Új privát üzeneted érkezett!

lemaradt

Lilluska-csodaszép kert! egyedül alkotod???vagy vannak kicsi segítőid??

Kriszta!-mekkora Petya!!!!és Panka! nagyon szépek vagytok....és milyen jó egy védőnőanyós!!!! :lol: :lol: :lol:

Dóri-jóltelnek a napjaid???szépek vagytok :D

Ancsa-merre????remélem jólvagytok! Larának innen is Boldog Névnapot!
Gyuzsó-ti jól???kendősMica???Ábel :wink:

Andi???minden ok???jobban?Balu?

Kép
Kép
etenci
Ercsi

és egy kép:Ketten Kép

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
:D nagyon édes a két kis pasid! :D Benedek nagyon szépen fejlődik, Mikey-ről már nem is beszélve! Kis Nyelv-ÉSZ! :D szép kis családod van!!! :D
Négyeske: hát! most azt mondom, hogy nem lesz. :? :( lelkileg most ki is akadtam :? :( :oops: azt hiszem KICSIT elfáradtam. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Szofinak Boldogságos Születésnapot!!!! Kicsit késve...

Tigrincs: virág még mindig csodaszép, húsvéti díszhez is szuper lesz :)

Bili/wc: én most pont visszaraktam Tündit bilire, mert egyszerűbb szopi közben arra rakni, mint wc-re... de azért a wc-be megy a kaki, mert az meg nekem egyszerűbb...

Tenci: nagyon édesek a pasik!!!!

Megyek hívnak... legalább ketten ...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

biznisz
Van két biciklis ülésem és egy bukósisakom eladó, ha érdekel valakit. Az egyik ülés alap, a másik az egy komoly....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta! Írsz részleteket is az ülésekről? Egy ülésünk már van, de nyárra, amikor már majd Maja is ül, kéne mégegy!

Tenci! Nagyon édesek a képek!

Veronikusz! Min akadtál ki? Ha publikus... Vagy csak úgy minden összejött, semmi konkrét?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
azon, hogy úgy élek a lányokkal mint egy egyedülálló anyuka!!! :oops: azt hogy mindent segítség nélkül kell megoldanom a lányok körül vállaltam, de azt nem, hogy társtalanul éljek! EL AKAROK VÁLLNI!!!! IMÁDOM A FÉRJEM, DE EZT NEM BÍROM TOVÁBB ÍGY CSINÁLNI!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi
Ez a komolyabb:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Az mondjuk nem tűnt fel, hogy 7 fokozatba dönthető :shock: , de dönthető, ez igaz :wink: Praktikus, mert vázra szerelhető én nagyon szerettem, de igaz ami igaz, elég nehéz. De ha nem kell, akkor egy mozdulattal leszedhető a bringáról. Vagy ha elalszik a bébi, akkor hátradöntöd és nem húzza előre a buksiját a sisak, meg nilván kényelmesebb kissé döntve aludni...Tudsz hátizsákot is kénelmesen felvenni, mert akkor hátratolod az ülést és kész :wink:

Az alap, az tényleg alap. Semmit nem tud, van benne bizt.öv. és a lábakat is be tudod kötni. Ez csomagtartóra szerelhető, szóval fix. Súlykorlátozás uganaz. A popsi alatt van egy kis párnázás, a háta nem párnázott, de lukacsos, hogy szellőzhessen. A lábtartó is fix magasságon van, de sztem 2 éves korig oké annyira, hog ne üljön kényelmetlenül.

A sisakot a Mountexben vettük, kék, 101 kiskutyás. A létező legkisebb méret.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Tenci: Viktornak be sem áll a szája, ha autóval megyünk akkor folyamatosan dumál, pl.: Anya! Busz! Villamos! ANYNYNYA!
szóval igen csak dumál. Mickey dumál? NAgyon helyesek a srácaid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rólunk csak annyit, hogy meg vagyunk csak az étvágya nem az igazi,sajnos :oops: :cry:

Most rohanok, mert Viktor balhézik, apa meg nem bír vele.
Szép délutánt mindenkinek.
V

valentina

Hali mindenkinek!

Etenci
Gratula a gyerkőceidhez, nagyon szépek! :D :D :D És Mikeynak a beszédhez is! Nálunk Matyi szókincse még igencsak hagy némi kívánnivalót maga után: apa, cici(ez vagyok én), ata(ez Marci) és ma szaporodott a tökfejjel(legalábbis így értettük, kizárásos alapon ez csak Pati lehet :lol: )

A versenyről ezüstérmet hoztunk, 13 induló csapat volt az ő kategóriájukban.

Borsika
Én egy kicsit sajnálom, hogy negatív. :wink: De majd most, az utazás alatt ráhajthattok. :wink:

Reni
Az a bukósisak mennyire kicsi? Matyinak kéne, de nem kaptunk még, így elég nagy van neki.

Piacra feliratkozom: Nekem is van egy eladó bébikompom, járássegítőm, és egy sima szobai hintám. Ha esetleg érdekel vkit, küldök róla képet.

Fürdetés, mennem kell....
További szép estét mindekinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok,

kicsit megzavart ez az óraátállítás, fáradt vagyok, meg egész nap a gép előtt ültem, fényképeket szemezgettem anya 50. szülinapjára. :roll: már kifolyik a szemem.

Tenci, igen, elég sokat járok ki szüleimhez. így én is társoságban vagyok, ők meg unokázhatnak. :lol:
édesek a srácaid! és tök jó Mikeydumálás. :lol:

Bori, hát, gondolom megkönnyebbültél. vagy már szíved szerint újra pocakos lennél??

Veronikusz, jaj, de mondj ilyet. a férjed csak értetek dologik nem? gondolom nem önszántából ül az irodában? vagy nem az a baj, h ott ül, hanem hogy nem segít otthon, nincs veletek/veled?? menjetek el egy kicsit kettesben feltöltődni, pár óra is elég.

Emese, köszi köszi a ruhákat!!!!

látom Tigrincs, Eni nagy forma1 drukk megy?? :lol: és ki a favorit? én anno hekkinen idejében néztem, akkor ő volt a sztár, most már unom.
snooopy

Tenci, dejó, hogy itt... Gratu Mikey-nak, édes kölyök, nem mellesleg klassz a pufimellénye, BüdösBenc is rendelkezik egy ilyennel. :wink: Nevezett kiskorú még mindig nem alszik, pedig ráférne, mert egész nap le sem hunyta a szemét. Benedeked sem hétalszik már nappal? 5800 szép, mi 4000 körül, nade mégiscsak csajosan nyomjuk.

Jankaszáva a nyakamban piheg, nem merem letenni, míg nincs csend.

Orsi, Ember reszket a F1-futamokért. Mindent ehhez kell időzíteni szezonban. Én is szeretem, bár évekkel korábban indult ez nálam. Egy időben 3 lánnyal laktam együtt, ők voltak "szerelmesek" egyik-másik pilótába. Akkor kényszerből néztem. Most már tetszik is. Főleg Button.
vbea

Veronikusz! Neeeee! Hátha kipihened magad, egy jó kis vacsi kettesben, vagy csak egy nagy csokor virág, egy otthon töltött hétvége (vagy ilyen nincs???), és rögtön szebb lesz a világ! Meg jön a tavasz is! Küldök soksoksok pozitív energiát! És találkozzunk, ha meggyógyultak az összes csajaink!

Renáta! A profi ülés lehet, hogy érdekel, pont ilyenünk van nekünk is! Mennyire gondoltatok? miért adjátok el?

Adri! Gratula Patinak az ezüsthöz!

Bori! Hajrá utazás, és akkor majd később drukk a pozitív teszthez!

Ahhoz képest, hogy óraátállítás volt, Maja az új idő szerint már 3/4 9-kor aludt. Pedig általában csak 9-fél10 körül szokott. Kiváncsi vagyok, mikor kel majd először...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

sziasztok,

Kihagytam 2 napot, aztán megint nem győzök olvasni... ;) Szerintem a felére nem emlékszem, szóval előre is bocs, ha valamire nem reagálok...

Bori,
hűha, Isztambul klassz!! Kicsit most irigy :oops: Bogger nagyinál addig?
Nekem most kimaradt két nap torna, tegnap autónézés, ma kertépítés, nem nagyon voltam itthon... :oops: De holnap hajrá!! (aztán kedd megint szünet, mert megint az autókereskedéseket járjuk)

Reni,
Igen, tippek jók, már mindet végigpróbáltam a kisasszonynál... Ma ebédnél pl így nézett ki: ő megevett 1 bébiételesüvegnyi vegyesfőzeléket csirkehússal + kb félüvegnyi gyümölcsöt (együltében :shock: ), utána leültünk mi enni... Na azt a visítást és asztalramászást, amit előadott mikor meglátta a kajánkat.. :roll: Úgyhogy szaggattunk kis darabkákat a kacsahusiból és azt tolta befelé, míg mi ettünk. Így béke volt...

Eni,
én is Button ;) Megérdemelné a kölyök, jól kiszúrtak vele anno mikor átpasszolták a jó bmw-csapatból egy jóval gyengébbe...(kölcsönadták)

Veronikusz,
Neee... Tényleg kéne nektek kettesben legalább egy vacsi...
Szofinak nagyon boldog szülinapot utólag!!!

Tenci,
Persze, mehet a tali ;) Mi Áporkán vagyunk olyankor, de kocsival leszek úgyis, majd megdumáljuk... Mármint előre, mert ott nincs net (hacsak anyu nem vesz a laptopjára mobilnetet addigra, mert ez tervben van...)

Adri,
járássegítő lehet érdekel... Kaphatnék róla képet?

Na jó késő lett időközben (kisasszonyt csak 10-kor tudtam lenyomni ma), úgyhogy folyt köv holnap ;)
Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Adri!

Gratula Patiéknak!! Azt még nem is kérdeztem, hogy mit táncolnak? Mármint milyen táncot...na!!! :wink:

Orsi!

Én teljesen pasinak készültem anno!!!! :lol: :lol: Engem már gyerekkorom óta inkább a fiús sportok érdekelnek. F-1 nekem nagy szerelem!!! 8) Az első magyarországi versenyen kint voltunk Apukámmal meg a tesómmal! Addig könyörögtem Apukámnak, míg ki nem vitt!!! :wink: :lol: Tudod...Apa Kicsi Lánya..... :lol: :twisted:
Szóval még a régiek közül, nekem Lauda-Mansell-Prost-Piquet.....aztán később Coulthard-Fisichella.....de mivel én BMW MÁNIÁS VAGYOK :!: 8) ezért a BMW-csapatnak mindig drukkolok...szóval sosem a nagy csapatoknak drukkolok (Ferrari, MacLaren-Merci), hanem annak, aki szimpatikus. Ma meg eldöntöttem, hogy mivel én nagyon nagyra tartom Ross Brawn tudását (Brawn GP Mercedes csapat), ezért Nekik (Button-Barichello) fogok drukkolni főleg....a BMW-s srácok mellett.
A kedvenc pályám pedig a Monaco-i, ahol ott az a gyönyörű hosszú alagút....ami ugye az egyetlen pálya az összes közül, ami "eredetileg" ugye hétköznapi autóútból van kialakítva a versenyre. És azon a "pályán" egyszer már sikerült végig mennem, mikor 15 éves koromban voltunk busszal nyaralni és direkt arra mentünk. Szóval ott akkor "élvezkedtem" egy sort, hogy én már itt is jártam.... :lol: a "szentéjes pályámon"!!!! Na ez az az egy verseny, amit ki nem hagynék soha semmi pénzért!!!! Mondjuk a többit sem :wink: ha nem muszáj....de a Monaco-i versenyt semmiképpen sem!!!
És mindig vagyok olyan "állat" :lol: :wink:, hogy ha olyan futam van, ami hajnalban kezdődik az időeltolódás miatt, akkor felkelek!! :twisted: :wink:
Bocsi ez kicsit hosszúra sikerült....láthatod, hogy tényleg imádom ezt a sportot!!! :twisted: :lol: :wink: 8)
Többet nem fordul elő! :oops: 8)

Tencikém!

Hát úgy sikerül itt lennem néha napközben is, hogy az én Tündérkém eszik-alszik és Adri oviban van!! :wink: Egyébként nem lenne időm! 8)
Várom ám az íméledet! Az enyémet amiben képeket is küldtem megkaptad?

Dóri!

Tényleg felhasználod a virágot a húsvéti díszítéshez??? Teljesen meg vagyok hatódva!!! :oops: :roll: De komolyan!!!

Veronix!

Először is mély levegő........és nyugi!!! Tudom vagyis dehogy tudom, csak gondolom, hogy nagyon nehéz lehet!!!! És igen, azt hiszem a gyerekeket mi Anyák 99%-ban bevállaljuk, hogy mindent mi csinálunk körülöttük. De az tényleg nagyon gáz, ha az ember már nem érzi, hogy lenne egy Társa is!!! Mert annyit dolgozik, nem beszélget az emberrel, nem ül le vele enni (legalább egy nap egyszer) vagy mit tudom én kinek mire van igénye.
De közben azt is tudom (ezt viszont tényleg tudom!!!), hogy Apukáknak mennyit kell melózni, hogy mi itthon "nyugodtan" lehessünk és ne azon kelljen agyalnunk, hogy "muszáj visszamenni melózni, mert nem elég a lóvé" kajára, csekkre stb. Na remélem érted mit akarok ezzel mondani!!! De....nem hiszem el, hogy Nekik nincs szükségük arra a rengeteg munka mellett, hogy Velünk is legyenek!!! Mégha csak annyira is, hogy este hulla fáradtan legalább egymás mellett fekve átölelve fekszünk. (amíg meg nem jelenik az egyik gyerek! :roll: )
Szóval azért ilyeneket (melléfekvés, kézfogás, együttlélegzés stb.) én is szoktam Apa fejéhez vágni :oops: :? , ha már nagyon unom az "egyedüllétet"!!! És ha már nagyon bedurran rá az agyam, (egy évben 1-2x), akkor fogom magam és megmondom Neki, hogy most aztán mese nincs elmegyünk valahova vacsizni!!! És slussz!
Na persze ezt megelőzi egy minimum 1 héttel előtte való egyeztetés sógornőmmel, hogy mikor is tud vigyázni Adrira (most meg már ugye Jázra is!), hogy el tudjunk menni kajálni vagy mondjuk egy színházba. úgy hogy gondolkodj, hogy hogyan tudnál segíteni Magatokon!!!! Mert ez a feladat is mindig ránk Nőkre hárul! :roll:
Szóval.....NE ADD FEL!!!! Én nagyon drukkolok Neked/Nektek! Ha tudnék még el is mennék vigyázni a Lányokra!!! :oops: :roll:

Na megyk! Szép álmokat Csajszik!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Adri
Gratula az ezüstéremhez!!!!! Tökfej-Pati és Cici-Anyu :lol: :lol: :lol:
Hát a buksi akkora, hogy Iván még nem volt egy éves, amikor vettük és jó volt rá. És elég pici a kobakja nem is tudom, hol tartja az a sok eszét :lol: :lol: :lol: Szóval egy 2 évesre bőven jó! Vagyis most is jó Ivánra csak nekünk kettő van, mert Zsolti is vett neki egyet, csak tudnám minek :roll: Ja, mert halacskás és az nagyon tetszett neki és annyira akciós volt....

Zsófi
Tavaly tavasszal ellopták a bringámat a piac elől. Én főleg erre használtam, meg a Hajógyári-szigetre tekertünk ki többször is. Szóval most is van bringa, Zsoltié, de arra is kéne költeni eleget, mert klasz kis gépezet, csak szegény 3 évig fedett helyen, de a szabadban volt. Csak az előszobában tudjuk őket tárolni és mitagadás, baromira útban van az egy is :roll: Főleg így, hogy nem használom. Zsolti meg ellustult, azelőtt nagyon sokat nyúzta. Egész nap áll a melóhelyen. Ha szabad, akkor örül ha lógatja a lábát és nem kell használnia :D Most, pocakkal nyilván nem tekerek fel az aluljáróból Ivánnal együtt :wink: Kettőt meg nem vállalnék egy bringán, bár láttam ilyet!!! :shock: Kicsi elől, nagy hátul és anyuka :!: tekert. Nyilván jó kondiban volt...
Szóval lomtalanítás után megy a bringa anyu bringabarát pinyójába :? Ezért szeretém eladni.
Ár....én 12-re gondoltam. Egy nyáron használtam, pont olyan, mintha új lenne :wink: De ha érdekel tutira megegyezünk!

Judy
Sztem amit most leírtál az tök jó! Én is valszeg így csinálnám :wink: Kacsahusi, na bumm. Azért sztem mindig akad, ami a mi tányérunkról "pottyan le", de a babapocaknak is pont olyan jó, mint a babakaja :wink: De nem semmi, amit ez a csajszi betol!!!!! Ha Iván jó passzban van, akkor eszik ennyit ebédre... HA jó passzban van....

Veronix
Tök megértem amiket írtál és asszem itt mindenki tudja miről beszélsz :wink: Persze vannak nehézségi fokok és közülünk asszem te viszed az aranyérmet :!: Timivel 100%-ban egyetértek!!! Csak azt írnám, amit ő is leírt. GONDOLD ÁT MÉG 100X :!: :!: :!: Ha imádod a férjed tutira megbánnád sztem! De valszeg akkor is, ha nem imádnád annyira :wink:
Ma egy kicsit kiakadtam én is, de ezek tudom, hogy a hormonok voltak :lol: Viszont azonnal TE jutottál eszembe, hogy én csak ne nyavajogjak itt magamban, mert nekem csak 1 ráncigálja (egyenlőre) a gatyám szárát és azon filóztam, Te vajon hogy csinálod, hogy még nem zakkantál meg?! Persze, tudom, ovi és bölcsi, de azért hiába segítség az, nem minden. Bennem is felmerült, amit Zsófi kérdezett...Ha nincs segítséged, akkor azért jut idő arra, hogy kettesben csináljatok valamit?

Timi
Felébredtem a szokásos 1/4 1-kor :D Gondoltam bekukkantok, tuti itt lógsz :lol: Na, erre pont nem :( Így jártam :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Eni, ja Button jó. Tigrincs, Nálunk amúgy öcsém a nagy Kimi fun, de olyannyira, hogy van ferraris pólója, pulcsija, meg cipője is. :lol: tavaly kezdte ezt a nagy fun-kodát, eddig csak nézte nézte, azt jóvan.
tök fura mert én/mi elvből "utáljuk" a ferrait, mivel Schumi ott volt több mint 10 évig, és ő volt Hekkinen meg Kimi nagy ellenfele, de mióta Kimi átigazolt oda öcsém annyira Ferreris lett... én amúgy utálom a pirost színt, ezért sem jön az a csapat. :) szóval mi családunk Kimi-rajongó, de én drukkolok a kisebbeknek is.
Igen, a Brawn GP tényleg jó, nagyon tud az az ember, élő számológép. :lol: hát én így tudnéd összeadni... :lol:
na asszem f1 kibeszélve! :D

Eni, nem is dícsértem meg a pici lányod, milyen ügyesen tűri a megpróbáltatásokat, és drukk, kitartás nektek május 11re!!

Judy, milyen autót kerestek?
snooopy

Sziasztok Lányok!!!
Nagyon aranyosak vagytok!!! Köszönöm szépen. Jól esik, hogy próbáltok lelket önteni belém. :D természetesen nem fogok elválni! :D Az az igazság, hogy a férjem csak egy tényezője (de a legerősebb tényezője) a kiborulásomnak! Segítségem tényleg nulla! Nagynénémet se szoktam zaklatni (aki szemben lakik) hogy segítsen, de nem is segítene nagyon, főleg ha beteg egy gyerek. (most szinte folyamatosan az legalább egy) Most például hívtam őket Szofi szülinapjára, de mivel betegek voltak nem akartak átjönni, nehogy betegek legyenek ők is. Meg is sértődött, hogy mért nem halasztottam el a bulit!!! Kösz! Hogy értessem meg Szofival, hogy nincs ajándék+torta majd csak 1 hét múlva, mert a vendégek nem mernek idejönni. Végül bátyám, öcsém, nevelőmamám voltak és így köszöntöttük fel.
Kiborulás meg tutira a fáradtságtól is van! biztos a nagy pukli a kezemen sem csak a „semmitől” lett. Múlt éjjel is alig aludtam, mert Katának fájt a füle (de mitől? :shock: :oops: ) és 5 percenként sírt fel! Itthon is maradt. Megyek vele dokihoz.
Visszatérve a férjemre, szóval lehet hülye vagyok, de én belőle merítek energiát!!! Abból, hogy megölelget, megszeretget. (na ezt ha meglátják a lányok már hanyatt homlok rohannak, hogy „mit csinálsz anyucival???” :D ) Laci meg olyan, hogy ha nagy melóban van akkor megszűnik körülötte a világ, nem hall semmit csak jár az agya, ha meg még gond is van a munkában pláne!!! Nem beszél róluk. Sógornőm is mondta, hogy régen is ilyen volt. Én meg megőrülök, hogy mi van. Máskor persze mesél meg minden de akkor is. :oops:
Az meg hogy elmenni kettesben! Ha-ha-ha! Úgy félévente ha összejön ilyen! (hívunk pénzért valakit) Hát ez kevés! Már vagy 8 hónapja nem voltunk együtt sehol. Akkor is nagy pocival voltam. No ez meg a másik ami gyötör! Tudom, tudom, hogy majd szopi után leadom azt a 20 kilót, de egyre jobban kezd előtörni belőlem a nő, AKI CSINOS AKAR LENNI, próbálom elfojtani, de egyre kevésbé sikerül. Tény hogy ránézek a szopizó Zsófira és akkor azt mondom, hogy évekig akarom szoptatni, de aztán elmegyek felöltözni és azt nézegetem,hogy melyik ruhában látszik kevésbé a hurkám. (az hogy műkörmöshöz, lovagolni stb nem jutok el már részletkérdés :oops:)
Nem is tudom, ti hogy tudjátok mindezt összeegyeztetni, hogy jó anya, gondos, jól ápolt, nyugodt feleség is legyetek egyszerre!!!! :roll: remélem ez még a szülés utáni depresszió része és lesz ez még jobb és bizakodom :D

na megyek. Katát el kell vinnem dokihoz. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jó reggelt!

Renáta,
tegnap extrém sokat evett, nem szokott ő se ennyit :) De azért nem panaszkodom, ahhoz képest, amiket írtok kimondottan sokat eszik. De hogy hova teszi?? 9 hósan 8,1 kg és 70 cm...És 3,75-el született, tehát félévesen nem is duplázta, csak mostanában. Biztos lemozogja, mert meg nem áll egész nap :roll:

Orsi,
Peugeot 307 sw-t keresünk, teljesen beleszerettünk az autóba :D Remélem találunk is annyiért, hogy ki tudjuk fizetni... :roll: Nem szeretnék hitelt felvenni...

Hopp, mennem kell... Jövök még.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:40-kor.
Vendég

Lilluska, nagyon jók a képek, és köszi a keresztszemesek megosztását is! :)

nekünk is ajánlottak egy lovardát Csömörön, ahol lehet pónin lovagolni. ha jobb lesz az idő, kipróbáljuk majd.

Lányok, elképzelhető, hogy Bene tériszonyos lett? Vagyis hogy mostanra nőtt bele? 1-2 hete fél a nyakunkban, és lekéredzkedik folyton. Eddig ez nem volt gond nála. Bár soha nem mászott fel olyan helyre, ami nem volt biztonságos számára, de egyéb dolog nem volt, ami feltűnt volna.

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:41-kor.
Vendég

Lilluska!

Kőbán Rita új "melóhelye"? :wink: :lol: És a lovak tudnak már kajakozni? :lol: 8) Vagy K.Rita tanult meg tőlük nyeríteni? :lol: :wink: 8)
Na jó, nem szemtelendedem!!! Bocsánat! 8)
Ez egyébként hol van? Bár múltkor a Hal a tortánban vagy a Vacsoracsatában láttam mikor főzött és eldugott a vendégeinek patkókat a szénában! :wink:
Látom Gyerkők nagyon jól érezték magukat! :wink: És ez a lényeg!
Nagyközönséges kép pedig.... :lol: , mintha valami tinédzsernek lenne a kezében Bogesz! :wink: :lol: 8) De most komolyan!!! Hihetetlenül fiatal vagy!!!!
És a keresztszemes képek is jók.

Renáta!

Pedig itt voltam, akkor írtam Neked a privit!!! Csodálkoztam is, hogy a bnetes óra még nincs átállítva.... ugyanis néztem éjszaka egy filmet az rtl-en és közben írtam a levelet. Jázmint meg utána 1/4 2-kor kezdtem el etetni...és végig is néztem a filmet, ami 3/4 2-ig tartott és csak utána feküdtem le! :lol: 8) Úgy hogy inkább úgy fogalmaznék, hogy kerülgettük-elkerültük egymást! :wink: Máskor ha nem bírsz aludni, akkor hívjál fel!!! :lol:

Orsi!

Hát Ferrari nekem sem az esetem :twisted: úgy ahogy a piros színt sem nekem találták ki :lol: 8) ......pedig aztán én nagy "OLASZ-FUN" vagyok!!!! :lol: 8) De valahogy az a csapat sosem jött be! :wink: Öcséd :lol: :lol: Mennyi idős?

Judy!

Sosem vennénk francia autót!!! :oops: Ismerőseinknek, akiknek eddig Peugeot vagy Citroen vagy Renault volt...hát sosem hallottunk róluk jót!! Mármint az autókról. De nem ezért nem vennék....én elvből nem csípem a francokat!! :? Bocsesz!!!
Nálam a német autók a nyerők! :wink: (lehet, hogy le kell cserélnem az autómat :cry: ...nagyobbra... de az biztos, hogy csak németre cserélem/cserélem!!)
De abban nagyban egyetértünk, hogy NEM HITELRE!!! :twisted: 8) 8)

Na mennem kell, mert kajabálás van a ciciért! 8)

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Katának kifakadt középfül-gyulladása van. :oops: :cry: Kapott antibiot. Csütörtökön kell visszamenni. Cukipofa/Kati! Jánosban voltunk Lellei főorvosnál! ismered???? :roll: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszönöm Petya nevében a dícséreteket, átadtam neki!

Szofi Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!

Veronikusz: Teszel fel képeket a szülinapról? Megértem amit írsz, nekem még csak 1 gyerek van, de sokszor én is kivagyok. Főleg úgy, hogy a férjem sokszor éjszaka megy dologzni, így a fürdetés, altatás rám marad. Ami most még elmegy, de hogy fogom ezt 2 gyrekkel csinálni?
Sajnálom Katát!!

Tigrincs-Judy: Nekünk francia autónk van (Peugeot), de nagyon meg vagyunk vele elégedve. Szinte semmi szervizköltsége nincs és 1000 knm-ert elmegyünk 1 tank üzemanyaggal. Mondjuk igaz, hogy 1995-ös az autó, szóval nem a legfiatalabb darab.

Etenci: Gyuzson, rajtad és rajtam kívül itt a fórumon a lányos és vegyespáros anyukák vannak inkább. Tetszenek a képek!

Eni: Akkor május 11! szorítok! Szerintem a legszebb hónap, májusban volt az esküvőnk is.

Lilluska-Renáta: Nagyon jók a képek!

Bori: Izgultam mikor olvastam, hogy tesztelsz! Sikerült Bodit rávenni a cicizésre?

Nem nagyon akarok itt politizálni, de kivagyok, az új miniszterelnök jelölttől. A legfőbb programja, hogy a gyedet csökkenti 1 évre, hogy az anyukák menjenek vissza dolgozni. De kérdem én, hogy hova menjünk dologzni? Majd nem gyeden, hanem munkanélkülin leszünk, szép kilátátsok.... :cry:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Veronikusz, nagyon sajnálom Katát. Ugye nem nyúltak a füléhez? Gyógyulgassatok hamar. Amiről pedig írtál, teljes mértékig sejtem, miről beszélsz. Olyat nem kockáztatok, hogy átérzem, de érted, mit akarok mondani.

Lilluska, fantasztikus a kert, a gyerekek... Lovaglást én is tervbe vettem, egyrészt terápiás jelleggel, másrészt azért, mert semmi jobb nem jut eszembe, amit örömmel csinálnék, és amit úgy egyébként is SZERETNÉK csinálni legalább 15-20 éve. Veronikusz, Tünde csatlakozhatunk mi is. Nekem nagyon szimpi az, amit Kőbán Rita csinál.

Tünde, a CSömör melletti nem Kistarcsa véletlenül? Vagyis Kistarcsa határa? Én is csak vmi fórumon olvastam róla, és szeretném megnézni, de Judy tán többet tud.

Judy, vegyetek csak Peugeot 307 sw-t, a szerelem az szerelem. Nekünk ilyen volt a mostani, és ezzel kissé formabontottunk, ami a "családi hagyományokat" illeti.

Tigrincs, értem én, mit mondasz, de szerintem régesrég elfelejthetjük ezeket a sztereotípiákat. Családom tagjai többnyire évek óta német autókat vesznek, véletlenül csúszott be egy olasz, és láss csodát, annak nem volt soha kutyabaja sem. Egyébként, amit a francia autókról írsz, ue elmondják a francia autó tulajdonosok a német, esetleg olasz autókról. Mindig van pro és kontra. Nekünk most német van, nagy busz, csatlakozva ezzel Veronikuszhoz...

Volt ma dokinéni. Oltotta a gyermekeket. Plusz Benc kapott egy kukimatatást is, most nagyon fáj neki. Renáta, mit kentetek Iván kukijára? Körömvirág krémet, jól emlékszem? Dokinéni előtt sikeresen addig ringattam Jankut, amíg oda nem vertem a fejét/vállamat az ajtófélfába, nagyon komplett vagyok...

Valaki segítsen rota elleni oltás ügyében? Zsofizsofi, Maja megkapta végül? Én a kórház miatt agyalok rajta, Jankunak...

Jankaszáva egyébként 4260g és 60cm, a fejkörfogata pedig 38cm. Gyönyörűséges.

Kép
vbea

Eni! Kórházakban nem inkább a calici szokott lenni? Az ellen meg nincsen oltás. :(

Lehet, hogy Kistarcsa inkább a lovaglóhely. Azt tudom, hogy nem lovasiskola, hanem bértartással foglalkoznak, de emellett vannak lovaik és póniajaik lovagoltatásra. Elég olcsók, 1000.- ft/fél óra, akár megosztva is lehet több gyerekkel, és ha 10 percet mentek, akkor csak annyit kell fizetni, tehát remek móka kipróbálásra is.

Lilluska
, akkor asszem Bene is tériszonyos. Mondjuk dobálgatni, meg emelgetni még lehet... :) Tényleg, Hunort a ló nem zavarta, az nem volt magas neki? Rögtön ez jutott eszembe, hoyg akkor majd a lovaglás sem tetszik Benének?

mtunde

CukorBrigi,
köszi a támogatást Peugeot-ügyben :) Örülök, hogy jól szuperál a kicsike, remélem nekünk is ilyen szerencsénk lesz vele ;)
Amúgy miniszterelnök-jelölt ügyben abszolút egyetértek... Ráadásul az adótörvény-tervektől is kivagyok, nem tudom hány bőrt próbálnak még lehúzni rólunk :evil: Na jó, lekoptam a témáról, mielőtt felhúzom magam...
Ja, munkahelyemen múlt héten jelentették be, hogy a dolgozók 20%-ától megválnak. Szerinted?? Köszönöm szépen, csücsülök szépen a hátsómon...amíg lehet... :?

Tigrincs,
Enivel értek egyet a témában, szerintem emberfüggő is, hogy kinek mi jön be. Mert az se mindegy milyen stílusban vezetsz (illetve van akinél mindegy, állatorvos ismerősünkre mondta apu, hogy ő egy váltógyilkos, teljesen mindegy milyen autó van alatta).
Én már vezettem Mercit, Nissant, Citroent, Kiát, Fiatot és Toyotát (meg persze Suzukit), ebből nekem a Kia tetszett a legjobban...csak azt sajna drágáér' adják :(
Meg aztán minden márkából lehet jót és rosszat is kifogni, főleg ha használtat veszel... (Mi azért visszük apámat, hogy jót fogjunk ki ;) ) De azért össze nem veszünk a témán ;)

Eni,
hááát, ha csak szerelem kérdése lenne... Akkor már rég elrohantunk volna egy Kia-szalonba és itt állna a kertben a cee'd... De arra sajna nem fussa... :oops: Így aztán körülnéztünk és lett a Peugeot az új célpont ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lilluska, ez nagyon nagyon jól néz ki. nagyon ügyes vagy. én olyat akartam csinálni(csináltatni), hogy vlmi babás forma+Kolos szül.dátum.

Tigrincs, öcsém 22 éves, de kb mint egy 15 éves néha úgy viselkedik. :lol:
snooopy

nem frissítettem és úgy írtam.

Eni, grat Janka méreteihez. :) szegény Benc kuki. nem szép votl a dokinénitől a matatás.

kocsi: nekünk japán autók jönnek, legalább is apa erre esküszik azt mégis fordunk van. :) igaz, barátunknak ford márkaszalonja van, így ezt baráti áron megúsztuk.
snooopy

Ma kb én vagyok a 3. aki azt mondom, hogy NEM AKAROK POLITIZÁLNI, DE...
...nem hiszem, hogy pompás megoldás egy, a maga helyén remek szakember, ámde politikához keves(ebb)et értő válságmenedzsert beültetni a miniszterelnöki székbe. "Ismerem is" ráadásul, szóval, mint egyike a sok-sok érintett és majdan érintve levő családnak, zizegek. Nagyon.
vbea

Katának hatalmas puszi a fülecskéjére!!!!
snooopy

Sziasztok!

Bocsánat, sztem egy csomó mindent ki fogok hagyni....

Eni, Orsi, nagyon köszi a mailt és pici türelmet kérek, mert holnap jön hozzám 4 baba, Levivel egyidősek és most próbálom gyerekbaráttá varázsolni a lakást....szóval jövök, írok, részletezek, csak nem ma.....de Eni, ezer köszi, a képekért külön!

MSE, írok Neked is, bocsesz, igazad van, szólhattam volna, hogy oda pötyögök....na mindegy, majd üzletelünk, ha vége a holnapnak.

Veronikusz, kitartást és sok erőt. Az erőmerítés meg sztem mindegyikünk így van vele, elég egy ölelés néha....Katának meg sok sok gyógypusszancs!!!!!

Bori, Bogicicizés?????

Judy, hajrá kocsi, én is azt mondom, ami a szerelem első látásra azt kell venni, a túl sok variálás nem szül jó véget.....
Minket Firenzében anno egy német kocsi hagyott cserben nyaralásunk első napján, majdnem az utolsó is lett emiatt. Szóval semmi sem tutifix.
Hitel meg, teljesen megértem....bár sajna ha egyszer csak úgy megy. Kocsi meg sztem városon kívül nagyon kell...sajnos.

Forma1 csajok, üzenem a férjeiteknek, hogy böcsüljenek meg Titeket!!! :lol:
Én egy kör után vagy elalszom (mostanában ez utóbbi) vagy sikítófrászt kapok az idegtől, annyira unom. :oops: :oops:
MOndjuk szerencsére Peti is így van vele, ezen nem veszünk össze. :D

Lilluska, baromi jól nézel ki, hajrá lovaglás. Én imádtam régen, most is, de sajna bennem van a félsz, mert kegyetlen nagyot zúgtam. De újra felülnék ha lehetne. (leszakadt a kengyelem versenyvágta közben, álltam, álltam, ezerrel mentünk, aztán eltűnt a lában alól a támaszték, én meg repültem utána....nem is értem kitől örökölhette Levi a közveszélyességét.... :oops: :lol: )

Na, szaladok tovább....
Vigyázzatok magatokra meg a lurkókra!!!

Ja, Brigi, melyik autó megy el 1000 km-t egy tankkal? :shock: :roll: :?: De jó nektek....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, Eni, rotát ha egy mód van rá, sztem kerüld el.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, mi baj van a rotával? mi megkaptuk(doknénink hozott nekünk ingyé)
snooopy

Orsi, fordban ülünk mi is.

Zsó, te ekkora lovas? Versenyvágtáig nem is akarok eljutni. Csak puhítgatnám azt a húst nyereg alatt diszkréten. Rotatippet köszi.
Gyerekbarát lakás? Én már feladtam... :roll: Jó munkát!!!
vbea

Halihó!

Vagyunk vagyunk...már izgulok nagyon, hogy mi lesz holnap...
Reggel 8-a megyünk be...gondoljatok majd Lujzikára :D

Veronikusz!
Ő műti Orsit :D nagyon tutkó doki...ódákat zengenek róla szakmában... :D
Remélem ügyes lesz holnap :D
És mégis mitől van fülgyuszija???? És már ki is fakadt?????
Figyu!!!! Ha szeretnél műkörmöt akkor csak szólj bátran, anyósomnak az a szakmája :D házhoz is jár...szokott úgy körmöt csinálni, hogy közben a páciens szoptat :D szóval tényleg szólj nyugodtan...
Ja és egyébként meg hát nem akarlak körbeudvarolni, de igenis nagyon csini vagy...
DVD-k???? Jók?????

Bori!
Nekem is még szokott folyni a tejecske...pedig már 1 éve nem szoptatok, sőt amikor Orsi befejezte utána sem múlt el...hébe-hóba volt egy kis folt a pólómon Daniig... :roll:

Kép

Kép
cukipofa

Na itt vagyok, csak kisasszony rikoltozott, én meg hirtelen elküldtem... Most már alszik :)

Eni,
Jankaszáva tényleg gyönyörű :)
Rotát Anna megkapta, de az is 2 "oltás"... (szájon át adják, úgyhogy nem szúrás) Ami azt jelenti, hogy ha most beadatod, akkor is műtét előtt kb 2 héttel kapná a másodikat, akkor még lehet? 1 adag után nem tudom megvan-e a védettsége...

Lovarda: háát lányok, nem vagyok én egy tősgyökeres kistarcsai... Van valami lovarda itt a határban, de nem ismerem (egyébként az már Csömör, mert itt ilyen cikkcakkosan megy a határ - pl az Auchan is Csömör már, pedig itt van a lakópark mellett) De az se biztos, hogy csak ez az 1 lovarda van, lehet nem is ugyanarra gondolunk...

Lilluska,
ha kinőnek a virágok fotózok, ígérem ;) Most még nincs mit, mert virághagymákat ültettem...
A Te kerted viszont csodaszép :)

Veronikusz,
Kata fülecskéjére hatalmas puszi!! Jobbulást neki.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így szó nélkül be se néztem rátok napokig. :oops:
Sűrűek a napjaink, végetért az az időszak, amikor Melindát a másik szobában otthagyhatom és eljátszik egyedül. Esztert igen, de Melinda köldökzsinórja most 3 mm-nyire zsugorodott, most ha felkel és észreveszi, hogy nem vagyok ott, üvölteni fog.

Dóri!, Gratulálok nektek! Valahogy így képzeltem el a történetet. (Bár azt nem tudtam, hogy három ujjnyiig isl ehet vajúdni akár.) Amúgy is kérdések vannak bennem.
Arra meg ismételten rá kell jönnöm - és itt főhajtásom mindenkinek aki császárral szült -, hogy tízszeres meló nektek az első napok- hetek azzal a sebbel.
Tündérrel is bele fogtok jönni, sok nehéz perc de sok gyönyörű, mint ezt mások elmondták itt már előttem. Nagy könnyebbség ám, hogy nem most kell szokni a bilit.

Követgettelek azért benneteket, de nem reagálok most mindent.

Veronikusz, hát küldök egy szolidáris "Jaaaa...aaj..."-t. Sok a három, sok, ha egyedül van az ember, nekem csak még két és fél, de hát lesz egyre több ilyen nap, amikor nem is tudok benézni se. Nálunk Ember háromkor vagy négykor kel, hogy este tudjon velünk lenni, de hát iszonyú fáradt. Őrületes nyomás alatt vannak, ha nincsállandó nagyszülő segítség, ez pengeél a családnak.
Utolsó bekezdésed szíven ütött, de ugyanígy éreztem én Eszterrel is. Aztán persze szoptattam én is,ameddig csak át nem állt, de hát nem véletlen nem most akartuk még Ágnest. És a kilók nem csak esztétikai kérdés.

Mi egyébként most megyünk megint melltartót venni, és szülés után még majd megint kell legalább kettő. És még annak idején azt éreztem, hogy nagyok a melleim...

Hétvégére elhívtam nagyszülőket, hogy segítsenek. Minden jó szándék bennük van. De hiába mondtam el százszor, hogy este a a vacsinál már pakolni kell Eszter szájába, mert nem arról van szó, hogy nem éhes, hanem szórakozott, fáradt már,nem a kajára figyel. Nyöszörgött szombat éjjel persze, aztán hajnalban kelés enni, utána már nem aludt úgy. Azt is hiába mondom, hogy hozzák be őket időbena sétáról, mert ha a fáradtságtól elalszanak ebéd nélkül és felkelnek félóra múlva enni, már nem fekszenek vissza,viszont a kimerültségtől üvöltenek kora este. Igy is lett, Melinda a tegnap délutánt végighisztizte, pedig ok nélkül tényleg nem szokott, nagyszülők elmentek mi meg az éjjeli nem alvástól és a délutáni hisztitől holtfáradtan, frusztráltan meredtünk egymásra Apjával.
Nem beszélve arról, hogy a konyha úszott szombat este (moziból hazajövet álltam neki takarítani - mert bár a lányok tudnak már úgy enni, hogy nem a földön köt ki a fele, sőt alig valami, most szó szerint be volt terítve, mosogatnivaló halomban.
A gyerekeinkre ugyan nem volt gondunk a nap egy részében, a férjem haladt is a melójával és eljutottunk egy moziba, de fáradtabbak voltunk a végén, mintha mindent magunk csinálunk. Tudom, az már nagy elvárás, hogy még ne is ússzon a konyha,csak hát én meg tudom csinálni egyedül nagy hassal két gyerekkel, ők meg ketten nem bírták. Plusz éjjel nem aludtunk az éhes Eszter miatt,másnap meg Melinda nem hagyott engem pihenni délután.
A tanulság, hogy néha igenis kézi vezérlés kell legyen, az esti kajáltatást nekem kell intézni, oda kell szólnom, hogy most hozzátok be őket és ebéd, alvás etc.
Tényleg nem akarok én felnőtt embereknek órarendet csinálni. De a mi napirendünk plusz-mínusz negyedórákkal valóban elég pontos. A lányok követelik is a kaját, alvást időben. Nem nassolunk. Egy kisgyereknek szerintem fontos a rendszeresség és tudom, hogy a nagy szülőkkel "lazítás" kell legyen, de szerintem még nem ebben a két és fél és 15 hónapos időszakban. Mert a lányaink nyugodtak, nincsenek nagy nevelési gondok és ebben szerintem óriási a szerepe a rendszerességnek, kiszámíthatóságnak. Arról nem is beszélve, hogy csak így tudok magamnak pihenőidőt csinálni, ha nincs, estére bekeményedek.
Ja, anyósom sokallta a távolságot a játszótérig, merthogy ő úgy elfáradt oda-vissza, milyen messze van. Mondom, 350-400 méter, mi mindennap akár kétszer is... Persze rögtön hozzátette, hogy ő el van puhulva, gyalog nem jár sehova. De legalább hozzátette.
És nem szabad többet elvárnunk. A maximumot hozzák ki magukból.

Kép

Kép

Kép
memme

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:41-kor.
Vendég

Na itt épp a nagyapjától nyúlt le egy egész almát :D Nem sok kárt tett benne a 2 fogával, de azért elrágcsálta vagy 10 percig :D Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Memme, olyan sokszor érzem/éreztem én ezt, amit ki is mondtál. Hogy igen, sokszor az a "legpihentetőbb", ha a szokásos mókuskerék megy a maga menetében. Minden egyéb felborítja a rendet, és így az életünket is. Nekünk is irtó fontos a rendszeresség. Bár Jankaszáva még semmilyen téren nem működik "pontosan", de próbálom nem hagyni, hogy szétcsússzon egy-egy nap. Látom a tesómékat pl. Brrrrrrrrrr.

Judy, teljesen igazad van. Emiatt őrlődök én is. Hosszú távon nem kérdés, hogy megéri (és most nem az anyagi vonzatáról beszélek, mert az le van tojva). De Janku nem kaphat műtét előtt és után 3 héttel oltást - semmit. Emiatt pl a 3hós is tolódik. Magyarul műtét előtt megkapná az egyiket (nyilván így ez még nem védettség, ergó a kórházban nem védett), a másikat meg valamikor 4,5 hósan. Ráadásul ajánlás szerint a legjobb az, ha mindkettőt 16 hetes kora előtt kapja meg a baba. Megy a dilemma.

Lilluska, de tényleg, hol jártatok? Nekem szimpi az, amit Rita csinál. Tudsz elérhetőségeket? Akár priviben is.
vbea

Eni!
Én kérdeztem a gyrekorvosunkat, azt mondta, neki nem szimpi, hogy a leírásában az van, hogy azért kell X hónapos korig baedni, mert afölött bélcsavarodást okozhat. És azt kérdezte, hogy alatta nem? De azért rám bízta, akarom-e, mert én meg attól féltem, hogy Panka hazahozza. Végül nem adattam be.

Kép
Kép
kriszta36

Jaj,
nem akarok én igazságtalan lenni a nagyszülőkkel kapcsolatban. Tényleg igyekeznek.
De néha tényleg csak annyi kéne, hogy megteszik ÚGY és AZT amit kérek.
És hát az is tény, hogy nem szeretnek itt nálunk lenni. Hiszen itt nincs udvar, messze a játszótér, nem lehet csak az utcán cigizni,az meg ugye nem olyan kényelmes...
Nem istenném mindezt szóvá, ha minden hétvégén ugrasztanám őket. De nem, sőt, Melindáék, ott vannak többet, és ők jönnek ide kevesebbet. Tehát többnyire úgy lehetnek együtt az unokákkal, ahogy az nekik, mármint a nagyszülőknek jó. De néha itthon kéne nekem segítség, mint most is, mert vezetni mentem, Embernek nagyon sok melőja volt, a szakdolimat nem tudom ott náluk beformázni és egyáltalán, amikor az ember várandós, jobban iss szereti a saját kis otthonát.
Mostmár biztos, hogy legközelebb nem fogok adni afőzésre sem, rendelek két pizzát és tessék. Mert nekem azzal is nagyon sok energiám ment el vasárnap délelőtt. És mire a dolgomhoz fogtam délután, indultak, mert apósomnak a veseköve távozóban volt, nem érezte jól magát. Kérdeztem, mennyit ivott aznap. A reggeli kávét... Vesekővel. Ha még magukra sem tudnak figyelni mért várom én, hogy rám figyeljenek?

Kép

Kép

Kép
memme

Eni
Igen, körömvirággal kentem. De miért kell így megmacerálni??? :shock:
Rota nekem sem szimpi, mert sok rosszat hallottam róla, meg valóban, ez csak egy a sok hányós-fosós-kórházbakerülős nyavaja közül :roll:

Lilla
Agyam eldobom rajtatok :lol: Örülök, ha színtelennel kilakkozom a körmöm 2 perc alatt, nemhogy keresztszemes hímzés :roll: A húsvéti dekorációt is éjjel készítettem, mert ez a kölök mindenben lelkesen segít, ami általában komoly károkat okoz abban, amit éppen készítek :roll:

politika
Ugyan csajok! Ezen sem fogunk jobban összeveszni, kiborulni, mint olykormás témán :lol: De őszintén...asszem itt nagy lenne az egyetértés :wink:
Engem leginkább az bosszant sok más megszorítás mellett, hogy csak a kisemberekről beszélnek. Arról nincs szó, hogy befagyasztanák a képviselők fizuját vagy valamilyen juttatást megvonnának tőlük...szóval hogy ők is érezzék már a bőrükön :twisted: Mert a rossz döntéseket nem mi hoztuk, hanem ők, de persze mi szívtunk akkor is és most is mi fogunk :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Hallottatok arról valamit, hogy a családi pótlékot is el akarják venni????? Most olvastam az augusztusi babák topikban....Olykor bekukkantok egy oldal erejéig...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Eni: Szépek vagytok!

Judy: Szerintem nem nyugodtan vegyetek francia autót. (Van egy nagyon szuper peugeot szerelőnk, 72 óta csak peugeotokat szerel és aránylak olcsón dolozik)

Aprooka:
Peugeot 405-ös és tényleg elmegy annyit. Mikor még dologzni jártam (oda vissza 40 km)+ hétvégén is használtuk és elég volt havonta 1X megtanolni. Most még ritkábban kell...

Renáta: Nem csak a családit veszi el, hanem a gáz-és távhőtámogatást is. Én teljesen kivagyok..... Mostmár csak azt nem értem, hogy most itt demokrácia vagy diktatúra van? Mert én úgy érzem, hogy nem én döntök a sorsom felől.. miért nem húznak már el a pi...ába???

Itt egy idézet egy másik topicról Bajnai Gordonkáról írtak:

"Kilenc ember lett öngyilkos a Hajdu-Bét ügy miatt.

Mocskos szemétláda !!!

Ha akkor nem számított, hogy hány családot tesz tönkre, hány ember életét nyomorítja meg és hány gyereket tesz árvává, akkor most se ugasson, hogy Magyarország sorsa érdekli , mert egyszerűen hányok tőle !

Őt és a bandáját akkor is csak az érdekelte, hogy kimentsék a vagyont a beszállítók elől a felszámolási eljárásban. Megvettek kilóra mindenkit, karácsony este (!) iratták át a bank nevére a Hajdu-Bét megmaradt telephelyeit, így nem maradt semmi a libatenyésztőknek.

Ritka mocskos módszerekkel dolgozik, és ez az ember fogja kormányozni az országot !

Naná, hogy nem érdekli majd, hogy kinek és mennyire fognak fájni a megszorításai...... "

Ma jó mostmár tényleg abbahagyom a politizálást.... (csak kicsit be vagyok szarva, hogy miből fogunk megélni.... Nekünk sajnos szükség van a gyedre is, hogy fent tudjuk magunkat tartani)

KépKép

KépKép
cukorfalat

Na jó mégegy idézet, Gordonka programjából:

"A Népszabadság szerint Bajnai a frakció előtt arról beszélt, hogy két év alatt 300-500 milliárd forintos kiadáscsökkentéssel járna stabilizációs programja. Ennek részeként várható a 13. havi nyugdíj és fizetés megszüntetése, a gyes, illetve a gyed feltételeinek szigorítása.A Magyar Nemzet szerint is ugyanekkora összegű megszorító csomag elindításával kezdené miniszterelnöki tevékenységét Bajnai Gordon. Spórolna a szociális és nyugdíjkiadásokon, eltörölné a távhő- és gázár-támogatásokat, megszüntetné a "szocpolt és félszocpolt", befagyasztaná a családi pótlékot, csökkentené a lakástámogatásokat és a gyed időtartamát"

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Eni!
Janka nagyon nagyon édes kis csomag :lol: :lol: :lol: Nagyon tetszik ezen a képen...(is) :lol: :lol: Mennyire látszik , hogy nyílik a kis értelme neki is, már nem az a tipikus csecsemő-nézése van :lol: Május 11-én nagyon Veled/Veletek leszek lélekben... :!: :!: :!:
Ami a Rota-t illeti én is agyaltam rajta de nem adatattam be.Azt mondják, hogy egy csomo változata ellen nem is véd és inkább "felkapott "oltás mint hasznos...nem tudom , hogy a helyedben beadatnám e????talán nem...mit monda dokid???illetve aki műteni fogja vagy Mdr???
Veronikusz!
Jobbulást Katának!!Mitől alakul ki egy ilyen ????

Lilluska!
Lovaglás klassz dolog, de sajna én is hasonlóan jártam mint Zsófi így nem eröltetem mostanság, mert nem merem......de a gyerekeknek klassz már én is gondoltam rá, hogy elviszem majd később a Berkét :lol: :lol: Mondjuk egy helyeben kell ülni az meg nem az ő asztala....viszont fegyelemre nevelné szerintem....

Zsó!
Nem győzöm köszönni, azt a sok kellemes percet :lol: :lol: :lol:Kivételesen jó mind amit küldtél.....hogy háláljam meg???A holnapi bulihoz pedig a legjobbakat...bízzunk benne, hogy a fiatalember hagy aludni az éjjel és kipihented fogadhatod az aprótalpú vendégsereget :lol: :lol: :lol:

Rólunk!
Féltékenység ezzerrel, jófejséggel vegyítve.... Berke iszonyú eleven, és féltékeny.Átmotorozik a Lettin, dobozt tesz a fejére és ránehezedik, úgy csinál mintha ráugrana...valamelyik nap mellé dobta a porcelántányért......na itt betelt a pohár, elvettem a kedvenc maciját és eldugtam . Mondtam neki, hogy a maci megijedt, hogy így viselkedhetsz vele is és nem akarja megvárni, hogy vele is ilyen legyél....Úgy tűnik ez használt, mert éjjelre sem adtam vissza a macit.Reggel meg kitettem az ajtó elé és úgy csináltam mintha akkor jött volna haza a maci.Azóta kérdegeti, hogy ugye nem csavarog el a maci....???A letti mindezt remekül tűri csak akkor sír ha már tényleg fáj neki......Képzeljétek 4-5 napja a Letti egyedül alszik el este, nem cicin és reggel 6-ig alszik ébredés nélkül....örülök neki......nem akarom elkiabálni de ha így maradna az jó lenne.....

Jók a képek....gyerkők cukik mint mindig :lol:
Most megyek, mert fáradt vagyok.....Bocs ha valakit kihagytam

KépKépKépKép
vdorka3

Igazság szerint nem hiszem, hogy bármelyik párt csodát tudna tenni :roll: Sajnos. Egy ideig bíztam, de mostmár úgy gondolom, hogy mindegy ki a miniszterelnök (persze nem teljesen), a megszorításokat úgy sem ússzuk meg, de azért ez, amire most készülnek....ezzel rengeteg családot ellehetetlenítenének. Köztük sajnos minket is :oops: :roll: Szerintem azért az is hozzátartozik, hogy mindig ezt csinálják!!!! Beijesztik a jónépet és aztán persze, megszorítanak, de nem annyira, mint azt beígérték és a végén még mi leszünk hálásak, hogy ilyen jól jártunk és nem olyan rosszul, mint hittük :roll:

De dübörög a gazdaság és szüljenek a nők minimum 3 gyereket :twisted:

Dorka
Berke tányérdobálása nagyon meredek! Nem csodálom, hogy kiakadtál!!!!

Veronix
Az nagon meredek, hogy több, mint félévenként jut egy édeskettes!!! Sztem ez nagyon is közrejátszhat abban, hogy így érzel :roll: Kilókat meg sztem itt mindenki nagyon is megérti!!!!
Valahogy próbáljatok kikapcsolódni én is csak ezt tudom mondani

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?