Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!
Én úgy olvastam.hogy gyest egyáltalán nem akar adni,akinek nincs meg a 180 nap bedolgozottja,akinek meg van,1 évig gyedet,utána gyest kapna.
Szóval Nita te semmit se kapnál,ha tényleg megválasztják,márpedig ezt a programot komolyan gondolja.Már nem tudom milyen védelmet kapott most,hogy még meg sincs választva.
Ez a hapsi kutyult be valamit a libatöméssel is,csomóan öngyilkosok lettek,aki meg nem,azóta is nyomorba van... :evil: :evil:
Bokros annó kemény csomagot csinált,mindenki utálta,de kiszedte volna az országot a szarból,ha Hornék oda rakták volna a pénzt a helyére,de elsikkasztották.... :twisted: :twisted:
hát nem tudom mi lesz,most volt k.v.kutatás,az emberek 74 %-a megy tüntetni,ha ez lesz a csomag....
barátnőm ma megy uh-ra,kíváncsi vagyok milyük lesz,én csak 2 hét múlva..... :twisted: :twisted:
Na nem a neme érdekelne,hanem a méretei.... :roll:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Igen, ez az ember küldött a sirba pár elkeseredett, tönkrement embert. Ilyen miniszterelnökünk lesz!! Hát ez szép!
Vendég

szerintem kapnám a gyest akkor is mert a suliba volt gyakorlatom az 1 évig volt...és azt mondták az beleszámít .....olyan mintha rendesen dolgoztam volna........
2005.juni.1-től 2006.juni 30-ig dolgoztam......hervisbe

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, megvagyok én is. A témátokhoz nem tudok hozzászólni szar de nincs szavazati jogom így inkább tartózkodom.
Ma ügyes voltam elkapott a radar 61 km/h faluban :oops: :oops: :oops: , még lég olcsón megúsztam. A férjecském éppen akkor járt arra megállt lássa mi a gond, majd kuncogva elment, neki van radar jelzője 8)

Kép
Kép
melisch

melisch az a lényeg hogy "olcsón" megusztad!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ja addig jár a korsó a kútra míg eltörik. Általában gyorsan hajtok így nem csoda ha lekaptak, jeleztek azért nem voltam 80 km/h-nál sokszor ott már annyinál tartok :lol: . Éppen kihajtottam a főutra van egy híd és utána álltak alig jutottam addig, hogy 4-es sebességbe tegyem. Azt hiszem nem is tapostam a gázt csak sebességet cseréltem és kicsit felgyorsult az autóm.

Kép
Kép
melisch

Te nem kaptad a fiadra???Vagy őt mikor szülted???Gyest vagy gyedet kapsz???Úgy van,hogy ha lejár a 3 év,akkor utána kell menni dolgozni,és akkor kapod a gyedet,közvetlenül szülés előtt kell meglenni a 180 napnak,amit most akarnak felemelni egy évre.De ha van benne akár csak 1 nap megszakítás,nem jár.A 180 napba táppénz se lehet....
A gyest meg annak akar csak adni,aki előtte Gyeden volt.Én még gyeden leszek,mikor jön a másik,így nem tudom,engem hogy érint....
Egyszer férjemet is elkapták,a bolond meg az mondta,hogy örüljenek,hogy csak ennyivel kaptak el,mert ilyen közel a kereszteződéshez még nem tudok felgyorsítani rendesen....Ha 200 méterrel arrébb állnak már 100-al megyek.... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda én is igy vagyok vele én is akkor hajtottam ki az utcából és mivel jött autó meg kellett állnom és indulásból mentem, de én csak mosolyogtam igy nem adtak büntetőpontot :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: na nem nyilatkoztam a gyes miatt most mondta be a rádió, hogy itt is be akarják vezetni, hogy az anyuka csak 1,5 évig kapjon pénzt a baba után és aztán menjen vissza dolgozni, hogy hamarabb visszaálljanak dolgozni a nők :shock: :lol: szóval ezek egymástól lopják a jobbnál jobb ötleteket. Itt meg eddig olyan keveset adtak, hogy nekem még a fél fizetésem sem, bolond is lennék ha nem mennék vissza dolgozni és mivel megtehetem csinálnám otthon a munkámat. Esetleg adnak majd valami pótlékot a nagyinak ha ő vigyázz a babára már fel sem tudok háborodni annyira cinikusak.
Egy újságban meg megjelent, hogy szándékoznak felvinni a nyugdiijkorhatárt 70 évre, mert az átlag élet 68 év. Hiszen ez Bismarck találta ki 150 évvel ezelőtt amikor az átlag életkor 60 év volt és ő tette 62 évre a határt és ez a módszer bevált 150 éve Európában, ők csak alkalmazkodnak. Na ehhez szóljatok hozzá anélkül, hogy a vérnyomásotok nem legyen a plafonon.
Királyány ezt neked készitettem az előbb web kamerával a frizurám hátulról, most jutott eszembe ez a módja a fotózásnak Kép

Kép
Kép
melisch

Olgi köszi a vicceket :wink: :lol:
Melisch köszi a frizurát. Na ilyen van nekem is csak rövidebbe. Holnap csináltatok egy képet és felteszem milyen lett.......de csak ha jól sikerül :lol:
Ez a Bajnai h@lye! És ha valaki veszélyeztetett terhes? Akkor mi van? Semmit nem kap, mert ugye akkor táppénzen van?! És visszamenne dolgozni mindenki de hova? Akkor teremtsen munkahelyeket meg valami megoldást, hogy hova rakjam a gyerekemet. Mert a bölcsöde dugig van. Mi kisvárosban lakunk és már itt is kb 1 évvel előre kell szólni, én legalábbis szóltam Bencénél.
Nita érdeklődj utána, mert Máté már betöltötte a hármat, hogy ilyenkor mi van. Bár szerintem ahány embert megkérdezel az annyifélét mond.

királylány

Sziasztok!
Én is úgy tudom ahogy Melinda,hogy ilyen sz@r világ vár ránk. :x
Pedig Én veszélyeztetett lennék ha sikerül picur a vetélés és Domi inszem miatt. :evil: Remélem nem jön össze ez a csomag!Mert 24 ezer forintos gyessel és egy fizetéssel nem tudom hogyan tudnánk megélni pedig a férjem nem az áltagot hozza haza hanem jóval többet. :roll:

KépKép
Kép
mucus75

Dia!
Szerencsére nem vagyunk egy csopiban.
Az nem lenne jó Neki se,Nekem se és a főnök se engedné.
Így is sokszor túl közel vagyunk egymáshoz. :twisted: :twisted:

Haj:
Nekem a szoptatás alatt nagyon megritkult főleg elől. :x
Most dauer van benne,hogy kicsit dúsabb legyen. :roll: :)
Pénteken padlizsán szinű leszek. :mrgreen:

Köszi a hő infót akkor a nappali 37,3 nem számít... :? 8)
Reggel nincs időm hőmérőzni mert amint kinyitom a szemem(no nem saját akaratból :) )már mehetek is kakaót készíteni egy türelmetlen pasinak. :twisted: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

mátét 2006.február 23.-án szűltem.most járt le nemrég a gyes.....
de szerintem nem fogják ezt hagyni sem az emberek sem a fidesz...ahogy most olvastam......
de hagyjik mert csak b@szom az agyam felfele..... :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Látom megy a politika, én nem politizálok, mert csak felb@szom magam rajt, mindegy, ki, hol, merre, mit csinál, és miért, ha politikus, soha nem lesz jobb.
Ezek csak ahhoz értenek, hogyan rakják zsebre a milliókat :roll: :?
Sajnos ilyen világot élünk, és már ilyen is marad, ha már egyszer valaki lehúzta a sárga földig...most meg lelép......hát igen, ezek csak ennyit tudnak :evil: :evil: :roll: :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

:? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bakkker, 9 nap múlva műtét, és még meg sem betegedtem :shock: :shock: :!: :!: Pedig addig el kéne múljon :evil: :!:
Tényleg máááá sokkot kapok :evil: :shock: :!: :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty az is lehet hogy pszihésen nem jön meg......probáld kiverni a fejedből....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csövi Lányok!!!
Barátnőmnek lánya lesz....egy kicsit több neki a m.víz,lehet,hogy cukros... :cry:
Úgy éreztem,nem egyforma nemű gyerekeink lesznek,tehát fiúra számítok.... :lol: :lol: Nem is bánnám... :lol:
Egy nap különbséggel szülünk elvileg.....csak 80 km-re egymástól...Ő Pesten...
Na megyek,lefürdök,apának hátha kellek...... :roll: Bár ahogy nézem apát leköti ez a mentalista csávó..... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jó reggelt látom lusták voltatok írni :lol: . Én tegnap veszekedtem az urammal, munka fontosabb neki mint bármi. Húsvét után rögtön akar menni új építkezést kezdeni holott a románoknak utánunk való héten lesz húsvét, így nehézen fogja magát berendezni ahova menni akar de nem tágít. Jó húsvétom lesz végig a menés lesz az agyába :x :x :x Aztán tesóm barátnőjével mentünk szálába, hót uncsinak találtam, majd bevásároltam és 9 kor értem haza. Főztem valamit hamar (csirkemell apróra vágva kisütve serpenyőben és friss salátát készítettem mellé paradicsommal és lágy túróval), nagyon fincsi volt. Mire ettünk már 10 óra volt semmi kedvem nem volt már a nettre.

Itt ködös esős idő van a kedvem is sz...r, vajon hányan fognak ma átverni :shock: :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Látom nem vagyok egyedül a szar hangulattal. :roll:
Szugerálom a telefonom,hogy jöjjön sms,fizu érkezett a számlámra. :? :)
Szerintem Nekem ez a hónap se sikerült. :x Ezt onnan gondolom,hogy a reggeli hőm 36,7 volt. :roll: :cry:

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok Csajok!

Ígérem, hogy majd teszek fel Pocak fotókat, de még nem akarom elsietni...
Hétfőn voltam védőnéninél, tündéri ari fiatalaos csajszi, nem bánom, hogy ezeket a babával itt vidéken intézem, a pesti tapasztalatok után. Voltam hétfőn Uh-n, nyakiredő normális, a biokémiai szűrés az meg jövő hétre lesz meg. Nagyon ari volt az Uh-n a bébi, látszottak a kézujjacskái! A dokibá azt mondta, hogy szerinte idézem:"nyeles gránát" vagyis kisrác, de még nem száz százalék, de ha szavazni kellene ő úgy látja, mert felülnézetből pont terpeszben volt. Én ennek nagyon örültem...majd meglátjuk, csak egészséges legyen.
Tegnap előtt este viszont rám tört a migrén, tegnap reggel minden kijött a dzphastontól kezdve a neurológián meg köcsög orvos volt, és nem mondott semmit, csak h két panadol..balmákomra a dokim nem volt bent, akkor nem kelltt volna több mint egy napot hányni és szenvedni, mert bekötött volna egy infúziót, és negyed óra múlva meheteem volna haza. Na, de mára jobban lettem, és ilyen jól még nem esett a főtt tojás.

Melinda: igazad van, ha jön ez az új drága ember, úgy megszívjuk, mint annak a rendje. Talán abbban bízhatunk, hogy ezeket a szarokat, visszamenő hatállyal nem vezetik be, csak az intzézkedés után fogant babákra, vagyis amikor kijön a törvény. Fasza, amikor bent voltam tele volt a kórház abortuszoskkal és persze arra hivatkoztak, hogy gazdasági válság van, sé a nagy töbség nem a rosszul szituált kategóriából került ki... Attila és felhozza néha a válságot, de ha ezt nézem akkor meg negyven éves kor alatt nem szülök... vicces ez az egész!Reménykedjünk!!!!Tényleg babád nemét nem lehet még tudni????

Nita: hm, én is veszélyeztett vok, dehát akkor majd rákérdek a dokinál, mondjuk Att8ila egész nyáron Siófokon nyomja, így akkor úgy sem lesz semmi...Örülök, h jól vagytok!:)

Melisch: tuti a frizkód, nagyon csini ám, majd én is vmi hasonlót szeretnék, mivel most nem dauerolhatok, ami meg benne van jól kirúgta a hajam.

Királylány: Veletek mizu???

Akit nem említett névszerint, azoknak is millió puszit küldök, igyekszem gyakrabban jönni, és nem ennyit írni egyzserre. :oops:

Kép
nyuszifül16

Mucus: a reggeli hőm az nekem is mindig full kicsi volt, még 36, 5 is dél környékére kúszott fel, és eset kilencig volt 37, 2 fölött! És nem uakkor néztem mindeig!!!!Drukk!++++++++++++

Kép
nyuszifül16

Nyuszi!
Te vagy a reménysugaram. :D :D

Kép
Kép
lldicsi

Tegnap néztük a Született feleségeket-Gabriell solis azt ecseteli a férjével,hogy hogyan tudnának szexelni.
D-anya mi az a szex?Tudtam,hogy ez egyszer el fog hangozni na de ilyen korán. :shock: :lol: A szex kisfiam a szerelem.tudod Olívia a csoportban mindig ölel,puszilgat téged.No,ha majd Te is azt csinálod vele akkor szerelmesek lesztek.D-na de anya,hiszen Nekem Te vagy a szerelmem!. :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
lldicsi

Nyuszi!
Gratula a kis tököshöz. :lol: :lol: :lol: :lol: Meglásd Te leszel a szerelme. :wink:

Kép
Kép
lldicsi

Upsz,már megint eltévesztettem.Bocsi. :oops: :oops: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok! Tegnap este tv-t néztem, mert nekem is bejön ez a mentalista csávó-hallod Melinda? :lol: Na meg utána a túsztárgyalós pasi is. :wink:
Nyuszi de jó, hogy jól vagy. Várom ám a képeket, de persze az a fontos, hogy minden rendben legyen. Attilával mi a gond? Mi jól vagyunk, Bence sír reggelente az oviban, mert a héten Csillanéni a délelőttös és most éppen nem szereti. Nem tudom miért csinálja ezt. :?
Melisch hol voltál a tesód barátnőjével? Szálában? Az mi? Voltam ám fodrásznál, csak még nem sikerült képet csinálnom, de azt úgyis csak otthon tudom feltenni. Szőke csíkok lettek végül, mert nem volt jó barna, mind nagyon sötét lett volna a hajamban, szinte fekete. De nekem tetszik a hajam így is.
Dius mit tévesztettél el? Én is úgy gondolom, hogy jobb ha nem vagytok egy csoportban, sőt a suliban sem jó, ha az anyuka/apuka tanítja a saját csemetéjét. Tessék pozitívan gondolkodni, igenis sikerült összehozni azt a gyerkőcöt :wink: :wink:
Na dolgozom egy kicsit..........

királylány

Remélem én is az leszek a sajátomnak....
Nyuszi,én nem tudom mi lesz,lehetséges,hogy nem is tudom meg,csak a szülőszobán...igazából meglepit szeretnék....de apa tudni akarja...ha meg megyünk 4 dre,ott úgyis látni fogom,de szerintem nem kérdezem meg,bár csak 10-én megyek uh-ra,addig meg ki tudja... :lol:
Porszívóznom kellelne,de Pityesz (ALSZIK!!!!!!!),így azért nem tudok,ha meg felvan azért,mert fél tőle... :roll: egyszer én hülye bekapcsoltam,úgy,hogy a járóka mellett volt.
Mucus,nem kell várni 3 hónapot????Én már elvesztettem a fonalat egyik doki 6 hót mond,másik csak 3-at,szülésnél egyik 1 évet,másik felet....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda!
Mire kell várnom 3 hónapot? :roll:
Már 1 éve volt a műtétem. :?
Vagy összekeversz valakivel? :D

Dia!
A tévesztés az volt,hogy véletlenül a másik felhasználónevemen jelentkeztem be.
:oops: :lol: Észre se vetted? :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Mucus én sem vettem észre mert Domit ismerem képről és elég volt őt látni és terád gondoltam :lol: :lol: :lol: :lol: A padlizsán szín nekem is a kedvencem manapság azért kicsit pirosabbra fessük amilyen a színező.

Királylány a szála=konditerem románul ezer bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: mi sokszor keverjük a szavakat és mindenki érti, néha itt is sikerül eltéveszteni pedig figyelek ám :lol:

nyuszifül örömmel olvasom, hogy a babód egészséges és kisebb gondokat leszámolva jól vagytok. Nekem is volt 2x dauer a hajamban de már nem tudom rávenni a fodrásznőmet mivel tönkreteszi a hajat nem csinálja meg nekem, másra meg nem bírnám rá magam. Még a hajfestéket sem rakja rá csak a színezőt az erősíti a hajszálakat színez és mivel még láthatóan nincs ősz hajszálam azt mondja ez tökéletes. A legnagyobb gondom, hogy már 7 hónapos kismama és nem tudom hova megyek ha nem fog dolgozni. Jaj nyuszifül lassan 12 hetes leszel anno ha nekem is sikerült volna én is valahol ott tartanák mint te 11 hét kőrül. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

Óóóóóóóó Mucus százezer bocs,igen,mert Kirába te öntöttél elég gyakran lelket,biztos azért..... :oops: :oops: :oops: :oops:
ja,azt írtam,hogy 3mm-sel letúrtam a gyerek haját,mert már este volt,és nyűgös is volt,kapkodtam.....hát a 9 mm-hez képest kopasz!!!!!!!!!!Majd rakok képet,de nagyon elqrtam.... :oops: :oops:
A barátnőm kérdezi,hogy a sok magzatvíz mitől lehet,volt valakinek ilyen????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

melinda szegény Pityesz, talán akaratlanul kitomboltad magad a haján a sok álmatlan éjszakáért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobd a képet a kis kopaszról. Lassan egy éves lesz, te meg félidős, hogy telik az idő :shock:

Kép
Kép
melisch

bizti csinos pityeszke így kopaszon is!!!!! :lol:
nyuszi akkor grat a kukishoz!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

80olgi

PROBA

80olgi

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
80olgi

:o

80olgi

olgi látom azt a mozgó babás vonalzot akarod beileszteni.....ha esetleg rájösz hogyan kell áruld majd el...mert nekem se megy......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Nekem úgy néz ki meg fog jönni. Felhívtam még hétfőn a dokit, és azt mondta szedjem a duphastont szerdáig és csütörtök reggel csináljak egy tesztet. Ha negatív hagyjam abba és akkor majd meg fog jönni. Na most ennek ellenére, hogy szedem és ma van a 34. napom, úgy néz ki hogy gyógyi mellet is megjön, pedig elméletileg addig nem kéne. Most már teljesen össze vagyok zavarodva. Miért jön meg, ha még nem kéne? Na most már figyelem mi lesz, mert az előbb pisilésnél úgy nézett ki, hogy megjött.

Jaaaaj hogy én ezt már hogy unom!!!!!!!!!

Azt mondta az orvos hogy próbáljunk ki még egy closztis hónapot, aztán ha akarom, ő beteszi a kis lurkókat következő hónapban. Hát nemtudom mi legyen. Sokszor érzem úgy, hogy abba kéne hagyni már ezt a próbálkozást, majd lesz valahogy. De aztán mindig adok még egy hónap esélyt. Ezt csinálom már augusztustól.

Kép
babicsek

babicsek nehogy feladd!!!!!!!!!!
sikerűlni fog!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska: köszi a bíztatást! Sokszor ti adtok erőt, hogy tényleg ne adjam fel.

Kép
babicsek

nitácska: köszi a bíztatást! Sokszor ti adtok erőt, hogy tényleg ne adjam fel.

Kép
babicsek

miért ment ez el 2*???

Kép
babicsek

ez csak természetes.........én is nemrég még szenvedtem.sokat sírtam...és fájt lelkileg ha valaki pozit tesztelt....persze örültem de fájt belűl..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Engem nem engedett fel délután....Na a képek...Rakok olyat is,amin ALSZIK!!! :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

meli hát valami tüneményes a kisfiad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon édes!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok! Mióta elterveztük, hogy jöhet a kistesó teljesen felborult a ciklusom. Az első fele az jó, mert pozitív az LH tesztem a 13-14 nap körül, a második fele viszont túl rövid, már 22-23 napra megjön. Volt már valakinek ilyen problémája? Mit írt föl a doki? Én kedden megyek a dokimhoz, de kiváncsi lennék a ti véleményetekre is!
szi77

Babi, meg ne próbáld feladni, mi 2 év 4 hónapja küzdünk, és nem adjuk fel!!! :wink:
Volt már átjárhatóságid egyébként?

Nálam még piri sehol, néha fájdogál, mintha meg akarna jönni, de már nem olyan intenzíven, mint amikor meg kellett volna, hogy jöjjön.
A cicim sem fáj, mint szokott piri előtt mindig, csak a mellbimbóm érzékeny, ami pedig nem szokott az lenni. :shock: :shock:
Franc sem tudja mi van, de eszembe jutott, amiről múltkor szó volt, erről a Jónás dologról. Hát én visszaszámoltam múlt hónapban mikor volt, és pont előtte voltunk együtt.
Szóval nemtudom mi van.
Ja?! Egyébként nem stresszelek ám a műtéttől, csak az első nap volt szar, amikor megtudtam az időpontot, aztán utána elfogadtam, mert tudtam, hogy ezen át kell essek.
De nagyon valószínű, hogy tolódni fog, mert nem hogy addigra elmúlik, még meg sem jött.
Majd ha hétfőig nem lesz semmi, beszélek a dokival, hogy mi legyen, talán utána már okosabb leszek.
Puszi mindenkinek, jó éjt! :wink:

betty615

Szi, sajna én még nem voltam ilyenben, ezért nem tudok okosat mondani. :roll:

betty615

betty akkor lehet baba is a dologba???? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda tünemény a kis kopasz és azok a hosszú szempillák :shock: :shock: :shock: hát elbűvölő.......

Betty nem teszteltél azért, nagyon furcsa nagyon kíváncsian várom mi lesz.
Babicsek na akkor megjött at a fránya piri vagy csak odaképzelted?

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?