Sziasztok!
Hazaértünk.
Szóval az volt, hogy 6 gyermeket műtöttek.
Orsi volt a 6.
szóval végignézte az elötte levőket, hogy infúzióval jönnnek ki, sírnak, szenvednek.
Akkor már nem akarta a dolgot.
Műtét elött fél órával megkapta a koktélt amitől minden gyerek el is aludt...inkább totál kidőlt
na persze az én kicsi lányom a saját lábain sétált be a műtőbe, mert meg se kottyant neki a cucc
kicsit izgulta, mert hát mégis csak el kell tőle búcsúznunk a műtő elött és onnantól csak a dolgozók lesznek vele, de simán bement...nem sírt, nem szólt semmi...elköszönt tőlünk. Persze ez csak azért volt lehetséges, mert műtősfiú olyan volt amilyen és beígért neki mindenféle tuti cuccot
Szóval 20 perc múlva kihozták ÉÉÉÉÉÉSSSSSSS?????? Semmi nem volt...aludt...délután felébred egy órácskára akkor ivott, evett és játsztt egy picit...aztán megint aludt és csak este ébred egy dvd erejéig...aztán eludt reggel7-ig...szóval Orsi nem sírt amikor kihozták, nem szót semmit az infúzió miatt. Egy bajomvan csak...hogy azóta nem is beszél...csak ha nagyon muszály...
Cumija jóformán belenőtt a szájába és pihenget...
Doki azt mondta, hogy ez sok gyereknél így van, mert kis ellenállásba ütközik, hogy valami már nics ott ami eddig ott volt és ezt érzi...olyan mintha nekem levágnák a lábfejemet és mindenki csodálkozna, hogy bicegek...
Szóval most még nem nagyon csacsog, de elvileg nem tart tovább pár napnál
Veronikusz!
Szofinak így utólag is boldog szülinapot!!!!! Bunkó vagyok tudom...amikor volt akkor nem is írtam...
Katafog
gyökér????? hogy lehet????? És mi lesz a gyökérrel, ha magától esik ki???? Mert akkor nincs gyökér, nem??????
Adribabynek is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!
Fényképek nagyon szépek!!!!
Veronikusz látom nálatok is hercegnőáradathegyek....
kemény dió...Neked 3 lányod van, de képzel el amikor nálun is az van és Dani imádja
valamelyik nap épp Orsival barbiezott
Dorka! nagyon édesek a gyerkőcök...féltékenység nem semmi...de pl nálunk fordult a kocka...Dani kis ördög lett aki állandóan nyúzza Orsit, Orsi meg a védelmező nővér...Ha Dani mondjuk megtépi a haját és én megszídom érte akkor Orsi nekem esik, hogy Dani még kicsi és ne beszéljek így vele...értsem meg, hogy még nem tudja mit csinál...