Melcsike, nálunk meg fogyasztóvédelmi van nagyon sűrűn, szerintem a multik mindig egymásra uszítják a vérebeket!!!
Fő, hogy vége, lazítsatok!
Hettuli
Ahh, mégse akarok iwiwre menni, kukucskálni így is tudok, elég az nekem, tényleg jó így, azért köszönöm a felajánlást és az emilem is megadom, ha szeretnéd!
Szinti!
Még jó, hogy anyukád maradt!Én is mindig nagyon együttérzek a többiekkel, akiket elküldenek, de mégis megkönnyebbülök.
Köszi a felvilágosítást nyelv ügyben.Valamiért úgy gondoltam, hogy úgy van, mint mondjuk svájcban...
Még jó, hogy azért tanulhattok magyarul, meg irodalmat, nyelvtan, ilyenek.
Én ma gyorsban csak tésztát csináltam, erre futotta.
Szerintem se árt, ha egy családban mindent megbeszélünk, bár az is igaz, hogy bizonyos dolgokat nem lehet erőltetni, ki kell várni az idejét, a megfelelő alkalmat.
voltam bőrdokinál, le kell venni egy anyajegyem sos, lesz szövettan meg minden,mindenestől 21 ezer..
De az sztk-sal nagyon nem voltam megelégedve,muszáj a magán.
A nődokimat meg nem hívtam fel az eredményekért, most meg azt hiszem szabin van..Mért nem szóltatok????
Hettuli, nem tudod véletlenül, mikor van szabin?
Lyly,mennyit kell még aludni a tesztelésig?????ÚÚÚÚÚgy izgulnuk!!
Boboka??Hogy vagy?
Képzeld találtam egy csajszit néhányszor írt hozzátok és olyan sokszor láttam a nevét, na mondom megnézem hová ír, 14 topikot találtam...
Azta, jó sok ideje lehet, meg jól tudhat figyelni ,ha mindent követni tud..
Leda,Te is nemsokára írsz neknük privátot, ugyi?
Zaha Drága, hogy telt a mai napod?
Bízom benne, hogy mindannyiónknak segít végre a tavasz..bár engem megijesztett, hogy az első meleg napokon, nagyon "velem" volt Viola, mert azokra az időkre emlékeztet a meleg és először inkább rossz érzés volt, mint jó..Majd meglátjuk.