Új privát üzeneted érkezett!

Betty!
Köszi. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

E:A:O:T=Enyém Az Oldal Teteje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

Mucus :lol: :lol: :lol: :lol: E.A.O.T.----ez jó!!! :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszönöm a jókívánságokat, mind a ketten jól vannak. Bence anyósoméknál alszik, mert holnap mind a ketten dolgozunk. Voltam aerobikon és jól ki is fáradtam, ég össze kell pakolnom a lakásban és meg kell készítenem Gábornak a kaját holnapra. Dius LAPTETŐ :!:

királylány

Sziasztok!

Ez a hét nem az én hetem. Olyan fáradt vagyok, és még holnap is menni kell dolgozni. Remélem mindenki jól van, még nem olvastam vissza.

Olyan vacakul is érzem magam. Szerintem lehet hogy meg fog jönni. Olyankor szokott ilyen gyengeség rámjönni. A fejem is fáj. Csak szédelgek. Ma van a 29. napom egyébként. Hányingerem is van. Bár mondjuk szalonnát ettem, lehet hogy az nem tesz jót a gyomromnak.

Megyek még megpróbálok legalább 1 oldalt visszaolvasni.

Kép
babicsek

Kicsi: Nagyon megható amit írtál. És mennyire igazad van.

Most megyek, elég ramatyul érzem magam. :?

Jóéjszakát mindenkinek!

Kép
babicsek

sziasztok........
az uh-on minden ok.szép nagyok vagyunk már!!!!!!
vérömleny már teljesen felszívódott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
afp-re ápr.16-án megyek.....akkor remélem már tudni fogjuk ki lakik idebe!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita de jó, hogy nincs már vérömleny és a baba jól van!!!!!!!!!!
babicsek látom mi egy cipőben járunk csak én 27.napon vagyok

Kép
Kép
melisch

bizony....remélem már nem lesz semmi baj......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kicseréltem a vonalzómat, az előbb nem ment azt hitem megszünket de látom mindenkié még működik. :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

szerintem azok nem szünnek meg itt......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

most sem mennek :wink:

Kép
Kép
melisch

:?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Juj de jó hírek!Gratulálok. :D

Mára 20 fokot mondanak. 8) Mi megyünk is kirándulni. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

SZIASZTOK TEGNAP VOLTAM 20HETES UHUN KISFIUNK LESZ!!! :lol:
80olgi

Jelentem vége ennek a hónapnak is... megjött piri, a kis szemét fáj a hasam és talán a tegnaphoz képest jobban viselem, bár még nem nagyon fogtam fel csak most kezd indulni és fáj a hasam pedig takarítani kezdtem de ma már semmihez nem lesz kedvem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok! A noivonalas vonalzok megiscsak eltuntek :( -- Melish! Sajnalom pirit hogy megjot :evil: -- Nita! De jo h felszivodott a veromleny! Innentol egyenes az ut a szuloszobaig. -- Dia! Mi a Zurammal 2esben lemegyunk Keszthelyre egyet kiruccanni. Tesoprojekt ugyben gondoltuk, de kozben a pe beelozott. Hatha otthon sikerult pe elottibol egy csajszit osszehozni :wink:
Vendég

Úgy fáj a hasam, hogy még a takarítást is abba kellett hagynom :oops: :oops: :oops: most pihizek bevettem egy Algopyrint. Hazaért a férjem is látta, hogy fekszem már telefonon mondtam, hogy fáj a hasam meglátott és azt kérdezte: picim ennyire fáj? Vigyelek a sürgősségre? :shock: :lol: :lol: :lol: Kacagva mondtam, hogy egy fránya piriért nem megy senki kórházba és ne aggódjon nem sokára elmúlik. Csak míg elindul rendesen addig kínoz.
angie34 hátha összejön a kislány. Itt is szép idő van de nekem a legjobb most a kanapé a nappaliban + tv :?

Kép
Kép
melisch

Sziasztok! Melischkém remélem hamarosan jobban leszel, addig is küldök gyógypuszkát: pussz! Mondd meg pirinek húzza el a csíkot és lehetőleg 9 hónapig feléd se nézzen! Angie de lennék most a helyedben, mármint az én férjemmel :lol: Egy kis pihi jól jönne kettesben, csak most keret nincs rá. Nem panaszkodom, kifizettük az autónkat. Valamit valamiért. :wink:
Ma dolgoztam délelőtt és meg sem álltunk, ami nem baj, sőt..........Itthon aztán kitakarítottam, aludtam is kicsit. Megyek a gyerekért, közben azt böngésztem mit is süssek. Talán somlói lesz á la Sthal.
Többi lustaság tessék jelentkezni: Adiadi, Dunakavics, Nyuszifül, hirtelen ti jutottatok eszembe, de a többiek sincsenek elfelejtve és a hiányzók listáján is rajta vannak!
Olgi gratula a kisfiúhoz. Bővebben is írhatnál :wink:

királylány

Melisch: Sajnálom hogy megjött. De ne aggódj napról napra egyre közelebb az új időpont! Hajrá!

Nekem ma van a 30. nap, de még nem jött meg. Mondjuk olyan 31-32-nél szokott megjönni. Csináltam tegnap egy tesztet, de az negatív lett. Nem lesz ebből megint baba érzem. Hát ez van.

Nita: Örülök hogy minden rendben!

Kép
babicsek

A vonalzóm tényleg eltűnt. :(

Kép
babicsek

Sziasztok!
Nekem is 2 nöivonalas vonalzom volt :? ..
Igaz az egyik nem is volt jó,mivel piri még sehol :( ..
Látjátok én várom és még sem akar jönni ma van a 33.napom..
Vendég

Sziasztok!
Ma a Margitszigeten voltunk,gyönyörű időnk volt.
Jövök pár képpel. :wink:
Kép Kép Kép
Forest Gump
Kép
Szerelem :D
Kép Kép Kép

Melisch!
Sajnálom a pirit. :(

Kirus4
Bárcsak Én járnék már a 33.napon! :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Nita,
remek hírek!!!! Gyorsan repül az idő, nemsokára már a szülésről írsz nekünk!!! :wink:

Melisch,
nagyon sajnálom pirit. Lehet, a kicsi még a melegebb időre vár... De jönni fog!!!!

Mucus,
szupik a képek! Édesek vagytok együtt a "szerelmeddel"!

Olgi,
szóval egy kukós kopogtat nálatok! :D És már te is félidős vagy...

Angie-ra irigy vagyok... De csak egy kicsti!!!! :D

Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok, Jó reggelt!

Ma kicsit korai vagyok, megyek dolgozni :( :? :roll: .....leltár van.... :roll: Pedig jobban is el tudtam volna képzelni a vasárnapomat.... Mindegy!

Babi, mizu? Piri?

Melisch, sajnálom pirit..... :? Fejet fel, tudod....

Nita, de jóóóó az UH eredmény, nagyon örülök neki, hogy minden rendben veletek :)

Olgi, gratulálok a kisfiadhoz!

Mucus, de jók a képek!!

Többieknek is pussz!!!
Jövök, amint tudok!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Csajok!
Csak egy gyors bekukk, és helyzetjelentés. Haza jöttem Gyulára, jövő héten mek először védőnénihez, és dokihoz is vissza kell mennem, és nyakiredő uh is akkor lesz. Remélem minden ok!
Vérzés nincs. kop-kop-kop
Sokat fekszek , szedem a sok gyógyszert, a nem idegeskedést az meg még nagyon gyakorolni kell, de igyekszem...:)
Majd még írok, puszi!

Kép
nyuszifül16

Mucus: tutik a képek!:)

Kép
nyuszifül16

Megint sehol senki? Én új idő szerint most délig aludtam :oops: , férjem elment így csend volt. Tegnap egész nap fájt a hasam, még éjfélkor is azt hittem leszakad a méhem. Még mindig semmi kedvem semmihez. Folyik a konyhába a lefolyóm így ott áll a mosatlan, remélem az uram hozz valamit amivel megcsinálja. Aztán főzni kel de mit????? Még nem tudom lássam milyen hozzávalókat vásárolt.

Mucus látom kellemes volt a kiruccanás a tegnap.
Betty jó munkát!
Nyuszifül örömmel olvasom, hogy elállt a vérzés és amint látom 4 nap múlva 12 hetes leszel így lassan túl vagy a nehezén. Látszik már a pocakod????? Hiszen neked nem volt párnácskád mint nekem :oops:
Többiek hol vagytok gondolom főztök ügyesebbek vagytok mint én.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok! Vagyok én is csak a szokásosat csinálom. Nemsokára kész az ebéd. Nálunk zöldborsóleves van, krumplipüré és rántotthús. A sütihez még nem jutottam, majd meglátom milyen kedvem lesz. Vasalni is kellene, mert 2 hete nem vasaltam és halomban áll ennek köszönhetően. Ettől az óraállítástól én kész vagyok! Most egy hétig biztos nem térek magamhoz. :?
Dius látom jól sikerült a kirándulás. Tetszenek a képek :wink:
Betty leltár? :? Az a lényeg, hogy van munka. De mit leltároztok, hiszen most nyitottatok :!: :?:
Lyly puszi neked! És Bencének is, na meg jobbulást! Képzeld! Az oviba megint megy a doktornéni, hogy megvizsgálja azokat akik a múltkor hiányoztak. Ovó nénik meg azt mondták, hogy aki nem tud egyedül enni azt visszaküldik a bölcsibe.....gondolom van egy pár gyerek aki bepróbálkozik, hogy etessék....na az én gyerekem ezt annyira a szívére vette, hogy 3 naptól sírás van itthon reggel, hogy őt ne küldjék vissza a bölcsibe....No comment
Nita gratula a jó eredményhez! Most már tessék megnyugodni és élvezni a hátralévő szép heteket! Máté hogy van?
Nyuszifül nagyon hamar elrepül az idő, már mindjárt 12 hetes leszel! Minden rendben lesz, de azért csak így tovább a sok pihenéssel! Mindig nagyon várom, hogy jelentkezz! Puszi.
Melinda drága merre vagy? Hogy haladtok a lomtalanítással?
Melisch ne foglalkozz semmi mással csak a pihenéssel, ha az esik jól. Én tegnap kitakarítottam és ma már semmi nem látszik belőle, kezdhetem előlről :twisted: . Gyerek végül nem jött haza, Gábor megy ki ebéd után, addig én összerakom a lakást. Itt nagyon ramaty idő van, szemereg az eső.

királylány

nyuszi annyit de annyit gondolok rád!!!!!!!!!örülök hogy minden ok!!!!!!!!
királylány máté jol van "csak" az orra folyik de iszonyat rossz........kikészít már......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita addig jó míg rossz :wink:

királylány

hát már nagyon rossz...melyik nap sírva jöttem haza mert nem bírtam vele.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita kitartást! Hamarosan ketten lesznek!
Túl vagyunk az ebéden, Gábor már elment anyósomékhoz, felsöpörtem, felmostam. Berakok még egy adagot mosni na meg nekiállok vasalni :? Pedig szeretek, de most úgy megúsztam vele....

királylány

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, aki ért hozzá légyszi válaszoljon!

Szóval ma van a 31. napom. Szedem a duphastont, napi 2*1-et. A kérdésem az lenne hogy: Lehet hogy azért nem jön meg, mert ezt szedem? Szóval ha a teszt negatív, akkor a gyógyi miatt nem jön még a piri? Ha abbahagynám megjönne? Most nem értem mi van. Az orvos ezt nem mondta el, hogy mit csináljak a ciklus végén.

Kép
babicsek

SZIASZTOK!Én olyan bamba voltam egész nap,hogy csak tengek-lengek.Egész nap esett és el van borulva nem tudtunk kimenni az udvarra.Tegnap ültettünk anyával egy csomó cserjét,aranyesőt meg valami díszfát.És nem rágta ki a kutya reggelre!Mert eddig a felét kirágta annak amit drága pénzért megvettünk és beültettük.De már 3 éves csak benő a feje lágya.Velem minden változatlan,2 napig ömlött a mensesem,utána vagy 3 nap csak tisztásági betét kellett.De nagyon örülök,hogy pontosan megjött a műtét után,attól féltem nem áll helyre a ciklusom.De igy kitisztulva,kipihenve várom 3hét múlva a férjemet. :D Melisch!Végül már nem is emlékszem,hogy a férjednek irtak valamit a bajára,és szedi azóta?Mert amig nem teszik helyre hiába vártok a csodára!Magadat nincs értelme hibáztatni amikor egyértelműen kiderült,hogy nála van a gond.Nita!Pontosan itt tartanék most én is a babával ahol te,4 nappal előtted voltam. :( De az élet közbe szólt sajnos.Adiadi,Dunakavics és a többiek,hol vagytok?Úgy emlékszem Adiadinak jöttek össze az ikrek igaz?Kirus!Ha jövő héten se jön meg szerintem beszélj a dokiddal.
Vendég

Na raktam fel új vonalzókat,de ciklusosat nem találok magyar oldalakon.
Vendég

Csak azt nem értem miért nem egymás alá teszi a 2 vonalzót?Szerintetek?
Vendég

Lecseréltem Misóét kisebbre,így már alárakta.Hol vagytok csajok?
Vendég

ízisz fogsz te még itt tartani.....hamarosan.......... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Izisz én játszom közben tv-t hallgatok :lol: férjem alszik :shock: egész délután.
Kérdésedre válaszolva férjem kapott egy injekciót, Nebido a neve és tesztoszteron növekvő szer amit egyszer adnak be és a hatása 3 hónap. Lehet nekem nem volt pé-m elvileg nem teszteltem, de nem volt valami jó a nyák és 27 napos volt a ciklusom. Most azonban már 4 napja fáj a hasam, 2. cn és eléggé folyik, hátha kitisztulok és a következő hónapban ráhúzzunk. A héten kéne menjen a férjem újra vizsgálatokra sperma + hormonok, neki az LH volt határérték fölötti de a doki inkább a tesztoszteron szintet akarta növelni neki. Majd meglátjuk mi lesz.
Jó, hogy megmaradtak a cserjéid. Nekem is rakott anya virágot és még Maya nem szedte ki :lol: :lol: bár már vannak gödrök a 4x4-es kertemben. De mintha nyugodtabb már hiszen lassan 1 éves lesz a kis kedvencem.
Férjed legalább pé tájékán lesz itthon, ő végül elkezdte a kezelést?

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Csak bekukk! Hajnalban (3:30-kor :shock: ) indulunk Spanyolba. Péntek este landolunk Bp-en. Konferencia lesz. Nem sok pihivel... Ide 20 fokot, napos időt, oda 15 fokot és esőt mondanak. De a szállodától 300 m-re a tengerpart.... 8) Rakok futócuccot, és reggel lehet menni ismét tengerparton kocogni!!!!!

Puszi nektek, jövő hétvégén jelentkezem....

Kép
kicsi80

Azért élvezd ki a konferenciát jó utat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

kicsi jó utat és vigyázz magadra!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Bekukk egy picit, épp azt nézném neten itt mikor rendel a védőnéni, de sztem Gyula ahoz túl pici, hogy feltegyék. Nekem meg muszály alakalmazkodnom, még jó hogy vki holnap próbál kocsival szállítgatni, mert azért a Gyaloglás itt nálunk mégis messze lenee, nincs közel a kórház, főleg a védőnénitől. Remélem valami normális kedves védőnénim lesz.:) Szóval azérz szar, h nem tok vezetni, és így most másokra vok szorulva.

Melsich: poci az kezd láccani, olyan mintha tele zabbantottam volna magam, a régi 34-es gatyók nem jók rám, nem is veszm fel őket, előszedtem a régi jó kis kínaikat, amik ki vannak nyúlva, mondta a dokesz,. h nem szabad főleg, h veszélyeztett vok, szoros cuccokat hordani, egy lapos kényelem cipellőt is beszereztem...pedig azelőtt a sportcipőt leszámítva tényleg csak magas sarkúm volt.:)

Nita: nagyon drága vagy, jól esik, hogy gondoltok rám, ez nagyon sokat jelent így lelkileg, de tényleg!:) örülök, hogy jól vagytok, remélem a nyakiredővizsgálaton is minden rendben lesz.
Azt szeretném kérdezni, h még a dokit nem kérdeztem, de tom hogy Neked is különösen kellett ügyelni a babóra, és nekem is mondták, h semmi szex, mert az fenyegetővetélésnél olyan hormonokat szabadít fel, amik még három nap múlva is vetéléshez vezethetnek. Na, ezt sem tudtam addig...bár nem mintha olyan nagyon egymásnak estünk volna. Szóval az lenne, a kérdésem, h ez a szex tilalom, akkor meddig érvénes???? 8) :lol:

Babicsek:én nem tok okosat mondani, de a duphaston okozhat vérzészavart, és elvileg mi meg pont azért szedjük, h ne jöjjön meg. De gondololm, Ti kis adagban szeditek, szóval ez tök más.

Ízisz: örülök, hogy jól vagy. Nagyon drukkolok, gyönyörűséges a vonalzód!

Kép
nyuszifül16

nyuszi nálunk a 9 hónap végéig szól...egy mert veszélyeztetett vagyok a másik meg a méhszájseb miatt......
de erre a dokid tud választ adni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nyuszifül16 megnéznélek ám most ahogy kezdesz pocakosodni. Én olyan 2 éve tértem át a kényelmes cipőkre, mert egyik télen mindkét kisujjamra sikeres bütyköket növesztettem a magas sarkú, hegyes orrú csizmától, na ez olyan fájó volt, hogy kicseréltem minden cipőm kényelmesebb cipőkre, amik már nem körömcipők. Első az egészség :cry: és mivel torkos a lábfejem sajnos a csinos kis cipőim hamar nyomják a lábamat, pedig, hogy szeretem őket :oops:

Kép
Kép
melisch

Kicsi eszembe jutottál vasalás közben! Arra gondoltam, hogy becsomagoltál-e már?! Jó utat és élvezdd ki minden percét, remélhetőleg lesz időd másra is, mint a konferenciára :wink: Én visszavágyom oda-nyaralni voltunk ott-tudnék ott élni 8)
Nyuszi én is kíváncsi lennék a pocidra. Szerintem végig tilos a sex. Én magassarkúban szédülök :lol: 8[i] [color=indigo](1,77 magas vagyok)[/
i]
Jó éjt lányok! Mára kész vagyok :?
[/color]

királylány

Melisch!Akkor már jó úton haladtok ha elkezdte a férjet a gyógyszert.Az enyémnek végül is mivel már akkor terhes voltam mikor mentünk a sperma vizsgálatra a hormon tablettát nem kellett beszednie.Csak a gyulladáscsökkentőt meg a 3 hónapi extra dózis Evitamint szedi.Azt mondta a doki ez nála csak egy átmeneti állapot lehetett mert 2 hónapig antibiotikumot szedett a tüdőgyulladására,és valószínű az ronthatott a spermaképén.De látod még a rossz spermaképpel is terhes lettem decemberbe.Sajnos a pasiknak nem is gondoljuk,de nagyon érzékeny a hormonrendszerűk,és hónapok mire rendbevágják őket.A férjem pont a menses után jön pár nappal,ha marad 2 hetet legalább akkor van esélyünk.De én egy hajszálnyit se élem bele magam most mert az esély szinte nulla.Hogy pont legyen peteérés,hogy ő pont itthon legyen,pont szexeljünk is,és a sors is úgy akarja,és meg is maradjon.Ennyi mindennek kéne egybevágni.Kicsi!Jó utat!Itt még most is szakad az eső.Nita!Reméljük!Borzasztó ez a számolgatás,hogy mi lett volna ha...
Vendég

Sziasztok Csajok!

Dia, ez olyan "leltár" volt, ahol a termékek nevét, kódszámát, árát fel kellett vinni gépre, mert vonalkódos renszer lesz hétfő, vagyis holnaptól.

Kicsi, neked nagyon jó utazást, és mindent, amit csinálni fogsz....kivéve a konferenciát :roll: :wink:
Gyere majd ha tudsz, és mesélj ááááám!!!

Nyuszifül, örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben veletek. Remélem a pároddal is már jutottatok valamire.

Ízisz, már nem sok idő az a 3 hét, és jön férjecskéd hozzád haza....aztán beleadni apait-anyait ám! :wink:

Nita, és 9 hónapig NO SEX????!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Babi, én sajna nem tudok neked ebben segíteni, soha nem szedtem duphastont.....bár akkor együtt vagyunk, mert én is a 31. napon vagyok, teszt nega. Én meg a pé. körüli betegségemnek tudom be, hogy késik, mert eddig óramű pontossággal 28 napos ciklusaim voltak....vagy ami rosszabb, ciszta. Bár ezt nem hinném.
A 26-27.c.naptól olyan, mintha minden pillanatban meg akarna jönni, mindig mondom, na most biztos, na most tuti.....és semmi....
Nem tudom mi van én sem... :roll: :?
De jó lenne tudni...

betty615

ízisz én ezt a számolgatást hogy mi lett volna ha 2x is átéltem egymás után.....nagyon sz@r............. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?