Sziasztok Csajok!
Ígérem, hogy majd teszek fel Pocak fotókat, de még nem akarom elsietni...
Hétfőn voltam védőnéninél, tündéri ari fiatalaos csajszi, nem bánom, hogy ezeket a babával itt vidéken intézem, a pesti tapasztalatok után. Voltam hétfőn Uh-n, nyakiredő normális, a biokémiai szűrés az meg jövő hétre lesz meg. Nagyon ari volt az Uh-n a bébi, látszottak a kézujjacskái! A dokibá azt mondta, hogy szerinte idézem:"nyeles gránát" vagyis kisrác, de még nem száz százalék, de ha szavazni kellene ő úgy látja, mert felülnézetből pont terpeszben volt. Én ennek nagyon örültem...majd meglátjuk, csak egészséges legyen.
Tegnap előtt este viszont rám tört a migrén, tegnap reggel minden kijött a dzphastontól kezdve a neurológián meg köcsög orvos volt, és nem mondott semmit, csak h két panadol..balmákomra a dokim nem volt bent, akkor nem kelltt volna több mint egy napot hányni és szenvedni, mert bekötött volna egy infúziót, és negyed óra múlva meheteem volna haza. Na, de mára jobban lettem, és ilyen jól még nem esett a főtt tojás.
Melinda: igazad van, ha jön ez az új drága ember, úgy megszívjuk, mint annak a rendje. Talán abbban bízhatunk, hogy ezeket a szarokat, visszamenő hatállyal nem vezetik be, csak az intzézkedés után fogant babákra, vagyis amikor kijön a törvény. Fasza, amikor bent voltam tele volt a kórház abortuszoskkal és persze arra hivatkoztak, hogy gazdasági válság van, sé a nagy töbség nem a rosszul szituált kategóriából került ki... Attila és felhozza néha a válságot, de ha ezt nézem akkor meg negyven éves kor alatt nem szülök... vicces ez az egész!Reménykedjünk!!!!Tényleg babád nemét nem lehet még tudni????
Nita: hm, én is veszélyeztett vok, dehát akkor majd rákérdek a dokinál, mondjuk Att8ila egész nyáron Siófokon nyomja, így akkor úgy sem lesz semmi...Örülök, h jól vagytok!:)
Melisch: tuti a frizkód, nagyon csini ám, majd én is vmi hasonlót szeretnék, mivel most nem dauerolhatok, ami meg benne van jól kirúgta a hajam.
Királylány: Veletek mizu???
Akit nem említett névszerint, azoknak is millió puszit küldök, igyekszem gyakrabban jönni, és nem ennyit írni egyzserre.