Sziasztok! Milyen rég nem írt senki? Csak nem kiszabadultatok a szabadba a billentyűk mellől?
Pumpi, úgy tűnik, hozzánk laktok a legközelebb. Mi is a Patakon túl lakunk, az épülő Paskál-lakópark szomszédságában. Mi is pár hónapja lakunk itt egyébként. Janka annyira nem szeret babkocsival sétálni, de pl a Regnum-templom melletti játszóra elmehetünk egyszer.
(Arrafelé laktok?) De azért sétálunk is szívesen.
Móku, új építésű a kellő méretben felétek árban reménytelen számunkra
Meg nem tudnánk hol lakni, amíg felépül (mert már az építkezés kezdetekor egy csomót kell fizetni
) Pedig milyen jó lenne! Épp kiakadtam megint a szomszédokra kicsit, és olyan költözhetnékem lett, de jobb, ha nem pattogunk egyelőre, inkább spórolunk. Azért ha látsz valamit, szóljál!
Dohányzó bébiszittert én se hívnék semmiképpen. Nehéz ügy. Érdekes egyébként, az én gyerekeim pont ebben a 10 hó körüli életkorban voltak a leganyásabbak. Bölcsibe 1,5 éves kor alatt nem adnám, bár Gellérttel anno jártak együtt kisebbek is. A gyerekek többsége egyébként nagyon szerette a bölcsit, teljesen jól elvoltak.
Betegségek viszont kétségkívül gyakran jelentkeztek. Házi pótmamában nincs tapasztalatom, sőt, a nagymamák is inkább csak a már 4 éves fiamat vállalják előszeretettel vigyázásra, a kicsit -14 hó- inkább passzolják (mert ő még javában szopik, így nagyon anyás
)
Janka már jól van, a fogak miatt is volt ez a hasmenés, mondjuk azóta is fogzik gőzerővel, nagyon megszenvedjük.
Nyetus, Eszter, remélem, nem beteg már senki, és összejön a nagypénteki randi! Akkor a mormonoknál?
Pusza, K.