Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olvastam mi történt Angelékkal. Én az nlc-ről ismerem, sokáig tartottuk a kapcsolatot, pontosabban Ő tartotta bennem a lelket. Nagyon-nagyon szurkolok, remélem felépül a kicsi lány! Nagy-nagy mázli, hogy lány!
Én már szinte teljesen görcs mentesen
:D Voltam a héten EKG-n és fogászaton. Mindenhol rendben találtattam. Petikém rengeteget fickándozik. Most már tudjuk, mikor melyik testrészével domborít, mikor rudgdos, könyököl, csuklik. Sőt, már játszani is lehet vele. Imádom!
Petné! Julcsi egy tündérke!!! :D :D

Lassan-lassan el kellene kezdeni beszerezni a bébi cuccost. A szobát két hét múlva festjük, bútor készül. Kaptunk kiságyakat, járókát, biztonsági ülés gyanánt is szolgáló bébihordozót, ruhákat. Ez mind használt. Az összes többi hátra van. Sajnos be kell látnom, hogy apával képtelenség vásárolni, minden boltban a szívinfarktus kerülgeti az áraktól. Így a jövő héten valószínüleg egyedül lerendezem. A légzés figyelő az egyetlen amiben fordítva nem értünk egyet, Ő szeretne, én teljesen feleslegesnek tartom.

Kislányok, kismamik és kisbabások! sok puszi, vigyázzatok magatokra, sétáljatok sokat az áldott napfényben!

Kép
estike66

upsz. :oops: :oops:
Estleg valaki?

Kép
estike66

Estike

A mai árak mellett tök jó, hogy kaptok ezt-azt.Remélem mi is sok mindent kapunk:3 kisgyerek is született mostanában a tesóinknál:1,2 és 4 év körliek, fiúk lányok vegyesen. :D A tesómtól tuti kapunk, ő már évek óta mondja, hogy tesz el nekünk mindent.

Petné
És ismét egy sztárfotó. :D

Till
Óvatósan az össze-vissza evéssel! :D
Mondom én. :oops: Én tegnap ete úgy döntöttem már nincs vacsi, ettünk apával ketten 2 narancsot és egy grapefruitot, hát a székletemet egyből megküldte. :? Igaz én nasiztam előtte egy pici csípős tortilla chipset ketchuppal. :oops:
Én is úgy vagyok vele, hogy amikor rámjön az éhség, gyorsan egy kis gyűmi, da az meg fo*at. :?
Amúgy mostmár határozottam állítom, hogy nekem inkább du ill este van hányingerem.

Rana
????
:D

Zsófi
???

Pusszancs!!!

Kép
vizkriszisback

Kép
Vendég

Szép jó reggelt!

Mi már Forma 1-ezünk. :D
Este megint rázott a hideg, de reggel ébredéskor mindig melegem van:37,4 voltam reggel. Én nem vagyok beteg peddig :D, ez a terheshőm. :wink:

Úgy látom mindenki pihenget a hétvégén! :D Csak így tovább!!! :D

Pusz

Kép
vizkriszisback

Vkrisz,
teljesen feleslegesen nézegeted a hődet. Az most már fent is marad. :D
A hormonok miatt a wczési szokásaid is megváltozhatnak. Úgyhogy ez sem szokatlan. De, ha össze - vissza eszel mindenfélét ne is csodálkozz rajta, hogy olyan amilyen.
Nekem székrekedésem volt és Levolacot ittam rá.:wink:

Szóval normálisak azok a tünetek amik vannak, mert változik a szervezeted és a károsnak vélt anyagoktól meg is fog szabadulni. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt!

Én is megnéztem a Forma1-et, izgi volt!

Vkrisz, egy idő után nem lesz már ekkora a hőd.

Hajnóca, új lett az alsó vonalzód? Tetszik!!

Kép
kata05

Sziasztok!
Tényleg izgi volt a futam :D
Petne,megzabálom a kis tüneményt :D
Dezsinám,kitartás,remélem gyorsan elmúlik a hurut!
Estike,biztos nagyon szuper,hogy izeg-mozog Peti :D
Árnika,Katavirág drukkok mennek!Gyertek sűrűbben,hogy tudjuk mi van!
Vendég

Kata,
mostanában nem, .... hacsak az nem változott rajta, hogy számol és minden nappal egyre közelebb leszünk a 2. -hoz. :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca
Jó az az esküvős kép. :D

Na lassan megyünk mi is itthonról, anyuéknál eszünk és utána kirándulunk. :D

Kata
Akit mi szeretünk, az kiesett. :( De azért jó kis futam volt. :D

Kép
vizkriszisback

Vkrisz, akit én szeretek 2. lett! :D

Hajnóca, és a kép is volt.

Kép
kata05

Szép vasárnapot!

Petne, édi a kislány! :)

Vkrisz, nagy ritkán én még most is mérem a hőmet. :D :oops:

Estike, a legszebb terhességi kor! Még nem szakadsz meg, de már vásárolgathatsz a picinek. Hjahj...... :!: :D

Csajok, ki az, aki volt Hajdú dr-nőnél genetikai UH-n??? Oda mikor kell menni, és mennyibe kerül?? Megéri elmenni oda, ott alaposabban megszűrik az embert, vagy ugyanezt máshol is megcsinálják??? Próbáltam bogarászni a honlapot, de nem értem, hányadik hétben kell menni és mire. Már a 12. héten? Vagy olyan sokszor kell menni, ahányszor a táblázat mutatja? (Nincs annyi pénz a világon se! :shock: ) Vagy mit ajánlotok????????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kata, kérdezed vagy mondod a képet?

Volt, de lehet, hogy másik.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca, kérdezem.(látom pontot tettem) :oops: De látom a választ is! :D

Rana, a 12.hetit lehet ott csináltatni, ill. a 18.heti genetikait. Nos szerény véleményem(tudom sokan más álláspontot képviselnek), én csak a 18. hetit csináltatom ott dr. Bátorfinál. Tesóm is nála volt és nagyon meg volt elégedve vele. És azért a 18.hetit, mert a nyaki redőt mindenhol megcsinálják hisz kötelező, ha ott nagy az eltérés, még mindig be tudsz jelentkezni a z istenhegyire h nézzék meg, de ha jó az érték, akkor a 18.hetin már nagyon sok mindent vizsgálnak. Így is 14 ezer a 18.heti.

Kép
kata05

Kösz, Kata. A 18. héten a négyes tesztet, vagy az integrált tesztet csináltatod???? Ezek 20, és 25 ezer Ft-ba kerülnek. :shock: Nem érdemes a 12-14 héten kombinált tesztre is menni? Úgy látom, itt nem csak a tarkóredőt nézik. (Itt a táblázat): http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagno ... ebben.html

:roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Mi is F1-et néztünk reggel!
Izgalmas volt, kár, hogy a kedvencem kiesett :cry:

Rana
12. heti UH mindenhol van :wink: (nyaki redő, orrcsont)
Debrecenben a négyes-tesztet csinálják meg AFP-nél.
Mi majd csak külön 4d-s UH-t akarunk majd csináltatni...
Vendég

Rana,az ikrek miatt a vv-s része nem lesz,mert nem ad jó értéket...így csak 14ezer.
Vendég

Rana, én nem csináltatok vérvételt, mert nálunk a kórházban nincs lehetőség,mint Mabe-nál, csak az Afp maga (ami meg úgysem megbízható) és az uh úgyis mindent kimutat(az meg csak 14 ezer).

Kép
kata05

Szóval az afp-t levették, előbb rosszul fogalmaztam.
Tényleg az létezik h bealvad a vér a kémcsőbe? Én úgy láttam...

Kép
kata05

[quote="kata05"]
írta:
kata05Tényleg az létezik h bealvad a vér a kémcsőbe? Én úgy láttam...

Persze... hacsak nincs a csőben véralvadást gátló anyag... :wink:
Vendég

Puszedli, remélem jobban vagy! Ölellek!

babaimádó
Kép
babaimado

De itt a táblázatban azt írja, hogy a 12-13. hétben végzett kombinált teszt 95%-os pontosságú és 28 ezer Ft (mondjuk azt nem tudom, mi az a PAPP-A, meg minek a B-hcg ilyenkor), a 16-19. héten végzett 4-es teszt (mi az a uE3 meg inhibin-A???) meg akkor ezek szerint AFP nélkül 14 ezer, de "csak" 80%-os pontosságú. AKkor már nem érdemes inkább a kombinált tesztet csináltatni, még ha drágább is, de sokkal pontosabb eredményt ad??? (Főleg kiegészítve az itteni, kötelező 4-es teszttel) Bocsi hogy ennyit értetlenkedek, ti honnan tudjátok, hogy mikor hova érdemes még pluszban elmenni???? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok

Hajnóca hagyd Vizkriszt, Ő hőmérőfüggő, sztem mikor szülni fog is írja majd a hőjét :lol:

Rana el akarsz menni Hajdú dr.-nőhöz? :shock: megkérdezhetem miért?
remélem nem parázol megint vmin?

Kismamik nem akartok dobni pocifotót
Nyulasz szép nevek :) :wink: bogyikók nem mozgolódnak még?

Katavirág sok ragacs úton++++++++

Dezsina remélem alapoztok babónak :) :wink:

Egérke Te akkor most hol tartassz???

vonalzóm késik egy napot, 13.nap lesz UH, félek is tőle hogy kicsit későn :roll:
sikerülnie kell!!!!! mert ez a gyógyi sem vált be sztem, :( következőleg már biztos nem tudnám végig szedni, mert hamarabb jönnének a mellékhatások (nem is értem igazán) régen semmi ilyen gondom nem volt

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika, nem tudom, itt sokan mentek Hajdú Dr-nőhöz, gondoltuk Apával, hogy rászánunk egy kis pénzt, hogy alaposabban megnézzék a babákat (ingyenes UH-n állítólag futószalagszerű az egész, és biztos nem a leghozzáértőbbek nézik az embert. Bár mondom, fogalmam nincs az egészről igazából). Nincs para, csak vhogy kezdetektől úgy gondolkodom, hogy én is elmegyek oda a géndiagnosztikai centrumba. :roll:
Persze hogy sikerülni fog. Ha elhatározod, akkor úgy is lesz!!! Nem tudom, hány naposak amúgy a ciklusaid, de hacsak nem 24 körül, akkor a 13. napi UH még biztos nem késő.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,szerintem,mint írtam felesleges a kombinált teszt,mert ikrek,és nagy a valószínűsége,hogy rossz lesz az érték,és csak parázni fogsz.Kukacka is csak az uhut csináltatta meg.De ha felhívod őket,egy tündéri néni veszi fel a telefont,aki nagyon örült,hogy ügyesen 3 héttel korábban telefonáltam,ő biztos segít,és elmondja,mit érdemes,mit ajánlott megcsináltatni.
Árnika,nem érzem még őket...csak a beleimet.
Remélem sikerrel jártok!A szurikkal is volt bajod?Lehet a merional,vagy pici gonal nem tenne taccsra...drukkolo,hogy már ne legyen szükséged rájuk...nekem is egyre hamarabb jelentkeztek a tünetek a clostynál,a harmadik lombiknál kaptam először,és akkor csak az utolsó 2 nap volt látászavar,a következőnél meg már a harmadik szemtől.
Kata,nekem is belealvadt.
Vendég

azt mondják,ha Hajdú dr-nő nem lát bajt,akkor nincs is.Én is nála voltam a 12 hetesen,de én az ÁEK-ban,2 órát ültünk ott,és pikk-pakk kész volt,se képet nem adtak,se dvd-t,igaz ingyé volt.De a 18 hetire a magánba megyünk hozzá,engem kimondottan a nőgyogyim küldött hozzá.
Vendég

Értem. És a 18. hetin nagyjából azt nézik, mint a 12. hetin?? Mert akkor azt lehetne, hogy a 12. hetire elmegyek itthon a kötelezőre, és akkor a 18.hetire meg Bp-re.... Vagy akkor már mindkettőt érdemes ott csináltatni? :roll: De Nyulasz te mikor mész a 18. hetire, mikor már a 19 hétben vagy????? :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,a 18 hetit a 18-20.hét között csinálják.Szerdán megyünk,akkor leszek 18+5.
Azt látod én sem tudom,mi a különbség a két genetikai vizsgálat között,de biztos van...Szerintem teljesen a ti döntésetek,hogy mindkettőt,vagy csak valamelyiket csináltatjátok ott.Azt nem tudom,melyiket érdemesebb :roll:
Vendég

Hajnoca! A Libriben van egy csomó diafilm: http://www.libri.hu/hu/konyvek/diafilm/index

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, Nyulasz, a 18.hetin ott a szívkamráktól kezdve, a vesét, gyomortelítődést, és még sok olyat néznek, amit a 12.hetin még nem tudnak, mert olyan picike!

Mabe, alul volt a kémcsőben vmi sárga cucc, felette meg az én vérem! :shock:

Árnika, nagyon drukkolok!!

Kép
kata05

Hát, lehet hogy sokan feleslegesnek gondolják, de átrágtuk Apával, és arra jutottunk, hogy elmegyünk egy szekvencia-szűrésre: vagyis 12-13 heti kombinált tesztre és a 16-17 (a 17. végére gondoltam, mert a 18-on nincs itt Apa. Gondolom minél később, annál jobb). héten a négyes tesztre. Ez így (ha jól értettem, tőlem nem vesznek le AFP-t), akkor 33 ezer Ft. Vagy az AFP-t mindenképp megcsinálják így a csomagban? És gondolom, ha tökéletes a kombinált teszt eredménye, akkor már nem kell visszamenni a négyesre (azt hiszem Krisznél is így volt, ha jól emlékszem). Tudom, hogy minden rendben a babákkal, de ezt szeretném hallani ott is Hajdú drnőtől! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na itt vagyok.

Rana, én voltam a kötelező 12. heti UH-on a Péterfy-ben és voltam Hajdú doktornőnél is. A kórházban durvábbak voltak a csajok, és ők csak szonográfusok. Hajdú doktornő viszont genetikus. Mivel én 37 éves vagyok, nem volt kérdés, hogy megcsináltassam-e a kombinált tesztet. És mivel a kórházban 2 hetet kellett volna várni rá, én inkább Hajdú doktornőhöz mentem, mert ott másfél óra alatt megvan az eredmény. Utána még egy biológussal is beszélhetsz. Ha jó az eredmény, akkor az integrált tesztet sem ajánlják, mert drága, és tök felesleges. A 18. hetire megint Hajdú doktornőhöz mentem, ahol sokkal részletesebben megnézett mindent a babán. A szerveit, végtagjait, koponyáját, gerincét stb. Azt tudom, hogy az afp eredményt módosítják az ikrek, de azt nem, hogy a kombinált teszttel mi van ilyen téren. Mindenképp hívd fel őket, és kérdezd meg részletesen.

skrisz72

Értem, köszi. Ha a 13. héten megyek, gondolom az is jó. csak azért gondoltam, hogy már eleve kérem a szekvencia szűrést, mert az úgy egy 10-essel olcsóbb, mint külön-külön a kombinált és a négyes teszt. Ha meg gondolom jó a kombinált eredménye, akkor bizti megmondják, hogy nem kell a négyesre visszamenni, és akkor én is csak egy UH-ra megyek a 17. héten (akkor is jó, nem csak a 18-on, ugye?), bár ennek külön nem találtam az árát a honlapon.

Ja, MENNYI IDŐVEL ELŐTTE KELL BEJELENTKEZNI???? Elég egy pár nappal előtte?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Rana,
én most megyek Hajdú Drnőhöz szerdán, akkor leszünk 12+6-on (közvetlenül Nyulasz után következem :wink: ), majd beszámolok...
Kombinált teszt + genetikai UH lesz, asszem 28-30.000 körül...
Más: nem jössz néha a Kaális babavárósba?

Katavirág,
babaragacs+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Árnika,
hogy vagy? Nagyon drukkolok!!!++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek pusz!

tillidian

Szép jó reggelt!

Jól aludtam.Hőt nem mértem.Hányingerem van. :? Álmos is vagyok...lehet vissza kellene még bújni...

Skrisz, Till, Nyulasz...
Ez a sok vizsgálat... :roll: , nem semmi ennyit észben tartani, kigondolni.
Nekem is el kéne menni egy nőgyógyihoz itt a környéken (ajánlottak is egy miskolcit többen is) mert a háziorvos azt mondta a papíromra, hogy az kevés...csak az volt ráírva, hogy tartós táppénzen tartása indokolt. Kellene egy veszélyeztetett terheses is. :? Na majd ma telefonálok ide-oda...

Nyulasz, Zsófi, Rana
Hogy bírjátok az ikreket???Főleg nyulasz...a tieid már egész nagyok. :D Csináltatok ikres topicot végül?

Pusz

Kép
vizkriszisback

sziasztok!

dezsina

Sziasztok!

Rana! Látom minden infót megkaptál Hajdú drnővel és viszgálataival kapcsolatban :D Nekem is volt hozzá szerencsém, egy tünemény. Bár az én helyzetem más, itt szúrás volt.
Csajok! 3 napja elképesztő hasmenésem van, minden más tünet nélkül. 1 korty tea után is futás van. :?: :?: :?: Szerintetek?
Elfogyok és kiszáradok, ha így folytatódik. :( Menü: sósvizbefőtt krumpli, tea. Brrr, már a hideg ráz tőle.
Mindeközben házfelújításba kezdtünk. :roll: Vártam, mert nagyon szeretk tervezni, tüsténkedni, csinosítani, de most ez is púp a hátamra. Legalább a napocskát küldjétek felénk, már ha találkoztok vele!

Kép
estike66

Estike, egyél banánt. Hátha segít. Nem tudom mitől lehet.... Azért jó lenne, ha te nem tüsténkednél aktívan. Csak lájtosan.

Rana, két héttel előtte jelentkezz be.

Többieknek pusszantás! :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Kicsit elhavazódtam a hétvégén, de azért olvastalak benneteket.

Rana: minden lényeges infót megtudtál már a 12. és 18. heti uh-ról. Mi mindent megcsináltattunk annak idején és nem bántuk meg, de azt elmondták az istenhegyin, hogy ikrek esetében teljesen más értékek jöhetnek ki, ami nem biztos, hogy jó, de nem nagyon kell figyelembe venni őket.

Estike: Banán, tényleg az a legjobb hasfogó!

Vkrisz: Mikor mész UH-ra?

Till, szerdára drukk!

Árnika, neked is mennek a drukkjaim.

Katavirág: merre vagy?

Remélem, mindenkinek nagyon jól telt a hétvégéje. Akinek nem írtam személyesen, annak is mennek a pocaksimik, babaragacsok, drukkok és minden ami kell! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Estike, Kisbuta szokta mindig javasolni a rizsnyákot vagy mit, esetleg kipróbálhatnád.

Krisz, már be is jelentkeztem. Igaz, hogy az asszisztens csaj a valós koránál kisebbnek mondta a babáimat a méretük alapján. :( :roll: Így 23-án megyünk a kombi tesztre. Bár én is pont 12+6-on leszek akkor, mint Till.

Oké Till, számolj majd be mindenképp!!!! Mondjuk én genetekiai UH-t nem kértem, csak a kombi tesztet mondtam. Azért megnéz UH-on is, ugye??? Vagy külön mondani kellett volna???? :roll: :?

Meg bejelentkeztem a körzeti nőgyógyihoz is, meg TSH, fT3 és fT4 kontrollra (most csütörtök).

Elfelejtettem megkérdezni: tudja valaki, hogy a pajzsmirigy hormonok vv-re éhgyomorra kell menni ? Vagy be kell venni a Letroxot, reggelizni kell és utána kell vv-re menni?????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csajok,
előre is bocs az OFFért, de .... azthiszem csöbörből vödörbe jutottunk az országvezetésében. :cry:

http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/03 ... _csomagja/
:evil: :x :shock: :shock: :shock: :shock:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, mindenki ez tenné, bárki lenne a miniszterelnök. :? Nincs mese, az elherdált pénzt máshonnan nem lehet visszatenni. Csak azt nem tudom, legközelebb kire fogok szavazni...már nem hiszek senkinek. :(

Rana, a genetikai UH-ot nem kell külön kérned, az a kombinált teszt része. Így is, úgy is megnézik, elvégre ők genetikusok. :wink:

skrisz72

Skrisz,
ezzel én is így vagyok. Mindenképpen el fogunk menni, de ez egyiket nem szeretem a másik meg már nem kínál semmit. .... legalábbis jót.
Tudom, hogy valahonnan vissza kell szerezni a pénzt, de miért ...... Na mind1! Ennyit a politikáról.

Hogy álltok apával?
Benne van már jobban a vásárlásban? Megnyugodott már?

:)

hajnoca
Dunakeszi

Rana, én a pm gyógyszert nem szoktam vérvétel előtt bevenni, így kimarad az az napi adag. És nem kell éhgyomor előtte.

Kép
kata05

Politika :evil:

Kata
Nagyon sok vizsgálathoz az kell, hogy megalvadjon a vér és a plazmát (pontosabban a szérumot) le tudják szívni!

Estike
Hasmenésre nagyon jó a reszelt alma, sárgarépa... orvosi szén, Smecta...

Rana
Pajzsmirigyes vérvételre nem kell éhgyomorra menni, csak a gyógyszert ne vedd be!
Vendég

Rana,amikor bejelentkeztél,ugye szóltál,hogy ikrek?
Látom azt is hiába mondtam,hogy a vv része felesleges :? hááát,te tudod.
Dezsinám :D mi ez a villámbejelentkezés? :lol: Spontánkodtok?
Estike,jaj,az nem jó...igyál nagyn-nagyon sokat,nehogy kiszáradj...3 nap elég sok,hívd fel a dokid.Nem tudom ilyenkor lehet-e széntablettát,vagy valami hasonlde reméljük hamar elmúlik.
Vkrisz,én teljesen jól bírom...de Kukackáé elvileg 2 nappal nagyobbak...tényleg,hol van Kukacka?
Nem olyan sok ez a vizsgálat,csak a 12.heti meg a 18.heti...esetleg vegyél egy noteszt :lol:
Skrisz,mit jelent,hogy a Péterfyben durvábbak voltak?Megvertek? :shock:
Árnika,Katavirág drukk!!!
Vendég

Nyulasz, durvábban bökdösték a hasamat, ami amúgy is elég érzékeny ilyenkor ugyebár... Hajdú doktornő, csak hosszan nyomta egy pontban, és még elnézést is kért érte....

Hajnoca, még mindig nem vettünk semmit. :lol: Egyszer majd csak belelendülünk... :wink:

http://www.kulinarisvilag.hu/hun/cikkek ... los+szabad

skrisz72

Mabe, akkor megnyugodtam. :D

Kép
kata05

Skrisz,na jó,én sem gondoltam komolyan a verést :wink: Vkrisz,még azt akartam írni,hogy csináltunk ikres topicot...jól belendült,most már nyugi van.
Tényleg Rana,már akartam írni,vagyis kérdezni,hogy megbántott téged valaki az ikresben?
Vendég

Mabe, Kata köszi. Hát akkor én a múltkor jól elb.sztam, mert bevettem a fél Letroxomat vagy 3 órával vv előtt. :oops: Akkor ezek szerint ezért lett ilyen jó (1.6) a TSH-m... :( Én meg már örültem.... :( Na nem baj, csütörtökön úgyis megyek kontrollra, majd akkor nem leszek ilyen béna.....

Nyulasz, én úgy értettem, hogy csak az AFP felesleges, és az nincs a kombinált tesztben. Szerinted a Papp meg a Bhcg is felesleges??????????? CSAK NT és és NB UH-ra menjek?????? :roll: Bocsi hogy ennyit értetlenkedek, de olyan béna vagyok ezekhez.... :oops: :oops: :oops:
Nem bántott meg senki az ikresben, csak olyan dolgokról van szó, amikhez én még most nem tudok hozzászólni (babakocsi, szoptatás meg ilyenek). Amúgy is annyi topikba szeretnék írni, időm meg nem sok (viszont van egy szigorú férjem és egyben főnököm! :oops: ).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?