Sziasztok
Huuu, de sokat irtatok, és olyan nehéz volt elsőre beazonosítani, akkora hüleség, hogy folyton átszervezik, most a felhasználói nevet válltották le
Jányok jelentem, tegnap fürcsi elött akkorát szólt a pelus, hogy simán elmehetett volna valamelyik háborus filmben hanghatásnak
Kicsit megnyugodtam, igazán azért aggódtam, mert eddig minden nap volt, sőt naponta többször is, és most meg hirtelen két napig semmi. Köszönöm a jó tanácsokat, az összeset raktároztam ám
Ines,
kérhetem én is a hipes táblát?
Drukk az oltáshoz+++++++++++++++++.
Manóka,
olyan édi a kisfiad, irigykedem hogy milyen szép hajas babóca
Nálunk is bal alul van egy tűhegyni fehér foltocska már és a nyál az folyik rendesen
Detti,
elmesélnéd az norbi pontrendszerét, mert nem igazán igazodtunk ki a dolgon, lehet magánban is. Hajrá a kilók elleni harcban, én is visszatérek a terhesség alatti diétámhoz, mert feljött néhány fölös kiló
Zsófi,
azt én is legszivesebben darabokban látom, mármint tesco újság
Jah és együttérzés most még jobban a kevesebb idő miatt egymásra dologban. Hasonló cipőben kajtatok most én is, sőt tegnap még mosolyszünet is lett a vége
de majd megoldom valahogy.
Noémi,
de jó nektek, irigy irigy a tali miatt
Nagyon szépek a csajok
és gondolom jól kidumálták magukat
Tetszik a csikos has, legközelebb majd én is mondom hogy jobb dolog nincs is a világon, mint deszkásitás helyett csikosítani
Tünde,
a statot én még középsuliban szerettem, de már a közgázon nem volt a szivemcsücske, bevallom azóta se sokat használtam azokat a rohadt bonyolult számitásokat, de annak idején azért be kellett biflázni
Kina összes termése legyen a tied a vizsgákhoz
Amugy kisgyerek mellett szerintem még kacifántosabb tanulni, mint meló közben, még gondolkodom, hogy kiprobáljam e ezt a verziót is, a másik kettőn már túl vagyok (nappali, esti)
Manga,
a hathósan kezdődő hozzátápi táblicskuból lestem ki a barackot, elsőnek azt ajánlja, és meg is emliti, hogy az almával szemben, ami fog, ez széklet lazitó hatasú is egyben. Én azt hiszem ezzel fogom kezdeni majd a hozzátápit, az auchanban hála lehet kapni fagyasztottat, igy nem lesz gond a beszerzéssel, és egy zacsi jó sokáig elég lesz, ha csak az anyája rá nem jár
Jah mig el nem felejtem, látom a XI. kerben laktok, szoktál sétálni a Feneketlen tó felé? vagy Gellérthegy? mi néha eljárunk arra, ha van kedved akkor talizhatnánk egy séta erejéig
Fruzsi,
de jó hogy végre irtál magatokról
A mézeskalácsrészen bevallom eléggé elgondolkodtam, hogy mi is lehet, de utána láttam a javitásod és egy hatalmasat kacagtam, nagyon jó elirás
Látom nálatok is a frisslevegő oldja meg az alvásproblémát. Minél többet van kin manó annál többet alszik
Képet rakhatnál fel a babygymező kisröfiről
Nagy gratula a forduláshoz is, bizzunk benne, hgoy már nem kell sokáig hordania azt a terpesz vackot
Nálunk elég laza volt a pap, az öcsémék nem házasok, különböző vallásuak és mégis meg van keresztelve mindkét gyerköc
Én is ebben bizom majd, hogy nálunk is meg lesz nyáron a keresztelő, mi csak nem vagyunk házasok, a vallás stimmel
Doren,
üdv közöttünk
Gratula a gyors sulygyarapodáshoz, nekem a dokim mindig azt mondta, hogy elég ideje lesz kint megnőni a csöppségnek.
Képet úgy tudsz feltenni, ha átméretezed, valamilyen képszerkesztő progival a méretét csökkentsd le és máris engedi (resize menűpont általában mindenhol).
Vic,
tennél fel képet a frissen beszerzett kengurudról, azt vetted meg aminek a hirdetése be lett ide linkelve?? csak azért kérdem mert gondolkodom hogy én is veszek egy másikat, mert ami most van az számomra is kénylemetlen egy kicsit, és manó sem érzi felhőtlenül jól benne magát.
Mindenkinek jó sétát a szigeten és aktiv zsirégetést, én ezt most itthon teszem meg egy jó kis marhapöri elkészítésével
A szigeti sétát holnapra napoltuk, mert akkor lesz szabad apája
puszi
Ági