Új privát üzeneted érkezett!

Linácska
Jobbulást Lilinek!

Irdab
-pelenka
-pelenka anyagú fürdőlepedő
-frottír fürdőlepedő (kapucnis)
-bodyk
-rugik
Vendég

Begépeltem nektek...

Fordítson napi 3-5 percet ezekre a gyakorlatokra! Ha kialakul a vénagyulladás, annak kezelése sokkal több időbe kerül, nem is beszélve a fájdalomról és az életminőség romlásáról.

A visszérbetegségnek csak kis része a fájdalom, tehát a jéghegy csúcsa. A vérmozgató tornával a felszín alatt megbúvó „jéghegyre” kívánunk hatni, ezért nem elégedhetünk meg a fájdalom elmúlásával

1. A lábujjak „marokba” szorítása (1/2 perc)
Feküdjön hátra, és lábát fektesse magasra (tegyen például párnákat vagy összehajtott pokrócokat a láb alá)! Szorítsa össze és nyissa szét az ujjait olyan gyorsan és erősen, ahogy csak bírja! Képzelje el, hogy egy odatartott ceruzát kell minduntalan megfognia és elengednie. Ha nincs lehetősége hanyatt feküdni, akkor a gyakorlat munkahelyen, sorban álláskor, buszon, tehát mindenütt végezhető.

2. Lábkörzés (1 perc)
Hanyattfekvésben húzza fel a térdét, emelje fel alsó lábszárait, és körözzön gyorsan két lábszárával egymással ellentétes irányban. A lábkörzés után – mely körülbelül fél percig tartson – tegye le e lábát, és többször egymás után hajlítsa be, majd ismét nyújtsa ki térdét!

3. Párna összeszorítása (1/2 perc)
Feküdjön továbbra is felpolcolt lábakkal! Szorítson össze lábfejeivel egy párnát, emelje meg, majd ismét eressze le!

4. A vér kipréselése a vádliból (1/2 perc)
Továbbra is fekve maradva hajlítsa be az egyik lábát csípőben és térdben! Kulcsolja át ujjaival a behajlított láb bokáját, majd lassan nyújtsa ki a lábát, közben kezeit engedje feljebb csúszni. Ujjaival préselje végig a lábát egészen a lágyékig. Végezze el ugyanezt a gyakorlatot a másik oldalon is, majd még 3-4-szer mindkét lábával! Ezt a gyakorlatot különösen a lelkére kötjük. Adott esetben ülve is elvégezheti, de ne mulassza el.
Vendég

Jaj Linácska még a hideg is kirázott, amit leírtál!
És most hogy van Lili? És mi a baja?
Tudom, hogy nem lehet betartani, de azért ne idegeskedj nagyon Levi miatt.
Jobbulást Lilinek, és majd gyere a hírekkel, hogy hogy van :!:

Ági, akkor igen csak belekeztél a vásárlásba :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab
Muszáj :wink:
Mindjárt itt lesz Villő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már az áprilisi topikban is megszületett néhány baba!
Vendég

Sziasztok!

Sissi: apának nem kellett bennmaradnia a kórházban. Sima sebészeti szakrendelésen vették ki
a csomót 50 perc alatt. És köszi jól van, csak már kezd húzódni össze a varrat és az fáj neki néha.

Earhart: akkor lehet hogy kimegyek szülni :) Az utolsó mensi dátuma: 2008.10.28.

Kandi: én meg inkább kivetetném a férjemmel a varratokat mert a macskusznál is mi vettük ki a maradékot amit a doki benthagyott

Kispinty: Üdv közöttünk! Na végre egy hozzáértő személy :) A cicát még jóval a tüzelés előtt ivartalanították
És az igaz hogy az ilyen nemi jellegei megmaradnak egész életére. Mármint tüzelés meg fiúzás?
Olyan koncert volt az este, a kan macsek kint az ajtó előtt mondta a milyenk meg ki akart menni hozzá és odabent siránkozott.
Most úgy tünik megsértődött az udvarló mert reggel óta nincs semmi akció.

Linácska: Lilinek jobbulást 1000rel!!!

Na erről a találkozóról irhatnátok bővebben, mert én semmit sem tudok róla. Vagy csak páran akartok talizni? Nem mindenki van benne?
Vendég

Jaj a legfontosabbat el is felejtettem!
Tagnap volt Hajnus névnapja amire apától kapott egy 4db-os Raffaelo-t. Meg is ettük rögtön és Hajnus úgy köszönte meg apának hogy elkezdett olyanokat rúgni hogy végre ő is érezhette :lol:
Hát nem édes!
Vendég

sziasztok..
én ma dolgoztam, nemrég jöttem csak haza :evil:
Hú, rengeteget írtatok...majd visszaolvasok...

Kata :lol: Köszi a táglát, nekem is tetszik , hogy hónapban van. Heteket tudom, a hónapon én is ledöbbentem. Egész jól hangzik már, hogy a felénél tartunk...

Sajna a tali nekem is távol van, de nektek jó talizást!!!

Adri :lol: Sajnálom, hogy már nem volt leárazás... :cry: Nem kérdezted, mikor lesz megint??? Így sem volt drága, nem? A szorulás engem is kínoz egy ideje, mióta szedem a vasat külön is. Nekem a narancs, narancslé vízzel jön be. Meg a jó nagy séták.... Tegnap-tegnapelőtt voltunk a kutyival sétálni az erdőben, hát, nem is volt gondom...

folytatom a gályát, vár rám egy tucat füzet...ááá!!

én ma egyszerűen spenótot csináltam, ez volt a leggyorsabb. De nem bánom, isteni volt.. :P

na, majd jövök
Danieldaniellel mi van????????? Nem jelentkezett hétfő óta, remélem, nics baj..Vagy csak elkerülte a figyelmem, és írt, mi volt a szív-uh-n

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Piroska :lol: :lol: Jópofa a kiscsaj, hogy így együtt bulizott névnapján...Veletek :wink:

madaran

Kata tágla=tábla :oops:

madaran

Itt vagyok, voltam a kórházban. Ablakon keresztül nézegetem a lányom, meg integetünk. Elvileg kijöhetne, de délelőtt volt kint 20 percet, ennyit bírt, aztán mikor meg én bementem aludt. Kicsit felébredt, de csak integetett. Próbálják etetni-itatni, hogy ne kelljen infúzió, mert már nincs hova szúrni. Az előbb visszajött megint, meg lázasodik is. Anyu van most vele, a férjem hazajött kicsit, fürdött, alszik. Valószínű, hogy éjszaka is marad vele.
Én Levi miatt nem lehetek ott, vagyis ott lehetnék, de mondták, hogy nem kellene. Az elvesztett babát még nem tudtuk, mikor a Heim Pálban voltunk két éve, ott derült ki, nem is maradt meg. Nem biztos, hogy ezért (földön aludtam, Lili ott összeszedett valami bacit, lehet, hogy én is...), de apa sem örülne neki, inkább vállalja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!

Megnéztem a kapott gyógyszerek neveit: Detralex tabletta (ezt egy hétig kell szednem, érerősítő), Doxivenil gél (ez recept nélkül kapható), plusz van egy vényköteles gyógyszertári keverék, de annak a neve csak a recepten volt rajta, ez trombózis-megelőzésre szolgál. A harisnyát nem tudtam ma megvenni, zárva volt a segédeszközös.
Ági (Ágota) köszi szépen a tornatippeket :)!

Kép
angelita

Linácska, Lilinek jobbulást!!!

Kép
angelita

Piroska, Linácska írta , hogy hétfőn Bp-en lesz és egész nap ráér, és ha valaki innen a topikból ráérne találkozhatnának. Biztos átfutottál rajra.

Madaran: azt mondta a nő érdeklődni kell mikor lesz megint leárazás. Ezért is írtam, ha esetleg hallasz rola kérlek szóljál.
Ha esetleg Tatára jöttök sétálni, vagy kutyit sétáltatni szólhattok, ha van kedvetek, aztán talizhatunk?!

Én kitakarítottam a lakást. Annyira aktív vagyok pár napja, hogy én is csodálkozom magamon. Eddig nem tudtam ennyire tenni venni mert keményededet a pocakom.
Most kicsit lelépek, mert apa jön haza, és kicseréljük a kocsin a gumit, mert még mindig a téli van rajta :roll:
Estefelé benézek újra.

Linácska kitartás, és jobbulást Lilinek. Így tényleg jobb, ha apa most magára vállalja az benntalvást, és az ott létet.

Adri

Kép

Kép
irdab

Most hívott anyu, sajnos vissza kell kötni infúzióra Lilit, de hogy már hova????????? Remélem hamar megoldják.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!! :lol: :lol:
tényleg kitartást, sok erőt, minden rendben lesz!!!!
ölelős :lol:

madaran

Köszi a drukkokat. Remélem tényleg nem lesz semmi gond. Azért gondolom, hogy az orvosoknak egy ilyen eset rutinfeladatnak számít, csak mi szülők akadunk ki. Hogy mit kapott el, azt nem tudjuk, mert nem kakilt még a kórházban. Pedig jó lenne tudni, hogy én is megnyugodhassak, hogy Levinek nem árt. Én ebben a verzióban bízom. Meg abban, hogy ha akartam volna, már elkaptam volna, nem?

TALI
Legyen akkor 10 órakor!!!
Jól olvastam a sorok között, hogy eddig négyen vagyunk???
Barátodildi
Dbea
Sissi
Én
Ha valakit kihagytam, nem direkt van, csak most nem olvastam olyan figyelmesen.
A javasolt helyszínt sem találtam most meg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hopp,
Cscsi, te kimaradtál, ugye???
Na meg Márk:lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Pár percem van...

Linácska,rengeteg gyógypusza megy Lilinek!!!!Levi baba meg biztosan jól van,ne aggódj!!!!

Kata,megnéztem a táblit!:) Te kérted a múltkor az utolsó menszi dátumát? Nov.21

Irdab,én is aktív vagyok,mert muszáj :? :D De nagyon jól haladnak a melósok :) Hál istennek.

Madaran,dogát javítasz?

Piroska,édes volt Hajni baba,hogy így köszönte mag apának az ajándékát! :)

Talira,mi sem megyünk,mert ugye itt vannak a melósok..(legalábbis remélem ,hogy jönnek hétfőn is).
Vezetni meg amugy sem merek pesten.. :oops: Vonattal meg Lucával egyedül kihagynám..
De azért számoljatok be róla mindenkép :)

Kép
Kép
tundi24

Most teljesen kivagyok. Kb. fél 5-kor mondták, hogy újra kell az infúzió, most fél 8 van, és még hozzá sem fogtak. Szólt anyu, hogy lázas a gyerek, tudomásul vették, de nem hoztak semmit. Na most akkor kell az az infúzió vagy sem, vagy lehet vele 3 órát várni??? Szegény anyu vállalta a mai éjszakát, de már ő is ott sír.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj, Linácska ezer gyógypuszi megy Milutól Lilinek! Próbálj ne idegeskedni, tudod milyenek a magyar egészségügyi viszonyok, 3 órás késés az nem is nagy dolog (sajnos). Ha nagy lenne a baj, akkor biztosan nem késlekednének.
Vendég

Milán nem bír két percig nyugton ülni, nem hiszem, hogy a kávéház neki való hely lesz. De ti találkozzatok és beszélgessetek csak, majd bepótoljuk!
Vendég

Sziasztok!

Lina:jobbulást Lilinek.Remélem hamar meggyógyul!!!

Tali:lehet,hogy megsém jó,.Most én nem vagyok jól. Még jó,hogy Márk anyuéknál alszik.Azt histzem ma haamr lefekszem.

Kata.nagyopn jó a tábli :D
Vendég

Sziasztok!

Tali:lehet,hogy megsém jó,.Most én nem vagyok jól. Még jó,hogy Márk anyuéknál alszik.Azt histzem ma haamr lefekszem.

Vendég

Sziasztok!

Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:16-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Anetto,
homeo és hit: hát én nem rágom a gyerekek szájába, hogy márpedig ettől meggyógyultok, de a jól megválasztott szer mégis néha úgy hat, hogy egészen elámulok rajta! 8) Szotyit kipróbálom, kávézni amúgy is szoktam, az engem is hajt(ott nem terhesen), hátha a kettő együtt jó lesz. :)

Sissi,
jobbulást!

Linácska,
jaj, ez nagyon rosszul hangzik, gyógyenergiák mennek Lilinek!

Adri,
az én pocim is elkezdett keményedni. Utálom. :? Tök jó, hogy tudtál takarítani, reméljük a pocid most már tartósan jobban lesz! :)
Homeos szereket meg nem szabad folyamatosan sokáig szedni (legalábbis általában, némelyeket lehet), hanem ha javulás van, akkor csökkenteni kell az adagot! Ha megint jelentkezik a probléma, újra lehet kezdeni.

Angelita,
köszi a gyógyszerneveket! A harisnyát felírták neked receptre, vagy csak úgy simán el lehet menni venni?

Ági,
köszi a tornaleírást, már ki is nyomtattam! :) Az utolsó feladatot már meglévő visszér esetén is lehet csinálni?

Mimi,
köszi, majd elolvasom a linket, de így első blikkre jó hosszúnak tűnt, most meg már alig tudom nyitva tartani a szememet. :wink: Én nagyon elfogadó vagyok, nem egy mindenkit megtéríteni akaró otthonszülő (azt vallom, amit Geréb Ági is: mindenki ott tud legjobban szülni, ahol biztonságban érzi magát, éppen ezért még sosem ítéltem el senkit kórházi szülés miatt, max. az orvosokról van meg a véleményem...). Én is szültem kettőt kórházban, mert akkor még arra álltam készen, otthon tutira nem ment volna. Közben meg folyamatosan változtam lelkileg. Ja, és a harmadiknál sem voltam benne biztos egészen a szülésig, hogy otthon szülünk-e. :D )

Na, jó éjt, és szép vasárnapot, én elhúztam az ágyba! :D

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Anettoo,
a méricskélésről még az jutott eszembe, hogy amikor a 6 napos! gyerekkel voltunk neurológiai vizsgálaton, ami előtt nem lehetett enni, hogy ne bukjon közben, és szegény már nagyon üvöltött, hogy éhes, akkor képes volt ufónak nézni engem a nővér, hogy nem akarom etetés előtt mérlegre rakni szegény üvöltő gyereket... :roll: De nem érdekelt, tojtam rá magasról, inkább téptem fel a ruhám, és rögtön rácuppantottam a cicire Gabucit. :D Ő ráadásul két óránként evett egy-egy órán keresztül (így ugye egy óra szopi, egy óra szünet volt), és ha éhes volt, akkor aztán üvöltött rendesen, pelenkázni sem lehetett etetés előtt, szerintem totál lehetetlen lett volna méricskélni. :D

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok

Linácska: Mielőbbi felgyógyulást Lilinek. Hogy telt kicsi lány éjszakája?

Kenderike
Kép
kenderike

Jó reggelt!

Linácska hogy van Lili?

Zsizsa, Anettoo köszönöm a székekedéses hozzászólásokat.
Asszem extra eset vagyok, mert nekem ezzel mindig is voltak problémáim.
Amiket próbáltam: aszaltszílva, aszaltsárgabarack, kefír, aktívia, kamillatea, tamarin lekvár, narancs, sok gyümi, és zöldésg, napi 3 l folyadék az megvan, kamillatea, glicerinesvégbélkúp, paradicsomlé, zabkorpa., szalvusvíz. Minden reggel én is min fél liter folyadékkal lkezdek.
Na ezeket váltogatom, vagy egyszerre többet is bevetek. És ha sikerül ki tudja mitől.
Ráadásul ugye a vasat is szedem.

Na a tegnapi hiperaktívitásomnak meg lett az eredménye, mind a két belső bokám úgy bedagadt, hogy hát ekkora még soha nem volt. Hiába pócoltam fel a bal még reggelre is bevan kicsit durranva.
Elnézést, hogy már reggel itt csak sírok :oops:
De a szotyit kipróbálom

Adri

Kép

Kép
irdab

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:17-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!

Linácska,ahogy tudsz jelentkezz,hogy van Lili csajszi!!továbbra is gyógypuszák neki!

Irdab,nem csak te vagy extrém eset székredés terén hanem sajnos én is....Nekem ami mostanság bevált,forró kakó ivása reggel,és az egy kicsit meghajt..
Esetleg próbáld ki..De a bolti kakaó,nem amit én készítek...

Később még jövök,de megy a meló és főznöm kellene már.

Kép
Kép
tundi24

hello csajok!

Linácska, várjuk a jelentkezést, hogy van Lili?? :lol:

Hát, nekem egész éjszaka feszült az alhasam, még most sem az igazi. Nem tudtam eldönteni, hogy bélgörcs v. mi. Egész a méhszájnál érzem, nem fáj, csak feszül...Ötlet, mi lehet?? SZerintetek elmenjek dokihoz v. ez természetes.. Még egy hónap az uhu-ig.

Adri :lol: SZékrekedésre nekem még bevált ---ma reggel is---, hogy forró tejecske egy kis cukorral zutty éhgyomorra.. Sztem a forró kakaó is ugyanezért jó :wink:
Ja, még a korpát szokták mondani, egy időben én is ettem joghurtban. Hát, ez a vas-dolog miatt van. Pedig azt szedni kell. Nekem is azóta van a sz@rakodás... :roll:

Jajj, de jó nekte, hogy taliztok!! én akkor pont a suliban leszek, el sem tudom mondani, mennyire várom a tanév végét. Ti hogy bírjátok a melőt??? NEkem az a baj, hogy egész nap állnom kell, meg 100%on pörögni, nincs egy perc megállás... :(

madaran

Tündi :lol: Igen dogák, ma reggel is ezzel kezdtem... :?

madaran

Sziasztok!

Sajnálom szegény Lilit, remélem kitalálnak valamit, hogy ne száradjon ki tovább.

Nekem is szokott feszülni a hasam. Legtöbbször azt hiszem, hogy nekem is a méhszájnál alul fáj, ez nem tudom, hogy mitől van, de 8-án megyek dokihoz és majd akkor megkérdezem. Kétoldalt pedig gondolom a belek miatt szokott fájni, azzal nem is szoktam törődni.

Piroska szerintem nem lenne szabad tüzelnie a macseknak. Valami benne van, ami hormont termel, de elvileg a lekötések miatt vemhes nem lesz. Igazából ez egy nagyon egyszerű műtét, nagyon bénának kell lenni ahhoz, hogy a petefészekből bármi benn maradjon a cicusban. Ha néhány hónap múlva is még problémák lesznek vele, akkor szólj és tudok ajánlani egy nagyon jó rendelőt.
kispinty

Sziasztok,

Linácska,
én is jobbulást kívánok Lilinek !!!

voltunk szív ultrahangon a kicsivel a SOTE 1-en, van valami "papilláris izom"-vagy hogy is monda- a bal kamrában : (
ennek ellenére azt mondta az erre szakosodott dokinő, hogy ez nem fejlődési rendellenesség, ezzel nem kell tovább foglalkozni, el fog majd múlni/tűnni, vagy még magzati korban vagy születése után...
nagyon megkönnyebbültünk. ellenben javasolt genetikai tanácsadást, április 6-ra kaptunk időpontot, kíváncsi vagyok miket fognak kérdezni, szerintem ez már ilyen előrehaladott terhesség esetében nem sokat számít, de mindenképp megyünk... felesleges kockázattal járó szurkálásba semmiképp nem mennék bele...

igyekszem jobban visszaolvasni, mert még nem tiszta a találka, amit szerveztek, de engem is érdekelne :oops:

kellemes vasárnapot mindenkinek

Zsófi Kép

Kép
danidaniel

Anetto,
gratulálok a testvérednek

Kata,
2008.10.25

Kép
danidaniel

Szép vasárnapot mindenkinek!

Linácska
Jobbulást Lilinek!

Madaran
Kitartást a füzetekhez :wink:
Ezért örülök, hogy már nem egész osztályokat tanítok. Dolgozatjavítás :evil:

Zsizsa
Lehet csinálni és kell!

Székrekedés
http://www.femina.hu/egeszseg/3tipp_szekrekedes_ellen
http://www.dietetika.hu/szekrekedes.html

Danidaniel
De jó!
Zsófi gyönyörű!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, meg a gyógypuszikat. Ma már kétszer voltam a kórházban, de mind a kétszer aludt a lányom. Már a végén azt fogja hinni, hogy le se sz--rom.
Végre van pisi-kaki, szóval tudtak mintát venni, szóval kiderülhet, hogy mi ez. Este fél 9-kor kezdték az infúziót, azóta a 4. üveg megy, összesen a 7. Enni már evett mézespuszedlit, meg puffasztott rizsszeletet. A lényeg, hogy benne marad most már, de gondolom a sok infúziótól meg nem iszik. (Kivéve, mikor jött a vizit, akkor rekordsebességgel felült az ágyon, és inni kért jól érthetően az orvosok füle hallatára.... rafkós egy kiscsajom van, erre már rájött, hogy ott erre buknak :lol: ) Éjszaka mozgalmas volt, egyszer biztos, de talán kétszer pisilte úgy össze magát, hogy ágyat kellett húzni, fertőtleníteni. Vittünk be nagyobb pelust, hátha jobban tartja.
Szinte az összes gyerek kis DVD-t néz. Mi is vettünk egy újat, mert kábelt nem sikerült szerezni, elemmel meg már nem bírtuk, nem érte meg egyszerűen. Így majd lesz Levinek is. :lol:

Madaran,
az a feszülés a pocikeményedés, nem? Az nem baj, gyakorol a méh. Bár ha ez gyakran van, sokáig tart, és netalántán még fáj is, akkor gáz.
Nekem a bal medencém fáj hetek óta, ahol a combom csatlakozik hozzá, és ez az egész belesugárzik, a bal szeméremajkamba. Legalábbis úgy érzem. Néha úgy megyek, mint aki betojt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Linácska!Örülök,hogy jobban van Lili!Gondoltam,hogy az infúzió jót fog tenni..

Danidaniel!
Örülök,hogy elvileg minden okés!!Azért készülj arra,hogy lehet bunkeszok lesznek az I-es genetikaiján.Ki csinálta az uh-t?A Hajdú Júlia doktornő?
Nagyon édes Zsófi,igazi kiscsaj!

Keményedések....
Óránként 2-3 haskeményedés a normális ,azt hiszem.De ezek fájdalmatlanok,és nem tarthatnak 1percnél tovább.Ha tovább tart,vagy fáj,akkor inkább doki! Ha feleslegesen is megyünk,inkább vizsgáljanak meg feleslegesen mint...gond legyen.

Linácska!Valószínű a baba ráfeküdt egy idegre,és ez fáj.Nekem is fájt kb 2-3 hete ,de hála égnek csak kb 3napig.De brutál volt.
Én szedtem extra adag magneziumot és a kalcium is jó ilyenkor.

mimi12

Sziasztok!

Most olvasom, hogy le lett tervezve egy találka a jövő hétre!Kár hogy én sem tudok ott lenni, mert melózom!Szóval a hétköznap nálam kizárva!Pedig olyan jó lett volna megismerkedni veletek, de hátha lesz még rá lehetőség, és akkor már én is el tudok menni!

Linácska:Kicsi Lányod jobban van már?!?Mielőbbi jobbulást kívánok nektek?!?

Anetto:Gratula tesódnak a kicsi babához!!!Örülök, hogy minden rendben van velük!!!

Irdab:hát én is a sok gyümit, sok folyadékot és a rostos dolgokat mondanám neked, de látom már sok mindent kipróbáltál a székrekedésedre!!

Vpiroska:Örülök, hogy Párod jobban van már! :lol:

Earhart:Nagyon jó ötlet, ez a plussz rubrika!Az én utolsó menstruációm utolsó napja:2008. november o3.
A következő UH időpontja: április 20.
És kérhetünk egy rózsaszín kis kockát?Bár még nem 100%!Nevet még nem tudok mondani, mert még keresgetés szinten vagyunk, de ha már 100%-os lesz a kis Manó neme, már azt is írom:lol:

Kép
bener

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:18-kor.

anettoo

Anett!
20.000körül már lehet kapni hordozható dvd-t.Van kicsit olcsóbban is,és persze van drágábban is.
A legpraktikusabb az,amit a fejtámlára lehet erősíteni,így menet közben is tudja a gyerek nézni a kocsiban.
Mondjuk nekünk nincs ilyenünk,csak csípem a műszaki dolgokat
:lol:

mimi12

Sziasztok!
Köszi a nyugtatást, az érdekes pont az, hogy fekve a legrosszabb, valahogy mindig húzódik az egész alhasi rész. Mindegy, holnap felhívom, az lesz a legjobb, nem fogok itt magam okoskodni...
Lehet, hogy dolgozni sem megyek, ez fontosabb mindennél, nem???
köszi még egyszer, a.

madaran

Madaran,
háton szoktál feküdni? Az elvileg nem jó, igaz idősebb terhességnél. Én nagyon szeretek háton aludni, ezért is örülök most is a mellső fali lepénynek, mert ha háton alszom, nem fogja elnyomni még 3 kilós gyerek sem.

Lányok,
azt hiszem, ez a holnapi tali mégsem fog összejönni, legalábbis nekem nem. 9 körül végzek ugyan a vérvételen, de vissza kell jönnöm a kórházba, mert Lilinek chipset kellene enni, na meg nem issza meg az ottani teát, csak anyáét, úgyhogy azt is vinni kell.
Lehet, hogy egyszer meg kellene beszélni egy szombati napot, akkor se a munka nem gond, talán a vidékieknek is jobb, na meg apukák is tudnak talán jobban vigyázni a gyerkőcökre. Vagy talizhatunk az állatkerti játszóházban (az egy nagyon tuti hely!!!), és akkor a gyerekek is jöhetnének.

Lili elkezdett elég jól inni, evett is, bent is marad, de ennek ellenére visszakötik az infúzióra, mert lázasodik estére mindig. A másik két gyerek nem, szóval nem tudom, mi lehet. Már egy szál ujjatlan bodyban van, jobban nem nagyon tudja a férjem levetkőztetni sem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelnetkezés.Sajna a holnapi talira tuti nem tudunk elmenni,még ma is nagyon rosszul voltam.Már 7óta ágyban fekszek és iszom a forró teát(pedig nagyon nem szeretem
)Remélem holnapra jobban leszek ,mert apa sem lesz már itthon.

Ma beszéltem anyummal a szülésről és lehet,hogy megint Ő lesz bennt velem.
Viszont az már tuti,hogy előbb apa majd anyum jön hozzánk 2-2 hétre.

Sztép estét.

Lina:Lilinek jobbulást.Megy a gyógypuszi!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jól eltüntem Miskolcon voltunk anyóséknál ott meg nem volt net.

Linácska : Jobbulást Lilinek. Remélem hamar kiengedik.

Pocikeményedés: Nekem a dokim erre mondta, hogy fogjam vissza magam mert ha keményedik a poci az azt jelenti, hogy dolgozik a méh vagyis összehúzódások vannak és nyílhat a méhszáj. Ezért kell nekem is sokat pihiznem. Azt mondta ne akarjak magamnak rosszat. Szóval most pihizek én is pedig lenne dolgom az építkezésen. NA mindegy majd apránként.

Kórház. Nekünk mikor tavaly Jázmin tüdőgyulladásos lett a Heim Pál Kórházban fogták Mimit pénteken hajnalban, egész hétvégén kezelték "valamivel" mert, hogy eltünt a röntgen lelete és nem tudták biztosan mi baja. Csak hétfőn reggel szóval saját felelőségemre hazahoztam Jázmint mert 3 Nap alatt mindent elkapott. Nem evett még a tápit sem itta. Szóval ennyit a MAgyar egészségügyről. Mi is a fertőző osztállyon voltunk.

A másik amin kiakadtam az az hogy levették 02.16.-án a wassermanra és a hepatitisre a vért és azóta sem jött meg az eredmény ez lézezik vagy elveszett? már telefonáltam és nem találták az Ántszben sem. Szóval ez van, lehet megint le kell vetetnem. Nektek mennyi idő elteltével érkezett ez meg?

Jó éjt
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sajnalom, hogy nem jon ossze a holnapi tali... :cry: Lilinek javulast! Mi tavaly voltunk korhazban Timivel par napig, elegge szornyu erzes a tehetetlenseg olyankor...

baratodildi

Jó reggelt!

Sajnálom,hogy nem jön össze a talitok.De amit Linácska felvetett az állatkerti játszóház,oda szerintem mi is felmennénk,ha apa fel tudna vinni bennünket,persze nekünk csak a felújítás után jó.De addig talizzatok ám :)

Linácska,szurkolok,hogy ma már kiderüljön,hogy mi is a baja Lilinek,és hogy hamarosan hazamehessetek!!!

Sissi,jobbulást!!!

Madaran,ha nem bírod a tempót,inkább maradj otthon.Nem kapnál sokkal kevesebb pénzt sztem.És persze,hogy a babuci az első!

Beus,nekem 2 hete vették le,de nincs még eredmény.Persze neked már lassan msáfél hónapja,az azért kicsit sok sztem....Kérdezz rá a dokidnál,hogy most akkor mi legyen!

Danidaniel,örülök,hogy minden rendben volt a szív uh-n!Nagyon aranyos Zsófi!! :) :)

Csütörötkig nem jönnek a melósok,úgyhogy próbálok rendesen jönni :) Holnap meg reggel megyek uh-ra!:)

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt !

Linácska
Olvastam milyen kemény volt a hétvégétek, szegény Lili ! :(
De a lényeg hogy már jobban van !!!
Mikor jöhet haza ?

Earhart
Utsó menzi : 2008.11.13.

Beusmimi, Danidaniel
Gratulálok a jó eredményekhez !

Otthon szülés
Én nem merném bevállalni, főleg nem az első babánál ! :?

Gátmetszés
Durva történeteket írtatok, én ettől félek a legjobban ! :shock:
Írta valaki, hogy a tágítást kézzel is meg lehet oldani....de akkor miért nem ezt választja mindenki ?....mégiscsak kíméletesebb, nem ?
Mi az az intimtorna ??

Szombaton voltam megint uh-n, most is mindent rendben találtak, de az aggódásom (magas afp) miatt mondták, hogy 3 hét múlva visszamehetek kontrollra !
Annyi pici babát láttam a kórházban, míg várakoztam, teljesen átéltem a szülés hangulatát ! :D

Kép
Kép
rilla_

Jó reggelt!

Linácska!Lilinek továbbra is jobbulást!
És jól döntöttél,hogy lemondtad a talit.Most Lili fontosabb!!!Szüksége van az anyukájára is!

Rilla!Nem is magas az AFP-d!Viszont a duppla uh,az tök jó :lol:

Beus!Méh tevékenység,már a terhesség elejétől van,csak nem mindenki érzi figyel rá.EZ teljesen normális,hisz készül a szervezetünk a szülésre,már az első hónapban is.A gond akkor van,ha óránként 3-nál több keményedés van,és hosszan is tartanak és fájdalmas is.
Viszont én magamról tudom,hogy azért nem keményedik óránként a pocakom,nem hogy óránkét 2-3x...

Ja és még a gátmetszés.
Rilla!Most képzeld el,van egy barátnőm.Kb 160cm és 4500-volt a fai mikor született.3doki nyomta ki belőle,és hatalmasat vágtak rajta,pedig Németországban szült.Őt itthon simán csaszizták volna...
SZóval,vannak helyzetek,mikor jobb egy vágás,minthogy a gyerek szenvedjen,vagy a gyerek lássa kárát.

mimi12

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?