Benta: Az Akadémia levegője néha nehéz is tud lenni
De amikor csak volt nálunk előadás, bizony én is felszöktem az emeletre. Emlékszem, hogy pont a szülinapomon volt dínós előadás egész nap, én meg mondtam a főnöknek, vagy felenged, vagy kiveszek egy napot
Tök jó volt! Most néztem megint lesznek jó előadások, de én a várba fel nem mászok, mert még utóbb elkapnak könyvelni is.
Csillagtáncos: gratula a nyereményedhez
Jaj de jó is izgulni kicsit, hogy sikerül-e vagy mi van. Mondjuk én utolsó percben szoktam licitálni
Gondolom mennyire utálhatnak akik elől elvittem a cuccokat. Nagyon jó árban vetted meg, úgy 15 körül láttam a DM-ben.
Tabati: én sem láttam babás mosószert. Állítólag van direkt babás mosószer meg öblítő is, de akit csak kérdeztem senki nem tudta mi a neve és hol lehet kapni
Jó kis segítség mi? Állítólag a folyékony mosószer jobb, de mondjuk a mi ugrálós ezerötszáz éves sógor mosógépünkbe nem lehet rakni, mert rögtön kifolyik. Ha minden igaz kapunk apukáméktól húsvétra mosógépet, meg hűtőt
de csak akkor kapjuk „kézhez” ha valóban külön leszünk, nehogy valakinek megtetszen. Jaj komolyan mondom jobban örülök ezeknek, mint gyerek koromban a játékoknak
Heni: igen én voltam a gyógyszertáros
1200 Ft volt a 30 db-os Tena lady extra betét, és 240 Ft volt darabja a Tena hálós rögzítő nadrágnak. Hogy ez utóbbi ára a méret szerint változik-e azt nem tudom. Mosható, könnyű, kényelmes. Aztán elvileg van olyan 4-es kiszerelésű eldobható bugyi is több méretben az nemtom mennyi, mert császár esetén annak pont rossz helyen van a derékgumírozása.
Mimmi férje Köszönjük a tájékoztatást! A lényeg, hogy mind a mama, mind a baba jól van
Buci babák a legszebbek!
Netes vásárlás: Elvileg mindkét lapon (tesz, vatera) az üzletkötés és lebonyolítás határideje 2 hét. Úgyhogy nyugi, senki nincs kifutva sehol ahogy néztem. Sokan szeretnek „rajt ülni” nekem több eladó is megjegyezte, hogy nagyon gyors vagyok a 3 napos bonyolítással. Viszont a mailekkel vigyázzatok. Mindig írjátok be, hogy kértek visszaigazolást a levelekről, mindent mentsetek el az üzlet végéig. Egyébként a citromail sokszor nem viszi át a leveleket, eltűnik a ködben.
Iszonyúan fáj a fejem ma. Kimentem a boltba mert reggel lusta voltam, azt hittem jobb lesz, mert meleg van, kabát sem kell. Hát nem. Mondjuk anyós fél 10-től 12-ig nyomta itt a sódert az is biztos közrejátszott. Egyébként kellett nekem kimenni. Bűnöztem
emlékeztek talán vagy lehet csak itthon nyavajgok már hetek óta szőlő után
Hát a spar-ban 50%-osan volt. Vagy 15 percet álldogáltam a pult előtt, már odajött a biztonsági őr is, hogy jól vagyok-e. Aztán végül csak annyira mondogatta az a szőlő, hogy egyél meg, hogy vettem egy fürtöt. 200 Ft volt, most is itt van előttem, egyenlőre nézegetem
nem is merem megkezdeni.
Spórolni kéne mert ugye sok kicsi sokra megy, de egész télen otthoni ráncoskás almát, meg teszkós narancsot ettem, már annyira kívántam. Mondjuk apukámék pont tegnap hoztak pár szem banánt, meg kiwit. Előbbit nem ehetem meg, utóbbi meg még kemény.
Enni meg amúgy sem tudok ma. Emma úgy feltúrta magát, biztos megint hason alszik, mert apró kaparászásokat alul érzek, nagyobb löködést a bal csípőmnél, a gyomrom meg mintha a torkomba lenne. Néztem a tükörben totál fenn van a pocim, a kis fenekét biztos kinyomta. Többször kapta már rajta a doki, hogy így fejjel lefelé hason összegömbölyödve van
Rá még nem hat úgy a gravitáció. Vagy tornász lesz, vagy rúdtáncos amilyen hajlékony
Egyébként is azt mondják, hogy jó hosszú combja van.