Sziasztok!
Elöre is irom,hogy hosszú leszek, de a tegnap esti kalandomat meg kell,hogy osszam veletek.
Gyorsan azért, amig el nem felejtem, Orsi, természetesen, tölem is bezsebelhetsz egy vagon dicséretet, ez a Panna kislány valami büvölet, milyen szép! Na és ikertesó Beni is a szebbik fajtából van ám
!
Na, és akkor a tegnap este. Indultunk fel az emeletre aludni, már 10 óra volt, gondoltam elötte még gyorsan kiszaladok a postaládához,mert azt vagy sétakor szoktam megnézni, vagy ha megyünk boltba, és tegnap egyik sem volt, igy kénytelen voltam megvárni amig apa hazajött. ( a postaláda itt mifelénk tömbösitve van, egy helyen van mindenkié, tölünk kb 5 házra.) Szóval megyek a nagy sötétben, de hallom ,hogy valahol nagyon sir egy kisgyerek. Megjárom a postaládát, visszafelé úton is hallom, de lehetett érezni,hogy ez nem hiszti sirás, hanem nagyon-nagyon elkeseredve sirt valaki.
Na, persze nem hagyott ennyiben, elsétáltam a hang felé. KB 10 házra tölünk, egy 5 éves kislány mezitláb, cipö nélkül, pizsamában sir a járdájuk szélén, az útpadkánál
Na, a gyomrom is összerándult, hogy ez a pici lány mit keres itt és igy. Odahajoltam hozzá, rögtön abbahagyta a sirást, és próbáltam beszélni vele. Kinainak tünt, vagy ázsiainak, de azért valamennyit beszélt angolul is. Kérdezem, hol van anya és apa? -Elmentek. Hol a házad? És mutat egyre. Na, gyere, gondoltam, legfeljebb elküldenek a sunyiba, ha nem az övéké a gyerek.
Odamegyünk az ajtóhoz, látom,hogy a belsö ajtó tárva-nyitva, az üvegajtó becsukva. Becsöngetek, várunk, sehol senki. Kinyitom, bemegyek, a kislány el nem engedi a kezem. Halozok, szólongatok, van itt valaki??? Sehol senki, nagy sötétség. Az egész házon végigmentünk, nincs itthon senki. A kislányon láttam,hogy pisilni kell, bementem vele a fürdöbe, villanyt kapcsoltam, ö pisilt szépen. Aztán mondogatja, hogy eljön velem, menjünk anyáért, apáért. És bújik bele a szandáljába, persze kacsaláb, gyorsan a kiskabát, és indulna el velem.
Én meg agyalok,hogy mi a lósz.rt csináljak ?
Na, végül úgy döntöttem, felhivtam a férjem, aki arra várt, mikor érek be a postaládától. Tök mázlimra fel vette a telefont, ilyen késön tutti nem hiv minket senki, csak téves lehet. Mondom neki, itt vagyok az egyik háznál, találtam egy kislányt, mit csináljak. Azt hitte hülyéskedem, mondom akkor gyere ki a ház elé, onnan nézzél meg minket. Szerencsére zsinórnélküli a telcsink, igy tudott vele mozogni, amig tartottuk a kapcsolatot.
Rendes volt, odajött hozzánk, és elhozta a kabátomat, mert én csak egy pólóban szaladtam ki a postáért. Ahogy odaért ahol én voltam,mondja,hogy kinnt van a szomszéd csaj, kérdezzük meg, hátha ö tud valamit.
Elmondtam neki az egészet, ö sem tud rólunk semmit, pár hónapja csak,hogy odaköltöztek. Azon tanakodtunk,hogy lehet szólni kellene a rendörségnek, mert ez igy nincs jól, a kislány akár el is csavaroghat, vagy mittudomén mi rossz történhet egyedül a házban vele.
Már a visszment a házba a kislány, mert odakinnt elkezdett vacogni. Egy kis idö után, gondoltam megnézem mit csinál egyedül a kicsi, hát látom,hogy áll az emeletes ágya mellett, ahol az alsó szinten másik két kisgyerek aludt, kb 3-4 éves formák
Na, ezek után már hivtuk a rendöröket, akik kb fél óra után értek ki. Megkérdezték mi történt, és végül,hogy mi hol lakunk, mert lehet,hogy még beszélni fognak velünk. Elmehettünk haza.
Az ablakból láttuk, hogy 5 percre rá, megérkeztek a szülök, plusz még 1 valaki, hármasban jöttek haza, rendörök a házukban...Aztán kis idö múlva a rendörök elmentek, már nem jöttek el hozzánk, szerencsére.
Hát ennyi volt a story, de alig tudtam elaludni, engem úgy felkavart az egész. Eleve az,hogy idgenek házában mászkáltam, de talán még megrázóbb volt, ahogy az a két pici ott aludt tök egyedül az éjszakában. Szerintem a nagyobbik kislány is csak azért ébredt fel, mert pisilnie kellett, és igy kezdte el keresni a szüleit.
VAn egy hülye érzésem, hogy nem ez volt az elös alkalom, de remélem a rendörök rájuk szóltak, és ez volt az utolsó.
Na, ezek után ma megint jó álmosan ébredtem, és ma megint hoki meccs lesz
Bocs, ha nagyon off topic voltam, de gondoltam leirom..
Sziasztok
BArbi