Lányok
Köszönjük a szeretetteljes fogadtatást
Nagyon jól esik
Marcsi
Igen, a ruháink többsége Kenguru Gold-os mert nagyon tetszenek és szeretem őket és persze nem utolsó sorban megfizethető az áruk főként törzsvásárlói kártyával! A Babák 10.-én voltak 6 hónaposak. Gergő tegnapi mérés alapján 6200 g Lilike pedig szintén tegnapi mérés alapján 5400 g-ot nyom
Ő amolyan kis "Szellőlányka" Geri-cica pedig igazi kis "mokány legény"
64 és 62 cm-esek de ez a különbség végig megvolt köztük. Nem tudom mennyire emlékeztek rá, de terhességem kezdetétől fogva folyton "gond" volt velünk. A beültetést követő 6. héten egy élő, egy halott magzatot láttak, aztán a 7. héten két élő magzat volt látható, de egyikük oly pici volt, (Lilike
), hogy azt mondták csak egy babára számitsunk mert fel fog szivódni...aztán a 12.héten is élt még, akkor genetikai rendellenességre gyanakodtak... Nos igy ment ez egészen a 28. ill.végül a 31. heti rohamcsászárig
Nos, ott mosolyog a képen a fel nem szivódott, egészséges B Magzatocskám is és a teljesen jó ütemben fejlődő A Magzatocskám
A képen több családi ünnepet összevonva Gergő tortája látszik mert a névnapját is ünnepeltük
Autóval utaztunk ki és pontosan 12 órát tartott az út. 3-szor álltunk meg etetni és 4-szer pelenkázni Gergő ugyanis azonnal ordit, ha sikerült kinyomnia a "Gyurmáskandúrt"
Igazi kis pelenkapusztitó legény mert egy nap4-5 alkalommal is megörvendeztet minket
MOndjuk most már nem olyan nagy gond, de mikor még hideg volt és egyedül voltam Velük akkor bizony sétára való összecuccolás majd elindulás után képes volt 3 percen belül produkálni a "Gombócot" majd torka szakadtából orditani mig haza nem értem velük és el nem kezdődött a cuccolás, pelenkázás...
Most már legalább jó az idő és egy mozdulat alatt megoldom a babakocsiban vagy bármilyen ülő, fekvő alkalmatosságon
Az utazást szerintem fantasztikusan birták. 6 órán át nagyon türelmesek voltak és csak a 7. óra tájékán kezdődött a szenvedés. Június elején kell újra hazamennünk korházi kontrolokra ill. egy hétig megint járunk a Dévény Anna tornára. Hát remélem akkor még jobban birjuk majd
A babakocsinkra gondoltál? Peg-Perego egymás mögötti
Igazi kisvonat de legalább ki tudtam vele moccanni a XXII.,kerületben
Kedves K
Köszi, nagyon kedves vagy
Andi
Köszi Neked is a kedves fogadtatást
Képzeld, nagyon nem dicsekedni való, de egyszerűen képtelen vagyok frissiteni, szerkeszteni az albumomat...fogalmam sincs milyen jelszót és azonositot adtam meg egy éve. Úgy emlékeztem, hogy az itt használatos jelszavamat irtam be, de azt nem fogadja el a gép... Irok a szerkesztőnek hátha tud segiteni. Megnézni meg tudtam az albumomat, de nem tudok rá képeket feltenni...Na erre nem vagyok ám büszke
Köszi, a boldogság és az öröm megvan
Puszi: Doris