Sziasztok!
Olvastam mi történt Angelékkal. Én az nlc-ről ismerem, sokáig tartottuk a kapcsolatot, pontosabban Ő tartotta bennem a lelket. Nagyon-nagyon szurkolok, remélem felépül a kicsi lány! Nagy-nagy mázli, hogy lány!
Én már szinte teljesen görcs mentesen
Voltam a héten EKG-n és fogászaton. Mindenhol rendben találtattam. Petikém rengeteget fickándozik. Most már tudjuk, mikor melyik testrészével domborít, mikor rudgdos, könyököl, csuklik. Sőt, már játszani is lehet vele. Imádom!
Petné! Julcsi egy tündérke!!!
Lassan-lassan el kellene kezdeni beszerezni a bébi cuccost. A szobát két hét múlva festjük, bútor készül. Kaptunk kiságyakat, járókát, biztonsági ülés gyanánt is szolgáló bébihordozót, ruhákat. Ez mind használt. Az összes többi hátra van. Sajnos be kell látnom, hogy apával képtelenség vásárolni, minden boltban a szívinfarktus kerülgeti az áraktól. Így a jövő héten valószínüleg egyedül lerendezem. A légzés figyelő az egyetlen amiben fordítva nem értünk egyet, Ő szeretne, én teljesen feleslegesnek tartom.
Kislányok, kismamik és kisbabások! sok puszi, vigyázzatok magatokra, sétáljatok sokat az áldott napfényben!