sziasztok
ugy orulok, h itt nem csak a fujolas megy, hanem ti is belatjatok, h kell a megszoritas, meg a valtozas, bar bevallom, mint mindenki, en is felek, mi lesz, es mennyire fog minket erinteni ez az egesz, de az teny, h igy mar nem mehet tovabb, ahogy az elmult 20 evben, elhulyeskedtek/benaztak a dolgokat.
mi megvagyunk, csak eleg nehez napokat elunk, kitalaltam, h a csutortoki temetes alatt anyos fog vigyazni Zsofira, ott a temetoben eltologatja majd a babakocsiban, csakhat szegeny Zsofival nem akarok kiszurni, h idegenre bizom es elszaladok, mivel eddig 2-3 havonta ha talalkoztak par orara, ezert most a heten minden nap jon anyos, h szokjak egymast kicsit, tok jol el voltak tegnap, csakhat anyosom nem egyszeru eset, en konkretan viszketogorcsot es idegrohamot kapok a dolgaitol... joindulatu, meg joszandeku, csak allandoan tukmalni probal mindenfelevel, amire semmi szuksegem, es rosszul vagyok, h telehordja minden kacattal a lakast, ahol mar egyebkent is alig ferunk, es nem erti meg, h nem kell minden alkalommal hatalmas zsak ajandekot hoznia, amikor jon, egyebkent is szivesen latjuk...na meg uber aggodos, folyton azt hallom, h nem szabad, oda ne menj, jajj, azt ne csinald, pedig mi egesz jol kialakitottuk Zsofibiztosnak a lakast, a kisszobat meg plane...szoval igy...
Veronikusz, Szofinak boldog szulinapot, nagyon edesek a kis furtos hercegnok, az a Kata fog meg tiszta horror
az meg, h kiakadtal, nem csodalom, eddig is csodaltalak, h birod, gyakorlatilag egyedul a 3 gyerekkel, nekem eggyel is nehez, pedig az en ferjem furdetesre tobbnyire hazaer...
Eni, vedono, hehe, az enyem fiatal, de meg igy is elegge mashogy gondolkodunk, amr nem foglalkozom vele, neha megjelenik, megnezi Zsofit, gondolom kotelezo neki figyelni, hogy fejlodik, olyankor mond vmit, hogy csinaljam, aztan en megyek tovabb ahoy en latom jonak...
mondjuk nem volt ez mindig igy, az elejen jol osszezavartak folyton, de mar megedzodtem. Jankanak hajra!
Dorka, Berke feltekenyseg...hat kemeny... az en unokaocsim is olyan undok mostanaban, megertem mondjuk, mert vagy 2 evig o volt az abszolut kozpont, aztan szulettek a kicsik, aztan meg Zsofi, mar nem nagyon tudunk vele annyit es annyian foglalkozni, mint regen, es meg nem nagyon tud jatszani a kicsikkel, mert inkabb rombolnak, mint epitenek, dehat akkor is olyan rossz latni, h Zsofi nagy boldogan maszik fele, ugy orul, h lat masik gyereket is, a Dani meg elkezd nyavogni, h jajj, menj innen, hagyjal mar, meg ilyenek...
Lovaglas, hat en eletemben egyszer ultem lovon, meg kicsi voltam, nem jott be, vhogy nem sikerult felvennem a ritmust, osszevissza razott a lo...lehet, h ujra meg kene probalni?
Judy! Almás kép
Zsofi mar nem hajlando puresitett gyumit enni, ugyhogy inkabb nagyobb darabokat adok neki, azt elcsocsalja egy darabig, foleg, ha puha korte, az jol megy neki...