lett volna a "halálraítélt", pedig ő eddig egy igazi kis élnivágyó túlélő, azokat meg nem redukáltatja az ember, már csak tiszteletből sem. Szerintem ezt Te mindenkinél jobban megérted, ha a kisebbik gyerekedre gondolsz.

Egyébként lombikos ismerőseim közül is sokan mondták, hogy hármat nem mertek volna bevállalni. Én egyébként eddig egész jól bírom, a közérzetem nem a legjobb, de ki lehet bírni.

Igyekszem lassan mindenkit megismerni közületek.
Szép napot!
eszter28

Sziasztok!

Üdv az újaknak! KépKépKép

Marcsi, Andi!
Mi úgy készülünk, hogy megyünk vasárnap a Tímár utcai játszóra. Kép Azt még nem tudom, hogy mikor érünk oda, mert előző este buliba megyünk a párommal, de a srácok úgyis kelnek 7 körül, tehát fél 10-10 körül oda tudunk érni.

Képzeljétek! Sikerült a ZH-m agrárgazdaságtanból Kép, de ezzel még csak az aláírást szereztem meg, tehát még május 12-én vizsgáznom kell. De számítástechnikából 5-öst kaptam! KépKép Viszont holnao meg holnap után írom a nehezét (növénytan, mikrobiológia, állattan), és nem tudok semmit! Kép Drukkoljatok nekem!

Gabi
efgabi

Gabi

Gratulálok!! Képzeld nekem is 4es lett a számtech vizsgám és a statisztika is sikerült!!!! Pénteken megyek államjogból. Szorítsunk egymásnak!!!! Én sem tudok semmit, ma egésznap csak puskákat gyártottam.

Eszter

Nagyon örülök ezeknek a jó híreknek!! Kicsi a bors ,de erős!!!! Ő szerintem kislány lehet, mert állítólag a kislányok sokkal szívósabbak.
Ez egy csoda lehet, hogy egyszerre három baba növekszik a hasadban. Mi a hármasikreknek is nagyon örültünk volna!!! Szerencsések vagytok!!!
Vigyázz magatokra!! Pihenj sokat és ne aggódj, minden rendben lesz a babákkal!! Vannak már neveitek?

Éva

Kép

Kép
éva75

EszterKép
Nagyon örülök, hogy a Picivel és a Többiekkel is minden rendben vanKépReméljük Ők is olyan kis erős Babucik mint LilikeKépLehet, hogy ellenszenvet fogok kiváltani Belőled vagy másokból, de mi a lombik beültetés elött eldöntöttük, hogy ha véletlenül mindhárom magzatocska megmaradna...élni fogunk a redukció lehetőségével. Nem vagyok erre büszke és ne érts félre az életet pártolom mindenek felett de nekem pldául 7 nőgyógyászati műtétem is volt a terhességem elött és tudtam, ha képes leszek kihordani egy magzatot már az is óriási ajándék lesz a sorstól. Nagyon-nagyon tartottam az ikerterhesség kockázatától olyan értelemben, hogy stabilan, biztonságban szerettem volna kihordani Őket és feltétlenül el szerettem volna kerülni a koraszülést. Ez persze nem rajtam múlott hisz a méhszájam végig zárt volt, és teljesen jól voltam egészen addig, mig ki nem derült amit már tudsz. Maximálisan egyetértek viszont Veled és mindazokkal akik azt mondják, mindhárom Életke ÉLET és milyen alapon szelektájunk...Igazatok van, szerencsére nem kerültem döntési helyzetbe és az én példám tényleg bizonyitja, hogy KICSI de Erős a BORSKépKépKép!!!Nagyon vigyázz Magatokra és pihenj amennyit csak tudsz mert ezzel teszed a legtöbbet ÉrtükKép

Gratulálok a vizsgázóknakKép

BeatrixKép
Megdöbbentő néha ahogyan a tranzfúziós és egyéb dolgokat kezelik...tudnék mesélni de nem látom értelmét hisz jól vagyunk mindannyianKép
Egyetértek Veled is a redukciót illetően és bennem fel sem merült, soha, hogy nem vállalnám ezer örömmel akár a harmadik magzatot, ha úgy hozta volna a sors, de nem lett volna bátorságom nekivágni mindemellett persze teljesen igaz, hogy a redukcióval az összes magzat élete kockára van téve... Épp ilyen okból nem engedtem a 24.héten a magzatviz vizsgálatot.Kép

doris

Bocsi, csak elfelejtettem megirni, hogy sikerült frissitenem a fotóalbumomatKép És a jelszó meg a felhasználó is az volt amire emlékeztem csak valószinüleg rosszúl gépeltem be minden alkalommal...na most már végkép nem minősiteném a saját ügyetlenségemetKép

Doris
doris

Sziasztok

Éva Gabi
Gratulaaaa! Ügyesek vagytok.Kép

Nem tudjátok mi van Ziziékkel? Vagy csak én vagyok lemaradva? Most már nincs indok, hogy ne jöjjenek el a talira. Megnőttek a srácok.

Marcsi
Végül is tényleg jó a délelőtt. Majd viszek elelmózsiát, mert ha ezek belemelegednek a játékba elfelejtik hogy enni, inni és aludni kell.

De azért szombat este, a biztonság kedvéért még konzultáljunk az ídőjárást illetően. Bár semmi nem biztos, de akkor talán már konkrétabb előrejelzést mondanak. Ha nagyon gáz akkor eltolhatnánk egy héttel.

Andi
ambrosia

Sziasztok!

Na lassan végetérnek a nagy ünneplése, van egy kis időm írni! Bár van még egy kicsi az áprilisból. Kép
Nagyon gratula a hármasikrekhez!!!! Drukkolog a kis Borsnak!Kép)) Meglásd mikor megszületik behozza az összeset. Sőt! Kép
Doris, csodaszépen a manók!!!!!! Büszke lehetsz rájuk! Kép Kép
Gratula a vizsgázóknak is!!! Kép
Készülünk mi is a talira és bár hozzánk közel van, 10 előtt tutira nem megyünk. Kicsit lusta a családunk. Kép Ma 8-ig le kellett vinni a Levit az oviba, 7-re állítottam az órát és 1/2 8-kor leltett véletlen a Levi. De lassan áltakános, hogy 1/2 9-kor ébredezünk. Sajnos szegény Dundinak megint fájt a füle. Kép Még idejében orvoshoz mentünk így nem fakadt ki, de antibiotikumot kell megint szedni. Kép Ismeri valaki az elemes orrszívót? Mennyire szív jól? Már sajnálom tönkerevágni a porszívónkat.
Viszont van egy nagy örömöm is. Kaptam a kerekre (30) egy hiper-szuper digit fényképezőt. Kép Kép Kép
Azt hiszem ráragadt az újjam az exponáló gombra. Kép
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Bocs mindenkinek, egy kicsit el vagyok havazva....
Doris! Klassz, hogy újra itt vagy, és ilyen jó híreket hoztál magatokról! Kép

Üdv az újaknak, mindig olvasom a hozzászólásokat, de írni nagyon nincs energiám sajnos. A férjem most minden héten 2-3 napot vidéken tölt, így minden rám marad, még a vásárlás is, pedig az nem egyszerű négy gyerekkel.
A múltkor erőt vettem magamon, és elbuszoztam a gyerkőcökkel a Pólusba, egy kis "kiruccanásra", szükség volt egy pár apróságra, és már nagyon untam, hogy mindig a férjemre várjak, hogy mikor tudja elintézni helyettem a dolgokat. Na meg a tápszer, amit használunk, a Tesco-ban 500 ft-tal olcsóbb, mint gyógyszertárban...
Elég nagy látványosság voltunk, de utána nagyon büszke voltam magamra.. Kép

Gabi, Éva gratula a vizsgákhoz!!!! Én majd akkor készülök még valamit tanulni, ha a fiúk is már ovisak lesznek.

Vikics! Jobbulást Dundinak! Marhára irigyellek a lustálkodós reggelekért, nálunk Zsófi legkésőbb 7-kor ébreszti a családot. Kép

Andi! Valóban megnőttek a srácok, tegnap voltak 8 hónaposak Kép

Nagyon szeretnénk menni a talira, úgyhogy úgy döntöttem, hogy ha a párom nem ér rá, elmegyek egyedül. Le tudná nekem írni valaki, hogy hogyan lehet odajutni kocsival? NAgyon ritkán vezetek, és nagyon rosszul tájékozódom a városban, úgyhogy muszáj lesz előre kitalálnom, hogy pontosan hogy menjek.
Ja, és ha sikerül, akkor viszem a cd-ket is, akinek ígértem.
Marcsi, neked meg az overállokat!

Már csak az kell, hogy ne legyünk betegek, illetve, hogy ne kapják el tőlem a srácok, merthogy nekem most van egy kis torokgyuszim... Kép

Zizi
debyand

VikicsKépZiziKép
Köszi a kedves szavakatKépZizi, gratula a négy gyerkőchözKépNagyon ügyes vagy, hogy elbuszozol Velük bárhová is...nekem még kocsival is macerás volt eljutnom a két gyerkőccel a gyógytornára. Ill.eljutni még csak-csak de már nem birom el a két hordozót igy a bejutás volt a nehéz hisz egy percre sem hagyom egyiket sem egyedül az autóban...
LányokKép
Lilikének kibújt az első foga(mondjuk már hetekkel ezelött)és úgy látom talán érkezik a második. Viszont nem tudom, hogy összefügghet-e a dolog, de kanállal semmit nem fogad el. Lehet,hogy a fájdalom miatt van?Elötte gyönyörűen ette a gyümölcsöket meg néhány főzeléket kanállal de mostanában ha szeretném, hogy legalább keveset egyen, akkor higabb formában üvegbe töltöm...viszont tudom, hogy ez nem helyes. Van ötletetek?

doris

Sziasztok!
Zizi! Csúcs vagy!

Doris, átmeneti megoldásként szerintem nyugodtan etesd így a kisnőt! Továbbra is próbálgasd a kanalat, hátha eltalálod a pillanatot, amikor már megszokta azt az idegen bigyót (alias fog) a szájában Kép Kép Végignéztem az albumotokat is. Te, ezek a gyermekek tényleg csodálatosak. Lili, milyen huncutul és bájosan vigyorog, Gergő pedig nagyon stramm kis legény! A tornázós-üveg előtt guggolós képen, hallod, Anyuka, írtó helyesek vagytok!!! Kép

Vikics, sajnos az elemes kütyüt nem ismerem. Pedig most mi is sokat nyúzzuk a porszívót, mert apuka kivételével mindhárman megfáztunk ebben a bolond időben. Meg az én hülyeségem miatt. Egyszer túlöltöztetem őket, egyszer lefagy a kezük, közben hol leveszem a sapkát, hol felteszem rájuk, csoda, hogy megfáztak? Kép
MELEGET AKAROK!!!!!

Andi!
OK, szombaton egyeztetjük a békáinkat!
Az mtv szerint vasárnap délután kezd újra lehűlni az idő és esni. Francba, francba...

Vadvirág, Vali és a többi pocakos, remélem mindenki jól!!!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Zizi!
Közben Te is raktál fel friss képeket? Kép Kép
Édesek mind a 4-en!!!!! Az ikrek milyen nagyok és milyen hatalmasan kék a szemük. Zsófi haja pedig... gyönyörű!!!!!!
(Többieknek: debreczeni család néven futnak Kép)

Srácaim alszanak, gondolom látszik...
M.

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi!

Köszi!!! Kép

Az enyémek is alszanak... Kép
Ezt az öltöztetés hercehurcát én is ismerem, már tele a babakocsi mindenféle ruhával, hogy ne érjen váratlanul, a dolog, óráról órára képes változni az idő. De most végre élvezem a meleget!!!
Aztán meg nyáron hogy fogom utálni! Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!

Zizi, nagyon szépek a gyerekek! Engem is azok a kék szemek ragadtak meg...Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Sajnos, hogy mindenkinek megváltozott a neve így nem tudom, hogy ki kicsoda, de igyekszem képbe kerülni és vissza olvasni beneteket.

Ezért most csak magunkról írok egy pár sort.
Szerencsére a szigorú pihenés (fekvés-ülés), semmi mozgás meghozta részben az eredményt és az állapotom nem romlott tovább. A múlt héten intravénásam kaptam vasat is mert a vasháztartásom egy kicsit lemerült, mondanom sem kell nagy élmény volt infúzióra járni minden nap, de úgy látom megérte, mert azóta nem vagyok annyira fáradékony. Persze most is be tartom az orvos utasításait és sokat pihenek. A babák is jól vannak, viszont egyre finomabban mozognak és a rugásaik sem annyira fájdalmasak (28+4). Azt szeretném kérdezni, hogy ez nállatok is így volt, mert először megilyedtem, hogy mi van velük, miért nem akarják már megint szétrugni a pocimat, de más kismamák azt mondták, nyugodjak meg ilyen ez az egybabásoknál is.

Lassan készen vagyunk a gyerekszobánkkal is, már csak a kiságyakat kell beszereznünk. A ruhákat és a pelenkákat, kifogót, stb. is kimostuk és előkészítettünk mindent, ha még is be kell vonulnom a kórházba rendben várjon itthon bennünket. Így én is nyugodtabb vagyok.

M!
Te az az "M" vagy aki a nyírős topikba is szoktál írni?

Remélem mindenki jól van, a babák is és a mamák is.

Sziasztok!

Vali
cvali

Gratulálok a vizsgázóknak!

A talihoz jó időt és remélem sokan el tudtok menni.

Eszter!
Nem a Nyírőben volt nektek is lombik a Vereczkey doktornál? Kb. 1,5-2 hónapja amikor ott voltunk volt ott egy pár akinek hármas ikrei lettek és a harmadik baba csak a második UH alkalmával derült ki és kisebb volt mint a másik kettő, s az aszisztens is monta, hogy igazi kis túlélő kisbaba, mert nagyon meg akart foganni.

Egyébként mi is úgy döntöttünk volna ahogy ti! Mi sem tudtuk volna elképzelni azt, hogy annyi minden után amin keresztül mentünk bármelyiktől is megváljunk. Nekünk 2 babánk lesz (kisfiú-kislány), de látnod kellett volna mennyire boldogok voltunk amikor megtudtuk. Azt hiszem mindig is ikreket akartunk mind a ketten.

Nagyon sokat pihenjél, feküdjél, bár biztosan ezt az orvosod is mondja és vigyáz a csemetéidre. Mikorra vagy kiírva?

Mindenkinek szép napot!

Vali
28+4
cvali

M!

Rá jöttem, te a B.Marcsi vagy ugye?

Vali
cvali

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?