Új privát üzeneted érkezett!

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:44-kor.
Vendég

de jó lesz nektek!!! sajnos apósom max 1 órát bír ki sógoroméknál, úgyhogy mire odaérnék a kopaszira fordulhatnék is vissza érte :oops: Nem baj, plázázok egyet az Árkádban... legalább megnézem én is Annának a kiscipőt ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok
tudom,hogy eltüntem,de szombaton költözünk :(
Anyuéknál nem tudom mikor lesz net, de ha lesz végre, akkor újra
mindennap jövök :D
csak legyünk túl már ezen a cuccoláson, már másfél hónapja, amióta kiderült,hogy válunk, csak pakolok,dobozolok, stb. ma vittem el 2 zsák babaruhát a védőnőkhöz is, adják oda a rászorulóknak.
Mert ugysem tudok mit kezdeni velük.. :(
május 13án megyünk a bíróságra.
Durca drága köszönöm hogy segítettél az elején.
Szóval amint elrendeződtem és kipakoltam ,jelentkezek, és amig nem találok munkát addig én is benne vagyok sétákban, liget Margitsziget stb,
puszi mindenkinek!
szép napot!

Kép
gablaty

Gabi
annyit gondolok RÁTOK!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
a buszmegálló a hídfő alatt van! abba az irányba mentek tovább mint a busz! Itt pont egy kanyar van!!! ott kell valahogy átmennetek, mert a kopaszigát a hídfő déli, dunaparti oldalánál kezdődik a déli irányba!!! ki van írva, hogy MEGNYITOTTUNK! ez egy hajóállómás is, egy érdekes alakú épülettel, zászlókkal, nagy parkolóval. Ezzeket látni a bejáratnál :D A gát, park, ezután indul a dunával párhuzamosan. Nagyon kellemes. 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi(m), volt egy időszak, amikor Benedek is így reagált a tejes cuccokra, igaz, a legelején. Most már nem okoz neki gondot. Ugyanakkor tudod, hogy duplán annak a híve vagyok, hogy nézze meg egy szakember, és igen, egy teszt nem árthat. :wink:

Gabi, kemény időszak ez, és el sem hiszed, hogy én is mennyit gondolok rátok. Hiszem azt ugyanakkor, hogy hosszú távon így lesz nektek jó(bb). Ebben biztos vagyok.

Zsó, mindjárt dörzsölöm, de eleve 1 óra, mire leszedem a hátlapot, annyira vacakul van ez összeszerkesztve. Holnapig lesz vmi, ha más nem, férjem "másik" telefonja... de majd írok, mi hogy merre hány méter.

Orsi, kaja? Benedek junk food (jajjj! nagyon jómami vagyok), Jankának szükség esetén elég egy pad, vagy parkoló... :D
vbea

Veronikusz
köszi :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Adrinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!

A kopszi gát nekünk is jó, ha nem jön közbe semmi ,akkor mi is megyünk!

Andi: El tudunk vinni mi is, ha jönni szeretnétek!

Veronikusz: Nagyon jól hangzik a torta ki fogom próbálni! Milyen csokis kekszből csinálod? Egyébként nem semmi, hogy van energiád még tortát készíteni is! Le a kalappal előtted!

Dorka: Szépek vagytok!

Gabi: Gondolok rád! Enci hogy viseli?

Kati: Orsi egy hősnő! Szerintem a beszéd is rendbe jön pár nap alatt!

Tünde: Tetszik az ötlet, szivesen segítek én is.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Brigi
írtam mailt :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi: válszoltam!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat!
jaj neee! mert elpirulok! :lol: különben gyorsan megvan! hisz nem kell sütni :wink: én Győri csokis kekszből szoktam. A másik kedvenc nálunk a Dr Oetker-es Feketeerdő torta :lol: nyamíííí :lol:

Főleg III. kerületi Anyukák!!!
hova lehet a III. kerületben elmenni valami jó kis aktív kikapcsolódásra (Margit sziget? Hajógyári sziget?)??? Talán sikerül édeshármasban Zsófival és a férjemmel elmennünk valahova szombaton!!! :wink: MAx. 2 óráról lenne szó a szoptatás miatt! 8) Bármilyen programajánlat érdekel!!!! :wink: 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Mi is megyünk holnap! Megpróbálom belőni a 10 órát, de hát két gyerekkel elindulni... És mi ebédre tuti hazajövünk, Léna itthon alszik, legkésőbb 1-re haza kell érnünk.

Veronikusz! Puszi Kata fülére, örülök, hogy jobban van már! Meg annak is, hogy nem akarsz komolyan elválni! :wink: És szerintem tuti lesz még tali, most, hogy itt a tavasz!

Eni! Rotát mi végül beadattuk, doki rábeszélt, és ha csak 1 fajtától is megvéd, már nyertünk valamit. Mellékhatása semmi nem volt. De ez is csak egy eset, látom, itt többen nem, mint igen. Sőt, csak én igen...
Ha ti tricikli, akkor mi is viszünk motort!

Kati! Hogy milyen nagylány Orsi! Nagyon ügyes! És ahogy megvédi Danit, az meg külön tetszett!

Andi, mi nem tudunk elvinni, de remélem tudtok jönni valahogy holnap!

Tigrincs! Adrinak boldog szülinapot!

Dorka! Nagyon jó képek, és tényleg tuti helye van Berkének!

Renáta! Megkaptam a privit is, ha ráér még pár napot a döntés, akkor kitaláljuk, hogy előre vagy hátra szerelhető ülést akarunk, és szólok. De ha van komoly érdeklődő, akkor ne várj ránk!

Banana! Én is olvastam a hátibabával biciklizni-s topikot, és jól felhúztam magam. Sisak: mi a decathlonban vettünk Lénának, 10 hósan már jó volt rá. Vagy azóta már kaptál választ? De attól akkora feje lesz, hogy nem fogja tudni rendesen felkötni a gyereket, de egy próbát megér.

Mi lassan javulunk, tegnap megint dokiztunk, javul, de a füle hurutos, szívjam az orrát. Hát, szívom én, de most már alig jön valami. Remélem nem gyullad ott be... :?

Gabi! Én is nagyon sokat gondolok rátok! Ha lesz időd-energiád-kedved, tényleg írj, hogy Enci hogy viseli, mit fog fel az egészből!

Tünde! Én benne vagyok, mindjárt olvasom részletesen, amit küldtél. Van valami határidő, amíg meg kéne írni?

Na, nemtom, még mit akartam!

Várom a holnapot! :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

CukiBrigivel megyünk :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

köszi lányok :D mindenkitől jólesik a vigasz...
Enci talán még fel sem fogja, bár próbálom felvillanyozni,hogy szép új szobája lesz, meg új ovi stb. Hát nem tudom mennyire veszi az adást. Ha leeseik neki,hogy ott maradunk, és többet nem jövünk ide vissza. Sajnálom a kutyát is, ugye azt nem visszük magunkkal :( a lakótelepre, de hát ez van
Nagyon szereti az állatokat, és jobbra balra a szomszédoknál is volt kutya,macska ,minden. áááááááááááááá
jól jönne most egy jó tündér, és 3 kívánság............... :roll:

Kép
gablaty

Klassz lesz csajok, nagyon!!! Akkor Zsó, Orsi, Lilluska, Andi, CukiBrigi, Zsofesz... meg mi? Ennyien? EZAZ.

Gabi, hiszem, hogy elindultatok egy másik úton, mint amin jártatok, de ez nem biztos, hogy a rosszabbik. Hiszem.
vbea

Ezt a lerohadt vackot (pedig egy vagyon volt, és mégcsak nem is gyerekbarát) pedig nagyon rendbe kéne hozni... meg a simjét, aszondja, tegyem bele. BENNEVAN!
vbea

Eni! Nyugiiiiiiiii :lol:

(Nekünk kilazult a sim-kártya tartó rész, nem érintkezett, az segített, ha egy kis darab papírt is odahajtogattunk. Ez egy Nokia volt. hátha...)

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

"Csak" 2 és fél órán keresztül vinnyogtam a nagyobbik kiskorúmnak, hogy aludni kéne menni... csak rázta a fejét. Ez lett a vége... :lol:

Kép
vbea

Eni! Ez nem semmi... :lol: :lol:

(Azért érek ennyire rá, mert Léna még alszik, Maja meg a hátamon, így én nem tudok... pedig rám férne...)

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsofesz, amikor megpróbáltam felhúzni az ágyra, a feje be is koppant, majd arccal előre esett a takaróra, de még ez sem ébresztette fel. Most már itt csámcsog... készülök le. Telefon nélkül. Kb úgy érzem magam, mintha csupaszon kéne mennem. Nagyon ciki, hogy ilyen világban élünk. Mármint ilyen világot alakítottunk magunk köré.
vbea

Eni
:lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni, nagyon jót mulattam.
Nem jött be a műszálas sikamika? :lol: Sajnálom....

Az viszont szuper, hogy rögtönözve is ennyien leszünk. Hurrá-hurrá.
Én nagyon fogok rohanni, de ha nem érek oda 10-re.....Orsi, Téged hívhatlak, hogy merre menjek?

Gabi,+++++++++++ Sztem is ez a legnehezebb része, amíg még ott, de már mégsem. Nagyon sajnálom!

Andi, de örülök, hogy jöttök végül.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

megjöttünk a gigasétából. ma hamarabb jött haza apa, így 2kor elindultunk a váci utcába anyának nézni vlmi dolgot(pénteken lesz a szülinapja)..hát semmit nem kaptam, viszont vettem K-nak a c&a-ban pulcsit meg inget. :)

utána játszótér, majd haza.... Kolos összebarátkozott egy 2.-os kislánnyal, ott dumál neki a csaj, hogy így meg úgy ő meg tátott szájjal bámulta. :lol:

Zsó, ok, hívjál, de még én sem voltam soha ott...de azért megpróbállak eligazítani.

Eni, ez a kép haláli! :lol: :lol: :lol: :lol: hogy tudott így elaludni???

még 1 kérdés: babakocsi kell? mert kolost ha kirakom akkor megy a saját feje után, vagy bkocsiba rakom vagy hátra kötöm. sétálgatunk vagy beülünk vlhova??
tök jó hogy ennyién leszünk!

Memme, apró betűs részeket én kimásolom a hsz-részbe(ahol te is írod), vagy world-be és ott normál betűmérettel jelenik meg. egy kis trükk! :lol:

kit felejtettem ki???
snooopy

Gabi, sok sok energia!! és biztos minden rendben lesz. +++++++
snooopy

sziasztok

rohanok,olvasok..

EMAO/ANDI!!!
KÜLDTEM PRIVIT.

TIMI!

MA ESTE ELKÜLDÖM A KÉPEKET.

Kép

Kép
durca

Eni,
ez a póz :D :D haláli!!!
telefon :twisted: én kb ilyenkor szoktam a falhoz vágni :roll:

Gabi,
++++++++ sok erőt neked, talán tényleg ez a legrosszabb része :(

Többiek??? 17:03 (na jó, az 18:03) óta sehol senki????

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Durca, Steffi köszi :lol: :lol:

Hol lehet tavaszi-nyári vékonyabb sapit venni??sehol nem kaptunk ma!! :roll: :twisted: :twisted:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, kenguru gold. mi tavaly ott vettünk tök jót, és elérhető áron. mert a brendonban is van/volt de de 2x annyi.
mondjuk mi nagyon nyárit nyáron vettünk, lehet ilyenkor még nem is árulnak.
snooopy

Kopaszi gátra irigy :roll: Iván 9-kor kel, szal tök esélytelen 10-re bárhová odaérni, 1-kor meg ebéd....

Imádom ezt az időt! Délelőtt 2 órát, délután 3-at vagyunk lent. ván ettől még nem alszik el délután, de este kidől. Már a vacsit is alig bírta megenni :lol:

A játszin ma felpattant egy futóbringára (kétkerekű, mint a bringa, de nincs pedál). Olyan klasszul ment vele a sóderos homokon, hogy csak lestem! Fel is emelte a lábát és így is, mint a nyíl, olyan egyenesen ment :shock: Csak pislogtam a többi anyukával együtt. Persze le sem lehetett róla robbantani, de aztán hazavitték. Mikor indultunk, ezután nem sokkal, már marhára nem bírtam ráültetni a motorra, hazáig cipeltem :roll: Mert ő már bringát szeretne. A pedálos nem hozta lázba. Megnéztem a neten és majdnem szívrohamot kaptam :shock: Átlag 20rongy egy ilyen, de 50-ért is akad bőven :shock: :shock: :shock:

Eni
Az én telóm is szokott sz@rakodni, de az nem ír ki semmit! Ha 5 napig nem telefonálok vele, akkor akár 5 napig nem tudom, hogy rossz, ugyanis csak az jelzi, hogy gáz van. Olyan fura foglalt szerű hangot ad. HA engem hív valaki, akkor nem csörög ki, csak foglaltat jelez. Én is próbáltam mindent. AZtán bedühődtem és tojtam rá. Hozzá sem nyúltam, egyszer csak megcsörrent és onnantól megint működött :shock: Én mondjuk simán elmegek órákra itthonról telefon nélkül. Ha egyedül megyek, akkor tuti viszem, de akkor is csak az mp3 miatt :lol:
Benci ahogy elaludt :lol: :lol: :lol:

Zsófi
Persze, ráér! Még nem tettem fel sehová. Megvárom a válaszod.
Többször láttam már kormányon gerekülést, de én nem merném. AZért csak zavar a kilátásban valamelyest (legalábbis az útviszonyéban biztos), de nekem a kormányozhatóság miatt nem szimpi. Most nem azért, hogy a saját malmomra hajtsam a vizet!!!!!

Anna
Én olyat láttam, hogy apuka, hátán(!) a kenguru, benne a gyerek háttal apukának és így a bringán :shock: De a kendős is durva szerintem is. És osztom Zsófi véleményét, szinte kizárt, hogy buksival kendőbe beférjen.... Buksit meg szinte mindenhol lehet kapni, még Corában és Auchanban is, ahol bringa van, ott buksi is :wink:

Kati
Orsi egy KIRÁLYLÁNY!!!!

Képek nagyon jók! Fürtösök és Letti....Olyan szépek ezek a csajok!

ADRINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

sziasztok, na ma milyen szuper ido volt, nekem a Mammutban akadt dolgom, es addig rabiztam Zsofit anyosra, a Millenarisban setalgattak, tok jol elvoltak, meg vagyok veluk elegedve!

Zsofizsofi, azon akadtal ki, amin en is?

Adrinak akartam ezt kuldeni szulinapjara, azert ti is megnezhetitek...:)
http://www.youtube.com/watch?v=He7Ge7Sogrk

banana

meg azt akartam irni, h az h&m-ben vettem a multkor nyari kalapot Zsofinak, 1000-1500-ert tok jok vannak, a kenguruban ma neztem, ott 2000 minimum.

banana

Kérdéseim:
Mostanában volt, hogy éjjel arra ébredtem, hogy pisilni is nagyon kell és a pocim is kemény. Néha érzem, hogy kicsit feszül. Ezért reggel és este is bekaptam egy magnéziumot (250mg-osat). Viszont úgy fest, hogy ettől van a hasmars mostanában :roll: Oké, hogy írja a leírásban, hogy okozhat, de már kettő is???? Valaki?

A másik meg az alapítványi szobák. Hogy is van ez? Hány ágyasak? És főként mennyiért? Ahogy olvasgattam itt-ott elég nagy a szórás kórházanként. A 2ezer és a 10ezer között bármi előfordul, és ugyanazt nyújtják (egyágy, tv, hűtő, zuhany, wc) VAgy hol lehet erről bővebb, pontosabb infót szerezni? Nővérpultnál?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Köszönjük Mindenkinek a köszöntést! :wink: Adrinak megmutattam őket és nagyon boldog volt! Már kívülről fújja, hogy melyik gyerkő melyik, mikor meglátja a fényképüket a vonalzó előtt. (már akinek van!)

Banana!

Köszi a linket....holnap megmutatom Adrinak is! :wink: Már alszik! 8)

Renáta!

Pedálnélküli bringa Adrinál is menő. Tavaly kapott egyet a szülinapjára. :wink: Narancssárga! :lol: :lol: Én a Vaterán vettem Neki 8 ezerért. A boltokban viszont tényleg annyiba kerül, amennyit írtál. De ebben is vannak különbőző változatok! (fékes, pedálossá alakítható stb.)

Judy!

Köszi a tippet autóra. :lol:
Nálunk Apa a nagy "Opel Fun" :lol: :lol: , de abból is csak a Vectra max. az Astra jöhet Neki. :lol: (most épp egy Astrát néz magának, mert kilép a cégtől és a Vectrát ugye ott kell hagyni, mert az céges! :cry: ) A Zafira iszonyatosan "fapados".....volt szerencsénk kipróbálni régebbi és újabb változatot is.
Úgy hogy marad a Ford Galaxy (majd nekem) családi autónak....mint Veronikusznak....Apának meg egy régebbi Astra melózni. Most bogarássza a netet autók után. És már talált is többet ebből is meg abból is. Úgy hogy pápá az én "Brummogó Mackómnak"!!! :cry: Na persze csak ha már meglesz a Galaxy.
Meg a Galaxy nagyobb is, mint a Zafira. Azért nyáron, ha megyünk nyaralni el kell férnie a 4 gyereknek meg a csomagoknak is! :wink:
És Ti? Már megvettétek a Pözsót? :wink:

Durca!

Mielőtt lefekszem, majd kirúgom :twisted: :lol: :wink: Apát a nagygép elől és még ma megpróbálom megkuksizni a képeket! Aztán még a héten értesítelek! :wink: Köszönöm!

Eni!

Én a helyedben már be sem engedném a védőnőt!!! :evil: Hogy mondhat egy ember ekkora baromságokat?!?!?!
És csak súgd meg neki, hogy most amcsiba sem fenékig tejfel ám minden!!! :twisted:
Egyébként meg gratulálok JaSzához! Nagyon szépen fejlődik! :wink:
És Benci azon a képen.. :lol: :lol: ....már csak egy sörösdoboz hiányzik mellőle!!! :oops:

CukiKati!

Örülök, hogy minden rendben Orsival!!! Látod milyen ügyes volt?! Én megmondtam! :wink:
Remélem Apa is meg Te is megnyugodtatok már!
És hogy így védelmezi Danit!! Már most igazi "kis tyúkanyó"!! :wink:
Mikor mehet oviba? A dumálókája :lol: meg gyorsan vissza fog jönni!

Jázminról: mi ma voltunk 2 hós oltáson. Megkaptuk mind a kettőt. Méreteink: 5300g, 60 centi, 39 fejkörfogat. Szép nagy gyerek! :oops: :roll:
Meg voltunk délután koponya-hasi-csípő Uh-on is az Országos Gerincgyógyászati Központban. Ott is minden okés, de a 16-20 hét között megnézik még egyszer. (időpontot szerezni biztos megint horror lesz!!! :evil: )
Tényleg Eni , Ti már voltatok ilyenen JaSzával?

Na megyek aludni, mert holnap nagytakarítok, pénteken meg sütögetek, mert szombaton jönnek a vendégek Adri szülinapjára.

További szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Küld nekem valaki, aki megy holnap telszámot priviben? Asszem senkiét nem tudom. Köszi!

Renáta! Léna is 9 körül kel, de ha én előtte mindent összekészítek, akkor fél10 után kicsivel el tudunk indulni. De mi autózunk, úgy azért gyorsabb odaérni. És mi is 1-re már haza. Biztos nem jöttök? Tökjó lenne talizni. Sajnos, mióta 2 csajom van, nem tudok fuvarozni, csak 1 embert...
Futóbicikli: Lénának van, de még nem nőtt bele, talán 1-2 hónap kell még. Én nagyon tudom ajánlani, és szerintem azért már 10-15 ezer körül is kapható. Ha megnézed a sima bicikliket, az is ennyi...
Pont most kerestem linkeket egy barátnőmnek, berakom ide:
http://www.mamazon.hu/index.php?option= ... &Itemid=59
http://www.szelidbicajosok.hu/fabicikli.html
http://www.bikybike.hu/index.php?categoryID=5
http://www.bikybike.hu/index.php?categoryID=77
http://www.vatera.hu/listings/index.php ... +fratz&c=0

Nekünk a legutolsó van, ratz fratz.

Banana! Én nem is azon akadtam ki, hogy biztonságos-e vagy sem (bár szerintem nem az, de forgalomban gyereküléssel se mennék), hanem a pasi stílusán... Kioktató, falramászom tőle...

Orsi: mi zárt térbe biztos nem megyünk, mert még nem egészséges Maja. Szóval sétálni tervezünk, remélem az idő is így gondolja. Nálunk Maja kendőben, Lénának meg viszek motort. És van játszótér. Szerintem nyugodtan rohangászhatnak. De persze rádbízom. :)

Még akartam valamit, de lyukas az agyam, késő van...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ja, Judy, még neked akartam, remélem nem akarsz megölni érte, de nekünk január vége óta van egy Kia Cee'd sw-nk... :oops: De a Peugeot is tökjó, még amikor otthon laktam, azunk is volt, én imádtam vezetni!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jóreggelt!!
ma milyen idő lesz???olyan meleg, mint tegnap??(márcsak a harisnya miatt kérdezem :roll: )

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, én térdzoknit adok rá, meg farmert. szerintem dög meleg lesz. délben már biztos.
snooopy

Sziasztok!

Andi: Én adok rá harisnyát. Paramami :oops: Ha leszálltatok a buszról, akkor csörgess meg.

Renáta: Nekem is olyan 8 fél 9 körül kel Petya, de ma felébresztem hamarabb. Mg. ügyben nem tudok segíteni.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cuki, Orsi
köszi
én is adok :lol:
Brigi, csörgök, ja nem viszek babakocsit, csak motort
:lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Ne izguljatok ám (én se :D ), mert vhogy csak összecsörgünk. Zsofesz, Zsó, Andi, a ti telefonszámaitokat tudom pl... Senki ne rohanjon, sétálni megyünk, nem szigorlatozni... Én azért próbálok minél korábban odaérni, hátha még parkolóban meg tudom etetni Jankut.
Telefon: banyek, nem tudom, hogy a viharba, de István a kezébe vette, majd azt mondta, ez működik... :twisted: :twisted: :twisted: Azóta on vagyok, de nem nyúltam hozzá. (Mellékesen megjegyzem, hogy ez kb a 6-7. készülékem, mindig elfüstöl a kezemben, volt olyan, amelyiket heti szinten hordtam szervízbe. A csúcsom egy erősítő, három szgép, hasonlók. Biztos van vmi rossz kisugárzásom vagy mi a tök. :D

Na ez az az idő (főleg, hogy nem túl régen tart), amikor nemigen tudjuk eldönteni, mit adjunk a gyerekre. Én Bencre bélelt nadrágot adok, térdzoknit, magasszárú cipőt. Janka kendőben, rá sem kell harisnya.

Jó lesz. Évadnyitó séta.

PUSZ
vbea

Lányok!
most nagyon hülyét fogok kérdezni! :oops:
ha most azt modják a fülészeten, hogy Kata meggyógyult és hétfőtől mehet oviba, akkor ki adja a papírt, hogy közösségbe mehet??? jól gondolom, hogy a gyerekorvos??? :oops: :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Renáta, neked akartam még mondani, hogy hugom is horrormennyiségű magneb6-ot szed, és bizony, okozhat hasmenést, igen, többet is naponta. Van azonban vmi lötty változata, kérdezd meg a gyogyitárban, az állítólag nincs ilyen hatással.

Az alapítványi szobákról Rita tud bővebben, kérdezd meg őt nyugodtan. Az tény, hogy nemigazán van választási lehetőséged. Én pl azonnal jeleztem, hogy oda mennék, de egy napot sima kórteremben "vártam" (az is klassz volt). Van egyágyas, kétágyas, zuhanyzóval és anélkül. Azt hiszem. 10e/éjszaka a plafon. Én az 528asban voltam (imádtam!), ez a C folyosón van, a lifttel szemben. És még tán soha nem mondtam, de volt egy galambpárom. Állandóan ott turbékoltak az erkélyajtóban (az is van).
vbea

Veronikusz, igen, a háziorvos. Olyan szinten, hogy nekem is mindig ő írja fel Janka gyógyszereit, hiába a klinikán kapjuk az utasítást.
vbea

sziasztok,

szép idő van (végre) :D nagyon jó lesz a séta... majd legközelebb remélem már mi is...

Zsófizsofi,
dehogy akarlak megölni!! Viszont kicsit irigy... :oops: na jó ez nem komoly :D

Tigrincs,
nem ismerem a Zafirát, csak onnan tudom, hogy 7személyes, hogy a szomszéd épp most akar olyat venni :)
Még nem vettük meg, de kettő is van ami tetszik. Csak amelyik nagyon tetszik, meg nagyon jó állapotban is van, az egy hangyányival többe kerül, mint amennyit mi szántunk rá :( Épp annyival, hogy ki tudjuk fizetni, de minden tartalékunk rámegy :oops: Úgyhogy gondolkodunk. A kísértés nagy (panoráma tetőablak, fiatal autó, kevés km-el, és azt se az itthoni remek utakon futotta :roll: ) Na meg próbálunk kicsit alkudni, de hát....

Renáta,
küldtem privit.

Eni,
telefon :D Nálunk otthon mindig az volt a szlogen ha valami nem működött, hogy "biztos anyád port törölt" :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na kisasszony kidőlt :D persze a vállamon szuny már megint :roll: na megpróbálom letenni...

Jó sétát nektek!!! Fotózzatok!!!! :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Nnnnnnna, most szedtem ki a kádból. Este beájult ugyebár....

Zsófi
Örökhálám a linkekért!!!!! Én ezekre nem akadtam rá sajnos :roll: Meg is rendeltünki neki egyet :wink: Ratz Fratz-on ült tegnao, de igen, az még kicsit nagy....

Eni
Magnéziumos tippet kösz!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Eni
Beni kifekvés :lol:

Veronikusz
csajok szépek!!! :lol:

Judy
almaelcsórás :lol: Nálunk is jól le lehet foglalni a csajszit némi rágcsával.

(((Gabi)))
Sajnálom! Sok pusz nektek és remélem, innentől már csak jobb lesz. Én mindig bizonytalan vagyok, ha arra gondolok, vajon meddig leszünk együtt a férjemmel, de úgy vagyok vele, hogy, ha úgy alakul, inkább külön legyünk boldogok, mint együtt boldogtalanok.. Csak ott-akkor az ember sose tudja, hogy vajon ez a jó döntés-e... :evil:

Mi pénteken mégis utazunk Isztambulba, anyósék ideköltöznek addig Bogizni, így bevásároltam nekik, meg még takarítok, és listát írok mindenről (Bogi menetrend, vészhelyzet esetére, lakókat hogyan küldje el, stb .. :D ). Ja és iszonyúan nyomaszt a könyvelés, mivel ápr végére meg akartam csinálni, azt is nyomatni kéne, hogy hétvégén legalább ne idegesítsen. De annyira várom ezt az utat 2007 szeptembere óta nem voltam sehol (na jó, balcsi, gyula, meg egy két esküvő vidéken..)! De külföldön nem.
Bogi biztos hiányozni fog, de... :wink:
Kicsit anyós miatt agódom, hogy fogja bírni, meg ugye nagyváros, nincs piac, stb a környéken, de felnevelt már két gyereket, csak menni fog.. Meg anyum is itt lesz, besegít majd.

Ma korán mentem bevásárolni, és olyan érzés volt, mintha munkába mennék reggel, annyira jól esett hirtelen.. nosztalgia.. :roll: :lol: na nem mintha arra vágynék, hogy egész nap egy irodában csücsüljek..

Ja, politika témába nem akarok belefolyni, de én speciel szívesen odaadnám a családi pótlékot, ha ez segítene. Ha mindenki csak ennyit adna, százalékban, a bevételéből, az elég sok megoldást hozhatna szerintem, és nem is szakadnánk bele.. Nyilván, aki havi 1-2 millát keres, az többet adna, de szerintem ez így korrekt.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nem csuklottatok!!! Egész DE. rátok gondoltam! :oops: úgy mentem volna én is, illetve mi is! Ott jöttem el a bejáratnál, de még jó hogy nem mentünk be, mert Szofi kicsit fáradt volt. Már alszanak is. :D

Szóval megjártuk a kórházat. Lellei főorvos úr most is levett a lábáról. Nagyon rendes egy doki. Még Zsófit is megnézettem, mert néha tépi a fülét de nála semmi. Kata füle szépen javulóban. Vasárnapig még szedjük az antibiot, de hétfőtől mehet oviba ÉS!!!!!! A dokibá adott igazolást, hogy közösségbe mehet!!!! :shock: :shock: meg is lepődtem! De így olyan jó, hogy nem kell még 1x elmászni orvoshoz 3 gyerekkel! :D

Dorka!
Nem is meséltem! A kiképzés nálunk elég kétoldalú :lol: bár Zsófit húzzák, vonják és babáznak vele. De törölgetik a nyálát ha folyik, a kezükbe kell adnom és ők fogják (persze alul én is fogom :D) de azért Zsófit se kell nálunk félteni. Minap kitakarítottan a pihiszéknek használt etetőszéket és mit találtam benne!!! Egy marék hajat!!! Nagyok szoktak is panaszkodni, hogy „Zsófi tépi a hajam!!” :lol: :lol: :lol: ja! És ami még fura, hogy egyelőre csak a két nagy között van féltékenység! :shock: persze ez biztos fog változni, mikor Zsófi kicsit hozzájuk nő és együtt fognak játszani!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Brigi, igazad volt, Kolos kidőlt a kocsiban, de nem ám az úton! végignyafogta, majd mikor álltam be a garázsba, akkor dőlt le a feje. :lol:
Örülök, hogy személyesen is megismertelek titeket, remélem legközelebb a többi mami is jön!

Kép Kép Kép Kép Kép

Eni ezeket meg csak Neked!! remélem nem kapsz frászt tőle. :oops: :lol: (Kolos odavolt Jankáért, kicsit megfogdosta a nóziját, meg tolni akarta a kocsit)
Kép Kép
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?