Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
Hanna öklendezett a reszelt almától. Mostanában kezdett el almát enni. Az őszibarack jött be neki nagyon.

Ines
ini

Orsi!
Megnéztem, tündéri Bence!

Ines
ini

Buksika,
1. ha újraindítod a gépet akkor se jön le a parancsikon az asztalról, úgy értem, h akkor se engedi törölni?
2. vírusirtó - de vmi új kéne, van?
VirusBuster irtja: www.virusbuster.hu - letöltés

Cupp
Ann

Ui.: Képfelrakás ügyben meg nem értelek, hol akadsz el?
annann

Kisbuksi!
Nem tudom, hogy van-e víruskeresőd, de itt van egy ingyenes illetve online is futtatható:
Panda Antivirus
Másrészről, ha Outlook-od van érdemes letíltani a Preview Pane-t(Betekintő) a leveleknél, mert sok vírus már akkor fertőz, amikor megnyitod a levelet.

Sztigris
sztigris

Ines, küldtem a mailt.
Köszi Bence nevében is!

Orsi
orsi17

Ann!
Ilyesmire gondoltál Haminak???KépKépKépKép

Kép

hicudzsi

Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
orsi17

Nos 18 emilke röppent szét az ország különböző felébe, hogy a pöttöm-mamik adatai ismertté váljanak egymás számára. Úgyhogy légyszi ne töröld ki, ha babanet-témában leveled érkezett, az csak a tábla. Mindenkinek elküldtem, aki megadta az adatai, illetve Detti is fenn volt a listámon, a muffinok miatt, így ő is megkapta. Ha valaki szeretné még, szóljon.
Szükséges adatok: teljes név, cím, telcsiszám, emilcím

Pussz, Zita

És nálunk tényleg süt a nap!!!
zitus

Istenem szupi ez a gönc, Matyikámnak megvéve!Kép

Orsi, én is megnéztem ám Bencét! Nagyon ari!

Ha esetleg a Panda-vírusírtó kérné a havi kódját, akkor Kód: CC3HEFVAQ5; a password pedig: zgkprcij
zitus

Igen, Hicu, pont erről jutott eszembe, csak amikor még ezt kaptam (vmi mél volt), akkor nem csúszott ennyit Hami... pedig naon jó 5let, és a parafát szuperjól takarítaná vele Kép
Ann

Ui. Zitus, köszi a mélt, megkaptam Kép
annann

Szia lányok, babák!

Már irtam egy elég hosszút de elbaszarintottam.
Szóval én is olvasok de írni csak ritkán írok.
Zita!
A képet nézve jutott eszembe hogy a nagyfiam 6 hónapos volt amikor túl estünk egy gyomormosáson.
Ki gondolta volna hogy feláll, majd felmászik a kanapéra , ott újra feláll, kibont egy doboz cigit, elcsócsál egy szálat és én arra megyek be a tea melegítésből, hogy épp a füstszűrőt szedi ki a szájából. Kép
Minden baba gyönyörű de ezzel nem árulok el újat.
Ma voltam fodrinál. Életemben először!! De neki sem sikerült jobban beszinezni mint nekem.
Mindegy...
Raktam fel új képeket az albumunkba.
Az újaknak pedig felrakom a régi címét is hogy megtudják nézni Bömbit:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1196
http://babanet.hu/album/main.php?album=1701

Puszi mindenkinek!
Emő a kép nagyon tutti! Kép
semese

Na most pedig rendesen visszaolvasokKép

Ágiboszi!
Gyönyörűek lettek a kézimunkáid!! Nekem legjobban a szennyestartó tetszikKép Milyen technikát használsz??
Hogy van rá időd?? Én örülök, ha főzni tudok valamit egy napKép

Orsi!
Érdekesek ezek a gyerekekKép Édua napközben nem produkálja magát, éjjel meg úgy "császkálna" az ágyában, ha nem lenne háló-
zsákban, hogy csak na!!!Kép
Nekem sajna nem lehet megcsináltatni a szemem a műtét csak a tüneteket enyhíteni, az alapproblémával nem tudnak megbírkózni..Kép

Én ma lemondtam a Nutellavásárlásról!! Ne tessék engem csokitojások említésével kísértésbe hozni!!KépKépKépKép

Ildikó!
Szerintem a szájbagyömöszölés az teljesen normális! Független attól, hogy éhes-e vagy sem! Ez már nem a szopizó reflexKép Eza kóstolásKép

Brigi!!
Szerintem normális, hogy hanyagolva érzed magad!
Az én férjem tényleg főnyeremény minden szempontból, csak egy szavamba kerül és lerohanna nekem az éjszaka közepén is a közértbeKép
De néha még ezzel együtt is elhanyagolva érzem magamKép KépKép

Rebi!
Dehogy rakunk ki!!Kép

Zita!
Nem semmi ez a sok tanulás!!!Kép Nagyon ügyes vagy!:D Én is hatalmas tempóban angolozok... elvileg szeptemberben költözünk..:S:S:S
Apukád nagyon bátor volt!
Nagymamámat 9 hónapos terhesen lökték fel a katonák, mert az egyik zsidó kisfiúnak akart adni egy almát...
De jó sok csúnya történetet lehetne mesélni.. elképesztő, hogy miylen szerencsések vagyunk, hogy ilyen korban élünk...
Nagyon vagány kiskölök a fiad!!Kép
Hamarosan beszerezhetek neki pár bordásfalat, matracokat stb..Kép
Nálunk már rég beborult..KépKépKép Elindultunk sétálni, erre lógatja az eső a lábát..:S

Aranka!
Teljesen rendben van, hogy korában kezdtél hozzátáplálni, beteg nem lesz tőle! és amíg van tejed, ne is növeld a napi más étek bevezetését!Kép
Nagyon jó a telihasú-üres üveggel képKép Igazi jóllakott babaKép

Detti, Vic!
Én sem tudom mit veszek fel..:S Nekem is nagy a fenekemKép

SZépek vagytok, ügyesek és okosak! És nem elhanyagolható az sem, hogy van egy (vagy több) gyönyörű gyermeketek!!Kép (ez nem csak kettőtökre vonatkozik, hanem mindenkire itt!Kép)

Orsi!
Igaz, nem engem kérdeztél, de hátha tudok segíteni én isKép Édua is tápszeres. Már rászoktunk az ötletszerű etetésreKép A káosz nem baj! Gondolom te is van, hogy nem eszel
egyik nap, másnap meg sokkal többetKép

Dudu ébredéskor mindig tápszert kap. Ez lehet reggel 7 vagy 10 óra. Második etetés bébikaja. Mi most már husosat is eszünkKép Ezt gyümölcslével egészítem ki. utána egy tápi. utána rizspép, vagy gyümölcs vagy (mint tegnap) parizeres kenyérKépKépKépKép)
Este megint tápi van, hogy kétszerKép
Nálunk csak az a lényeg, hogy ha nem eszi meg a főzeléket egy étkezésre, délután újr azzal kínálom. A főzelékhez nem tápot, hanem vizet, vagy teát adok.

Csak arra figyelj, hogy ha lehet, ne egyen több üveg tápszert, mint az előírva vagyonKép De az se tragédia ha többet eszikKép

Most értem ZitáhozKép Ő is azt tanácsolja, hogy ha nem kér enni, ne eröltesdKép

Ann!
Szerdán megyek orvoshoz.. Sajna romlottKépKépKép
Megpróbálok kemény lencsét igényelni!Kép Most lágyat hordok.

A véleményekKép
Háát, szerintem itt szakmai féltékenységről is szó lehetKép Akihez mi járunk ő ismeri a Katona féle tornát is és szerinte ott
az a baj, hogy azokat a reflexes mozgásokat használják ki, amelyeknek le kéne épülniük, hogy rendes mozgásfejlődés legyen.
Ellenben atornagyakorlatok közül egy csomót nagyon jónak és hasznosnak tart.
A Dévény-féle módszert csak főiskolán lehet elsajátítani, gyógytornász végettségüeknek és több év tapasztalattal.

Nagyon drasztikusnak tűnhet a kezelés, de néha tényleg csodákat tesznek! Csakúgy mint a
GézengúzbanKépKép

Csak engem az zavar, hogy miért nem próbálhatja ki mindkettőt a szülő?

Egyébként a Dévény-módszer feszes vagy túl laza izomzatú gyerekeken és oxigénhiánnyal született babákon segít.
A Gézengúz meg - úgy tudom - inkább koraszülötteken, tehát a szakterület sem teljesen egyformaKép

Iszoynatosan gyorsan fejlődik Hamika! Nagyon büszke lehetsz!!Kép

Bogi!
Én sem takarítok rendesenKép De elviseljükKép Egyszer egy héten nekiugrok és akkor kifulladásigKép

Ines!
Édes lehet a szőke hercegKép

Ne haragudjatok, most ennyire jutottam az olvasásban.:S Még el kell tüntetnem az ebédkészítés nyomait..:S
PUSZI!
Mindenkinek!
Millió!

Emő

hicudzsi

Sziasztok!

Valamiért nem engedett írni a rendszer, de most már itt vagyok. Ezt már napokkal ezelőtt kezdtem írni.

Annyira édes minden babóca a képeken! Kép Kép

Az oltásokhoz én is küldök mindenkinek gyógypuszikat. Hamarosan mi is mehetünk a két hós szurira, jövő hét hétfőn.

Tigri, tényleg csudaszép ez a keresztelő ruha! Kép

Szilvi, remélem javul Niki étvágya, és sikerül megúszni a vérvételt.

Ann, nekem is küldh el légyszi a bálnás mailt.

Fiona, kitartás a sulihoz és sok sikert a vizsgákhoz! 3 matek? Brrrr... Kép

Tündér, én is fősulira járok, igaz nekem azért van segítségem, tudok tanulni, de amikor egyedül vagyok itthon, akkor szoptatás közben szoktam még olvasgatni az anyagot. Bár az igaz, hogy a statisztika és társait nem elég olvasgatni.

Noémi, húha, nagyon nő most már Liliána. Kiváncsi vagyok már rá, olyan régen láttam, már várom a holnapi talit. Szemészet Kép , elhiszem, hogy megijedtél.

Hicu, olyan jót nevettem ezen a fordítva pólyázáson, és ez a felmosós ruha is cuki. Kép

Detti, ha jól emlékszem, te írtad, hogy jégkockás zacsikban fagyasztod a tejet, ugye? Hány ml fér egy zacsiba kb? Mert én anyatejes zacskókba raktam, csak egy jégkockás zacskó van a hűtőben, és elfelejtettem ráírni, hogy mennyi van benne. És pont az következik felolvasztásra a legközelebbi suli napnál, és nem tudom mennyit kéne kivenni.

Vic, köszi a figyelmeztetést, én is kaptam ilyen képeslapos vírust. Bár eleve gyanús volt, így rögtön ki is töröltem.

Zita, köszi a mailt az adatokról.

Na már mennem is kell.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!
Emő!
Ti milyen tápszert használtok? Nekünk vészhelyzetre a Humana HA van. Ismeritek?

Olivér ma reggel kersztbe feküdt az ágyikóban.Nálunk is kezdődik....

Hannát egyszer éjjel betakartam és a sötétben nem láttam, hogy nem jó írányba fekszik. És a fejét takartam be. Szegényke úőgy megijedt.

Ma a kertből leszedett friss sóska lesz vacsira. Ez aztán már igazi tavasz!Kép

Orsi!
Mindjárt olvasom a mailt.

Ines
ini

SziasztokKép

Zita,
én sajna nem kaptam mailt, pedig elküldtem neked még az elején az adatokatKép, de az is lehet hogy csak a freemail szarakodik megint. Jah el is felejtettem multkor irni, hogy tök édi a kép a kitörő MatyirólKép, nálunk még csak a háti breakdance megy, de azzal is tud ám közlekedni, hogy győzzem utolérni őtKép)

Tünde,
Kb 300 ml fér el egy zacsiba, legalábbis az én jégkockazacsimba amit használok. (Alufixes a márkája). Nem lehet egy felüdülést jelentő elfoglaltság amugy szopi közben statot olvasniKép milyen suliba jársz? én még annak idején a közgázon nyűttem a statisztikát, de nem volt a kedvenc tantárgyam a sok hüle számolgatás miattKép

Vic,
köszi, hogy szóltál, még ugyan nem kaptam, de legalább mostmár felkészülten ér a dolog, meg tudok szólni apájának is hogy meg ne nyisson ilyen emailt.

Emő,
Egyszerű szalvétaragasztást alkalmaztam. Kivagdaltam a szalvikból azt a töménytelen mennyiségű katicát, számszerint 48 at és felragaszgattam dekopraglakkal. Már multkor is megakartam kérdezni, csak kiment a fejemből (cavinton), hogy mit jelent az egyes mondtaid végén a :S, vagy valami smilenak kéne megjelenni helyette?Kép
Jah az a rojtos rugikép halálos, valami hasonlót fogok aplikálni Dani ruhájára is máris megoldottam a portalanitást a parkettonKépKép

Ines,
tök édi lehet a kismanód a fodrászolt hajjalKépKép

Aranka,
Nagyon édi a kisgomboc és látszik rajta hogy nagyon izlett neki a kajcsiKép
Én mostanában kezdtem gondolkodni, hogy lehet hogy nem várom meg a 6 hót és elkezdek neki gyümit adni kostolgatni, mert mostanában ha eszünk szinte kinézi a kaját a szánkbólKép és olyan szomoruan tud nézni, hogy ő nem kap belőleKép

Emese,
kár hogy hozzánk nem jött ilyen szép husvéti nyusziKépKép Tök édi Andris azokkal a fülekkelKépKép

Orsi,
Nagyon szép Bence babaKép Az alma mellett probáld meg a fagyasztott őszibarackot, az még beszokott jönni, azért irom a fagasztottam, mert ugyebár még nincsen friss, de jó lenne ha már érne, a sok csoki helyett azt kajálnám én isKépKép

Detti,Vic,
én már nem is gondokodom hogy mit vegyek fel, multkor megállapitottam, hogy már a wc ajtó is kicsi lenneKépKépKép

Brigi,
melyik női lapot olvasta ki lányod?Kép Tuti nem értett egyet valamelyik sztárralKépKépKép

Bogi,
hát én se tudok manó mellett mostmár csili villi rendet tartani, mig az elején volt időm rá, mostmár egyre kevesebb. Hol a szoba fut, hol a konyha én meg utánaKépKép

Megyek mert manócska felébredt és keservesen sir, bocsi akinek nem irtam, de majd még jövök, ha mást nem olvasni, hogy ne maradjak le és képbe legyekKép

puszmák
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Zita,
Nekem is küldtél adatos e- mailt? Mert én nem kaptam..., sírok...brühühüüüüü...Kép

VicKép
Victoria

Zita,
Én leírom itt az adatokat ha nem gond.
Streit Krisztina,Veszprém 8200 Árpád út 33.
06-20-5510000
fazekas.nandor@chello.hu
Köszi a munkádat!
streitkriszti

Zita,
Én leírom itt az adatokat ha nem gond.
Streit Krisztina,Veszprém 8200 Árpád út 33.
06-20-5510000
fazekas.nandor@chello.hu
Köszi a munkádat!
streitkriszti

bocs már "kettőt" látok
streitkriszti

Én sem kaptam meg az adatos mélt, meg a teheneknek címzettet sem. Sajna.
Hicu! Nagyon jó az ötlet, nálunk is elkelne egy ilyen "takarítógép"! Angliába készültök, hogy ennyire gyűröd az angolt? Más: megkaptam a recepteket, köszi szépen.

Emese! Jóóóó neked (a fodrász miatt)! Megnéztem a képeket, hát gyönyörű a nagylányod (is)!

Ágiboszi! Szépeket alkottál! A hozzátápiról. Ha van elég tejed és szépen gyarapszik, inkább várd meg a 6 hónapot szerintem úgyis itt van az nemsokára.

Ma megint a szokásos "nyugis" napunk volt. Délelőtt fagyasztóleolvasztás, délután dolgoztam (Verát hozták be szopizni), utána még a füvet is le kellett nyírnom mielőtt ideér az újabb eső.

Na megyek aludni. Jó éjszakát!

Ildikó
b_ildikó

Tünde! Durván 3 dl.

Köszke a bíztatást a kinézetemet illetően. Kép Kép brühühü. Kép
Detti

Sziasztok!

Ildikó a profilban lévő címre ment a táblázat! Ha nem érkezik meg(elküldöm most újra) légyszi szólj!

Orsi az adataidat betettem a táblába és majd elküldöm a többieknek is, de még várok, mert hátha lesz még aki csatakozik!

Ági: elküldtem a freemailra is a táblát. Megkaptad?

Vic neked is küldöm újra, ha nem kapod meg, szólj!!

Kriszti neked is küldöm!

remélem a többiek meg beírják adataidat a saját kis táblájukba Kép

Ha valaki még nem kapott, szóljon ám!!!
zitus

SziasztokKép

Zita,
a freemailra megkaptam, az axelerosra nem tom mért nem jött át, mindegy a lényeg hogy már itt vanKépés nagyon szépen köszönöm a fáradozásodatKép

Emő,
a recepteket is nagyon köszönöm, azok is megérkeztekKép

Ildi,
igazad van, azthiszem kivárom, kényelmesebb még a tejcsizésKép lusta disznó vagyokKépKép

szép jó éjszakát mindenkinek

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sztigris-Szilvi, légysz írj egy emilcímet, hogy küldhessek neked néhány adatot! Köszi, Zita

Ági, örülök, hogy megkaptad!

Jó éjt, Zita
zitus

Sziasztok!

Nem sikerült szerda óta idekeverednem, mert vagy főzök, vagy mosok, olykor takarítok, no meg sétálgatok a babaával, ha egy kicsit kisüt a nap. De már nagyon vágytam rá, a hideget uis nem bírom, egész télen a szobában kuksoltam.

Noémi!
Szörnyű volt olvasni a szemlkinikás sztorit. Nálunk is az van, hogy írtó gyorsan nő a körme manócinak és 2 naponta vágni kéne, mert hamar beszakad. De van, hogy elfelejtjük és csak akkor jut eszünkbe, ha összekarmolva látjuk az arcát.
Örülök, hogy ilyen hamar regenerálódott Liliána szeme.

Lányok!
Szerdán kimosták manókám könnycsatornáját. Szerencsére csak a bal szemét. Iszonyú volt. A férjem fogta le 2 kézzel, az aszisztensnő a fejét tartotta a dokinő meg próbálta szétfeszíteni a szemeit, de alig bírta, mert nagyon erősen szorította, s mindeközben nem sírt, hanem üvöltött, rekedtre üvöltötte magát. Remélem inkább a félelem, mint a fájdalom miatt. De egyik ismerősünk azt mondja, neki is kimosták, így felnőttként és nem fáj. Hát bízom benne.

Ma voltunk csípő UH-n is. Különböző fokokat írtak a leletre, nem egyezik a két oldalon, de ott helyben nem osztották meg velünk a végeredményt, külön el kell vinni a dokihoz. Azt hiszem, nem volt alaptalan az aggodalmam.

Zita!
Mail megjött köszi!

Boró!
Most látom a táblicskuból, hogy ide költöztök a közelünkbe!Kép

Hicu!
Köszi. De a tejci azóta megint kevesebb.
Már nincs erőm fejni, úgy látom, nem lesz több és ez a kereslet-kínálat dolog nálam nem jött be, mert manóka igen lusta szopó és inkább üvölt és megvárja, míg jön a cumisüveg, de nem próbálkozik hosszasan.
Elkezdtem kínálgatni reszelt almával is, de 2 próbálkozás után kiderült, hogy hasfájást okoz neki.

Pussz

Manga
manga

Sziasztok,

Orsi,
Bence baba nagyon édes!

Noi,
Összeszorult a szívem, amikor olvastam, mi történt Liliánával! Ugye most már minden rendben?
Olyat ne írj, hogy keresztülnézünk az üzijeiden, mert ez nem igaz!!!
Te is nagyon fontos vagy itt!!!! Szóval írj gyakran, engem nagyon érdekel, mik történnek Veletek!
Liliána nagyon nagyot nőtt, már vannak hurkácskák isKép
Hogy szoktátok Őt becézni?

Emese,
GyomormosásKép Bömbi hogy viselte? Ugye jobban vagytok már?
Dorkának születése után azonnal kimosták a gyomrát.
Én is tegnap voltam fodrásznál! Muti képet az új hajadról!!
Nekem mélykék lett a hajam színe. Ne izguljatok, nem látványosan kék, hanem csak ha nagyon erősen rásüt a napocska, akkor kékes árnyalatú.
Nekem a "Kedvenc nővéremmel", a "Van, aki orron mászik", és a "Szárnyalás" tetszik a legjobban!Kép

Ági,
A munkáid fantasztikusak! Titokban biztosan az iparművészetire jársz, ugye?!
Én inkább barkácsolásnak nevezném, amit csinálok. Múlt héten pl. készítettem egy katicát, mert fel akarom egy kicsit dobni az egyik a régi beépített szekrényt, ami itt van (hű, de várom, hogy az új lakásban már a saját bútorainkkal legyünk!).

Hicu,
Én már kísértésbe estem: bánatomban vasárnap reggel megettem egy óriás SportszeletetKép
Annyit sétálok mostanában, amennyit régen sosem, de most leálltam a fogyásban. Régen meg akartam műttetni (nagyobbíttatni), most pedig külön- külön szerintem 1- 1 kilót nyom az ütközőm. Már várom, hogy ismét a régi legyen.

Tünde,
Örülök, hogy jól vagytok! Szerintem a tanulnivalókat vidd magaddal sétálni, és egy kényelmes padon tudod olvasgatni.

Ines,
De irigyellek, hogy a kertből szeditek a sóskát. Úgy a legfincsibb. Én már alig várom, hogy saját kis konyhakertecském legyen spenóttal, sóskával, répával stb...

Ági,
Dorka is folyton kinézi a kaját a szánkból, habár én még egyelőre nem adok Neki makarónitKépKép

Zita,
Megkaptam a táblát, kétszer is. Úgy tűnik, hogy csak lassan jött, azért nem kaptam meg akkor, amikor a többiek.
Hozzánk nem lakik közel senkiKép

Manga,
Mikor van a névnapod? Olyan érdekes és szép a neved, még nem is hallottam ilyet.

Mikor lesz a következő Szigeti találka? Mert egészen jó idők vannak! És én mostmár mennék vmelyik nap, mert: Ti is úgy vagytok, hogy azokkal a barátaitokkal, akiknek nincs gyereke, azokkal mostanában már nem ugyanolyan a kapcsolatot, mint régen? Úgy értem, hogy pl. az én barátaimnak nincs még gyereke, és untat, amikor a századik buliról, a pasikról, új műkörmökről stb... beszél, én pedig nem akarok előjönni a Dorka történéseivel, mert ha elkezdem, akkor én tudok ám órákig beszélni erről. Szóval inkább csak hallgatom a pasis sztorikatKép
Épp erről beszélgettünk tegnap a férjemmel. Hogy mostmár Ő is szívesebben beszélget babás/gyerekes pasikkal, mint nem babásokkal.

Na, megyek, mert elszalad a konyhánk, és még szükségünk van rá egy darabigKép

Puszi,

Vic
Victoria

SziasztokKép

Manga,
könnycsatorna mosásKépKépKép
Hm és mért nem mondtak semmit az uhn? ezt nem fogom megérteni, hogy hagyják az embert rágódni és majd egy másik dokira háritani, hogy elmondaná mi a helyzet.

Próbálj neki öszibarackot adni, hátha azt jobban megkedveli és nem okoz neki pocifájást. Az alma amugy is székrekedést okoz.

Zita,
megjött az axelerosra is a tábla ma reggelKép

Lányok,
hány napig normális még ha nincs kaki??
Eddig minden nap alkotott Dani, volt hogy több adagot is, de vasárnap dél óta nincs csak pisi a pelusban.

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Beszélgetünk a Bohóckával:
Kép

Vic
Victoria

Aztán a Holdacskával:
Kép

Vic

Ui: Mostmár dugulok! Kép
Victoria

Ágiboszi!
Csak anyatejet kap? Akkor 4-5 nap még normális.
Kisbuksi tudna erről sokat mesélni. Nekünk a Hanna volt ilyen. Ha már nahgyon szenvedett, akkor hőmérőzés vagy szélcső(ami szerintem jobb, mert puha. ha meg az sem, akkor glicerin kup. Az rögtön hatott. De azt csak nagyon ritkán kapott.

Ines
ini

Ágiboszi!
De előbb próbáld ki a cukros kamillateát fél órával étkezés előtt. Az általában sikeres szokott lenni.

Ines
ini

Helló Lányok! Látom mindenhol zajlik az élet! De az a jó.

Vic! Holnap mi ki akarunk menni délelőtt, olyan 1/2 11 körül. Legkésőbb 1-re viszont itthon kell lenni, mert ebéd utáni csendespihi van. Tapasztalatom szerint 1 5km-es kör annyi idő alatt pont belefér. Ha van kedvetek csatlakozni...
Detti

Detti,

Hurrááááá! Én benne vagyok! Na, végre jobb kedvem lett!
Nálunk is csendes pihi van 1- től egészen 3- ig.
És babakocsival mentek, vagy kocsival és babakocsival? És ki megy még?

Vic
Victoria

Sziasztok!

Zita, köszi a táblát!

Kipróbáltuk a tejpépet! HM, fincsi volt! Bár még csak kezdésnek kb. harmad adagot evett meg utána tápszer, iccaka a szokásos tápi,és igy aludt 6-ig!

Ines,nekünk a BEBA HA vált be. De most van Milupa Milumil HA is,ez sem rossz. A lényeg, hogy HA legyen, DE a te a tejcsivel egyik sem ér fel! (Pont én beszélek. Elolvastad?)

Hicudzsi,Ági köszi nektek is a tippeket! Nos legtöbbször én nem is eszem ...

Manga, tényleg milyen szép és különleges neved van!Borzalmas lehetett ami a picivel történt, viszont elismerésem a férjednek, enyém még a "már nagyon fáradt vagyok és csak üvölteni akarok" sirásnál is szivszorulva menekül. Pedig mi az az ilyen esetekhez képest!

Vic, én detto igy vagyok a barátaimmal! De még a férjemmel is, mert reggel kb. fél órára látjuk, este pedig egy órát látja a fiát, amikor is fürdés és alvás elötti mélázás van, igy Bence már kevésbé produkálja magát és én késztetést érzek (miután alig beszélek vkivel napközben), hogy mindent elmeséljek neki!

Pussz
Orsi
orsi17

Zita,

Köszi szépen a táblát!!!

Vic
Victoria

Sziasztok!

Ines!
Sikerült vennem egy-két jó dolgot a Kikába is és az Ikeába is.
A Vikkendbe nem jutottunk ki, mert 5-ig volt nyitva. Majd legközelebb.
Lili nagyon jól bírta az utazást. Ügyes volt.
Lili most éppen így néz ki. Pár perces kép:

Kép
Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Ja, és ma vagyunk 10 hetesek Kép

Puszi: Bogi+Lili

KépKép

KépKép
farkasbogi

Vic! Sztem csak mi ketten, ill. négyen megyünk. Legalábbis nem tudok másról. Amúgy nekem a Sziget szerencsére gyalog 1/4 óra. Akkor mikorhogy? 11-kor a Sziget bejáratánál lévő buszmegállóban, a Margit hídi végén? Ja! Babakocsival megyünk. És Ti?
Pussz: D.
Detti

Sziasztok Lányok!

Igazából látom, hogy zajlik az élet de nem nagyon tudok bekapcsolódni az "életetekbe".Kép

Nézegetlek benneteket, olvasgatok is de írkálni szerintem ritkán fogok, mert nem tudlak Titeket követni...Kép

Szépek a babók és jó egészséget!

Tündér
tündér

Detti,
Szerintem mi kengurusan megyünk, mert ezt a hatalmas nagy babakocsit a buszra még felteszem valahogy, de a villamosnak olyan meredek a lépcsője, hogy nem merek bénázni. Kérded, hogy mi a fenének vettünk ilyen nagy bkocsit? Mert ezen a környéken olyan nagy lejtők vannak és közel van a Normafa is, hogy jobbnak tartottunk egy nagyobb kerekűt venni a terepre. Ha pedig messzebbre megyek, akkor kocsival, vagy kenguruvalKép
Oksi, akkor legyen 11- kor a buszmegállóban, nagyon fogok sietni!!! S akkor nem kocsival megyek, hanem villivel. Mindent a zsírégetés érdekében!!!Kép
Ugye meg fogsz ismerni engem?! Ha látsz közeledni egy nagy vizilovat, nyugodtan szólítsd meg, az én leszekKép

Puszi:

Vic
Victoria

Sziasztok!
Orsi!
Megkaptam, még ma próbálok válaszolni. A Hipp táblázatot elkezdtem írni, ha kész küldöm.

Bogi!
Nagyon édi Lili! Hol van a Vikkend? Az van a Soroksári úton? Kemping áruház? Ne nevess, ha nem az!Kép

Vic!
Én is mennék, de csak akkor fogok tudni csatlakozni, ha anyu tud a Hannára figyelni, mert ez pont a 3 órás alvásába esik.

Ines
ini

Kép

Bocs, de ezt még muszáj volt feltenni. Kép

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi,

Fantasztikusan aranyos és szép a kislányod!!! Milyen kis mosolygós! Biztosan Te is sokat mosolyogsz Rá!

Ines,
Ha meg tudod oldani, akkor gyereeee!
Én majd az etetést próbálom úgy megoldani, hogy valamikor indulás előtt együnk. Persze az altatásnál más a helyzet, tudom! Mindenesetre ha tudsz jönni, akkor nagyon örülnék és szerintem Detti is!

Puszi:

Vic
Victoria

SziasztokKép

Ines,
anyatejes még manóka. A lázmérőt már próbáltam, de csak kerek szemekkel nézet rám, hogy ezt most meg mi a fenéért dugtad a popsimba, hatása nulla voltKép Lehet hogy adok neki újra mecsek teát.

Bogi,
annyira édi manócskád,nagyon jók a képekKép

Vic,
Szuper jó játékai vannak Dorkának és látszik rajta hogy élvezi a játékotKép
Amúgy nem járok én titokban sehovaKép itt fertőztek meg a lányok a szalvétatechnikával, meg a gipszöntéssel és társaivalKép Jah és én még csak bölcsis vagyokKép ezen a téren, Manóka sokkal szebb dolgokat csinálKép

Detti, Vic, Ines
jó kis sétát a szigetre, mi csütörtökön megyünk ha nem esik, mert akkor szabadnapos apája, és nekem az egy óra bkv-val oda, igy meg elugrunk majd autóval, mégis csak könnyebbség.

Tündér,
nekem is van mikor nehezen megy a követés, fel a fejjelKép tessék irni magatokról, mert ha nem kapunk hirt manócskádról akkor fizetsz ámKépKépKépKépKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Tündér!
Maraaaaaaaaaaaadj!
Mi sem tudunk mindig írni és nem tudunk mindig mindenhez hozzászólni.

Ági!
Próbáld meg a kamillateát, tornáztassad egy picit. Ha meg nagyon szenved, akkor adjál neki egy glicerinkúpot.

Vic!
Holnap biztos nem, anyu még nagyüzembe dolgozik, majd ha elkezdődik a vizsgaidőszak és nem kell tanítania, akkor tudok menni. És holnap Oli amúgy is oltást kapKép

Ines
ini

Sziasztok,

Doren vagyok, Dettivel már ismerjük egymást a kórházból. - Detti, emlékszel még rám? Kép -

Örülök, hogy rátok találtam, szeretnék én is veletek csevegni...
Nekem jan.20-án született a kisfiam, Lacika, épp ma vagyunk három hónaposak.
Nálunk is három-négy naponta van kaki a pelusban. A védőnő azt mondta, hogy a csak anyatejjel táplált babáknál akár a 10 nap is normálisnak mondtható, és ez csak nekünk anyáknak rémisztő. Részemről ez igaz is, megmondom őszintén, három nap után már én is bevetek mindenféle módszert (pl.: hőmérőt).

Doren

Kép
Kép
doren

Sziasztok, ha kell valakinek a HIPP, akkor szóljon, mert mailben elküldöm. Itt nem áttekínthető, ha ide szúrom be.

Orsi Neked már küldöm is!

Ines
ini

Ines,

Nekem légyszi küldd el! Legalább lesz időm áttanulmányozni.
Köszi!

Vic
Victoria

Helllló Doren! Kép
De jó "látni"! Nagyon örülök, hogy csatlakoztok Lacikával! Biztos szép nagy már a kissrác! Úgy aggódott az apucija mikor megszületett... pedig nem volt annyira pincur bébi. Képet tudsz felrakni?
Gratulálok a 3 hónapos szülinaphoz. Nálunk szombaton volt a nagy esemény.
Kakis ügy: Levente kb. 2 hete 2-3 naponta kakil. A doktornéni azt mondta, hogy az azt jelenti, hogy megerősödtek a záróizmai, és már csak akkor kakil, ha a legalsó traktusba ér a cuccos. Anyatejeseknél meg ugye a rostok hiánya is. Akkor lesz megint gyakoribb a termés, ha vegyestáplálkozik. Addig is ne aggódj, mondom én, aki szintén állandóan a kakit lesi.
Te Doren! Nálatok hogy megy az éjszakai alvás? Nálunk 2-3 napja éjféltől óránként szopik. Ez ugye már túlzás. Pedig szine 2 hónapja átaludta már az éjszakákat. Kép
Pusza: Detti
Detti

Hello Doren!
Örülök, hogy ránk találtál!
Ines
ini

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?