Új privát üzeneted érkezett!

Tabati: remélem Teki túlélte az éccakát. Elvégre ez a hét nekem volt rendelve szarságokból. Így a végére nem kéne átvenned (más kérdés, hogy tőlem már húzhatna a sunyiba, de nem ilyen teknőc áron, ez így túl dúrva lenne).

szerintem a hapci meg egy fajta továbblépés, remélem nem időzől minden hűléses fejezetnél napokat.

öööö, most frissítettem az újonnan kapott infókkal a táblát.
ellenben olyan hiányosságba akadtam, hogy nem mehetek el mellette szó nélkül.
Tökmag írja, hogy ő Noémit és/vagy Magdit értesíti. Valamint beírhatom Tabatit. Aha....csak akkor pl. Tabati sorához nem írhatom majd be Tökmagot. Miért? Nincs sora. Jujj, hiba.
Szóval hiba bejelentést tettem. Kérem orvosolni.

na léptem, kis rendpakolás, aztán dél körül (ha a nagyot elvettem a síelésből) indulás a törpöcskéért.
ha ő itthon lesz, lőttek a "nagy" aktivitásomnak itt a listán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.03.29 07:07-kor.

Kép
kissmanó

Szép Jó reggelt Lányok!

Kisamnó! Végre vasárnap! Vége van a hétnek, a következő biztosan jobb lesz! :):) Itt a tavasz - reméljük Nálad is jó idő lesz!
Ami a becézést illeti: jelenleg nálunk Áron "mazsola". Szóval véleményem szerint nem kell feltétlenül becézhető nevet választani! :)

Tabati, fel a fejjel! Reméem a teknőc mára rendben lesz, Te pedig gyógyulsz!

Ácica, megértelek, mert a pocakmérettel kapcsolatban engem is idegesítenek a lekicsinylő beszólások. Én azt szoktam rá mondani, hogy én vékony voltam előtte is, ezért nem a hájam látszik, hanem csak a gyerek. De egyébként most a napokban kaptam 1-2 hú milyen nagy a pocidat is! :):) Ma már csinálunk pocakfotókat, szerintem pont akkora amekkorának lennie kell! :)

Petra, anyós nem 100-as! Ne is foglalkozz, ezekkel a hülye babonákkal!

Tökmag a derékfájás szerintem egyre jellemzőbb lesz! Nekem is fájt már tegnap is...jövő héten már én is mindenképp megyek jógára! Most is érzem, hogy milyen jó lenne, kinyújtani a testrészeimet!

Tegnap én is jó kis utat tettem meg! Voltam a TTL-ben, megnéztem a függönyt, de végül nem vettem meg. Szerencse, mert utána elmentem a Bétexbe, és ott azon az áron már félorganza anyagot kapok. De azt sem vettem meg, mert sötétítőt csak 1 félét találtam ami tetszik, (5500 Ft/m). Közölte a nő, hogy ez egy középkategórás, és nem is sok, hogy ez nekem 60 ezer ft-be kerülne...hát én nagyon nem ennyiért gondoltam!
Most nemsokára megyünk anyu barátnőjéhez, megnézzük az anyagait, nagyon bízom benne, hogy lesz valami szép! :)

Este még Mamutoztunk is egy kicsit - tök jó volt, de kb. 30 perc után nagyon elfárad a lábam...hiába már +10 kg-ot cipel! :)

Ja és a bosszúság: karácsonyra kaptam rácsvédőt a kikából. Sima egyszerű kéket - de mivel most megrendeltem a zebrásat vissza akartam vinni. Erre a HP közölte, hogy hiába cimkés, és meg van a blokk, nem vásárolhatom le, mert eltelt a 30 nap...szóval most kénytelen leszek el teszveszelni. Ha valakinek esetleg kell, szóljon, megegyezünk! :)

Kár hogy pont ma van ilyen borús idő, de kárpótol, hogy jövő héttől tényleg tavasz!

KépKép
KépKép
kfnoémi

öööö....pociméretben lehet jönni licitálni.
este lefekvés előtt megmértem vagy 3x (én sem hittem), és biza 118 centi. :oops: :oops:

ja, s mi a pocaklakót símán leöcsizzük, ugyanis egyenlőre apával nem osztjuk meg a "nagyközönség" előtt a drágaságunk nevét.
símán kíméljük magunkat az ilyen-olyan kommentároktól.
Edinám már tökre belejött, mikor említi, mindig azt mondja, hogy Öcsike. Bár azt nem akarom, hogy ez legyen a beceneve, pfújj, nem szeressem az ilyent.
kissmanó

Sziasztok Lányok!

Azt hiszem, az én hibám, hogy félreértettétek a "szabis" dolgot, hiszen nem mondtam el, hogy Miki folyamatos műszakban dolgozik. Ha 6 nap szabit kap, az azt jelenti, hogy kb 14 napig itthon van. Akkor, ha Beni megszületik viszont 3 hetet lesz itthon, mert most néha beugrik a kollégái helyett, akik akkor visszaadják neki ezeket a műszakokat, így lesz 3 hetünk együtt. Remélem, azért nem kell ennyit kórházban lennünk. És hát persze, hogy az első pillanattól ott lesz nálunk. :) Nem is szeretném, hogy ne legyen. Szóval nyugi, átgondoltam rendesen. :):):)

Tabati
, nagyon sajnálom azt a tekit... remélem, meggyógyul-egyáltalán meg lehet ebből gyógyulni? És mitől lehet?

Amadea, remélem, jól éreztétek magatokat a színházban. Én ma mondtam Mikinek, hogy estére ne tervezzen semmit, mert dolgunk lesz. Erre kiderült, hogy beszervezte a bnőméket vmi közös programmal.Gyorsan felhívtam a bnőmet, és képzeljétek, sikerült még jegyet kérnem nekik pont mellénk. Úgyhogy most mindenki tudja, hova megyünk este, csak Miki nem. Kíváncsi leszek, mit fog szólni. Már alig várom a meglepett pofiját a Drágának... :D

Kissmanó, ez igen! 118 cm-vel sztem messze "versz" minket! :)

Tökmag, hogy vagy? Remélem, minden oké. Diétázol már? Hogy bírod?

Noémi, sajnálom, hogy nem tudtad visszacserélni a rácsvédőt, de ügyes leszel és el fogod tudni adni.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Egyetlen nap lett volna a héten, amikor alhatok, erre felébredek fél 7-kor :( Ráadásul óraátállítás is volt. Ez olyan Murphy-s, nem?
Próbáltam magam hasznossá tenni, de nem lehet mindent csendben csinálni, h Bius ne ébredjen fel. Apa meg már elment dolgozni, és csak este jön haza :(
Bogi viszont jól elvan, néha megnézném, mit csinál, amikor épp majdnem leesek a székről, akkorát kapok belülről :)
Ja, Apa mondta reggel, h cseréljünk testet és én menjek dolgozni... hááááát, kíváncsi lennék :lol: :lol: :lol:
Tabati, ugye jobban vagy? És Teki?

Kép
Kép
mimmi

Nem jól jár a babanetes óra :)

Kép
Kép
mimmi

kókuszmatrac témában lenne egy kérdésem:
melyik a jó? az amelyik símán csak kókuszrostokból van, vagy amelyiknek a közepe esetleg szivacs, vagy valami poliuretán cucc. Ez utóbbinak csak egyik oldala kókuszrost, a másik hajdina.
Találtam egy webáruházban aránylag baráti áron mindhárom fajtát (a síma kókuszos olcsóbb...nem tom így kell-e legyen) s most leblokkoltam, nem tom melyik a jobb.

tehát SEGÍTSÉÉÉÉÉÉG!!!!!
holnap szeretném megrendelni, s akkor a héten meg is lenne.

amúgy rájöttem, hogy nem is kell komám ahhoz, hogy a kiságyon 4 lukacska legyen fúrva, megcsinálom én is, csak épp egy fafúró fej kell nekem hozzá, a megfelelő méretben. ezt meg felhajtom apán (menjen koldulja kölcsön a komájától).

síma kókuszmatrac keresztmetszet:
Kép

kókusz-szivacs-kókusz
Kép

kókusz-poliuretán-hajdina (pamut huzat van kívül, a kókusz és a huzat között még van egy pamut védőréteg)
Kép

Kép
kissmanó

áááá, most nézem, olvasok utána:
komplexebb a dolog...latexált, nem latexált kókuszrostok.
áhh, mi a francnak nem lehet ebben a fránya városban egy boltban sem kapni? ha szememmel láthatnám, kezemmel tapogathatnám, sokkal okosabb lennék.

tényleg: aki kókuszmatracot vett, ki milyent?

Kép
kissmanó

Kismanó, én a sima kókuszra szavazok. Nekem azt mondták pont az a lényege, hogy 1. kemény legyen, 2. a kókusz egy élő anyag, lélegzik, nem fülled be, ráadásul a baba is kap azon keresztül is levegőt.
Szerintem ha valami szivacs szerűség van középen pont a lényege nem érvényesül - max annyi, hogy kicsit keményebb rajta feküdni!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Kissmanó, nekem nincs túl sok tapasztalatom ezen a téren... én vszínűleg a harmadikat venném. ( A kókusz-poliuretán-hajdina változatot.) A hajdináról eddig csupa jót hallottam, ráadásul ez a matrac nem is tűnik annyira merevnek, mint a csak kókuszmatrac. A kókusz-szivacs-kókusz sem lehet rossz, viszont a három közül nálam a 3. a nyerő. Ez a link, amit küldtél, nagyon jó lehet. Utánanézek majd, hátha van itt is vmi hasonló...

Tabati, a telefonszám-cserére már gondoltam én is a "párosodástól" függetlenül. Remélem, jól vagy ma már, Tekid is felépül... épp most beszéltük Mikivel, hogy nagyon is át tudjuk érezni, amin most keresztülmehettek a teknős miatt... annak idején mi ugyanígy voltunk Walter kutyink miatt. Ő már nagyon idős volt, tudtuk, hogy örökké ő sem élhet, mégis annyira megviselt minket, amikor hiába kapott már infúziót, hiába csinált az orvos bmit vele... Még most is megkönnyezem szegénykémet. :(

Heni

Kép
szheni

Kissmanó, nekünk a harmadik variációhoz hasonló van, a kókuszmatrac vastagsága olyan, mint az első képen, az egész be van vonva egy védőréteggel és arra jön a pamut huzat.
Húúúúú, a tök sima kókusz nem nagyon kemény?

Kép
Kép
mimmi

Kata, most nézem, milyen édi kis pocifotód van! Nem baj, hogy nem túl jó minőségű, a lényeget látni. :) Nagyon örülök, hogy Alexával minden rendben van, és hogy Te is rendbejöttél. :):)
Az ágynemű és a baldachin gyönyörű. :) Ha kislányunk lenne, tuti én is ilyesmit vettem volna. Ügyes vagy!

Heni

Kép
szheni

Kicsit böngészgettem és megtaláltam az "ágyneműnket", van szinte teljesen ugyanez a minta barack és rózsaszín alapszínnel is.

Kép
Kép
Kép

Szerintem én ezt megrendelem :)

És aki már vett fürdőlepedőt (vagy kifogót, vagy hogy hívják most) 115X115 cm-es 2.900 Ft-ért, az jó áron van? Eddig egy helyen néztem csak, ott 4.990 volt, ahhoz képest mindenképp.

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!

Noémi: velem csodákat művelt a jóga, olyan jól aludtam most éjjel, hogy csuda! Szerintem nem csak szombaton fogok elmenni, hanem szerdára is beiktatok egyet…
Képzeld, dumáltam az egyik csajszival, kérdeztem mikorra van kiírva: mára. Banyek, és eljöttél jógázni? Naná, hogy beinduljon a szülés!! :wink:
Hát bosszantó lehet ez a Kikás hozzáállás! Miért jó az nekik ha egy vadonatúj dolgot nem vesznek vissza és még elégedetlenül is távozol? Mert ha nem lett volna rajta a címke, még megérteném… :S

Heni: biztos nagy meglepetés lesz férjednek!! Tök jó, hogy barátnődéknek is tudtál jegyet szerezni!
Diétát egész jól bírom, de jövőhéttől kicsit jobban belehúzok, hogy rá egy hétre ok legyen a cukrom és NE kelljen többet a diabéteszes kontrollra mennem…

Jesszus, Kismanó: hajdina és középen szivacs?? Nem is hallottam ilyenről! :)
Te, mindjárt kettévágom amit vettünk, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen! :D
Noémi: az akciós Brendonos ugye csak kókusz, nincs benne szivacs…?

Mimmi: mi még nem vettünk kifogót, ezt jövőhétre vagy utána tervezzük. Hol láttál 2900ft- ért? És jó minőségű, nem vékony?

Kép
tökmag79

Tökmag, boldog hétfordulót! :)
Holnaptól már mi is a 32.-et kezdjük... :) Juppppiiii! :D:D:D:D Megint eggyel kevesebb mindenféle gond nélkül. :) Ez annyira megnyugtató...
Mimmi, nagyon édes ez az ágynemű. :) Rózsaszínben is biztosan szép lesz Boginak.

Most jöttünk anyuéktól, eszméletlen, mennyire várja már Benit. Olyan megható, ahogyan tervezi, hogy hová viszi majd, és mennyit fog sétálni vele... :D Jól esik....

Heni

Kép
szheni

Ott, ahol az ágyneműt is:
www.szopiparna.hu
Bp-n személyesen is át lehet venni, vmikor meg úgyis megyünk, gondoltam addigra berendelem és akkor nem látatlanban veszem meg. Szóval most még nem tudom, milyen minőség, de nekem a honlapjuk szimpi.

Kép
Kép
mimmi

Heni: "32. hét: A babának mind az öt érzékszerve működik, és új képességre tett szert: jobbra- balra forgatja a fejét. A szervei továbbfejlődnek, lábkörmeinek kialakulása befejeződött, haja még mindig nő. Továbbra is gyakorolgatja a pislogást, bár a nap 90-95%-át átalussza (:)). A légzésgyakorlatok segítenek a tüdő erősödésében, és fejlődésében. A legújabb tanulmányok szerint ez a létfontosságú gyakorlat serkenti annak a proteinnek a termelését is, mely elengedhetetlen a tüdő egészséges fejlődéséhez."
Ahh köszi! Jövő héttől már én is belépek a harmincasokhoz! Ez valahogy más, mint a szülinap, és ez egyáltalán nem zavar, sőt! :D
De jó, hogy anyud ennyire lelkes!! Neked tuti nem kell bébyszittert felfogadnod, ha le kell passzolni Benit!! :)

Mimmi: köszi a linket! A szopipárnám innen való, csak másodkézből (barátnőm nővére hagyta rám). Ez a szopipárna tényleg nagy találmány!!
Ez az ágynemű pedig, amit kinéztél, nagyon édes!! :)
Most nézem a törölközőket, tényleg nagyon jó árban vannak és tök jó a mintájuk! Csak az anyagát kellene lecsekkolni...

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Kata, Mimmi!
Nagyon édes ágyneműt választottatok :wink: !

Kissmanó!
Nekünk sima kókuszrost matracunk van, és tény, hogy elég keményke, én tuti csempészek is egy extra vékony "párnácskát",Nóri feje alá. De ahogy Noémi is írta, a szivaccsal pont a lényege van oda...Én végigfogdostam a boltban az összeset és ezt találtam a legmegfelelőbbnek.....Nem egyszerű a döntés, az biztos....
Pocakméretlicitbe azt hiszem nem érdemes beszállnom:)

Heni!
A színház nagyon jó volt, operettet néztünk (Kalózkaland), csak néha nagyon hangos volt és Nóri nem igazán díjazta....A héten rendeltem Szabadtéri jegyeket az Elizabetre, remélem el tudunk menni...férjecskémnek szánnám szülinapjára...
Miki mit szólt a meglepihez? Gyomra hogy van? Labort, hasi ultrahangot néztek neki?

Folyt.köv.

KépKép
amadea

Tabati!
Jobbulást neked!!! A legjobb, amit tehetsz, hogy kifekszed és igyál sok-sok folyadékot....remélem gyorsan rendbe jössz!!! Teki hogy van?

Ácica!
Szegeden az összes szobában rooming-in van, tehát egész nap veled lehet a baba, csak fürdetni viszik el (de az ebédidőben van). De van lehetőség "leadni" őket a csecsemősnővéreknek. (na, az amit semmi pénzért nem tennék, hárpia egy banda :? )
Császár esetén viszont az első nap csak szopizni hozzák 3 óránként, de előfordul, hogy "ott felejtik" a babát 2 szopi között...

KépKép
amadea

Sziasztok!

Remélem, mindenki megkapta a könyvet, aki kérte.
Ma nagyon nyűgi vagyok: melózni kell, Api délelőttös volt, én délutános, holnap ugyanez. :? Na ilyenkor van az, hogy két nap alatt kb. két mondatot váltunk. :(

Manó!
Én is a brendonos matracot vettem meg (Puszedlitől kaptam kupont, puszi érte :wink: ), fogalmam nem volt, hogy milyen, de szerintem a sima, csak rost, mert baromi kemény. Remélem, babócának kényelmes lesz.

Noémi!
Jó mozgalmas napod volt, nem csoda, hogy elfáradtál a végére! Én is érzem, ahogy a súlyom "lehúz" :D Néha alig bírok felvánszorogni a lépcsőn.
Ja, és az én anyósom babonás, a pretáé csak küldeni akarja dolgozni fél év után. :lol: Egyik kutya, másik eb!

Tökmag!
Nem semmi a jógás csaj, merész volt hogy bevállalta, de lehet, hogy aznap akart feltétlenül megszülni. :o
Biztos jót tesz a jóga, de én csak májustól tudnék járni. Akkor még nem késő elkezdeni?

Folyt.köv.

Kép
ácica

Amadea!
Köszi az infókat a szülészetről! EZ így tetszik nekem, mert tényleg szeretném magam mellett tudni a picurt. Mondjuk ki tudja, milyen állapotban leszek.
Milyenek a csecsemősnővérek?
Hú, a császár még meg sem fordult a fejemben, pedig tényleg benne van a pakliban...
Api amúgy még mindig nem döntött az apás szülésről. Nem tudom, mikor akar, de nem akarom ezért rágni a fülét, nehogy elege legyen belőlem idő előtt. :roll:

Mimmi!
Nagyon gyönyörű az ágynemű!

Kép
ácica

Sziasztok!

Jó hír, hogy használt a gyógyszer, pedig csak kettőt szedtem be belőle. Még folyik az orrom, köhögök, de megszűnt a rosszullét.
Viszont tekim nem bírta ki az éjszakát. :( Felkészítettük magunkat rá, de azért titkon reménykedtünk, mert olyan kis szívós volt eddig. :( Hát legalább páromon látom, hogy megkönnyebbült, annyiban, hogy nem izgul már mi lesz. Elhatároztuk, hogy eladjuk az akváriumát és a felszereléseit.

Tökmag!

Doki mondta, hogy nagyon macerás a vizi teknős és nem is ajánlja, inkább a szárazföldit. De most egyelőre azt sem akarunk. Majd ha a babu ragaszkodik valami benti állathoz is a kutyákon kívül akkor felajánljuk neki. :lol: Nektek is vizi volt?

Heni!

Injekciót kapott, de már nagyon fel volt puhulva a páncélja. hihetetlen, mert amikor utoljára evett (hetente kétszer kap) még semmi baja nem volt. És tényleg nagyon gyors lefolyású betegség...

Jóga!

Tényleg, ez engem is érdekelne, hogy később is el lehet kezdeni a jógát? Mert ha már nem dolgozom majd kipróbálnám, ha tényleg ennyire jó, ahogy mesélitek. Kedvet kaptam hozzá. :wink:

Amadea!

Köszi neked is a tippeket, iszom sokat, tulajdonképpen kívánom is a teát. Mézzel és citromlével. Ja! És gőzölök is sokat, bár azt nem érzem, hogy attól jobban lennék, de azért csinálom. :roll:

Kissmanó!

Oké, értettem a célzást a táblázattal kapcsolatban :wink: , eddig sunnyogtam :oops: , egészen egyszerűen azért, mert lusti vagyok privit írni, meg összeszedni a gondolataim, hogy mi is kéne bele, de most orvosolom tényleg. :wink:

Kép
Kép
tabati

R.I.P. Teki :(

én pont egy méter vagyok körbe :oops: ja és +10 kilókám is van :oops:

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Niki: nagyon tetszik az új vonalzód!
én is egy méter körül járok.

Tabati: örülök, hogy jobban vagy, a teknőst nagyon sajnálom:(.

Mimmi: nagyon jól néz ki az ágynemű!

Ma itt elég pocsék idő volt, elfáradtam a házimunkában :shock: , lusta disznó vagyok. Egész du. meg sem mozdultam, és a pocim is kemény (két napja nem voltam wc-n :cry: , pedig ettem rostosat).

Holnap meg hétfő:(, jajj, de nincs kedvem dolgozni! pedig már csak két +1 hét!

Jó éjt!
Vendég

élmény volt a törpém után menni. egy darabig átváltozott kis piócává. csak lógott rajtam, símogatott, puszilgatott. ennyire anyás egyik sem volt.
most este mikor a konyhába ültem a széken, jön, s kérezkedett az ölembe. hívta az apja, de csak hozzám akart. én meg nem vettem fel, eccerűen nem fértünk volna el "hárman" azon a széken. apja meg csak hívta és hívta. erre a lányom kapta magát, s felmászott az etetőszékébe. így legalább anya mellett ülhetett. háy megzabálom, olyan aranyvirág.

na, megvan a heti záróakkord: elfelejtettem, hogy apa jövő 7végén is versenyre (nem bajnokság, csak barátságos) megy offroadozni :(
na, de megígérte, hogy a nagyokat elviszi anyósékhoz (csak az a baj, hogy még 2 hét a síszezon, épp most jött az edzőtől az sms, s ha a nagy jövő 7végén hiányzik, akkor ma bezárta ezt a szezont. mert 2 hét múlva húsvét.....akkor már csak az ortodoxok mennek). Törpikével pedig csak megleszünk. Sütünk zserbót és pogácsákat húsvétra, meg felavatjuk a tegnap az Ikeában vásárolt mézeskalács formákat.

Na, akkor most sem lettem még teljesen okos a matrac témában. A Novotex-es kókuszmatrac leírásokból azt következtettem ki, hogy akkor jó a kókuszmatrac, ha latexált. Írtam egy emilt az előzőleg említett webáruháznak, bár nem fűzök vérmes reményeket ahhoz, hogy tudni fogják latexált-e a matrac alapanyag vagy se.

na megyek, a szárítóból ki kéne venni a culákat, s a mosógépből pedig betenni.
jó éjt mindenkinek!

Kép
kissmanó

Tekit sajnálom :(
kissmanó

Tabati: részvét a teknős miatt .

Nekem is volt, de szegényke még kicsi korában beadta a kulcsot, szintén felpuhult egyik napról a másikra, és ki is nyiffant. Szegény. Nekem legjobban a madarak jöttek be. Most is van egy kanárim, csak otthon maradt anyáéknál, mert nem akartam reszkírozni a 400 km utazást, meg a környezetet sem biztos, hogy megszokná már, hiszen 8 éves már. Kíváncsi vagyok, kölyök mit akar majd, pókot meg skorpiót tuti nem hozhat haza, a többiről majd lehet tárgyalni. (én mondjuk régen leguánt szerettem volna, mert viccesen lógna a falról, de ugye nem lenne jó neki a mi klímánk. Egyszer meg majdnem kaptunk ajándékba egy kígyót, de amikor kiderült,hogy naponta megeszik egy egeret- apukámmal azt hittük, h csak 2hetente kéne etetni- akkor apukám közölte, h nem hajlandó hátralévő életében egy csőszerű jószágnak szolgálni. :D )

Tegnap Praktikerben nézegettünk csempéket+ járólapokat, a konyhába ki is választottunk 2 féle hajópadlót, majd azokból fogunk dönteni, ha már a konyhabútort is megtaláljuk. Meg rájöttem, h nemcsak fürdőt kell tervezni, hanem hozzáépítéssel lesz egy új helyiségünk: zuhanyzó+WC, bár ehhez nem kell nagy fantázia, de járólapot csak kell találni. :lol:
Du. meg névnapi buliba voltunk: 2 éves kisfiú+apja névnapja, és képzeljétek, kaptunk tőlük kölcsönbe egy kiskádat+ állványt! :lol: :lol:

Ma anyósék nálunk ettek, borsókrémlevest készítettem + wokos zöldséget indiai receptes pulykával. Ízlett nekik, nekem kicsit fűszeresre sikeredett- most bánja épp a gyomrom. Nagyon bejön ez a wokozás, nászajándékba kaptuk, és kezdem megkedvelni.

István megijedt, h Borcsa nehogy apáca legyen, mert mindig olyan jókedvűen dörömböl a templomban az énekek alatt. 8)

Ágyneműs képek nagyon édesek, mi azt is kaptunk a kisággyal együtt, macis, ha jól rémlik. Huzatot még nem vettem rá, esetleg varrok majd, mert hálózsákozást tervezek csak.

Na, eldugulok kis családi sztorijaimmal végre. :)

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Mimmi, szerintem nem a legolcsóbb a fürdőlepedő ennyiért. Én a Brendon outletben néztem (Bp, Soroksári út - ha jöttök) kék, fehér és rózsaszínben van, nagyon jó az anyaga, és 1700 Ft volt. Az ikeában is van 2000 körül, de annak nem olyan vastag az anyaga!

Tökmag a miénk kókuszrost, tényleg kemény, ahogy Amadea is írta, de ez kell - állítólag - a babáknak.

Ácica, köszönöm a könyvet, megkaptam!

A jógás kérdésre, én nem tudok reagálni: világ életemben hajlékony voltam, szerintem egyáltalán nem megterhelő, de a nyújtás nagyon jót tesz. Én azt mondom, simán el lehet jönni májusban is...de igazából szerintem most kezdődik az itt fáj ott húzódik időszak, szóval majd akkor meglátjátok hogy vagytok!

Elmentünk ma anyu barátnőjéhez, és jelentem megvannak az anyagok! :) A sötétítő nagyon szép csíkos lesz, és megvettem a térelválasztó anyagát is: lesz két csík a sötétítőből, két drapos. Az utolsó kettő lesz különleges, mert az a mi szobánk felől gyönyörőű zöld lesz, Áron szobája felől, meg macis traktoros.
Gondolom így most nem tudjátok elképzelni...remélem 1-2 hét és minden készen lesz annyira, hogy fotózni tudjam!
A lényeg, hogy most nagyon örülök! :)

Voltunk bent látogatóban az ikreknél! :) Nagyon cukik, és ami a lényeg, hogy holnap hazamehetnek!
Anyukájuk 33 kg-ot hízott - illetve ennyi + volt rajta a szülés előtti napon, most +7. Tejci is beindult, ráadásul már egyszerre tudja fogni a lányokat, szóval nagy a boldogság!
És a napirendjük is beállt!
Annyi baba volt a kórházban...hirtelen olyan hihetetlennek tűnt, hogy én is hamarosan toligatom Áront...ugyanakkor hirtelen olyan soknak tűnik ez a 2 hónap! (de tudom még van teendő)

Elteszem magam holnapra!
Jó éjt!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Ácica: azt monta a jógatanár, hogy volt már olyan csajszi, aki az utolsó hónapban kezdett el járni. Gondolom akkor kicsit intenzívebben kell csinálni, hogy használjon valamit.

Tabati: nekünk is az volt- ékszerteknős. Tüdőgyuszit kapott… :cry:

Kép
tökmag79

Tabati!
Sajnálom teknőcöt. :cry:
Mamáméknak is volt, ékszerteknős, 25-30 centis volt már. Mamám már nem bírta gondozni, tkarítani az akváriumát, így beadták az állatkertbe, de ha megyünk, mindig megismerjük a többi között.

Csillagtáncos!
Az én öcsém madárpókot akart annó, de a szüleink közbeléptek, még jó!!! 8)

folyt. köv.

Kép
ácica

Manó,

matrac-info:

http://www.demko.hu/index.php?tev=gerinc&op=biomatrac

Van kisbabás része, mi itt vettük a miénket.

Kép
benta

Ácica: honnan ismeritek meg a ti tekiteket? Na, ez szép mondat, mondd ki jó gyorsan! :D
Nem is értem, hogy miért nem engedték szüleid a madárpókot! :wink:

Tabati: nem tudtam iwiw- ről megnézni a mailcímed, át tudnád nekem küldeni priviben?
Egyébként ha lakásba való állat kell, tudok neked kígyót szerezni! :lol:

Kép
tökmag79

Ácica: hogyan ismertétek meg annyi teknős között?

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Köszi Benta!
Látom itt is jelen vannak elvileg, már lecsekkoltam őket, nekik is ment a mél. Kedd délelőttig ha nem válaszolnak, nyomatom telefonilag.

Akkor ugye jól értettem, hogy a bébiknek a csak kókuszból készült van ott is?

Kép
kissmanó

Csak gyorsan bejelentkezem, hogy megköszönjem Ácicának a könyvet.
Szegény teknőcöd, sajnálom, Tabati, nemsokára lesz ám más vki, akit simogathattok :wink:
Jó éjszakát
preta

Mi is úgy gondoljuk, hogy az állatkert a legjobb megoldás az ilyen kényes állatoknak... Ezek után már csak ott gyönyörködünk bennük. :roll: Köszi a felajánlásokat, nem kell se kígyó, de csótány :lol: (egy ismerősöm komolyan csótányokat tart :x ) Most már beérjük a két kutyával, velük szerencsére ritkán van gond. :wink: De legalább találtunk egy szimpi állatorvost, aki hétvégén is rendel, meg házhoz jön, ha kell. És semmit pénzt nem fogadott el tőlünk, pedig ha más nem akkor az injekciót neki is meg kell venni...

Kép
Kép
tabati

Manó,
igen, sima kókusz gyapjú bevonat + pamut huzat, vagy csak kókusz + pamut huzat.

Kép
benta

Szívesen a könyvet.
Hát ez a teknőcfelismerés érdekes. Mamám tudja felismerni, mert ő gondozta, de annyira szerette, hogy elmondani nem tudom. De sajnos nem segített neki senki abban, hogy naponta takarítsa az akváriumát, (bazi nagy volt, nem tudom, hány literes), minden etetéskor tiszta vízbe tette egy lavórba, kint mászkált a lakásban.
Még pitizni is tudott, de ez halál komoly. Ha azt akarta, hogy kézbe vegyük, felemelte a mellső lábát. :shock:
Plusz már anyagilag is nagy teher volt (mamám valami csirkefalatokat vagy mit adott neki, nem adta volna alább)
Az állatkertben a mozgásáról ismeri meg mamám.
Én biztos nem ismerném fel.
Hát ennyi a történet. :)

Nagyon szenvedek, még mindig a melóhelyen vagyok. Az elküldés időpontjához még adjatok hozzá egy órát! :?
Tényleg, hogy is kellene ezt a babanetes órát átállítani? Októberben már csináltunk ilyet.

Éjfélig leszek előreláthatóan. Pfujj, de elegem van!

Kép
ácica

Ácica, kitartás, ez szörnyű, h ilyen sokáig kell lenned!!!!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Ácica, mit csinálsz (ha megkérdezhetem), hogy ilyen sokáig dolgozol?? Csak nem vendéglátó ipar...? :cry:

Kép
tökmag79

Tökmag!

Korrektor vagyok egy napilapnál, most készül a hétfői újság, és várjuk, hogy elfogadják-e Bajnai Gordon jelölését a miniszterelnöki posztra.
Az előbb már elmentem egy kicsit kinyújtózni. Van bent az irodában egy ülőgarnitúra, pihiztem, de Prüntyinek nem tetszik ez az éjszakázás, feszíti kifelé a hasamat.
De már csak egy hónapig dolgozok, alig várom, hogy ne kelljen jönni!

Kép
ácica

Mi most értünk haza. Ácica, ez aztán nem semmi! Hogy bírod?
Tabati, sajnálom a tekit... :(
Az előadás nagyon jó volt, nagyon sokat nevettünk, és a meglepi is jól sikerült. :) Ült előttünk két néni, aki megjegyezte Mikinek, hogy "Fiatalember, ha kérhetem, halkabban nevessen, mert fáj a bal fülem. :)" Erre a szomszédja, aki volt vagy 90 éves, megjegyezte, hogy "Ha a klubban röhögünk, akkor nagy sz@rban vagy, mi? " Hát olyan jót nevettem rajta... eszméletlen, milyen nénikék vannak... persze nem nevetett ezek után sem halkabban, hiszen kabaréban voltunk... mondjuk egy tragédián tuti nem lett volna ilyen jókedve. :):):D

Amadea, az Elizabeth is nagyon szép, meglátod majd. :) Köszönöm szépen, Miki gyomra szerencsére már jól van, uh-t néztek neki, de nem találtak semmit. Reméltem, hogy most hétvégén elmúlik, és nem kell megint mindent végigjárni, mert rosszabb, mint egy gyerek, ha orvoshoz kell menni...

Tökmag, érdekes, amit írtál arról, hogy a nap 90-95%-át átalussza a babó... hát nekem az az érzésem, hogy kb ennyit van ébren. Hihetetlen, miket művel mostanában, és nem tudom, hogy ez nem baj-e... persze lehet, hogy alszik és csak álmában mocorog, de tény, hogy nagyon aktív kissrác.

Azt hiszem, most megyek aludni, mert nagyon elfáradtam már. :)
Jó éjt mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Heni!

Örülök, hogy tetszett a kabaré, és jól sikerült a meglepi, és jól szórakozott az urad. Engem is felvidított, amit írtál a nénikről :D
Menők lehettek.
Hát én is úgy érzem, hogy kb. annyit van fent a babó, rengeteget mocorog.
Szerintem tuti nem baj. Mondjuk a feszítést abbahagyhatná, mert ez annyira nem jó érzés... :o

Kép
ácica

Ácica: biztos tök érdekes a munkád! De azért megértem, hogy már várod az otthoni pihit is...
A feszítés nálam is megvan, de jógán :) csináltunk olyan gyakorlatot, amitől kicsit feljebb ment a babó.

Heni, ezen most én is jót nevettem, remélem nem ébrednek fel a szomszédok! :lol:
Örülök, hogy jól sikerült a meglepi!!! Királyság!
Lehet, hogy csak álmában rúgkapál, Beni, és így már igaz a 90-95% :wink:

Kép
tökmag79

Végem van..., de amúgy érdekes, amikor nem ülök bent 12 órája...
Na elbúcsúzom. Jó éjt!

Kép
ácica

Sziasztok!

Tabati!
Nagyon sajnálom a tekit :( !

Noémi!
Örülök, hogy a barátnőd és a lánykái jól vannak!! Még én se fogtam fel, hogy 2 hónap és a kezembe foghatom Nórit. Pedig már úgy várom...

Heni!
De jó, hogy Miki jobban van és, hogy klassz volt a kabaré!

Ácica!
Nem késő elkezdeni a jógát....legalábbis azt a fajta kismamajógát nem, amire én is járok....szokott lenni kifejezetten szülőpozíciós óra is, ami a vajúdásra készít fel (ez egy hosszabb foglalkozás), ha máson nem is, ezen azért szerintem érdemes részt venni az utolsó hónapban.

KépKép
amadea

Jó reggelt!

Mi sikeresen elaludtunk, hiába állította át a pasim a telefonját, 7 helyett 8-kor ébresztett. Most mentek el isibe/oviba a gyerekek.

Igen zsúfolt hétvégénk volt szokás szerint. Szombaton délelőtt hokizni voltunk családilag, utána felvásároltuk a Daubnert, aztán rövid pihi meg biciklizés után céges vacsorára mentünk. Megállapítottuk, hogy öregek vagyunk, mert 10 körül mindenki haza ment. Vasárnap tesóméknál voltunk, majd elmentünk ebédelni megünneplendő anyukám szülinapját, aztán barátnőztem, majd barátainknál voltunk és este csodálkoztam, mitől beton kemény a hasam.

Megjött a teszveszes pólya, gyönyörű! Hétvégén mi is összerakjuk a kiságyat meg a pelenkázót, már nagyon be vagyok zsongva. Már csak 2 hónap!

Szép napot!

Benta

Kép
benta

Jön a szép új világ, csajok, mi lesz itt?

http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/03/28/ez_bajnai_csomagja/

Nekem ebből a gyed a legfájóbb, de a többi is ütős.

Kép
benta

Sziasztok!

Tabati, én is sajnálom a tekidet.

Ácica, csodállak, h bírod az éjszakás műszakot.

Niki, megkaptam a privit és köszi az infot a boltról, megnézzük majd.

Férjemmel nagyon egy hullámhosszon vagyunk: jött haza este melóból és mutat egy kis cetlit, rajta a honlapcím, amit írtam nektek is tegnap, meg "barackos macis és rózsaszín macis-nyuszis". Kérdezem, mi az. Hát nem ugyanazokat az ágyneműket nézte ki ugyanott, amiket én is? :):):) A babaággyal ugyanez volt :)
Úgyhogy most már tuti ez a nyerő!!!

Noémi, a Babyoutlet-et mondod, ugye? Vagy az is Brendonos? Mert a babakocsit valószínüleg ott vesszük meg, 10ezerrel olcsóbb, mint bárhol máshol, ahol eddig néztem.

Holnap doki és UH, jaj de várom!!!

Kép
Kép
mimmi

Jó reggelt!

Nem aludtam vmi helyde jól.

Ácica: jó sokáig voltál benn! :shock: Szegénykém!

Nekem már csak ez a hét, a jövő 7, aztán majd még egy és vége a melónak. Jajj, de várom. Pedig dolgoznék még, csak nem egy ilyen lüke tyúk mellett.

Heni: :lol: ezen nagyon jót nevetem, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Én sem érzek semmit a 90%-os alvásból. Bár vanaktív alvása is.

Megyek dolgozni, megérkezett a főnök is:(.

Szép napot!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?