Új privát üzeneted érkezett!

Pont jól szóltál Lyly! Éppen arra gondoltam mostanság, hogy miért ne lehetnék ÉN miniszterelnök asszony? Így én is tudnám, ha meg esetleg jobban, mekkora király lennék már...

Szegény Bencus. Lassan kieszi a gyógyszertárakból az antibiotikumot, arany szive. Énfiam is taknyolódik esmend. De az apja kezdte. Remélem én kimaradok

Aarnika is megelőzött, éppen meg akartam dícsérni Melcsikét, hogy milyen jó formában van mostanság. De mit várunk amikor táncpróbák dübörögnek náluk???

Hasli a kis másnapos vizsgazseni! :wink: Nagyon jónak tűnik Boboka receptje. Még jó, hogy nincs meg hozzá minden, mert gyorsan nekiállnék. Már minden csokit felzabáltam itthon. Kong a hűtő én meg nasira vágyom... :shock:

Hogy telik az idő. Ezek a kis angyalkák már nagyon huncut angyalkák lehetnek :(

Hát lányok megint előre ittam a maci bőrére. Tévedtem, lehet rosszabb... :roll: De azért sem hagy el az optimizmusom. Röhögve várom a következő bonyodalmat 8) 8) 8)

Szinti együtt érzek veled!!! Én is várom apát, hogy végre hazaérjen. Dög fáradt vagyok, de ilyenkor aludni nem tudok. A menyasszonyról jut eszembe, mindjárt teszek fel esküvői képet magamról, igaz már tíz éve volt :oops:, de az unokatesóm olyan arcot csinált nekem. Életemben először gondoltam, hogy na azé tényleg szép vagyok! Valóban nagyon csini voltál!!!

Zaha, Jótündér???
hettuli

Sziasztok!

Atyaég, majdnem nem volt itthon kávé!!!!!!!Már feküdtem volna vissza(mert kávé nélkül nem megyek sehová),amikor eszembe jutott a dugikávém(arra irigy vagyok :lol: és nem adok senkinek :lol: )és abból főztem...álmos vagyok nagyon.Valami nagy nehezen elaludtam éjfél körül, de annyiszor felébredtem, ahányszor hasra fordultam,sajgott a hegem, mert a hálóing összegyűrődött és nyomta... :?

Te Hettuli, Te hogy bírsz ennyi ideig fennmaradni?????????? :shock: :shock:
Egyébként jelölés elfogadva, legyél Te a miniszterelnök asszony..Ha TE mégsem vállalnád( :lol: ),akkor legyen Lyly!!! :lol:

Lyly,elképzeltem, ahogy szó nélkül odalépsz kolleginához és leköpöd és mindjárt jobban voltam!
Azt elhiszem, hogy már megijedsz Bencusnál a legkisebb tünetre is!Szegénykém annyit szenvedett, inkább előzd meg, mint hogy megint olyan beteg legyen!

Aarnika, köszönöm, hogy írtál!
Együttérzek,nem könnyű ez,sajnos az előrejelzések nagyon rosszak,de még mindig bízom, hogy az év végére elkezdődik némi javulás...

Melcsike,Barci biztos nagyon ügyes lesz a kis párjával,nem baj ám, ha nem nyernek meg minden fellépést, a lényeg, hogy ott is jól érezze magát!

Hasli,örülök a vizsgaeredménynek!Pont arra gondoltam, hogy de jó lenne megint tanulni valamit, nemtompulna az agyam.Mert ugye a korral az is jár... 8) :wink:

Napközben megpróbálok benézni...
pörgős napunk lesz szerintem, mert tegnap nem volt jó a számítógépes rendszer kb 3 órán át, mindenkit el kellett küldeni,úgyhogy Ők visszajönnek, meg a normál napi és ráadásul a fönökömmel leszek, akinek a lábában benne van a boogi(tehát egész nap csak csavarog, munkát kerülendő)... :?

léptem, puszi

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Na nem sokat aludtam én sem. Ma meg dolgozom. Ilyen hülye szombatot, itt rendes munka megy. Én meg azt hittem hogy kicsit pihi lesz. Bár gondolhattam volna, ma a Barci is ment suliba.

Lyly

Szegény Bencusnak nehogy tönkremenjen az immunrendszere a sok antbiotikumtól. Most már reméljük jön a jó idő és nem jön az a sok hülye baci.

Zaha, Jó tündér hogy vagytok? ? Már mindenki szeretne hallani rólatok.

Tünci

Dolgozzunk együtt. Én este 7ig leszek. Aztán megint csak szerdán jövök. Érdekes én még igy sem szoktam hozzá a kávéhoz, hogy korán kelek. Abszolút nem is iszom már lassan 8 éve. Jó gyorsan eltelő munkanapot kivánok neked.

Kép

Kép
melcsike70

[quote]. írta:..a normál napi és ráadásul a fönökömmel leszek...

Tünci! Csak a főnököd nehogy olvassa a babanetet! :D
aarnika

JaJ majdnem elfelejtettem, belügyminiszterséget vállalom. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tönci még jó,hogy volt otth.dugi kávé.
Nekem csak dugi pénzem szokott lenni :lol: :lol: :lol:
Tüncikém neked még fáj a heg?Nekem már nem,csak olyan érzéketlen körülötte.Csak nekem elég csúnya lett az egyik stéle,mivel 10 napig benn volt a cérna és elkezte húzni.
Nos,jön a sztory:elmentem a dokihoz varratszedés után egy héttel és mondtam én ugy érzem ez kinyilt.
Megvizsgált és azt mondta:DEHOGYIS!Ha kinyilna,akkor bele lehetne látni a hasamba,lehetne látni a belő szerveimet :shock: :shock: :shock: Nem tudom,hogy ő hülyének-e nézett engem.Vagy egy kicsit hisztisnek....

Háát a politika nálunk is a padlón hever.Már amennyit én értek belőle.Szerbiát már semmi sem húzza ki a szarból(bocsi).......

:( :( :(

Ma nálunk gyönyörű idő van,csinálom a virágoskertet. :)
Már ugy örülök,hogy nincs tél....áááá......utálom!!!!

Melcsike hogy múlt el a táncpróba?Biztos édes a kicsi lányod,ahogy riszálja :D :D :D Még ha nem is nyernek fő a részvétel a versenyen!Egyébként gyerekkoromban én is jártam mindenféle táncra.Nagyon aktív gyerkőc voltam!

Lylykém jobbulást Bencének.Ez a sok betegség az ovi miatt van?

Hol van a kép HETTULI?Én várom :)

Tünci kérdezed Hettulit,hogy hogy bir idáig fent maradni?
Nos én fél 2-kor aludtam el.Egyszerűen nem megy apa nélkül.
De ma 7-re megy és 2-kor jön,mert uggggyeee hajtsuk az órát.
De amikor én is melóztam,akkor 11-kor ágyban voltam,legkésöbb.
Amikor elütötte a kedves férjemet az autó(eltört a lába)nem bírt sem dolgozni,sem itth.csinálni semmit és minden rám szakadt.
A munka is,meg az otth.is.Néha felöltözve aludtam végig az éjjelt 8)

Mindenkinek puszi!!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Sziasztok, szép estét!

hazaértem, hulla vagyok..volt is munka, meg nem is.

Anyut (meg a vele együtt felvett 30 embert) kemény három és fél hét munkaviszony után elküldték...

Szintus,nem semmi a varratszedős dolog.Nekem ki sem tudták venni, csak az egyharmadát, de végül azt mondták, majd felszívódik.Egy egész kis helyen látszik a bőröm alatt a cérna,meg eléggé keszekusza, de ezzel nem is törődöm, mert jövőre majd szebben varrja a dokim.De ettől függetlenül fáj, nem egészen a heg, mert az érzéketlen, hanem mellette a bőröm és a mélyebb rétegek.Fenemód szokott nilallni, meg sajogni.

Holnap szeretnék egy kicsit a kertben tenni-venni, de errefelé esőt mondanak.a temetőbe viszek árvácskát.

Hétfőn aztán megint dolgozom, ohlnap jó kapkodós napom lesz.

Jótündért ma láttam bejelentkezni, de végül nem írt, remélem jól vagy!

Melcsike, jó pihit neked is a munka után!

KépKépKép
tünci28

valaki írja meg, hogy máshol látszanak a vonalzóim?

Mert nekem nem jeleníti meg, de más topikban láttam nőivonalost, azt megjeleníti.Szóval az enyémek látszanak??????

KépKépKép
tünci28

Tüncike,
én nem látom a vonalzóidat.
Jajj, nagyon sajnálom szegény anyukádat! Olyan komisz ez a világ! Most mit fog csinálni???? (Kérdezi ezt egy másik levegőben lógó...) :(
Talán lesz annyi szép idő, hogy el tudd végezni a kinti munkát. és tessék kicsit pihizni is!

Melcsike,
remélem, nem megy tönkre az immunrendszere, de ha választani lehet a kórházi antibika és az itthon szedhetők között, akkor inkább ez utóbbi legyen... Adom neki a Normaflore-t, rengeteg grapefruitot, narancsot, a teát évek óta citromosan isszuk, banán, fagyasztott gyümik (langyosan), de nem nagyon tudok ennél többet tenni... A dokik szerint nincs semmi baj az immunrendszerével, egyszerűen még kicsi, és anatómiailag nem jó a fülszerkezete (túl rövid a fülkürtje, mint nekem), és túl nagy (volt) az orrmandulája, mint általában a fiúknak. De én is nagyon féltem őt, aggódom érte...

Szintus,
bölcsibe járunk, majd ősztől megy oviba. Na, itt aztán van mindenféle kis taknyos, köhögős, lázas kisgyerek, csodálkoztam is, hogy még csak most jött ki neki, de az az igazság, hogy az orvos óta teljesen láztalan, ugrál, nagyokat motorozik és teli torokkal énekel... :lol:
Azt mondták, mire oviba megyünk, a szevezete majdnem minden bacival találkozik addig a bölcsiben, így az ovit talán már könnyebben viseljük. Úgy legyen! Egyébként 2 éves koráig csak a kötelező vizsgálatok miatt látta orvos Bencét.

Csajok,
én vállalom a posztot, rögtön rendet rakok, és kinevezem ezt a társaságot kormánynak. :lol: :lol: :lol: Szerintem pillanatok alatt rendbe jönne az ország.
Komolyra fordítva: még az Alkotmánybíróság tisztelt tagjai közé sem tudtak beválasztani egy nőt... Micsoda álszent, áldemokratikus országban élünk, juhhhé! :mrgreen:

Ma van a Föld órája, fél 10-ig. A világon sok helyen lekapcsolják a villanyt. Megyeszékhelyünkön és az országban sok helyen nyitva vannak a csillagvizsgálók (mert alacsonyabb a fényszennyezés). Ma, holnap és hétfőn látni szabad szemmel is néhány percig a Nemzetközi Űrállomást (ahol Simonyi is van), egy igen erős fényű csillagnak látszik. Holnap 20.14-től keressétek az égbolton, ha nem lesz felhős.
Ne felejtsétek el előrébb állítani az órákat!!!! Jó éjt, lányok!

Kép

Kép

Kép
lyly

Helló lányok!

Jöttem beköszönni, mert iszonyatosan fáj a fejem. Eső lesz. :evil:

Tünci

Köszönöm és neked is.

Ma egész nap tombolt a szél, elegem van belőle. :evil:

Jó éjt.

Holnap 13kor indulunk itthonról, és lesz este fél8-8 mire hazaérünk. :? Már most fáradt vagyok.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly egy nagyot kellett most nevetnem,hogy ma mindenfelé lekapcsoljáka villanyokat! :lol: :lol: :lol:
Az én ma esti sztorim:9:20-kor kibodta a biztositékot.Nem tudom hol kell visszakapcsolni.Fruzsina sír fél a sötétben.Gyertya persze sehol a láthatáron.Apa dolgozik(ő szokta azt kezelni,én nagyon félek az áramtól)telefon az apósnak(nem veszi fel a mobilt)probálom az otthonit,"önnek nincs elég pénze ehhez a hiváshoz"Fruzsi továbbra is sír,már majdnem én is.
De akkor szerencsére csörgött a tata és elsétált visszakapcsolni.
Még jó,h közel laknak.
Nos nálunk tényleg lekapcsolták a villanyt.
De mostmár megtanultam,hogy mit kell tenni :lol: :lol: :lol:
Hááát nem volt semmi!

Tüncikém itt sem látszanak a vonalzóid! :(

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt!

Este jó gyorsan elaludtam. Most reggel meg láttam, hogy hogy óraállítás után, még csak 8 óra volt, mondtam én még gyorsa aludni akarok egyet. :lol: :lol: De már nem tudtam. :evil: :? A mellékelt ábra mutatja mert itt vagyok. Ma hosszúnap vár rám.

Kép

Kép
melcsike70

Szintus

Jó ha egy asszony is megtanul egy-két mesterséget az otthoni férfimunkából. Én még villanykapcsolót is kötöttem be itthon amikor megvettük a lakásunkat. Igaz megcseréltem a toilett és az előszobakapcsolót, de mi már megszoktuk. :lol:

Tünci

Nálam sem látszanak a vonalzóid. :( Ma otthon vagy?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Cirka két órámba tellett az új vonalzók elkészítése..azért sikerült.

Mi van veletek,jól vagytok?

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Látom ma mindenki pihen,vagy valami jó kis programot csinált.
Nálunk egész nap esik az eső. :(

Zűrös hetünk volt,csak olvasni volt mindig időm.
Férjem csak pár órákat dolgozott,talán 2 alkalommal. Tegnap egy barátunknak segített a piacon bútort árulni /persze pénzért :wink: /
Keresgélünk neki állást,ami lenne az nagyon kevés pénzért és most még várakozó állásponton van,mert lehet a főnöke tud munkát intézni és akkor ő is maradhat a cégnél,tehát nem ugrál,esetleg akkor ha véletlenül találunk valami jobb lehetőséget.

Hasli!
Örülök,hogy sikerült a vizsgád,gratulálok! Neked is pörgős heted volt,gondolom hogy most pihensz. Micsoda nagy forgalom van Nálatok :wink:
Tegnap volt nálunk sminkelés az üzletben,akartam őt nézni munka közben,de sajna annyi dolgom volt,nem bírtam kimenni az üzletbe :(
Be voltam hozzá írva 2-re/addig dolgoztam volna :roll: / de le kellett mondanom,3-kor bírtam eljönni akkor meg már rohantam.....
Pedig annyira szerettem volna tanulni valami trendi sminket.

Tünci!
Szépek az új vonalzóid!!
Hogy telik a mai napod?
Te is fent vagy az iwiwen? Nem talállak a többieknél.
Sajnálom anyukádat, szörnyű helyzet ez a mostani :roll:

Melcsike!
Nektek is húzós a mai napotok. Én is várom már a versenyeket,de azért tartok is tőle, hogy akkor vége a hétvégi nyugalomnak.

Lyly!
Jobban van Bencus?

Jó Tündér!
Mi van Veletek? Gyere, várjuk a híreket!!! Remélem rendeződnek a dolgaitok!

Szintus!
Hány órát dolgozik a férjed naponta? Nálatok nem kötelező a heti 2 nap pihenő?
beátab

Sziasztok!

Látom ma mindenki pihen,vagy valami jó kis programot csinált.
Nálunk egész nap esik az eső. :(

Zűrös hetünk volt,csak olvasni volt mindig időm.
Férjem csak pár órákat dolgozott,talán 2 alkalommal. Tegnap egy barátunknak segített a piacon bútort árulni /persze pénzért :wink: /
Keresgélünk neki állást,ami lenne az nagyon kevés pénzért és most még várakozó állásponton van,mert lehet a főnöke tud munkát intézni és akkor ő is maradhat a cégnél,tehát nem ugrál,esetleg akkor ha véletlenül találunk valami jobb lehetőséget.

Hasli!
Örülök,hogy sikerült a vizsgád,gratulálok! Neked is pörgős heted volt,gondolom hogy most pihensz. Micsoda nagy forgalom van Nálatok :wink:
Tegnap volt nálunk sminkelés az üzletben,akartam őt nézni munka közben,de sajna annyi dolgom volt,nem bírtam kimenni az üzletbe :(
Be voltam hozzá írva 2-re/addig dolgoztam volna :roll: / de le kellett mondanom,3-kor bírtam eljönni akkor meg már rohantam.....
Pedig annyira szerettem volna tanulni valami trendi sminket.

Tünci!
Szépek az új vonalzóid!!
Hogy telik a mai napod?
Te is fent vagy az iwiwen? Nem talállak a többieknél.
Sajnálom anyukádat, szörnyű helyzet ez a mostani :roll:

Melcsike!
Nektek is húzós a mai napotok. Én is várom már a versenyeket,de azért tartok is tőle, hogy akkor vége a hétvégi nyugalomnak.

Lyly!
Jobban van Bencus?

Jó Tündér!
Mi van Veletek? Gyere, várjuk a híreket!!! Remélem rendeződnek a dolgaitok!

Szintus!
Hány órát dolgozik a férjed naponta? Nálatok nem kötelező a heti 2 nap pihenő?
beátab

Huuu de ügyes voltam :roll: ,bocsi a duplázásért!
beátab

Szia Bea!

Nagyon remélem, hogy a férjednek hamar rendeződik ez a munka dolog..annyira fontos ez most.Anyuval beszéltem ma fél órát telefonon, teljesen el van keseredve, már hallani a hangján, hogy teljesen kikészült ettől a helyzettől.Alig tud végigmondani egy mondatot, össze-vissza dadog.Egyedül él, semmi segítség..most adja el a lakást és költözzön valamelyik gyerekéhez, vagy mi?Ha legkésőbb fél éven belül nem lesz rendes munkája, akkor idáig jutunk.Az a kevés kis pénze amit 30 év alatt félretett(nevetséges pár százezer forint)most arra elmegy, hogy megéljen.pedig nyugdíjas korára spórolgatta...

Szóval ez is borzasztó és találjon a párod minél hamarabb munkát és Lyly is, mert ez kétségbe tudja ejteni az embert nagyon..

Én nem vagyok az iwiw-en, azért nem találsz.

Amúgy a rossz irányba állítottam az órát ezért amikor felkeltem elégedetten 9 órakor(mert hajnalban még fennt voltam) kiderült, hogy már 11 óra, úgyhogy boltba sem tudtam menni.Még főzni sem tudtam normálisan.

Itt is egész nap esik az eső, pedig virágokat akartam ültetni a temetőben.Dühös vagyok az időre.A héten csak a szerda lesz a szabadnapom.6* 11 óra munka,nem lesz rossz.... :?

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tüncike, a Violácskás vonalzód nagyon szép, de még mindig nagyon szomorú. Kislányosabb vonalzó járna neki :wink: Legalább a virágja legyen színes, jó?

Az évfordulós is nagyon szép, csak első ránézésre az is nagyon szomorúnak tűnik :cry:

Anyud munkáját nagyon sajnálom. Szörnyű, hogy amikor az ember végre fellélegezhet, hogy talált munkát, akkor támadják hátba... :cry: :cry: :cry:

Nagyon szorítok mindenkinek, aki munkát keres, hogy minél előbb találjon.
Vendég

Sziasztok!

Ez a mai nap :evil: elég volt belőle. 2 órára mentünk és este 7kor jöttünk el onnan. Nagyon hosszú, több mint 100 versenyszám volt.

Bea

Nagyon hosszúak ezek a versenyek. És fárasztóak, főleg a gyerekeknek. 1-2 óra múlva már nem tudnak mit kezdeni magukkal. Barciék is táncoltak 3kor 2percet, aztán meg negyed 6-kor, de kénytelen az ember valahogy kibirni.

Amúgy a 13 indulóból 5.-ek lettek. Hát majd meglátjuk, háromszor tudtak össz-vissz gyakorolni.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Még jó hogy nem kellett menned ma dolgozni. Nagyon elkéstél volna. :?

Kép

Kép
melcsike70

Jó estét!

Boboka,most, hogy ezt írtad, megnéztem alaposan a vonalzókat.
Őszintén szólva szívemből csináltam, megmutattam a férjemnek is, mondta, hogy szépek..tényleg szomorú és nekem fel sem tűnt..
Ez van a szívemben, ez világos..S, ha nem szólsz, észre sem veszem...Ez pedig szomorú..

Melcsike!

Jó pörgős nap nektek megint!Pihenjetek is néha..

többiek ,remélem jelentkeztek a héten!

KépKépKép
tünci28

Az avatar Viola vonalzóján, az Ő....

A másik pedig a próbálkozás első napjának lehetősége..
tünci28

Jótündér,Zaha légyszi írjatok, jól vagytok?
tünci28

Tüncike, tudtam, hogy a Kicsikéd van ott :cry:
Itt van velünk.

A próbálkozás / évforduló vonalzóján a szöveg a reményt tükrözi, de mégis valahogy szomorkásan.

Amikor kicsi Lackóm vonalzóit csináltam (furi, de nem emlékszem az első kis vonalzóra, hogy milyen volt :cry: ), akkor mindig kis vidámat csináltam, mert Ő kis vidám Angyalka :wink: )

Jótündér, Zaha, tényleg rég nem voltatok, jelentkezzetek.

Hasli sem volt ma :cry:

Jó éjt lánykák, mentem aludni
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jöttem, de annyira magam alatt vagyok, írni sem tudtam volna mit, mert nem tudom kifejezni, amit érzek, csak azt ismételgetném, hogy nem bírom.
Azért néha felugrottam, olvastalak Titeket, csak írni nem írtam, nem akarok állandóan panaszkodni.
De nagyon jólesett, hogy hiányoltatok.

Hétvégén itt volt az anyám, így nem voltam annyira magamba roskadva, jó volt, hogy jött, annak ellenére, hogy nem vagyunk egy ilyen tipikus, mindentmegbeszélős anya-lánya páros, sőt.
Elmentünk moziba, vasárnap múzeumba, de ha még sikerült is néha odafigyelnem a filmre vagy a kiállításra, utána százszoros erővel hasított belém a fájdalom. Kegyetlen dolog ez, mert az agyad arra a néhány percre, míg tudsz másra figyelni, elhiteti veled, hogy nem történt semmi, aztán meg lecsap.

Elhatároztam, hogy eljárok reggelente tornázni, ma mentem volna először, de jól lebetegedtem, úgyhogy még ez sem jön össze.

Megint egy újabb hét kezdődik egyedül...talán tényleg vissza kellene mennem májustól dolgozni, jobbat tenne. Nem tudom.

Tegnap lettek volna két hónaposak...

Ma reggel volt Hajna hagyatékija, férjem tartotta a frontot.

Visszaolvasok, és még jövök.

Puszi

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jó reggelt!

Zaha

Örülök, hogy végre jelentkezel. Ez azt jelenti kicsit jobb már. 8) Én úgy voltam a munkával, én négy hónap után tudtam magam rávenni, hogy menjek dolgozni, de nagyon nehéz volt az első napokban. Emberek között. De ezzel mindengyikünk igy volt. Aztán belerázódtunk szép lassan.

Ma láttam Zalán van. Legyen boldog neki az Angyalok országába. A mi kis Angyalkáink biztos vele ünnepelnek.

Megfáztál vagy mi a baj?

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Neked sem látszik már a vonalzód. :(

Kép

Kép
melcsike70

Na ma aztán jól eltünt mindenki. :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Én vagyok, Melcsike!
Csak olvastam...
Szerintem Barciék helyezése teljesen jó ahhoz képest, hogy először versenyeztek (ugye?) és szinte nem is gyakoroltak.
hettuli

Szinti! Iwiw-re tettem a képeket. Hááát megszenvedtem vele, mert úgy kellett papír képekről szkennelnem és eléggé nehéz volt jó minőségűt csinálni. De azt hiszem tűrhető lett. Majd nézd meg.
hettuli

Zaha Drága!

Boldog névnapot Angyalkádnak!
Próbálj meg, amikor nagyon elekseredsz nem egyedül maradni..nagyon rossz,ha jönnek az emlékek,szinte letaglózzák az embert..

este megpróbáltam időben elaludni,fél egyig forgolódtam,nem tudtam kiverni a fejemből a rossz emlékeket..pedig próbáltam egy boldog terhesség egy könnyű szülés felé terelni, de csakis arra tudtam emlékezni, ahogyan Violát elveszítettem..

A reggelem rosszul indult, délig a kollegám hozzám se szólt, aztán jobb lett, jött Bende, meg az anyukám is.Anyu elment táppénzre,most másfél hónapig megint lesz mit ennie, mert legalább kap táppénzt.Az orvos első szóra kiírta.Ezt érik ezzel el az országban...de nagyon rossz idegállapotban van,olyannak látom,amikor apu meghalt.Dadog, remeg a keze, a szeme, arca rángatózik...

Melcsike, ma tényleg jól eltűnt mindenki.Majd holnap bizti többet írunk.

Hettuli, szia.Néha tehetnénk ide is képet, én nem nagyon tudok az iwiwen nézelődni.

Zaha vonalzói is nőivonalosak voltak. :(

KépKépKép
tünci28

Sziasztok, vonalzópróba!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sikerült, összevissza tökörésztem mindenféle oldalakon, a lilypie-on meg 2 perc volt az egész.

Köszi a névnapiakat... :(

Tünci, igen, ezt próbálom, hogy minden napra legyen valami program, találkozzak valakivel, mert most eljött az az idő, hogy már nagyon rossz egyedül. Ezért is gondolkozom a munkába visszaálláson.
Remélem, nem az én rossz hangulatom miatt tolulnak fel az emlékeid, nem akarok fájdalmat okozni. Úgy látom, mostanában rosszabbul vagy. :(
Annyira sajnálom anyukádat. :(
Iwiw-re szeretnél meghívót? Vagy nem akarsz fent lenni?
Óraátállítás :)

Melcsike, Neked nem volt nagyon hosszú a négy hónap? Nem volt rossz egyedül otthon?
Igen, benyeltem valami vírust, tele a fejem, taknyolok, torkom fáj, köhögök, ilyesmi.
Gratulálok a Barcikának, nagyon ügyesek!

Hasli, én is gratulálok Neked!

Szintus, villanysztori :lol:

Bea, továbbra is drukk a férjednek, találjon mielőbb valami jó melót.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, nem szeretnék lenni az iwiwen, voltam, de nem jött be... :?

De ilyenkor leskelődnék, mikor írtok a képekről.
:)

Dehogy miattad vagyok rosszabbul!!!Ilyenre ne gondolj!Igazad van ebben, tényleg szomorú vagyokm ost jobban, mint az elmúlt hetekben..Tudtam, hogy ez lesz..nagyon reménykedtem, nagyon beleéltem magam, hogy nemsokára...most meg úgy érzem sose lesz már jó..

Ikrekkel ugyanezt átélni,annyira elképzelhetetlen fájdalom lehet.. :cry: :cry:
Megkérdezhetem, hogy Ők természetes úton fogantak?
Én nagyon szeretnék ikreket...de nálunk elég kis esélye van, szinte semmi...

Tetszenek az új vonalzók, szépek..

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Zaha, kicsi Angyalkádnak boldog névnapot kívánok:

Kép

Haslikám, nem emlékszem már, hogy én gratuláltam e neked :oops: :oops: Nagyon nagy gratula, ügyi vagy :)
Kép

Hettuli, mindjárt én is meg kukkantom a képeidet 8)

Jótündér, jelentkezz.

Tényleg, Kisanyáról és Sütiről nem tud senki semmit? Jó lenne azért tudni, hogy minden ok velük.
Vendég

Na egyszer nem jövök fel, akkor szinte mindenki itt van. :? Ha meg itt vagyok akkor?

Hettuli

Háromszor 1 óra próbát sikerült összehoznunk, de ma megnéztem a pontozást, és igazából kicsit kiakadtam, mert nem is zeneileg hanem a koreográfiában pontozták le őket, ami azt jelenti ha nem tudják pontosan a koreográfiát. De ők tudták. :evil: Nem hibáztak (az edző szerint sem), mondtam biztos kellett valakinek előlrébb a hely. Ha nem pontozzák le őket dobogósak lettek volna. Szegények el is voltak keseredve.

Boboka

Nem tudom én sem mi lehet a lányokkal, de remélem én is hogy minden rendbe náluk. Nálatok is?

Tünci

Te kis kukkolós. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.03.30 19:13-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Én nem tudtam volna korábban menni emberek közé. Nekem nagyon hosszú volt ez az egész folyamat. És nem azért mert hisztiztem. Én amikor megpróbálkoztam először dolgozni, hát sirógörcsöt kaptam. :cry: Mert nem tudtam itthon lenni, és nem tudtam Bogikának gyertyátgyújtani. Aztán a drága kollégáimnak nem volt ellenére ha dolgozom, akkor ott gyújthassak gyertyát. Nekem ez nagyon fontos volt. Valami kapaszkodó, ami Bogihoz köt. Amit csak érte, csak neki.......... vagy valami ilyesmi. :cry: Érted ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Zaha boldog névnapot a kicsi angyalkádnak!

Akartam már én is kérdezni tőletek,hogy kisanyárol nem -e tudtok valamit?Mert szoktam olvasgatni a topicot és régen sokat írt.Nagyon,nagyon szép,jó és hasznos dolgokat.Ügyes nő.Egyébként mivel foglalkozik?

Tüncike miért nem jött be az iwiw? :?: Valaki megbántott ott?

Hettuli majd mindjárt nézem a képeket! :wink: Egyébként naon tetszik,hogy SZINTINEK hivsz.Én azt szeretem lányok :oops: :D

Melcsike,Boboka puszi.

Melcsi megörült Barci,hogy bejelöltem az iwiw-en?Nem szoktátok Barbinak becézni?Nekem az nagyon aranyos! :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Akkor Szinti, ezentul Szinti! :lol:

Azért nem jött be, mert egy csomó olyan ember is bejelölt, akivel a munkám során éppen csak találkoztam, sosem tudtam, hogy kik, de időnként kaptam bizalmaskodó levelet és az nagyon kellemetlen volt.Úgyhogy töröltem, de a párom lapján, kódjával nagyon ritkán szoktam leskelődni.

Jó fáradt vagyok lányok, csak fürdök, lefekszem.reggelig írjatok sokat, hogy a kávé mellé legyen olvasmány.

Ma egész délután néztem a parlamenti közvetítést, nagyon el vagyok ezek miatt is kenődve, de mostmár úgy érzem, mindegy mit, de valamit csináljanak.mindenképpen nekünk lesz rossz, a gazdagok pedig még jobban megszedik magukat..a sok-sok elárverezett lakás, miegymás...

Hallottátok miket tervez a Bajnai?Ha csak a felét véghezviszik nyomorba dől a fél ország.Nem lehetne ,hogy akinek van, az adjon bele????????????Vagy ez túl egyszerű lenne?Inkább a szegény dőljön nyomorba?ahh, na mindegy, pár hét és meglátjuk.

KépKépKép
tünci28

Köszi Melcsike, jól vagyunk :)

Hát, én is néztem a híradót...

Az a legrosszabb, hogy mindenki tudja, hogy kellenek a megszorítások, mert különben még nagyobb baj lesz, de már most bejelentették, hogy májusban tüntetni fognak ellene. Nem fog itt semmi sem változni.

Ja, meg igen, mondták, hogy a szegényeknek rosszabb lesz.

Olyat tényleg miért nem lehet hallani, hogy most pár évig a szegényebbek járnak jobban, és egy kicsit a gazdagok húzzák össze a nadrágszíjat?

Új miniszter e. jelöltünk is benne van / volt a 100 leggazdagabban, szerintetek ők mennyire érzik a válságot? :? Persze csak költői volt a kérdés...
Vendég

Persze, hogy értem, Melcsi, totálisan átérzem és megértem... :(
Én az áprilistól (már attól, hogy hogy leszek) teszem függővé, megyek-e májustól, de júniusban legkésőbb visszamegyek, legalábbis most úgy gondolom.

Boboka, Neked is köszi. Olyan jó, hogy úgy fogod fel, hogy Lackód biztosan vidám angyalka, ezzel biztosan neki is könnyebb. Remélem, egyszer én is így fogom tudni gondolni.

Most hétvégén volt először olyan érzésem, hogy itt vannak velem, eljöttek hozzám. Álltam a garázs bejáratánál, miközben Vince a kocsiban játszott, olyan susogva elkezdte fújni a hajamat hátulról a szél, és láttam őket, öleltek kétoldalról.

Mielőtt Hajna éjjel meghalt, délután az őrzőben félálomban egy csuklyás alakot és halott katonákat láttam, Zalán halála előtt pár nappal pedig vak, napszemüveges kutyákat. :cry:
Ne haragudjatok, hogy ezt leírom, tudom, borzasztó, csak érdekelne, Nektek volt hasonló? Valamilyen jel vagy álomkép, látomás?

Tüncike, megértelek. És együtt várjuk Veled, hogy elteljen az a négy hónap. Megértem a csalódásodat, de hamar el fog jönni, és az újabb baba - még ha önmagáért születik is - valamilyen szinten gyógyír lesz a szívednek. Nagyon szorítok, hogy kijöjj ebből a mostani hullámvölgyből.
Igen, spontán fogantak. A saját orvosom megkockáztatta, hogy nem egyszerre, hanem kb. egyhetes különbséggel. Ez nagyon ritka, úgy néz ki, hogy előbb megfogan az egyik baba, majd a koraterhességben a másik, nagyon kicsi különbséggel. Zalus nagyobb is volt mint Hajnika, bár ez egyébként sem ritka ikreknél.
Nálunk a családban volt már két ikerterhesség, egyik sem sikerült. Egyik rokonom az elején vetélte el őket, a másik pedig 5 hósan halva szülte a babákat...de én úgy voltam vele, hogy majd nekem sikerül. Nem is gondoltam semmi rosszra, majd mikor kiderült, hogy egyik kisfiú, másik kislány, úgy éreztem, ennyire szerencsés nem lehetek, ez már túl nagy boldogság, én ezt nem érdemlem meg, és elkezdtem félni.
Aztán mikor mentem a 21. heti uh-ra, valamiért megfordult a fejemben, hogy ha baj van, most derüljön ki. Aztán anélkül alakult így, hogy velük bármi baj lett volna.
Nagyon-nagyon boldog voltam, hogy ikrek lesznek. Néha elkapott a félsz is azért, hogy fogom bírni, át kell alakítanunk egy csomó mindent az életünkben, vennünk kell nagyobb autót, stb. De őrülten szerencsésnek éreztem magunkat.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, volt valami nekem is azon a hajnalon, amikor Viola már küzdött és végül elment..de most nem tudom leírni, most nem merek emlékezni..reggel, talán,de majd valamikor leírom,jó? :cry:
tünci28

Jó éjt én is megyek aludni.

Zaha

Én akkor amikor Bogikám megszületett akkor sem nagyon aludtam, próbáltam minden infót begyűjteni a korababákról. És erre rámentek a éjszakáim rendesen. :? Én ilyen önkinzó életet éltem akkor. :oops: is, meg utána is. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Persze Tünci, csak ha akarod. :cry:
Az iwiw-en én is elhajtom az idiótákat.
Aludj jól.

Szinti (figyelsz?? :D ), köszi neked is Zalánkám nevében.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Melcsike, jó éjt Neked is.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha,
pici kisfiad névnapján sokat gondolok rá, remélem, együtt ünnepelnek a többi kis angyalkával. Nagyon rossz most, tudom, talán idővel egy kicsit könnyebb lesz. Igen, biztos, hogy boldogok, tudják, milyen érzés az, ha várják, szeretik őket, és szerintem ebben a nagy élet-halál-jkörforgásban ez a legeslegeslegfontosabb.

Tüncikém,
szegény édesanyád, annyira sajnálom őt, és téged is ölellek a nagy szomorúságban, bajban. Istenem, segítsd meg ezt a nyomorult kis országot és adj vigaszt a lelkünknek is!!!! Már várat tudnék építeni a sok fohászból...

Melcsike,
csodálatos ez a helyezés az előzményekhez képest. Nagyon ügyesek voltak az ifjak, puszi Barcinak és meleg kézszorítás!!!!! A pontozás elég hülye volt a jelek szerint, lehet, bunda volt.

Boboka,
rád akartam ma csörögni, de olyan szaladgálós napunk volt, délután meg nem mertem már, hátha pihensz te is egy kicsit... Örülök, hogy minden oké veletek!

Hettuli,
megyek, megkukkantalak. :lol:

Bea,
jaj, nektek is rendeződjenek a dolgaitok, azt kívánom!!!!

Még egy hónap, és mi is feladjuk....

Ma voltam a nődokinál uh-on, azt mondja: hát...nem látok egy tüszőt sem...vigyorogva: ...mert már szétdurrantak, csak a nyomait látom, és egy megvastagodott nyálkahártyát...hajrá-hajrá!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Zaha, én, amikor Lackó agyvérzést kapott azon az éjszakán nagyon ideges voltam, szinte csak fel alá járkáltam, pedig akkor még nem tudhattam, hogy mi történt, csak éreztem.

Aztán a halála előtti este is ez a megmagyarázhatatlan idegesség.

Az utolsó napján látomásom nem volt, csak néztem az eget, és nagyon fura volt, mert pl. a hiszek egy Istenben-t már ezer éve nem imádkoztam, és akkor magamban elkezdtem ezt az imát ismételgetni, meg is lepődtem, hogy így emlékszem a szövegére.

Tudat alatt felkészített a jó Isten arra, hogy el kell fogadnom a legrosszabbat.

És szerintem a mai napig ez segített engem ahhoz, hogy nem mentem tönkre, hogy elfogadtam, hogy nem tudom megváltoztatni a dolgokat.

És igen, Lackómat csakis mosolygós kicsi Angyalkaként tudom elképzelni :)

Szinti, akkor ezentúl így hívunk :wink:
Vendég

Lyly, csak nem pesten voltatok?

A délután nem lett volna jó, nem voltunk itthon, de legközelebb hátha összejön :)

Lyly, nagyon szorítok nektek :wink:

Bea, férjednek is megy a drukk. A főnöke még nem jelzett vissza?
Vendég

Szinti!!!!!!!!!!!!

Mi Barcinak hivjuk, igy szoktuk meg. Amúgy örült hogy bejelöltétek.CSak meg kellett magyaráznom neki, hogy kik vagytok. De aztán megértette, hogy anya BARÁTNŐI.

Most már tényleg jó éjt.

Bajnai nekem sem szimpi. :?

Én amikor aznap meghallottam a telót csörögni akkor nyilalt valami belém és tudtam a kórházból hivnak! És úgyis volt. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?