Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Időközben Janka is beteg lett, hányás, hasmenés, nemevés (sőt, nemivás, ami gáz). Ő is eleve kevésevő, úgyhogy ez végképp nem hiányzott. De már jobban van. A fogak is ludasok a betegségben, már 5 van, 4 fölül, 1 alul (hát így sem könnyű még rágni Kép)
Eszter, innen is nagy fülhúzás a lyánynak!
Úgy tűnik, ma végre valóban süt a nap, mindjárt indulunk piacra.
Gellért biztos nagyon élvezné a táncházat vasárnap, csak akkor a vasárnapi ebédet nem tudom, ki főzné meg. De valamikor már megszervezem. (Apja nem kedveli annyira a táncházakat.)
Beszéd: Janka még kicsi, de már most látom, hogy nem fog olyan hamar beszélni, mint a bátyja. Még nem igazán mond semmi értelmeset, de úgy látom, nem is ért sokat. Ez fura, mert Gellért ilyenkor már sokat dumált (14 hósan). Hát hiába, minden gyerek más - hogy ilyen irtó okosakat mondjak. Kép
Móku, nincs ebben semmi szégyen, én sem állok a helyzet magaslatán GYES és otthonülés terén. Azért fordítgatok, ha tudok, mert különben begolyóznék. De a babád szvsz még kicsi ahhoz, hogy másra hagyd. 1 évet még bírjál ki valahogy! Utána akár bölcsibe is mehet. Kép Az Amerikai útnak melyik részén laktok? Ha tudsz a környéketeken eladó lakást, szóljál! Kép Még nem adtuk fel, hogy arrafelé lakjunk! Legyen min. 1+2félszoba, és garázs vagy tároló+kocsibeálló. És kert (+toronyóra lánccal, de ez annyira nem létszükséglet Kép).
Pusza, K.
klara

Sziasztok Mindeni!
most egy kicsit visszaolvastam, h tudjak jobban kepbekerulni a csevegesek soran - el is vagyok maradva az ebedkeszitessel!!
Rendkivul humoros, de en is pedagogus vagyok!! Illetve voltam (kemia es angol szak). Nagyon keveset tanitottam egyetem utan, mert a csekely berezes es a sok melo nem lelkesitett.
Azota elvegeztem a kulkeren a kulgazdasagi szakot, h legyen masik papirom is, de vegul semmire nem hasznalom.
Beszeltem a javasot bebiszitterrel. Monda h vallana, es arban is nagyon jo volt. A hiba csak ott volt, h mi nem dohanyzunk, o (meg) igen. Persze nagyon nehez egy tok idegennek telefonban barmit is mondani. Ha az ar jo is, hat az ember a lakasat es gyereket bizza ra! Eszter az ismerosod, aki ajanlotta mennyire ismeri ezt a holgyet, illetve mennyire adsz Te annak az ismerosodnek a szavara?
Klara, megnezem a hirdeteseket a fakon. Vannak egyebkent epulo uj laksak, amelyek altalaban rendelkeznek a kivant parameterekkel, de kerdes, h arban is megfelenek-e?
Mi egyebkent a Bacskai sarkon lakunk.
Sokan mondtak, h birjam ki meg egy eves koraig es csak osszel menjek vissza. Felek, h akkorra mar tul anyas lesz. Most meg konnyen elenged,ugy szoktattuk, h birja nelkulunk. Gond tehat most nincs. A masik problema - ha ez annak nevezheto:-))-, h hamarosan akarjuk a kovetkezo babat, aztan megint ki kell maradnom. Sajnos ha kimaradok le is maradok. Ezt egy picit sjnalanam mert sok ev energiaja van az eddigi csekely eredmenyeimben...
Szoval ezert tepelodok. En is bevallatam egy kis ingyenmunkat, h ne epuljek le teljesen es, h vegyem ra magam, h aktualizalodjak a "munkaugyi" kerdesekben.De az en picim, aki fiu, ha ebren van nem hagy masra idot, az alvas ido meg kell, h elintezzek dolgokat, es persze, h kommunikaljaka a neten.:-))
pusz mindenkinek,
Moku
moku

sziasztok,
Klára,Jankának gyógyulást!Most ez a hasmenéses vírus nagyon sokakat elkapott.Remélem hamar kilábaltok és végre jön a jó idő (az igazi jó idő) és mehetünk nagy sétákra.
pá mindenkinek
nyetus76

sziasztok!
köszönjük szépen a kedves fogadtatást))))
Mi pont zugló és újpalota határán lakunk. Kicsit már sikerült visszaolvasni. A betegeskedőknek jobbulást. Mi is be vagyunk rekedve egy kicsit, ezért most itthon maradunk pár napot. De utánna szívesen sétálnánk egy nagyot a környéken, esetleg ha erre lakik valaki...
pumpi

Sziasztok! Milyen rég nem írt senki? Csak nem kiszabadultatok a szabadba a billentyűk mellől? Kép
Pumpi, úgy tűnik, hozzánk laktok a legközelebb. Mi is a Patakon túl lakunk, az épülő Paskál-lakópark szomszédságában. Mi is pár hónapja lakunk itt egyébként. Janka annyira nem szeret babkocsival sétálni, de pl a Regnum-templom melletti játszóra elmehetünk egyszer. Kép (Arrafelé laktok?) De azért sétálunk is szívesen. Kép
Móku, új építésű a kellő méretben felétek árban reménytelen számunkra Kép Meg nem tudnánk hol lakni, amíg felépül (mert már az építkezés kezdetekor egy csomót kell fizetni Kép) Pedig milyen jó lenne! Épp kiakadtam megint a szomszédokra kicsit, és olyan költözhetnékem lett, de jobb, ha nem pattogunk egyelőre, inkább spórolunk. Azért ha látsz valamit, szóljál! Kép
Dohányzó bébiszittert én se hívnék semmiképpen. Nehéz ügy. Érdekes egyébként, az én gyerekeim pont ebben a 10 hó körüli életkorban voltak a leganyásabbak. Bölcsibe 1,5 éves kor alatt nem adnám, bár Gellérttel anno jártak együtt kisebbek is. A gyerekek többsége egyébként nagyon szerette a bölcsit, teljesen jól elvoltak. Kép Betegségek viszont kétségkívül gyakran jelentkeztek. Házi pótmamában nincs tapasztalatom, sőt, a nagymamák is inkább csak a már 4 éves fiamat vállalják előszeretettel vigyázásra, a kicsit -14 hó- inkább passzolják (mert ő még javában szopik, így nagyon anyás Kép)
Janka már jól van, a fogak miatt is volt ez a hasmenés, mondjuk azóta is fogzik gőzerővel, nagyon megszenvedjük.
Nyetus, Eszter, remélem, nem beteg már senki, és összejön a nagypénteki randi! Akkor a mormonoknál?
Pusza, K.
klara

Sziasztok lányok!
Elnézést a néhány napi hallgatásért, de kissé felbolydult az életünk. Az anyukám kórházban van és minden szabadidőt benn töltöttem vele. Egy három hónapja húzodó hólyaghurutja van, nem eszik, már 13 kilót fogyott és most végre beküldték kivizsgálásra. De fél mindentől, hogy találnak valamit, illetve, hogy semmit sem. Már az étel gondolatától is rosszul van. Egyszóval fizikailag és lelkileg is nagyon ki van. Egyelöre nem tujuk mi lesz vele. Ezzel függ össze, hogy a pénteki randi sajnos ugrik, mert holnaptól elutazunk három napra, és ppénteken meg az anyuhoz megyek, addigra minden tervezett vizsgálattal végeznek. Ugyhogy megértéseteket kérem és majd javaslatot egy új csatlakozó találkozásra. A Regnum templom merre van? Még a Vezér úti játszóra szoktunk járni, az nincs messze a Paskáltól.
Nyetus ! A Tihamér utca melyik felén fordultok elő?

Az üdülésünkről majd legközelebbírok, Alsópáhokra megyünk, ún. kolping bababarát hotelbe, fedett meg szabad nmedence stb. Reméljük jó lesz és az idő is legalább egy picit összeszedi magát.

Moku! Az ismerősöm nagyon ajánlotta a hökgyet, én bízom a szavában mert elég igényesnek ismertem meg és fontos neki a gyereke. A dohányzás kérdéshez nem tudom hogy viszonyulna.

Minden jót mindenkinek! Eszter
szti

sziasztok,
sajnos visszaestünk ebbe a nyavalyás náthába,tegnap kihívtam az orvost a dinihez mert egész éjjel köhögött és aggódtam,hogy nehogy krupp legyen.szerencsére semmi komoly csak megfázás de így továbbra is megy a kúrálás,orrszívás,köptetők stb.apja ugyanez,így most két pasit ápolgatok.
bízom benne,hogy kigyógyulunk mert mi is utazunk sopronba 2 napra hétvégén és addigra jó lenne ha mindenki meggyógyulna.
eszter,
nagyon sajnálom anyukádat remélem minden rendben lesz.
mi is alsópáhokra akartunk menni csak már nem volt hely.mi egyébként a tihamér elején lakunk a hotel mögött.általában az örs vezér útján,a kutyafuttató körül igyekszünk motorozni,kerülve a kutyaszart mert az van bőven sajnos.ja meg a mályva bölcsi körül ahova elmentünk hétfőn és jelentkeztünk.
igaz,hogy még nem is volt hivatalos beiratkozás de már így is a 31.-ek voltunk így még az sem biztos,hogy lesz hely attól függ,hogy hányan mennek oviba.bár mivel én csak heti 1-2 alkalommal vinném valszeg mehet majd.
szóval akkor a talit toljuk el egy héttel ha az úgy nektek jó!?
klára,nálunk is ment a hasa amikor jöttek a fogai.még éjszaka is folyamatosan!kitartás ez is elmúlik!mivel mi is tervezünk kiszesót és ha hamrosan összejön akkor kb nálunk is 3 év lesz a korkülönbség.nálatok ez bevált vagy van féltékenység?azt hallottam,olvastam,hogy a 3 év a legrosszabb mert akkor kötődnek érzelmileg a szülőkhöz és ezért nagyon féltékenyek a kicsire.
na most megyek,sziasztok!
nyetus76

Sziasztok
Nagyon sűrgős gyermekorvossal kapcsolatos segítségre volna szükségem. Tartozik valaki a Bosnyák téri rendelőbe?
köszi
pumpi
pumpi

Sziasztok!
Pumpi, mi elvileg a Bosira tartozunk, de a Ráskayba járunk, úgyhogy sajnos nem tudok segíteni neked. Kép
Nyetus, a 3 év korkülönbség elég gáz, főleg, ha a fiú a nagyobb ugyebár. Ahhoz már elég nagy, hogy rosszul essen neki a kiesés a pixisből, de ahhoz túl nagy a korkülönbség, hogy együtt játsszanak egyelőre. De már mintha kezdene alakulni a dolog. Kép Kisebb korkülönbséget nem bírtam volna, se fizikailag, se idegekkel Kép (Ezt se nagyon.)
Eszter, anyukád reméljük, jobban van! Alsópáhokhoz minden jót, biztos buli lesz. Egyszer mi is akartunk menni, de rettentő drágának találtuk. Kép
Regnum templom a Zoborhegy téren van, új és szép, van mellette egy pici játszó. A 77-es troli végállomása felé.
Hát akkor tali ugrott egyelőre. Amúgy mi is leginkább a Vezér játszóra járunk, úgyhogy maradhatunk abban is.
Aki nem jön addig, annak Szép Húsvétot!
K.
klara

sziasztok,
Klára,hát igen én sem bírnék kisebb korkülünbséget.Voltunk az unokatesóméknál ahol 6 év a különbség a gyerekek között és szuperul működik.Kérdés,hogy ez most gyerek függő vagy..?
Egyik felem szeretne még egy babát másik meg izgul,hogy tényleg jó ez a korkülönbség vagy várjunk még.Majd a sors eldönti szerintem.
Szerencsére szállodás révén olcsóbban mehetünk majdnem minden szállodába,így megyünk most Sopronba is.Alsópáhok már januárban azt mondta,hogy tele vannak.Lehet,hogy csak a szállodaszövetségi ár miatt,mivel gondolom el tudják adni a szobákat teljes áron is.
sziasztok és kellemes ünnepeket mindenkinek!!!!!!!
nyetus76

Sziasztok!
Először is kellemes ünnepeket kívánunk mindannyiotoknak!
Sikerült találkoznotok pénteken? Remélem egy legközelebbi randin már mi is ott tudunk lenni.
Alsópáhokon nagyon jól éreztük magunkat, tényleg odafigyelnek a gyerekesekre. a nagyobbik mindenféle programokon vett részt, aprósággal jókat játszottunk és mindannyian nagyot pancsiztunk, utolsó nap még átmentünk Kehidakustányba egy élményfürdőzésre. Alsópáhokon csak azért volt helyünk, mert épp egy visszamondás utám nem sokkal érdeklődtünk hely iránt. Most nekünk is azt mondták, hogy augusztus végéig semmi. Valóban elég drága, de most még belefért a költségvetésbe.
A korkülönbségről, én arra jöttem rá( persze ez nem nagy találmány) hogy mindegyik időszaknak meg van az előnye és hátránya is. Nálunk 7 év van köztük, Judit sok mindenben segít és sok mindent megért, sokat foglalkozik Ancsával, de igazi játszótársak soha nem lesznek, azonos programokat sem lehet nekik könnyen szervezni. Tehát gyakran osztódnunk kell, hogy mindenkinek jó legyen. Ancsa pedig tapadna Juditra, akkor is amikor őa barátnőivel lenne vagy éppen valami mást akarna. Most utólag azt gondolom, hogy ez a korkülönbség sok köztük és másképp csináltam volna.
Remélem a betegek már gyógyulnak újabb betegségek pedig nem jöttek.
A Vezér téri játszót is megbeszélhetjük.
Hogyan teltek az ünnepek?
Eszter
szti

Sziasztok Mindenki!
en egy kicsit eltuntem, mert mi is elutaztunk husvetra, es keszulunk ezerrel a jovo heti keresztelore.
Mi nem csaladi udulesre mentunk, a szuleimnel voltunk, es onnan mentunk tovabb Grazba 1,5 napra gyerek nelkul. Vegre jot aludtunk!!
Szerencsere nem vagyunk betegek, csak egy kis hasmenese volt a fiamnak. Mindenkinek jobbulast kivanok! Eszter, anyukad remelem mar jobban van.
Klara, a hirdeteseket nezem, de parkolos nincs. Inkabb kisebb lakasok vannak.
Pumpi mi a Thokoly uti rendelobe tartozunk, de a gyerekorvosunkat mi valasztottuk, nem onnan.
Remelem sikerul nektek talakozni, mi sajana messze lakunk onnan.
udv
Moku
moku

Sziasztok!
Mi itthon voltunk egész Húsvétkor, de azért jó volt. Kép Gellért hihetetlen lelkesedéssel kutatott a nyuszicsomagok után, aztán a nagymamánál újra. Kép Ráadásul szülinap is volt vasárnap, a férjemé. (József Attilával egy napon), így rengeteg édesség volt persze. Kép
Viszont a múlt héten Gellértnek valami különös baja lett: nem tudott ráállni az egyik lábára, állítólag egy vírus csípőizületi gyulladást okozott, de szerencsére elmúlt. Holnap már mehet oviba.
Moku, köszi a figyelést. Találtam egyébként jó hirdetést, de már el is kelt. Igazából ki kéne bírni pár évet itt, közben kuporgatni. Az építkezést is eléggé utáljuk itt a Paskálon, ráadásul egész nyáron ez lesz. Na mindegy, azért ha találsz valamit, megnézzük. Kép
Pumpi, írd meg nyugodtan az orvos-ügyet, hátha könnyít a lelkeden. Amúgy az a Bosnyák téri rendelő annyira ijesztően lepusztult, hogy mi is gyorsan kerestünk máshol orvost. Kép A múltkor odamentünk ügyeletre (még volt), iszonyú bunkók voltak. A védőnő néha megemlíti, hogy menjünk oda méredzkedni, de rendszerint hárítok. Viszont egy férfiorvosról hallottam jókat abból a rendelőből.
Korkülönbség: sehogy nem ideális, de mindnek vannak előnyei is. Kép Szvsz a gyerekek szempontjából 1,5 év a legjobb, de ahhoz vagy kötélidegzetű szülő kell, vagy ritka nyugis első gyerek. Nálunk egyik sem állt fenn, ráadásul a hülye PhD-t is meg kellett írnom.
Ma tudnánk menni játszóra, de most meg esős idő van. Csütörtökre mondtak napsütést. Kép
klara

Sziasztok!
Mi is megérkeztünk,nagyon klassz volt,bár Dini megmozgatta az egész családot(anyukámék is velünk voltak).Így felváltva rohangáltunk utána ugyanis egy helyben nem ült megy 2percig sem.Nagyon élvezte amúgy a szállodát,teljesen fel volt dobva,ezért is pörgött.
A paskál építkezés elég katasztrofális,nem tudom mi lesz ha az a rengeteg ember beköltözik és mindenki elindul reggel kocsival.Közlekedési káosz.Sajnos minden talpalattnyi földet eladnak és zöld terület nem marad sehol.
Még nem is hallottam ilyen vírusról,még jó,hogy Gellértnek nem lett nagyobb baja belőle.
Ha jó az idő akkor megyünk minden felé,készen állunk a talira is.
Ja,még csak annyit,hogy Dini mindenféle úszógumi nélkül úszik,alig lehetett kirángatni a medencéből!
puszi,este megpróbálok képeket feltenni!
nyetus76

soproni képek
nyetus76

nem sikerült még mindig túl nagyok a képek,azért még próbálkozom.
nyetus76

Sziasztok! Nyetus, és ha albumba tennéd a képeket? Van albumod már itt, a babneten? (Nekem nincs, mert a modemmel nagyon macerás, hosszadalmas feltenni képeket oda, de megnézni azért meg tudnám a tiédet Kép)
Paskál: hát ez az! Pont a múltkor gondolkodtam, 1300 lakást építenek, az minimum 1000 autó. Hol fognak azok közlekedni??? Rémes. Viszont előnyöket is remélünk azért, hiszen errefelé nincs bolt, se játszótér, és ígérnek mindkettőt. Kép D4e biztos pont akkor fogunk elköltözni, mire megvalósul. Kép
Vírus: valóban fura. Anyósomnak nemrég az egyensúlyszervét támadta meg egy vírus (állítólag), 3 hétig úgy szédült, hogy alig tudott menni. Ilyen dolgok vannak. ???
Úszás: Dinivel jártatok babaúszásra? Tök jó, hogy ilyen ügyeske. Gellértnek valóságos víziszonya van. Kép Janka viszont egy kis halacska. Kép
Írjatok többiek is!
Pusza, K.
klara

Klára,
nem vagyok túl ügyes,bár már tanultam egy két dolgot a férjemtől számítógép ügyben.Albumom nincs de majd egy üres este nekilátok.
Nekem is ugyanez volt mint anyósodnak.3hétig szédültem folyamatosan.Már nem tudtam mi lehet minden hülyeség megfordult a fejemben.Csináltattam vérképet jó lett,aztán mentem a neurológiára ahol nem tudtak semmit sem mondani csak annyit,hogy valszeg egy vírus átment rajtam.Aztán 3 hét eltelt és elmúlt magától.
Dinivel nem jártunk babaúszásra csak 1éves korától jártunk a Paskálra strandolni aztán valahogy megszerette a vizet.Uána már vittük Hévízre is 2* és ott is fürdőzött.A férjem picit tartja a hasát és ő meg kézzel lábbal mozog és a fejét is ki be rakja,mintha tényleg úszna!
Még vmi.Tegnap bilibe pisilt egy kicsit.Talán nyáron magától szobatiszta lesz(remélem mert egy harc a pelenkázás)
Ja és hogy rosszat is írjak róla teljesen hisztis lett.ha nem tetszik neki vmi visít mint egy őrült.Hát ennyi.
Pusza mindenkinek gyerkőcöknek duplán és írjatok.
Ha jó idő lesz lehet,hogy holnap du.megyünk a vezér útira.
nyetus76

Sziasztok!Két napig nem írtam, és tessék már mennyi levél érkezett. Sikerült felrakni egy képet a lányokról, kicsit nagy, ezért egy kis türelem kell míg megjelenik teljesen a profilomnál. Remélem azért kivárjátok és megnézitek őket.
A sikítozás ismerős, néha azt hiszem hogy megsüketülök. Nem csinálja túl sűrűn, de akkor nagyon élesen. A nyáron volt ez teljesen borzasztó, akkor nem tudott még beszélni és így fejezett ki minden óhaját. Néhány napjaviszont beindult beszédben, nem teljesen tisztán, de egyre több szót mond illetve próbál mondatokat összerakni. Remélem , hogy ez most tovább fog így folytatódni.
A Paskál éítkezés miatt szerintem is a Vezér úton iszonyú dugók lesznek, mert nagyon keskeny és nem fogja bírni ezt a forgalmat, ráadásul a trolik sem fognak tudni rendesen közlekedni.A m
Mogyoródi és az Egressy is telítődni fog. És a Klára által említett autómenyiség hol fog parkolni?

A babaúszás kimaradt az életünkből. Judit harmadik nekifutásra megtanult, korábban azért hagyta abba, mert nem akarta betenni a fejét a vízbe.Ancsa imádja a vízet, talán nyáron próbálkozunk vele is.

Talán pénteken eljutunk a játszóra, jön egy barátnőm a kislányával és esetleg elmotorozunk.Holnap megint kórházba megyek, most az apukámhoz, neki egy szemhéj helyreállító műtűtet csináltak. Az Anyu nuincs sokkal jobban, az igazi okot még nem találták meg, most nőgyógyászhoz is elküldték, és csinálnak nála candida gomba keresést. Ti hisztek ebben az orvosok által el nem ismert candida túltengésben?
Mindenkinek puszi, írjatok.
Eszter
szti

eszter,
gyönyörűek a lányok,dininek is tetszenek!
ma 3után megyünk a vezér útira,ha tudtok gyertek(mindenki).
remélem nálunk is beindul a beszéd hamarosan már annyira várom a csacsogását,olyan aranyos vékony hangja van.egyre több szót mond de még mindig csak az elejét.első 2 szavas mondata:ha ni,amit annyit tesz,hogy a niki levágta a haját.
na pá mindenkinek
nyetus76

haladok már mennek a fejek!Kép
nyetus76

Szuasztok!
Örülök,Nyetus, hogy tetszettek a lányok. Sajnos játszóra nem jutottunk ki, de talán jövő héttől a szüleimnél is rendeződnek némileg a dolgok és akkor én is jobban tudok Ancsával kimozdulni, és talán az idő is javul, mert állítólag napokig szürke, nedves időszak várható!
Nálunk most kimarad a szavak eleje, vagy kimondja többé-kevésbé helyesen a szavakat teljesen, vagy pedig egyaltalán nem mondja ki. Az igen szót egyaltalán nem mondja, vagy oké, vagy jó a helyette használt kifejezés. Persze mi mindig próbálkozunk.
Hogyan tudtad a fejeket felrakni? Korrepetáljál kicsit!
Klára! Mi hír felőletek? Már régen írtál! Van valami ötleted a latin könyvet illetően.

Sziasztok! Eszter
szti

Sziasztok,
Igen most már jöjjön a jó idő,hogy lehessen mászkálni.Dini nehezen viseli ha nem tudunk kimenni.Remélem Eszter a szüleiddel minden renbe jön.Már tényleg jó lesz talizni,kiváncsi vagyok Ancsára,lehet,hogy a gyerekek értik egymás "beszédét".
A fejeket-kettőspont,zárójel ahogy azt Klára vázolta korábban és egyszer csak átalakult rendes fejjé.
És most tanácsot kérnék tőletek alvás ügyben.Dini még a kiságyában alszik,délután nincs is gond berakom elalszik.Este is így ment eddig,viszont mostanában mindig felkel vagy hajnalban vagy éjfél körül is akár és nem lehet berakni a kiságyba csak velünk akar aludni.Szinte már kiesik a kiságyból annyira ki akar jönni és perzse sír.Ahogy áthozzuk a mi ágyunkba alszik tovább.Így mi nem alszunk vmi jól mert elég mozgékony és nem igazán férünk el.Ez már több mint 3 hete megy mindennap.
Most gondolkozunk azon,hogy veszünk neki egy rendes kiságyat vagy nem tudom...talán fél vagy mi lehet az oka?Volt nektek ilyen?Ti mikor váltottátok a rácsos ágyat.Megyek mert úgy tűnik most sem akar aludni elkezdett üvölteni!
pusza
nyetus76

Na megint én.Képzeljétek most is úgy üvöltött mint éjszaka szokott,mint aki retteg vmitől vagy nem rudom.Majdem kiugrott a kiságyából mire beértem.Hirtelen az jutott eszembe,hogy gyorsan megágyazok a földön és mutattam neki,hogy gyere ide aludni,odabújtam hozzá és 1 perc alatt és hang nélkül elaludt.Fél a kiságyában?nem tudom de azt hiszem vennünk kell vmi fotelágyat.
sziasztok
nyetus76

Halihó! Na itten volnék.
Nyetus, asszem ágy-ügyben nem az én tanácsomra van szükséged, nálunk ugyanis sose működött a rácsos ágy, egyik gyerekkel sem. Ott áll, most is, mintha vadiúj lenne. Talán fejenként háromszor aludtak benne, egy hetes korukban. Kép
Janka velem alszik, a franciaágyon. Szegény apája kiszorult egy heverőre, amit a "gyerekszobába" tettünk, ott alszanak a fiúk. Gellért ugyanígy volt, velem aludt, aztán úgy 2,5 éves korában kapott egy hosszabbítható ágyat, együtt választottuk. Azt rögtön megszerette, és simán alszik benne azóta is reggelig. Eleinte a franciaágy mellett volt elhelyezve, de nem mászott át soha. Délután sem aludtak soha a rácsosban, már ha egyáltalán aludtak. Nem arról híresek. Kép
Mi voltunk aznap amúgy a Vezér játszón, csak túl későn értünk oda. Napos idő esetén ovi után általában odamegyünk, vagy másikra az Adrián.
Eszter, viszem én a latinkönyvet, csak mondd, hova! Kép Most megint elborult az idő, asszem ma nem lesz Vezér-játszó. Egyeztessünk. Kép
Beszéd: Janka is kezd szavakat mondani: hinta, hapci, cica. És a kérem az "ké". Nagyon szeret önálló lenni, kikéredzkedik a babkocsiból és gyalogol, egyedül eszik (kézzel), etetni nem lehet. Hat foga van már. És továbbra is buzgón szopizik. Kép
Puszka, K.
klara

Hihetetlen,milyen ügyi Janka!Nálunk látod fordítva vannak a dolgok,beszéd késik alvás flottul működött szinte a legelejétől.dini csak most kezdett el egyedül enni de ha én adom neki az is jó(már amennyit eszikKép ).A játszón mi kb.fél ötig voltunk.Ha jó az idő akkor mi is megyünk most már sűrűbben.sziasztok
nyetus76

Sziasztok!

Sajnos nincs időm végigolvasni a hozzászólásokat, ezért bocsánat, ha olyat kérdezek, amit már más megtett... egy hét múlva költözünk a Porcelán lakóparkba... :-))
Gyerekorvost keresek sos! Jót! Segítsetek légyszives... ha van aki ott lakik, azzal szívesen meg is ismerkednék, mert nem ismerem nagyon a környéket, áés jó lenne egy közeli barátnő :-))

köszi:
Barbara
-1,5 éves Zsófi nevű kislány anyukája-
jimma

SZIASZTOK!
NEMRÉG KÖLTÖZTÜNK ZUGLÓBA A RÁKOSPATAK PARKBA. AZ ÉN KISFIAM 8 HÓNAPOS. HA VALAKI LAKIK A KÖRNYÉKEN ÉS SZERETNE BARÁTKOZNI IRJON. SÉTÁLNI IS ELÉG UNCSI EGYEDÜL.

BRIGI
bombomanyu

Hali Barbi!
Én a porcelán lakópark mellett lakom, kb 1 percre onnan. Nekem 10 hónapos a kisfiam, Botond. Gyermekorvos 3 is van a környéken, szívesen elmondom a tapasztalataimat, bár mi is csak decemberben költöztünk ide.))) Szerdától állítólag itt a jóidő, sétizhetünk is.
csirke12@freemail.hu
pumpi

Sziasztok!
Barbara, üdv itt. Valószínűleg a Bosnyákra tartoztok majd orvoshoz, mi is, de a Ráskay Lea utcai rendelőbe járunk. Gyarmathy Zsuzsa a dokinénink, meg vagyunk vele elégedve, aranyos, korrekt.
Egyébként nem lakunk tőletek messze, ráadásul szeretünk odajárni játszóra a Kerékgyártó utcába. Az én kislányom 14 hónapos. (Meg van egy 4 éves fiam is.) Kép
Brigi, üdv neked is! Sajnos tőletek távolabb lakunk (a Pascalnál). Kép
Nyetus, a fiúknál teljesen normális, ha kicsit később beszélnek, de Dini még egyáltalán nincs elkésve. Remélem, ma már sikerül jobban aludnia szegénynek éjjel! Kép
Puszi mindenkinek, Klára
klara

Szia Klára!

Tudnál adni telefonszámot a dokihoz? És házhoz is jön? Jajj, én egyátalán nem ismerem a környéket, még a Bosnyák téri rendelő sem tudom, hogy hol van, hirtelen fellángolásból választottuk Zuglót :-))

Barbara

temp.ing@mail.tvnet.hu
jimma

Kedves klára!

Megtudtam a telefonszámát... beszéltem is vele... nem nagyon ajánlottam magát, és azt javasolta keressem ameg a Balogh doktornőt... Őróla tudsz valamit? Nálunk szempont, hogy házhoz jöjjön -persze nem ingyen-. És a Gyarmathy azt mondta, hogy neki túl sok a betege ahhoz, hogy házhoz jöjjön... :-((

Nem tudom mi lesz így velünk.
jimma

Pumpi!

írtam neked malit!

Barbara
jimma

Barbara, nagyon sajnálom! Túl gyorsan cselekedtél, ha ránk hivatkozol, talán elvállal Zsuzsa néni, minket is így vállalt el anno, ismerős ajánlásával. Tényleg sok a betege, és házhoz se jön, ha nem nagyon muszáj, mondjuk nekem ez így teljesen jó. Kép
Asszem a Birtok utcában van egy kis orvosi rendelő, az van legközelebb hozzátok, ott van homeopata doki is. Talán próbáld megnézni azt. A Bosnyák téri rendelő ijesztően lepusztult, de onnan a Sal Pétert szokták ajánlani, ha jól emlékszem a nevére, mint legnormálisabbat.
Mikor mi ideköltöztünk, ugyanígy izgultam a dokikeresés miatt, úgyhogy megértelek maximálisan.
Puszi mindenkinek, K.
klara

Klára!

találtam dokinénit...felmentem a babanet chat-re és találtam zuglóit, és orvost is a Salamon Zsuzsát, beszéltem is vele, nagyon szimpatikus, és házhoz jön...

Köszi:
Barbara

u.i.:ha odaköltöztünk, játszótéri tali?
jimma

sziasztok,
Üdv az újaknak.Barbara,melyik az a Porcelán lakópark?Mi az Örshöz lakunk közel és mint a többség mi is a vezér úti játszóra szoktunk menni.Kisfiam 22 hónapos.
Engem is érdekelne ez az orvos majd referálj.
sziasztok
nyetus76

Sziasztok! Ma voltunk 1,5 órát a Vezér játszón, nem volt ott valaki? (Borzasztó tömeg volt...) Janka egyedül felmászott a kiscsúszdára, és segítséggel lecsúszott, őrülten élvezte!
Mi a Porcelán lakópark (Telepes utca, Öv utca felé) közelében levő, Kerékgyártó utcai játszót egyébként sokkal jobban szeretnénk, de az ovitól messze van, így délután ritkán jutunk el oda. Hétvégén inkább, vagy délelőtt. Barbara, egyeztessünk! Hátha a lányaink szimpik lesznek egymásnak! Kép
A dokinénitek melyik rendelőben van végül?
És mikor költöztök? Új építésű házba, vagy "használt lakásba"? És hogyhogy Zuglóba?
Eszter, ti nem jöttök a Vezér útira holnap vagy holnapután? Viszem a könyvet. Kép
Móku meg Pumpi merre jár?
Pusz, K.
klara

Kedves Klára!

A Porcelán lakópark a Telepes utca után van a Zsolnay utca ott lakunk. Az Öv, Dés- Körvasút sor utca között, 1,5 éve épült, tehát félhasznált.

Nem tudom melyik játszóteret hogy hívják!!!! :-(

A dr. Salamon Zsuzsa dokinénit választottuk.

Barbara

u.i.: Jó lenne egy barátnő a laányomnak, mert pasikkal van körülvéve :-)
megnéztük térképen, hozzánk a Kerékgyártó játszó van közel, és megnéztük, tényleg jó.
jimma

Nyetus!

Telefonon szimpi volt, meglátjuk élőben, de jókat hallottam róla.

Barbara

u.i.:az előbbi hozzászólásban Klárának leírtam, hogy hol lakunk hétfőtől...
jimma

Barbara, tudom ám én, merre van a Porcelán lakópark, sőt, még a porcelángyárra is emlékszem, ami gyerekkoromban a helyén állt. Kép Ilyen vén vagyok. Kép
Salamon doktornő melyik rendelőben rendel?
Játszók: itt, külső Zuglóban (=Alsórákos) két EU-s játszó van (mindkettőn óriási a tömeg Kép), a Kerékgyártó utcai, meg a Vezér úti. Az előbbi a jobb, utóbbi forgalmas út mellett van és tűzi a nap. De az ovinkhoz az van közelebb. Viszont a Kerékgyártóra szívesebben járunk. Szóljál, ha átköltöztetek, és összehozzuk a csajokat!
Az se rossz ám, ha valaki körül zsonganak a pasik, nem?
Eszter, Nyetus, ma valszeg mégsem a Vezérre megyünk, mert néptánc van, hanem a Pestújhelyire, de holnap talizhatnánk!
Pusza, K.
klara

Szia!

Bocsi, bocsi...

oké, hétfőn költözünk, utána már jó, de én dolgozom, hétfőtől csütörtökig, ezért a péntek és a hétvége jó napközbeni sétára.

Thököly 178.sz. alatt van a rendelője azt hiszem.

barbara
jimma

Sziasztok!
megint eltuntem, de nagyra ertekelem, h Klara keresett. tulajdonkeppen keresztelo volt es elotte napokig rohangaltunk, mig a rokonsag ittvolt szinten rohangaltunk, tegnap ment el az utolso vendeg, hat jol elfaradtunk, de nagyon jol sikerult a dolog. Gyerekem "enekelt" a templomban.
Klara, van egy cim, de azt hiszen mem friss, es nem is nagyon fele meg a kriteriumoknak, de azert leirom: Ujvilag utca, fiatalos 55 m2, 2,5 szobas, jo allapotu, prkra nezo, emeleti, egyedi meros, vilagos lakas 15,1 m az iranyar, tel20 5897954
Orvos ugyben ugy latom mar eldolt a kerdes. Mi is a Thokolyre tartozunk, de vegul nem onnan van a gyermekorvos. Ott Sal Petert tartjak a legjobbnak, de van aki azt mondja, h kicsit tulzasba viszi a homeopatiat, nem is akar mast. Nyilvan minden szulofuggo. A mi mostani dokink ott dolgozott, de azota nyugdijba ment, es a Damjanichban van rendeloje. Meg vagyunk vele elegedve. Ha valakit erdekel irok meg rola.
Hozzank az ujvidek teri jatszoter esik kozel, a tobbi jo messze van. Nehez lesz talakozni.
Eszter, lattam a gyerekeket, nagyon aranyosak!!!
Nyetus olvastam az alvasgondotokat. En sem tudok segiteni, a mi fiunk 2 honapos kora ota a sajat szobajaban a kisagyban aszik. ajtok nyitva vannak, ha felsir atmegyunk hozza. amikor egy szobaban voltunk en nem birtam aludni, mert nagyon "hangosan" aludt. amugy sosem aludt velunk egy agyban.
udv mindenkinek,
Moku
moku

Sziasztok,
Kösz a hozzászókásokat alvásügyben.Hát vmi megváltozott Dinimmel az biztos.Szerintünk fél a szobájában este,na meg a kiságyat kinőtte.
Nálunk is ugyanez volt mint Moku nálatok.2hónapos kora óta átaludta az éjszakát.Azt hittem a költözés megviseli mert addig egy szobában aludtunk de minden gond nélkül aludt.Kb. mint a filmeken puszi,pápá reggel találkozunk aludj jól...és reggelig aludt egy hang nélkül a szobájában.Ezért is fura most.
csináltunk a földön neki egy ágyat(mutatja is hogy az az új ágy a)és oda kell hozzá bújni csak úgy alszik el.Aztán vagy felébred és jön át hozzánk vagy mint tegnap szerencsére aludt a helyén.
Szóval ez van,bocs,hogyha vkit untattam.
Klára,Janka nagyon ügyi,hogy így felmegy a csúzdára.Dini most kezdte el élvezni,ő nagyon félős alig mer vmire felmászni.Inkább a homokozó.
Amúgy tényleg nagyon sokan vannak a játszón délután,ezért is szeretek korábban menni.
Most búcsuzom pár napra,apa vidékre megy én pedig anyuékhoz költözöm hétvégéig.
pusza mindenkinek
nyetus76

Sziasztok!
Szia Moku, örülök neked! Mi szoktunk járni egyébként az Újvidék térre, szeretünk kalandozni. Kép Az egy jó kis játszó. Szintén jó a Torontál (avagy Szitakötő) utcai. Sajna az a hirdetett lakás kisebb, mint ahol most lakunk, de azért köszi a figyelést, hátha találsz valamit nekünk! Kép Keresztelőhöz gratula.
Mi is azért nem mentünk Sal Péterhez, mert nem vagyunk igazán homeopátia-hívők Kép Thököly 178 egyébként=Bosnyák rendelő, de ha házhoz jön, akkor mindegy. (Ezt már Barabrának írtam. Kép)
Barbara, most már csak Jimma leszel? Kép
Költözéshez sok erőt! vagy már ügyesen összepakoltatok? Most hol laktok egyébként?
Nyetus, ha nem fog esni, ma is a Vezérre megyünk. És ti? És Eszterék?
Tegnap elautóztunk a nagy zuhéban a néptáncra, de a hisztizsák fiam a bejáratnál kitalálta, hogy ne menjünk mégse, mert nincs kedve. Kép Úgyhogy szépen hazamentünk. Már ki sem akadtam, nem éri meg. Kép
Pusza, K.
klara

Bocs az elírásért, term. Barbarának. Kép
Nyetus, jó hétvégét! Majdcsak rendbejön ez az alvás-dolog! Nem untattál, dehogy.
Janka valóban nagy mászós, Gellért is ilyen volt, egyévesen a csúszda tetején. Kicsit horror, mert még az eszük nincs ám meg hozzá. Épp most, itthon vetre be a száját úgy, hogy vérzett. Néha úgy szeretném, ha csak szép nyugisan homokoznának! Kép
Pussz, K.
klara

Sziasztok!

Itt vagyok, átköltöztünk!!!! Még azért szana szét vagyunk, de már ott! Megvolt az első éjszaka, de Zsófi kb 2 órát aludt egész éjszaka -hozzátenném 5 hónapos kora óta este 10-től reggel nyolcig szokott aludni- Remélem, megszokja, és visszatérünk a régi kerékvágásba...

Pénteken már megyünk a játszótérre..

Üdv:
Barbara
jimma

Sziasztok!
Barbara, üdv Zuglóban! Szegény Zsófi! Lehet, hogy valami betegség bújkál benne?
A hétvégén előreláthatólag elutazunk, úgyhogy a közös játszózást sajnos egy héttel halasztjuk. Kép
Viszont tegnap nyílt egy új játszótér, hozzánk egészen közel, a Paskálon, az építkezés kellős közepén, homokbuckák között. Elég megközelíthetetlen, viszont jó, szép, új. Csak babahinta nincs.
Többiek, hol vagytok???
K.
klara

csak gyorsan majd még jövök.most indulunk a vezér útira.valaki jön?
nyetus76

Klara!

Mi majd oda szeretnénk költözni a Pascal mellett épülő újba, ha elkezdenek sorházat építeni. Tényleg, ha közel laktok, nem néznéd meg nekem a kivitelező telefonszámát... Köszi.
Egyébként nem hiszem, hogy valami bújkálna benne, csak szokatlan neki, most éájszaka már "csak" háromszor két percre kelt föl. -remélem hamar visszaszokik :-)

Itt mindenki a vezér úti játszótérre jár? Én nme tudom hol van, tegnap a Kerékgyártón voltunk és nagyon sokan voltak... de nem ismerkedetm meg senkivel... valahogy nem megy nekem az ilyesmi...

Na megyek, sziasztok

Barbara
jimma

Barbara Kép Tegnap mi is a Kerékgyártó játszóra mentünk végül, mert Gellért azt választotta... Kb 1/26-tól 1/2 7-ig voltunk ott. És ti? Lehet, hogy láttál minket? Anyukám is ott volt. Tényleg nagyon sokan voltak, mint sajna mindig. Az a baj, hogy az ilyen egész kicsiknek, mint a lányaink, egyik játszó sem való igazán. De a Vezér úti egy fokkal inkább, mert ott van alacsonyabb csúszda. Janka a bizonyos új, Paskál-béli játszó csúszdájára is felmászott, de ott viszont csak laphinta van. Viszont pont ma láttam egy nagyon tuti játszót a Füredi ltp-n, a Penny Marketnél. Az minden korosztálynak jó, és annyira nagy tömeg sem volt, csak sjna nincs túl közel. Nyetus, Eszter, ismeitek? A Penny Marketnél.
Sorház jól hangzik, nem is tudtam, hogy az is lesz. De mi annyira nem szeretjük Zuglónak ezt a részét. Azért megnézem a telszámot, ha arra járunk, bár csak az idősotthon értékesítést szoktam látni kitáblázva. Kép
Remélem, Zsófi alvása rendeződött. És Dinié? Nyetus, szüleidnél jól aludt? Vagy ott is félt? A matrac jó ötlet, lehet, hogy ő is megutálta a rácsokat. Az Ikeában az akciós részlegben (fynd) épp volt kihúzhatós gyerekágy szombaton, mikor ott jártunk, 20ezer pénzért. Gellértéhez hasonló. Nem érdekel? Nekünk bevált.
Mindenki úgy elveszett! Egész nap játszóztok, sétáltok? Tessék írni is!
Kép Klára
klara

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?