Sziasztok!
Bekukk egy picit, épp azt nézném neten itt mikor rendel a védőnéni, de sztem Gyula ahoz túl pici, hogy feltegyék. Nekem meg muszály alakalmazkodnom, még jó hogy vki holnap próbál kocsival szállítgatni, mert azért a Gyaloglás itt nálunk mégis messze lenee, nincs közel a kórház, főleg a védőnénitől. Remélem valami normális kedves védőnénim lesz.
Szóval azérz szar, h nem tok vezetni, és így most másokra vok szorulva.
Melsich: poci az kezd láccani, olyan mintha tele zabbantottam volna magam, a régi 34-es gatyók nem jók rám, nem is veszm fel őket, előszedtem a régi jó kis kínaikat, amik ki vannak nyúlva, mondta a dokesz,. h nem szabad főleg, h veszélyeztett vok, szoros cuccokat hordani, egy lapos kényelem cipellőt is beszereztem...pedig azelőtt a sportcipőt leszámítva tényleg csak magas sarkúm volt.
Nita: nagyon drága vagy, jól esik, hogy gondoltok rám, ez nagyon sokat jelent így lelkileg, de tényleg!:) örülök, hogy jól vagytok, remélem a nyakiredővizsgálaton is minden rendben lesz.
Azt szeretném kérdezni, h még a dokit nem kérdeztem, de tom hogy Neked is különösen kellett ügyelni a babóra, és nekem is mondták, h semmi szex, mert az fenyegetővetélésnél olyan hormonokat szabadít fel, amik még három nap múlva is vetéléshez vezethetnek. Na, ezt sem tudtam addig...bár nem mintha olyan nagyon egymásnak estünk volna. Szóval az lenne, a kérdésem, h ez a szex tilalom, akkor meddig érvénes????
Babicsek:én nem tok okosat mondani, de a duphaston okozhat vérzészavart, és elvileg mi meg pont azért szedjük, h ne jöjjön meg. De gondololm, Ti kis adagban szeditek, szóval ez tök más.
Ízisz: örülök, hogy jól vagy. Nagyon drukkolok, gyönyörűséges a vonalzód!