Új privát üzeneted érkezett!

Niki, ha jól vagy, sztem simán bevállalhatod. Baj biztosan nem lesz, és Zell am See gyönyörű... én sem hagynám ki a helyedben! Max 2 óránként pihi, és nem lesz semmi baj. :)
Nagyon szép pocid van már Neked is! :) Nekem ma jegyezte meg a szomszéd bácsi, hogy "Henike, már egész szép kismamaformája van." Aranyos volt... és hát eldicsekedett, hogy ő is nagypapa lesz, nálunk kislány születik majd augusztus közepén. Beni körül lesz véve szebbnél szebb lányokkal.... :wink:

Anuk, nagyon sajnálom... :( De most nem egészen értem a szitut. Jól értem, hogy anyósodnak van egy kicsi lakása, amibe ti költöznétek, csak rendbe kell tenni? Az sem világos, hogy miért kell ilyen sok időre "hazaköltöznöd" Rod nélkül Emmával? Lehet, hogy írtad, de nem találom... és hát vszínű, hogy hülye is vagyok. :(

Noémi, tök jó, hogy jól vannak. Sok puszit küldök nekik... :) És örülök, hogy alakul a lakás.
Amadea, Ti hogy álltok? És Süniék?
Tabati, gyógyulgatsz?

Heni

Kép
szheni

valaki kérdezte, h melyik Liberot vettük: a new born 28 dbost...

Amadea: ehheza Kushies-hez is lehet venni hozzá tartozó belsőt, ugye? ÉS ha a textilpelussal használod, akkor legkívül van ez a Kushies, alatta a textilpelus és ahhoz még gondolom kell valami? Vagy nem? ELég lassú a felfogásom a pelus ügyben, nagyon űgy tűnik... :oops: :)

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

újabb dilemma: pelenkázótáska. Szerintetek miben különbözik egy sima válltáskától? van benne vmi bébis extra? Egy prospektusban láttam, h anyukahátizsák van, és abban van vmi hűtőrekesz a cumisüvegnek- ilyet tudnak ezek a táskák is? Látom, még vmi pelenkázólapot írnak-de azt meg gondlom külön is lehet venni... Akkor ezek szerint ez csak az anyukák meghülyítésére van újfent, és semmi extrát nem tud?

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

most találtam a teszveszen, teljesen új avent kézi+ 2 cumisüveg + 10 db via pohár 9000 Ft :lol: és már csak 14 óra, amiből ugye a legtöbbet átalusszuk... :lol: reménykedem

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Magdi!

Kicsit lemaradtam, de örülök, hogy végre megérkezett a jogsid és furikázhatsz! :wink:

Csillag!

Szerintem jól látod, a pelenkázótáska csak lehúzás. Én egy sima hátizsákot fogok kinevezni erre a célra. :wink:

Köszi lányok, már jobban vagyok, már csak néha van totál bedugulva az orrom, igaz, ha fújom, akkor picit fáj a homlokom... :roll: tegnap óta, de nem romlott, meg óvatosan próbálok orrot fújni. Remélem nem homloküreg gyulladás kezdődik, hanem csak a sok fújástól fáj már.

Kép
Kép
tabati

Szép jó reggelt mindenkinek!

Csillag, a pelenkázótáska: nem minden pelenkázótáska olyan, amire rá tudod fektetni a bébit, mert simán olyan anyagból van, mint a hátizsák. De lehet kapni külön hordozható pelenkázólapot, amit betehetsz és ott veszed elő, ahol tudod. Az én pelenkázótáskámat kaptam, a színe nem kimondottan olyan, mint a babakocsié, de rá tudom akasztani, ez az egész táska műanyag. Nincs benne semmi különleges, még egy cumisüveg tartó sem, bár ez egy eléggé régi modell. Pelenkázólapom viszont van, így sztem nem fogok nagy ügyet csinálni a pelenkázótáskából, ha úgy adódik... persze vmi kell, ha orvoshoz mész, vagy olyan helyre, ahol tisztába kell tenni Borcsát, de én ha nem kaptam volna ezt a táskát, vszínű úgy csináltam volna, mint Tabati. Sikerült a mellszívó?

Magdi, most nézem csak! Megjött a jogsid!! :):) Gratulálok! És még GPS-t is kaptál... nagyon jó dolgod van Drága! :)

Tabati, hát reméljük, hogy nem homloküreg-gyulladásod lesz. :( Ezek a pedagógusok!!! Miért nem maradsz otthon, ha beteg vagy?

Heni

Kép
szheni

Helló csajok!

Gyorsban, míg a csöppöm fel nem ébred.
Olyan lábszárgörcs ébresztett, hogy a szülési fájdalom (emlékeim szerint) közelébe sem léphet. Cudar volt, hullámokban jött, persze mikor? Mikor felállni készültem.
Úgy néz ki jön a tavasz, hurrá. Ellenben ennek örömére engem is kerülget valami nyavalya, elég gyönyörűen bírom köszörülni a torkom, mintha valami mindig ott lenne.

Tegnap eccerűen nem volt időm jönni. Látom lemaradtam arról, hogy Magdi elkezdte a békés Bp-i gyalogosokat rettegésben tartani. Jól teszi. Gps? Barátom, anno mikor én kaptam meg a jogsim, az akkori pasim 5 szál szegfűvel lepett meg. Igaz, ennek közel 14 éve. Változnak az idők...

Pelenkázótáska: tényleg nem nagy ügy, csak legyen valami amit megpakolsz alkalom adtán. Először nem volt semmilyen, másodszor sóginőmtől kaptam egyet, olyansmit amit Heni leírt, ellenben a műanyag mivoltából kiindulva nem bírta a telet, hideget, szépen megadta itt-ott magát. Harmadszorra megajándékoztam magam egy, a babakocsi színével, márkájával megegyezővel. Hát van hozzá pelenkázólap, minőségi. Ez jó szolgálatot tesz, ha sokat vagy a babával úton. Ki is használtam. Ellenben van olyan része is amit Csillag említett, a cumisüvegnek fóliázott zseb.....sajnálattal kell mondanom, hogy cart ér. Szépen kilukadt valamelyik körben. Ráadásul Aventes üveg igen, tejesüveg méretű Nuk üveg már nem is fér bele.
Ezek ellenére én ceretem, klassz, mert a bébjárgánnyal ugye kompatibilis, szépen rá lehet patentolni, óriás a térfogata, könnyű. No, de most pl. ahogy anyagilag állunk, ismételten nem venném meg. Jól lehet nélküle létezni. Aki meg nem autózik, hanem többet tömegközlekedik, annak tényleg a hátizsákos megoldás praktikusabb.

Na megyek magnézium készletet megdézsmálni.

Kép
kissmanó

Ja, s míg eszemben van.....

Noémi: pocilakó kisfiadnak holnapra boldog első névnapot! :wink:

Kép
kissmanó

Noémi, ha már Kissmanó megelőzött, én is gratulálok Áronnak az első névnapjához, Neked meg boldog szülinapot kívánok! :)

Heni

Kép
szheni

:D De korán fenn vagytok. Mondjuk én is :( Anyós jön, valami pénzügyi tanácsadóhoz akar elcibálni, bár fogalmam sincs miért. Úgysem írok alá Rod helyett semmit, a pénzügyeinkről meg nem fogok neki semmit mondani. (Gondolom anyós így akarja kiszedni mennyink is van)

Noémi ma reggel én is ránéztem a naptárra, mondtam is, hogy Áron nap van ma :D Gratulálok, és Neked is szülinapod alkalmából :D

Pelenkázó táska: Hát én kaptam a babakocsihoz :) Meg vettünk a DM-ben olyan 10 darabos mosható vagy eldobható pelenkázó lapszerűséget, nekem az megfelel utazáshoz-orvoshoz. Mondjuk láttam olyant, amihez volt pelenkázó, meg külön rekeszek mindenféle kencének, cumisüvegnek stb stb, de valami 6-7 ezer ft.

Jaj mit is akartam...na megvan. Rod már megint olyan hülyeséget álmodott :D Azt mondta 11 gyereket szültem, de abból sajnos csak 9 maradt meg, de azoktól sem fértünk el. Mondtam is neki mi vagyok én macska? Kérdeztem tőle, hogy hánynak látta a pofikáját, és nézett meg jobban. Erre, hogy 5-öt dajkált végig, aztán ébresztett a vekker!
Hát nem tudom, nem akarok még egyszer várandós lenni, nemhogy még 4*. (Remélem tényleg csak sokat evett az este, azért álmodott össze vissza, nem pedig jósálom volt. Amit én álmodok az viszont úgy 80%-ban be szokott jönni)
Vendég

Sziasztok!

Csajok: most én vagyok a hülye, vagy ma még csak április 1. van? Nem holnap lesz ápr. 2. és Áron névnap és Noémi szülinapja? :shock: Áprilisi tréfa?

Niki: én is mennék.

Heni: látom neked is megtetszett a vonalzó! :wink:

Noémi: sztem még Nándi sem fordult be, vagyis van még helye forogni.

Csillag: Nándi is előszeretettel parkol a bal oldalon, kisebb-nagyobb dombokat, hegyeket mutatva. Imádnivaló!

Pelenkázótáskát én is lehúznak találom és marha drágák újonnan. Szóval majd vmi extra nagy válltáskát beszerzek. Sok zsebbel.

Kissmanó: este nem veszel be Mg-t? Nekem akkor ált. nincs lábszárgörcs.

Nem aludtam jól, nehezen sikerült elaludni, mert sehogy nem volt jó, sokszor fenn voltam, a fiam is aktív volt, meg néha beszúrt a hasam (gondolom a szalagok).
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Kissmanó, felvidítottál így korán reggel :D Változnak az idők, igen, 14 éve még én sem kaptam volna gps-t :D Igaz, most is meglepett, de tényleg kell, mert autóval a kerületünkön kívül nemigen találnék el sehová... bár azt is mondják, ne használjam sokat, mert soha nem tanulok meg tájékozódni. Hát nem tudom, mindenesetre nagyon élvezem a vezetést, bár tényleg még csak a környéken rallyzom :)

Heni, Tabati, köszönöm a gratulációt :) Olyan jó érzés végre, hogy nem kell cipekedni, bár nem olcsó dolog egy autó fenntartása, de azért nagyon megkönnyíti az ember életét...
Heni, remélem a gyomrod jobban van már!

Anuk, sajnálom a lakást :( Azért remélem, minél előbb úgy rendeződnek a dolgaitok, hogy hármasban lehessetek :)

Pelenkázótáska, jó, hogy írjátok, nekem az egyik üzletben ígérték, hogy felhívnak, ha megérkezik amit kinéztem, de nem hívtak. Végülis mindegy, csak elfelejtettem, hogy még azt is kellene venni, majd jól körülnézek ez ügyben én is. Bár annyi beszerezni valónk van még, mostmár kezdek én is aggódni, hogy minden a helyére kerül-e, mire megérkezik a kisfiúnk... megyek is, mielőtt dolgozni kezdek, megnézem az egészségpénztáras dolgot, mi is venni fogunk ilyen keretből cuccokat, csak még meg kell néznem, hogy miket :)

Szép napot mindenkinek! (az idő itt mondjuk nagyon borús, de remélem napközben kisüt a nap)
Magdi
magdii

Jó reggelt!

Magdii, gratula a jogsihoz!

GPS-story 1: síoktatásra vittem a fiúkat, Buda, tök ismeretlen rész. Férjem odaadta a gps-t, hogy avval majd odatalálok. Aha, csak gőzöm nem volt, hogyan kell használni. Szóval a 8 éves kezelte a gps-t és navigált, mert neki meg tök egyszerű az összes ilyen műszaki cucc. Hihetetlen, ezzel születnek, szerintem. Odataláltunk, vissza meg már megjegyeztem az utat. Szerencsére évek múlva is visszatlálok oda, ahol 1x már jártam.

GPS-story 2: Szigliget, keressük a várat. 20 perce közrözünk a faluban, ide-oda irányít a cucc minket. férjem már kezd bepipulni, akkor már szóltam neki, hogy szivi, ha kinézel oldalra, kb. 100 m a vár álljunk már meg :lol:

Tabati,
gyógyulj! Mit tanítassz, kolléga?

Manó,
mintha határozottan kevesebbet jönnél, miőta visszakaptad a lányod. Nem értem, miért? :) Nekem a hasam keményedik, de rettenetesen, max. mg mellett. Sokszor nem kapok levegőt. Este nem bírtam hanyatt fekvésből oldalra fordulni, annyira befeszült, a pasim gurított át. Más simán megszülne ilyenektől, én ezzel együtt fogom túlhordani a gyereket és megyek majd hosszú, zárt méhszájjal szülni :roll:

Niki,
mi a döntés, mész?

Annyira nyomi az idő, nincs kedvem semmihez. Vásárolni akartam menni, de ahhoz sincs erőm.

Szép napot!

Benta

Kép
benta

Ide viszem a fiúkat délután, hogy szokják az Akadémia levegőjét :D :

http://www.mta.hu/index.php?id=filmklub

Krisztiánnal voltunk már itt, após kapott valami díjat, de akkor még a hasamban lakott.

Kép
benta

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam. Álmomban a szülőszobában feküdtem és jött a szülésznőm, hogy 32. hetes vagyok és sehol egy fájás, menjek szépen haza, mert még nincs itt az én időm....

Tabati!
Jobbulást!!! Kamillateás gőzölést próbáltad? Nekem be szokott válni...

Csillagtáncos!
Igen, ebbe is lehet venni spéci belsőt, de sima texilpelussal is lehet. Utóbbi variációhoz én használnék ilyen plusz betétet. Terveim szerint kipróbáljuk így is-úgy is és majd meglátjuk, mi válik be.

Pelenkázótáskám nekem sincs. Egy vállra akasztható strandtáskaszerűséget szemeltem ki a célra. Ez szerintem olyan dolog, ha úgy látom, hogy nagyon kell, majd megveszem utólag...

Heni!
Köszi kérdésed, egyenlőre terv szerint haladgatunk....pénteken jönnek az ablakosok, jövő hét elején a festő és ha Isten is megsegít, jövő hét végén becuccolhatunk....

KépKép
amadea

sziasztok!

már csak 52 perc, és még senki sem licitált, el sem hiszem, hogy megnyerhetem ennyiért! :lol: Van neki egyhordozókendője is, L-es, viszont nem válaszolt még, mert megkérdeztem, h milyen hosszú. Pedig jó lenne egytől venni mindkét cuccot, és Bp-n még át is tudom majd venni. Reménykedek :lol:

Pelelnkázótáska: akkor az, amit 15000ért láttam a Brendon honlapján, biztos beszélni is tud :lol: Nekem is van egy jó kis hátizsákom, majd használom azt, vagy veszek egy szimpla oldaltáskát, az úgyis elkelne már (és gyanítom, h feleannyi mint a pelenkázótáska). Ezt az eldobható alátétat jó, hogy írtátok, majd veszek a DM-ben. Tényleg nagyon hasznos, és nekem fogalmam sem volt, hogy van ilyen.

Benta: ezek nagyon jó kis filmek! Megnéztem az ajánlót, és én is menni akarok! De az előzőekre is! :lol:

Amadea: egy utolsó kérdéss: amit a textilpelenkába raksz betét, azt hol veszed és milyet? mert gondolom az már eldobható. Bár a monapel moshatót is kínál.

Noémi: boldog szülinapot, Áronnak pedig holnapra névnapot! :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Niki: Én mennék a helyedben, ha jól lérzed Magad, biztosan nem lesz semmi gond, sőt kifejezetten jót fog tenni szerintem egy nagy kirándulás, gyönyörű tájakon!

Noémi: Szuper, hogy már otthon vannak az Ikrek az Anyukájukkal, Te következel! :-) Én várok holnapig a köszöntésekkel! :lol:

Anuk: Sajnos már én sem tudom követni egészen pontosan az eseményeket, de azt tudom, hogy én nem leszek addig nyugodt, amíg nem költözünk be a házunkba, és belegondolni abba, hogy Neked még a saját "kincseiteket" is féltened kell, illetve kimenteni- hát ez nem Kismaminak való aggódás- sajnálom. Viszont az nagyon jó, hogy a Szüleid és Tesód segítenek első szóra.

Csillag: Én vagyok az, aki amint megvettük a babakocsit, már az e-bay-en meg is találtam hozzá a tökéletes, színben harmonizáló pelenkázó táskát is. Az angol e-bay-en licitáltam rá, Tesóm kint lakik és ő postázta haza. Nagyon szuper, van benne pelenkázó lap, üveg tartó, külön nejlonos rész a koszos pelusnak- ha kell, stb. Samsonite és 5.000 Ft volt. Decemberben vettem, örülök, hogy van, de már nem biztos, hogy megvenném "mostani fejemmel". :)

Manóka: Én is arra szoktam rá az elmúlt hetekben, hogy estére időzítem a magnézium+kalcium adagomat, így elkerülhető a reggeli görcs, viszont ha kihagyom, rendre megérkezik reggelre a húzódás.

Ma nagy események várhatóak, mire hazamegyek elvileg leszállítják az ajtókat és a Nellike szobájába a szőnyeget is! Alig várom!

Puszi Nektek mára is!

Kép
cincibabus

Csillagtáncos!

Nekem Baby Bruin van, a Tescoból származik(ez a legolcsóbb, nem biztos, hogy a legjobb is, na de hát ajándék ló...). Van mosható és eldobható verzió is. A Monapel oldaláról szintén lehet rendelni mindkettőt. Sőt, a tegnap belinkelt babyfun oldalról is. A mosható betét plusz felszívóréteget képez, a papír pedig a kaki egyszerűbb eltávolítását teszi lehetővé.

KépKép
amadea

Amadea: köszi! :lol: :lol:

Megnyertem 9000 Ft-ért a teljesen új mellszívót+2 cumisüveget+ anyatejtárolókat! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Puszedli Drága, miután Te vagy a "párom", kötelességem megvédeni Téged :D : nem vagy hülye, és ma tényleg április 1. van. :) Noémi szülinapja Áron napján van, amit április 2-án ünnepelnek ( ha jól emléxem), de miután Kissmanó ennyire figyelmes volt, hogy köszöntötte Noémit és Áront, gondoltam, már én se maradjak ki a sorból. :)
Benta, képzeld, ma voltam a suliban megint. Le kellett adnom a táppénzes papíromat... a főnök persze megint megdicsért, hogy milyen szép vagyok (:) hogy miért nem mondott ilyeneket régebben.... :)) Olyan aranyosak voltak a kollégáim, már az a pár emberke, akivel összefutottam... jó volt velük eltraccsolni. :) Viszont a volt osztályommal nem találkoztam, mert vmi sulin kívüli programjuk volt. Hát ezt nagyon sajnáltam, mert bár szinte minden gyerkőccel napi kapcsolatban vagyok a neten, jó lett volna látni őket. Szegénykéim ma tudták meg, hogy nem lesznek ma suliban.

GPS-storym nekem is van. :) A bnőmékkel mentünk Olaszországba tavaly nyáron. Ők GPS-sel jöttek, mi gondoltuk, elvisszük a térképet. Ők mentek elöl, mert húzták a lakókocsit, Miki gondolta, diktálják ők a tempót... a lényeg, hogy olyan utakra navigált a GPS, ami nem volt a térképen, de talán azért, mert út sem volt. A GPS szerint egy szántóföldön kellett volna keresztül mennünk, a térképen elég ingoványosnak tűnt a terep. Végülis nagy nehezen sikerült megfordulni a lakókocsival a másfél sávos úton, de aztán már csak a térképre hagyatkoztunk.

Cinci, Ti is felújítotok? :) Milyen bevállalós banda vagyunk! :) De persze, ezek a kis lurkók sok mindent kihoznak az emberből...
Amadea, örülök, hogy minden rendben halad. Noémi, Ti végülis már teljesen készen vagytok?

Ja, és mégegy: a tanácsotokra lenne szükségem: van egy kolléganőm, imádom, nagyon jó fej. Tavaly júniusban elveszítette az első babáját, azóta nem lett még várandós. Elmentek dokihoz, mert elvileg 2 hónap után próbálkozhattak volna megint, de kiderült, hogy vmi gond van nála a peteéréssel, a lényeg, hogy Closyt kapott. Sokszor panaszkodott már, hogy milyen mocskok a kollégák, mert folyton azt kérdezgetik tőle, hogy "Mikor mész már szülni?", és persze, hogy nem rajta múlik, nem is esik neki jól, hogy ilyenek. Elég gyakran találkozunk, amióta viszont panaszkodott, igyexem kerülni a témát, és nem kérdezősködni, hogy van-e vmi fejlemény... ma viszont úgy vettem észre, egy kicsit neheztel azért, mert nem kérdezősködök. Na, persze nem durva a dolog, de nem tudom, mivel tennék jót... ő még véletlenül sem mondana semmi rosszat, sőt, nagyon örült, amikor kiderült, hogy én már nem megyek dolgozni, úgy vettem észre, őszinte is, és nem akarom megbántani. Nem tudom, melyikkel csinálok nagyobb bajt: ha kérdezek vagy ha nem. Ti mit tennétek? :?

Csillag, ügyes vagy! :)

Heni

Kép
szheni

Heni: ti akkor jóban voltatok, nem? Mert akkor tőled biztos nem venné bántásnak, ha kedvesen érdeklődnél. Sőt, lehet, h jól is esne neki, h nemcsak bunkók faggatják.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Jó reggelt Mindenkinek!

Először is köszönöm a köszöntéseket, magam és Áron nevében is! Azért annyit hozzátennék, hogy az én szülinapom is holnap van - szóval nem bolondok napján születtem! :):):) (4 óra mentett meg)

A pelenkázótáskáról: én nagy táskaguru vagyok - van is egy tonna otthon. Az én véleményem az az, hogy a pelenkázótásrkák rondák. Főleg az nem tetszik, ha macis, vagy állatmintás: mégiscsak felnőtt hordja.
Egy helyen tetszettek a b.boom-ban, de ott 20 ezer felett vannak...

Így én nem is akartam venni, de a babakocsihoz kaptam egyet. Szerintem ez is rém ronda - arra fogom használni, hogy ha megyünk valahova - hosszabb távra, akkor fogok belepakolni, de kizárólag úgy, hogy a babakocsira rakom, nem magamra! Nekem vannak nagyobb táskáim. a pelusból majd berakok párat + törlőkendőt (abból is van 10 db-os) és a DM-ben kinéztem egy hőtartós cumitárolót.

Puszedli tegnap azt olvastam, hogy első terhességnél a 36. hét környékén szokott a baba befordulni..ezt még sehol sem olvastam, de kissé megnyugtatott, hogy még van idő! Ettől függetlenül jobban örülnék ha már befordult volna Áron. (bár még most sem tudom, hogy befordult - e, de tegnap határozottan másképp volt mint előtte - most jobb oldalon van egy nagy dudor, remélem az a popsija)

Benta, nagyon jók ezek a GPS-es story-k. Én is nagyon szeretnék - talán majd karácsonyra!

Csillagtáncos, remélem azóta megnyerted a licitet. Ha megvan a csaj mail címe, beszéld meg vele a kendőt is! Nekem már útban van az ágyneműm, és pénteken kapom meg a báránykákat is! :):)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Látom Csillag, közben megnyerted!

Heni, ez nehéz ügy! Én szerintem kérdezz rá, aztán hagyd hogy ő irányítson! Ha beindul, és beszélni kezd, látni fogod, hogy igényli, ha lepattint, akkor se vedd sértésnek!
Ez tényleg nehéz ügy, és én saját tapasztalatból mondom, hogy hol így hol úgy reagál rá az ember. Ráadásul ez emberfüggő is!
Én a legjobban egy olyan barátnőmmel tudtam megosztani az ilyen gondjaimat, aki hasonló cipőben járt. Aztán mikor terhes lettem, még én éreztem magam kényelmetlenül, és igyekeztem nem traktálni a terhességemmel - most már szerencsére ő is babát vár - 8 hét van közöttünk, így újra helyre állt a rend! :)

A felújításról: még hiányzik pár dolog, de amint meglesznek a függönyök is, felteszem az első képeket! Remélem legkésőbb vasárnap!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Cinci,
egy Samsonite-ot 5000.-ért én sem hagynék ott, az tuti, biztosan ki fogod használni.

Csillag,
gyere, csatlakozz! Kár, hogy messze vagy! Az előzőek is nagyon jók lehettek, de csak pár napja vettem észre, nem igazán reklámozzák.

Kép
benta

Heni: akkor jó! Már hirtelen azt hittem átaludtam egy napot! :lol:

Kicsit megkavarodtam. :oops:

Csillag: gratulálok!

Noémi: én majd holnap köszöntelek!
azért én is örülnék, ha befordulna, de végül is idő még van, és kevés faros baba van.

Heni: én biztos nem kérdezném. Megmondanám neki, hogy érdekel a dolog nagyon, majd ha akar ezzel kapcsolatban mondani vmit, mondja, de nem nem akarok mindig kérdezni, mert tudod, hogy nem esik neki jól.
Vendég

Csillag!

Gratulálok a vételhez! :wink:

Amadea!

Köszi a tippet, pont íyg gőzölök már 3 napja, nekem is szokott használni, de most nem nagyon veszem észre. :roll: Mindegy, struccpolitikát folytatok, óvatosan fújom az orrom, így nem fáj a homlokom, ha meg nem fáj akkor nincs is semmi baj. :lol: Na, de komolyan, azért már javulóban vagyok.

Heni!

A maival együtt még 2 nap, aztán pénteken ügyintézés, majd 2 hét édes pihenés! :wink: Amúgy lelkiismereti okokból nem maradok itthon, mert ha nem megyek, akkor mindig azt mondják, hogy nehogy kiirassam magam, mert nem tudnak helyettesítőt küldeni a gyerekeknek. INkább mondjam azt a szülőknek, hogy majd bepótolom. Na persze!!! De mikor?? Szombat, vasárnap? :shock: A szülők meg tandíjat fizetnek, én sem örülnék neki, ha csak úgy elmaradnának az óráim amit kifizettem. Persze én moshatnám kezeim, de mégiscsak én állok kapcsolatban a szülőkkel, akik bizonyára megértenék, ha elmagyaráznám nekik, mi a helyzet, de már többen így is ki vannak akadva a sulira ilyen-olyan okok
miatt. :roll:

Jó az új vonalzód! :wink: És hétről hétre heylére kerülnek a puzzle darabkák? :)

Benta!

Jót nevettem ahogy elképzeltem, hogy párod arrébbgurít... :lol: Bocsánat, tudom ez neked nem a vicces kategória volt, csak ahogy leírtad... :oops: Érdekes, mert én mostanában egyáltalán nem szedem a magnéziumot és semmi bajom. Eddig is csak akkor kaptam be egyet-egyet, ha éreztem, hogy a hasam keményedik. Persze éreztem már én is éjjel azt, hogy ha nem feszítem vissza a lábam, akkor nagyon be fog görcsölni, de megúsztam. :roll:

Dm-es pelenkázó lap!

Köszi, akartam is kérdezni, hogy hol lehet ilyet kapni. Én is beszerzem.

Tudom, hogy talán volt már téma, de babáknak mosószert, meg öblítőt is be lehet szerezni a dm-ben? Tegnap néztem, de nem találtam, de eléggé siettem, lehet, hogy csak elkerülte a figyelmem!

Tökmag!

Elfelejtettem írni, hogy mostanában nem megyek tornázni, mert ezer, meg ezer dolgom van péntekenként...meg most, hogy lesz szünetem, találtam közelebb hozzánk egy másik tornát olcsóbban, kipróbálom, mondjuk csak 2 alkalommal tudok menni, mert aztán megint dolgozom, de mindegy. Talán utána megint felbukkanok nálatok is! :wink:

Párom ki volt akadva amúgy ezen a sejtbankos szerződésen. Azt mondta, hogy tuti nem szakember írta, mert sokkal konkrétabb jogi szakkifejezés van a természeti katasztrófára, (de asszem ezt írta is) Csak azért írtam, mert ez az egész olyan egyoldalú. Ha nem tetszik a szerződés, akkor ők tuti nem alakítanak rajta, max. azt mondják, hogy menj másik társasághoz. Pedig szerintem a szerződés lényege éppen az, hogy a két fél egyetértésben megállapodjon valamiben. Én nem értek hozzá, csak elgondolkoztam józen paraszti eszemmel.... :oops: :lol:

Kép
Kép
tabati

Heni!

Szerintem sem lehet belőle baj, ha rákérdezel, te biztosan érzékenyen teszed majd, nem úgy, mint a kollégáid. Főleg, hogy érzed, hogy szeretne róla beszélni. Persze ha pár szóban elintézi akkor nem érdemes tovább folytatni a témát, de ezt te biztos érzed majd és megoldod. :wink:

Kép
Kép
tabati

Halihó!

Heni: Igen, mi is, de nem felújítás, hanem egy 2 éve tartó építkezés végéhez közelítünk! :-) Majd teszem fel én is a képeket.

Köszönöm a megnyugtatást Benta, most megnyugodtam én is! :lol:

Kép
cincibabus

Tabati, igazad van. Én is kaptam vmi hasonló szerződést, de még nem nagyon volt időm átolvasni a tájékoztatót sem...

Köszönöm a segítséget lányok, meglátom majd vasárnapig. (Vasárnap találkozunk megint.) Addig gondolkodom majd, hogy mi volna az arany középút. Aztán lehet, hogy a fiúk megoldják a gondot és ha már egyszer szóba került, akkor esetleg megkérdezem, és igazad van Noémi, ha akar, úgyis beszél róla, ha meg nem, akkor nem erőltetem. És talán az ember tényleg egy barátjától nem tolakodásnak fogja fel...

Anuk, azt hiszem, Te vetted már meg a gyógyszertárban a csomagot. Mennyibe kerül a betét az eldobható bugyival? Emléxel még rá?

Heni

Kép
szheni

Puszedli, én is azt olvastam, hogy a babák 95%-a fejfekvéses, így remélem nem mi tartozunk majd abba az 5%-ba. Egyébként én is és az öcsém is farosak voltunk - és mindketten természetes úton születtünk - de hát ugye ezt ma már nem engedik. De utánanéztem: anyukámnak hátrahajló méhe van, ami pont erre hajlamosít - az enyém szerencsére nem az, szóval minden reményem megvan!

Tabati, azt mondják nem jó öblítőt használni a babáknak, mert állítólag az allergizál legjobban. Ennek ellenére én is vettem! A bocskai úton lévő elefáni babadiszkontban 690 Ft-ért Chicco márkájút. Koncentrátum, 4 liter lesz beszőle. Úgy gondoltam, kb. annyi mint a lenor, szóval kipróbáljuk, de én most úgy gondolom mosószerből maradunk a sparos splendornál.

Képzeljétek már csak a gyerekülésünk hiányzik. Írtam a csajnak akitől van a babakocsi, de még pici a lánya, így nem valószínű, hogy oda fogja tudni adni, mire nekünk kell. Ráadásul lábzsákkal adná, ami a hordozóra szerintem tök felesleges. Hétvégén anyuval láttunk ugyan ilyet az elefániban, és megkapom szülinapomra! :) Úgy örülök!
Viszont egy teszveszes vevőm kiborított: eladtam a kibontott erkélyajtónkat. Annak ellenére hogy én vagyok az eladó írtam a csajnak. Írtam neki 1 hete hétfőn, hogy ha a héten (ez múlt hét volt) el tudjuk intézni az ügyet, akkor nekem megfelel, ha KP-ban odaadja az összeget, ha nem akkor szívesen tároljuk még, de kérem utalja át az összeget. Nem válaszolt. Felhívtam, majd közölte, hogy a szombati munkanap miatt nem tudnak érte jönni. Újra kértem, hogy oké, de akkor utaljon. Erre ma még mindig nincs pénzt. Írtam neki, hogy legkésőbb ma utaljon, hogy ha át akarja venn, hogy tutira megérkezzen a pénz. Erre még neki állt feljebb, hogy én lehetnék egy kicsit megértőbb...hát az agyam eldobom. Írtam is neki, hogy én írtam mailt, hívtam telefonon, a tárolást is felajánlottam, 1 kérésem volt, a pénz. Nem hiszem, hogy én ne lennék megértő... :twisted:
Na mindegy! Állítólag már utalt!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi, ne is mérgelődj! A vaterán én is megjártam a csajjal, akitől a mellszívót vettem... képzeld, azt hiszem, csütörtökön este ütöttem le 4200Ft-ért egy Pesztonka mellszívó-orrszívót, amit kétszer használt, bár az orrszívó része nem volt használva. A képeken, amiket kértem róla, teljesen újnak látszik. Másnap reggel felhívtam őt, mondtam neki, hogy 10-én megyünk dokihoz, akkor át tudom venni tőle a Nyugatinál. Kiderült, hogy a 3-as metró vonala vagy kora reggel jó, vagy 5-6 között, mert a férj akkor megy dolgozni. Hát én nem tudok felmenni érte az 5 órási vonattal. Kértem, hogy akkor küldje el postán, de persze csak akkor, ha vállalja a garanciát, hogy ha megkapom, nem lesz hibás. Azt mondta rendben van. Át kellett volna utalnom a pénzt, de nem jött bankszámlaszám. Tegnap felhívtam, gondoltam, hogy talán elfelejtette, de azt mondta, átküldte a megadott emailcímre. Oda viszont nem jött semmi. Adtam másik email címet, oda tegnap este 10 körül jött email a bankszámlaszámmal... ma Miki délelőttös, úgyhogy csak 2 után tudok utalni neki, mert Miki kell az internetbankhoz. Illetve az ő telefonjára érkező sms kód. Szóval... remélem, nem neheztel...

Heni

Kép
szheni

Hát igen Heni, nem mindig egyszerű.
Csak az zavar, hogy még ő mondja azt, hogy én nem vagyok megértő...más odaírja az aukció oldalára, hogy a leütéstől számított 8 napon belül fel kell venni a kapcsolatot + utalni a pénzt máskülönben negatív értékelés mellett újrahirdeti a terméket.
Ezzel ellenben, én kerestem, stb. és még én nem vagyok megértő...

Mindegy, nem éri meg!

Ez lesz az utósülés:
Kép

azt hiszem...:)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Most próbálok visszaolvasni, egész hétvégén nem sikerült. Szinte csak aludni jártunk haza, anyukáméknál voltunk. És a héten is csak rohangálok, meg takarítok, mosok stb.

Ácica, a Balázs név nekem is nagyon tetszik, de mégsem nevezhetem el a fiamat az első nagy szerelmemről. Meg aztán apa tegnap kiérdemelte,hogy az ő választása legyen a nyerő. (de erről majd a végén írok) Egyébként még a Benedek is nagyon tetszik.

Betét, szülés után: Anuk, kibontottad amit vettél. Én a barátnőmtől kaptam pár db Tenát, (persze még veszek) de ami nem tetszik benne, hogy nem szárnyas. Nekem az ilyenek soha nem jöttek be, mindig elcsúsztak. Most is ettől tartok.

Anuk, sajnálom,hogy nem jött össze a lakás. Mindenkinek jobb lett volna, ha megszabadultok anyóstól. Jegyzem meg a költözzetek haza ötlete elég őrülten hangzik.

Csillag, én a Corában vettem a cumisüveges Avent mellszívót. 8.000.- volt. Érdemes benézni, mert mindig van ez-az leárazva. Most pl. az összes Fischer Price játék le volt. De látom már megnyerted, gratulálok, jó áron vetted.
Már nem emlékszem melyik napokra írtad a szülésfelkészítőt. Nálunk most indult, majd leírom priviben mi volt.

Tabati, a DM-ben van valami Gabi mosószer. Kifejezetten babáknak. Még nem néztem meg, csak kaptam hozzá kupont.

Pocakméret: nekem 93cm.

Tegnap voltam dokinál. Kérdezte,hogy állok a hízással, majd végignézett rajtam,és közölte,hogy jól. Bébi már befordult, állítólag már marad is, bár néha úgy érzem,hogy keresztben van. A méhszájam kicsit már megrövidült, C2000, de azt mondta,ez már nem baj, akinek már volt pl. vetélése, annál normális.Kaptam vasat, remélem nem lesz tőle székrekedésem.

És a hétvégi sztori: Vasárnap a keresztfiunk kitalálta,hogy nálunk akar aludni. (csakhogy mostanában nem alszik sehol, mert neki nincs saját ágyikója, és különben is ő nem itt lakik) Kicsit féltem is tőle, és így is volt. Este keztde a sírást,hogy haza akar menni, nem alszik itt. Apa olyan ügyesen elbolondította. Addig játszottunk vele, míg kidőlt fürdés, és peluscsere nélkül. Erre apa leöltöztette, pelust cserélt míg aludt.(soha nem hajlandó egyébként pelust cserélni, még ha a gyerek kéri akkor sem) Aztán összebújva aludtak tovább. Olyan édesek voltak, hogy pityeregtem is egy sort, mert az jutott eszemben,hogy milyen lesz majd a saját fiunkkal. Nagyon büszke voltam rá. És boldog is vagyok, hogy egy ilyen szuper pasi a párom, még ha néha meg is tudnám folytani.

És a mai szerzeményem:
Emlékeztek még a következő csokikra: Állatos ABC-s, Váras, Metró?

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Jaj, Heni, nagyon kényes egy helyzet ez a kérdezzem-ne kérdezzem dolog a kolléganőddel. Én, magamat ismerve, nem mernék rákérdezni, de ha látod rajta, hogy tőled jól esne az érdeklődés, biztos nem venné bántónak, ha szóba hoznád. És Téged ismerve, biztos vagyok benne, hogy együttérzően tudnál rákérdezni!

Jókat nevettem a GPS-es sztorikon :) De azt hiszem, minél előbb beszerzek egy térképet is, biztos ami biztos... nehogy elinduljak valamerre, és a GPS jóvoltából kikössek az ország másik végén :D

Noémi, ne mérgelődj a vevőd miatt! Mostmár csak megemberelte magát és utalja a pénzt! A hátrahajló méh hajlamosít a farfekvésre? Nekem ilyen a méhem :shock: Hm, majd meglátjuk pár hét múlva, mihez kezd a helyzettel a kismanó :)
Az autósülés nagyon szép, igazi fiús :)

Tabati, most olvasom, hogy még mindig mennyire beteg vagy :( Pihenj sokat, és vigyázz magadra, nehogy komolyabb baj legyen!

Na, pelenkázótáskát, 15 ezerért biztos nem vennék én sem... amit a babakocsihoz adnának, az 4.500 Ft, ennél drágábban én sem vennék szívesen, főleg, hogy végülis bármilyen táska megteszi, csak legyen sok zsebe...

Szép idő lett, el is kértem magam, háromkor megyek haza :) Ismét autóba ülök és rémisztgetem az utca népét :D

Magdi
magdii

:) Ez jó, Magdi! Rémisztgetem az utca népét... :):):) De aranyos! :) Egész délután ezen fogok vigyorogni. :)

Noémi
, hát igen... vannak még érzéketlen emberek. De ne is mérgelődj, inkább örülj előre is ennek a csodaszép autósülésnek. :) (Mondjuk adhatsz Te is róla olyan értékelést, ami neki nem túl jó....) Nagyon jó a színe és egyáltalán nem az a kimondottan babás. Nekem nagyon tetszik.

Zsu,
de jó, hogy előkerültél... gondoltam, hogy sok dolgod volt, és azért nem tudtál jönni. Hol találtál ilyen csokit?

Heni

Kép
szheni

Heni, nálunk Coop, Profi van, mindkettőben lehet venni. De talán Macth-ban is van.

Zsu

Kép
bvigh

Hű, nekem az ABC-s csoki rémlik.
Noémi: ha még mindig nem utalja, akkor egy negatív értékeléssel le tudod zárni, és akkor nem veszik le a jutalékot- legalábbis úgy tudom, hogy így van.

A hordozókendőt végül nem fogom kérni attól, akinél a mellszívót nyertem, mert csak 380 cm- az pedig nekünk rövid.

És ma megyek babaváró tanfolyamra! Hát remélem, tényleg elkezdődik, és nem csak odacsődítik a már jelentkezetteket, hogy megnézzék, hányan jönnek el, majd közlik, h kevesen vagyunk... csak emiatt izzítottam be apóst, hogy vigyen el (mert ugye nem nálunk lesz). Olyan kíváncsi vagyok! :lol:

Én most a Persil sensitive-vel mosom a baba ruháit, öblítőt pedig nem használok.

Tényleg: a DM-es kuponnál a 10 pont után adják a füzetet, de nem veszik el, igaz? Mert a maradék pár pont a 15höz anyukámnál van, hozzájuk talán húsvétra megyünk, de addig a kupont kiváltanám, de nem merem. És állítólag vmi kártyát kell majd kiváltani az újabb akciójukhoz, gondolom olyasmi lesz mint a SuperShop.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

bocsi megint a politikáért, de ezen legalább lehet röhögni. A Bukás c. film újabb, aktuálisabb alámondásos verziója, nekem tetszett. És még nincs benne B.G. :)
http://reakcio.blog.hu/2009/03/30/az_osszeomlas_video

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!
Én a Mimmi férje vagyok, és a kérését tolmácsolom: Sajnos otthon elromlott a netünk, úgyhogy egyhamar nem fog tudni nektek írni. Tegnap voltunk dokinál, minden ok, a Mimmi szerint óriásbébink lesz. Képzeljétek az összes mérés szerint 1500 gramm már a súlya Boginak!!!!!!! :D és kb. 35-40 centi hosszú. Minden rendben van vele is és anyával is (Mimmivel is :D ).
Majd ha megjavul a net, akkor részletesebben is jelentkeznek!
Addig is üdvözöl mindenkit, és én is!

Kép
Kép
mimmi

Csillag a kupongyüjtő füzet két részből áll.
Ha összejön a 10, a füzet 3. oldalát letépik, és megkapod a kuponfüzetet. A pontokat gyüjtögeted tovább, és ha 15 összejön, levásárolhatod, akkor el is veszik.

Olyan álmos vagyok! Semmi nincs itt bent, már halálra unom magam! Mennék már haza!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: én is szenvedek itt benn dél óta. Menjünk haza!!! Megszavazom!
És még szurkál az oldalam is:S.

és tök jó ez a hordozó!

ABC-s csoki, az a nugátos mogyis csoki meg a többi, vadász stb.

Asszem az ABC-s csokit a cora katalógusban is láttam.
Vendég

Benta: Az Akadémia levegője néha nehéz is tud lenni :D De amikor csak volt nálunk előadás, bizony én is felszöktem az emeletre. Emlékszem, hogy pont a szülinapomon volt dínós előadás egész nap, én meg mondtam a főnöknek, vagy felenged, vagy kiveszek egy napot :P Tök jó volt! Most néztem megint lesznek jó előadások, de én a várba fel nem mászok, mert még utóbb elkapnak könyvelni is.

Csillagtáncos: gratula a nyereményedhez :D Jaj de jó is izgulni kicsit, hogy sikerül-e vagy mi van. Mondjuk én utolsó percben szoktam licitálni :P Gondolom mennyire utálhatnak akik elől elvittem a cuccokat. Nagyon jó árban vetted meg, úgy 15 körül láttam a DM-ben.

Tabati: én sem láttam babás mosószert. Állítólag van direkt babás mosószer meg öblítő is, de akit csak kérdeztem senki nem tudta mi a neve és hol lehet kapni :) Jó kis segítség mi? Állítólag a folyékony mosószer jobb, de mondjuk a mi ugrálós ezerötszáz éves sógor mosógépünkbe nem lehet rakni, mert rögtön kifolyik. Ha minden igaz kapunk apukáméktól húsvétra mosógépet, meg hűtőt :D de csak akkor kapjuk „kézhez” ha valóban külön leszünk, nehogy valakinek megtetszen. Jaj komolyan mondom jobban örülök ezeknek, mint gyerek koromban a játékoknak :)

Heni: igen én voltam a gyógyszertáros :) 1200 Ft volt a 30 db-os Tena lady extra betét, és 240 Ft volt darabja a Tena hálós rögzítő nadrágnak. Hogy ez utóbbi ára a méret szerint változik-e azt nem tudom. Mosható, könnyű, kényelmes. Aztán elvileg van olyan 4-es kiszerelésű eldobható bugyi is több méretben az nemtom mennyi, mert császár esetén annak pont rossz helyen van a derékgumírozása.

Mimmi férje :) Köszönjük a tájékoztatást! A lényeg, hogy mind a mama, mind a baba jól van :D Buci babák a legszebbek!

Netes vásárlás: Elvileg mindkét lapon (tesz, vatera) az üzletkötés és lebonyolítás határideje 2 hét. Úgyhogy nyugi, senki nincs kifutva sehol ahogy néztem. Sokan szeretnek „rajt ülni” nekem több eladó is megjegyezte, hogy nagyon gyors vagyok a 3 napos bonyolítással. Viszont a mailekkel vigyázzatok. Mindig írjátok be, hogy kértek visszaigazolást a levelekről, mindent mentsetek el az üzlet végéig. Egyébként a citromail sokszor nem viszi át a leveleket, eltűnik a ködben.

Iszonyúan fáj a fejem ma. Kimentem a boltba mert reggel lusta voltam, azt hittem jobb lesz, mert meleg van, kabát sem kell. Hát nem. Mondjuk anyós fél 10-től 12-ig nyomta itt a sódert az is biztos közrejátszott. Egyébként kellett nekem kimenni. Bűnöztem :D emlékeztek talán vagy lehet csak itthon nyavajgok már hetek óta szőlő után :? Hát a spar-ban 50%-osan volt. Vagy 15 percet álldogáltam a pult előtt, már odajött a biztonsági őr is, hogy jól vagyok-e. Aztán végül csak annyira mondogatta az a szőlő, hogy egyél meg, hogy vettem egy fürtöt. 200 Ft volt, most is itt van előttem, egyenlőre nézegetem :oops: nem is merem megkezdeni.
Spórolni kéne mert ugye sok kicsi sokra megy, de egész télen otthoni ráncoskás almát, meg teszkós narancsot ettem, már annyira kívántam. Mondjuk apukámék pont tegnap hoztak pár szem banánt, meg kiwit. Előbbit nem ehetem meg, utóbbi meg még kemény.

Enni meg amúgy sem tudok ma. Emma úgy feltúrta magát, biztos megint hason alszik, mert apró kaparászásokat alul érzek, nagyobb löködést a bal csípőmnél, a gyomrom meg mintha a torkomba lenne. Néztem a tükörben totál fenn van a pocim, a kis fenekét biztos kinyomta. Többször kapta már rajta a doki, hogy így fejjel lefelé hason összegömbölyödve van :D Rá még nem hat úgy a gravitáció. Vagy tornász lesz, vagy rúdtáncos amilyen hajlékony :D Egyébként is azt mondják, hogy jó hosszú combja van.
Vendég

Csillagtáncos: De jót röhögtem. Igaz kínomban? :D Rögtön tovább is küldtem ide-oda ismerősöknek a hivátálokbá. :)

Tudjátok mi az amit még szoktam néha olvasni, a kuruc.info iwiw részét :D a szegíny elnyomott bodzaszedő romákrúl. Tényleg még korai hogy virágozzon mi? :D Basszus nekiveselkedek, azt őszre Emmának kacsalábon forgós hintája lesz.
Vendég

Lányok, Ti vesztek hasszorítót szülés utánra?
Most találtam egyet a teszveszen jó áron!

Van pro és kontra? Én eddig csak jókat hallottam!

KépKép
KépKép
kfnoémi

A hasszorítókat én is nézegettem. Viszont hallottam rosszat is. Volt aki azt írta, hogy hordta, de löttyedt maradt a pocija, mert nem kellett a hasizmot feszíteni, mert összenyomta ez a bigyó.
Szvsz attól is függ, hogy miféle. Mert van a hasszorítós bugyi, meg az a tépőzáras derékkötő körbe gumis akármi. :D Jólmegaszontam.
http://web-bolt.eu/Baba+Mama/Kismama+ru ... /00026.jpg
http://web-bolt.eu/Baba+Mama/Kismama+ru ... /00025.jpg
Szóval én ilyeneket láttam

Császár után meg nem lehet a seb miatt sem a doki szerint. S nekem ugye csupán 3-5% hogy szülhetek, inkább a "belezésre" készülök lelkileg. Neh erre azt olvasom, hogy ajánlott császár után is. Most akkor már én sem tudom...reklámfogás...
Vendég

Én most azt a hasszorítós gumipántot néztem.

Az ikres barátnőm most szült - szintén császárral. Ő bugyit vett - mármint szorítósat - de olyan nagyon csökkent a mérete, hogy pár nap után nagy lett rá. Akkor kérte, hogy vigyünk neki ilyen gumipántot, mert a szobatársai azt ajánlották. Szerintem császár után még inkább jól fog esni, mert feszesen tartja a csüngő hasat, nem pedig lóg, és húzódik a seb.
Szóval neki nagyon jól esett!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok Kismamik,

Mar megint jol le vagyok maradva a visszaolvasassal. Sajnos engem is elkapott ez a natha kor, nagyon nehezen de vegre kezdek kilabalni belole. Mostmar eppen ideje lenne, mert lassan mar ket kete meg vagyok fazva, es termeszetesen semmi gyogyi. Ugyhogy estenkent gozoles es a lamapazas van mint program.
Voltunk 4D-en, de bena vagyok es nem tudom feltenni a kepet, le kene kicsinyiteni, de valahogy nem megy.
Nagyon edes a baboca, mar olyan kis husis a pofija. Es oylan szep is, a szaja az apjae. Minden adata tokeletes a szamitogep a szules idopontjat 1 nappal korabbra dobta ki. De szerintem ez nem jelent semmit.
Viszont sajnos a cukoreredmenyem hatarertek lett, ugyhogy holnap mehetek a 3 oras terhelesre ami 4 vervetelt jelent, meg nem tudom hogy fogom tulelni, de majcsak lesz valahogy. A babaert mindent. Hetfo ota dietazom is nehogy megint hatarertek legyen az eredmeny, marmint az azt jelenti hogy nem eszem edesseget. Az teny hogy az utobbi idoben tomtem magamba a mindenfele finomsagokat, de sosem gondoltam volna, hogy emiatt majd nem lesz tokeletes az eredmeny. :(
Nem szeretnek dietan lenni meg 3 honapig, eddig nem voltam edesszaju, de amiota babas vagyok ugy erzem minden nap szuksegem van valami finomsagra.

Banka
Kép
banka79

Sziasztok lányok!

Noémi, sok boldogságot Nektek!
Meg lehet valahol nézni a teszveszes lány munkáit?
Nagyon édesek a barik, de nekem betű is kellene.

Amadea, voltam dokinál, minden rendben a babával! :)
Az ereimre azt mondta, hogy nem nagyon tudok vele mit csinálni, gumiharisnya, Venoruton krém+kapszula( ez idáig is megvolt...)
Aztán, hát ott... :oops: Mondta, hogy elég csúnya, de egyenlőre nem küldene el érsebészhez, figyeljem és ha rosszabbodna jelentkezzem...hát köszi!

Vasárnap megyünk 4d-re, majd jövök a képekkel.

Puszi Nektek!

Kép

Kép
mukkancs

Sziasztok lányok!

Az ereimre azt mondta, hogy nem nagyon tudok vele mit csinálni, gumiharisnya, Venoruton krém+kapszula( ez idáig is megvolt...)
Aztán, hát ott... :oops: Mondta, hogy elég csúnya, de egyenlőre nem küldene el érsebészhez, figyeljem és ha rosszabbodna jelentkezzem...hát köszi!

Puszi Nektek!

Kép

Kép
mukkancs

Sziasztok lányok!

Puszi Nektek!

Kép

Kép
mukkancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?