Na most pedig rendesen visszaolvasok
Ágiboszi!
Gyönyörűek lettek a kézimunkáid!! Nekem legjobban a szennyestartó tetszik
Milyen technikát használsz??
Hogy van rá időd?? Én örülök, ha főzni tudok valamit egy nap
Orsi!
Érdekesek ezek a gyerekek
Édua napközben nem produkálja magát, éjjel meg úgy "császkálna" az ágyában, ha nem lenne háló-
zsákban, hogy csak na!!!
Nekem sajna nem lehet megcsináltatni a szemem a műtét csak a tüneteket enyhíteni, az alapproblémával nem tudnak megbírkózni..
Én ma lemondtam a Nutellavásárlásról!! Ne tessék engem csokitojások említésével kísértésbe hozni!!
Ildikó!
Szerintem a szájbagyömöszölés az teljesen normális! Független attól, hogy éhes-e vagy sem! Ez már nem a szopizó reflex
Eza kóstolás
Brigi!!
Szerintem normális, hogy hanyagolva érzed magad!
Az én férjem tényleg főnyeremény minden szempontból, csak egy szavamba kerül és lerohanna nekem az éjszaka közepén is a közértbe
De néha még ezzel együtt is elhanyagolva érzem magam
Rebi!
Dehogy rakunk ki!!
Zita!
Nem semmi ez a sok tanulás!!!
Nagyon ügyes vagy!:D Én is hatalmas tempóban angolozok... elvileg szeptemberben költözünk..:S:S:S
Apukád nagyon bátor volt!
Nagymamámat 9 hónapos terhesen lökték fel a katonák, mert az egyik zsidó kisfiúnak akart adni egy almát...
De jó sok csúnya történetet lehetne mesélni.. elképesztő, hogy miylen szerencsések vagyunk, hogy ilyen korban élünk...
Nagyon vagány kiskölök a fiad!!
Hamarosan beszerezhetek neki pár bordásfalat, matracokat stb..
Nálunk már rég beborult..
Elindultunk sétálni, erre lógatja az eső a lábát..:S
Aranka!
Teljesen rendben van, hogy korában kezdtél hozzátáplálni, beteg nem lesz tőle! és amíg van tejed, ne is növeld a napi más étek bevezetését!
Nagyon jó a telihasú-üres üveggel kép
Igazi jóllakott baba
Detti, Vic!
Én sem tudom mit veszek fel..:S Nekem is nagy a fenekem
SZépek vagytok, ügyesek és okosak! És nem elhanyagolható az sem, hogy van egy (vagy több) gyönyörű gyermeketek!!
(ez nem csak kettőtökre vonatkozik, hanem mindenkire itt!
)
Orsi!
Igaz, nem engem kérdeztél, de hátha tudok segíteni én is
Édua is tápszeres. Már rászoktunk az ötletszerű etetésre
A káosz nem baj! Gondolom te is van, hogy nem eszel
egyik nap, másnap meg sokkal többet
Dudu ébredéskor mindig tápszert kap. Ez lehet reggel 7 vagy 10 óra. Második etetés bébikaja. Mi most már husosat is eszünk
Ezt gyümölcslével egészítem ki. utána egy tápi. utána rizspép, vagy gyümölcs vagy (mint tegnap) parizeres kenyér
)
Este megint tápi van, hogy kétszer
Nálunk csak az a lényeg, hogy ha nem eszi meg a főzeléket egy étkezésre, délután újr azzal kínálom. A főzelékhez nem tápot, hanem vizet, vagy teát adok.
Csak arra figyelj, hogy ha lehet, ne egyen több üveg tápszert, mint az előírva vagyon
De az se tragédia ha többet eszik
Most értem Zitához
Ő is azt tanácsolja, hogy ha nem kér enni, ne eröltesd
Ann!
Szerdán megyek orvoshoz.. Sajna romlott
Megpróbálok kemény lencsét igényelni!
Most lágyat hordok.
A vélemények
Háát, szerintem itt szakmai féltékenységről is szó lehet
Akihez mi járunk ő ismeri a Katona féle tornát is és szerinte ott
az a baj, hogy azokat a reflexes mozgásokat használják ki, amelyeknek le kéne épülniük, hogy rendes mozgásfejlődés legyen.
Ellenben atornagyakorlatok közül egy csomót nagyon jónak és hasznosnak tart.
A Dévény-féle módszert csak főiskolán lehet elsajátítani, gyógytornász végettségüeknek és több év tapasztalattal.
Nagyon drasztikusnak tűnhet a kezelés, de néha tényleg csodákat tesznek! Csakúgy mint a
Gézengúzban
Csak engem az zavar, hogy miért nem próbálhatja ki mindkettőt a szülő?
Egyébként a Dévény-módszer feszes vagy túl laza izomzatú gyerekeken és oxigénhiánnyal született babákon segít.
A Gézengúz meg - úgy tudom - inkább koraszülötteken, tehát a szakterület sem teljesen egyforma
Iszoynatosan gyorsan fejlődik Hamika! Nagyon büszke lehetsz!!
Bogi!
Én sem takarítok rendesen
De elviseljük
Egyszer egy héten nekiugrok és akkor kifulladásig
Ines!
Édes lehet a szőke herceg
Ne haragudjatok, most ennyire jutottam az olvasásban.:S Még el kell tüntetnem az ebédkészítés nyomait..:S
PUSZI!
Mindenkinek!
Millió!
Emő