Új privát üzeneted érkezett!

Veronikusz Szofi egyre nagylányosabb... Puszi a kis háromévesnek, Isten éltesse!

Jó az ötlet Tünde. Nagyon jó.

Lányok, én azokat a kis betűket egyszerűen már nem tudom elolvasni.

Kép

Kép

Kép
memme

Zsó, mi hárman okésak vagyunk!!! Igen, nekünk is délelőtt... Murvás a sétaút vagy mehet Bene triciklivel?
Köszi a rotát. Igazából ue volt a véleményem hónapokkal ezelőtt, most bizonytalankodom kicsit. (Anno nekünk is azt mondta a régi védőnéni, hogy a fosós-hányós vírusos megbetegedések nagyon kis százaléka rota. Ahogy te is mondod, calici és szalmonella ellen meg nincs is védekezés.)
vbea

Kopaszi: csüt elvileg oké ha tényleg délelőtt lenne, mert 2re sógornőmmel van megbeszélve egy tali.
ma délelőtt meg délután is kinn voltunk, annyira jó idő van.
csak tudnám mikor fog én befejezni a diplomám?? annyira nem akaródzik hozzáfognom. pedig már tökre kész van, pl. tegnap is csináltam amíg K. aludt.

mennem kell mert fürcsi vége van és nekem "kell" kivenni a kádból.
snooopy

Ok, akkor csütörtök reméljük összejön!

Veronikusz, a lányaid...nagyon édesek, most tekergettem vissza.

Memme, bocsi, akkor részemről kiiktatva az apróbetű!

Lányok: most jövök Campona cund hundm, tecsó, de sehol sincs olyan tavaszi kabát, ami még bélelt, de nem olyan vastag, mint a téliek meg a kezeslábasok. Szóval ami már jó pulcsira és jó lesz a nyár hűvösebb napjaira.
Ha esetleg láttok valahol, turi vagy Dél Bp környéki boltba, sikítsatok!
Ezer köszönet!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok, ujra itt
kemeny volt a delutan, anyosom jol lefarasztott...jo kis tolerancia trening ez nekem, na mindegy
Renata, asszem te irtad, h van Ivannak biciklis sisakja? hol vettetek? sikerult vitaba keverednem a mamamin, h veszelyes-e biciklin hordozni babat haton kendoben (szerintem nagy felelotlenseg, de mindegy), az illeto csaj, aki igy hordoz, keres sisakot, legalabb az legyen szegeny baban

banana

Tünde!
Írok én is zsívesen ha van időm.... :lol: :lol:

Veronikusz!
Nagyon édesek a lányok......jól látom, hogy óra van Kata kezén???Le tudja olvasni???vagy csak dísz..... :lol: Hogy van a betegeskedő fülecske??????

Kopaszi!
Annyira de annyira mennék,de kineziológushoz van időpontom 1hónapja megvan 10-re :oops: :roll: :? :? HA változik az időpont szóljatok és repülök....

Steffi!
Megérkezett :lol: Nagyon nagyon köszönöm :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép hugommal

KépKépKépKép
vdorka3

Kép

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka, a képek nagyon klasszak, Letykó irtó cuki kiscsaj, Berke pedig tetsz... na ilyen sapija nincs Bencinek. :D LESZ MÉG ILYEN. Muszáj lesz olyan tali, ahol TI IS.

Zsó, tudom, milyen dzsekire gondolsz. Csütörtökön viszek egyet, bár lehet, hogy fel kell majd hajtanod Levi karján úgy 50x, de hátha... :roll:
vbea

DurcaDrága!

Nem kaptam semmit privin! :cry:
Viszont elküldtem most privin az ímélcímemet...ha nagyon szépen megkérlek elküldenéd oda a képeket a szőnyegről meg a mellszívóról.
Mert megkérdeztem Emőkét (uncsit) és érdekelné a dolog! :wink:

Puszi!

Tigrincs :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

zsó!
Szétnézek én is dzseki ügyben, mert lehet, hogy van ilyesmi kinőtt darabom .... :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!

Nagyon szép ez a Ti Családotok!!! :wink: Letti hogy hasonlít a hugodra! :wink:
Berke a babakocsin... :lol: :lol: még mindig tetszik a helye! :wink:

Veronix!

Adri a Jézuskától kapott olyan hercegnős könyvet! Már kívülről fujja! :shock: :lol:
Még mindig imádom a fürtjeiket :wink: és csak reménykedem, hogy nekem legalább a kisebbik csajszim fürtös lesz, mint az Apukája!!! :roll: :oops: :roll:
Jah és.....érik nekem is a Galaxy... :cry: :roll:

Renáta!

Összeszedem magam és még a héten írok privkovicsot! :wink: 8)
És ha kész lesz a játszóterünk :wink: az utca végén küldöm a fényképet...oks? :lol:

Na léptem. További szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Drága Adri Baby!!!

Nagyon, nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!!!

Kép
Sok puszi

Lara Baba és Ancsa

ancsaboszi

Boszikám!

Végre!!!!!!!! :lol: :lol: :wink:
Köszönjük a nép nevében! :lol: Verhetetlen vagy!!! :lol: :wink: 8)

CukiKati!

Orsi??? Hogy viselte? És Ti Apjával? Remélem minden okés a Csajszival!!!! :roll:
Remélem holnap tudsz jönni és elmeséled mi volt, hogy volt!

Na most már télleg léptem!!4 :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
Adrinak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!! 8) :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Adri!!!!
Boldog-boldog-boldog születésnapot, legyen még sok ilyen szép napod!
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dorka!
már megint irtó jó képeket raktál fel!!! Berkétől mindig kész vagyok! :lol: :lol: :lol: Letti meg napról napra egyre szebb!!! :D imádom a kis pofiját! annyira aranyos és szép kislány! :D
IGen! Kata kerján van egy Barbie-s óra. Még nem tudja leolvasni, de majd idővel lefogja :lol: LAci kicsit előreszaladt! :lol: ő vette :)

Kata jól van. Köszi szépen. Csak az első éjjel volt nyűgös, azóta semmi jele hogy beteg lenne.

CSÜTÖRTÖK - Kopaszi:
sajnos nekünk csütörtökön kell visszamenni a dokihoz a Jánosba KAta fülével. Mi biztos nem tudunk menni :oops: mondanám hogy sietünk és megyünk, de mire én a 3 gyerekkel ezt végigcsinálom + kivárjuk azt a cirka 20 beteget mint múltkor .... :oops:
ráadásul most pénteken is jönnek hozzánk :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Adrinak, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
snooopy

Tigrincs
Nagylányodnak boldog születésnapot!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

BOLDOG SZÜLINAPOT ADRINAK!!!
vbea

Kép
Boldog szülinapot kívánunk Adrinak!!

KépKépKépKép
vdorka3

Kép
Boldog szülinapot kívánunk Adrinak!!

KépKépKépKép
vdorka3

Adrinak boldog szülinapot!!!

Csütörtök most nekem se jó, megígértem apósnak, hogy elfuvarozom a másik unokájához... De a játszóház is érdekel ;) Oda mikor?

Dorka,
képek szuperek!!!!

Veronikusz,
örülök, hogy Kata jobban, remélem rendben van már a fülecske...

Tigrincs,
Opel nem játszik? Zafira is 7személyes... csak ha már a német autók neked jobban bejönnek ;)

Mennem kell, ezer a dolgom :? Bocs, ha valakit kihagytam, ma nagyon szita az agyam és dolgoznom is kell :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Tigrincs, Adri fülét húzd meg jól és Isten éltesse sokáig!

Próbálom Levit visszaaltatni, de úgy tűnik, kezdi elhagyni a délelőtti szunyát....na, nem mintha a többi olyan hosszú lenne és rendszeres. :lol: Nem túl korai ez? Mármint az elhagyás.... :roll:

Eni, kérdezted, hogy milyen az út a Kopaszin....sajna nem tudom, már nagyon rég írtam a másik topikomba, de megkérdezem, emrt ott van egy-két megszállott kopaszis... :lol:
Kabátot ezer köszi!

Neked is Dorka! A képek meg annyira szuperek! Ki készíti és milyen géppel? Letti gyönyörű kiscsaj, Bekre meg eszméletlenül vagesz.

Nem baj sztem a mostani Kopaszi, mármint hogy nagyon nem jó csak pár embernek, kicsit későn is dobtam be, de akár lehet ebből rendszer is, hogy kiszámítható legyen, mondjuk kéthetente szerda/csütörtök.....???

Judy, játszóház extra hiperszuper, nekem nagyon bejött és Levi is élvezte.
Sztem bármikor bevállalható, főleg hogy mondom 1 éves kor alatt ingyenes és nem ellenőrzik, bemondásra megy....na jó, nekünk még nem kellett füllenteni.
:wink:
Szóval bármikor, M0 lehajtótól 5 perc kocsival.Én tuti megyek jövő héten valamikor. Kedd/ péntek nem jó, mert védőnő és zenebölcsi lesz, de a többi nap okés. hmm? És persze Orsitól is függ, neki mikor jó.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, nekem még nincs program jövő hétre, esetleg lehetne csüt délelőtt, mert akkor felnéznék anyáékhoz is.
mamuszt kaptál?

kabit látom kapsz, nekünk csak béleltebb van, szerintem az pulcsi nélkül lenne jó mostra.

Akkor Kopaszi kinek is jó? mert ha senkinek akkor napoljuk el.

Dorka, hirtelen azt hittem hogy a húgod te vagy. nagyon egyformák vagytok. Berke nagyon vagánya néz ki. :lol:
(ez milyen babakocsi? jól néz ki, és Berkéne jó helye van alul :lol: )
snooopy

Zsó,
attól függ, mi a helyzet kocsiügyben, nem kell-e valamit intézni... Mert találtunk kettőt ami tetszik, most még számolgatunk, meg agyalunk (meg próbálunk alkudni), aztán valami lesz... (merthogy ami jobban tetszik, az egy picurkával többe kerül, mint amennyit szántunk rá... de talán áthidalható ;) )
De ha semmi dolgom, akkor ott leszek ;) (Savoyát tudom hol van, azon belül meg már csak megtalálom a játszóházat ;) )

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:42-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hazaértünk.
Szóval az volt, hogy 6 gyermeket műtöttek.
Orsi volt a 6. :? szóval végignézte az elötte levőket, hogy infúzióval jönnnek ki, sírnak, szenvednek.
Akkor már nem akarta a dolgot.
Műtét elött fél órával megkapta a koktélt amitől minden gyerek el is aludt...inkább totál kidőlt :D na persze az én kicsi lányom a saját lábain sétált be a műtőbe, mert meg se kottyant neki a cucc :shock: kicsit izgulta, mert hát mégis csak el kell tőle búcsúznunk a műtő elött és onnantól csak a dolgozók lesznek vele, de simán bement...nem sírt, nem szólt semmi...elköszönt tőlünk. Persze ez csak azért volt lehetséges, mert műtősfiú olyan volt amilyen és beígért neki mindenféle tuti cuccot :D
Szóval 20 perc múlva kihozták ÉÉÉÉÉÉSSSSSSS?????? Semmi nem volt...aludt...délután felébred egy órácskára akkor ivott, evett és játsztt egy picit...aztán megint aludt és csak este ébred egy dvd erejéig...aztán eludt reggel7-ig...szóval Orsi nem sírt amikor kihozták, nem szót semmit az infúzió miatt. Egy bajomvan csak...hogy azóta nem is beszél...csak ha nagyon muszály...
Cumija jóformán belenőtt a szájába és pihenget...
Doki azt mondta, hogy ez sok gyereknél így van, mert kis ellenállásba ütközik, hogy valami már nics ott ami eddig ott volt és ezt érzi...olyan mintha nekem levágnák a lábfejemet és mindenki csodálkozna, hogy bicegek...
Szóval most még nem nagyon csacsog, de elvileg nem tart tovább pár napnál :D

Veronikusz!
Szofinak így utólag is boldog szülinapot!!!!! Bunkó vagyok tudom...amikor volt akkor nem is írtam...
Katafog :shock: gyökér????? hogy lehet????? És mi lesz a gyökérrel, ha magától esik ki???? Mert akkor nincs gyökér, nem??????

Adribabynek is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!

Fényképek nagyon szépek!!!! Veronikusz látom nálatok is hercegnőáradathegyek.... :D kemény dió...Neked 3 lányod van, de képzel el amikor nálun is az van és Dani imádja :D valamelyik nap épp Orsival barbiezott :D
Dorka! nagyon édesek a gyerkőcök...féltékenység nem semmi...de pl nálunk fordult a kocka...Dani kis ördög lett aki állandóan nyúzza Orsit, Orsi meg a védelmező nővér...Ha Dani mondjuk megtépi a haját és én megszídom érte akkor Orsi nekem esik, hogy Dani még kicsi és ne beszéljek így vele...értsem meg, hogy még nem tudja mit csinál... :shock:

Kép

Kép
cukipofa

Kati!
Fúúú! nekem ez olyan fura, hogy egy kisgyerek ilyen felnőtt módon is tud viselkedni. :shock: Jó! jó! KAta is tök ügyes szokott lenni, na de ez akkor is egy műtét!!! :shock: Fantasztikus kiscsaj Orsi!!! :D kis HŐS! a beszéd miatt meg :oops: de remélem tényleg csak 1-2 nap. :oops: Mond meg neki, hogy KAtáék is sokszor puszilják! :wink: Dani meg csúcs, hogy játszik ORsival! én is match-box-oztam kiskoromban a bátyámmal. :lol:
Kata fog: ha magától esik ki akkor is kiesik a gyökér - szerintem. Hisz az egyben egy fog! :oops: De láttad, hogy a gyökér minimum 1,5x akkora, mint ami a látható fog része???? :oops: hogy ez hogy tudott kitörni??? :oops:
mért lennél már bunkó? :shock: :D ugyan mááááár!!!! :D :D :D hisz most köszöntötted fel! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok, olyan jó, hogy tetszik az öltet.

Megtennétek, hogy priviben küldtök nekem mailcímet? Akkor már fel is tenném a kérdéseket ott is. (meg majd itt is, és aki akar, itt is válaszolhat)

Pont az a lényeg, hogy nem kell tudni írni. Ezt az újságot MI Anyukák írjuk magunknak, és remélhetőleg nagyon sok másik anyukának. Mert hiszem, hogy ezer témában a saját gyermekünket illetően MI vagyunk a legnagyobb szakértők. Annyiszor kérünk egymástól tanácsot, és kapunk 10 félét, aztán abból kiválasztjuk azt, ami a mi helyzetünkhöz, vérmérsékletünkhöz, világnézetünkhöz stb a legjobban illik, és nagyobb eséllyel tudjuk alkalmazni, mint ha elolvassuk a legjobb nevelési könyveket... amik egyébként nekem nagyon sokat adtak, szemléletformálóak, stb, és azokról is lesz szó, egyszerűen csak nincsen idő akut helyzetekben alkalmazni őket. :)

Nagyon bízom benne, hogy ez tényleg úgy fog működni, ahogyan itt a fórumon is: ha kell, beszélünk arról is, hogy milyenek a férjek otthon, hogy ez nekünk milyen, mit szeretnénk, és mi a reaálitás. HOgy hogyan tudjuk felrázni a házasságunkat több év gyerekezés után, vagy hogyan nem. :( kudarcok, és sikerek. ÉLETSZERŰEN.

Havi 1 magazin lesz, összesen 6-8 témával. Hogy legyen idő 1 hónapra megemészteni, elolvasni, véleményezni, stb. (Na meg nekem is összeállítani a következő számot. :D)

Tehát, lányok, kérek mail címeket... :) De a témákat/kérdéseket ide is felteszem.

Puszi

ui. Most csütörtökön viszem a finneket ki a reptérre, akkor utaznak haza, de jövő héttől már asszem én is tudok Kopaszi gátazni. Eni, asszem murva, meg fű... de lehet, hogy van aszfalt is???

T

mtunde

Eni!
csak azt tudom, hogy simán lehet babakocsit tólni, szóval akkor motorozni is! :lol: szerintem díszburkolat (kő) van!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:43-kor.
Vendég

Kati, fantasztikus csajod van!!! EGYÁLTALÁN NE izgulj amiatt, hogy nem beszél... ez a minimum. Időre van szüksége, míg feldolgozza, de eddig nagyon ügyesen csinálta. Adjatok neki időt!

Veronikusz, köszi az infót. Igazad van, ha babakocsi megy, akkor motor is. :wink:

Janku éjszaka 1.00kor aludt el, addig nyüglődött, nemtom, mi van. Én totál off, ráadásul a telefonom is megadta magát. Mindig azt írja ki, hogy tegyek be sim-kártyát... pedig ott van. Szőkenősen meg is néztem, és nem vitte el a cica. Most ne keressetek! :?

Zsó, ketten leszünk holnap a gyerekekkel? Nem baj, ez lesz az évadnyitó, utána meg majd egyre többen... :D
vbea

Lilluska, gyertek!!! Végre egy "földim" is... :oops:
vbea

Délelőttöt beszéltünk először Zsóval... 10h? Mondjuk Jankaszáva úgyis kendőben lesz, ő bárhol elszuszog, leginkább Benedek miatt nem mindegy. Ő itthon alszik ebéd után.
vbea

sziasztok, a kopaszi gaton ilyen burkolat van
Kép
mi most nem megyunk, talan majd legkozelebb
Adrinak nagy gratula!
Orsinak is, nagyon ugyes volt!
Tunde, biztos jo lesz, kivancsi vagyok, kuldom a cimem priviben
Dorka, jok a kepek! az utolson neztem, h h megvaltoztal, ja, hogy az a hugod! :) hasonlit!

banana

Banana, kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
vbea

Banana, köszi a fotót, tényleg! Mi is babakocsit is toltunk... hülye vagyok és szenilis...
Lányok, a ti címeiteket legalább elmentem egy file-ba... :)

Apropó, Rita! Itt vagy? Küldtem neked mailt a citromailes címre, nem tudom, él-e még. Szeretnék írni a szülésre való felkészülésről.... esetleg kifaggatnálak, ha lehetséges...

:)

mtunde

Adri-nagylányt Isten éltesse!

Kati, puszi Orsinak! Én felnőttként rosszul lennék, de tényleg, komolyan mondom, ha hatodiknak kéne bemennem valami ilyesmire. nagyon ügyes. Beszélőke majd megjön.

Kép

Kép

Kép
memme

Adri Boldog születésnapot!

Lányok
valaki volt már a Tűzoltó utcai gyerekklinika gastroenterológiáján???
oda kell vinnem Balit :cry: lehet hogy allergiás a tejre....ráadásul nem hízott semmit 1 hónap alatt minimálisat fogyott :cry: .....

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
most léptem be, még csak a te hozzászólásod olvastam, szerintem ez már Balu "korában" egyáltalán nem tragédia. Van, hogy Flórka is egy-két hónapig ugyanyannyi, aztán ugrik egy picit a súlya...már ha épp megmérem...ha te úgy látod, hogy formás, jól van, akkor ez a súlynemváltozás, kicsi csökkenés még nem feltétlenül jelenti azt, hogy baj van...

Adrinak én nagyon boldog születésnapot kivánok!

Kép
Kép
paklincs

Jól van, nem azzal van a gond, hanem a tejes dolgoktól(kakaó, joghurt, stb, megy a hasa :cry: )

emano/Andi
KépKép
emano

Orsi
nagyon ügyes csajszi voltál,de jó, hogy túl vagytok rajta!

Kép
Kép
paklincs

LÁnyok nem érdekel valakit egy brendonos 3 részes ágyneműhuzat-Zebra Blue
Kép Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

NA, megjöttünk életünk első olyan babakocsizásáról, ahol nincs lábzsák és 40 féle hacuka, csak egy pokróc és teljesen ült Levi. Annyira ráizgult a témára, hogy azt hittem szárnyat növeszt. Úgy csapkodott a kezeivel, írtó édes volt, nagyon élvezte, de legfőképp a kutyákat.

Orsi, Eni meg én tuti megyünk, szóval az már nem senki. :wink:
Lilluskáék is remélhetőleg! Neked is nagyon köszi a kabátot Lilluska!
Viszont én nem ígérem fél11 előtt, de nagyon nagyon fogok igyekezni. Nagyban függ Levi reggeli evési kedvétől, hogy mikor tudunk indulni.
Eni, akkor hogy konzultálunk holnap?
Vedd ki a sim kártyát és vmi elektrosztatikushoz dörzsöld hozzá az érintkezőjét. pl műszálas cucc, stb. Utána működni szokott....

Orsi, jövő csüt. délelőtt nekem jó a játszóház, de ha tűz a nap, akkor legfeljebb Kopaszi, úgyis 3 perc egymástól....

Andi, már épp hiányolni akartalak. Balu.... :cry: Én mindenféle véleményt hallottam már, sztem dokifüggő a dolog...de egy allergiatesztet csak nem rontanak már el....

:wink:

Orsi meg tényleg egy hős, sok puszi neki, pár nap és újra a régi lesz!! És amit Danival csinál, le a kalappal! Aranyosak lehetnek!

:lol:

Judy, hajrá kocsi! :wink:

Na, megpróbálok altatni újfent....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kati
Orsi szuperlány, biztos hamar rendbe jön
Anyósod merre dolgozik??

AproZsó
holnap kérek időpontot, a gasztrora, csak 3 orvos van és valakinek hátha van tapasztalata....
holnap mentek Kopaszigátra?
én nem tudok menni(hogy kell menni oda BKV-val :roll: , mi csak azzal tudunk menni :oops: )

emano/Andi
KépKép
emano

Akkor kopaszi 10kor? nekem tökéletes, akkor ebédre haza is érnék a pindúrral. vagy vigyek neki? ti hol etettek?

Emese akkor lemérnéd azt a gatyót?, köszi

Ansi, szerintem Kolosnak sem jó a tej, tökre kiütéses lett a feneke, meg ment a hasa. pedig úgy szereti. :(

Kati, Orsi lányod tényleg egy hős!!! puszild meg helyettem is. :)
snooopy

Andi!
FTC pályától 103-as busszal és pont mikor a Lánymányosi híd alá kanyarodik a busz, ott kell leszállni!!!! A Népligettől indul a busz. Gondolom te metróval mész addig!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:44-kor.
Vendég

Veronikusz
igen ,köszi és ott át lehet sétálni??
nagyon szépek a lánykáid :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, gyere ide hozzánk és elviszek titeket is? na??? :D
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X