Sziasztok!
Köszönjük Mindenkinek a köszöntést!
Adrinak megmutattam őket és nagyon boldog volt! Már kívülről fújja, hogy melyik gyerkő melyik, mikor meglátja a fényképüket a vonalzó előtt. (már akinek van!)
Banana!
Köszi a linket....holnap megmutatom Adrinak is!
Már alszik!
Renáta!
Pedálnélküli bringa Adrinál is menő. Tavaly kapott egyet a szülinapjára.
Narancssárga!
Én a Vaterán vettem Neki 8 ezerért. A boltokban viszont tényleg annyiba kerül, amennyit írtál. De ebben is vannak különbőző változatok! (fékes, pedálossá alakítható stb.)
Judy!
Köszi a tippet autóra.
Nálunk Apa a nagy "Opel Fun"
, de abból is csak a Vectra max. az Astra jöhet Neki.
(most épp egy Astrát néz magának, mert kilép a cégtől és a Vectrát ugye ott kell hagyni, mert az céges!
) A Zafira iszonyatosan "fapados".....volt szerencsénk kipróbálni régebbi és újabb változatot is.
Úgy hogy marad a Ford Galaxy (majd nekem) családi autónak....mint Veronikusznak....Apának meg egy régebbi Astra melózni. Most bogarássza a netet autók után. És már talált is többet ebből is meg abból is. Úgy hogy pápá az én "Brummogó Mackómnak"!!!
Na persze csak ha már meglesz a Galaxy.
Meg a Galaxy nagyobb is, mint a Zafira. Azért nyáron, ha megyünk nyaralni el kell férnie a 4 gyereknek meg a csomagoknak is!
És Ti? Már megvettétek a Pözsót?
Durca!
Mielőtt lefekszem, majd kirúgom
Apát a nagygép elől és még ma megpróbálom megkuksizni a képeket! Aztán még a héten értesítelek!
Köszönöm!
Eni!
Én a helyedben már be sem engedném a védőnőt!!!
Hogy mondhat egy ember ekkora baromságokat?!?!?!
És csak súgd meg neki, hogy most amcsiba sem fenékig tejfel ám minden!!!
Egyébként meg gratulálok JaSzához! Nagyon szépen fejlődik!
És Benci azon a képen..
....már csak egy sörösdoboz hiányzik mellőle!!!
CukiKati!
Örülök, hogy minden rendben Orsival!!! Látod milyen ügyes volt?! Én megmondtam!
Remélem Apa is meg Te is megnyugodtatok már!
És hogy így védelmezi Danit!! Már most igazi "kis tyúkanyó"!!
Mikor mehet oviba? A dumálókája
meg gyorsan vissza fog jönni!
Jázminról: mi ma voltunk 2 hós oltáson. Megkaptuk mind a kettőt. Méreteink: 5300g, 60 centi, 39 fejkörfogat. Szép nagy gyerek!
Meg voltunk délután koponya-hasi-csípő Uh-on is az Országos Gerincgyógyászati Központban. Ott is minden okés, de a 16-20 hét között megnézik még egyszer. (időpontot szerezni biztos megint horror lesz!!!
)
Tényleg
Eni , Ti már voltatok ilyenen JaSzával?
Na megyek aludni, mert holnap nagytakarítok, pénteken meg sütögetek, mert szombaton jönnek a vendégek Adri szülinapjára.
További szép estét Mindenkinek!