Anetto,
homeo és hit: hát én nem rágom a gyerekek szájába, hogy márpedig ettől meggyógyultok, de a jól megválasztott szer mégis néha úgy hat, hogy egészen elámulok rajta!
Szotyit kipróbálom, kávézni amúgy is szoktam, az engem is hajt(ott nem terhesen), hátha a kettő együtt jó lesz.
Sissi,
jobbulást!
Linácska,
jaj, ez nagyon rosszul hangzik, gyógyenergiák mennek Lilinek!
Adri,
az én pocim is elkezdett keményedni. Utálom.
Tök jó, hogy tudtál takarítani, reméljük a pocid most már tartósan jobban lesz!
Homeos szereket meg nem szabad folyamatosan sokáig szedni (legalábbis általában, némelyeket lehet), hanem ha javulás van, akkor csökkenteni kell az adagot! Ha megint jelentkezik a probléma, újra lehet kezdeni.
Angelita,
köszi a gyógyszerneveket! A harisnyát felírták neked receptre, vagy csak úgy simán el lehet menni venni?
Ági,
köszi a tornaleírást, már ki is nyomtattam!
Az utolsó feladatot már meglévő visszér esetén is lehet csinálni?
Mimi,
köszi, majd elolvasom a linket, de így első blikkre jó hosszúnak tűnt, most meg már alig tudom nyitva tartani a szememet.
Én nagyon elfogadó vagyok, nem egy mindenkit megtéríteni akaró otthonszülő (azt vallom, amit Geréb Ági is: mindenki ott tud legjobban szülni, ahol biztonságban érzi magát, éppen ezért még sosem ítéltem el senkit kórházi szülés miatt, max. az orvosokról van meg a véleményem...). Én is szültem kettőt kórházban, mert akkor még arra álltam készen, otthon tutira nem ment volna. Közben meg folyamatosan változtam lelkileg. Ja, és a harmadiknál sem voltam benne biztos egészen a szülésig, hogy otthon szülünk-e.
)
Na, jó éjt, és szép vasárnapot, én elhúztam az ágyba!