Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Képzeljétek ma volt a doktornő.
Kiderült mi a nyűglődés oka, szegény Beni pocakja tele van levegővel és a doktornő tanácsára szélcsövet kell használnunk. Elég durván hangzik, már előre sajnálom szegényt.
Volt valaki akinek szintén kellett? Kíváncsi lennék, hogy mennyire eredményes, illetve hogy hogyan tűrik a gyerkőcök.

Mennünk kell alvásvizsgálatra is, a beriasztások miatt.
Ez sem lesz egyszerű, lesz orrszonda, meg mindenféle röntgen, EKG, de legalább teljes körűen kivizsgálják és nagyon remélem, hogy nem találnak semmit.

Zsuzsa,
a dokinő elmesélte, hogy miként történik a könnycsatorna átmosása. Hááááát, nem lehetett egyszerű. Gondolom nem voltál bent vele, én biztosan nem bírtam volna.

Kati,
jobban vagytok már?

Mindenkinek további szép napot!

Reni
b.reni

B.reni: Szegény nagyon sajnálom! Szélcsövet csak az ismerősöm a másik fórumban használ és neki bevált (állítólag jókat pukkantott a babája tőle). :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Hát itt vagyok újra.
Sjna kedden este bekerültünk krupp-gyanúval a János gyerekosztályára, bent is fogtak minket. Kivizsgálták Milánt, és kiderült, aszthmája van, és légcsőgyulladása... Az itthoni gyerekorvos szerint nem kellett volna kórházba rohanni, itthon is rendbe jött volna. De könyörgöm még este 9kor is a nyitott ablaknál álltunk, hogy Milán egyátalán levegőt kepjon a nagy köhögőrohamok alatt...
Szóval bent fogtak minket, természetesen vele maradtam, egy nagy ágyban aludtunk ketten. Kapott só-inhallálást, meg ventolint, nagyon sokszor kiszívták géppel az orrát. Rengeteg váladék volt benne, így még szondával is kellett szívni. Szegénykém mindíg keservesen sírt, dehát muszály volt. A tüdeje is sípolt, ezért még szerdán sem engedtek haza. sütörtökön mondták, hogy mivel akkor már nem sípol, miután kiszívtuk az orrát, ezért haízamehetünk. Hát ezt a pár napot az ellenségemnek sem kívánnám...
Sokszor együtt sírtm Milánnal

De mostmár javulni látszik a helyzet szerencsére.

Jajj! Na és mikor fordult Milán hasra először??? Hát a kórházban... :-)

Puszi mindenkinek!

Kati

Kép
tatyi1983

Tatyi1983: jobbulást a fiadnak! Nagyon sajnálom! Remélem nagyon gyorsan meggyógyul!

Kép

Kép

Kép
millye

Kati,
én is gyors jobbulást kívánok Milánnak, Neked pedig kitartást. Nem lesz baj, ne aggódj!

Puszi,
Reni
b.reni

Kati: jobbulást Milánnak!!
de ügyes,hogy megfordult :)
kell visszamennetek dokihoz?
mulan

Mulan: azt mondták, csak akkor kell mennünk, ha újra előfordul a dolog. És a köhögés csak idővel fog elmúlni.

Létezik, hogy a fogzásunk megindul? Egyre több nyál vaín, és fehérkés az ínye. Azt mondják, a fogzás enyhe hasmenéssel, és lázzal, valamint piros popsival járhat.Hát tegnap nálunk ez mind volt. De csak tegnap. M semmi gond szerencsére...

Szép napot mindenkinek

Kati

Kép
tatyi1983

Sziasztok,

Nagy ám errefelé a csend. Remélem azért mindenki jól van.

Krisztacsillag,
Óvatosan azért a kertészkedéssel, tényleg mit csináltál ?

Pékségtúra milyen volt ?

Mindjárt küldöm az anyagot, végre megtaláltam .-)

Éhség: én nem is annyira a 9 hónap alatt, inkább most, mondjuk még soha nem voltam ennyire helyhez kötött mint most….. így legalább egy fix hely ahova Marci nélkül is mehetek az a konyha, ott pedig mehet a bűnözés ezerrel. Olykor olykor azért ránézek az elliptukus trénerre is a teraszon de valahogy nem visz rá a lélek h rá is lépjek.

Azt lehet tudni h mivel is foglalkozol amikor bírósági leveleket írsz alá ?

Szonce,
Köszönöm a levelet, mindjárt megy neked is az összefoglaló.

Jaspis,
Szerintem nagyon jó áron vettétek a babakocsit.

Reni,
Na mi újság a szélcsővel ? Masszírozás nem segít ilyen esetben ? Mikor mentek az alvásvizsgálatra ?
Hát a hangok alapján totál brutál lehet az átmosás, nem voltam bent, a főorvos nem engedte meg h bemenjek…. Azóta egyébként gyönyörű a szeme (is) :lol:

Kati,
Jaj istenem, gyógyuljatok meg nagyon gyorsan. Milánnak millió puszi és jobbulást tényleg.
Amellett pedig hiper nagy gratula a megforduláshoz.
Fogzás lehet lassan ideje már. Kezecskéje nincs a szájában, nálunk Marci olyan furcsán cuppog rajta, húzgálja, olyan mintha dörzsölné az ínyecskéjét. Vannak mindenféle okosságok a fogzáshoz, ismered őket ?

Nálunk semmi sincs, Marcival megbeszéltük h ma ágyban maradunk most is durmol ezerrel. Semmihez nincs kedvem, valószínűleg ez az óra átállítás, mondjuk tegnap pörögtem ám rendesen, de ma semmi. Du lemegyünk sétizni aztán elég is a mai napi feladatokból.
Picit letargiában vagyok 7végén hugommal leugrottunk a szüleinkhez, hát asszem uccsó alkalom volt h anyám látta ezt a kis pockot. Nagyon nem jó a kapcsolatom vele, és már nem változik, egy életen keresztül haragudni fog rám h változtattam a korábbi életemen és most egy hihetetlenül kerek boldog életem van, ja és h ezt a változást az ő jóváhagyása nélkül tettem meg. Úgyhogy a szombatot mondjuk végigbőgtem. Király. Egyébként neki köszönhető h nincs tejem. Meg kellene már ráznom magam és rájönni h csak a férjem a fiam a támaszom…

Már megint teszveszteltem, ruhákat már nem mert kitagadnak itthonról. Ja megkaptam a csajtól a rucikat, kb. 40 db és összesen postával (1000 ft) együtt 7000-t fizettem. Olyan kircsi kabátok, sapkák, rucik vannak benne h csak no.
Cirkuszka, és mindenki ha gondoljátok tudok adni telszámot, elérhetőséget stb. stb.

Szép napos napot mindenkinek.

Zsuzsa

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubuspace: Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet közted és anyukád között... :? nem lehet egyszerű... de amint írtad is az a lényeg, hogy a férjed és a fiad a támaszod. Te biztos, hogy nem leszel ilyen anya... miután anyukádból indulsz ki. Egyébként nem is értem, hogy miért baj az ha kerek az életed és jól megvagytok... miért fáj ez anyukádnak? Egyáltalán mi a baja veled? A húgoddal is ilyen?

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Kubu! Miközben olvastam a leveled, pont arra gondoltam, hogy ne nagyon dühítsd magad, mert nem lesz tejed... Egyátalán nincs már?

Milánom is könyékig van a szájában de már régebb óta. Milyen okosságokra gondoltál?? Ma is volt egy kisebb hasmenés, de váladékból szerencsére már kevesebb van. Viszem sétizni, mert iszonyat, hogy nem alszik. Én meg már kezdek kipurcanni a fáradságtól, megint ott tartok, hogy azt sem tudom éjjel hol vagyok.

Mi lesz a baba-mama talinkkal?

Nincs közületek msn-je valakinek? Ott is tudnánk dumcsizni...:)

Szép napos időt mindenkinek

Kati

Kép
tatyi1983

Sziasztok!

Kati,
örülök, hogy javult a helyzet.

Zsuzsa,
a szélcső úgy tűnik elég jó találmány, Beni jól is tűri, csak nem akarjuk sokat használni, nehogy rászokjon.

Az alvásvizsgálat holnap lesz. Szerencsére kaptunk jó előre időpontot. De már most rettegek tőle, előre sajnálom őt. Olyan kicsi és védtelen és össze-vissza fogják húzni-nyúzni. Persze inkább ez az egy nap szenvedés, minthogy valami komoly baj legyen.
Drukkoljatok majd nekünk.

Az anyukámmal nekem is rossz a viszonyom. A szülést követően jól összebalhéztunk és azóta nem is találkoztunk. Pedig jól jönne a segítsége, meg hát neki sem jó ez az állapot. Megértem, hogy nem lehet könnyű, de próbálj meg nem foglalkozni vele, sokkal fontosabb Marci és a férjed. Neked már ők a családod (nekem is mindig ezt mondják, ha magam alatt vagyok az anyu miatt :) )

A baba-mama találkozót én is támogatom.
Mi lenne, ha a Városligetben vonulnánk fel? :)
Ott legalább elférünk gyerekestől, babakocsistól.

Reni
b.reni

Sziasztok!
Először is jobbulást kívánok Milánnak, de remélem hogy már sokkal de sokkal jobban van.
Velem semmi különös nem történt, ha csak az nem az, hogy darabokra hullott az egyik fogam.
Ma délelőtt voltam a fogorvosomnál, azt mondta, hogy ez teljesen véletlen, hogy ez most így szétesett, mert a többi tökéletesen egészséges.
Csütörtökön megint CTG, már nagyon várom.
Lányok, ti hogy bírtátok az utolsó hónapot? Mert én szenvedek, pedig nem is híztam sokat. Egy kicsi mozgástól is teljesen kivagyok. A másodikra felérve úgy érzem, hogy összecsuklik a lábam alattam. Ez normális?
Ildi

Kép
bcuca

tatyi

Jobbulást Milánnak! Az asztmára milyen kezelést tudnak ilyen pici korban?

bcuca
Én egyre nehezebben :( Lépcsőzni én már nem is próbálok, ma át kellett még menjek a régi lakáshoz (kb. 800 m), ott lifttel! lehurcoltam egy rakás szemetet, majd hazasétáltam. Összesen kb. 1,5 óra volt az egész, de hazafelé már olyan lassan totyogtam, mint egy 70 és a halál közötti kisnyugdíjas :( Nekem a derekam nem bírja a strapát, nagyon hamar megfájdul.

Szombaton megvolt az első ctg, minden rendben volt. Marci hála Istennek aktívkodott alatta, úgyhogy gyorsan letudtuk az egészet. Volt pár keményedés is, bár én azokból semmit nem éreztem. Összeismerkedtem a választott szülésznővel is, ő egy picit csodálkozott, hogy ez az első alkalom (36+6 voltam szombaton). Méjszáj zárt, doki arra a kérdésre, hogy ugye nem szülünk hamarabb csak annyit mondott, hogy ő szülész-nőgyógyász, nem jós :) Ők elég lazán veszik ezt az utolsó hónap dolgot, de nekem kezd a zabszem nőni a fenekemben, hogy itt mindjárt szülni kell...

Gyerekszoba még mindig nincs kész, úgyhogy Marci még köteles ezt a hátra lévő bő 3 hetet bent tölteni :)

Hát lányok, nem irigyellek benneteket az anyukátokoz fűződő viszony miatt :( Mi sem vagyunk túl jóban, de a köztünk lévő 220 km távolság sokat segített a kapcsolatunk normalizálódásában. Jól el vagyunk egymás mellett, hetente 1x beszélünk telefonon, és 3 havonta találkozunk néhány órára. Ez így pont jó, bár a múltkor már közölte, hogy akkor is jön unokázni, a nem akarom.
De azt hiszem, mi még egész jól megvagyunk azok alapján amiket írtok.
jaspis

Szasztok,

Köszönöm Mindenkinek a kedves, vigasztaló szavakat, ne haragudjatok h így kiírtam magamból..

Millye,
Anyu könyörtelenül véleményt mond mindenről, mindenkiről nem érdekli h ezzel kit hogy bánt meg. Neki van egy elképzelése a világról és úgy gondolja h mindenkinek úgy kellene működnie… h mi a baja talán h én jöttem és ezért férjhez kellett mennie….
Húgival is ilyen, de vele kevésbé kritikus, ott inkább a férj kap extra kritikát..

Kati,
Tej egyáltalán nincs, már el is pakoltam a fejőt is, értelme nincs tovább próbálkozni. Ma is sírdogáltam, nagyon rossz ránézni úgy Marcikámra hogy nem tudtam megadni neki azt hogy a cicimből táplálhassam. Egy életen keresztül bántani fog. Utánanézek a fogokosságoknak és mindenképpen megírom..
Hogy sikerült a séta ? Tudtál azért valamit pihenni délután ? Vagy esetleg most éjszaka ?
Msn mentes vagyok, már régóta szeretném felrakni csak valahogy mindig halogatom, de majd igyekszem, ígérem.
Tényleg Cirkuszka akkor most lesz baba-mama tali ?

Reni,
Drukkok ezerrel, sokat gondolok Rátok. Szélcső segített, nagyon örülök.

Ildi,
Yesssss, teljesen normális, szinte az egyik pillanatról a másikra jön az hogy meggondolod minden lépésed, mozdulatod mert valahogy még a levegővétel is nehéz.

Jaspis,
Naná h Marci bent marad, hiszen ő is csak a kész szép babaszobába szeretne megérkezni. Kaphatunk majd fényképet ha elkészült ?
.. nálunk anyu nem is segített egy pillanatot sem, csak mondja h mit nem csinál jól (szerinte) Marci....
na jó befejeztem

Lánykák, ha még bírja a lábatok akkor itt egy jó kis progi !!!!
BabaMamaTudakozó – Kismama Klub!
INGYENES INFORMÁCIÓS NAP KIZÁRÓLAG KISMAMÁKNAK!

HELYSZÍN: Budapest XII. kerület Művelődési Központ 1124 Budapest, Csörsz utca 18.
A RENDEZVÉNY IDEJE: 2009.04.04. 10:00-14:00
Kérjük, jelezd előre részvételi szándékod (apukákat is várunk). A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésünkre.
ugyfelszolgalat@babamamatudakozo.hu vagy 06/30.456.9639.
PROGRAMOK
 ŐSSEJT INFO
Gyakori kérdések, tévhitek és igazságok, praktikus tanácsok. Őssejtek a gyógyászatban, és minden ami őssejt! A Cord Blood Center előadása.
 AZ ELSŐ PELENKÁZÁS
Tedd meg velünk az első lépéseket! Minden, amit a pelenkázásról tudni kell! A LIBERO előadása, ajándék pelenkacsomagok kiosztásával.
 FEJLŐDÉSKÖVETŐ
Nőjünk együtt! Szülői kalauz, avagy gyermekeink képességeinek fejlődése hónapról hónapra a babamamajatek.hu által forgalmazott FISHER PRICE játékok bemutatásával.
 TOVÁBBI PROGRAMOK
BABAKOCSI ÉS KISMAMARUHA BEMUTATÓ – VÁRANDÓS ÉS SZOPTATÓS KISMAMÁKNAK KÉSZÜLT TERMÉKEK BEMUTATÁSA.
 NYEREMÉNYJÁTÉK
Nyerd meg az értékes nyeremények egyikét: őssejt tárolási kedvezmény, babakocsi, LIBERO pelenkacsomagok, FISHER PRICE játékok, 4D Ultrahang és Babamozi.
AJÁNDÉK KISMAMA FOTÓZÁS
Minden kismamáról és családjáról profi fotót készítünk ajándékba.
Üdvözlettel:
A BabaMamaTudakozó® csapata

kubuspace

Kati,

remélem segítség

http://www.kismamablog.hu/fogzas/fogzas

kubuspace

Cirkuszka,

küldtem emailt Neked pár ruháról. Nézd meg őket és szólj majd vissza.

Nagyon köszönöm.

Zs

kubuspace

Sziasztok!

Jaspis!

Asztmára kaptunk hörgőtágítót szirup formában, és hidegpárásítót kell beszereznünk. Emellett ki kell iktatni inden olyan tényezőt, ami ugye hajlamosít a dologra. : kutya-macska a lakásban (nekünk nincs állatunk...), tilos a környezetében doháyozni (csak a férjem dohányzik, e ő is az udvaron), nem szabad olyan dolgokat etetni majd vele, amik allergiát okozhatnak szója, tehéntej), és a sok friss levegő nagyon fontos. gy 10 alá le lehet nyomni az asztmát állítólag. tegnap is volt egy csúnya köhögőrohamunk, ilyenkor a frász kerülget, de szerensére ha hideg levegre viszem, helyreáll a dolog.

Remélem ma is ilyen szép idő lesz. Tegnap elmentünk sétáltunk egy nagyot, így én is felfrissültem egy kicsit, és este 9kor szopi után mindketten Milánnal csak úgy beájultunk az ágyba:-)

Talán ma már jobb a helyzet a fáradtsággal. Fél 8 ig aludtunk.

Kubu!

Köszi a honlap címét. Tök jó dolgokat írnak.. Majd kipróbálok egy-kettőt.

Megyek bedobálom a mosogatógépbe a dolgokat, míg Milán nyugis!:)

Puszi mindenkinek!

Kati

Kép
tatyi1983

Sziasztok.

jaspis: ha jól emlékszem neked is Sóvágó a dokis ugye? Kti választottál szülésznőnek? Ő ajánlott? Ha priviben akarod, akkor ott is jó a válasz. :-)
Nem akarlak elkeseríteni, de a szülésig ez a nehézkesség csak rosszabb lesz, de a szülés után viszont az lesz furcsa, hogy eltűnt a pocak...:-)

Kati: a fogzás és a nyálzás nagyon korán elkezdődhet és rágják már a kis kezüket meg minden. Én is azt hittem, hogy már konkrétan a foga jön, de ilyenkor még nem. Bent a kis ínyében a foggyökök kezdenek el megmozdulni és ez okozza általában a fogzási tüneteket.
Amikor tényleg bújnak ki a fogacskák, akkor az ínye piros lesz azon a részen és közvetlen mellette és meg is duzzad kissé. Persze ha nyugtalanságot észlelsz, akkor érdemes valamilyen homeopátiás szerrel segíteni neki, de kenni szerintem addig nem érdemes és a kenés nekünk nem is segített semmit.

Kubu: Nem kell magadat marcangolni a tej miatt. Egyáltalán nem tudhatod, hogy teljesen normál esetben lett volna-e elegendő tejed, ezenkívül meg a baba sosem fogja ezt a szemedre hányni és a mai világban van sok-sok dolog, amin idegesíti magát az ember, nem kell még tetézni is ezt. Nem te vagy a hibás, mindent megadsz neki ami tőled telik, szereted, imádod, kényezteted!!!
Anyukáddal kapcsolatban megértem a lelkiállapotodat és nagyon sajnálom, hogy anyukád nem tud kiszakadni az önzéséből és nem veszi észre, hogy elmegy mellette az élet úgy, hogy semminek nem tud örülni. Támaszkodj a férjedre lelkileg és próbáld meg feldolgozni a dolgot és kialakítani magadnak egy védekező mechanizmust, hogy nem tudjon folyamatosan a lelkedbe gázolni! Tudom, hogy nehéz, de muszáj. Magad miatt!!!

A találkozót nagyon várjuk mi is. Cirkuszka, adj jelt magadról, hogy mizu és beszéljük meg. Most már talán jön a jó idő és a meleg.
A Városligetet nagyon jó ötletnek tartom, valahol van ott valami tisztás, fűvel meg nyugival ott ideális lenne.
Szerintem ez olyan Húsvét után lesz aktuális nem lányok?

Képzeljétek tegnap voltunk először babaúszáson. Nagyon szuper volt, nagyon élveztük mind a ketten a dolgot. Mindenkinek ajánlom, nagyon nagy élmény!!!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Kubu: küldd el nekem is legyszi a cirkuszkanak küldötteket, kivancsi vagyok milyenek a rucik es a meret nagyjabol egyezik is.
Köszi.

Kép

Kép
silverlion

Szilvi,

ok küldöm csak kellene egy mail cím pls :D

kubuspace

Kubuspace: Ahelyett, hogy anyukád kritizál összetarthatná a családot mint egy tyúkanyó... és büszke lehetne a gyermekeire és az unokájára... :? nagyon sajnálom! Pedig mindenki elfogult a gyerekeivel kapcsolatban én is így vagyok vele... és biztos, hogy tűzön vízen keresztül megvédem őket... senki sem bánthatná őket! De nem vagyunk egyformák... te jó ember vagy és biztos, hogy te máshogy fogod nevelni a gyermekedet! :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Haho,
bocsi az eltunesert de katasztrofa, majd meglatjaok a talin miert nincs erom jonni....

Most is azert jottem mert van kb 3 percem. Es a tali :) Akkor legyen, nekem jo a varosliget csak ugye mi mozgosok vayunk igy esetleg vmi jatszoteres hely kene ott, nem vagyok nagyon ismeros arra, de vki csak tudd ott jatszot :)
Idopontok? hetkoznap vagy hetvege? mi hetkoznap nagyon raerunk! nincs ittholn apa egesz heten ... Igy toletek varok idopontot. hetvege mert amit mondtam aprilis utcso vasarnapja az aprilis 29 vagy elotte egy hettel aprilis 22?

Zsu megkaptam a mailt valaszoltam is Koszonom!
Megyek mert az asztal tetejen van tegnap a tuzhelyrol szedtem le... KATASZTROFA!!!! :x :evil: :oops: bocsi a sopankodasert....

Jovok este talan ha el nem alszom :shock:

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok!

Talival kapcsolatban:
Nekem az április 29 lenne jobb, mert az előtte levő hétvégén Sopronba megyünk az anyósomékhoz!...
Apák nem is jönnek? Csak hogy tudjam, "leadjam-e" apát valahol. (Pesten nem szivesen vezetek, főleg nem a férjem nélkül. De addig majd elfoglalja magát...:) )

Jó éjt mindenkinek!

Kati

Kép
tatyi1983

Sziasztok,

Ma egy kicsit nehezebb napom volt, még mindig az elmúlt hétvége hatása alatt vagyok, ez leginkább abban nyilvánul meg hogy nagyon szúr a mellkasom ami valóban nem jó. Apával ma újra leültünk átbeszélni a dolgokat és arra kért hogy próbáljak ne stresszelni mert rámehetek.

Szilvi,
Köszönöm Neked is a kedves szavakat.
Mennyien voltatok a babaúszáson ? milyen sűrűn fogtok járni ?
Email ment Neked is.

Millye,
Pontosan, ez a negatív példa nagy segítség arra h milyen ne legyek. Szörnyű azért, olyan rövid az élet és tényleg lehetne boldogságban is élni.

Nekem jó lenne a 29 és igen legyen a Városliget, passz a játszóteret illetően ha arra járok majd szétnézek, de van most jut eszembe !!!

http://korlat.bmknet.hu/vakbarat/varosl ... p_nagy.gif
http://www.demszky.hu/hirek/349177.html

ha jól sejtem akkor a jobbcsücsökben van ez a hely

Cirkuszka,
Írtam emailt az árakat illetően ha van valami majd szólok.

Tényleg mi lenne ha az apukák is csatlakoz(hat)nának, az enyém tutira benne lenne pl Merse lefoglalásában jeleskedhetne :lol:

megyek én is aludni holnap sok mindent csinálunk (szokás szerint)

kubuspace

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 07:03-kor.
szonce82

Sziasztok!
Most csak azért írok, mert szörnyű olvasni, hogy ilyen rossz családi kapcsolatok vannak. Én nem vagyok férjnél, de a kedvesem szülei épp úgy szeretnek, mintha a sajátjuk lennék, a fiúkkal is mindig nagyon kedvesek és segítőkészek. Az én szüleim mindig is minta szülők voltak, soha egy árva panaszt nem lehetett tőlük hallani, és a nővéremet és engem is amiben csak tudnak segítenek, és nagyon szeretnek minket.
Nagyon sajnállak benneteket, hogy ilyen családban kellett és kell lennetek, iszonyatos lehet. Nem csodálom, hogy sírdogáltok és nincs tejetek. Én is megkönnyeztem a történeteteket annyira szomorú ezt olvasni. Hát mást nem tudok ehhez hozzátenni, csak hogy fel a fejjel lányok!!!
A lakásunk 8 nap + festés múlva lesz kész, utána lehet költözni, úgyhogy a kisasszonnyal folyamatosan beszélek, hogy nem kijönni hamarabb, és a frontokat sem érzékelni! :) Remélem azért egy - két napot én is az új lakásban tudok majd tölteni még szülés előtt.
Ildi

Kép
bcuca

Szonce82: Nem lehet, hogy fáj a pocakja? Próbáld ki a homeopátiás CHAMOMILLA VULGARIS-t... :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Valóban szomorú, hogy vannak ilyen családok, ahol ilyen problémák vannak, mi sem vagyunk másmilyenek... Szonce miközben a leveledet olvastam, saját magunkat láttam benne.

Férjemet a szülei lesz..rják, unokájukat ugyanúgy...(volt a férjemnek combizomszakadása, marógéppel elvágta az ujját, majdnem amupálni kellet, és látogatni hozzá az én szüleim mentek... /meg persze én..../ Február óta nem érdeklődtek utánunk, akkor voltunk utoljára náluk, akkor ment el a tejem. De most hogy kórházban voltunk, képzeljétek... megint beindult. Nem tudom mi van az én szervezetemmel...

Aztán most hogy kórházban voltunk, most sem hívtak fel minket, pedig tudták hogy mi történt Milánnal. Mindig megkapom mikor elköszönünk hazajövetel előtt: "Aztán vigyázzatok a Pirinyóra..." És ennyi!
Milán keresztanyjával aki szintén soproni, minimum kéthetente beszélünk... Pedig nem rokonunk. Egy főiskolás barátnőm...

Elég szomorú dolog ez, hiszen az első unokájuk. Igaz, hogy most születik nemsokára a második, de már mióta sógornőm terhes, beszédtéma csak ő, és a leendő pici... Milán mintha nem is lenne... Még szerencse, hogy az én szüleimre bármikor számíthatunk, mi is és Milán is. Próbáljuk majd mindenben kárpótolni őt...
Néha ezeken a dolgokon én is sírni tudnék. Elvileg húsvét utáni hétvégén megint megyünk Sopronba,de ha megint elmegy a tejem, itt lesz a vége... Nem ér meg nekem annyit a dolog. Úgyhogy majd szorítsatok, hogy ne vegyek semmit a lelkemre... A keresztszülőkkel találkozunk, amit már nagyon várok, és maximálisan erre fogok koncentrálni:)

Elég a nyavajgásból! Ne haragudjatok!
És valóban nekünk az a dolgunk, hogy a gyermekünknek és párunknak mindent megadjunk, amit lehet, szeretetben nevelgessük őket, és a többi nem számít... :)

Tali: Szóval nekem az ápr. utolsó vasárnapja lenne jó. Hétköznap nem tudunk sajna menni... Az a dátum pedig ápr. 26. Igaza van Szonce-nak.

Holnap megyünk doktornénihez, aki eldönti, kell-e még szednünk hörgőtágítót, vagy sem, mi a helyzet a kis mellkasában! Úgy izgulok. Még köhög, de a náthája nagyjából már elmúlt Milán úrfinak. Reméljük mostmár minden rendben lesz...

Puszi mindenkinek!
Kati

Kép
tatyi1983

Szonce: próbálj meg úgy sétálgatni vele, hogy a karodon fekszik, de hason. Nálunk ez mindig bejön. Még ha nem is fáj a hasa... de hasfájásra ez kifejezetten jó...

Kép
tatyi1983

silverlion
Küldtem privit.

kubuspace
Megkaptam én is ezt a programajánlót, ami bemásoltál a múltkor. Te megkaptad már a kedvezményre jogosító kártyádat tőlük? Én még az ősszel regisztrált a baba-mama expon, azóta a reklámanyagokat küldik ezerrel, meg telefonon is hívtak már, de a kártya még mindig nem jött meg :(

bcuca
Szurkolok a felújítás miatt! De ugye tudod, hogy az átadással még nem lesz vége a megpróbáltatásoknak? :(
A mi határidőnk március 8 volt, ma reggel fél 8 óta őrzöm a mestereket, ma jöttek vége az utolsó simításokat megcsinálni. Persze mindent összedisznóznak megint, takaríthatom végig utánuk az egész lakást újra, grrrrrr

Tali: Majd gondolok rátok erősen 29-én, én bőven gyermekágyas leszek akkor azt hiszem. Majd a következőre csatlakozunk :)

Család: Egy idő után szerintem hagyni kell elmenni azokat, akik nem akarnak mellettünk lenni. Ha én nem érdeklem őket, akkor én minek erőlködjek? Én nem túl régen jöttem rá, hogy nem feladatom megváltoztatni a szüleimet, vagy elfogadom őket ilyennek, és annyi kapcsolatot tartunk, ami mindkét félnek épp megfelelő, vagy rágom rajta magam, de akkor sem jutunk előrébb. Persze ez nekem is eltartott 30 évig...

Nekem pont abból van/lesz most problémám, hogy 14 éves korom óta megszoktam, hogy magamról gondoskodjak, és egyedül oldjam meg a problémáimat. Párom családja meg egyáltalán nem ilyen, mindig, mindenki segíteni akar, ez most a felújításnál is kijött, meg már persze a gyereknél is pedzegetik. Anyós a hazajövetelünk utáni két hétre konkrétan fel akart költözni hozzánk. Egyáltalán nem vagyok szokva hozzá, hogy elfogadjam a segítséget (nekem soha senki nem akart segíteni), és bár ezt hallom mindenkitől, hogy fogadjam csak el, mert szükségem lesz rá, egyszerűen nem így vagyok összerakva.
jaspis

Sziasztok!

Nagyon lemaradtam, de most bepótolok mindent:

Tatyi,
örülök, hogy jobban van Milán… én úgy hallottam, hogy az asztmára a sóbarlanos túrák nagyon kedvezően hatnak. Szoktak ott programokat is szervezni piciknek, de sajnos nem tudom, hogy hány éves kórtól lehet ezeken részt venni.

Kubuspace
Sajnálom, hogy így alakul a dolog az anyukáddal, szörnyű lehet… szerencsére én el sem tudom képzelni, hogy mit érzel, mert én soha nem vesztem össze anyukámmal… nekem az is elég, hogy 200 km-re lakik apukámmal és az öcsémmel és csak 3-4 hetente látjuk egymást, de igyekszem 2-3 naponta hívni őket. Szerencsére én az anyósomat is nagyon szeretem, ő is engem, látom rajta, hogy mennyi boldog és nyugodt, hogy én vagyok a fia felesége. Ő is biztosan sokat segít majd nekünk, ha világra jön Bogi, főleg, hogy néhány utcával arrébb vásárolt egy telket… nyáron kezdi az építkezést. Először sokkolt, hogy ilyen közel költözik, de aztán rájöttem, hogy óriási segítség lesz… csak azt sajnálom, hogy az én anyukám ritkábban látja majd a kis unokáját.

Ne keseredj el a tejcsi miatt… nem Te tehetsz róla… ez olyan összetett dolog… persze a feszültség nem tesz jót, de ha a bűntudat mardos, akkor sem lesz jobb… csak magadat teszed tönkre… én a munkám miatt voltam néha kiakadva, de a férjem sokat segített… semmi és senki nem ér annyi, hogy rámenjen az egészséged, főleg, hogy ott van az a pici, akinek Te és a párod vagytok a legfontosabb a világon és akit nektek kell felnevelni. Vigyázz magadra, miatta is…

Gyorsan válaszolok a kérdéseidre:
Csak óvatosan kertészkedem, megnyírtam egy-két bokrot, sepregettem kicsit és összeszedtem a faágakat… semmi megerőltető… ma is ki kellett mennem, annyira szép idő van… de ma megálltam a sepregetésnél. 

A pékségtúra felejthető volt… sajnos itt sincsenek friss termékek, csak csomagoltak, ezeknél pedig én simán finomabbat sütök magunknak… állítólag a Boráros tér környékén van jó gluténmentes pékség, de nekem az elég messze van… szóval maradunk annál, hogy én sütöm a gluténmentes kenyeret és a sütiket.

Felszámoló biztos vagyok, cégeket szüntetek meg. A bíróságoktól kapjuk a munkát, nekik kell elszámolnunk… ezért a bírósági levelezés, de ez most az utolsó saját ügyem volt, már egy ideje szándékosan nem szignálnak rám saját ügyet, hogy emiatt ne kelljen beszaladgálnom.

Kipróbáltam a teszveszt, egy szoknyát próbáltam megszerezni, de 5 licitelés után feladtam… nem az enyém lett… 1 ft-tal indult és 4 eFt lett belőle… a babaholmik vásárlása pedig még mindig várat magára… de lehet h a 6. hónapban már nem fogom bírni megállni.

Bcuca,
én már rosszul vagyok, ha fogorvoshoz kell mennem… állítólag nekem sem a babától van, de ezt én nem hiszem, hiszen 2 hónap alatt 3 fogam tört le…

Én még csak a 23. héten vagyok, de már most nagyon el tudok fáradni. Másfél órás vándorlás után végem… nekem is a derekam fájdul meg. Tegnap egy bácsi csinált nekem helyet a villamoson… úgy ítélte meg, hogy szükségem van rá. Édes volt a kiskölyök, akit felállított..:)
De ma már bátor leszek és kocsival megyek... ma megyünk a 4D-s ultrahangra… remélem látjuk majd Bogi arcocskáját. 

Ismeritek Annamarit vagy Anikót a szülésznők közül? Nekem őket ajánlottak…

Múlt héten Bogi szerdán úgy döntött, hogy ő nem mozog 3 teljes napon keresztül… pénteken este, már csak azért nem zokogtam, mert nem akartam megijeszteni a férjem… de szerencsére picurka megsajnálta az anyukáját és szombaton reggel arra ébredtem, hogy mocorog… és azóta meg sem áll… hallottam, hogy van olyan, amikor nem érezni a mozgásokat, de olyan ijesztő megélni….

Bocsánat a kisregényért...

Szép napot Nektek!

Kriszta

Kép
krisztacsillag

sziasztok!

megígértem hogy megírom a vasárnapi Annamaris találkát,csak eddig sajnos elég vacakul voltam.. úgytünik ezek a keményedések,hisztik,és fejfájások időszakát nekem..

Szóval megegyeztünk,hogy hívjuk Annamarit majd még indulás előtt (11körül)hogy tutira ráérjen persze az óraátállitás miatt kicsit elaludtunk..persze hajnalban több wc járat az megvolt,de sikeresen visszaaltattam magam.. :) aztán anyukám hívott f12kor hogy na akkor mikor megyünk a találkozóra..
Nektek sikeres volt az idő átálitás? :)
De a lényeg, hogy bementünk, találkoztunk. Nagyon kedves volt. több mint 1,5órát voltunk nála beszélgettünk,megmutatta a szülőszobákat,és az elsőn lévő szobákat is. Kérdezgettem pl. az apás szülésről-mert mi ezt tervezzük,de kíváncsiak voltunk ő miket mond,mivel kb mindenben bizonytalanok vagyunk..-szerencsére ebben is nagyon segítőkész volt,és mesélte hogy van olyan kispapa aki ki-be szaladgál szülés alatt,de bent is lehet maradni végig,akár még egy paravánt is szereznek,ha a kispapa nem bírja a vért..és tényleg mindenre nagyon nyitottak :) nagyon nagyon megnyugtatott. de tényleg kb. mindenben..
kedves volt,és tényleg mindenre válaszolt és segíteni akart.és nagy mázlink is volt,mivel kb sehol senki nem volt..így nagyon ráért:)
szóval nagyon jó volt és megnyugtatott a gondolat hogy ő biztos bent lesz, mivel apuka még nem 100%ban biztos,báár egyre inkább :)
nálatok volt apás szülés?
mondtam neki h pénteken megyek a dokihoz,meghogy remélem nem kell majd befeküdni.. ő is mondta hogy ne aggódjak. és hogy reméli akkor már megvan a kórházas csomagom..mondtam hogy izééé...még folyamatban..erről jut eszembe: hol lehet kényelmes elölgombos hálóinget kapni?..az még nincs..
persze más sincs..de a táskát amibe pakolni kéne már már kimostuk! :) ez csak az első lépés..de gondoltam igy a 30.hét körül még elég ennyi...de nem..
Jaj,és voltunk 4d-uh on és láttuk a picurit :) most is lánynak tünt. az uh.os néni legalább 10percig mutogatta hogy kislányunk lesz:) már mi jöttünk zavarba...
de nagyon jó volt látni hogy jól van :)
persze most is 1héttel kisebbnek mérték...
na majd pénteken meglátjuk mit mond a doki!

amúgy a találkára mi biztos nem tudunk menni majd a keményedés-fekvés miatt..de a beszámolóra és esetleges fényképekre már most előre is vevő lennék!! :)
mulan

Kriszta,
én Anikónál szültem és nagyon merem ajánlani.
Nagyon kedves volt és segítőkész, nekem nagyon sokat segített, hogy velem volt.

Reni
b.reni

Sziasztok!

Én is szomorúan olvasom, hogy mennyi a rossz kapcsolat anya és lánya között. :-( Mivel nekem is lányom lesz, kicsit félek, nehogy én is elrontsam valahol.
Anyukám és köztem is nagyon sok volt a konfliktus jópár évig, de az utóbbi időben valahogy mindeketten megtanultuk tiszteletben tartani, hogy sok dologban nagyon különbözünk. Persze ehhez mindkét fél akaratára szükség volt.
Viszont most, hogy jön az első unoka, lehet, hogy borulni fog a törékeny egyensúly. :?

Mulan, köszi a beszámolót. :-) Azóta én is felvettem a kapcsolatot az egyik szülésznővel, de ő azt javasolta, hogy csak a 35. hét tájékán beszéljünk részletesebben.

Kedden kiderült az UH-n, hogy a baba még mindig harántfekvésben van (32. héten). Kicsit aggódni kezdem emiatt. Nem tudjátok, hogy meddig kell befordulniuk? Úgy nem szeretném, ha így maradna és császár lenne a vége.

Nagyon köszi!
zizi27

Sziasztok,
Nekem a tali ugyben mindegy hogy mikor van, en apa nelkul vagyok hetfotol csutortokig utana itthon van de o nem nagyon jonne ilyenre :S na mindegy... 29 nekem is jo es most neztem tenyleg szerda, akkor mit szoltok egy aprilis 26 vasarnap dutan varosliget?akinel szeretne papa jonni johet persze :)
teszteljuk az idegeit apukaknak Mersevel majd :D

Annamarinal szultem :) egy szoval tokeletesseg :)

a szulok kapcsolataba nem tudok mit irni... nalam sajnos nem el anyukam, sem a ferjem anyukaja.... 22 eves letemre mindent en csinalok a gyerek korul semmi segitseg.... 2 hetes kora ota dolgozik kint a ferjem kulfoldon hetfotol csutortokig... mit ne mondjak jol birom.... de nem panaszkodni akarok! Megyek mert alszik ilyenkor van idom magamra talan...
Jovok meg!
irjatok meg hogy akkor kinek jo a 26dika!

Kép

Kép
cirkuszka

sziasztok,

ami a szülőket illeti...
én bár jóban vagyok a szüleimmel,de úgytünik ők pont most utaznak külföldre.. szerencsétlen véletlenek egybeesése...de azért eléggé kiboritó...én anyósomékkal nem nem jövök ki túl jól..mindenről megvan a véleménye és hiába hagyom rá a dolgokat amennyire csak tudom..még mindig úgy érzi vissza kell szereznie tőlem a kicsi fiát és harcol is érte hogy minél inkább irányíthassa az életét és ezáltal az enyémet...pedig engem még szeret is..de nem tudja elviselni hogy valahol,valamit ne ő irányítson..

Zizi:nekem azt mondta a dokim a befordulással kapcsoltban hogy volt nála olyan kismama is akinek csak a szülés előtti napon fordult be a babója és hogy ne idegeskedjek ezen is-nálunk farfekvéses volt még legutóbb a dokinál- de most a 4d uh-n már fejjel lefelé volt.kiváncsi vagyok a dokinál majd pénteken mit produkálunk :)
mulan

Sziasztok

Itt vagyunk még egyben, elvileg még 2 hét van hátra. Már kezdek belenyugodni, hogy Julcsi igen jól érzi bent magát, és kivárja az idejét. A méretei alapján pedig már igazán kijöhetne :) Bár ahogy néztem ebben a topikban már sok óriásbébi született :lol:

Kedden megvolt a 3. ctg, szívhang tökéletes, fájás semmi.

De legalább itt a jóidő, ma is napoztunk kicsit a teraszon. :) Séta viszont már nagyon nem esik jól :(

Sajnálom, hogy ilyen nehéz nektek a családdal. Én nem panaszkodhatok, nálunk mindenki nagyon izgatottan és boldogan várja az első unokát (mindkét családban). Anyukámra biztosan számíthatok majd, viszont nem az a típus, aki mindenáron segíteni akar, és nem fog mindenbe beleszólni. Szóval szerencsés vagyok, bár erre nem olyan rég jöttem csak rá, korábban azért nekünk is voltak súrlódásaink, de aztán sokat változtunk mindketten.

Anyósomékkal már kicsit nehezebb lesz, ők is tündérek, csak teljesen más világban élnek falun, ezért az ő dolgaikat néha nehezen tolerálom. Ettől félek egy kicsit, hogy ők szeretnék ha minél hamarabb és gyakrabban látogatnánk őket, nekem viszont a picivel annyira nem hiszem, hogy lesz kedvem menni.... No, de majd alakul, annyira biztos nem lesz vészes a helyzet.

Babamamatalira most még biztos hogy nem tudunk menni, de talán a következőre.

Remélem a babáitok jobban vannak már, ez a jó idő biztos mindenkinek jót tesz!

üdv
Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Nekem tökéletes az ápr. 26 vasárnap... Hogy Apát visszük-e, hát valószinű, még nem tom :D

Szép napos idő van, reggeltől-estig sétálnék...

Most rohanunk bevásárlókörútra... Hidegpárásítót kell vennem az asztma miatt. Ma azt mondta a doki, hogy még 2 napig szedje a gyógyszert Milán, és egyébként gyönyörű, látszik, hogy szopizik, gyarapszik, és makk egészséges az asztmát leszámítva.
Csípő szűrésre és uh-ra rákérdeztem, hogy mi mégis mikor kell menjünk. "Jajj Milán még nem volt?!"- volt a válasz. Jól elfelejtett szólni.
Hol van a Budai Gyermekkórház?? :)
Hétfőn kell időpontot kérni.

Kati

Kép
tatyi1983

Sziasztok!

Bocs a betolakodásért, azok olvassák tovább, akik szeretik a természetet, a kirándulást, és szívesen járják / járnák az erdőt kisbabával is.

Készítettem egy kirándulós-babakocsis honlapot, ahol összegyűjtöttem azokat a túrákat, amik babakocsival bejárhatóak. Vannak könnyű, bármilyen kocsival megtehető utak, és nehezebb, csak sportbabakocsival teljesíthető kirándulások is.

www.kirandulababa.turistautak.hu

Remélem sokaknak hasznos lesz a honlap.
Nagyon várom a ti útvonalaitokat is, hogy még több túralehetőség közül lehessen választani. Ha valakinek van kedve küldeni útvonalat, vagy töltse ki a honlapon található táblázatot, vagy csak írja le pontosan, hogy merre járt, és én elkészítem a túraleírást.

Kirándulós fórumot is nyitottam, mert a honlapon még nincs ilyen:
Társalgó - Programok, ajánlatok - "KIRÁNDUL A BABA" - babával kirándulók fóruma

Itt a tavasz, jó túrázást kíván a KIRANDULABABA!
Kép

sushy

Zita
Már kezdtem azt hinni, hogy elmentél szülni, mert már régen jelentkeztél.

Én tegnap voltam CTG-n, de dokival nem találkoztam, mert nem volt bent, mert ügyeletes volt éjjel. Szerencsére nálunk is minden rendben van, bár egyszer fel kellett ébreszteni a babucit, mert nagyon aludt, de ébresztés után 1-2 perc múlva ismét aludt, így nem lett felkeltve többet.

Ildi

Kép
bcuca

Nem, még mindig egyben, de szívesen vállalom a következő szülést a topikban, én már úgy érzem, teljesen készen állunk. De hát majd Julcsi eldönti. :D Annyira azt éreztem, hogy előbb fog jönni, de most már néha azt hiszem, hogy kitöltjük a 40 hetet...
Tudom, kicsit türelmetlen vagyok :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!
De jó nektek, már babakocsis talit szerveztek! A legközelebbire remélem már én is tudok majd menni...

Hű, lemaradtam az eseményekkel, próbálok visszaolvasni lányok, mentségemre szóljon, hogy fekve dolgozom és közben nagy beszerzésekben voltam neten keresztül és a babaszoba is most készült el most már majdnem teljesen... a 33 hétben kezd melegedni a helyzet, pláne, hogy én is folyamatosan keményedek a fevés ellenére.

Mulan, mi a Brendonban találtunk elöl gombolós isteni hálóinget, 3500ft, hófehér, lehet fehéríteni, és 100% pamut, ajánlom nagyon. A 36-os a legkisebb, nekem mindíg 36-os kellett mindenből, na, ez kicsit nagyobb méret, ha 38-as vagy. akkor elég bgarantáltan a 36-os vállban is és hosszban is... :)

Szülésznő: én is Annamarit szeretném, még Cirkuszka ajánlotta, a jövő héten fel is hívom... az én párom sem lesz bent a szülésnél.

Zita, kívánok neked rövid, "könnyű" szülést....

Sushy,, nagyon jó a kiránduló lap!

Tatyi,
nem tudtam pontosan visszaolvasni, de mikortól lettek a tünetek a picivel, ami miatt elvitted az orvoshoz?

Kubuspace,
én nem merek még nagyobb ruhácskákat beszerezni neten, mert nem tudom milyen méretekkel születik majd, és hogy milyen tempóban nő, és nem tudom kiszámítani az évszaknak megfelelően, hogy mit érdemes megvenni a picurnak. Majd kitapasztalom, ugye? Vagy te hogy vásároltad a rucikat?

Szilverion,
még régebben írtam neked, Molnár doktornál szültél, ugye? Tényleg nagyon császárellenes ő? Én félek, mert mondta, hogy az átlagnál nagyobb a baba feje, és én csak 158 cm vagyok, kicsi, vékony termet... Neked a méret miatt volt nehéza szülésed? Megvan esetleg a története, ahol megosztanád velem is?
vanni

Sziasztok,

Szonce,

Nem semmi a barátnőd h kisebb gondolkozás után végül erre sikerült jutnia. Aranyos h töri a fejét, azért csak óvatosan.

Hát igen valószínűleg Ádám is megérezhette a frontokat, volt belőlük mostanság éppen elég.
Szerintem nem tudsz mást csinálni mint vinni sétizni…. Még ha éppen leülnél egy kicsit mert fáradt vagy akkor is. 8)

Ildi,

Drukkok ezerrel továbbra is h legyen pár napod pihenni az elkészült lakásban. Ki segít a takarításban, pakolásban ?

..
Nagyon sajnálom h ilyen lavinát indítottam el, azért mindenesetre döbbenetes és szomorú hogy ennyire sok rossz kapcsolat többünknél is. Mindenesetre nálunk a lap hogy csudajó kapcsolatot alakítsunk ki a mi kis babócánkkal.
..

Kati,
Örülök h a nátha már elmúlt, naná h minden rendben lesz, Milánnak sok egészséges puszit küldünk.
Budai Gyermekkórház a II. Bolyai utca 5-7-ben van. Még soha nem jártam abban az utcában de a Rómer Flórissal párhuzamos, Margit híd közelében.

Jaspis,
A kártyám megérkezett, azonban nem tudom hogy hogyan is tudom használni. Képtelen vagyok megkeresni a neten a pontos leírást és „használati utasítást”. Valahogy nem vagyok ura az időbeosztásomnak.

Neked is óvatosan azzal a takarítással !! :!: :!:

Krisztacsillag,

Bizonyára lesz még ilyen párszor hogy Bogi nem fog mozogni, ezerrel nyugi, de komolyan.
Közrejátszhat a front, sőt leginkább az. Jó helyen van, anyuci pocijában csak éppen ő is lustálkodik egy picikét. Azért mondom ilyen bizonyossággal ezt mert ezen én is keresztül mentem (párszor). Nem is tudom hányszor kellett a férjemnek visszatartania hogy ne menjünk be a kórházba UH-ra.

Mulan,

Hess hiszti, keményedés és fejfájás !
Sajna hálóinglelőhelyet nem tudok mondani, nekem volt pár darab előlgombolós, mindent anyutól kaptam, parája h mi van akkor ha kórházba kerülök, legyen szép hálóingem.
Apás szülést illetően, nálunk első pillanattól az uccsóig ott volt apa, sokat segített, ugráltattam, kiabáltam vele, együtt nevettünk, masszírozott, simogatott és csinált mindent amivel picit enyhíteni tudta a fájdalmaimat. Rengeteget jelentett h ott volt végig.
A mérést illetően pedig könnyen tudnak 1-1 hetet +/- ba mérni.

Zizi,
Nyugi még befordulhat és tutira be is fog fordulni, sőt ha jól tudom masszírozással is lehet segíteni majd a babát h forduljon. Mondjuk ennek nem olvastam tovább hogy hogyan is pontosan.

Cirkuszka,

Április 26. vasárnap részünkről ok, mi hármasban megyünk és alig várjuk hogy találkozzunk Mindenkivel. :D :D :D :D

Zita,

Kitartás, már nincs sok hátra. :lol: :lol:

Vanni,

Pihenj sokat és nagyon vigyázz Magadra.
A ruhákat illetően amiket most vettem azokat most nyárig tudunk használni illetve kicsit nagyobbakat amelyeket pedig ősszel. Persze lutri mert lehet hogy most megindul manóka a növésben, mindegy akkor eltesszük ketteskének vagy majd én is eladom őket.

Rólunk annyi h pénteken Margit-szigeten voltunk, csuda idő volt, sapka nélkül, harisnya, nadrág, body, pulcsiban volt Marcika. Úgy aludt mint a bunda a friss levegőn. Ja és amikor ébren volt akkor ment a csodálkozás h mennyi ember van és csak úgy elmennek/futnak előttünk… nagyon érdekes volt.
Holnap megyünk 100 Folk Celsius koncertre.. kiváncsi vagyok h mit fog hozzá szólni..
Éjszaka azt álmodtam, hogy kislányom született, remélem az életben is hamarosan megtörténik.
Hétfőn megyünk pneumo oltásra, remélem kapunk, ez lenne már a második.. úgyanis olvastam a neten h elfogyott az oltóanyag.
Ja voltunk pénteken bölcsiben, előjelentkezni, azonban nem volt bent az illetékes úgyhogy hétfőn újra megyünk. Ne mondjam h a szívem szakadt meg én nem is tudom mi lesz ha már élesben leszünk és viszem majd először bölcsözni..

Szép hétvégét jó pihit Mindenkinek és írjatok !!!

Zsuzsa

kubuspace

és akkor az egyik legfrissebbbbbb képünk

Kép mosolyogj !

kubuspace

jaaaa és Marci mikor fordult meg ? Naná h akkor amikor éppen apával játszik én meg pont kimegyek egy percre a szobából... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

kubuspace

Sziasztok!

Na végre írtatok! :D Bár tudom, mindenki nagyon várta a jó időt, így érthető, hogy ritkábban írtok:)

Vanni!

Milán márc. 22-én vasárnap kezdett csúnyán köhögni, hétfőn elvittem a gyerekorvoshoz, kedden este meg elkezdett fulladva köhögni... aznap este vittük be a Jánosba. azt mondták, szerdán LEHET hogy hazahozhatom, de még szerdán is azt mondták, hogy maradunk... így csütörtökön jöhettünk haza.

Kubu!
Gratulálunk az átforduláshoz! Hát Marci nem teketóriázik... Jó hamar megfordult! Na nemsokára már futhattok utána :D :D
Hiába na ügyes fiú!:)

Mi is dobunk egy frissebb képet!

Kép

Átfordulás után:-)

Puszi mindenkinek

Kati

Kép
tatyi1983

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 07:04-kor.
szonce82

Sziasztok.

Mindenkit irigylek nagyon, akik ebben a gyönyörű időben kint múlatták az időt a szabadban.
Sajnos nagy valószínűséggel a hétfői babaúszáson összeszedtünk egy heveny középfülgyulladást. Nem mondom, ez valami borzasztó, csütörtök hajnalra lett lázas Boti és azóta non-stop lázas.
Csütörtökön voltunk háziorvosnál is és fül-orr-gégén is, de igazán semmit nem tudtak mondani, majd szombat hajnalra kezdődött az igazi "buli". Így mehettünk az ügyeletre vele. Ráadásul azzal is megjártuk, mivel ahova tartozunk elvileg, ott kritikán aluli módon viselkedtek velem/velünk a telefonba, így fordultunk a Budai Gyermekkórházhoz. Nagyon jó kis dokit fogtunk ki, sajnos már adta is a picurnak az antibiotikumos receptet.
Na ennyit a babaúszásról, pedig annyira élveztük.

vanni: Én valóban nagy babát szültem, de Sóvágó dokinál, szóval nem tudom, hogy császárellenes vagy sem.
Nem írtad a baba fej méretét, de nekem a 38. héten (ez a szülés előtt egy héttel volt) 9,9 volt. Ehhez volt egész pontosan 4910gramm. A kitolás volt nehéz, nem fájdalmas vagy rossz, csak nehéz és fárasztó.
Sajnos amikor én szültem tavaly májusban, akkor még más volt itt a társaság és nem igazán volt kíváncsi a szüléstörténetemre senki, szóval nincs nekem olyan. :-(

Kicsit megkésve, de nekünk is jó elviekben a 26-a, nem tudom még, hogy Apával vagy nélküle megyünk, majd elválik, mennyire szeretne éppen akkor jönni. :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok,

Kati,
Milán gyönyörű azon a képen.
A fordulást illetően én azt hittem le vagyok maradva, mert az egyik fórumon olvasgatva a Marci korú gyerekek már régóta forgolódnak. De természetesen nyugodt vagyok, hiszen szépen ügyesen csinál mindent.

Szonce,
Milyen volt a séta ? Jól sikerült a napotok ?

Szilvi,
Jaj de sajnálom ezt a középfülgyulladást. Egyáltalán erre fel lehet készülni ? Mi volt az ügyeleti telefonban ? Agyrém tényleg h milyen állapotok vannak ha már az ügyeleten is bármi megtörténhet. :shock:

Szerintem Mindenki beszélje rá az Apukákat hogy jöjjenek ők is. Nagyon várom már a találkozót, szuper lesz, érzem. :lol: :lol:

Mellékelten küldök pár képet a hétvégi bandázásunkról, a képek magukért beszélnek... :D

kubuspace

100 Folk Celsius yeaaaaaah
a legifjabb rajongó, és ez nem a photoshop műve :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép