Új privát üzeneted érkezett!

Vic!
Mail ment!

Ines
ini

Sziasztok!

Én még leragadtam a tegnapi depressziótoknál,és azt hittem tök rossz idő van /talán ki kellene nézni az ablakon/Kép Erre itt a nyár! Vencellel el is mentünk egy cukrászdába /bocsi a fogyózóktól/

Detti!

Szerintem negyon jól nézel ki,ha brühühüzöl,ha nem. És ezt nem csak úgy mondom,mert ha nem így gondolnám,inkább nem reagálnék.

Vic,Detti!

Én bármikor szívesen csatlakozom,de holnap tornanap. Bár én sétaügyben jobb szeretem a du. 1-4-ig időszakot,mert akkor alszik. Ha de. megyünk,akkor alszik egy darabig,majd megunja a babakocsit,és be kell vetni a kengurut. Ti nem szeretitek a délutáni alvást egybekötni a sétával?

Ines,Ágiboszi!

Mi másfél hónapja hagytuk abba a szélcsövezést,4-5 naponta nem bírtuk tovább. Semmi nem segített, a Gripe Water mondjuk elég jól enyhítette a görcsöket. Utána elhatároztuk,hogy ha egy mód van rá,kivárjuk,hogy önállóan kakiljon. Az első 1-2 volt nehéz,és inkább nekünk,mint neki,de azóta soha nem avatkozunk be. Másfél hete meg elkezdett vasat szedni,és azóta naponta kakil.

Ines,

HIPP én is Kép

Bogi,

Nagyon cuki a baba,és mi újság házasság ügyileg?

Puszi mindenkinek:

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok lányok,

kicsit eltűntem, de azért néha olvasgattalak benneteket. Követni meg sem próbálom az eseményeketKép, na meg gépünk sem volt több, mint egy hétig.

Nagyon jól vagyunk, tegnap 9. hetet töltöttük. Képzeljétek a terpeszpelus ellenére röfögimalac húsvét napján megfordult! Dobtam egy hátast a meglepitől.
Tegnap kapta a 2 hós oltást, szerencsére semmi gond nem volt utána. Tudom, majd a köv., olvastam itt is, hogy Vic és Detti babócicáját mennyire megviselte. (Az az igazság, most kezdem érteni, amit anycim mondott jó 26 évig..., nekem minden rosszabb, és jobban fáj..Kép)
Jövő héten megyünk vissza csípőügyben, remélem, hogy lekerülhet róla. De, hogy ne örüljek annyira, péntektől a köldöke lesz leragasztvaKép 1 hónapig. Ui. a hasizma párhuzamos, és erőlködéskor a kis köldöke nagyon kiduzzad, ez a tapasz kell a köldöksérvet megelőzendő.
Tudom, olyan kis apróságok (pl. Judit Lénácskája, vagy Zsazsa babacicájához képes) de engem bánt. Persze kisdisznómért mindent. És nagyon szeretném babúszásra vinni, de mindig kitolódik.

Tegnap vettem én is Babygymet, amiről Vic tett fel egyszer képet, egyszerűen csúcsKép Fekszik alatta és rötyög.

Dettikém, úgy meglapogatnálak mán!
Hogy lehetne valamit összehozni? Én a városba nem tudom a babakocsit bevinni. Hordozóban kocsival, és aztán valami plédes piknik? Sütök neked hamubansült pogácsát (természetesen lightot!).
Kenguru nem korai? Vic?

Olvasgattalak benneteket a hozzátáplálásról, majd nagy hasznát veszem egy-két dolognak.

Korábban írtam arról, hogy röfipofi irtó keveset alszik napközben, félig-meddig megoldódott; séta után kiteszem a kocsi mézeskalácsrészét az ablakba, és, ha szerencsém van, elalszik vagy2-3 órát.

Kisbuksi! Milyen az a szélcső? Nem kell, csak irtó kíváncsi vagyok, elég ijesztő a neve...

Remélem, minden babamanó és anyucika jól van!

Bakker, most látom, hogy ti ma randiztatok!!!!!!
Brühühü.
Brühü.
KépKép

Vic, szóval te mióta kenguruzol?

Puszuka mindenkinek,

Fruzsi
és Kismalaca
cinderella

Nem tudom, miért vagyok most Cinderella.

Hm??

Ja, és természetesen nem a mézeskalácsrészében, hanem a mózeskosárrészében helyezem ki röffentyűt az ablakba.

Puszika
cinderella

Köszönöm szépen a fogadtatás.

Detti,
azért elég picikén születtünk, 2,65 kg-mal. Most már viszont elértük a 4,5 kg-ot is! Ti hol tartotok?
Az éjszakai alvással szerencsére nincs gondunk, ezt most gyorsan le is kopogom. Két hónapja már átalussza az éjszakákat, kb. két hete pedig ráálltunk a négyórás kajcsira. Így reggel hatkor, tízkor, majd kettőkor, hatkor eszünk, kilenc után fürcsi, majd még egy hami és tíz körül leteszem, majd hatkor kel fel újra. Ez azért is jó, mert most már tudok az idővel tervezni.

Az előbb megpróbáltam képet mellékelni, de azt írta vissza a rendszer, hogy túl nagy a mérete. Milyen más módon lehet képet küldeni?

Köszi,
Doren

Kép
Kép
doren

Szia Fruzsi,

Végre itt vagy!
Nagy gratula a forgáshoz, meg úgy mindenhez!
Mi 3 napja kenguruzunk.
Doktori (2!)hozzájárulással!
(Amúgy olyan ez a kenguru, hogy akár egy újszülöttet is lehet benne cipelni, de persze én azt azért kissé korainak tartom.)

Puszi:

Vic
Victoria

Sziasztok!

Vic, Orsi!
Köszönöm. Igen, valóban ritka név a Manga, de míly furcsa, amikor Pestre költöztünk pont a szembeszomszédról derült ki, hogy így hívják.Kép
Egyébként sokan megkérdezik, hogy milyen eredetű és elcsodálkoznak, hogy régi magyar név, én úgy tudom II. András király szolgálólányát hívták így, egy oklevélben maradt fenn.
A névnapom egyébként január 19.-én van, de a naptárban nincs benne.

Ágiboszi!
Köszi az együttérzést.
A barack nem okoz allergiát? Ma a sárgarépával próbálkoztunk, hát nem ízlett neki. De nem adom fel ilyen könnyen.

Manga
manga

Sziasztok!

Képzeljétek Liliána és Kitti ma együtt töltötték a napot. Kép Átmentem Noémiékhez, dumcsiztunk, sétáltunk, és olyan jól elvoltunk. Készültek képek is, de az én gépemmel sajna elég homályos lett, majd Noémi biztos rak fel. Kép

Ann, köszi megkaptam a mailt. Tényleg jópofa, nagyon tetszett. Kép

Ági, Detti köszi én is annyira tippeltem, hogy kb 300 ml.
Ági, én a külkerre járok. Stat szerencsére csak tavaly volt, én se szerettem. Csak Tündérnek írtam, hogy én szopi közben szoktam tanulni, neki kéne statot tanulni, és azt tényleg nem egyszerű szopi közben.

Vic, séta közben nem tudunk leállni. Akkor reklamál a kisasszony, hogy megállt alatta a szekér, és rögtön elkezd sírni. Ha sétálunk, akkor menni kell és kész. Kép

Egyébként ebben a félévben nagy szerencsém van, 3 vizsgám lesz csak. Egy május végén, 2 meg júniusban.

Manga, könnycsatorna mosás Kép, drukkolok, hogy a csipővel ne legyen nagy gond.

Bogi, nagyon édi Lili , jók ezek a képek!Kép

Doren, üdv közöttünk. Kép

Na idáig jutottam, majd olvasok tovább, de most fürcsi.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok Kismamik!

Súly:
Ne problémázzatok rajta. Én sem szoktam. (Ááááááááá dehogy!) Akinek pl. nincsenek csíkjai, az meg bízzon benne, hogy lehet teljesen olyan, mint babavárás előtt volt. Én pl. már nem lehetek soha többé olyan, mert nekem sajna tele a csípőm meg a pocakom. Nem baj sorstársak azt szoktam mondani az uramnak, hogy nekem nem kockás, hanem csíkos hasam van! Ezt csinálják utánam!
Egyébként is mindenhonnan az folyik, hogy amíg szopi van, addig nem szabad fogyókúrázni, úgyhogy ne foglalkozzatok a súlyotokkal, mert fogyizni úgysem fogyiznátok most! Ahhoz, meg hogy a testetekből tápláljátok a picit, kell az energia!

Köszönöm Liliána szeme miatti kedves hozzászólásaitokat. Tényleg nagyon megijedtem. Azóta programszervezőnek is becézem! Tiszta szerencse, hogy a gyerekek ilyen gyorsan átvészelnek mindent. Amúgy halálra rémített, hogy megvakulhat.

Keresztelő:
Tud valaki "laza" papot Pesten? Akinek nem kell, hogy anya-apa egyházi esküvős legyen, meg mindketten meg legyünk keresztelve?

Hicu Kép
Egyszer Liliána is a takaró alá került, de az nappali alvás volt. Jól meg is ijedtem, hogy még jó, hogy nem fulladt meg. Vicces lehetett, amikor kerested a fejecskéjét.
A fordítva pólyázás jó kis forgatókönyvi elem lehetne egy filmben. Nagyon magam előtt láttam az egész jelenetet.

Ines Kép
Holnap lesz a 3 hós oltásotok? Majd gondolok rátok. Elég nyűgös volt 2 oltás után, nagyon becsomósodott a lába még a fürdés sem esett neki jól, és azon a héten többször is altatnom kellett, ami nálunk nem szokás, mert elalszik magától. Lázas nem lett, megelőztük az oltás előtt és este egy kúppal. Viszont a borogatásra kitaláltam egy nagyon praktikusat. Rugalmas pólyából vágtam le (fásli) és azt tekertem a vizes pici kendőre. Biztosítótűvel tűztem össze és hozzá a vizes kendőhöz. Etetéseknél cseréltem a kendőt rajta.

S.Krisztina Kép
Júúúj na a náthás rémületed nem lehetett semmi. És az orrszívó porszívó nem segített? Vagy végül mit csináltál vele?
Nagyon cselesen ösztönözted mozgásra a kispasit!

Orsi Kép
Fogd rá, ha csokit eszel, hogy fogyókúrás! Úgy tök jó érzés nyammogni!

Brigi Kép
Szerintem ne érezd magad elhanyagoltnak. Bújj hozzá és akkor rájön, hogy Te is vagy. Amit természetesnek vesz és a csöpp a nagy újdonság az életében. Nálunk nem érzek hasonlót. Teljesen harmonikus a kapcsolat minden téren. Szerintem nálatok sem lehet gond, csak lehet, hogy tavaszi fáradtságodban elhanyagoltnak érzed magad?

Dzita Kép
Szemcsepp nélkül jött rendbe. A dokitól este 10-re értünk haza, fel sem ébredt, amikor levetkőztettem. És legközelebb reggel láttam a szemecskéjét. A csepp sima antibakteriális oldat volt, gondolom az esetleges körömmel bevitt bacikra.

Bogi Kép
Velem fordítva történt mióta itthon vagyok, azóta rendmániás lettem. Nem bírom a mosatlan tányért is. Folyamatosan takarítok persze egyszerre nem megy baba mellett, csak apránként. Így amire végzek, addigra kezdhetem előlről.

Manga Kép
El tudom képzelni, hogy sírhatott szegényke. Nekem csak saját maga nyúlt bele és attól zokogott, de amikor megpróbáltuk kinyitni a szenét, hogy megvizslassuk, nem engedte. Iszonyatosan félhetett szegény picid, hogy más akart hozzányúlni, el sem tudom képzelni, hogy eg yilyen kétségbeesett apróságnak, hogy tudják átmosni a könnycsatornáját.

FruzsiiiiiiiiiiKép Kép
De régen láttunk! Tessék gyakrabban jönni!!!!!

Vic
Nem becézzük a kiscsajt. Liliána - így hívjuk! Kép A nagy családnak még szoknia kell. Kép
Köszönöm a törődést! Kép

Mindenkinek sok pusz
Noémi
noémi

Lányok!
Ma Tündi Kittije és az én Liliánám együtt töltötték a napot. Meglátogattak minket. Jól érezték magukat. Kis fotóriportot közlök a nagy esemény alkalmából.

Tündi és Kitti Kép
Kép Kép

Liliána csücsörít
Kép

Kitti és Liliána
Kép Kép

Kittit pelusozza Tündi
Kép
noémi

Sziasztok!

Tegnap nagyon elcsúsztunk, Zsófi borzasztó nyűgi volt és egy percre sem lehetett magára hagyni.

Ines: nekem is küldd el légyszi...köszike!

Ági: Tesco újság volt az, ami Zsófinak nem igazán tetszett, mert nem talált benne kedvére valótKép)

Zita: köszönjük szépen, a táblicsku megérkezett! Ügyes vagy, jól megcsináltad!

Manga könnycsatornamosás Kép( én is azt hallottam, hogy nagyon kellemetlen a babáknak. Nekünk is javasolta a doki, de én nemet mondtam és egy kis masszírozással rendbe is jött a szemecske. A mai napig áldom magam, hogy nem vittem el átmosatni...
Persze vannak esetek, mikor már nem elkerülhető!

Noémi:köszönöm a biztatást, meg mindenkinek köszönöm a biztatást. Gond igazán még nincs, csak egyszerűen Zsófi születése előtt sokkal több időnk volt egymásra. Most ez hiányzik. Biztos a tavasz fáradtság is közrejátszik, hogy kicsit lehangoltabb vagyok, bár igyekszem pozitív hangulatot árasztani.

Hulla vagyok, megyek is alukálni.
Szép álmokat minden babónak és maminak!
Puszi: Zsófi+Brigi
hálósipka

Sziasztok lányok,

Hú, de sokan vagyunk!Kép
Mostanában nem bírok írni, csak olvasgatlak benneteket, és látom, hogy egy az örömünk, bánatunkKép

Mi 30.-án leszünk 4 hónaposak, a fiú nagyon gyorsan fejlődik. Pár napja mindenkép hasra akar fordulni, nagyon erölködik.
És, számomra is hihetetlen volt, de a jobb alsó, és a bal felső oldalon van a fiúnak 1-1 kis fedér pontocskája a szajában. Ja, és nyáltengerben fürdünk minden nap. Szóval, a foga akar jönni.
Majd holnap megpróbálom lefotózniKép

Detti,
kipróbáltam a zsemlét, nagyon jó lett, köszönöm.
Ezt a futást a távból ítélve nem most kezdted, tehát profi vagyKép
Kérdezném tőled,hogy a tejcsi nem csökkent, és szted érdemes elkezdeni ilyenkor, vagy még várjak vele?
A 3. havi oltás után nekünk is volt pár éjszaka, amikor visszatértünk a 2 óránlénti szopihoz, akkor meg is ijjedtem, hogy baj van, már majdnem elvittem megmérni soron kívül a fiút, de aztán megoldotta a gyermek, mert elmúlt, és ma már újra végigalussza az éjszakátKép
Ja, kaki nekümk is heti 3x van.
Ti húzgáljátok a fütyit?

Mert, én is egy bálnácskának érzem magam kedves sortársaim, már be is szereztem egy torna dvdt, de többen elrettentetek, hogy ne tegyen, merta szopi látja kárátKép

Vic,
a kenguruval kapcsolatban jutott eszembe, hogy én kendőt használok, annak a leírása javasolja újszülöttkortól is a függőleges pozíciót, pedig engem is rettentettek. De mi csak így tudjuk használni. Meg a fiacskám amúgy is, már csak ülve szeret lenni, és nézelődni, csodálni a világotKép

Ines,
olvasom, hogy jól vagytok, örülök!

F Bogi,
ez a leány tiszta apjaKépKépKép
Nem is lehet ilyen gyermek mellett harag, mert egy mosolytól megédesedik a napKép

Zita,
köszönöm a táblicskut, megkaptamKép
Matyinak a mászós képe nagyon tetszik!!!!!!!

Most másnak már nem bírok írni, de minden pöttömöt, és anyukáját is csókoltatok.

Gondoltatok már arra, hogy itt az Anyák napja,és mi is anyák lettünk?KépKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Kép

és egy mai fotó az én kis fiúcskámrólKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
Kisbuksi kérlek,hívj fel ha még nem oldódott meg a vírusproblémád (tudok segíteni,van cd-n....
2147161;0630/9735221 Szia!
Manóka!Ezt szájpenésznek hívják és végy egy citromot facsard ki a levét és + végy egy steril mull csomag gézlapot és minden evés(böfiztetés után kend be. Mert biológiailag a savanyú közömbösíti a penészt...Sok sikert. Én ezt előbb átéltem,de ha ez nem vált be vegyél a patikéba Borax glicerint és ugyan ezzel az eljárással. +++Ajánlatos ha cumizik akkor a cumit is vékonyan bekenni mind a kettóvel,de csak is evés után.Illetve ha mindez elmúlt cseréld le a cumit és újból elkerülhető a szájpenész.
DZita-Köszönöm a gratit és mindent adok ami előállított termék és 4 hónapos kortól ajánlott;tea és almalét(4 hótól) még csak ez az utóbbi még kevésbé mert a cuminudlival nincs igazán kibékülve+++++++++az elmaradhatatlan CICIKÉM!!!
Bogi-erős kitartást kívánok...Így nehéz erről véleményt mondanom,csak azt tudnia kell a párodnak,hogy a gyereknevelés+++HÁZIMUNKA-ilyen KEZDETI és haladó időszakban nem egyszemélyes.Szerencsére ez nálunk nem így van...Sokat tudnék mesélni ++++dolgokat.
MINDENKINEK!!!!
Nekem meg valami W32/....Worm vírus szeretne betőrni,de a Norton Antívírussnál még ez nem sikerült---->MEGVÉDI egyenlőre....
ari80

Újból,folytatom,csak válaszolok,véleményezek ,tanácsolok most a 20-ára.
Ágiboszi-6 hó tóbb mint a 4 és adjál de ha először nem is akkor próbáld tej+banán pl,de anya tejcire gondoltam.
Hicudzsi-köszi agratulát!!! úgy lesz ahogy tanácsolod egy a gondolatunk.
Manóka-+++ a cumi mellé értem még a cumisüvit is,hogy ha esetleg használtok,akkor azokat is kenegesd miellőtt beveszi a szájába akár a Borax esetén akár a citrom formalitást vetitek be minden féle képpen ha lehet akkor acumit is és acumisüveget is kaja után kend be,mert a Boraxnálunk kajci elött az üres gyomiba egy kicsi görcsit okozott.A fütyit én még nem huzogatom a doki nén azt mondta,hogy ők majd szólnak,de én minden alkalommal megkérdezem.
Detti-Igen,de most a 14-15 hét acsúcs hami terén majd fokozatosan csökken ahogy a gyerkőc gyarapszik,úgya testsúly növekedésével egyre kevesebb energiára van szüksége és visszaáll a norm. menyiségre.Épp a múlt hét folyamán estem át ezen és próbálok meggyűrkőzni vele. Volt nekem is ilyen kellemes éjszakám.együtt érzek veled.Gratula a 3. hónaphoz!!!.
Noémi-tündériek vagytok!!!A pappal kapcsolatosan,hogy ezt kéri pl. a református pap is mert mie bben a csónakban evezünk veletek együtt.
DZita-megy a email!!!!
ari80

Vic!!! Lehet ,hogy mi is tudunk mennia BalivalKözép lila színű a "járgányunk"!!!Én magamról középbarna hajszín+kék szem és kb. 165 cm.Remélem talizunk!!!

Most egy picit alszom!!!!
ari80

Hellló Csajok villámgyorsan!

Manóka! A tejcsinek semmi baja, tök sok van, (még a fagyasztóban is vagy 8 liter), ráadásul én csinálom a Norbi update kajaátrendezős diétáját is. Így 1 hét alatt 2 kg le is ment. Kép De további 6-8-at szeretnék. Szóval nálam nem vált valósággá a mozgás, és diéta következményeként a tejem elapadása, vagy csökkenése. Valahogy azt gondolom, hogy ez pszichés is lehet, (ezt Ann jobban tudná), de nekem volt olyan korszakom is, mikor éjszakákon át nem aludtam csak 2-3 órát, bőgtem, és akkor sem volt semmi.

Fruzsika! Találkozzunk! Benne vagyok a Sziget piknikben. Bár salátát hogy viszünk ki? Nekem ált. a szerda jó kimenni délelőtt is, mert ha Apóca hazajön, minden nap kimegyünk még este 6-8-ig. Futás, gyors séta ilyesmi. Bár inkább a Balázs fut, készül a félmaratonra, én csurgatom a nyálam, és kínlódok.
Úgy drukkolok csípő-ügyben!!!

Doren!
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/index.html
Itt Ann leírt egy progit, meg hogy hogyan kell feltölteni. A 14.14-es hozzásszólásban.
Levente k. nagy, de ő 1kg előnyben volt. 3550-ről, 7kg. Ma végig aludta megint az éjszakát, bár kapott Panadol szirupot a fogacskái miatt. Kép Szépen gyarapodik Lacika is! Látnám már azt a képet!!!! Nektek a Sziget randi szempontból jó hely?

Buksika! Megnézném már a Vencel-kolbász-babát is! Én a du-i alvást szeretem az ágyában intézni. Nálunk olyan szigorú napirend van! De ehhez mindketten ragaszkodunk.

TündeNoémiKittyLiliána! Olyan jó, hogy így át tudtok ruccanni egymáshoz! A képek nagyon édesek!
Manókára is vonatkozik, hogy az Imi baba nagyon Imis! Kép

Ari! Köszi a bíztatást, meg a tanácsot! Ma csak egyszer ébredt. Meg azért van ésszerűség ebben az óránként evésben: attól, hogy ennyit cicin volt, megint rendesen megszaporította a tejcsit. Amúgy nekem szándékomban áll a csak szopit kitolni 7-8 hós koráig. Az nem is túl sok, de mégis.... Olyan jó szoptatni Kép Kép

Vic! 11-re a busz+-ben vagyunk. És akkor egy erőltett menet a "Pusztuljon a zsír" mozgalom jegyében Kép Kép

Na ez a gyors elég lassú volt, de olyan nehéz követni a csapatot! És akinek nem írtam, annak is pusszancs!
Detti és LeviCirmancs
Brumóka

Sziasztok!
Manóka!
Mi nekkünk a doki azt mondta, hogy húzzuk a fütyijét.
Emlékszel a múltkori félreértésre?Kép Még mindig nevetnem kell, ha erre gondolok. Lassan indulunk oltásra.

Ines
ini

Sziasztok,

Ines,
Nagyon drukkolunk az oltás miatt!!! Jól tereld el valami játékkal Oli figyelmét.
Majd legközelebb gyere Te is sétálni velünk!

Manóka,
Annyira kis aranyos Imi! És Neki is mekkora haja van!
Ja, ígértem, hogy beszámolok a kenguruval kapcsolatban. Sikerült megvenni, sőt még kicsit olcsóbbra le is alkudtam! És Dorci is nagyon szereti, ez a legfontosabb.

Detti,
Hát tökre meglepődtem, ki ez a BrumókaKép Azt hittem, hogy ennyi "új" kismami csatlakozott hozzánk, amikor látom, hogy ismer engem is, sőt, a végén még aláírja, hogy Detti és LeviCirmancsKép
Mi a fene történt, hogy mindenkinek az azonosítóját írja ki? Na, mindegy.
Akkor találkozunk a busz megállójában. Mi vilivel megyünk, és lehet, hogy mégiscsak babakocsival(!). De nem azért, mert le lettem beszélve a kengururól, hanem ki akarom próbálni, mennyire vagyok bénaKép Remélem, hogy lesz néhány erős és rendes kéz, aki segít majd nekem.
Ja, reggel a férjem így köszönt el Dorkától: "Aztán vigyázni a 2 pasival!", mire én mondtam Neki, hogy "ez a két pasi tudtommal Léna babára hajt, szóval nem kell aggódni!"Kép

Ari,
Persze, gyere nyugodtan, akkor ott találkozunk!
Mi barnás kockás babakocsival leszünk. Persze ha bedühödök és béna leszek, akkor sötétkék alapon pici pettyes kenguruval.

KisBuksi,
Én végülis benne vagyok a délutáni sétában is, főleg ha ilyen jó idő lesz. Akkor legfeljebb kint a szabadban tartjuk a csendes pihit egy kis piknikkel egybekötveKép

Noémi, Tünde,
Ilyen közel laktok egymáshoz? De jó Nektek!!! Liliána és Kitti is gyönyörű, és olyan jól mutatnak egymás mellett! Így kezdődik az életre szóló barátságKép Tényleg jó volt látni Őket egymás mellett!

Na, megyek. Bocsi, ha most nem válaszoltam valakinek, de ígérem, hogy mindjárt visszaolvasok, s majd akkor....

Puszi:

Vic
Victoria

Sziasztok LányokKép
Bocsánat, hogy igy "ismeretlenül" bekopogtatok Hozzátok, de Vic invitált ide és ahogy látom azonos problémák adódnak Nálatok is. Nekem 6 és fél hónapos ikerbabáim vannak akik 31 hétre születtek meg igy most négy hónaposnak számitanakKép Két kérdeésem volna. Az egyik, hogy Gergő 6200 g-os és többször eszik éjszakánként. Szoptatni sajnos sosem tudtam, igy mi tápszeres babák vagyunk csak furcsálom, hogy mig Lilike csak 5400 g mégis Ő nyugisabban, egy éjszakai etetéssel kibirja reggel 5-fél 6-ig addig Gergő éjfél elött felébred aztán kettő-három körül, fél 5 körül és van hogy eszik 100 ml tápot de van hogy csak 20-30 ml-t. Esténként tejpépet adok Nekik mert azt nagyon jóizüen eszik és ebből 200 ml-t esznek. Lehetséges, hogy fél 8-tól éjfélig megéhezik egy ekkora baba?Ti hányszor etettek? Másik gondom, hogy ha Gergő felébred akkor kiabál amig ki nem vesszük az ágyból és utána vidáman kipattan a szemcskéje majd gagyarászik, nagyon élKépKép Ha megpróbálom letenni azonnal tiltakozik és hogy ne verje fel az egész házat kénytelen vagyok foglalkoztatni. Ez kb 1 órás elfoglaltság szinte minden ébredésnél. Ha tisztába tettem, megkináltam tápszerrel szerintetek mivel próbálkozhatok még? Valami talán nem jut az eszembe... Rendszeresen megpróbálom behozni Őt az ágyunkba hátha ott jobban érzi magát, de ott sem jó NekiKép Jár a kis szája aztán elunja, hogy nincs reakció, sötét van és kiabálni kezd.Hogy lehetne ezeket az éjszakánkénti felébredéseket valahogy leredukálni? Most környezetváltozás is történt az életükben ezért ennek tudom be a dolgot de vajon mennyi ideig foghatom erre a jelenleg 8-szori ébredést?

Egyébként nagyon mosolygós, vidám babákKépLevegőzni mindig megyünk és én csak velük foglalkozom, semmi mást nem igazán csinálok itthon. Próbálom kimeriteni a kis drágámat, de én nagyobb eredménnyel merülök le mint ŐKépKépKépLilike nyugodt alvó, felkel egyszer enni aztán szundizik és csak akkor szól, ha valami gondja van(pl.büfi beragadt...stb.)

Puszi: Doris

Nagyon szépek a babáitok már akiért láttamKép
doris

Sziasztok!

Jelentem, házasság ügyileg alakulnak a dolgok, mondhatni, hogy lassan olyan lesz, mint előtte. Én is kicsit többet adok magamból a férjemnek, ő meg nem követelőzik.

Manóka!
Gyönyörű a kisfiad. És mekkora haja van Kép
Lilinek a kedve az időjárástól függ. Most is szép idő van, itt fekszik mellettem a hordozóba, és majd kiugrik belőle, annyira nevet, és kapálózik.

Ma sokat fogunk sétálni azt hiszem. Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Ezeken a lábacskákon sétálunk (majd egyszer)
Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Üdv Doris,

Már hogy lennél ismeretlen,még ha így idézőjelesen is? De jó hallani rólatok!Amúgy okosat nrm tudok írni Neked,csak üdvözölni akartalak!

Detti!

Nem is tudtam,hogy ilyen nagyban nyomjátok ezt a futást!Én képtelen lennék rá,de a legjobb barátnőm nagy maratonos,a párja meg Korányi Balázs "a híres futó" Kép. Szóval általuk eléggé benne vagyok a témában,meg járunk is ki drukkolni a versenyekre. Ha más nem,majd ott összefutunk Kép Képzeld! Vencel is két napja felkel 1 helyett 3-szor enni éjszaka. Én nagyon meglepődtem.

Ari!

Kösz,hogy foglalkozol a vírusommal,mindjárt megkérdezem a férjemet,mert nekem ugyan nincs bajom ezekkel a vírusokkal,de ez semmit nem jelent Kép

Vic,

Jó sétát mára,aztán majd összehozunk vmikor egy délutánit is.

Manóka,

Nagyon cuki a nagyfiad

Buksi
kisbuksi

SziasztokKép

Huuu, de sokat irtatok, és olyan nehéz volt elsőre beazonosítani, akkora hüleség, hogy folyton átszervezik, most a felhasználói nevet válltották leKépKép

Jányok jelentem, tegnap fürcsi elött akkorát szólt a pelus, hogy simán elmehetett volna valamelyik háborus filmben hanghatásnakKépKép
Kicsit megnyugodtam, igazán azért aggódtam, mert eddig minden nap volt, sőt naponta többször is, és most meg hirtelen két napig semmi. Köszönöm a jó tanácsokat, az összeset raktároztam ámKép

Ines,
kérhetem én is a hipes táblát?
Drukk az oltáshoz+++++++++++++++++.

Manóka,
olyan édi a kisfiad, irigykedem hogy milyen szép hajas babócaKép
Nálunk is bal alul van egy tűhegyni fehér foltocska már és a nyál az folyik rendesenKép

Detti,
elmesélnéd az norbi pontrendszerét, mert nem igazán igazodtunk ki a dolgon, lehet magánban is. Hajrá a kilók elleni harcban, én is visszatérek a terhesség alatti diétámhoz, mert feljött néhány fölös kilóKépKép

Zsófi,
azt én is legszivesebben darabokban látom, mármint tesco újságKépKépKép
Jah és együttérzés most még jobban a kevesebb idő miatt egymásra dologban. Hasonló cipőben kajtatok most én is, sőt tegnap még mosolyszünet is lett a végeKép de majd megoldom valahogy.

Noémi,
de jó nektek, irigy irigy a tali miattKép Nagyon szépek a csajokKépKép és gondolom jól kidumálták magukatKépKép
Tetszik a csikos has, legközelebb majd én is mondom hogy jobb dolog nincs is a világon, mint deszkásitás helyett csikosítaniKépKépKép

Tünde,
a statot én még középsuliban szerettem, de már a közgázon nem volt a szivemcsücske, bevallom azóta se sokat használtam azokat a rohadt bonyolult számitásokat, de annak idején azért be kellett biflázniKépKép Kina összes termése legyen a tied a vizsgákhozKép Amugy kisgyerek mellett szerintem még kacifántosabb tanulni, mint meló közben, még gondolkodom, hogy kiprobáljam e ezt a verziót is, a másik kettőn már túl vagyok (nappali, esti)

Manga,
a hathósan kezdődő hozzátápi táblicskuból lestem ki a barackot, elsőnek azt ajánlja, és meg is emliti, hogy az almával szemben, ami fog, ez széklet lazitó hatasú is egyben. Én azt hiszem ezzel fogom kezdeni majd a hozzátápit, az auchanban hála lehet kapni fagyasztottat, igy nem lesz gond a beszerzéssel, és egy zacsi jó sokáig elég lesz, ha csak az anyája rá nem járKépKépKépKép
Jah mig el nem felejtem, látom a XI. kerben laktok, szoktál sétálni a Feneketlen tó felé? vagy Gellérthegy? mi néha eljárunk arra, ha van kedved akkor talizhatnánk egy séta erejéigKép

Fruzsi,
de jó hogy végre irtál magatokrólKép A mézeskalácsrészen bevallom eléggé elgondolkodtam, hogy mi is lehet, de utána láttam a javitásod és egy hatalmasat kacagtam, nagyon jó elirásKépKépKép
Látom nálatok is a frisslevegő oldja meg az alvásproblémát. Minél többet van kin manó annál többet alszikKép Képet rakhatnál fel a babygymező kisröfirőlKép
Nagy gratula a forduláshoz is, bizzunk benne, hgoy már nem kell sokáig hordania azt a terpesz vackotKép
Nálunk elég laza volt a pap, az öcsémék nem házasok, különböző vallásuak és mégis meg van keresztelve mindkét gyerköcKép
Én is ebben bizom majd, hogy nálunk is meg lesz nyáron a keresztelő, mi csak nem vagyunk házasok, a vallás stimmelKép

Doren,
üdv közöttünkKép Gratula a gyors sulygyarapodáshoz, nekem a dokim mindig azt mondta, hogy elég ideje lesz kint megnőni a csöppségnek.
Képet úgy tudsz feltenni, ha átméretezed, valamilyen képszerkesztő progival a méretét csökkentsd le és máris engedi (resize menűpont általában mindenhol).

Vic,
tennél fel képet a frissen beszerzett kengurudról, azt vetted meg aminek a hirdetése be lett ide linkelve?? csak azért kérdem mert gondolkodom hogy én is veszek egy másikat, mert ami most van az számomra is kénylemetlen egy kicsit, és manó sem érzi felhőtlenül jól benne magát.

Mindenkinek jó sétát a szigeten és aktiv zsirégetést, én ezt most itthon teszem meg egy jó kis marhapöri elkészítésévelKépKép A szigeti sétát holnapra napoltuk, mert akkor lesz szabad apájaKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági!Kép Detti
Brumóka

Detti! köszi Kép Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Doris!
Szia, jó hogy ide benéztél, én messziről követtem az ikreid sorsát és nagyon izgultam értetek. Kép
Az én 12 hetes kisfiam szórol szóra ugyanigy viselkedik este. Kép Kép Kép
Én most már megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül. KépKépKép
Azért szivesen fogadok jótanácsokat. Kép

Na sziasztok ma megint vizsgázós napom van, mennem kell. Kép

Fiona
UI: matek valoszinüségszámitás dogám 5-ös lett!!! (összesen két embernek lett ötös az évfolyamon)
fiona

KisbuksiKép
Köszi a fogadtatástKépNéhány szóban hallottam ami Veletek történt...nagyon nagyon sajnálomKép Fogalmam sincs miként lehet ezt feldolgozni... Nagyon erős vagyKép
FionaKép
Gratula a matekhozKépKöszi, hogy leirtad, Ti is ebben a cipőben jártokKépEz engem is megnyugvással tölt el mert attól féltem talán nem teszünk meg mindent...Igyekszem azonos időben fürdetni a Babókat s nagyon nyugodt, bensőséges az esti procedúránk tehát nagyon ügyelek, hogy békességben kerüljenek ágybaKép Én kifogytam az ötletekből de hátha valaki tud valami okosatKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok,

Detti,
ez az új névKép. Írnál nekem erről a diétáról,elkezdeném, meg veszek egy cipőt is a futkosáshoz, remélem fiacskám is élvezni fogja, aztán kipróbálom. KösziKép

Doris,
hiába, nincs két egyforma manócska, de gondolom mindkettő tündérkeKép

Ari,
köszi, de tuti nem szájpenész, azt felismerném.

Ines,
névKép reklamálj!!!!!!!!!
Mi is fúzgáljuk egy kicsit minden este, vagyis én, mert a férjecském nézni sem bírja. Lehet, hogy féltékenyKépKépKép

Bogi,
igen szép kis talpakon áll a boldogság, nem is lehet semmi bajKépKépKép

Vic,
örülök, hogy sikerült a bizniszKép Szereti Dorka a gymet, már én is nagyon vennék, de apa mindig dolgozikKép Majd megmutatom neki a kiscsaj képét, hátha....Kép

Fiona,
ügyes lány vagy, és okos isKép

Buksi,
én is itt a neten tanultam meg egy csomó mindent a géppel kapcsolatbanKép
Vencelkéről új képek?

itt nagyon szép az idő, mindenkinek sétát ajánlok!!!!!!!!!!!!!!!

manóka

manóka
manóka

Manóka! Kép Detti
Brumóka

Detti,
Na, most értünk haza. Dorka végigmosolyogta, ahogyan a Szigettől a Moszkváig elsétáltam. A Moszkván már felszálltam a buszra, no nem a lustaság miatt, hanem mert kajaidő van (habár szerencsére ezt is nevetve közölte velem a KismanóKép)
Ez tényleg jó kis zsírégető séta volt, megismételendő. Pusztuljatok zsírmanókKép

Puszi:

Vic
Victoria

Vic! Örülök, hogy szerencsésen, és vidáman hazaértetek! Levi sem bömbölt már, csak akkor mikor könyékig fertőtlenítettem a kezeit...
Szopizott 1 csomót, most remélem durmol 4-ig. 5-kor meg megyünk vissza.
Nagylány? Szintén szopi, és alvás? Olllyan falat!
Benne vagyok az ismétlésben! Norbi listát küldjek neked is? Pussssz: D.
Brumóka

Detti,
Norbi listát légyszi küldd, jól áttanulmányozom
Nekem már van egy jó hosszú táblázatom, amit a honlapról másolt ki valaki, hogy milyen kaják tartoznak az 1- es, 2- es, 3- as csoportba.

Dorka most evett, és betettem az ágyába; egyelőre beszélget magában, illetve a bohóckájával és a ZümivelKép
Szerintem azon mosolygott, amíg gyalogoltam a Moszkváig, hogy én milyen lelkiismeretesen próbálkozom a zsírégetéssel..., de én mondtam Neki, hogy eljön majd az az idő is, amikor majd Ő fogja égetni a zsírtKép

Majd még jövök, most kiiszom az ásványvizes palackainkat, olyan szomjas lettem.

Manóka,
Egyelőre jól elvan Dorka ezzel a babygymmel, néha püfölgeti és magyaráz neki. Úgy várom már azt az időt, amikor majd kézzel- lábbal bokszolja a lelógó vackokat.

Ági,
Mindjárt keresek egy kengurus képet. Ja, várj! Szerintem a fotóalbumunkban van fent kép erről. Igen van!! (bocs, hogy "hangosan" gondolkodom)

Na, most tényleg megyek inni.

Puszi:

Vic
Victoria

Zit! Köszi a táblázatot, megérkezett két példányban is.

Fiona! Gratulálok! Nagyon ügyes vagy! Nem könnyű pici mellett tanulni, én is csináltam másfél évig. Nekem anyós segített sokat. Neked van segítséged?

Manóka! Hogy álltok a koszmóval? Melyikőtök győzött? Nagyon aranyos Imike, egyáltalán nem kisbabás.

Vic! Egészségedre a sétát, hátha tényleg pusztulnak azok a fránya zsírmanók! Az enyémek is eltűnhetnének végre.

Doris! Üdv közöttünk! Nekem is csinálta néha Vera azt, hogy az éjszakai szopi után nem akart visszaaludni. Mellettem volt a földön egy mózeskosárban, látott, fogta a kezem én meg legalább feküdni tudtam, ha már aludni nem. Előbb-utóbb megtanulta hogy anya ilyenkor nem játszik vele. Most már szerencsére végigalussza az éjszakát. Én meg izgulhatok hogy elég-e neki ha 1-2 szopi kimarad.

Mennem kell, mert Verácska végre alszik, a lakás meg romokban és mindjárt itt a keresztelő és valami nagyobb rendfélét kéne produkálni (meg a menüt kitalálni). 20-an leszünk a babával együtt.

További szép napot!

Ildikó
b_ildikó

Ari,

Vártunk Rád 1/4 12- ig!
De nem jöttélKép Közbejött valami?

Vic
Victoria

Sziasztok!

Doren!
Örülök hogy itt vagy!
Noémi!
Volt minden orrszívás,cseppentés de tudod ezeknek a hatásához igazából idő kell.De szerencsésen átvészeltük.
Segítsetek légyszííííííí!
AGergő maholnap 6 hónapos.Csak szopizunk illetve elkezdtük a gyümik kóstolgatását.Alma fog,banán fog egyedül a hipp sárgabarack ok.A nagy könyv szerint a tízórait kell először leváltani,de nekem akkor rengeteg tejem van és nem szívesen "fosztanám" meg a babát ettől.Mi van ha délután kapna csak gyümit?Azt írják tilos dúsítani kekszel,de én tennék bele 6 hónapos kor után adható piskótát ,hogy laktasson is.Szerintetek?Tudom ,hogy ezt nem szabad túl tudományosan kezelni,de olyan tanácstalan vok...
Köszi
streitkriszti

Sziasztok!

Manóka!
Ezt nem értem:Ines,
névKép reklamálj!!!!!!!!!

Ági!
Küldöm!

Vic, Detti!
Örülök, hogy jó volt a séta!

Mi már túl vagyunk az oltáson, Oli alszik, kapott kúpt. Hannát 2 órája próbálom alatani, de bocsánat a kifejezésért de teljesen hülyének néz, amikor szólok neki, hogy végre aludjon. Most kimentem a szobából és becsuktam az ajtót. Ezt mostanság elég gyakran csinálja.
Oli meg képzeljétek igényli, hogy az ágyába egyedül aludjon el. Átöleli a rongymacit és egy pelust, cumi és alszik. Oylan kis édes. hannával is ezt kellett volna.
Lányok, szoktassátok az egyedül elalváshoz, mert úgy jártok mint én.

Detti!
Elküldöd nekem is? Ez az, ahol a fehérjére, szénhidrátra és a neutrális dolgokra kell figyelni? Ha igen, akkor s küldjed el azért. Ezt már nagyon rég ismerem, Németo.-ban már évek óta ez a legmenőbb fogyókura.

Kriszti!
Nyugodtan rakjál bele kekeszet. én is raktam a Hannánál. Elküldöm neked is a HIPP táblát!

Ines
ini

Vic,
én tuti vak vagyok de egy képet sem találtam amin látszana a kenguruKép

ÁgiKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Kriszti!
Nem megy át Neked a mailem.

Ines
ini

Vic! Kép Detti
Brumóka

Sziasztok!

Most csak kutyafuttában...

Gratula Pindur Danijának a 6. hóhoz és Gigi Virágjának a 3. hóhoz!Kép

Doris!!!!!Kép
Jajj, de jó ismét hallani felőletek!Kép Örülök, hogy ilyen szépen fejlődik Lili és Gergő.Kép
Tanácsot én sem tudok adni, nálunk is előfordult, hogy éjszaka "szórakozni" vágyott Niki.Kép Az biztos, hogy a környezetváltozás megzavarhatja őket. Remélem azért mihamarabb magától rendeződik az éjszakai alvás!Kép

Doren!Kép
Üdv körünkben!Kép Gratulálok a fiatokhoz!

A táblázatban, ahol nem volt megadva a baba névnapja, kikerestem a naptárból és vastag betűvel beírtam a lehetséges dátumot. Légyszi nézzétek át és szóljatok, ha mégsem akkor tartjátok a babóca névnapját! Ja, és aki még nem adta meg a szülinapját, légyszi azt is írjátok meg, hogy teljes legyen a tábla!Kép
Aki pedig szeretne bekerülni a táblázatba, kérem az adatait!Kép
Köszi!

<pre>
Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.04.21
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 7 hét 4 nap máj. 29
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 8 hét 1 nap ápr.30 nov.15
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 9 hét 1 nap márc.21
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 9 hét 2 nap júl.11 okt.01
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 9 hét 2 nap ápr. 25
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 9 hét 5 nap jún.28 júl.21 Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 10 hét 1 nap júl.11 ápr.09
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 11 hét 1 nap márc.21 aug.25 Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 12 hét 0 nap szept.10 máj.24 Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 12 hét 4 nap nov. 17
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 13 hét 0 nap nov. 26
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 13 hét 4 nap jún.28 máj.29
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 13 hét 5 nap nov.21 jún.23 Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 14 hét 2 nap jún.29 ápr.18 Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 14 hét 6 nap febr.06 okt.10
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 15 hét 0 nap febr.14 jún.24
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 15 hét 1 nap szept. 2
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 15 hét 4 nap júl.27 nov.26
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 16 hét 1 nap nov.05 júl.11
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 16 hét 4 nap máj.18 jún.23
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 16 hét 6 nap jan.13 jún.24 Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 17 hét 5 nap aug.20 jún.18
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 17 hét 6 nap márc.8 és aug.20 júl.03
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 19 hét 1 nap júl.21 dec.16
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 19 hét 2 nap márc.15 márc.05 Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 20 hét 0 nap szept.28 márc.19
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 20 hét 2 nap aug. 23
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 22 hét 6 nap jan. 6 Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 23 hét 4 nap nov. 30 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 24 hét 1 nap márc.28 máj.29
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 24 hét 5 nap nov. 17
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 24 hét 6 nap máj.09
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 26 hét 1 nap júl.21
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 27 hét 5 nap ápr.25 máj.31
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 29 hét 0 nap máj.15 jún.22
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 29 hét 2 nap dec.3 és febr.24 dec.27
</pre>

Mostmár tudom, miért nyűgösködött ma délelőtt az én pici Nikim annyit...hát itt a felhőszakadásKép...csak úgy dörög és villámlik...Kép

Sztigris
sztigris

Ági,

Ezer és még ezer bocsi. Régebben már feltettem egyszer, de nem olyan jó ez a kép (még nem volt beállítva rendesen, és elég idétlenül néz így ki Kispapin), és aztán leszedtemKép
De csak most, csak Neked és csak itt visszatettemKép
http://babanet.hu/album/main.php?album=2171&page=2

Puszi:

Vic
Victoria

Sziasztok Lányok!
Hátam mögött van két nyügösebb nap. De azért próbáltam követni az eseményeket!

Tök jó, hogy össze tudtok járni, meg Szigetezni. Mi nagyon messze lakunk, és tudtommal senki sem a közelünkben. Kár.

Noémi, és mindenki aki picije oltást kap, nekem a borogatásra tuti jó ötletem van: EGY VASTAGABB ZOKNINAK (AMI RÁFÉR A COMBOCSKÁRA, SE NEM SZORIT, SE NEM TÁG) VÁGJÁTOK LE A LÁBFEJÉT, ÉS MÁRIS ALÁ LEHET TENNI A VIZES GÉZLAPOT, VAGY VÉKNYABB TEXTILZSEPIT! Igy nincs szükség csomózásra, biztostüre, stb.

Manóka, léci ird meg a torna-dvd cimét, talán egyszer végre ráveszem magam a mozgásra.

Doris, Fiona, nekem is tápszeres Bence. Kb. 3,5 hónapos koráig úgy evett éjszaka, ahogy "akart",ez két óra körülre esett, nappal csak 4-szer evett, ez az esti volt az ötödik. Aztán gondoltam egyet, hogy majd egyszer jó lenne valamiféle napirendre átállni, és én is szeretnék éjszaka aludni. Du. 5 körülre tettem az "uzsiit", mert 7-kor ha törik, ha szakad elalszik, elötte fürdés, amit csak kis kajcsival bir ki. Este 10-kor megetettem, majd szokásához hiven felébredt 2-kor. Kapott cumit, hiszen nem lehetett éhes! Majd 3-kor is. De simán visszaaludt! 4-kor kapott enni. Másnap csak 2-kor kelt,cumi nélkül visszaaludt. 4-kor evés. Aztán ráállt, hogy 5-kor kel fel. Néha meglep 6 órai keléssel is, de ez ritka.

Még nem irtam, de van egy könyv: Tracy Hogg: A suttogó titkai. Szerintem egy nagyon jó könyv sok hasznos infoval!Persze vannak ellenzöi is, de én akkor is javaslom legalább egy elolvasás erejére. ( A dr-nönk és a védönönk is elolvasta és másoknak ajánlják!)

Ne haragudjatok, ha hosszúra sikerült!

pussz
Orsi
orsi17

Ines! Kép Detti

Szóljon, aki uncsinak tartja az én kis üzijeimet Kép
Majd kapok kritikától az arcomba.
Brumóka

Detti,
Hát így bealudtunk:

Kép

Vic

Ui.: Képzeld, mióta hazajöttünk Dorka megállás nélkül beszélt a Bohócához és a Zümihez (míg el nem aludt). Nekem az a gyanúm, hogy épp azt pletyizte el Nekik, hogy LeviCirmancs is milyen jó kis pasiKép
Victoria

Sztigris, a névnap jó, az én szülinapom: márc. 17.
Profi a tábla!

Köszi
Orsi
orsi17

Sziasztok,

köszönöm a segítséget, próbálkozok a kép beillesztésével. Természetesen úgy, hogy megírom a levelet, utána próbálok csatolni fényképet, elküldöm, és visszajön az üzenet, hogy nagy, vagy valami egyéb, és nem hogy nem csatolja a képet, de törli a levlemet is. Hát most megpróbálom újra... Kép

Kép

Kép
Kép
doren

Csak sikerült. Köszi minden segítséget.

Mi közel lakunk a Délihez, nagyon szívesen találkoznék Veletek. Eddig a leghosszabb utunk a Kongresszusi Központig volt. A szigetre én is inkább babakocsival mennék, de nem vagyok elég bátor így villamosra szállni. Kengurunk nekünk is van, de kismókus még teljesen elveszik benne, vagy én vagyok nagyon béna.
De aktívan gondolkozom még a megoldási lehetőségeken. Mikor szoktatok kijárni?

Doren

Kép
Kép
doren

SziasztokKép

Vic,
köszi szépenKép meglestem, leveheted, nehogy kispapi megsértődjön, a szerintem egyáltalán nem rossz fotó miattKépKép
Dorka tök édi ahogy alszik, ha fel kell Dani majd megmutatom nekiKépKép

Doren,
ügyi vagy, csak kitartás kérdése és látod sikerülKép Nagyon édi manócskádKép

Sztigris,
feldobhatnál egy csak szüli és névnapos táblicskut is, naptári sorrendben, és akkor mindenkit időben köszönthetnénkKép ahogy elnéztem ápr. 25. többeknél is ünnepnapKép
Amugy le a kalappal elötted, hogy kikerested a hiányzó névnapokatKép

Orsi,
tök jó ötletKép én a hálós gézen gondolkodtam, de az simán letekeredett a hurkáinKépKép

Ines,
köszi szépen átért, már el is mentettemKépKép

Mire sétálni mentünk volna hosszabban nem leszakadt az ég, ennyire azért nem kéne áprilisnak lennieKépKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Doren,

Mi is elég közel lakunk a Délihez! Ti merre vagytok?

Vic
Victoria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?