Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!
Bocsánat az ismételten elhúzódó eltűnésért. Igyekeztem átfutni az elmaradásomat.
A nagy munkálatokkal már készen vagyunk. Szerintem hétvégére készen leszünk teljesen. Nagyon szép lesz minden, de tényleg iszonyúan munkás. Mindegy... Lényeg, hogy én meglepően jól bírom. Sokmindent megtudok csinálni, nagyon aktív vagyok :D Pénteken, ma és holnap még szabin vagyok, szerdától már lehet, hogy gyakrabban tudok jönni. Még kb. 1 hónap munka, aztán jöhet a ráhangolódás.
Már szégyellem, hogy nincs fix nevünk, de Kismanó, a következő táblázathoz megpróbálom "kiverni" a férjemből. Bár elutazik a héten 3 napra Németországba, de szerintem lesz ideje az úton jegyzetelni :wink:
A gyerkőc nagyon jól viselkedik. Munkálatok közben nagyon nyugis, estére felélénkül. Idegeskedés nincs. Most is megyek ablakot pucolni, függönyt mosni. Pénteken itt volt anyósom, segített takarítani. Apukám festett, tapétázott. Szóval szerencsém van velük.

Mimmi, beleszerettem az ágyneműtökbe!!!!! Hol vettétek?????? Most úgy néz ki, hogy zöld-kék lesz a domináns szín a gyerekszobába, így szerintem a fehér ágyon ez a kék ágynemű egyszerűen csodaszép lenne.

Na, mára szerintem ennyi voltam. Megyek, asszem még gyorsan megrendelem a kiságyat.

Nagyon-nagyon puszilok mindenkit! Vigyázzatok magatokra, és remélem hamarosan jövök úgy, mint régen!

KépKép
süni76

ja, meg annyit akartam mondani, hogy fáj a bal csuklóm, oan ízületesen egy ideje. A védőnőnek meg elfelejtettem mondani :oops: . Kíváncsi vagyok mitől lehet.
Vendég

uff... bajnai csomag :(

azért zárójelesen megjegyzném, h akinek jár a gyed, az előtte megdolgozott érte, leadózott utána, gyesre viszont alanyi jogon mindenki jogosult, az is, aki életében nem dolgozott egy percet sem (és hát a nyugdíjra is ugynez érvényes tulképp). megnézném, mi viszi el a több pénzt az államkincstártól!

na, eldugulok, mert még csúnyát találok mondani.

Kép
Kép
mimmi

Békéscsabán pelenka alapú törölköző 950 Ft:). most kérdeztem meg.

Én már a híreket nem is merem meghallgatni :oops: . csak felidegesítem magam rajta.
Vendég

Süni, írtam privit.

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok Lányok!

Már két napja nem voltam, így picit lemaradva, de azért reagálok az eseményekre :)

Pocakméret: nekem mindenki mást mond... van aki szerint kicsi, van, aki szerint nagy... tegnap este lemértem, 107 cm köldöknél (kár, hogy csak mostanában jutott eszembe, hogy mérjem, már az elejétől kellett volna)
Egyébként, pocak ide vagy oda, már én is sokkal hamarabb fáradok, mint régebben. Munka után, ha el kell mennem bevásárolni, minden bajom van :) Inkább mennék haza pihenni...

Tabati, sajnálom a teknőcöt :(

Mimmi, én is olvastam a cikket. De még ne húzd fel magad rajta, semmi sem biztos, ez már a huszadik variáció a gyed változtatásával kapcsolatban. Ki tudja, végül mit fogadnak el...
A szopipárnás oldalon nagyon szépek és aranyos mintájúak az ágyneműk!

Kissmanó: nekem Tökmag száma van meg, így neki tudok majd írni a szüléssel kapcsolatban. De természetesen mással is szívesen cserélek telcsiszámot!

Noémi, de jó barátnődnek, hogy mehetnek haza :) Nem semmi, mennyire vizes lehetett szegény barátnőd, ahogy írod a kg-okat... de a lényeg, hogy mindhárman jól vannak!

Süni, nekünk sincs még fix nevünk, és szerintem még nem is lesz egy ideig :) Mindig kitalál valamelyikünk egy újabbat. Már mondtam is, hogy majd szülés után fog eldőlni, hogy végül az éppen aktuális 2-3 névből melyik illik a kisfiúnkra leginkább :)

Magdi
magdii

Most találkoztam össze a házmesternénivel és ő is kérdezte, h mikor lesz a nagy nap. Neki is mondtam, h majd csak június közepén. Hát majdnem elájult, de olyan őszintén, h "Micsodaaaaaaaaaa? De hát már hatalmas!"
Amúgy nem változott, 112 cm. És egy kismama blogjában olvastam, h 112 cm volt a hasa szülés előtti napon és mindenki azt kérdezgette, h ikrek lesznek-e. Akkor ehhez képest a mi mostani méreteink mekkorák lesznek majd szülésre? Tényleg, vkinek már vannak striák. Mert nekem még semmi, pedig Biussal meg majdnem szétszakadt a bőröm.

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!

Most csak egy kis bekukkra jöttem, majd este többet tudok reagálni.

Tökmag!

Megkaptam az e-mailed, este jön haza a férjem, szólok neki, hogy olvassa el, remélem lesz ideje már ma megválaszolni a kérdéseket! ;)

Kissmanó!

Elküldtem priviben az adatokat a táblázathoz, remélem megkaptad! :wink:

No, mentem, majd este jövök. Sziasztok!

Kép
Kép
tabati

Kedves Kismamik!

A hétvégén én sem voltam, most olvastam vissza mindent, már meg sem lepődöm azon, hogy mennyit termelünk! :D

Kissmanó: Küldtem privit és szerintem tökéletes lesz a tábla kiegészítése úgy, ahogy javasoltad!

Tabati: Remélem, haladsz a gyógyulás útján. Sajnálom, ami Tekivel történt!

Magdi: Ha szabad, akkor én is kérném szépen a homeós könyvek linkjeit! :)

Ácica: Üdv újra és nagyon köszönöm a köszöntést, múlt héten volt, és most jelentettem Manónak is a "korváltozást"! :oops:

Tökmag: Nekem néhány héttel ezelőtt pontosan ugyanez volt a helyzet. Az egész napot végig pakolásztam, rendezkedtem, készülve a költözéshez, gondoltam is, hogy milyen jól bírom, na aztán másnap alig tudtam megmozdulni a derékfájdalmaktól. Jelez a szervezetünk!

Ezért is sürgetem én is nagyon a költözésünket, mert érzem, hogy egyre kevesebb az állóképességem és szeretnék mindent a helyén tudni. Elvileg kb. 2 hét.... Még áprilisban jövök dolgozni és májusban otthonról tervezem a munkát, úgy, hogy heti 1 napra összeszervezem a tárgyalásokat, hogy ne kelljen naponta ingázni.

Hát, az éjszaka most nekem sem volt valami pihentető, a derekam és egyéb csontocskáim nagyon nem kedvelik az éjszakai helyzetváltoztatást, a lábaim viszont a zsibbadást, amit az egy pozícióban történő fekvés okoz, és ami a legújabban, de egyre jobban bánt az a bordáim alatti terület fájdalma, főleg a jobb oldalon. tegnap már eljutott odáig, hogy zsibbadt az egész terület. Ez nem tudjátok, hogy mitől lehet?

Hírek? Én korábban mindig naprakész voltam az aktuális híreket és politikai ügyeket illetően, de engem is annyira felhúz ez a cirkusz, hogy az elmúlt hetekben, napokban nem vagyok hajlandó tudomást venni.... persze azért mindjárt elolvasom a cikket... :lol:

Puszi Nektek!

Kép
cincibabus

Ácica: részvétem, h ezek miatt a f...ok miatt kellett éjszakáznod!!!
Én már várom, mikor sittelik le az összeset, h itt rabolják az életünket! Komolyan, Ausztriában is válság van, de ott valahogy nem érezted ezt az állandó depit és kilátástalanságot, pedig amikor ott voltunk, rúgtak ki a linzi nagy gyárból kb 200 embert. Csak ott tényleg igyekeznek válságkezelni.
Nem tudom, mit akarnak még mindig elvonni, még azt sem hallottuk, h az eddig felvett IMF-es pénzt mi a jó búbánatra költötték- gondolom Gy-nak búcsúpénzre ment. És vajon hova küldjük egy év után a gyerekeket, amikor szétzúzták a a bölcsődei rendszert, múlt héten volt a böcsödékről egy műsor, és aza alapján szerintem vinnünk kell majd magunkkal őket a munkahelyre, már akinek lesz még addigra.

Feljöttem megint ebbe a rohadt városba, és nem elmarad az a 2 órám, ami miatt feljöttem??? most itt dekkolhatok egész nap, mivel holnap is bent kell lennem, ezért fent alszok! maximálisan utálom a mai napot, úgyhogy bocsássatok meg a hangnemért...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Hű, de nehezen engedett be a Babanet!

Benta: borzasztó ez a cikk, el is ment az étvágyam…

Süni: hogy bírod a felfordulást? Engem ez készít ki. :?

Tabati: köszi!
Jobban vagy már (testi-lelki)?
Jössz valamikor tornára?

Cinci: én már kb. egy hete szopipárnával alszom, így most nagyon kényelmes! Próbáld ki Te is! :wink:

Kép
tökmag79

Tökmag: Gondolkoztam már a párnán, most már lehet, hogy beszerzek egyet, köszönöm a tippet!

Csillag: Ne húzd fel Magad, árt a szépségeteknek! No, pont ezért folytatok strucc politikát a politikával szemben.... :D Ha van Rá lehetőséged, az elmaradt órák helyett sétálj egy nagyot és élvezd a tavaszi napsütést- amennyiben ott is szép idő van....

Kép
cincibabus

Sziasztok!

Húúú de sokat írtatok, nem is tudom, hogy most olvassam el és úgy reagoljak, vagy most írjak, és utólag olvassak :D De így is úgy is hosszú leszek ma.
Köszönöm szépen a jókívánságokat mindenkinek! Isteni volt, majd a végén leírom. :D

Noémi: Olvastam, hogy összeraktátok a kiságyat. Kiváncsi vagyok rá :) Mert ezek szerint sikerült. Nekünk még mindig minden dobozokban van :( Lassan a kisruhák is visszakerülnek. Egyébként nagyon szép az ágynemű!

Benta: gratula a kisfiad bicajozásához :) Most majd akkor mehet mint a veszedelem…de jó is az.

Tabati: jobbulást, remélem mire írok jobban leszel! Jaaaaaaaaaaaj részvétem a teki miatt. Nagyon szörnyű lehet. :( Emlékszem, hogy mikor Celinem páncélja felpuhult s nem tudtam érte semmit tenni, csak várni…nagyon nagyon sajnálom.

Ácica: szerintem nem csoda, ha nehéz a döntés, mindegyik név nagyon szép. De azért jó lenne döntésre jutni :D Nekünk fiúnevünk nem volt, de mondtuk is, hogy úgyis kislány lesz.

Erika: Hát rólatok aztán nem gondoltam volna sosem, hogy paráznátok. Mondjuk egy baba az más, de furcsa. Olyan stram erős asszonykának néztelek. :) Mondjuk baldahin lehet mégsem lesz nálunk sem. Én is látni akarom a kicsit amikor csak lehet :oops: Jut eszembe Ékessel mi újság? Jött már valami eredmény?

Mimmi: Nálunk már nincs bababónusz program. Eddig hirdették mint a fene, most meg már sehol semmi nincs kiírva :( Gondoltam ez az én formám. Gyönyörű a macis ágynemű…imádom a macikat.

Nohát én beszállok a pocakversenybe :D Ugye elég régóta el kezdtem mérni, sajna nem az elejétől csak februártól. Onnan kezdett érdekes lenni számomra. A súlyomat viszont hetente ugyanabban az időpontban mérem orvosi utasításra. Szóval
Súly: +3 kg nem változott, a várandósság kezdetétől még mindig -10 kgnál tartok
Pocakkerület köldöknél: 03.30. reggel 120 cm, 02.01. reggel volt 107 cm sajnos én sem tudom mennyi volt eredetileg. :( 44-es konfekció méret. (bár ez mindenhol más cm-ben)
:D Mondtam én, hogy víziló leszek. Sem a fenekemre, sem a combomra nem ment fel egyetlen centi sem, csak fújódok fel, mint egy strandlabda. Derekam már nincs, és elmehetek egy pingvincsapatba. (Anyós persze pont ma szörnyülködött, hogy mekkora hasam van, és mekkora lesz még, mert ez nem létezik, hogy ebben gyerek van, és nem híztam. Én meg lesz.... :D)

Kórházi cuccos: Már csak pár apróság van. WC papír, szalvéta, ilyesmi. Minden mást megvettem, egy dobozba bepakoltam, ráírtam mi az. Bár majd ki kell szedni kimosni a ruhaneműt, de most legyen egy helyen. Költözés után majd mosok.

Szopipárna: én már létezni sem tudok nélküle. :oops: most hétvégén jöttem rá, hogy anélkül kínszenvedés az alvás. Akkora hasam van, hogy azzal tudom csak jól kitámasztani magam.

Nyah akkor hétvége. Gyönyörű helyen voltunk, kacsás szigeten :oops: Arany szarvas fogadó. Tele némettel, akik viszont már hajnali 4 órakor rajcsúroztak, úgyhogy ebéd után is mindig szundikáltam. Szakaszosan nézelődtünk körbe, mert kompressziós harisnyában voltam a lábdagadás elkerülése végett, de amúgy sem tudok sokat mászkálni. A kaja bőséges volt, és nagyon finom. :) Sokat pihiztünk, sütiztünk. S ennek ellenére nem híztam semmit, csak a hasam nőtt :D Emma lezabbantotta rólam.
Nagyon jó idő volt, sütött a nap, csak az a fránya szél ne fújt volna annyira.
Elmentünk az állatkertbe is. Rod eleinte nem akart, mert amikor Ő volt, volt 5 majom, meg 3 oroszlán. Na ezt úgy jelentette be, én olyan jót röhögtem, hogy mindenképpen menni akartam. Itt Veszprémben nincs zsiráf. Volt egy édi pici vidra, hát azt körbeajnározta mindenki.
Összességében nagyon jó volt kimozdulni, tényleg csak egymásra figyeltünk, és csak 3600 Ft-ot költöttünk (busz), minden más üdülési csekkre, vagy kajajegyre ment :D Rodon is láttam, hogy nagyon kellett neki ez a pár nap.
Kép
Vendég

Anuk: üdv itthon. :)
Nagyon örülök, hogy jól telt ez a pár nap, tuti Rodra is ráfért már a pihenés! Megnéztem neten a helyet ahol voltatok: nagyon jól néz ki!! Biztos azért jött be annyira az osztrákoknak is, mert olyan vadászkastély- feelingje van a fogadónak. :)
És tényleg jól beosztottad a pénzt; a kép pedig nagyon tetszik rólatok. :)

Noémi: merre jársz? Utódot tanítasz be?

Kép
tökmag79

Tökmag, küldtem mailt :) Ha ráérsz, légyszi nézd meg, átment-e!

Anuk üdv újra itthon :)

Csillag, ne idegesítsd magad, nem éri meg! Még bárhogy alakulhat, és sajna úgy sincs mit tenni, akárhogy is lesz...

Megjött a jogsim :D hurrrrá megyek is haza rallizni egyet :D

Magdi
magdii

Élek, megvagyok, privikre válaszoltam, táblát frissítettem.
Apróságom alszik, én meg dolgozom ezerrel.
úgy, hogy most lépek, apa versenye meghozta mára a melót.
kissmanó

Sziasztok!

Ácica: Nekem a Dominik név tetszik a legjobban, ez a mi listánkn is szerepelt.

Tabati remélem jobban vagy. Sajnálom, ami a tekivel történt.

A tel.szám cserébe én is benne vagyok, ha valakinek nincs párja...

Mi jól vagyunk, bár a derekam az még mindíg nagyon fáj. Igyekszem többet pihenni de sajnos ez sem igazán segít. Tabati köszönöm a tanácsod, igyekszem megfogadni a szopi párnásat. A hastánc..... hát nem is tudom.. :) De azért köszönöm aranyos vagy.

A heti program: szerda védőnő, csütörtök pedig szemészeti klinika, ahol kiderül szülhetek-e természetes módon, avagy császárral kell.

Majd még jövök a mai nap.
Addig is mindenkinek kellemes időtöktést.

Éva

KépKép
begane

Sziasztok!

Jajj de elfáradtam :? , de legalább végeztem a heti házimunkával és kiültettem az árvácskákat :wink: ....
Lemértem én is a pocakom....azt hiszem a 99centimmel pályázhatok a topic legkisebb pocija címre :wink: ....és +9 kg...úgy látszik mostanság a 9 a szerencseszámom...

Mukkancs!
Mi volt a dokinál?

Begane!
Szemészethez drukkolok!

Anuk!
Szuper, hogy jól éreztétek magatokat!!! :D

Benta!
Ezen szerintem nem érdemes még idegeskedni.....még semmi se biztos....

KépKép
amadea

na, már én is kiadtam a gőzt, sokáig tartott! :lol:

Anuk, olyan jó az a kép, és remek, hogy kicsit ki tudtatok kapcsolódni, mert nagyon rátok fért! :lol: :lol:

Voltam a DM-ben, volt kint bababónuszos papír, úgyhogy lehet, h az megmarad, viszont már megszületett bébivel lehet csak jelentkezni. Nekem is dupla pontot adtak, így anyukám pontjaival együtt pont megvan a 15 :lol: Akartam venni kórházba vihetős betétet, de nem tudtam eldönteni, melyik az a vastagság és márka, ami kellhet. Ti már vettetek ilyet? Vagy szimplán válasszam ki a kínálatból a legvastagabbat és az elég? Mert egyiken sem volt rajta, h ezt ajánlják szülés utánra.

Libero pelus: amikor írtátok, h 999 Ft-ért vettéttek a new bornt, hát megint elcsodálkoztam a kereskedők pofátlan leleményességén. Mi a bababörzén 950 Ftért vettük, de úgy volt ennyi, hogy ebbe beleszámított az 500 Ft-os belépő, vagyis 1450 Ft-ért árulták amúgy... ekkora pofátlanságot! mi meg akkor örültünk mint majom a farkának, hogy milyen jó, hogy ilyen olcsón meg tudtuk venni! :twisted:

Láttam még Avent kézi mellszívót is a DM-ben, itt is 15 körül van - a kézire gondolom semmi garancia nincs, meg kell nézni, h megvan-e mindene.? Mert akkor a 15%os kedvezményből lehet, hogy megveszem.

Amadea: te vettél ugye monapelt? Azt hol sikerült? mert én eddig minden boltban csak az eldobhatós pelusokat láttam...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillagtáncos!

A Monapelt a legjobb áron itt láttam: http://babyfun.axiomarket.hu/by_categor ... --pelenkak
Én még nem vettem és valószínűleg Kushiest fogok, mert azt lehet sima textilpelussal is....
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Én a CBA-ban 1799-ért láttam azt a Liberot, amit előző nap a mellette(!) lévő Rossmannban 990-ért vettem....szóval nagyon meg kell nézni hol és mit vesz az ember....

Nekem ajánlották még a Bogipelt, de állítólag azt csak Pesten lehet kapni....

KépKép
amadea

KépKép
amadea

Amadea: ne hajtsd túl magad, nekem két napba telt múltkor, mire regenerálódtam…

Azt hittem, hogy már tök jól állunk vásárlás ügyileg, aztán írtam egy listát, és még egy rahedli dolgot kell vennünk!! Kész anyagi csőd…

Csillag: én azt hiszem, hogy olcsóbban vettem az Aventát, és van rajta garancia is.
Hasonlót vettünk, csak nem tárolóedények vannak hozzá, hanem kettő cumisüveg:

http://babyfun.axiomarket.hu/item/via-i ... endszerrel

Kép
tökmag79

Sziasztok Kismamik!

Újra itt vagyok!
Jó sokat írtatok,de mindent el is olvastam!

Nagyon köszönöm a pólyáról írt véleményeket,fogok is venni csak még nem döntöttem el hogy hagyományos vagy kókusz lesz!

Rólunk:Az én pocakom is 99cm a köldöknél,és 10kilót híztam már,így vagyok most 68!
Benedek baba rengeteget rugdos a pocakban,de mindenhol, szerintem még van helye pörögni!
Valamelyik nap éreztem elöször hogy csuklik!
A csajoknál többször volt ilyen!
Pár napja kezdtem el érezni a pocakomat,és mostantól többet fogok pihizni!
Most még lehet!

Akik felújítanak,ugye majd raktok képeket?
Mi is nemsokára festjük Jázmin szobáját,és jön az új bútor is!

Dm-es termékek!
Nekem is nagyon bejönnek,pelus szuper volt,a törlökendő szintén!
Tényleg megszűnnek a pontok?

Tabati!
Sajnálom a tekit!

Kismanó!
Igen szeretnék én is egy sort a táblában!
Milyen adatokat küldjek priviben???

Szerintem is jó ötlet a párosodás!
Bár még nem régóta vagyok itt,de azért nekem is jut valaki ugye? :wink: :oops: :P
20140328174041

Nyah szülés utáni betét: bementem a gyógyszertárba és így kértem :D A nő egyáltalán nem jött zavarba, kaptam egy nagy csomag tena extra betétet 30 db-os sötétkék zacsis, meg tena hálós rögzítő nadrágot. Ez utóbbi méret szerint színkódos a csípőszélesség kell hozzá. (megjegyzem M méret felett iszonyú nehéz beszerezni, legalábbis errefelé)
Én megpróbáltam itthon az egyiket :oops: tök jó és kényelmes. A betétre azt mondta a csaj, hogy elég lesz a kórházi napokra. Hát hogy meddig aztán nemtom, majd megfuttatom Rodot :D mert itthon is kell ugyebár.

Pelus: szintén Libero newborn 28-as, aztán majd valamikor a jövő héten lemegyünk a teszkóba megnézni azt a híres lila megapack-ot. :D Ja popsitörlő rossmann és dm is akciós, 3-4 csomagos kiszerelés, egy csomiban 64 db. Hát én vettem, nem baj, ha több van és elszámolható eü kártyára :D

Rod most jött haza. Szegény nagyon fáradt és még el is maradt a munkájával, mert ugye vagy 20 emberre jut 1 nyomtató :evil:
Vendég

Sziasztok!

Először is Tökmag kérdésére válaszolok, miszerint hol vagyok: úgy jöttem fel, hogy reggel voltam, és írtam is...de nem. :D Szóval most hogy álmodtam, vagy csak akartam...nem tudom. Az tuti hogy elkezdtem olvasni...szóval szórakozott kismami szindróma! :):):)

Mimmi a Brendon outletről beszéltem: Itt a link:

http://www.brendon.hu/ShowPage.aspx?Page=Outlet.htm

Csillagtáncos, tökéletesen egyetértek veled! Engem is baromira felbosszantott a dolog! De tényleg nem érdemes még bosszankodni rajta, mert jövő tavasszal tuti választások lesznek - és remélhetőleg nem kell 1 év után visszamenni dolgozni. Nem mondom kellenek a megszorítások: pl. ne osztogassuk már a gyest annak aki 8 órában dolgozik. De aki valóban dolgozott és fizette az adóját, az had maradjon otthon legalább 1,5 - 2 évig, pláne úgy hogy nincs bölcsödei férőhely!

Anuk, köszi tényleg szép az ágynemű! Ma megvettem a légzésfigyelőt is! Ha még nem vetted meg, szerintem minél előbb! Az ikres barátnőm ezelőtt 1 hónappal 1000 Ft-tal olcsóbban vette: szerintem ez is külföldről jön - euróban. :(

Amadea, én nyertem! 93 cm!
65-ről indultam és 54 kg-ról. Most 93 cm, és 64 kg (kb.)

Csillagtáncos, a 28 db-os Libero kerül 999 Ft ba. Azt vettétek?

Moncsy, a DM honlapján is fent van az info. Nézd meg és május 31-ig váltsd be a pontjaidat! Állítólag másfajta hűségakció indul!

Anuk, én is ezeket a betéteket akarom megvenni. Szerintem 30 db elég, mert utána már csak menstruáció jellegű lesz a vérzés, ahhoz meg jobb egy vékonyabb - legalább is szerintem kényelmesebb!

folyt köv.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Rólam:
Végre eljutottam az okmányirodába, így 2 hét múlva újra lesz érvényes jogsim! :)
Megvettük a légzésfigyelőt, de jól felhúztam magam: ahogy az előbb írtam is, már mindenhol drágább. A legolcsóbb helynek a babyfun tűnt a csalogány utcában. A net szerint 28 990 Ft. Mire odamegyek, közli a pasi, hogy igen az egy ajánlat, és nincsen csak kukával 31 990 Ft. Na mondtam hogy akkor köszönöm nem kell, inkább megveszem a másik helyen 29 990 ért, mert 2000-et nem adok a kukáért. Erre 1000 Ft-ot engedett - így van kukám is!

Már úton van az ágynemű is!

A barátnőimtől szülinapomra megkapom a zenélős Fisher Price forgót!
Végül ez lesz:

http://www.jatsszvelem.hu/termekek/hint ... forgo.html

A teszveszen meg találtam egy csajt, dekorgumiból készít mindenféle figurát. Írtam neki, mert én báránykát szeretnék - ötlet volt még a kisvakond is, de ez jobban tetszik:

Kép

Kép

A Zalán felirat nélkül! Ha valakinek kell megadom a lány mail címét. Szerintem jó áron adja nagyon: az A4-es kép (kb. 2 bárányka) kerül 1000 Ft-ba, a betűknek 50 Ft darabja.
Nálunk a pelenkázó felett lesz.

Már csak mindennek meg kell érkeznie, és össze kell rakni! :)
Viktor ma a pelenkázót is megtervezte, szóval holnap levágatom az anyagot!
Egyébként mindenünk megvan, már csak egy DM-es kör van!

Úgy örülök!

Na eldugulok, mert így is szófosást kaptam!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: én azt álmodtam, hogy páromat kérték fel Mo miniszterelnöki posztjára, el is vállalta és mostantól a citadellán lakunk a Fehér Házban, úgyhogy már nem lepődök meg, hogy te is beképzelted a reggeli írást. :lol:
A BabyFun- ban voltál? Nem akasztott ki a pasi? :D
A forgó és a dekor nagyon édes! Mivel rakod a falra a betűket?
Tök jó, hogy mindennel végeztek lassan, nagyon irigyellek...
Nálunk még totál káosz van, és a rendetlenség: festeni is kell + megrendelni a tolóajtót. Anyagilag sem lesz egyszerű, és már Nagyon elegem van a felfordulásból!

Kép
tökmag79

Tökmag, még nálunk sincs meg semmi. Meg kell jönnie a cuccoknak, felrakni a karnisokat, a függönyöket (amik még varrás alatt vannak), megcsinálni a pelenkázót, bepakolni, stb.
Betűk nálunk Áron ajtaján lesznek, de azok a Brenonos fából. Ettől a csajtól csak a báránykát rendeltem, valami ragasztó van rajta, azzal.

A miniszterelnökséget elvállalta? Én most nem tenném...bár szakértelmem talán több van! :):)

Egyébként kiakasztott a pasi. Rögtön rám akart tukmálni egy anita nadrágot 7000-ért, szoptatós melltartót, fülpiszkálót, feliratos bodyt...

Na leteszem magam holnapra!

Ja ma vettem homeopátiás golyót székrekedésre. Most már muszáj volt, kíváncsi leszek a hatására!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: nem tudom Te hogy vagy vele, de engem borzasztóan frusztrál, hogy még nincs kész a gyerekszoba! Teljesen be vagyok gőzölve!
Hát a Drága elvállalta a miniszterelnökséget, de szerintem csak a Citadellás kégliért! :D
Képzeld, mikor először voltam a B.F.- ban, egy óra múlva úgy menekültem ki onnan, olyan büdi volt a pasi szája...
Aztán elvittem a barátnőmet, ő meg majdnem összeveszett vele valami miatt. :) Az benne az idegesítő, hogy nem tudsz körülnézni nyugiban, mert megy utánad, mint a kiskutya- de nem azért, mert azt hiszi lopni fogsz, csak örül hogy beszélgethet valakivel. :) Ja igen, és a feliratos body a mániája! :lol:
Meséld majd el hogy használt a homeos bogyesz (nekem mostanában nincs problémám ilyen szempontból...)!

Kép
tökmag79

Tökmag, nekem is dettó ez volt, csak gondoltam nem írom le! :)
Engem az idegesített, hogy meg sem lehet moccani, olyan kicsi a hely. Na mindegy!

Én most úgy érzem jól állunk, csak szeretném ha már készen lennénk: Viktorral megbeszéltük, hogy még május közepéig áthívunk pár barátot - szépen beosztva - Nézzék meg a gyerekszobát, ápoljuk a kapcsolatot, mert utána nem mindenkire lesz idő! Ugye ráadásul necces, mert Viktor minden 2. hétvégén dolgozik. Szóval szerettem volna már ezt most vasárnap elkezdeni - de úgy tűnik nem fog menni. A pelenkázó, örülök, ha akkor készen lesz - addig meg kupi van, mert egy csomó minden dobozban áll.
Jövő héten meg húsvét, úgyhogy ez utánra marad...
Nekem inkább az a rossz az egészben, hogy egy csomó mindent kéne csinálni - de én nem tudom.
Na mindegy!
Ma már bejelentkezek a vizsgáimra, és elkezdek tanulni! 10 vizsga, 5 hét alatt akarom lenyomni - szóval el kell kezdeni!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Húhh Noémi és vizsgázók! Nem irigyellek Benneteket, a felújítások és harmadik trimeszter közepén még 10 vizsga 5 hét alatt??? Minden elismerésem és drukkolok majd nagyon!

Éjszakám most megint nem volt túl nyugodt, kb. 2 óránként ébredtem fel. Lehet, hogy ez most már így is marad?? Nálatok is ez a jellemző?

Puszi!

Kép
cincibabus

Angelcare légzésfigyelő 10.000.- !!!!
Hátha érdekel valakit:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9025595&la=89051455

Kép
benta

Mi ez a pangás, lányok? Hol vagytok?

Manó,
klassz a pénteki tábla, köszönjük!

Tökmag,
mi sem állunk még sehol, padig csak pár bútort kéne tologatni meg lehozni a padlásról a cuccokat, de apa szerint még ráér, én meg már úgy csinálnám! Bezzeg egyeskének ilyenkorra már megvolt a csilivilli babaszoba :roll:

Cinci,
sajnálom a rossz éjszakát, én egy pisiléstől eltekintve alszom, mint a tök. Sőt, ma gyerekmentes a délutánom, így ebéd után aludni fogok, az tuti, rettenetesen álmos vagyok.

Anuk,
örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek! Rátok fért!

Csillag,
ahogy Anuk írta, Tena betét + hozzá való hálós bugyi a gyógyszertárban a legjobb szülés utánra. Nem emlékszem, mekkora méret kellett, Anuk, a szuper mekkora? Mindenesetre én anno jó nagyot vettem, mint régen a betétpelenka volt, és simán kellett is az első 2 napon. Utána meg éjszakai, majd sima normál. Hú, de utáltam hetekig becsomagolva lenni.

Benjámin csúcs fazon, hihetetlenül mocorka. Kisebbik fiamat gyakran hallja, ugye ebéd utántól ő mindig itthon van, és előtte nem szégyenlős, rugdossa ezerrel. Múltkor Máté körmét vágtam, ölemben ült, Beni meg megsorozta a hátát, rettenetesen nevettünk. Bezzeg apának meg nagyfiamnak rögtön elbújik, elcsendesedik, ők ritkán élvezhetik őuraságát. Vicces jószág
:lol:

Hiányolok mindenkit, légyszi írjatok, ma ráérek, minden tanítványom beteg.

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Sziasztok!

Noémi köszi a légzésfigyelő tippet. Sajna csak a jövő héten, vagy utána tudok átmenni Fehérvárra, a tesóm akkor lesz ügyeletes és akkor kocsival tudna átvinni, nem kéne buszon cipekedni. Itt Veszprémben sehol semmit nem lehet megvenni :( Voltam az összes gyógyászati boltban ott ígérik 2-3 hét átfutási rendelési idővel jó drágán, gyógyszertárba meg nincs semmi ami kéne. Mondjuk pelus kukánk van, Sagnetic vagy mifene a neve, jó nagy :D Megnéztem az EÜ kártya egyenlegét bőven kiférünk belőle, úgysem akarok hipi szupi dolgokat.

Ugyanezeket a birkákat fogom Emmának legyártani :D Igaz én színes kartonból, és gyapjú anyagot fogok ráragasztani. Igazi rétet csinálok a kiscsajnak.

Benta fogalmam sincs mekkora, de extra méret van ráírva :D Nem bontottam ki a zacsit, de külső tapizásra jó vaskos. Mi is babák leszünk azt hiszem így becsomagolva.

Lakásprobléma: Talán de tényleg csak talán lesz valami. Van egy család, aki két szoba halos lakást cserélne másfelesre, ráfizetéssel. Mindenki mindenkiét megnézte, hát nekem baromira tetszett. Festett falak a kedvenc árnyalataimban, totál felújítva, parketta és járólap, a konyhaszekrény pedig az álmaimban volt ilyen :D
Ha beleegyeznek, akkor talán a jövő héten el lehet kezdeni az ügyintézést, mert ugye nálunk a két fiú között is van kavarodás tulajdoni szempontból mindkét lakásnál. Mindenesetre biztató a hozzáállásuk, de nem élem bele magam. Ha nem jön össze nemtom mi lesz.
(Anyós javaslata, költözzek haza a szüleimhez a gyerekkel. Rod rögtön támadt, hogy az meg hogy néz ki, mi 3-an már egy család vagyunk, és nem enged el)
Kép
Hát erkély az nincs, és elég béna lett a rajz is :( de a kisszoba és a konyha parkra nyílik, viszont a nagyszobát majd rolós ajtóval le kell választani. Az utca túloldalán bölcsi, ovi, ált iskola. Közel a buszmegálló, kisbolt, gyógyszertár. Ideális lenne. Túl szép, hogy igaz legyen. :roll:
Vendég

Benta, helyettem is szundíts délután! 8)

Benjamin édes, hogy mocorog a Tesókájának a hangjára! A mi pici lányunk nagy megfigyelő! :-) Ha megszokott helyen vagyok (otthon, munkahely, autóm), vagy közeli rokonok, barátok vesznek körbe, akkor mocorog ezerrel, és amint kilépek a külvilágba (pl.: tárgyalás, kiállítás, mozi, stb...) behúzza mindenét és lapít, mintha ott sem lenne, elbújik. Érdekes, de az új házban is mindig mocorog, pedig még be sem költöztünk, talán érzi, hogy ez lesz az ő otthona? Vagy ennyire kihatnak Rájuk a mi érzelmeink? Azon szoktam gondolkozni, hogy vajon a mocorgás azt jelzi, hogy jól érzi Magát az adott körülményektől, vagy azt, hogy kevésbé, vagy mindig mást? :lol:
Annyira határozott vagyok a várandósság kezdete óta.... :lol:

Kép
cincibabus

Sziasztok!

Magdi: örülök, h jogsi megérkezett, milyen volt rallyzni?

Mimmi: Nekem vannak striáim, de nem a mostani terhesség miatt.

Cincibabus: nagyon boldog szülinapot!

Csillag: engem is idegesít ez az egész helyzet, ha tehetném, most elköltöznék másik országba. De a baba miatt nyugi van. Vagyis nyugalomra intettem magam. Árt a szépségnek, tudod.

Heni: férjed hogy van?

Tabati: és te?

Anuk. Nagyon szupi a kép! És örülök, hogy elmentetek, hogy jól éreztétek magatokat, és hogy nem költöttetek sokat!
Veszprémben én is voltam állatkertben, de nem tetszett.

Noémi: néha én is kicsit kába vagyok…eénzem. Kismami betegség.

És szuper a barika!

Tökmag: nem semmi amit álmodtál!

Nálam semmi különös, idegesség a köbön, elegem van a bankból, már megint szarakodnak!

Azért szép napot!
Vendég

Anuk: nagyon szorítok, hogy összejöjjön, rátok férne már ennyi rossz után vmi jó is!

Benta: én előre félek a vérzéstől, a betétet amúgy is utáltam. Meg hogy meddig fog tartani, mennyi lesz.
Vendég

Sziasztok!

Anuk!
Nagyon-nagyon drukkolok a lakáshoz!!! Úgy megérdemelnétek ennyi rossz után!!!!
És köszi, hogy írtad a Tenát! A bugyi egybe van csomagolva vele vagy külön kell kérni?

Noémi!
Cukik a barik :wink: ...10 vizsga, 5 hét alatt???? :shock: Hú de nem irigyellek...

Nekem is nagyon vacak éjszakám volt és most is fáj a fejem....megyek, sétálok egyet ebben a gyönyörű időben....

KépKép
amadea

Sziasztok!

Lemondta a szülésznő a talit, belázasodott a kislánya. :cry:

Noémi: szerintem Te is csináld azt, amit én- mikor elvittem a barátnőmet, a pasi rákattant a „friss húsra”, és én nyugiban körülnézhettem! :lol:
Nagyon egyre jár az agyunk: mára beiktattam két baráti párt is, akikkel nagyon rég nem találkoztunk!! :D
Jövő héten szülésfelkészítő, ugye jöttök Viktorral?
Nehogy kikészítsd magad a tanulással!!

Cinci: szerezd be azt a szopipárnát, tényleg csodákra képes. :wink:

Benta: azóta már rutinosak vagytok, férjed biztos csukott szemmel is össze tudja rakni a kiságyat + egyebeket, úgyhogy ne aggódj. :)

Anuk: lemaradtam. Ti most lakást vesztek/cseréltek, vagy mi a szitu? Múltkor még az volt, hogy anyós ki akar paterolni a kégliből, most meg már segít lakást venni?

Kép

[/b]
tökmag79

Sziasztok!

Tökmag, megint írtam emilt, majd nézd meg, ha lesz időd, fontos lenne :)

Anuk, nagyon jól hangzik a lakás dolog, szorítok, hogy összejöjjön, ahogy már mások is írták, ennyi negatív dolog után ez a minimum, hogy meglegyen!!! :)

Noémi, nagyon édesek a bárányok! Én is tervezek dekorgumiból készült állatkákat, gondoltam, ha lesz időm, én fogom megcsinálni. Hobby boltban néztem dekorgumis egységcsomagot, nagyon édesek vannak :) Áron szobája gyönyörű lesz, már abból látszik, ahogy elmondod, hogy mit terveztek, de a képeket már én is nagyon várom :) A tíz vizsgáért viszont én sem irigyellek :(

Puszedli: nagyon jó volt végre vezetni :) Páromnak mondtam is, hogy na ennyi idő alatt az oktatóm már húsz hibát talált volna a vezetésemben :) És kaptam férjecskémtől egy gps-t! Még anno megígérte, hogy ha megszerzem a jogsit, kapok, és tényleg :) Volt is nagy meglepődés, mert úgy tudtam, túlóráznia kell, de közben elment és megvette, úgyhogy csak otthon tudtam meg merre járt :)

Benta, Benjámin nagyon édes lehet :) Nálunk is így van, igazából az én fiam senkinek nem akar mozogni, ahogy odateszi valaki a kezét, rögtön visszavonul... úgy látszik picit szégyenlősek :)

Na megyek munkázni :(
Magdi
magdii

Puszedli: Nyugi Sajnos, ha idegeskedsz nem old meg semmit (mondom én a depis mami) Most, hogy elvoltunk lassan kezd hatni nálam a leszarom tabletta.

Amadea: Külön kértem, úgy hogy hozzá való bugyi, de a hivatalos neve tena hálós rögzítő nadrág. Akkor megkérdezték a csípő méretet. Hát én darabját 240-ért tudtam venni. Nagyon rugalmas, kényelmes, formatartó, tök gyorsan száradhat valóban. Császárosoknak is lehet, mert olyan a derékgumírozása.

Tökmag: hát ugye a másfeles lakás 50%-a Rodé, az 1+3-as lakás 25%-a Rodé. Eddig úgy volt, hogy mindenhonnan mennünk kell, mert a kicsiben anyós akar maradni. Voltak a nagy összeveszések stb.
Mire hazajöttünk előállt ezzel, hogy a két fiú rendezi a saját lakások tulajdonjogát, a kicsi teljesen a mienk lesz, amit ráfizetéssel nagyobbra cserélünk. Sőt már ki is nézte. Hát elmentem, és csodák csodája mondhatni minden igényemet kielégítő lakást nézett ki. :D A pénzügyekre majd nagyon odafigyelek, nehogy aztán itt a nagy lemondok átveszek dologban a rövidebbet húzzuk.
Ez terv, a héten dől el, hogy a másik fél mit mond. (Rod teljesen rám bíz mindent, a cserelakást sem látta, szerinte én úgyis ügyesebb vagyok az alkuban meg jobban értek a felszerelés stb ügyben. A pénzügyeket is rám hagyja, azt mondta azt ír alá, amit én előre jóváhagyok. Mindig azt hiszi, hogy pénzügyi zseni vagyok, azt a fenéket :D Akkor már milliomosok lennénk)

Babamozgás: Emma már talán nem fér úgy el a hatalmas hasamban, vagy nem tudom, de ugye a betegség miatt már nem rugdos halálra, mondjuk van néhány jól irányzott. :D Este is úgy hullámzott a hasam, meg kiállt. Mindig mondom neki, hogy ezt aztán apának is meg kell ám mutatni, hát a kis fruska mindig lefagy, mikor Rod akarna vele foglalkozni. Hiába simizi, kocogtat, magyaráz meg sem moccan. Aztán negyed-félóra múlva otthagy, akkor megint rázendít. Kicsit sajnálom, mert emlékszem mekkora élmény volt számára, mikor először hallotta a szívhangját, vagy először belerúgott a tenyerébe.

Egyébként kaptunk pár pelus mintát amit úgysem használnék fel, de áttanulmányozásra jó. Van egy baba méretű macim, azon mutattam be a pelenkázást, öltöztetés fortélyokat Rodnak :oops: Nagyon érdekli, csak tart tőle, nehogy megrántsa a karját vagy ilyesmi, mert hogy a maci nyugton marad, a baba meg nem. De én biztatom, hogy azért gyakorolni jó :D (Még jó, hogy anno amikor tesóm csecsemőgondozást tanult mindig elkérte a macimat, engem meg ott evett a fene :D 15-20 év után még haszna is lesz talán)
Vendég

kitomboltam magam, de képzeljétek, még ide is telefonáltak az irodába, hogy hátralékom van, közben meg ők nem voltak képesek jó összeget vonni! :twisted:

Anuk: képzeld, sztem nándi felismeri az apját, mert amikor a hasamra teszi a kezét, kicsit megmozgatja, visszajelez. bár lehet csak beképzelem. Szóval rodnak kitartást, türelmet, ő is érezni fogja!!!

Magdi: örülök, hogy jó volt meg a gps-nek is. Én is imádok vezetni!!!

Lassan mehetek haza:). Éljen!
Vendég

Sziasztok!
Végre én is tudok jelentkezni, igaz, a visszaolvasással még nem nagyon állok jól...

Anuk, szorítok, hogy összejöjjön a lakás. :) Jó lenne, rátok férne már egy kis "magány" hármasban, ahol senki sem szólna bele abba, hogy mit hogyan csináltok... nagyon édes a kép már megint, amit föltettél... annak meg külön örülök, hogy Rod megint kiállt értetek. :)

Puszedli
, köszönöm, Miki már jól van, most én szenvedek a gyomrommal. Alig tudok enni, azt is inkább csak azért, mert tudom, hogy muszáj, de Beni sem könnyíti meg a dolgomat... valami eszméletlen érzékkel tud gyomorszájon rúgni vagy könyökölni vagy nem is tudom... néha úgy érzem, már befordult, néha viszont az oldalamon akar kibújni, de a gyomromat sosem hagyná ki a "pörgésből". Ráadásul tegnaptól eszméletlen nehéznek érzem a hasam. 113 cm-nél tartok most, de most érzem, hogy súlyos. :) Ráadásul tegnapelőtt a színházban olyan virgonckodást levágott a drága, hogy a szomszédaink azon mosolyogtak a kabaré helyett, hogy hogy mozog a hasam. :):):) Na, én ezt egyáltalán nem bánom. Bár az e heti várandós naptár szerint már kevesebbet fog mostantól mocorogni, és hétvégére már 2 kiló is lehet a kicsi fiam, de csak jövő hét végén megyünk orvoshoz. Kíváncsi leszek a méreteire...
Egyébként Beni is megismeri már azokat, akikkel minden nap "találkozik". Apát imádja, nem is győzi püfölni... Apa meg persze baromira élvezi. Csakhát, amikor ők ketten játszanak, én sem kerülöm ki a játékot, és néha bizony nem kellemes, ahogyan incselkednek egymással. Akkor mindig megjegyzi vidáman, hogy ne nyüsszögjek már, mert "elszoktatom" tőle a gyereket... :D:D:D:D

Noémi, nagyon tetszenek ezek a barik... :) Ikres bnőd hogy van? Hazamehettek már?

Benta, nekem most ment el a tanítványom mára. Jó lett volna, ha ő is beteget jelent, mert szegénykém annyira fáradt volt, hogy egy sima tizedestörtes szorzást nem tudott megcsinálni, pedig simán mennek már ezek a dolgok neki... :?

Tökmag, írom a privit. :)

Heni

Kép
szheni

sziasztok csajok!!

itt olyan szép az időőőő tralalalala

kérdésem lenne: ha lenne lehetőségetek elmenni Húsvátkor 4nap/3 éjre Zell am see-e Salburg környékére...elmennétek. Velünk minden oké akkor leszek pont 32. hetes, hegyek friss levegő, csak ugye a kocsiút...bevállalnátok? olyan jó lenne.... :oops:

és íme a 30 hetes pocom
Kép

Kép
Kép
mniki84

Niki, mennék, minden gondolkodás nélkül! Simán! Köss biztosítást, és gyerünk! Most még tuti élvezni fogod! Nincs olyan messze, gyakran megálltok, ha kell, pici séta, stb.

Kép
benta

Niki, én is mennék! Győrből gondolom nincs túl messze, tényleg meg tudtok állni gyakran. Egyébként a biztosításra kérdezz rá, mert én úgy tudom, hogy ha esetleg beindul a szülés, akkor az azzal kapcsolatos költségeket nem fedezi a biztosító, merthogy előre látható esemény. Ezért érdemes EU-s taj kártyát is beszerezni!

Heni, én is ugyan így vagyok. Ma délelőtt tuti biztos voltam benne, hogy Áron befordult...de most megint bizonytalan vagyok. Egyébként tegnap meg ma ő is nagyon aktív! :)
Tényleg édesek a barik, pénteken kapom meg őket, így még postaköltséget sem kell fizetnem! :)

Úgy örülök! Ma megrendeltem a pelenkázóhoz az anyagot, csütörtökre készen lesz! Viktor pedig már megőrül tőlem: állandóan kérdezgetem mit mikor csinál meg (fészket rakok ugye), úgyhogy csütörtökön mindent megcsinál! (csak aztán nehogy erre hivatkozzon - mint szülinapi ajándék :):):))

Voltam pedikűrösnél - tök jó volt. Erre a csaj megkérdezni: most jöttél gyantára is... :D :D Mondtam hogy nem, csak ugye már nem igazán látom a lábam..de vettem az adást: szőrös. Szóval ma vagy holnap gyanta!

Heni, köszi az ikrek jól vannak. Tegnap óta otthon. A barátnőm azt mondja minden rendben - de hallani is a hangján, hogy mennyire kiegyensúlyozott! :)

Már úgy várom, hogy hasonló cipőben járjak! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hát eddig tartott a lakáscsere ügylet. Az ingatlanos, akinél találta anyós csak tőlünk az összes ügyintézéshez stb 500 ezret kér, a másik féltől még többet, akik viszont velünk akarják kifizettetni. Pffffffffff. Arról nem is beszélve, hogy azt mondta az ingatlanos, hogy minimum 3 hónap az ügyintézés. (Mi tart annyi ideig?)
Ha le is megyünk a kislakásba fele cuccunktól meg kell válnunk (ami persze el fog tűnni amint leveszem róla a szemem) arról nem is beszélve, hogy parkettázni, járólapozni, felragasztott összemázolt és szentképezett tapétát levakarni és festetni kéne. Minimum :( A konyhát majd csak később lehetne rendbe rakni.
Hát egy kicsit szomorú vagyok, de mint írtam túl szép, hogy igaz legyen. Viszont minél előbb neki kéne állni a kislakás feljavításának, mert úgy le van lakva, hogy én oda még a malacaim sem vinném nehogy fertőzést kapjanak.
Már beszéltem apukámnak, aki azt mondta, hogy okés, mérjünk le mindent a héten mit kell javítani és a jövő héten elkezdi megvenni az anyagokat. De anyósnak ki kell költöznie onnan, hogy neki tudjon látni szerelvényezni. S hova menne máshova, mint vissza hozzánk a jelenlegi „játszós” (könyvtár, szgépterem, malacszállás) szobába. Ha elképzelem, hogy hetekig kéne együtt lakni felfordul a gyomrom, és nem is biztos, hogy ki akar ezek után jönni onnan. "Menjél haza a gyerekkel, pár hónap vagy év kibírod"
(Megjegyzem elkezdtem kimenteni a személyes dolgaimat, apukám eljött délután és felpakoltuk a kocsi hátulját könyvekkel, plüssállatkákkal, italokkal és olyan háztartási felszerelésekkel amiket ritkábban használok nehogy lába kelljen. Hogy a tesóm mit fog szólni, hogy csak úgy lenyúltuk a kocsiját nem tudom)

Most még egy kicsit "nyalogatom" a lelki sebeimet és lehet holnap nekiállok dobozolni a cuccaimat.
Vendég

na akkor megdumálom apával és megpróbálom rávenni :lol: utazási referens vagyok , szóval biztosítással tisztában vagyok...asszem...a szülés benne van , mivel sürgősséginek számít, de pl 36.hét után a biztosító nem vállal felelősséget...e nem akarok ott szülni, de ha max eltöröm a lában hegymászás közben :lol: :lol: :lol: na jó...abbahagytam

Kép
Kép
mniki84

Jó estét!

Na előkerültem én is. Linkeket köszönöm, meg fogom nézni. Tökmag: én is cumisüveges Aventot szeretnék, tényleg ,a dM-ben is ez a poharas volt, mint ami a linken, amit küldtél. A cumisüveges is ennyibe került? Mert akkor leht, h csütörtökön megveszem. Ez az abolt, ahol az a szörnyű hapsi van?

Niki: menjél nyugodatan, mert Salzburgig végig van autópálya, és sok pihenőhely is, ha meg akarsz állni- óránként-másfél óránként érdemes. ÉS tényleg szép hely!

Noémi: barik aranyosak! A vizsgákkal kapcs már megint sorstársak vagyunk, nekem is kb 12 van még április végéig... Hétfőn is megyek kettőből... Kitartást a tanuláshoz!

Anuk: pedig úgy megörültem az első levelednek, hogy milyen szép lakás lesz! És olyat nem lehet csinálni, h miután lejár az ő hirdetésük, közvetítő nélkül elintézni? Vagy erre ők nem vevők, illetve nem lehet lebukásmentesen elintézni?...

Képzeljétek, ma pszichológia órán kellett mondani egy példamondatot, h miért aggódunk. Senki sem talált vmi konkrétat, csak addi eljutottunk, h a politikai helyzetről is lehetne vmit. Erre mondtam, h jó, akkor én mondok :"Aggódom, mert ha B.G. kerül hatalomra, le akraja csökkenteni a gyest 1 évre." Mondjuk ma már nem voltam annyira bosszúsa, mint tegnap, de példának felhoztam. Erre a többieknek kellett mondaniuk nekem vmi reakciót, majd húztak cetliket, amin negatív reagálási típusok voltak, és ezekkel kellett 1-1 mondatot mondaniuk, nekem meg elmondani, hogyan érezném magam, ha ezt kapnám+ kitalálni, h vajon milyen reagálási típus lehetett. Hát sokat nevettünk, de a 12. földbedöngölés végére már kicsit kifáradtam :lol: Majd mindegyik reakció olyan sarkos volt, hha valóságban mondták volna, vagy elbőgöm magam v elküldöm az illetőt melegebb égtájra. :lol: De a végén atanár a kis lelkem biztos megnyugtatása érdekében mindenkivel mondaott egy empatikus reakciót is! :lol: Úgyhogy végül mindeki átérezte, milyen ma kismaminak lenni... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

és a legjobb: vasárnap este néztük Istvánnal Borcsa babát- mármint a hasamon át :lol: A pocim jobb oldalára ugyanis teljesen odatuszkolta magát, és kidugta a hátát vagy milyét, így a köldökömtől jobbra volt egy óóriási dudor, balra pedig tlejesen belapult a hasam- kb úgy nézett ki mint egy meredek hegyoldal :lol: És ő mindeközben valószínűleg aluszkált, mert nem dörömbölt semmijével sem, csak egyszerűen behelyezkedett. Elég vicces látványt nyújtottunk. :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?