Sziasztok!
Húúú de sokat írtatok, nem is tudom, hogy most olvassam el és úgy reagoljak, vagy most írjak, és utólag olvassak
De így is úgy is hosszú leszek ma.
Köszönöm szépen a jókívánságokat mindenkinek! Isteni volt, majd a végén leírom.
Noémi: Olvastam, hogy összeraktátok a kiságyat. Kiváncsi vagyok rá
Mert ezek szerint sikerült. Nekünk még mindig minden dobozokban van
Lassan a kisruhák is visszakerülnek. Egyébként nagyon szép az ágynemű!
Benta: gratula a kisfiad bicajozásához
Most majd akkor mehet mint a veszedelem…de jó is az.
Tabati: jobbulást, remélem mire írok jobban leszel! Jaaaaaaaaaaaj részvétem a teki miatt. Nagyon szörnyű lehet.
Emlékszem, hogy mikor Celinem páncélja felpuhult s nem tudtam érte semmit tenni, csak várni…nagyon nagyon sajnálom.
Ácica: szerintem nem csoda, ha nehéz a döntés, mindegyik név nagyon szép. De azért jó lenne döntésre jutni
Nekünk fiúnevünk nem volt, de mondtuk is, hogy úgyis kislány lesz.
Erika: Hát rólatok aztán nem gondoltam volna sosem, hogy paráznátok. Mondjuk egy baba az más, de furcsa. Olyan stram erős asszonykának néztelek.
Mondjuk baldahin lehet mégsem lesz nálunk sem. Én is látni akarom a kicsit amikor csak lehet
Jut eszembe Ékessel mi újság? Jött már valami eredmény?
Mimmi: Nálunk már nincs bababónusz program. Eddig hirdették mint a fene, most meg már sehol semmi nincs kiírva
Gondoltam ez az én formám. Gyönyörű a macis ágynemű…imádom a macikat.
Nohát én beszállok a
pocakversenybe :D Ugye elég régóta el kezdtem mérni, sajna nem az elejétől csak februártól. Onnan kezdett érdekes lenni számomra. A súlyomat viszont hetente ugyanabban az időpontban mérem orvosi utasításra. Szóval
Súly: +3 kg nem változott, a várandósság kezdetétől még mindig -10 kgnál tartok
Pocakkerület köldöknél: 03.30. reggel 120 cm, 02.01. reggel volt 107 cm sajnos én sem tudom mennyi volt eredetileg.
44-es konfekció méret. (bár ez mindenhol más cm-ben)
Mondtam én, hogy víziló leszek. Sem a fenekemre, sem a combomra nem ment fel egyetlen centi sem, csak fújódok fel, mint egy strandlabda. Derekam már nincs, és elmehetek egy pingvincsapatba. (Anyós persze pont ma szörnyülködött, hogy mekkora hasam van, és mekkora lesz még, mert ez nem létezik, hogy ebben gyerek van, és nem híztam. Én meg lesz....
)
Kórházi cuccos: Már csak pár apróság van. WC papír, szalvéta, ilyesmi. Minden mást megvettem, egy dobozba bepakoltam, ráírtam mi az. Bár majd ki kell szedni kimosni a ruhaneműt, de most legyen egy helyen. Költözés után majd mosok.
Szopipárna: én már létezni sem tudok nélküle.
most hétvégén jöttem rá, hogy anélkül kínszenvedés az alvás. Akkora hasam van, hogy azzal tudom csak jól kitámasztani magam.
Nyah akkor hétvége. Gyönyörű helyen voltunk, kacsás szigeten
Arany szarvas fogadó. Tele némettel, akik viszont már hajnali 4 órakor rajcsúroztak, úgyhogy ebéd után is mindig szundikáltam. Szakaszosan nézelődtünk körbe, mert kompressziós harisnyában voltam a lábdagadás elkerülése végett, de amúgy sem tudok sokat mászkálni. A kaja bőséges volt, és nagyon finom.
Sokat pihiztünk, sütiztünk. S ennek ellenére nem híztam semmit, csak a hasam nőtt
Emma lezabbantotta rólam.
Nagyon jó idő volt, sütött a nap, csak az a fránya szél ne fújt volna annyira.
Elmentünk az állatkertbe is. Rod eleinte nem akart, mert amikor Ő volt, volt 5 majom, meg 3 oroszlán. Na ezt úgy jelentette be, én olyan jót röhögtem, hogy mindenképpen menni akartam. Itt Veszprémben nincs zsiráf. Volt egy édi pici vidra, hát azt körbeajnározta mindenki.
Összességében nagyon jó volt kimozdulni, tényleg csak egymásra figyeltünk, és csak 3600 Ft-ot költöttünk (busz), minden más üdülési csekkre, vagy kajajegyre ment
Rodon is láttam, hogy nagyon kellett neki ez a pár nap.