Szép Jó reggelt Lányok!
Kisamnó! Végre vasárnap! Vége van a hétnek, a következő biztosan jobb lesz!
:) Itt a tavasz - reméljük Nálad is jó idő lesz!
Ami a becézést illeti: jelenleg nálunk Áron "mazsola". Szóval véleményem szerint nem kell feltétlenül becézhető nevet választani!
Tabati, fel a fejjel! Reméem a teknőc mára rendben lesz, Te pedig gyógyulsz!
Ácica, megértelek, mert a pocakmérettel kapcsolatban engem is idegesítenek a lekicsinylő beszólások. Én azt szoktam rá mondani, hogy én vékony voltam előtte is, ezért nem a hájam látszik, hanem csak a gyerek. De egyébként most a napokban kaptam 1-2 hú milyen nagy a pocidat is!
:) Ma már csinálunk pocakfotókat, szerintem pont akkora amekkorának lennie kell!
Petra, anyós nem 100-as! Ne is foglalkozz, ezekkel a hülye babonákkal!
Tökmag a derékfájás szerintem egyre jellemzőbb lesz! Nekem is fájt már tegnap is...jövő héten már én is mindenképp megyek jógára! Most is érzem, hogy milyen jó lenne, kinyújtani a testrészeimet!
Tegnap én is jó kis utat tettem meg! Voltam a TTL-ben, megnéztem a függönyt, de végül nem vettem meg. Szerencse, mert utána elmentem a Bétexbe, és ott azon az áron már félorganza anyagot kapok. De azt sem vettem meg, mert sötétítőt csak 1 félét találtam ami tetszik, (5500 Ft/m). Közölte a nő, hogy ez egy középkategórás, és nem is sok, hogy ez nekem 60 ezer ft-be kerülne...hát én nagyon nem ennyiért gondoltam!
Most nemsokára megyünk anyu barátnőjéhez, megnézzük az anyagait, nagyon bízom benne, hogy lesz valami szép!
Este még Mamutoztunk is egy kicsit - tök jó volt, de kb. 30 perc után nagyon elfárad a lábam...hiába már +10 kg-ot cipel!
Ja és a bosszúság: karácsonyra kaptam rácsvédőt a kikából. Sima egyszerű kéket - de mivel most megrendeltem a zebrásat vissza akartam vinni. Erre a HP közölte, hogy hiába cimkés, és meg van a blokk, nem vásárolhatom le, mert eltelt a 30 nap...szóval most kénytelen leszek el teszveszelni. Ha valakinek esetleg kell, szóljon, megegyezünk!
Kár hogy pont ma van ilyen borús idő, de kárpótol, hogy jövő héttől tényleg tavasz!