Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Mi is kihúsvétoltuk magunkat. Apóséknál kivittek a fűbe 2 nyuszit, meg az ajándékokat, így keresték a manók ( Gergő és a 2,5 éves unokatesó) az ajándékokat. Édesek voltak. Úgy látszik a fűnyíró a sztárajándék, a fiam is azt kapott, meg kis talicskát.
Az én szüleimnél is a kertben jött a nyuszi, csak élő nyúl nélkül, pöttyöslabdát és homokozós cuccokat kapott.
Persze mi is kaptunk egy zsák csokit, én bizony elzártam a kamrában, mert a fiam állandóan enné. Nálunk nincs nasi 2 evés között és amúgy is főleg gyümi és főzelék van, erre most a nagyik állandóan csoki-süti, stb-vel tömték. nem is akart rendes kaját enni. Ennek nem örültem, de hiába beszéltem... Pedig Gergő elég husi, nem szeretném, ha kövér lenne. Úgyhogy én is muffinsütéshez fogom felhasználni a csokikat.

Beszéd
Gergő is még a pár szó/szótöredék szintjén van, de mindent megért. Én már nagyon várom, hogy beszéljen. Akkor lehet, hogy még másfél év?

Nevek
Úgy látom a Gergely nem olyan gyakori. Pocilakó se lesz gyakori, akár Blanka, akár Benedek lesz belőleKép

Sasha
Boldog szülinapotKép De fiatal vagyKép

Gumicukor
Káromkodó DaniKépKép Börzén még nem voltam, nem nekem való a nyomulás.

Conti
Gergőnek kis sátra van bunkinak, ő is imádja, általában az apjával hömbölögnek benneKép

Banyóci
Édes a fiadKép

Bilizés
Nálunk sincs még. Bili már van, egyszer üldögélt is rajta egy sort, újságot olvasva (tiszta apjaKépKép), de nem produkált semmit. Majd nyáron talán.

Szabadtéri tali tényleg jó lenne már, olyan rég volt mikulás.

A magasságot hogy méritek? Áll a gyerkőc, vagy még fektetve kinyújtva? Februárban 83 cm volt Gergő a tanácsadáson kifektetve, de ha az ajtóhoz állítom, nem jön ki ennyiKépKép Vagy összement?

na csóközön
Judy
Judy

Sziasztok!

Végre egy kis napsütés! Voltunk sétálni+a kertben. Kertes anyucik, milyen játékokat visztek ki a labdán, homokozón kívül?

Sasha, szemtelenül fiatal vagyKépBoldog szülinapot, anyum is egy napon született veled.
Szegény Gabcsi! Most már jön a jó idő, reméljük nem lesznek betegek a gyerköcök.

Gumicukor, jót mulattam Dani szavainKép

Úgy döntöttem elpakolom a kibontott csokikat, tényleg jó lesz a muffinba, csak eddig nem gondoltam rá, mert abba tortabevonót szoktam rakni. Ez széjjelolvad, de mindegy.

Beszti, Ilke mi újs?

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

ma megjártuk a munkahelyem, emam leég rosszuk viselkedett de mindegy (nem volt barátságos, csak ült a kocsijában és ivott, 1 üveg teát és 1 üveg csapvizetKép). Van jó és rossz hír is, visszavesznek, ráadául a régi helyemre, viszont október 11-én kezdenem kellKép mert hogy így is 2 hónapot egyedül lesz a kolléganőm, tehát igazából már augusztusban kezdenem kéne, de végül kiegyeztünk az október közepében. De a szabimat most nem vehetem ki.Kép Így Emmának szeptember elején bölcsibe kell mennie, és még így sem biztos hogy végig tudom én csinálni a beszoktatást, d emajd anyukám vagy a férjem segítenek.

Beszéd: Emma is messze nem egy szószátyár, alig tud valamit. Bár amit tud azt mostanában énekli, tehát ritmusosan ismételgeti. Pl anya, anya, aaanya, anya, anya , aaanya. mint egy mondókát, Még ugyenezt előadja apával, és ma mikro erről bezséltünk férjemmel, hogy csak ezzela kettővel tudja akkor közbeszólt hogy: Emma! na meg kedvenc szava most a hoppá. De amit mond azt szépen tisztán mondja. Én nem aggódom.
Viszont mozgásban sokkal gyorsabban fejlődik, ma megtanult ugrálni. De nem úgymint eddig, olyan kis gyerekesen, hanem rendesen, egyszerre mindkét lábbal elemelkedik a földtől. ja, és ma egyedül felvette a tépőzáras félcipőjét. Egyszercsak bejött benne. Méga tépőzár is rá volt hajtav. ja, és a fürdőben kiöntötte a buborékfújóból a vizet, én és a férjem nem foglalkoztunk vele, erre fogat a ronygot és feltörölte. Kép Anyukám meg dagad a büszkeségtől, hogy ezt tőle tanulta. mert hogy én meg a férjem menthetetlen rendetlenek vagyunk. De a játékai között bezzeg nem tart rendet.

Csics!

Hát ilyne pici Imit én sem ismerek, csak huszonévest.Kép

emma most nem nőtt, 83,5 cm. Alex hogy megnyúlt, régen egy magasak voltak. Ruhából nekünk is 92-e skell, bár nadrágból elég a 86-os, úgy látszik rövid lábú.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Csics!

nem is olyna levés az az ImreKép 272 kicsi Imike az szerintem nem annyira ritka név. ki gondolta volna hogy János is 500 körül van? Én meg hogy tiltakoztamKép

manó

KépKép
manó

Mano
Inez : )

Conti
Hat en meg nem is vettem bilit,kellett volna mar???Latva az en lusta unokaocseimet,gondoltam eleg ha 2.5 evesen elkezdem vele uldozni: )Azert iden nyaron sokat lesz pelus nelkul es akkor beprobalkozom egy kicsit.Jo otlet ez a haze s nem is draga,csak lenne mar vegre hova rakni.
Nekem is elolvast a csoki de most ugy csinaltam hogy tettem kakaoport is es kokuszt nem es teljesen sima teszta lett,tetejen dekor csokireszelekkel.
Sasha
Nem semmi ez Gabival,lenyeg hogy tul vagytok rajta.Neked boldog szulinapot, kezdesz minket beerni: )))

Csics
Hat nekem Alex majdnem 6 honapos volt amikor megfordult,azert irtam hogy koran: ))

Judy
Nalunk sincs nasi,mert nagyritkan ha egy baratnomnel vagyunk latom hogy tomi mindennel a sajatjaval egyutt es akkor o sem akar enni utana.Persze gyumi az lehet de edesseg nuku: Nalunk a dedszulok sutiztetnek egyfolytaban Alexet es nem ertik miert nem akarom.
Mi allva merjuk a vedodonel,van merce az ajton es imad odaallni,aztan meg a fejere egy konyv es igy latjuk mennyi cm.

Zsuzsa
Hogy vagy a pocilakoval????

Mano
Hat igen van olyan 2 eves baratnoje akit mar beert magassagban,pedig fel eve meg fel fejjel volt kisebb nala: )Hat igen a munka nem jo de sajnos kell ,meg talan en is ebben a cipoben fogok jarni: ( UGyi Emma az ugralassal: )))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

hali

tegnap jó volt a délután, délben leléptem, ebédeltünk Danival, majd bilimánia következett ismét (most már alig lehet leimádkozni róla Kép), aztán alust egy jó nagyot. Gyorsan megcsináltam a mai ebédet, miután felkelt be is dörgölt belőle egy nagy tányérral. Főzés után, még maradt egy kis időm az ébredéséig, addig keresztszemeztem a faliképet. Már nem sokára készen van.
Kajálás után betettük Danival a ruhákat a mosógépbe, ő tette bele az egészet nagy szuszogások közepette, én meg a mosóport és öblítőt. Persze a mosópor is érdekli, csippent az ujjai közé és "megsózza" Kép a ruhákat. Én meg kapom a frászt, nehogy a szájába vegye egy hirtelen mozdulattal. A mosóporhoz csak akkor fér hozzá, ha előszedem, mert jó fentre eltettem a veszélyes szereket.
Délután kimentünk a ligetbe, bejártuk megint az egészet, jól elfáradtunk.
Aztán este megjött apa is (most később jár, mert angoltanfolyamra jár), és csaptunk jó kis bundáskenyérpartit, nyam-nyam.
Este Danit nem nagyon kellett altatni, 10 perc alatt elaludt, reggelig nem is ébredt.

Sasha
Utólag Boldog Szülinapot! Te kis fiatal! Kép
Én kerek perec kikötöttem a rokonságnak, hogy nem szeretnék csokihalmot látni húsvétkor dani előtt. Ennek ellenére anyukám mégis vett egy csokinyulat, de gyorsan eltettem nem látható helyre.
Nekem vannak szalmarekeszkéim, kosaraim otthon a szekérnyekben is, azokban vannak a a tiltott vagy veszélyes dolgok. Így egyrészt nem éri el, és nemislát bele, mi van benne. Egyetlen egy szalmadoboz van, amiben fogkefék, üres dobozok, fogkrémek vannak, papírzsepi, nedvestörlőkendők, ezeket szabad neki rámolni. rendszerint a fogkefe a sláger.

Judy
Danit mindig a fal mellett mérjük, nem nagyon maradna egy helyben ha kifektetnénk, amilyen sajtkukac.

Csics
Gratula Imibaba forgásához. Nekünk volt egyszer, hogy megfordult szintén 4 hónaposan, aztán hónapokig nemismételte, valszeg véletlen volt. Aztán előbb mászott és felállt, és csak utána jöttek a forgások. Ma meg már olyan sajtkukac, hogy még.

Manó
Dani is fejlettebb a mozgása, olyanokat tud, hogy néha csak nézünk. Ugrálás nálunk már régóta van, most a hanyattfekszem és a fejemen támaszkodom póz a kedvenc. Tisztára, mint egy birkózó Kép

Kataa
Mi a bilit Dani 1 éves szülinapjára kaptuk, és csak most érett meg a használatra. Lehet Alex is nyáron lazán szobatiszta lesz nappalra, ha sokat lesz meztelen popsival. Látja mi történik és tudni fogja, amikor jön a pisi. Én ebben a módszerben hiszek, mert sokat olvastam már róla.
A nyár meg egyébként is alkalmasabb erre, mint a téli időszak, amikor ezer ruha van a gyereken.

De jó, ma alapon rövid napunk van, 1-2 körül már megyek is haza. hétfőn meg szabizok, hurrá!!!

pusza
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

szasztok
ZSuzsa
nálunk még mindig nagy mumus a fej megnem tartása még mindig imbolyog a feje Kép .

Mano
mihez képest sok az a 233 a péter névhez képest kevés Kép

Pusz csics és a fiuk
csics

Sziasztok!

Megpróbáltam egy kicsit visszaolvasni. Már egy hete készülök, hogy írok de meghalni sincs időm. Nagyon lefoglalnak a gyerekek.
Petra: nagyon féltékeny, az apa nem foghatja meg az Olivért mert egyből elkezd sírni és nyújtja a kezét, hogy vegye fel. Azt már elfogadta, hogy én felveszem. Szopizásnál nem tud várakozni, mutatja a kis szájával, hogy szopizni akar és folyamatosan türelmetlenkedik közben felmászik az ölembe és közben ficánkol és lökdösi az Olivért. Ha az Olivér elkezd sírni akkor persze Ő is erőlteti de könny nem jön a szeméből. Ilyenkor meglehet bolondulni mikor egyszerre nyafiznak. Idáig a Petra nagyon jó kislány volt mindig szót fogadott most meg egyre rosszabb és abszolút nem hallgat rám. Múltkor mikor altatni próbáltam már annyira kiborultam, hogy elkezdtem bőgni. Én eddig soha nem veszekedtem vele most meg már sajnos sokszor elfogy a türelmem. Biztos így akarja felhívni magára a figyelmet. Az a baj, hogy bánt, hogy nem tudok velük maximálisan foglalkozni mert mikor az egyikkel vagyok akkor biztos, hogy a másik hív. A Petrával meg nem tudom, hogy mi legyen mert nagyon sokat vagyok vele, az Olivért csak az etetésnél szedem ki a kiságyból és akkor mikor a Petra már este elaludt. Szegény pedig neki is kijárna egy kis babusgatás.
Voltunk orvosnál és elérte a bűvös 10kg-t így 21 hónaposan és 80cm. Egyre több szót tud ő is.
Olivér: nagyon sokat eszik mindig jön vissza belőle a tej még egy óra múlva is. Már 3 hetesen 150-200g-t evett és mind ezt 10 perc alatt. Most 4 hetes és 4400g. Az éjszakák nem vészesek eszik este 21-kor éjjel 1-2 között és reggel 6-kor. Én csak 4 óránként adok neki enni mert, hogy ilyen sokat eszik. Vettünk neki infacolt, hogy hátha segít de tegnap kihányta az egészet. Nem tudok már mit ráadni mert egy óra alatt háromszor öltöztetem át + ágyat húzok és én is átöltözök. Állandó mosásba vagyok. Kinek volt ilyen bukós babája? Tudtok valami jó megoldást?

Beszti
Minden elismerésem a tied, hogy bevállaltál egy harmadikat. Én most egy darabig biztos nem fogok.

Csics
Petike nem féltékeny?

Szilcsike
Gratulálok a babához! Most is a Piroskánál fogsz szülni?

Csics
Most olvasom, hogy Petike is kel még éjjelente, hogy bírod akkor te egész éjjel fent vagy?

Beatrix
Gratulálok a lányaidhoz! Nem semmi amin keresztül mentél, jól megszenvedtél értük. Én is kivagyok a kórháztól. Most mekkorák? Még mindig picurkák vagy már behozták a lemaradásukat?

Gumicukor
Áttudnád írni nekem a Toy Storykat és a férjem elmenne érte? A Petra is annyira szereti és sajnos nekünk csak kazettán van meg és már teljesen szétnézte?

Tudtok nekem segíteni? Annak a lánynak kellene az e-mail címe akitől lehet rendelni a duplot. A Petrának karácsonyra vettünk 1kg-t és annyira szereti, hogy nincs olyan nap mikor ne játszana vel és szeretnék még rendelni neki, sajnos netünk nincs így nem tudok utána nézni.

Ági, Petra és Olivér
petra2

Ági!

Emma is ilyne volt, hogy már 3 hetesen 150-180 ml-t evett és ő is állandóan bukott. Sajna ötletem nincs, semmit nem lehet vele csinálni, csak egyszerűen kinövo. Én is naponta 5x öltöztettem és szégyeltem magam ha jött valaki mert állandóan hányás szaga voltKép Ráadásul írtó nehezen büfizett, kb fél-3/4 óra után. Volt olyan hogy szoptattam és ahogy befejezet egy az egyben kijött belőle az egész, ő meg ordított minta sakál mert ő ha éhes volt egy picit is akkor ordított. Nekem ráadául elég tejem sem volt, így akkor nem is tudtam neki újból tejet adniKép Egyfolytában bőgtem. Ő cumisüvegből kevesebbet bukott. De mivel neked szeerncsére elég tejed van így nálatok ez nem téma. Öltöztesd szorgalmasan és nem aggódj. Ja, mi próbáltuk a szentjánoskenyér vagy milyen port is, de akkor is bukott, így abbahagytuk. Viszont zat hozzá kell tennem hogy ő most is ilyen hányós, tehát valamilyne szinten megmaradt a bukósság, pl hány ha ordít, ha jön a foga, ha váladék van a torkán stb. Hányt már a tescóban, az utcán, az ágyunkba. és mindezt úgy hogy tul képp nem betegségből. Valamelyik nap is elvitte az apja sétálni, sóskát evett előtte. Rohant le egy dombon. az alján elkezdett köhögni, valami slájm jött fel neki és kihányta a sóskát. Apja haazhozta, itthon rohant a szekrényhez új kabátért és ment tovább sétálni.

irisz@pr.hu

Én is épp most rendeltem Emmának húsvétre tőle néhány duplo autót meg állatkákat, embereket meg egy duplo repülőt.

Akkor még 2 csomagja volt neki, de nem tudom megvan e még. Ebből az egyik mondjuk olyna barkácsolós fiú csomag volt.

Kataa!

bilink nekünk sincs. Anyukám állandóan fenyegt hogy vesz egyet Emmának, de én nem akarok. Én wc szűkítőre akarom szoktatni, de eddig csak néha ült rá. Amikor itt volta védőnő anyukám be is próbálkozott, hogy bepanaszol hogy nem veszek bilit, de nem jött be nekei mert mondta a védőnő hoyga wc szűkítő ugynaolyan jóKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok Anyukák! Egyetemista srác vagyok és a suli mellé dolgozgatok ezt-azt.Most épp valami francia cégnek készítek felmérést a magyar piacról,akik baba és kismamacuccal akarnak bejönni.Ehhez kellene nekem némi info /szigoruan név nélkül persze/.Egy kérdőívet kéne kitölteni /max 5 perc/ és visszaküldeni.A címem: matetoth@reformatus-sp.sulinet.hu Ide várom a segítőkész anyukák leveleinek garmadát. /ezt még felrakom máshova is,remélem nem esztek meg érte.. :-) / Sokat segítenétek,előre is köszönöm..
matetoth

Gumicukor!
Nálunk is bundáskenyér volt tegnap este Kép. Ádám meg is evett belőle egy csomót, csak néztem.

Ági!
Tényleg nem könnyű két gyerekkel, de ennél csak jobb lesz. Főleg egy év múlva, mikor már elkezdenek együtt játszani, és lesz kis szabad időd is.
Jó kis bélgép a Fiad Kép!

Beszéd
Igazánból egyáltalán nem izgulok, hogy Ádám még nem sok mindent mond. Tudom, hogy egyáltalán nics elkésve, csak nekem Noémi után nagyon furcsa, mert ő világ életében egy kis dumagép volt. Most is Kép.

Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy Ádám hány kiló lehet. Valahol 12 és 13 között. A magasságot mi is mérjük, kb. 88-90 cm lehet, de még sosem sikerült rendesen lemérni, mert állandóan mocorog Kép.

Most mennem is kell, mert Ádi úgy érzem, kaktusz van a pelusban...

Panda

panda
Halásztelek

szisztok, kissé rég voltam - és sajna nincxs időm olvasni KépKép
csak bele-belenéztem. Szóval

Manó
Miért keresel nevet?????? te is pocakos vagy??????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????

Dec 8
bocsesz, de egy tréningen voltam, kedd este derült ki, hogy menjek - EU-s pályázatíró tréning volt. Szóval Csabáról hazajövet szinte egyből oda estem be, most végződött, holnap hajnalban nyomulunk Hévízre merülni a barlangba. A lányomat is alig látom már 3 napja - ma meg a nagyinál alszik Kép
szóval ezer bocsesz, de mostmár vagyok rendesen. Jöhetsz bármikor, csak szólj előre, mikor jönnél. És azt is mondd +aktuális-e még a 3. Érdekelne, elvileg egyik nap ideadod, másnap adnám is vissza.

Most ennyi, nagyon rohanok, majd mesélek, van mit!!
Pusza mindenkinek, legyetek jók

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Ági!

Bukos babáknak létezik speciális tápszer a nutrion vagy nutriol,nem tudom már pontosan,a lényeg hogy ebböl a fajtábol az nr. Az én lányaim is ezt ették.Ők nem buktak,csak ezt a tápszert 1 éves korig fel lehet írni,és nem csak fél éves korig.Mondjuk nálunk ez volt a szempont,és nagyon meg voltam vele elégedve.
Kérd meg a dokit,hogy ezt irja fel.A bukásra is jo,meg sokáig kaphatod receptre.Egy baj van,hogy 1000ft egy doboz. Anyira nem olvastam vissza,hogy szopik-e még a kicsi,de ha nem ajánlanám az anyatejet,amit az anyatejgyüjtöböl lehet hordani 8 honapos korig.Ezt is az orvos írja fel,kiszámolja,hogy hány gramm kell egy napra,és mindennap lehet vinni.A babának is nagyon jo,ráadásul ingyenes.
Az én lányaimnak is hordtuk a tejet 8 honapos korukig.Jelen pillanatban 20 honaposak,teljesen egészségesek!Pár centivel alacsonyabbak a velük egykoru gyerekeknél,de mondjuk én is és a férjem is mélynövésüek vagyunk.

Bea
barany

Sziasztok!

Kataa, most én is úgy vagyok vele, hogy nem üldözöm a bili témával. Annál is inkább, mert ha elutazunk nyaralni, nem fogom tudni a bilizést megoldani, akkor mindenképp visszaesne, és nem értené az egészet. Úgy dontöttem várok augusztusig, akkor hajrá. A másik bajom, hogy nálunk lent van a fsz-en egy wc, oda szűkítőt szeretnék. Viszont fent van a szobája, ha ott vagyunk akkor meg bilizni fog. (ha sürgős) Most próbáltam visszaemlékezni, hogy a nagylányom hogy bilizett, de nem emlékszem! Csak arra, hogy ő szeretett ücsörögni a bilin, és körberakta magát játékokkal és úgy játszott a trónszéken ülve. Ezért jobb a wc szűkítő, mert nem szeretném ha erre Betti is rászokna.

Manó, biztos sikerül aug-tól októberig beszoktatni. A hugoméknál most az alvás a probléma, nem akar lefeküdni, csak üldögél a szivacson. Persze otthon anyjával kézenfogva alszanak el. Most persze ez lehetetlen, sőt azt sem engedik, hogy a saját paplanját bevigye, még szoktatáshoz sem, gondolom meg van a magyarázata.

Beszéd: Jómagam boldogabb lennék, ha Betti többet enne és kevesebbet beszélneKép Már a ragozásokat is egész jól használja. Ja és megtanítottam, hogy a hány éves vagy kérdésre mondja és mutatja hogy kettó. Aztán kérdezem: Hogy hívnak? Kettóóó!!!

Conti

conti

Sziasztok
Ági
de van hogy féltékeny rá rámászik -rámaszna a fejére lökdösi mikor eszik vagy a hátamra akar mászni de szerencsére este már itthon van a párom és ilyenkor neki szolok hogy vigye ki etese meg addig vagy foglalkozon vele egy kicsit napközbe meg vagy berakom addig petikét a kiságyba vagy elmegyek az egyik szobába csak én meg az imi .Csak petikihez kell fölkelnem de van hogy tényleg egész éjszakát kellet vele fönt lenni anak elenére hogy kapot panadolt de mikor már semmit nem tudtunk kitalálni kapot egy kupot és akor már elaludt de nem csak én szoktam virasztani egyedül ilyenkor hanem a párom is .Bukásra büfiztetés ,Ágymegemelése mi ezt csináltuk mert imi is sokat bukot és néha még ma is jön vissza kajcsi .Még egy dolog azért néha ha rosszat tessz petike imivel ami nekem nem tetszik utána megszeredgeti simizi a fejét és olyankor mindig mondom neki hogy ezt szeretem meg van hogy egymás mellet fekszenek de van olyan is hogy oda dogja petike az ujját imi kezéhez imi meg megfogja én megpobálok mindengyikel külön is foglalkozni .umgy felváltva foglalkozunk a páromal a gyerekekel este,és hétvégén .

3.gyerek
én is ugy vagyok vele hogy majd 3.ugy 3év mulva tervezem Kép .

Beatrix
Ar jelüek az antireflux tápszerek .

Pusz Csics és a fiuk
csics

Sziasztok!
Köszi a bókokatKép, de ez nem mostani kép ámKép. Legalább 2 hónapja készült, de lehet, hogy még régebben. Próbálok majd képet cserélni a profilombanKép.

Bili: Nekünk kb. 2 hete van meg, de egyenlőre még csak ismerkedik vele. Néha amikor bejön a wc-re, akkor kéri, hogy ráülhessen, de csak és kizárólag ruhában. Utána nyúl a wc papirhoz, megtörli a harisnyás popójátKép, és bedobja a wc-be.

Beszéd: Gyurci sem viszi még túlzásba. Van egy csomó szó amit már hallottunk tőle, de alig párat használ belőle rendszeresen. Néha előfordul, hogy megefeledkezik magáról, és kimondja amit szeretne, de amúgy előszeretettel mutogat és hablatyol.

Börze: Én ki nem mennék semmi pénzértKép. Amikor Gyurcit vártam, akkor voltam kint egy batátnőmmel, úgy még elviselhető volt, bár sok mindent nem vettem. Utána ősszel már a párommal mentünk ki, teljesen feleslegesen. Annyian voltak, hogy mozdulni sem tudtunk, nem még nézelődni. Ott is hagytuk az egészet.

Gumicukor!
Dani dumáiKépKépKép

Sasha!
Boldog szülinapot utólag isKép! Ne mérgelődj! Nálunk dettó ugyanez a helyzet. Csak mondom a magamét az édességekről, szemmel láthatóan mindenki meg is érti, aztán mégis állandóan azzal tömnék a gyereket.

Judy!
Nálunk is sátor vanKép, és nálunk is apával való hempergés a slágerKép.
Magasságot mi nem nagyon mérünk, mert nem engedi, egyszerűen elrohan. Általában megsaccoljuk, hogy mennyivel magasabb a bárszéknélKép, és a különbözetet hozzáadjuk a bárszék magasságáhozKép.

Zsuzsa!
KösziKép, megvagyok. Egy kicsit behavazódtunk mostanában, zajlik az élet. És ti hogy vagytok? Babyvel minden rendben? Előd?

Na megyek, mert a gyerekem felborítja a lakástKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Hahó
Hanna jól van abölcsiben volt a héten. Nagyon szereti. Most már egész rendesen alszik is. És nem ébresztgeti a többieket. Viszont folyamatosan vetkőzik, már nem tudok mit ráadni, mert mindent le tud venni. Remélem hamar jön a meleg Kép

Rit
Pályázatíró tréningen voltál Kép Nekem van egy pályáztatíró cégem, és úgy néz ki mi is fogunk tréningeket tartani. Úgyhogy ezentúl tanítani is fogok Kép. A 3-t oda tudom adni rövid időre, he nekem is lemásolod Kép. Én nem tudom lemásolni és a főnökömtől kaptam kölcsön Kép Úgyhogy vigyázni kell rá, nehogy rámharagítsam.
Hívlak!

kipróbáltam a BIopon Sensitiv mosóport és láss csodát, a Hannának is és apjának is elmúltak a foltjai és kiütései. Úgyhogy nagyon elégedett vagyok magammal. (bár mosni nem mos valami állatira jól)

Üdv
dec8
dec8

Manó, Emmának nagyon boldog névnapot KépKépKép

Conti

conti

Sziazstok!

Conti!

Köszönjük!Sajnos rajtam újra előjött ez a hülye betegség, fáj a torkom, meg a fülem. emmának kutya baja. Perzs emert ő rendesen ki lett kezelev, nekem meg nem írtak antibiotikumot, ami meg itthon volt csak 3 napra volt elégKép Néha az sem jó ha az orvos nagyon utálja az antibiotikumot. Szerintem mehetek fülészetre, csak tudnám mikor. Ott mnagyon sokan fertőző betegek, Emmával nem mehetek szerintetek? Anyukám pénteken tud rá leghamarabb vigyázni.

Rit!

Dehogyis vagyok pocakosKép Csak Kataa feltete azt a neves linket, azért kezdtünk el bezsélgetni róla. meg amúg yis megvannak a neveink a következő babának, de most előbb dolgozom egy kicsit, majd olyan 2 év múlva jöhet (remélemKép)

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Megint hetfo van: (A hetvege olyan jo volt,bar az ido nem ,de jatszohazaztunk egy csomot .Etteremben ettunk es mivel nem volt gyerekszek,ezert a sima szeken egyedul evett mint egy felnott.Nagyon ugyes mar,nem csinal nagy kupit es majdnem felnott adagot evett : )Olyan furcsa hogy mar ilyen kis onallo,pedig nemreg szuletett: ))
Ma meg itt voltak delelott a baratnoim es sutit sutottunk,addig a gyerkocok meg felforditottak a lakast.Meg most is az erot gyujtom osszepakolni: )

Gumicukor
Alex is segit nekem mosni meg teregetni is: )Viszi egyenkent a ruhakat a gepbol a szobaba: )
Igen ha iden nyaron nem is de jovo nyaron amikor 2.5 eves lesz mar remelem szobatiszta lesz.

Agi
Hat ez nem hangzik tul jol,szegeny Te.Remelem hamar rendezodnek a dolgok.Es meg Petrat is altatni kell igy nehez lehet.En orulok hogy mar reg magatol alszik el,megerte az az 1 het probalkozas.Bukossagra sajnos nem tudok mit mondani mert nem volt az,de talan az is jo hogy csak 4 orankent adsz neki ha sokat eszik,mert ugye a bukas az nagyreszt a felesleg.

Mano
Hat igen talan meg wc szukito lesz,majd ami bevalik: )))

Rit
Es ki vigyazott Dodeszra??Anyos?Akorezek szerint mar jobb vele a helyzet?

Bea
En is hordtam a tejet Alexnak a 6 honapos koraig,es nagyon jol jott,bar szoptattam is de az nem sikerult.Mar el is felejtetem de eleg faraszto volt meg a tejert is menni heti3*.

Conti
Hat igen az utazas elott nem is kell elkezdeni.Ez a bilizes tema eleg bonyolult nekem.MErt eddig mindenki azt mondja hogy nagyon hatarozottnak kell lenni es nem imatkoznia gyereknek hogy probalgassa,hanem levetkoztetnies pelus nelkul megtanulja ha mar erett ra 1-2 het alatt.Ugyhogy en is igy fogom talan jovo nyaron.
Edes lehet Betti ahogy kettozik.A noverem kisfiainak is elso szavak kozott volta ketto: ))

Mano
Emmank boldog nevnapot!!!!

Dec8
Szuper hogy igy beleszokott a bolcsibe.Es a tobbiekkel is jatszik mar???

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Manó
Emmának boldog névnapot! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Hát sajnos minden hétvégén rossz idő van pedig már annyira szeretnénk csinálni a kertet. Hétköznap pedig hétágra süt a nap. Mi is nagyon sokat vagyunk levegőn. Már reggeli után kimegyünk a kertbe és csak ebédre jövünk be. Mondjuk amióta hazajöttem a kórházból azóta rendeljük a kaját mert úgy vagyok vele, hogy azt az időt is inkább a Petrával töltöm. Ebéd után mindig hárman együtt alszunk és utána meg elmegyünk a játszótérre. Az a baj, hogy ennyit kint vagyunk és mikor hazajövünk akkor a Petra így is sokszor elkezd sírni, hogy nem akar bejönni. Homokozni is annyira szeret, hogy órákig eltud játszani a homokozóba.

Képzeljétek akartam a Petrának venni cipőt és felpróbáltam az őszi cipőjét és még mindig jó rá 18-as.

Az Olivérrel tovább szenvedünk mert állandóan jön belőle a tej. Már nem tudom, hogy mit kellene vele csinálni mert látom, hogy ő is szenved tőle.

Nyuszi
A 37. héten jött és mégis ekkora lett (3600g). A Petra is mindig mutatja, hogy az egyik cici az övé a másik meg a babáé.

Kataa
Alex tud már gyurmázni? Én is gondolkoztam rajta csak szerintem még kicsi hozzá.

Beszti
Hát jó sok minden kell a kerthez. Nekünk már kútunk van és fűnyírónk is csak füvünk nincs még. A mi kertünk 768nm. Akkor ez jó sok idő lesz míg levágjuk a fűvet.

Ilke
Te most jársz suliba? Én pont most jelentkeztem be a tavaszi vizsgákra de azt még nem tudom, hogy hogyan fogok elmenni, ja és felkészülni.

Gumicukor
Ha van kedved akkor itt Veresegyházán is nagyon sok új ház épül, körülnézhetnél itt is. Mi már ˝ éve lakunk itt de én már vissza nem költöznék pestre, annyira szeretünk itt lakni.

Ági
petra2

Sziasztok,
Ma írt Nyuszi, hogy sajnos kórházba került, mert sokat keményedett a hasa. Úgy volt, hogy pár nap múlva hazaengedik, de sajnos nem lehet, mert gyógyszerekkel kell visszatartani a babát, így a hátralévő időt valszeg bent kell töltenieKép. Szegényke, ha jól számolom még majdnem 10 hét van neki hátra. Nagyon drukkolok nekik, meg Eminek is, hogy minél kevésbé viselje meg a mami hiánya.
Nálunk is zajlik az élet, ezért jövök csak ritkábban. Amikor meg jó az idő, akkor meg egész nap a kertben vagyunk, csak enni meg aludni jövünk be Lilivel. Annyira szép most a kert, minden fa virágzik, a zöldségek és a fű is szépen növöget, és végre homokozót is vettünk LilinekKép. Szép fa és zárható a teteje, viszont nincs alja és nem tudom, hogy a homok alá kell-e tenni valamit. Fóliát vagy akármit. Lányok, akinél van homokozó, ti hogy csináltátok? Apa a héten még lelakkozza, mert natúr fa, aztán végre birtokba veheti LiliKép. Kinéztünk egy jó kis csúzdát is Lilinek, erre elfogyott. Remélem a héten lesz utánpótlás. Végre belenőttem az egyik kismamanacimba, olyan jó érzés megint azt hordani és végre érzem a kicsi manókát is néha mocorogniKép. A hétvégén végre teljesen elkészült a konyhabútorunk. Apa feltette az utolsó ajtót is, így már igazán szép. A beszéd még mindig nem megy Lilinek, viszont napról napra bonyolultabb dolgokat les el tőlünk. Nagyon ügyes és találékony már. A kertben is bármit csinálok, rögtön jön és utánozza. A virágokat nagyon szereti, 10 percenként az összeset végigszagolgatja, teszek is fel képet róla a profilomba. Ma viszont el kellett mennem a fogorvoshoz, mert napok óta alig aludtam, mindig csak éjszaka kezdett el fájni az egyik fogam, de akkor elég rendesen. Ma betömték, de ha megint fájni fog, akkor hajrá gyökértömés, nagyon félek tőle, drukkoljatok, hogy ne legyen rá szükség.

Ági,
Lili is eléggé bukós volt az első hónapokban. Mi nem próbálkoztunk pépekkel. Kicsit megemeltük az ágya egyik végét és evés után nagyon óvatosan és lassan mozgattam. Ez gyakran bevált, meg, hogy néha evés közben is büfiztettem. Elég lassan javult ez nála, de szerencsére magától elmúlt, igaz később a gyakori öklendezés és a könnyű hányás megmaradt. A mai napig, ha bármi olyan kerül a szájába ami nem tetszik neki, akkor rögtön öklendezik.
Most halasztok a suliba, mert képtelen voltam folytatni, olyan szinten rosszul voltam a terhesség első hónapjaiban. Lilit is alig tudtam ellátni, a kaját is sokáig rendeltem, de most már szerencsére ez szinte teljesen elmúlt, csak néha van egy kicsi émelygés.

Rit,
Megkérdezhetem, hogy melyik cég tréningjét végezted el?
Tényleg, filmekkel kapcsolatban van valami újság? A Gyűrűk Ura 3.-at ígérted még régebben.

Conti,
Édes lehet Betti, amikor a korát mondjaKép. Lilinek ha mondjuk, hogy emeld fel a bal kezed (fürdésnél pl.) akkor szépen felemeli, aztán mondjuk a másikat is, és azt is emeli, viszont ha fordítva mondjuk, akkor is a balt emeli előbbKép.
Lilinek a kertben a labdákon kívül van még talicska, amibe szeret pakolászni, aztán egy kis lábbal hajtható mocija, kicsi locsolókannája de az örök kedvenc, amikor buborékokat fújok nekiKép.

Sasha,
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

Most mennem kell, eddig tudtam visszaolvasni.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

SziasztokKép

Nálunk is zajlik az élet. Hétvégén vásárolgatni voltunk, vettem kismamanacit+ felsőt, meg Gergőnek 2 szandált, kintit+ bentit. Kapott surdasapkát is. Elég nehéz vele mostanában, régen élvezte a vásárlást, most sokat ordítottKép
Tegnap útlevelet akartunk csináltatni, de túl sokan voltak, jövő hétre előjegyeztek minket.
Pocak növöget, már én is érzem a mocorgást.
Tegnap kiderült, hogy lejárt a kocsim műszakija, így azt is intézni kell. ma meg dokihoz megyek az ekg miatt.
Amúgy mi is sokat vagyunk kint, ami jó is, de Gergő annyira elfárad, hogy este 7-től már nagyon nyűgös, plusz alig leehet beimádkozni, tegnap este 7-kor is olyan hiszti volt, hogy bejöttünkKép

Conti
Nálunk homokozó+ hinta van, kint legszívesebben a fűnyírójával, a nagy 10 literes ! öntözőkannával játszik, meg labda, talicska...Nyyáron lesz kint ugrálós vár-medence is majd.

Ilke
Neknk is ilyan fa homokozó van, lefedhető, mi is lelakkoztuk, de jobb let volna több réteg. Alá mi tettünk fóliát és úgy a homok.

Manó
Jobbulást, Emmának boldog névanapotKép

Banyóci
Bárszékes mérésKép

Nyuszinak kitartást és szorítunk, hogy minden rendben legyen!!!

pusz
Judy és Gergő
Judy

Ilke
Ha beszélsz Nyuszival, mondd meg neki, hogy kitartás, nagyon drukkolunk és remélem hogy minden rendben lesz és a baba bent marad még egy jó darabig.
Tök jó hogy már jól vagy és tök jó lehet érezni a pocilakót. Kép Tiszta irigy vagyok!! Kép Kép Kép
Nagyon szép virágaid vannak, bárcsak már a mi kertünk is így nézne ki. De nálunk egyenlőre úgy néz ki, hogy füvesítés is csak ősszel lesz, akkor biztos nem tapossuk le és tavaszig még tud erősödni rendesen. Egy csomó mindent kell még a házon is csinál + kocsibeállót (valami normálisat), nem tudom mikor érünk a végére. Kép

Képzeljétek, tegnap elaltatták a kutyánkat! Kép Kép
Még decemberben (talán írtam is), hogy gyerekfej nagyságú daganatot vettek ki a lágyékánál, ami húsvétra ismét tojás nagyságú lett, tegnapra pedig már ismét gyerekfej nagyságú volt. A műtétet a doki nem javasolta mert már a tüdeje is foltos volt. Így elaltatta (a család döntésére) hogy ne szenvedjen.
Annyira rossz volt! Viszont tudom hogy így jobb neki, most az örök vadászmezőkön kergeti a cicákat és jól érzi magát nem szenved. Tegnap este eltemettük a kert végében.
Tettem fel képet a profilomba, ez készült húsvétkor.

Forti

Kép
Kép
forti

Banyóci
tetszik a bárszék-mérce Kép

Dec8
okesz, nekem úgy jó, hogy egyik nap ideadod, másnap vissza tudom adni Kép hívj!!

Manó
azt hittem megelőzöl KépKép

Kata
Hát mondjuk rá, hogy próbálkozik. Bár én megint kiakadtam. Most nála volt szerdán és szombaton, mindkét nap ugyanazt a kaját adta neki enni - mivel Kristóf csak ezt az egyféle ételt hajlandó megenni, godnolta, hogy Dodesz is. Pedig már 666x rászóltam, hogy ne hasonlítgassa össze őket Kép amúgy meg volt valami, mert szombaton Dodi nem volt hajlandó még a kezében sem lenni, csak a dédimama érdekelte + mikor mentünk érte annyira kapaszkodott, nehogy véletlenül otthagyjuk. Nem tudom, lehet, hogy ez csak véletlen, de ezt láttam. Egyenlőre megint hanyagolni fogjuk otthagyásilag az biztos.

Ági
A homokozó nálunk is sláger - csak győzzem utána kirázni belőle KépKép

Ilke
szegény Nyusz!! mi is drukkolunk neki!!!
Azt egyeztetem most dec8-al, ha elhozza, lemásolom és lesz.
Mobilitás trainingen voltam. Nagyon jó volt, csak hosszú volt egy napra, legalábbis nekem, hiszen én egyfolytában mozgok valamerre. Viszont tök ingyenes volt, szállás is volt, kaja is - mondjuk én nem aludtam ott, siettem haza Dodihoz Kép
Tetszik a kis virágszagolgatósod!! Kép

Forti
szegény vau KépKépKép de neki biztos jobb, igazából szegény ti, nélküle kell most meglennetek Kép

Ja, még leírom Hévízt, mert annyira jó volt!!! Szombaton voltunk ott merülni a tóban. A víz 29 fokos volt, szóval klassz meleg, lementünk 40 m-re, van ott egy barlang, amiben van több forrás, melegvizes Kép Szóval ott olyan 38 fokos vízben úszkáltunk Kép. Most voltam életemben először ilyen mélyen, de nagyon klassz volt, nem okozott semmi problémát a nyomáskülönbség sem, pedig egy kicsit meg vagyok fázva. Bementünk a barlangba is, ez nagyon izgi, egy 60 x 80 cm-es nyíláson át lehet beúszni, bár inkább behúzni magad, mert olyan erősen ömlik ott ki a víz, hogy elég erősen kell húzni magad, hogy bejuss. A barlang is tök szép volt, van a tetején egy kis kupola, amiben levegő van, de ott is csak a légzőautómatából szabad lélegezni, mert nem tiszta. Alig várom, hogy menjünk megint!!

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Judy, Ilke, köszi a kertes ötleteket. Én is gondolkoztam, hogy kell e a homok alá valami, akkor fóliát rakunk mi is. Hétvégén össze lesz rakva. Buborékfújót is veszek, ez jó ötlet. Meg talicskát.
Nyuszinak én is drukkolok, remélem nem lesz baj. Eminek nehéz lesz, milyen jól jön most a nagyi.

Forti, szép nagy kutyátok volt! Sokan ilyenkor új kiskutyát vesznek magukhoz, ti nem gondoltatok rá? Mennyi idős volt?

Mindenkinek szép napot!
Conti

conti

Sziasztok

Nagyon régen jártam már itt nálatok, de most nagyjából végigolvastam amit eddig írtatok, mert néha azért beleolvasok ám KépKépKép

Gumicukor: Bocsika lehet, hogy már leírtad, de szeretnék tőled tanácsot kérni, hogy sikerült a gyereket rászoktatni arra, hogy ráüljön a bilire. Márknak is már megvettük, de ha ráakarom ültetni akkor üvőlt ezerrel.
Igaz szeptembertől megy bölcsibe ott aztmondták, hogy ők majd leszoktatják a pelusról, de én szeretném, ha nyáron sikerülne, hogy nappal szobatiszta legyen.

Csics: Gratula Imi baba Produkciójához.KépKépKép

Bocsi,hogy most többet nem írok, majd mostmár jövők gyakrabban.
Sziasztok
Andy
andy78

Sziasztok!

Jól telt a hétvége és a tegnapi nap szabi is.
Danikám egyre többet bilizik, úgy, hogy fogja a pelust elől, amikor kell neki és nyafogva mondja, hogy pis. Olyankor odamegy a bilihez és ki kell bontani a gatyából. Hétvégén már kopogott is a bili, nemcsak PIS jött, hanem KAKA is. Na, hát ennek úgy örült, hogy még Kép Aztán együtt mentünk kiönteni a WC-be, ő húzhatta le. ennek már nem annyira örült, hogy lement a termés a lefolyóba, de megynugtattam, hogy majd lesz legközelebb mit a bilibe tenni, ekkor mosolygott.

Most már az ott szót nemcsak úgy mondja, hogy O, hanem rendesen OTT.

Tegnap voltunk egészséges rendelásen. Dani 12,40kg és 85 cm (állva).
Annyira be volt sózva, hogy megyünk meglátogatni a doktor nénit (én így szoktam neki mondani), hogy alig akarta kivárni az előttünk lévő 2 babát. Mindig amikor kijött valaki, már szaladt volna be széles vigyorral a képén. Otthon meg mutatta a maminak, hogy hogyan hallgatózta meg a doktornéni és hogy megnézte a kukiját is, és a szájába is bekukkolt.
Pár hete a hónalja jobb oldalán és a karján apró piros pöttyök vannak, se nem rosszabb, se nem jobb. A drnő azt mondta, hogy egyáltalán ne kapjon tehéntejet, akkor elmúlik. Úgyhogy most visszatérünk a zabtej és rizstej variációra.

Manó
Emmának BOLDOG NÉVNAP-ot!!!!

Ági
Persze átírom, csak hozz 2 DB DVD-t előtte. Fontos, hogy -R -es legyen. Nekünk TDK-s van.
Nálunk már elmúlt a Toy Story láz, csak néha kéri, hogy nézni akarja. Most Kisvakondozunk. Azt nagyon imádja. Most vadászok Kisvakond figurát.

Bukás
Dani is sokat zabált már 3 hetesen, szerencsére nem volt bukós (talán 3x talált összesen telibe).
Viszont imserőseim közül, akik bukósak voltak, kicsit megemelték a kiságyban a matracot és úgy fektették hasra. Persze van akinél bevált, van, akinél nem.

Féltékenység
Petrának szoktál adni feladatokat, amikor Olivért gondozod? Gondolok ilyenre, hogy hozza oda neked a pelenkát, kisruhát adja nektek oda. Mutassa neki a macit stb. Fürdetéskor megmoshatja a lábikóját, pociját. Pl. együtt moshatjátok a kisruhákat. Persze nem kell egész nap ezzel traktálni, mert akkor még jobban féltékeny lesz, csak legyen pár apróbb feladata a kistesó körül.
Hogy érezze, ő is fontos szerepet tölt be, hogy ő a nagylány, aki már ügyes.
Sok sikert!

Még annyit, hogy hétévégn a dédiék mondták, hogy nekik sem volt vmi könnyű három gyerekkel, amikor az egyik volt újszülött, a második 1 éves, a harmadik 2 éves. Ez a párom anyukája és testvérei voltak.

Conti
Dani is mutatja a kis ujjaival a Hány éves vagy? kérdésre, de ő azt mondja enny, vagyis ennyi. Kép A Hogy hívnak?-ra azt mondja DA, ami Danit jelent. Sokszor úgy hívja magát, hogy BABA-DA vagyis Dani baba Kép

Csics
És Petike nem veszi rossz néven, hogy karanténbe teszed? Danit be sem lehetne csak úgy tenni az ágyba, nagy ribilliót rendezne, még akkor is, ha betennék neki játékot.

Banyóci
Harisnyás popótörlés KépKép

Bilitéma
Pont a gyerekdokinak mondtam, hogy Dani elkezdett bilizni. Erre mondta, az a lényeg, hogy nem kell noszogatni, mert akkor tuti az ellenkezőjét fogja csinálni. Mondjuk mi nem noszogattuk, csak egyszer megmutattuk, hogy ez a bili, ebbe kell majd pisilni és kakilni. Aztán mindig kint volt szem előtt, sokáig csak játékokat tárolt benne, aztán egyszer csak elkezdett szólni, hogy rá akar ülni.

Ilke
Nyuszinak szorítok, remélem minden rendben lesz.

Forti
Szép kutyus volt (Kaukázusi?). Talán jobb így neki, mint szenvedni szegénynek. Hány éves volt?
Nekünk Hovawart van anyuéknál, elég behemót ő is, most 9 éves már.

Andy
Fentiekben írta a bilizés hogyan kezdődött nálunk. A lányeg, hogy nem szabad erőltetni, ha üvölt végképp nem, mert csak megutálja. Igazából én sem gondoltam, hogy most kezdi el, mert a nyárra gondoltam, ami tutibiztos és sokmindenkinál bevált, hogy nyáron a jó időben le a pelust egész napra, kisbugyi helyette és akkor tuti megtanulja, hogy ne eresszen be. Éjjel még azért biztos marad egy darabig a pelus, ha már nappal szobatiszta, mert az éjszakairól később szoknak le a gyerekek.
Tedd ki Te is a bilit, hadd játszon vele, ismerkedjen. Eygszer majd úgyis kipróbálja, de az is lehet, soha nem fog ráülni, hanem egyből a WC-re (lásd: a férjem kiskorában).

Jó hosszú voltam, most vissza dolgozni.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Agi
Akkor a kicsivel is egesz nap kint vagytok?Gondolom jokat alszik a levegon: )
Hat gyurmazni meg csak velem gyurmazik,de teteszik neki hogy ossze lehet gyurni a kesz kukacokat.Meg tomkodi be a gepbe,persze mindezt ugy napi 10 percig,gondolom majd kesobb lesz jo ha megul a felneken egy kicsit tobb ideig: )

Ilke
Szegeyn Nyuszi!!NAgyon drukkolunk hogy meg vagy 6-8 hetig bent maradjon a baba.Tenyelg jo hogy most ott van anyukaja igy Eminek sem akkora valtozas hiszen otthon van.
Nagyon jo a kep,szepek a viragiad is meg Lili is: )))Dukk a fogorvoshoz,remele melmulik,mert nekem ar ugy fajt ilyenkor hogy csak huzni lehetett: (

Judy
Alex sem szeret mar annyit ulni a bevasarlo kocsiban mint regen,ugyhogy nagyon ritkan megyunk vele mert rohanni kell.Vagy kulon megy valamelyikunk vagy csak kis boltba megyunk ahol gyorsan vegzunk.Hol vettel szandalt?Meg nekem is kell egy.
Tegyel fel amjd pocakos kepet,kivi vagyok: )

Forti
Szegeyn kutyad,es szegeny ti.Mikor a mi utolso kutyank meghalt en sirtam is egy csomot,pedig mar nem voltam gyerek.

Rit
Hat akkor Dodo is erzi hogy nem egy igazi nagyi szeret arad belole.Pedig jol jonne gondolom.
Pont Nyuszirol jutott eszembe hogy en hasonlo helyzetbe nem is tudnek mit csinalni,anyukam nem tudna hetekig vigyazni ra,plane nem itt pesten.

Andy78
Bar nem nekem szolta kerdes ,de az en velemenyem az hogy ne eroltesd,ugy latszik meg nem jon be neki a bilizes.Szerintem akkor lesz erett ra igazan ha mar magatol ul ra.Mark meg eleg kicsi,bevallom en meg nem is probalkozom a bilivel(am me nincs is: )Majd 2 eves kora utan raerunk boven.PErsze vannak kivetelek akik hamarabb szobatisztak de csakis maguktol nem azert mert anyuka szeretne.Neked mar mutataja Mark hogy kaka van a pelusban??Mert az az elso lepes a bilizeshez allitolag: )

Nem tudjatok milyen ido lesz hetvegen???A baratnom eskuvoje lesz es nem tudom meg hogy milyen ruhaban legyek.Rovidujju vagy hosszuujju kosztum?Alexnak vettem kek nacit,felveszi a feher ingjet kek nyakkendojet es feher cipojet.O lesz az egyik koszorus 2 eves kislany kiseroje.Hat nem tudom ki kit fog vezetni es merre : ))))Majd fotozok is,bar apa lesz a videos,ugyhogy nekem jut Alex.

Pusz,megyek mert mosas,fozes amig Alex alszik.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Inkább csak egymás mellett játszanak. De nagyon szereti a nyüzsit. Ha az utcán találkozunk a társaival akkor is kiabál nekik, meg tapizzák egymást a kocsiból Kép

Nyuszi
Drukkolunk, remélem mégis hazamehetsz hamarosan.Nincs rosszabb mint a terhespatológián senyvedni (én a 29-ik héttől voltam benn), otthon meg vár egy manó meg az apja Kép
Remélem hamar otthon lesztek. (egy ideig még egyben)

Ilke
Mi is szoktunk buborékozni, Hanna is imádja, meg a mociját is. Már olyan sebességgel tud vele tépni hogy csak na. Kép
Persze ő is szagolgatja a hapcikat. Sőt a múltkor fejes salit csináltam ebédhez. Nézegeti, majd közli hogy hapci. Úgyhogy hapcizott, de meg nem volt hajlandó enni.

Rit
este hívlak!

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok
Ági
ne aggodj bele fogsz jönni és tényleg emeld meg oliver ágyát a fejrészénél 2 vastag lexikonal imibabának is ilyen az ágya mert sokat bukot és még ma is jön vissza némi ennivalo evés után .

Ilke
én meg annak örülök hogy már nem kell nagydarabb ruhákat hordanom . Kép

Forti
hány éves volt a kutyus ? és a képen egy kaukázusi kutyát látam de szép kutya Kép volt részvétem Kép .

Anenoma
petike sem szeret a nagyinál lenni nem szereti se nagyit és a nagypápátol is fél ha kimegyek a bejárati ajton anyuéknál már sir pedig csak a babakocsig mentem ki legutobb is és nyitva hagytam a bejárati ajtot de ha eljövünk a nagyitol akor már semmi baja nincs .Lehet hogy érzik a gyerekek ki szereti öket igazábol is ki nem .

Gumicukor
egy idö után már nyafog hogy vegyem ki ki is szoktam venni ha imibaba már evett .De azért van amikor hisztizik ö is ilyenkor nem érdekel ha nem tud jol viselkedni akor megy a kiságyba gondolkodni Kép .

Lányok
Végre megjött petike eredménye még mindig nem ehett tejes dolgokat Kép és 3 honap mulva vissza kontrolra és vérszegény is imibabát meg elkel vinem a neurologiára mert ö sem tartja a fejét Kép 6kg most 4hónaposan .

Mano
BOLDOG SZÜLINAPOT EMMÁNAK Kép

Nyuszi
drukkolok neked hogy kijöhes Kép

Pusz Csics és a fiuk
csics

Lányok
Még egy kérdés szerintetek mennyire hatásos a NORBI fogyokura ? megnéztem a neten a norbi fitness oldalán a álltala össze álitot étrendet hogy mikor mit lehet enni és szerintem egy csomo zsiros étel van benne .

Pusz csics és a fiuk
csics

Csics
a Norbi fogyókúra akkor ér valamit, ha rendszeres mozgás is van beiktatva mellé. Azért lehet pl. emberesebb kaja is a norbi menüben.
Sokan azt gondolják, majd kevset eszem és lefogynak, pedig sajnos mozgás és főleg a rendszeresen van a hangsúly, nélkül nem igazán megy.
De te még szoptatsz, nem? Most nem túl jó, ha belekezdesz egy fogyókúrába.

Én mondjuk még sosem fogyókúráztam, mert nemhogy fogyni, de hízni sem tudok, egyszerűen ilyen alkat vagyok, bármit ehetek és semmi nem látszik.

A lényeg a szénhidrát és fehérje bevitel arányán van.
Délután 2-ig lehet fogyasztani szénhidrátot, délután már csak fehérjéket. Persze én mindig nap végén vagyok éhesebb Kép

Én otthon tornázom, minden nap 20 percet, egyik nap csak combra, másik nap csak fenékre és hasra, többi nap meg kar/hát, de az annyira nem problémás. Szerdán szoktam elmenni egy kiadós sztepaerobicra, ami után szaunázni szoktam. Így nem vagyok sokat távol Danitól, otthon meg együtt tornázunk. szépen elvan körülöttem, amíg én edzem. Néha rámfekszik ugyan és megölelget, puszilgat, de én nagyon szeretek így tornázni. Hétvégén pihi van, akkor nem tornázunk, hacsak nem bringázunk, bár lehetne már jobb idő is hozzá.

Nekem van egy Réka féle diétás leírásom, ha gondolod elküldhetem.
Megnéztem a norbi menüt, nekem nem tűnik zsírosnak. Pl. egy rakott krumplit el lehet úgy is készíteni, hogy nem tocsog a zsírtól.

Csics
Te nagyon szigorú vagy Petikével, kiságyrabságra van kárhoztatva Kép)

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Csics
Hát lehet benne valami, mert pl. a szomszédunkat meg annyira szereti, hogy szabályosan kiköveteli, hogy bemehessen. Ha nincs nyitva az ajtó, addig üti, míg beengedik Kép Nem is érdekli, ha nem vagyok ott. Dédiéknél meg már akkor is üvölt, ha wc-re megyek, pedig megmutattam neki, hogy nincs hátsó ajtó, hogy lelépjek, de akkor sem mehetek oda egyedül Kép

Gumicukor
Mostanában mi is itthon tornázunk, minden reggel reggeli előtt. Du. max futni v. görkorizni megyünk, bár ma elmaradt, mert a papa kicsit szarul van. Dodi reggelente lelkesen tornázik, a törzskörzés, fejkörzés nagyon megy, aztán meg is marad a bemelegítő gyakorlatoknál. Bár a hasazásban annyiban részt vesz, hogy sorban áll a haspadért, fel tud mászni rajta és lecsúszik, mint a csúszdán KépKép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Kataa: Már mondja ha bekakilt és akkor jön oda, és huzz a szobájába, hogy tegyem tisztába. Már kb 1hónapja mondja mindig mikor tele van a bugyi.

Egyébbként köszike a tanácsokat.

Puszi
Andy
andy78

Sziasztok,
Nyuszi nagyon köszöni a drukkot, biztosan jól esik neki, hogy lélekben vele vagyunk.
Ma megvettük Lilinek a csúszdát is, nagyon tetszik neki, ahogy összeszereltük már mászott is fel rá. Persze délelőtt gyakorolt a védőnéninél a terhestanácsadáson, mert ott is van egyKép. Megmérettem Lilit, most 10,5 kg és 82 cm, én pedig ruhával együtt 59 kg 15 hetesen. Néha eléggé elfog a kívánóság, most a lángos a sláger. A közeli Auchan üzletsorán van egy kajás, ahol istenit sütnek (mindig frissen), azt sohasem hagyhatjuk ki, ha megyünk vásárolniKép. Ma akartunk venni homokot a homokozóba, de a Bricoba aranyáron mérik. Ezért még megnézzük máshol is, mert érdekes lenne, ha többe kerülne a homok, mint a homokozó.

Judy,
De jó, hogy már te is érzed a picike mozgásátKép. Néha én kicsit szoktam aggódni, mert van, hogy pár nap is eltelik, míg ismét érzem.
Lili is elég jó kis hisztiket csap le ha be akarom hozni a kertből, néha csak egyszerűen úgy megy, hogy megfogom és hozom ölben, mert különben elszalad ha már látja, hogy nyitom az ajtót.
Ti hányszor lakkoztátok le a homokozót?

Forti,
Mi tavaly voltunk így, amikor ideköltöztünk, hogy semmi időnk nem volt a kertre, csak a házra. A tulipán, nárcisz és jácint hagymákat is valamikor okt-nov. ültettem el, de megérte.
KutyusKép.

Rit,
Ok, szólj és akkor majd egyeztetünk film ügyben.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Én régi-új hozzászóló vagyok. Most kezdtem el újra babanetezni és most találtam rá erre a topikra. Az én lányom 18 hónapos és Zsófinak hívják. A nevekről mi is nagyon sokat gondolkoztunk. Olyat akartunk ami magyar név is, lehet becézni, külföldön is ki tudják ejteni és felnőtt korában is használhatja. így lett Zsófi, ami igazán nem tetszett, de a vezetéknév miatt sok tetsző nevet elvetettünk. MA már azonban nagyon szeretem és örülök, hogy ezt választottuk.

Bilizés: Mi is kb. 2 hete vettünk bilit. Az anyódom ajánlotta, hogy ültessem rá nyugodtan. Az ő gyerekei már 8-10 hónapos koról a bilin ültek és mindegyik másfél-két éves korában szobatiszta volt. Zsófi is szól ha kaki van, de csak akkor amikor már becsúszott a pelusba. Igaz anyósom már fél éve mondogatja neki, Zsófika van kaki? Zsóljál ha van? Nyárra szeretném ha szobatiszta lenne. Ti hogy csináljátok, akkor ültetitek rá amikor szól, hogy kaki?

Beszéd:
Az én lányom rengeteget beszél. Már 2-3 szavas mondatokat mond és rengeteg szót tud tisztán kiejteni. Igaz ő mindent nagyon hamar csinált. 3,5 hónaposan megfordult, 5 hónaposan felült, 7 hónaposan állt és 10 hónaposan már ment.

Panda!
A barátnőm fia 3 éves lesz májusban és jó ha 3-4 szót kimond, azt is csak az utóbbi 1-2 hónapban tanulta meg amióta bölcsibe jár. Vitték neurológushoz, de nem találtak semmit, így csak reménykednek és várnak. Nála az volt, hogy mutogatással nagyon sok mindent ki tudott fejezni, így biztos nem érezte szükségét a beszédnek. A barátnőmnek azt ajánlották, hogy "ne értse" meg a mutogatást, hanem állandóan kérdezze meg mit akar.

Ági!
A Zsófikám is nagyon bukós volt. Én azt csináltam, hogy volt egy hátulgombolós, pamut pulcsija ami mindig rajta volt, így azt bukta össze. Este kimostam reggel megint rajta volt. Mi is megemeltük az ágyát, de nem tudom az segített-e. Akkor csökkent a bukás, amikor már darabos ételt kapott, most meg semmi sem maradt, nem is hányós szerencsére.

Gumicukor!
Torna ügyben kérdeznélek. Valamilyen kazettára vagy magadtól tornázol? Én jártam az A1 fitneszbe, amíg az anyósom tudott vigyázni a Zsófira, de most sajnos volt egy szemműtétje és nehezen lát, nem meri elvállalni. Ide azonban lehet vinni babákat is és szakképzett óvonő vigyáz rájuk. VAn valakinek tapasztalata ez ügyben?

Bölcsi: Akinek bölcsibe jár a babája, mik a tapasztalatok, összebújnak velük a gondozódők? Az én lányom ugyanis úgy alszik el, hogy melléfekszem és ő bedugja a kezét a pólómba és simogatja a mellkasomat. Szoktassam le vagy a gondozónők melléfekszenek? Szeretném jövő januártól bölcsibe adni. Egyáltalán ha mi nem megyünk dolgozni lehet-e bölcsibe adni? Van-e tippetek II. kerületi bölcsiről?

Akinek van egy pici és kicsi gyereke hogyan tudjátok a kettőt együtt ellátni, játszani stb. Mennyire nehéz. Mi is szeretnénk második babát, de nem tudom mi az "ideális" korkülönbség. Szerintetek van ilyen?

Banyóci!
Hát itt is összefutunk! Olvasd a mailokat.

Üdv mindenkinek: Momóci
momó

Sziasztok!
Ilke, Nyuszi
Remelem Eminek nem tul nagy megrazkodtatas, hogy anya korhazban van....El sem tudom, kepzelni, hogy lenne az, ha ennyi ideig korhazban kene lennem...Szoritok, hogy babo bent maradjon, nyuszi meg kijöjjön! Hatha lehet igy !Kép

Momoci!
Ne haragudj, nem letamadni szeretnelekKép! De az szerintem nagyon nem jo, ha Te szeretned, hogy nyar elött szobatiszta legyen. Meg kell hagybni a gyerekeknek a sajat ritmusukat! HA nem erett ra, es tul koran lesz szobatiszta, lehet hogy kesöbb ujra elkezd bepisilni, bekakilni. Hidd el, Zsofi fogja jelezni, ha elerkezett a szobatisztasag ideje.
Ez nem azt jelenti, hogy ne csinalj semmit ennek erdekeben.
Szerintem ha jo idöben, melegben hagyod minnel többet pelus nelkül(csupaszon vagy bugyiban) szaladgalni, jatszani az nagyon segitö lehet.Es ha egyaltalan celt akarsz kitüzni, legkorabban a nyar veget tüzd ki. Mert a nyar, ahol tenyleg csupaszon lehet es eszreveheti a kakit es a pisit, es azt, hogy ha a bugyiba, ruhaba megy milyen kellemetlen. A mai pelusok nagyon jol felszivjak, szinte nem is erzik nedvesnek a gyerekek a pelust...En anyag pelust hasznalok...DE ha Rebek keri, es van ra lehetöseg akko raültetem a WC-re. Egy idöben addig erölködött, amig kicsi kaki is jött, vagy csak belepisilt. DE mostanaban nem...
De ha nagyon Te akarod, az nem jo...
Amit anyosodtol hallottal, az regen, regebben igy volt...el is lehet erni...de nem olyan jo...Böven eleg, ha egy gyerek 3-4 eves kora körül szobatiszta lesz...BAr en könnyen beszelek, Aaronom mar 2,5 eves kora körül szobatuiszta volt...Azert azt en is remelem, hogy Rebek a nyaron (tehat öszre) szobatiszta lesz..De ha nem, akkor ugy is jo...
NAlunk a ket gyerek között 2 es 3/4 ev van...szerintem ez nagyon jo...HA lehetne a harmadikkal is igy csinalnam...de nem lesz...mert anyagiak miatt varnunk kell...ha egyaltalan lesz harmadi - meg nem eldöntött teny!

Bölcsi
Rebekem juliusban lesz kettö, mostmar jar minioviba, megtanult ott elaludni egyedül. De amig igenyelte az ovonök öleben, vagy hozzajuk bujva alhatott el. Ez ausztriai tapasztalat...DE lehet hogy a hozzabujasnal ugyis csak Teged ker, es egy gondozonöhöz nem is akarna odabujni. Talan valami allatahoz...En nem szoktatnam le, kimondottan...Föleg, ha el tud aludni valamikor egyedül is...

Rolunk
MI megvagyunk, gyerköcök jol vannak...
Rebek egyre többet probal mondani, allati aranyos, ahogy probalja mondani a szavakat!
MOSt kapott ra a kakaora! DE en meg mindig csak a kakaoport felöntöm forrovizzel es kb. fele fele mennyisegben adok hozza hideg tejet...Ma reggel kerdeztem, hogy mit ker inni: teat, kavet(malatat) Es itt abbahagytam. Es erre ö meg ravagta: kakao! Tehat tapott kakaot!

Micsoda siras tud abbol lenni, ha nem azt a ruhadarabot kapja, amit ö elkepzelt! Örület!!!
Vegre van autonk! Ami volt, bar megy meg, de mar attol kellett tartani, hogy kileheli a lelket! Es igy talan a költözessel is haladni fogunk...
a hazzal meg sehol nem allunkKép Stephan mar megint szolgalati uton van Amerikaban...Pedig meg annyi közös dolgunk lenne...eldönteni hazzal kapcsolatos dolgokat...hogy vegre megkezdödhessen a munka!
Azert meg optimista vagyok...a nyari beköltözessel kapcsolatban....

Julius 24.-en kezdek megint dolgozni, heti 30 oraban. Ha minden jol megy olyan beosztassal, hogy 3X8 ora, 1X6 ora es pentek, szombat, vasarnap szabad...De ez tuti nem mehet tul sokaig, mert a kollegak nem fogjak sokaig jo szemmel nezni!
Most bucsuzom mara!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Csics, nekem megvan egy lista Norbitól, az ételek osztályozása, mikor mit lehet enni. Van amit egész nap, vagy csak délelőtt, illetve du. 3-ig. Ha gondolod átküldöm.
Most Norbi legújabb álláspontja, hogy nem a mozgástól lehet lefogyni, hanem a helyes étkezéssel (update-program) a torna csak egy jó kiegészítő, hogy jobban érezzük magunkat.

Kryss, mit dolgozol majd, hogy ilyen jól beoszthatod magadnak? Hát igen, a kakaó az fincsiKép

Momóci, a gondozónőket nem tudom elképzelni, hogy összebújnának a gyerekekkel, akkor mind igényelné.

Ilke, nekem is homok problémám van továbbra is. Talán rendelni kéne házhoz, de mennyi kell?

Puszi, Conti

conti

Conti
Apolonö vagyokKép
Ugyhogy var a 12,5 oras beosztas es az ejszakazas is!
De majd meglatjuk...egyenlöre nem!Kép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

SZisztok
gumicukor
mi nálunk nem kapnak ki a gyerekek de ha rossz petike akor beteszem a kiságyba de én még ebben sem vagyok tul szigoru Kép a párom az igazán szigoru ha rosszalkodik akor beteszi a kiságyba ezért van az hogy nálunk hogy a páromat nem neveti ki ha rásszol ha valami rosszat csinál engem meg kinevet Kép petike .

Momo
szerintem mindenki maga döntse ell hogy neki mi az ideális nekem 2 fiam van az 1 20 hónapos a másik 4 hónapos néha nem könyü velük fökép fáradtan vagy amikor korusban sirnak Kép .

Conti
légyszi küld át ha tudod Kép hát azt meg hogy lehet elérni hogy valaki csak eszik és nem mozog mégis fogy ? .

Lányok
képzejétek petike megtanult felmászni egyedül a csuszdára szépen megy egyedül föl a lépcsökön Kép pedig nem tanitotam ere szerintem a gyerekektöl tanulta el Kép igaz mögöte kell álni hogy vigyázak rá .

Üdv csics és a fiuk
csics

Hannánál a fő hiszti ok a táska. Ha meglát egy jó sokzsebes retikült, vagy táskát. Rögtön rohan kirámolni. Nem számít kinek a tulajdona. Néha persze ez nem megengedhető (pl. az én laptopomat nem pakolhatja szét, meg idegenek táskáját se nagyon), akkor aztán jön a hiszti. Rázza a fejét heavy-metal jelleggel, majd a padlóra, és veri a fejét kövezetbe. Közbe persze figyeli hogy mit lépek. Nagyon bíztató ilyenkor.

Ilke
Én is imádom a lángost, már hetek óta tervezem, hogy sütök. De csak nem jön össze. Kép

Momó
Az én Hannán 19 hónapos, ő sem bilizik és ugyanúgy csak utána szól. De a tisztába tevést utálja, úgyhogy általában el is szalad a bejelentés után Kép
Ő bölcsis, az elalvás nagyából egyedül történik, a gondozó ugye nem ülhet egyszerre 10 gyerek melett. Persze a beszoktatás alatt azért segítenek kinek mi kell. Hanna mindig is egyedül aludt el, úgyhogy ezzel nem volt gond. De volt más gyerek akinek pl. simizték a hátá, amíg el nem aludt. Ha valamelyik gyerek elesik, vagy csak úgy elsírja magát, persze hogy oda lehet bújni a bölcsisnénihez. Nekem is volt, hogy mentem a Hannáért és ott ült az Ica néni ölében, mert nyügi volt és nem akart lemenni.

Gumicukor
Nálunk sincs fenyítés. Igazából rászólók, és elviszem onnan, ha nagy galádságot csinál. Ha nagyon hisztis napja van ő is megy a kiságyba gondolkodni, általába berakok néhány érdekes dolgot, és hamar meg is nyugszik. Ha komolyabb az ügy akkor kidobálja őket, úgyhogy még egy kört futunk.

dec8
dec8

Csics
Na látod lassan Petike is behozza a többieket, pedig emlékszem, aggódtál Kép

Kataa
Képzeld találkoztunk Krisztával + Botival a játszótéren. Most egy másikra mentünk véletlenül, ott a Brumi Maci abbabolt utcájában, kiderült, hogy ők oda járnak.

Mi most jöttünk haza, már alszik is a leányzó, de kell is, du megyünk uszodába. Apa bevásárolt, vett magának egy bermuda neoprent, azt mondta, ő ugyan nem fázik többet az usziba KépKép

Rit

rit

anemona7

Csics, azért mozogni is kell, de csak mozgással nem lehet lefogyni, az étkezésen is változtatni kell. Küldöm a listát.
C.

conti

Conti!

Mi tavaly 1 köbmétert rendeltünk, mert az a legkisebb rendelhető mennyiség, kb. 4000 ft volt. Bőven sok volt, pupozva raktuk a homokozóba, és a szomszédoknak is jutott több talicskányi belőle. A homokozónk kb. 130*130-as.

Mona&Máté
monamáté

Mona, köszi szépen, akkor én is rendelni fogok egy köbmétert.

Conti

conti

Rit
Igen, szegény mi! Kép Pont ezt mondtam a páromnak hogy ilyenkor az ember igazából azért sír, mert magát sajnálja hogy nincs többet kutyája. Tudom hogy neki így sokkal jobb!
Hévíz Kép Kép Én be nem mennék semmi pénzért ilyen barlangba, jó neked hogy ilyen bátor vagy.

Conti, Gumicukor
Igazából ő is így lett, előtte egy németjuhász kutyi volt, őt is el kellett altatni, így lett a kaukázusi. 6 hetesen került hozzánk, egy kis gombóc volt, menni alug tudott a bundájától. Kép
Most 8 éves volt. Egyenlőre szerintem nem lesz több kutya.

Kataa
Mi is sírtunk, főleg hogy nekünk kellett eltemetni is. Pokoli érzés volt!

Ilke, dec8
Levi is imádja a buborék fújót. Nem győzöm venni, mert pikk-pakk kifogy annyit kell fújni neki.

Csics
8 éves volt a kutyus, és jól látod kaukázusi medveölő volt.
Sajnálom hogy Peti még mindíg tejallergiás.

Ilke
A hagymásokat nem kell kiszedni télre? Nem fagy meg ha ősszel ülteted el? Nekem is folyik a nyálam amikor látom a szomszéd kertjét, gyönyörű tulipánjai és nárciszai vannak. Talán jövőre már nekem is lesz.

Conti, Ilke
Gyertek hozzánk, a kert végében ha ásunk fél métert szín tiszta homok van alatta. Adok szívesen mindenkinek. Én is onnan ástam Levi homokozójába. Kép

Képzeljétek Levi tegnap 2x pisilt a bilibe, ma reggel pedig termelt bele kakát is. Tegnap kibújt végre a 12. fogahegye is.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Hat mi is betegek lettunk; (Hetfon este Alex kezdte a hanyast en meg ejjel folytattam.Kihivtuk hozza az ugyeletet,mert meg az eletben nem hanyt es persze nagyjabol tudtam mit is kell csinalni de jobb ha latja orvos.Egy nagyon kedves doki bacsi jott es mondta hogyez egy jarvany 2 napig tart majd.Ha tobbet hanyna vigyuk be a Janos korhazba,adott beutalot is.Szerencsere o aztan mar csak alig produkalt valamit.Ellenben en aki orankent rohantam a wc-re.Szegeny ferjem azt sem tudta kit apoljon: )Tegnap meg lazasak voltunk ugyhogy itthon maradt es nagyon ugyesen apolt minket meg csinalt mindent: )Alexet elvitte a dokihoz a laz miatt,de csak kupot mondott.38.6-os lazzal ugy jatszott mint mindig en meg mozdulni sem birtam.
Es lassatok csodat reggelre ugy ebredtunk mintha mi sem tortent voln: )Persze a tegnapi dietatol meg nem vagyok a regi de legalabb mar nem lazas.Remelem ez igy is marad mert a szombati eskuvore el kene tunnk a lila karikaknak a szemem alol: )

Dec8
Jo lehet ahogy a gyerkocok megismerik egymast.En sem gondoltam volna de Alex is megismeri mar azokat akikkel hetente talizunk a klubban.

Gumicukor
Alexnak is szoktak lenni pottyei de az arcan ugyhogy most en is kriprobalom a zabtejet.Mosta betegseg miatt nem ivott tejet 1 napig es mintha mar jobb lenne az arca.Volt mar hogy az elejen azt ivott parszor.Nem tudod hol lehet kapni kicsit olcsobban ,mert nekunk egy liter 3 napra eleg,mert meg este azt iszik lefekves elott.
En is ugy vagyok hogy sosem tudom tul lepni a buvos 50 kg-t pedig szeretnem: )

Csics
Hat szerintem is a mozgason van a lenyeg es akkor ehetsz eleg rendesen.Meghat a szopitol is fogy az ember.A noverem latom hogy eleg most nek ia fiuk utani rohangaszas meg a szoptatas es a kicsi 6 honapos korara mar a regi sulyanal van,mig az ikreknel hogy nem szoptatott nagyon nehezen es csakis mozgassal fogyott vissza.
En sosem fogyoztam,mert nem kellett de hasam tenyleg csak 1 ev utan lett az igazan regi,lustanak csak ez jutott : )))

Andy78
Na akkor ez jo hogy mar mondja,szerintem a bilit majd magatol szokja meg,par napig tedd el ujra probald,remelem bejon: )

Momo
Udv itt: )En egyeretek Kryssel bilizes ugyben.A mai gyereke mar tul jol erzik magukat ebbena pelusban.En is hallottam hogy mi mar masfel evesen szobatisztak voltunk,gondolom az anyag peleka es a sok mosas miatt: ))
Szerintem azert jobb ha egyedul tud elaludni a gyerkoc ha bolcsibe megy,mert mindenkihez nem tud odabujni a gondozono.

Rit
Kriszta mondta hogy oda jarnak mostanaban.De jo mert tudod mi a szomszedban lakunk majd ugyhogy lesz tarsasag a jatszon: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Csics, boldog névnapotKépKép

Panda, Noéminek is boldog névnapot!KépKép

Tegnap csinosan kiöltöztettem a Bettit. Mályva naci, rózsaszín kardigán, kalap és még egy rózsaszín táskát is talált neki a tesója. Ennek nagyon örült, mármint a táskának. Raktunk bele zsepit meg egy használt luxort, nagyon boldog volt vele.
Dec8, Betti is imádja a táskámat pakolni, főleg a pénztárcát, gyorsan kiveszem a pénzt és a kártyákat pakolgatja. Kedvenc a kenguru goldos kártya.

Conti

conti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?