Új privát üzeneted érkezett!

Kicsit hoszzú lesz,de így teljes.

Szóval, amire emlékszem...

A műtét utáni éjjelen, egész végig ébredeztem, éppen szemben volt az örzőben az óra, a gyermekorvos is jött ,alá kellett írnom, hogy engedélyezem a vérátömlesztést Violának, tőlem vették a vért..olyan furcsa volt minden, mert azt hittem legalább akkor aludni fogok az altatás, meg a fájdalomcsillapítók miatt,de tisztán emlékszem minden alkalomra, amikor megmérték a vérnyomásom,ahogy kérdezem a nővéreket él e még a kislányom...Egész éjjel mondogattam magamnak, aludj, aludj, mindjárt hajnal, mehetsz Violához..Négy órakor már teljesen tiszta volt az elmém, jöttek mosdatni,keresték a telefonom, hogy felhívjam a férjem(később kiderült, hogy a nagy fejetlenségben a férjem kezébe nyomták, aki éjfél körül elment a kórházból),fél öt körül jött az orvos, aki műtött, mondta, hogy a körülményekhez képest jól vagyok és Viola is(ekkor mondta, hogy nagy bajban voltunk, mert annyira véreztem, alig tudott összevarrni, ha nem első gyermek, lehet, hogy kiveszik a méhem).Negyed 6 körül megérkezett a férjem és az anyu.
Az arckifejezésük leírhatatlan még most is.
Kivetettem a katétert minden tiltakozásuk ellenére kértem ültessenek fel, nem tudtak meggyőzni ,hogy korai még.Érdekes, hogy megbeszéltem magammal, hogy bár nagyon fog fájni,nem fontos, menni kell Violához.
Amikor láttam és beszéltem a gyerekorvossal kicsit megnyugodtunk, nagyon bizakodóak voltunk(ők is), eltelt a nap,este hazament a férjem, éjjel dolgozott, mondta, hogy reggel munkából korán hozzánk jön.
Aznap éjjel már tudtam hogy valami történik.Nem aludtam megint..egész éjjel ébredeztem.valahányszor kicsit elaludtam, azt álmodtam ,hogy valami láthatatlan kéz alámnyúl, felemel, olyan puha, ölelő kéz volt, de aztán durván a földre ejt és az ágyban így ébredtem zökkenve egyet, újra és újra...fira zsongás volt a fejemben, mintha egyszerre beszélt volna hozzám sok ember, érthetetlenül..kettő körül nagy nehezen felkeltem, zakatolt a szívem, éreztem, hogy nem jó valami, féltem, remegtem..Nem akartam éjjel zavarni a nővéreket, egyedül voltam a szobában, valami oknál fogva kényszeresen rendezkedni kezdtem.Nem éreztem a fájdalmat akkor sem, csak az óvatos mozgásra figyeltem.kitámolyogtam a fürdőbe, megmosakodtam, sokáig mostam a fogam és emlékszem, hogy fontosnak találtam, hogy normálisan nézzek ki.fésülködtem,kontyot csináltam, mintha ennek lenne bármi értelme, arckrémet tettem, kétszer átvettem a hálóinget..Aztán az ágy szélén ülve sírtam és vártam, hogy hajnal legyen..negyed öt körül jött a nővér,kérdezte, hogy mi a baj..mondtam, hogy rettenetesen aggódom a babámért, félek valami baj van.Azt mondta nemsokára lemehetek, kicsit megnyugszom legalább.Azt válaszoltam, hogy meg kell várnom a férjem, nemsokára jön,vele kell lemennem.A férjem megjött 6 óra 12 perckor.kérdezte, hogy mért sírok valami baj van?(később, jóval később mesélte, hogy egyenesen Violához ment, de nem engedték be, azt mondták keresse meg az orvost, mert felment énhozzám).És amikor belépett a szobába,akkor megnyugodott, mert én azt mondtam, hogy nincs semmi baj, csak őrá vártam.éppen felálltam, hogy lemegyünk....és belépett az orvos...

Nem kellett semmit mondania..ahogy ránéztem, azonnal könyörögni kezdtem:kérem ne mondjon semmit, kérem ne mondja...egy percig nem szólt semmit, remegett a szája..,aztán mondta, hogy lemehetünk elbúcsúzni ,mert már nem tehetnek semmit...

Azóta is meggyőződésem, hogy vagy az én, vagy Viola őrangyala ébresztgetett engem, figyelmeztetni próbált.Ahogy öltözködtem, az is azért volt, mert a búcsúzáshoz készültem..és hogy megvárták a férjem az orvosok, holott nem tudhatták, hogy ilyen korán jön..és hogy Viola is megvárta az Apukáját..egész éjjel küzdött, de megvárta végül..ez nem véletlen volt,ebben biztos vagyok..egyedül nem bírtam volna ki..

A következő naporól nem írok..hisz tudjátok mi jön ezután..

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci

Én is azt hiszem, hogy tényleg ilyesmi történhetett veled. Azért ejtett le durván, hogy ne álmodj tovább, hanem magadhoz kell térned. :cry: Hogy el tudjál szépen búcsúzni Violától. :cry: Szegény párodnak is mennyire erősnek kellett lennie, Viola és Miattad is. Pedig nagyon nehéz volt neki is.

Annyira nagy volt a baj, hogy akár a méhedet is kivehették volna? Ez talán nem is álom volt Tünci, hanem valami természetfeletti erő.

Én is szerettem volna telefonálni a férjemnek, hogy ne legyek egyedül, de azt mondták hogy nem jöhet be úgysem, majd ha mindennek vége akkor hivjam be. És nagyon rossz volt, mert mindezt egyedül kellett végigcsinálnom. Tudtak róla otthon, de egyedül voltam. De aztán amikor visszakerültem a szobámba, utána telefonáltam egyből ott volt a családom................ és a remény :cry: hiszen akkor már tudtam, hogy Bogi él.

Látjátok, hiába telnek el hónapok, ha valakitől halljuk a történetét, ugyanúgy újra és újra átéljük, újragondoljuk ami velünk történt.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Ó, Tünci, ez tényleg olyan, ahogy Melcsike írta, mintha valami természetfölötti erő lett volna, ami mindig ébresztett. És az is, ahogy készülődtél...
Nálunk az volt még szörnyű, hogy amíg Zalán élt, négy hétig, nem tudtuk, mit gondoljunk, mit reméljünk, remélhetünk-e valamit. A főorvos nagyon bizakodó volt, ő végig azt mondta, ahányszor beszéltem vele, jó esélyek vannak, volt egy doktornő, aki kb. két hét után megmondta, hogy rossz irányba haladnak a folyamatok és meg fog halni, a másik minden nap, háromóránként figyelmeztetett, hogy minden nap egy csoda, és bármi megtörténhet. Nem volt honnan energiát meríteni, nem tudtam mindig hinni, hogy minden rendben lesz.
Aztán mikor szóltak, hogy nem kap már több gyógyszert Zaluskám, tudtuk, hogy vége. Megkaptam őt, hosszan tarthattam az ölemben, majd visszatették az inkubátorba. Megkérdeztem, mennyit élhet még. Ez volt délután hatkor, és úgy fogalmaztak, hogy a reggelt már nem éri meg. Ekkor mondtam a férjemnek, hogy menjünk le, igyunk meg egy kávét, és akkor én visszajövök, éjjel mellette maradok. Ez egy negyedóra volt. Mire visszamentünk, nem élt.
A megszületésüket követő egy hét után látogatási tilalmat rendeltek el a kórházban az influenza miatt. Én bent maradhattam, az apukák viszint nem jöhettek be végig. Zalán azon a napon halt meg, amikor a tilalmat feloldották és az apukája bejöhetett végre, és talán abban a pillanatban, amikor kimentünk meginni azt a rohadt kávét. Dühös voltam, miért nem mondták meg, hogy mindjárt vége? Így abban a pillanatban nem voltam ott vele.
És szerintem azt is tudták, látták már egész korán, hogy nem fog életben maradni, csak nem akarták megmondani kíméletből. A zárón is sok olyan dolgot láttam, amiről nekem nem is szóltak, vagy sokkal finomabban adták elő. Valahol értem, miért csinálták és csinálják, talán jobb volt így.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Melcsike, és akkor ott a műtétnél nem is mondták, hogy van a Bogi?

Nekem a dokim egy szót sem szólt, mi a helyzet, még akkor sem, amikor meghallottam a hangjukat, és kérdeztem, ezek ők?
Úgy rémlik viszont, hogy valaki kintről beszólt, mikor már varrtak, hogy egész jól vannak...nem tudom, ki volt, el is felejtettem megkérdezni, de gondolatban minden nap megköszönöm neki.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jaj,Zaha,szerintem már akkor útra kelt Zalus, amikor ott volt a kezedben...én azt gondolom, hogy Viola is így volt, amikor én éjjel készülődtem..hagytak időt elköszönni..

Én nem tudom mi történt, amikor világra jött Viola, mert altattak.A párom mesélte, hogy kinnt várt és egyszercsak kiszaladt valaki és hívta a liftet(ez az emelet, a PIC a fsz-en van),kérdezték, hogy ki az apuka, mert többen voltak.A páromnak modta, hogy nagyon pici, fél kilo körül becsüli,még nem tudnak mit mondani,a következő óra döntő..és akkor kitolták az icipici kislányuknat, letakart inkubátorban...és mindenki síri csendben bámulta, a párom meg zokogott..
engem jóval később hoztak, azt mondta,ébredezni próbáltam, beszéltem hozzá..A doktornő elmondta neki, hogy megmaradt a méhem, de nagyon véreztem,de azért megtettek mindent, ellenőriztek mindent,menjen haza, mert nem segíthet..

A sógorom mesélte, hogy hozzájuk ment a férjem és annyira sírt..

Ezeket a temetés után mesélte el a párom, annyira nehéz volt, de tudni akartam azt is, amire én nem emlékezhetem.

Nem tudom az volt e jobb, hogy ilyen hamar elment és nem szenvedett..nem tudom jobb lett e volna, ha reménykedhetünk..

A gyermekorvosok és a szülésznők, meg a főorvos is annyira igyekeztek segíteni.Akármi is történt, mindig hálás leszek nekik,mert ha azt kell átélnem, amit Melcsikének, akkor lehet meg is bolondulok..

KépKépKép
tünci28

nem tudom átállítani az órát, nem értem,pedig úgy csinálom, ahogy kell.... :shock:
tünci28

most?
tünci28

Sziasztok!

A műtét közben én végig ébren voltam, de biztos vagyok benne, hogy jó sok nyugtató is volt az infúzióban, mert azután, hogy bekötötték, mintha valami nyugalom árasztott volna el.

Végig mondták, hogy épp mit csinálnak, de felsírni én sem hallottam Lackót.
Amikor már stabilizálták az állapotát, akkor mondták, hogy minden rendben van a körülményekhez képest.

Amit a mai napig nem tudok biztosan, hogy amikor betolták hozzám a szobába egy pár percre Lackót (mert a műtét után azonnal levittek a kórterembe), akkor mondta a Cerny alapítványos nőci, hogy nyugodtan simogassam meg Lackót, nyúljak be az inkubátorba. Én meg mondtam, hogy nem szeretném, nehogy valami fertőzést vigyek be hozzá. De férjem állítja, hogy végül is megsimogattam. Nagyon remélem, hogy így volt, mert szeretném, ha már akkor érezte volna, hogy mennyire szeretem Őt.
Vendég

Nem sikerült mindent visszaolvasnom, megyünk a gyerekkel vonatozni apához és mindjárt indulni kell...

Tünci! Hasli és Boboka is igen-igen diszkréten van fent iwiw-en. Én meg próbából az esküvős képeket úgy tettem fel, hogy csak a babanetes ismerőseim nézhetik meg... Szóval ha meggondolod nekem van kb 15 napig érvényes meghívóm. Ha meg valaki nem tudja megnézni szóljon, mert akkor átállítom. Lehet valakit kihagytam...

Puszi mindenkinek! Láttam azért előjöttek a szomorú gondolatok. Nem baj, Zahának biztosan segít picit. Aztán majd ő mond nekünk szépeket. Egyszer...
hettuli

Köszi Hettuli, lehet hogy végülis csinálok nem konkrétan saját névvel és akkor csak az talál meg, akit én akarok..vagy továbbra is leskelődöm. :D

Boboka, ezek szerint kislány?Jól látom? :D
tünci28

Hettuli, majdnem elfelejtettem. Megnéztem ám a képeiteket az iwiw-en, nagyon jók :)

Tünci, nem tudom még mindig, csak megtetszett ez a vonalzó :oops:

Jövő héten megyek dokihoz, akkor már remélem kiderül 8)
Vendég

De buta vagyok, reggel még akartam ezt mindenképpen írni:

Lyly:++++++++++++++++++így szorítok, ügyesek legyetek!!!! :wink:

Rendes a dokid, hogy kifürkészte! :lol:

KépKépKép
tünci28

Lylykém mennek a pozitiv energiák+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++remélem sikerül!!!
Mindent bele! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus

Tünci

Talán ezért van még bennem most is akkora harag. Mindenki magamra hagyott, és úgy éreztem magam, mint egy koszos rongy amit ki lehet már dobni.

Zaha

Én rendesen szültem meg Bogikát a szülőszoba és a műtő között féluton a liftben. Aztán annyit mondott az orvos, amikor kérdeztem mi van a babával , Sajnálom. Aztán ráüvöltött a műtősnőkre hozzanak már ide egy rongyot, hogy a gyereket becsomagoljam. És elvitték. Kb. 1-1,5 órát aludhattam és amikor megébredtem, arra hogy majdnem leestem a tolóágyról, amin még mindig feküdtem, úgy véresen ahogy megszültem. És akkor bejött az egyik műtősnő és azt mondta elvitték a babát Győrbe. Én meg nem tudtam hogy miért és mondta, azért mert él a pici. Akkor kaptam sirógörcsöt. Én akkor nem tudtam előtte sirni, csak feküdtem és az ablakon keresztül láttam az eget, a felhőket. És néztem, hogy Bogikám kicsi lelke száll fel. Megkérdeztem hogy kis lány vagy kis fiú. Azt mondta nem tudom. Aztán megcsinálták a küretet és amikor visszakerültem a szobámba és jött a csecsemős mondta hogy mi legyen a kicsi neve, akkor tudtam meg hogy kis lány. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli

Én láttam a képeket, nagyon szépek voltatok és az a sok koszorús lány. :shock: Jó nagy esküvőtök lehetett. :wink:

Boboka

Már én is láttam hogy rózsaszin a táblázatban a nevetek. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Bea, Jó tündér

Mi van veletek?????????

Lyly

Én is szoritok. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Helló lányok!

Van valaki?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Meséljetek!

Jótündér mi van Veled?

Régen jelentkezők?

Fáradt vagyok és már most azon kattog az agyam, hogy holnap mit kell megcsinálnom, meg hogyan fogok végezni.
Ma egy csomó olyan eset volt, ami még eddig sosem.mindig tudnak valami meglepit produkálni nekünk az emberek. :roll:

KépKépKép
tünci28

Szia Tünci!

Mivel sikerült meglepni téged a kedves vevők?

Nekem semmi különös nem történt. Az unokatesóm már kaphat pépes kaját és ha minden rendben lesz akkor jövő héten kikerülhet rendes szobába. Ha kikerül 1 hónapra megy valószinű Sopronba rehabilitációra. A végtagjait tudja mozgatni, az emlékezete is rendben van. De az már biztos hogy nem dolgozhat.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, mi még nem színeződtünk a táblázatban, még mindig nem tudjuk, hogy mink van :)

Remélem jövő héten kiderül. De a lényeg, hogy minden rendben legyen.

Tüncike, ha holnap szabadnapos leszel, akkor pihenjél is valamennyit, ne csak dolgozzál, ok?

Lyly, nagyon nagyon szorítok ++++++++

Jótündér, legalább két szóra gyere, és nyugtass meg minket, hogy minden rendben van veletek.
Vendég

Boboka

Akkor én valamit elnéztem. Bocsi. Pedig én még lánynevet is láttam. :oops: Akkor én rosszat néztem. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Lányok,
nagyon megríkattatok, de kellett... Istenem, mennyit szenvedtetek ti is!!!
Köszönöm, hogy szorítotok nekünk, igazából azért írtam meg, hogy egy kicsit derüljetek. Tényleg ilyen jófej a doki....

Boboka,
csak a szomszéd városban voltunk, itt találtam egy jó orvost, akiben megbízok. Küldhetnél egy kis pü-t, mi van veletek, és kppeket is!!!!!!

beus,
neked akartam még írni, hogy köszönöm, Bencus már jól van, kiderült, hogy olyan orvos volt az ügyeletes, akitől az OEP elvette a praktizálás és a receptírás jogát, de ügyelni még ügyelhet. Vicces, nem? Szerintem esetenként egy ügyelet fontosabb, mint egy háziorvosi rendelés. :? Na, az antibikára rá is kérdeztünk a párommal, de azt mondta, hogy indokolt, tiszta piros hólyag a garatív két oldala. Tényleg olyan volt, eggelre meg eltűnt, mitha ott sem lett volna. Egy adag antibikától biztos, hogy nem múlhatott el, a házidokink is mondta, hogy máskor nyugodtan várjuk ki az egy éjszakát, lázcsillapítás menjen, ha kell, és ha reggel is elesett a kicsi, lázas és piros a torka, akkor biztos, hogy kell a bogyó. Ők is így voltak az egyik gyerekükkel egy hete, a párja (szintén orvos), már adni akarta a bogyót a gyereknek, a nődokink mondta, hogy várjanak, és elmúlt. De azt mondta, nem csináltam nagy bajt, és mint szülő, helyesen cselekedtünk a párommal. Nagyon bántott, hogy elhamarkodtuk ezt a gyógyszerezést, de az előzmények miatt már rettegek...

Hogy egy kicsit viduljatok:
Bence bölcsi után játszóterezni akart. Egy négy év körüli kislánnyal csúszdáztak. A kislány ment elöl, lecsúszott, a csúszda alján elfeüdt, behunyta a szemét. Gyermekem odamegy hozzá: "Ébjedj csipkejózsa!" és elkezdi puszilgatni vigyorogva a kislányt, aki szintén vigyorogva lehúnyt szemmel "tűr". És kezdődött minden elölről... :lol: öööö....

Kép

Kép

Kép
lyly

Tüncike,
mesélj!!!!

Melcsike,
de jó, hogy javulgat szegény!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jaj,ez a Bencus,meg kell zabálni!!!!!!De jó Neked Lyly, azért ez olyan szép dolog!!!

Melcsike, örülök az unokatesódnak, kapott egy második esélyt,kívánom, ohgy tudjanak élni vele!!!

Nem érek rá holnap pihenni,megyek bőrgyógyászhoz, délelőtt mosás, takarítás, boltba menés,főzés, a doki után pedig mindenképp kimegyek a temetőbe..holnap van a hóforduló, muszáj mennem, nem bírom ki anélkül.

Leda, majd ne felejts el Te is küldeni privátot!!!

Ma Szinti se volt, Halsi se... :(

Jaj, beleolvastam néhány topikba, mekkora marhaságokat beszélnek,néhányan milyen tudatlanok, gyes,gyed témában.Dehát használják a netet, hát mért nem nézik meg az oep honlapját?????
tünci28

Az egyik vásárló jött egy Szerbiában kiállított angol nyelvű csereutalvánnyal, plussz hozta a készüléket is...annyit tudtunk csak mondani, hogy :Höh,öööö,höh.... :shock: :shock: :shock:
tünci28

Lehet kiesett neki, hogy államhatár lépett át. :?

Lyly

Bencus nagyon korán kezdi a királyfisdit.

Hogy ügyelhet egy doki, akinek bevonták az engedélyét? :shock:

Boboka

A lánynév mégis ott van. :lol: Akkor azt jól láttam, csak nincs szin. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Lehet kiesett neki, hogy államhatár lépett át. :?

Lyly

Bencus nagyon korán kezdi a királyfisdit.

Hogy ügyelhet egy doki, akinek bevonták az engedélyét? :shock:

Boboka

A lánynév mégis ott van. :lol: Akkor azt jól láttam, csak nincs szin. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka azt hiszem a másik topicban beszélgetettek a vashijányról.
Én kb.a 13-dik héttöl már szedtem vaspótlót.Szirupot ittam.
A szülés után pedig valami thotem ampullákat kellett inni,azok húzos árban voltak :roll: De a vörösv.109 volt,arra kellett.Anyum is minden terhessége alatt nagyon vérszegény volt.Igen,a lényeg,hogy a baba egészséges legyen.Hogy fiu v.lány az már kevésbé fontos.

Melcsike nagyon örülök,hogy az onokatesód javul.
Sajnálom,hogy a kicsilányod olyan körülmények között a liftben született.Nem érezted,hogy jön?Vagy olyan gyorsan történt minden?
Sajnálom :(

Mi történt ma Tüncike?Mit mondjak én kereskedőként annyiféle emberrel találkoztam,h ihaj!Néha még veszekednem is kellett.Pedig igen toleráns vagyok. :wink:

Hasli már régen jelentkezett.Bizti elfoglalt. :wink:

Bea?

Kép
Kép
szintus

Melcsike, én is örülök, hogy unokatesód jobban van már.

Igen, lánynevet már beírtunk, eddig ez az egy ami tetszik mindkettőnknek.

Lyly, Bencus tényleg nagyon édes lehetett :lol: :lol:

Lánykák, elköszönök mára, csajos este van a tv-ben :lol: :lol: :lol: :lol: no meg úgy bevacsiztam, szerintem el is alszok a született feleségek felénél :oops: :oops:

Ez itt a reklám helye: ha tudtok a don pepétől rendelni, a don pepe palacsintáját mindenképp kóstoljátok meg. Somlóis palacsinta :)

Kicsit kompenzáltam a cézár salátámat, nehogy már túl egészséges legyen a vacsi, férjecskével ketten megettünk egy ilyen palacsintát :lol: :lol:

Leda, többiek, tessék jelentkezni :wink: :wink: :wink:

Pusz mindenkinek
Vendég

Szinti

Már javában szültem amikor leszóltak a szülőszobára, hogy vigyenek fel a műtőbe. És már úgy voltam hogy nem is kellett nyomnom, már kint volt a Bogikám, látszott. És igy is felvitettek. És amilyen kicsi volt Bogikám, hiába nem nyomtam kicsússzant. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.03.31 20:51-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Boboka!

Kép

Kép
melcsike70

Kezdődik a feleségek!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Ja és volt egy olyanom, hogy a szállítónak, akivel aláirattam a menetlevelet, azt mondtam, hogy egy nevet és egy telefonszámot kérek(egy fiatal srác), pedig azt szoktuk, hogy nevet és rendszámot írunk.....A hat pasi a raktárban szétröhögte az agyát, egész nap ezzel cukkoltak, hogy milyen kezdeményező vagyok! :oops: :oops:

Boboka, úgy látom mindenki kukucskál utánad!!! :lol:

Szinti, amúgy semmi extra nincs..Figyu, nálatok mi a hivatalos nyelv?Bocsánat, ha tudatlan vagyok, de a magyar is az???A férjed magyar egyébként?
tünci28

Szinti

0% esélyt adtak Bogikámnak! :cry: Pedig a mai világ nem nagy csoda ha egy ekkora baba élve születik. Csak ezeknek a tulkoknak az. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Telószám? Ejnye-bejnye! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Akármit csinálok nem tudom az órát beállitani. Nektek sikerült?

Kép

Kép
melcsike70

Bagdadi időszámitással sikerült. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Megyek aludni, holnap meló.

Jó éjt lányok.

Kép

Kép
melcsike70

Szép jó estét Mindenkinek!

Illetve, gondolom Ti már alusztok. Helyesen teszitek. :D

Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem voltam, pedig többször is próbáltam írni, de mindig csak az olvasásig jutottam, aztán valami közbejött. Legtöbbször egy "anyukaaaa" valamelyik gyerkőcöm szájából. :D

Szóval velünk minden OK. :D

Nem volt nagy lelkizős beszélgetés, egyikünk sem olyan, de szavak nélkül helyre tettük a dolgokat. Igazából már akkor látszott páromon, hogy más lett, mikor hazajött Romániából. Tudjátok, mikor belép valaki a szobába és az egész megjelenésén látszik, hogy minden rendben van vele és körülötte. Na ezt éreztem én is akkor délután, és azóta sem változott vissza a "rossz iker énjébe" (ikrek a párom) :wink: Hazajött, levitte a gyerekeket a játszótérre, tök türelmesen várta, hogy Manó a szokásos öltözés körüli macerát végigcsinálja (egyedül öltözök, ill. mégsem :lol: ), hazajöttek vacsi, fürdés, altatás és mindezt úgy, hogy teljes nyugalommal vette az ilyenkor szokásos kisebb-nagyobb hisztiket. Mikor a gyerekek elaludtak megkérdezte van-e kedvem másnap csavarogni egyet Szegeden, mert megvehetnénk a mosogatógépet. Másnap egész délelőtt csavarogtunk négyesben, megvettük a mosogatógépet, étteremben ebédeltünk, aztán keresztanyáméknál is voltunk még délután. És azóta is minden nap olyan, mint régen volt, sőt azt kell, hogy mondjam, hogy jobb. Türelmes a gyerekekkel (Manóval különösen elnéző), ha nem helyénvaló a viselkedésük türelmesen magyaráz nekik, sokszor türelmesebb, mint én. Velem is ugyanolyan figyelmes, mint régen. Szóval nem tudom, mi volt az ami visszabillentette a normális kerékvágásba, igazából érdekelne a dolog, de nem akarom faggatni. Azt viszont tudom, hogy a haverjáék nem válnak (tudjátok őt "tettem felelőssé" a helyzetünkért), az asszonyt kidobta az új pasi. De az is lehet, hogy egyszerűen csak a fáradtság és a sok kiadás miatt volt ilyen. Talán egyszer megtudom...

goodfairy

Szia Jótündér!

Na végre, máskor ne csinálj ilyet!!! :wink:

Örülök, hogy rendbejöttek a dolgok, remélhetőleg a fáradtság, meg az idegeskedés miatt volt.Végülis neki is lehet rossz napja, hete, jó hogy már nem haragszol rá!Én nem tudnám nem kifaggatni, hogy mi volt! :wink:

Képzeld engem meg vmelyik nap felhívott a melóban a férjem, kérdem, mi az?Erre Ő :Semmi ,csak szeretlek..(na, gondoltam, vmi rossz fát tett a tűzre :lol: ).Azt mondja lélelkben már készült arra, hogy mikor hazaér a munkából neki kell mosogatnia és látta ám, hogy kora reggel én megcsináltam és ez szerinte nagyon- nagy dolog, hogy Őt megkímélem ettől!!! :lol:
Annyira édes volt, ennyi elég is, hogy boldoggá tegyem!

Beszélgettem a papámmal ,aki otthonban lakik, képzeljétek a havi ellátás már 80 ezer forintba kerül náluk.Még jó, hogy neki ettől kicsit még több a nyugdíja, de akinek nem, azzal mi van?
Szegénykémnek csak panaszkodtam...

Most mosok már, meg takarítok,puszi nektek!

KépKépKép
tünci28

A vonalzóm viszont nem megy, nem értem.

KépKépKép
tünci28

képzeljétek reggel írtam a mamanet szerkesztőnek és azonnal válaszolt, hogy mi volt a gond a vonalzóval, nagyon kedvesek!!!
tünci28

Sziasztok!

Ma dolgozom. Tele van német osztrák vendéggel a cég. Most jobban kell figyelni a dolgokra. Bár amig az irodában tárgyalgatnak addig nem nagyon érdekes hogy itt vannak. De fél 11-ig szálinkóztak be folyamatosan ma.

Viola Angyalkának boldog hófordulót kivánok. Most nem tudok neki képet letölteni, mert nincs nagyon rá időm. Majd később. Bocsánat érte. De sok-sok puszit küldök neki, ha mész Tünci hozzá. Bogikának is mondtam, hogy ölelje meg helyettem.

Ez tényleg már nagyon brutális, hogy ennyibe kerül szegény kis öregeknek az ellátása. Ilyenkor ha valaki nem tudja fizetni kikerülnek onnan? Vagy mi lesz velük szegényekkel?

Jó tündér

Ezek jó hirek, de azért majd egyszer csak próbáld meg kicsikarni, az okot. :wink: És tényleg ne hagyj minket kétségek között. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Jótündér örülök,hogy jó hirekkel jöttél. :) De azért
szerintem is le kell tisztázni,hogy a multkor
miért volt annyira ideges.Ezt meg kell beszélni,nem lányok?

Tünci nálunk a hivatalos nyelv a szerb.Mi magyarok kisebbség vagyunk.De azért vannak sulik magyarul.A szerbeknek pl.
elönyük van a munkában.De ott is inkább a menekülteknek
és a romáknak. :?
Telószám :lol: :lol: :lol: :?: :?: :?:

Melcsike ez igen szomorú,hogy így álltak hozzá a dolgokhoz.
Ezt a babát már leirták és kész..... :( :( :( borzasztó
Akkor jó munkát Melcsike.

Ki mit főz ma?Én spenótot és sült tojcsit.Meg valamilyen levest.

Most volt nálunk anyukám.Kiosztották a felmondásokat a cégjüknél.2-en maradtak(szakácsnő)és ő is köztük van.
Örül,de azért bántja,hogy a többieknek elkelett menni.......

Kép
Kép
szintus

Most sikerült visszaolvasnom teljesen. :cry: :cry: :cry:

Tünci azért nem csoda, hogy a dokid félt téged. Nagy kudarc ám nekik, ha elvesztenek egy babát, de itt azért többről volt szó. Az meg még nagyobb!!!

Akkor küldjem a meghívót??? Még van 14 napod. Szerintem ha a saját neved írod, de nem raksz képet, az már elég jó... Azt hiszem nem tudom az e-mail címed. Azt add meg!!!

Jótündér, mindenképp faggasd ki a férjed, nem jó ezeket a dolgokat így hagyni. A hamu alatt lehet ám még bőven parázs... Illetve nem faggatni kell. Kérdezd meg tőle és kérd meg, ha úgy érzi most vagy később el tudja mondani akkor szóljon és meghallgatod. Lényeg, hogy csak hallgasd és ha végzett akkor elmondod te is tárgyilagosan mit éreztél. De ez az én sem szólok te sem szólsz dolog biztosan nem megfelelő.

Lányok! Szerintem is tuti van valami megmagyarázhatatlan kapocs anya és gyerek közt, vagy egyszerűen két ember közt. Én is megéreztem amikor gond volt a babával. Meg sok mindent még...

A hugicám egyszer nagyon beteg volt és utána mesélte anyának, hogy a két meghalt nagymamája ott ült az ágya szélén és simogatták a haját. Most is kijönnek a könnyeim, de látjátok mindig vannak ilyen történetek. Nem hiszem, hogy csak mi képzeljük be. Ha ismernétek mennyire realista vagyok, akkor most jó nagyot csodálkoznátok, hogy ilyeneket mondok.

Egyébként ez a Szinti/Szintus dolog is érdekes. Mindenkit igyekszem a topicos nevén szólítani, de nálad valahogy mindig ez ugrott be.

Boboka! Már én is leselkedtem, de miféle táblázatról van szó???

Megyek teregetni és remélem utána még tudok jönni. Ja itt 18 fok van. És KINT!!! :lol: :lol: :lol:
hettuli

megjöttem a dokitól, este még írok, helyzetjelentek,reagálok,de most szaladok a temetőbe, amíg ilyen szép idő van,hétágra süt a nap, egy pólóban voltam Fehérváron!

KépKépKép
tünci28

Itt is meleg van. És végre nyugalom. Most már lehet lazitani. :P Ma mindenféle egészségügyi és munkaügyi ellenőrzések voltak, meg osztrák delegáció. :? Azért volt kicsit húzós a mai nap. De ez ritkaság hálisten. :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nálunk meg fogyasztóvédelmi van nagyon sűrűn, szerintem a multik mindig egymásra uszítják a vérebeket!!! :lol:

Fő, hogy vége, lazítsatok!

Hettuli
Ahh, mégse akarok iwiwre menni, kukucskálni így is tudok, elég az nekem, tényleg jó így, azért köszönöm a felajánlást és az emilem is megadom, ha szeretnéd!

Szinti!
Még jó, hogy anyukád maradt!Én is mindig nagyon együttérzek a többiekkel, akiket elküldenek, de mégis megkönnyebbülök.

Köszi a felvilágosítást nyelv ügyben.Valamiért úgy gondoltam, hogy úgy van, mint mondjuk svájcban...

Még jó, hogy azért tanulhattok magyarul, meg irodalmat, nyelvtan, ilyenek.

Én ma gyorsban csak tésztát csináltam, erre futotta.

Szerintem se árt, ha egy családban mindent megbeszélünk, bár az is igaz, hogy bizonyos dolgokat nem lehet erőltetni, ki kell várni az idejét, a megfelelő alkalmat.

voltam bőrdokinál, le kell venni egy anyajegyem sos, lesz szövettan meg minden,mindenestől 21 ezer.. :shock:
De az sztk-sal nagyon nem voltam megelégedve,muszáj a magán.

A nődokimat meg nem hívtam fel az eredményekért, most meg azt hiszem szabin van..Mért nem szóltatok???? :D :wink:
Hettuli, nem tudod véletlenül, mikor van szabin?

Lyly,mennyit kell még aludni a tesztelésig?????ÚÚÚÚÚgy izgulnuk!!

Boboka??Hogy vagy?
Képzeld találtam egy csajszit néhányszor írt hozzátok és olyan sokszor láttam a nevét, na mondom megnézem hová ír, 14 topikot találtam... :shock: Azta, jó sok ideje lehet, meg jól tudhat figyelni ,ha mindent követni tud..

Leda,Te is nemsokára írsz neknük privátot, ugyi?

Zaha Drága, hogy telt a mai napod?
Bízom benne, hogy mindannyiónknak segít végre a tavasz..bár engem megijesztett, hogy az első meleg napokon, nagyon "velem" volt Viola, mert azokra az időkre emlékeztet a meleg és először inkább rossz érzés volt, mint jó..Majd meglátjuk.

KépKépKép
tünci28

Tünci

Miért nem jegyezted a kalendárba? Dokinak telózni. :lol: Az én komputerem sem a régi, rám ne hagyatkozz. :lol:

Az a csajszi nagyon unatkozhat. Ennyi helyre irni. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Még szerettem volna elmondani, hogy ma is volt nálam a barátnőm a kisfiával(két éves), míg én főztem a konyhában ,ők kergetőztek egyik szobából a másikba, keresztül a folyosón..és csak hallgattam, ahogy a kisfiú örömében sikoltozik és kacag, kacag...úgy, ahogy csak a gyerekek tudnak ,amíg ilyen kicsik..és akkor éreztem ,tudtam ,hogy enélkül nem tudok hosszú életet élni... :cry:
Ezt akarom hallgatni én is a házban, ezt a kacajt... :cry: :cry:
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?