Sziasztok,
Szonce,
Nem semmi a barátnőd h kisebb gondolkozás után végül erre sikerült jutnia. Aranyos h töri a fejét, azért csak óvatosan.
Hát igen valószínűleg Ádám is megérezhette a frontokat, volt belőlük mostanság éppen elég.
Szerintem nem tudsz mást csinálni mint vinni sétizni…. Még ha éppen leülnél egy kicsit mert fáradt vagy akkor is.
Ildi,
Drukkok ezerrel továbbra is h legyen pár napod pihenni az elkészült lakásban. Ki segít a takarításban, pakolásban ?
..
Nagyon sajnálom h ilyen lavinát indítottam el, azért mindenesetre döbbenetes és szomorú hogy ennyire sok rossz kapcsolat többünknél is. Mindenesetre nálunk a lap hogy csudajó kapcsolatot alakítsunk ki a mi kis babócánkkal.
..
Kati,
Örülök h a nátha már elmúlt, naná h minden rendben lesz, Milánnak sok egészséges puszit küldünk.
Budai Gyermekkórház a II. Bolyai utca 5-7-ben van. Még soha nem jártam abban az utcában de a Rómer Flórissal párhuzamos, Margit híd közelében.
Jaspis,
A kártyám megérkezett, azonban nem tudom hogy hogyan is tudom használni. Képtelen vagyok megkeresni a neten a pontos leírást és „használati utasítást”. Valahogy nem vagyok ura az időbeosztásomnak.
Neked is óvatosan azzal a takarítással !!
Krisztacsillag,
Bizonyára lesz még ilyen párszor hogy Bogi nem fog mozogni, ezerrel nyugi, de komolyan.
Közrejátszhat a front, sőt leginkább az. Jó helyen van, anyuci pocijában csak éppen ő is lustálkodik egy picikét. Azért mondom ilyen bizonyossággal ezt mert ezen én is keresztül mentem (párszor). Nem is tudom hányszor kellett a férjemnek visszatartania hogy ne menjünk be a kórházba UH-ra.
Mulan,
Hess hiszti, keményedés és fejfájás !
Sajna hálóinglelőhelyet nem tudok mondani, nekem volt pár darab előlgombolós, mindent anyutól kaptam, parája h mi van akkor ha kórházba kerülök, legyen szép hálóingem.
Apás szülést illetően, nálunk első pillanattól az uccsóig ott volt apa, sokat segített, ugráltattam, kiabáltam vele, együtt nevettünk, masszírozott, simogatott és csinált mindent amivel picit enyhíteni tudta a fájdalmaimat. Rengeteget jelentett h ott volt végig.
A mérést illetően pedig könnyen tudnak 1-1 hetet +/- ba mérni.
Zizi,
Nyugi még befordulhat és tutira be is fog fordulni, sőt ha jól tudom masszírozással is lehet segíteni majd a babát h forduljon. Mondjuk ennek nem olvastam tovább hogy hogyan is pontosan.
Cirkuszka,
Április 26. vasárnap részünkről ok, mi hármasban megyünk és alig várjuk hogy találkozzunk Mindenkivel.
Zita,
Kitartás, már nincs sok hátra.
Vanni,
Pihenj sokat és nagyon vigyázz Magadra.
A ruhákat illetően amiket most vettem azokat most nyárig tudunk használni illetve kicsit nagyobbakat amelyeket pedig ősszel. Persze lutri mert lehet hogy most megindul manóka a növésben, mindegy akkor eltesszük ketteskének vagy majd én is eladom őket.
Rólunk annyi h pénteken Margit-szigeten voltunk, csuda idő volt, sapka nélkül, harisnya, nadrág, body, pulcsiban volt Marcika. Úgy aludt mint a bunda a friss levegőn. Ja és amikor ébren volt akkor ment a csodálkozás h mennyi ember van és csak úgy elmennek/futnak előttünk… nagyon érdekes volt.
Holnap megyünk 100 Folk Celsius koncertre.. kiváncsi vagyok h mit fog hozzá szólni..
Éjszaka azt álmodtam, hogy kislányom született, remélem az életben is hamarosan megtörténik.
Hétfőn megyünk pneumo oltásra, remélem kapunk, ez lenne már a második.. úgyanis olvastam a neten h elfogyott az oltóanyag.
Ja voltunk pénteken bölcsiben, előjelentkezni, azonban nem volt bent az illetékes úgyhogy hétfőn újra megyünk. Ne mondjam h a szívem szakadt meg én nem is tudom mi lesz ha már élesben leszünk és viszem majd először bölcsözni..
Szép hétvégét jó pihit Mindenkinek és írjatok !!!
Zsuzsa