Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

Az én nagykönyv szerint haladó leányom megfordult ma kétszer is hátról hasra. Két napot késett az előíráshoz képest. :wink:
Köszi az érdeklődést. :lol: Alma helyett áttértünk barackra. Nem mondom, hogy ezt falja, de azért látok némi előrelépést. A kanalat szereti egyébként, fogdosni, meg szájba dugdosni, de ami rajta van .... :lol: :lol: :lol:
A nagyoknak annyira ízlett a barack, alma, hogy az volt a gond, hogy hogy csináljam fokozatosan, amikor már elsőre is rengeteget ettek volna. Persze most csak úgy kóstolgatni, kiegészíteni akarom a szopit, úgyhogy nem előtte adom, hanem utána valamivel. Na majd meglátjuk. Nem vagyunk elkésve. Előbb-utóbb ő is enni fog valamit a tejen kívül.

Nettke :)
Sári elég magas!! Én már akkor is csak néztem az óriásaitokat, amikor pár hónapja méláztatok a méreteken. Az enyémek, még mindig 1 m-nél alig valamivel magasabbak. A 104-es naci Borkára még kicsit nagy, Rére meg nagyon. Mondjuk Rékán minden nadrág lóg. Kb. akkor van rajta rendesen, amikor reggel ráadom. Utána ha pont jó volt, akkor végig a földön húzza az alját. :roll:

Na megyek aludni, mert kifolyik a szemem. Kifogtam még egy kiskakast. :roll: Hajnalok hajnalán kel, aztán ha magam mellé veszem, akkor rugdos és azért nem alszom, ha meg nem, akkor azért.
Mindenkinek jó válogatást, vásárolgatást. Nekünk van néhány Osh-kosh, meg Carters cuccunk (főleg MIninek) és nekem nagyon bejött. Szépek és praktikusak.

JÓ éjt!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

CSAJOK!

TESCOBAN NYÁRI RUHA VÁSÁR VAN!
Vettem a fiúknak Cherokee polókat 850Ft-ért a nyomott mintásat és 1.300Ft-ért a rávarrt mintásat.

Ilyenek:
Kép
Kép

Kép

Kép
edit73

Lányok

megnéztem a postát: 10 kilót 106 dollárért, 20 kilót 188-ért viszik haza. közte persze még millió variáció....

Edit

Jók a cuccok. :D

Brigi

Hajrá barack!!! Én azért lehet h egyik etetésnél megcserélném és előbb adnám a gyümit és utána még szopizhatna amennyit akar. :idea: Úgy lehet lelkesebb lenne, mint teli pocakkal. :wink:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Edit :)

Nagyon jók a Cherokee cuccok. Nekünk is van 2 ilyen pólónk. Pont ez a bajom velük. Az oviban mindenkinek ilyen van, mert magyarországon ez a minőségi gyerek ruházat. :( És tényleg ez ár/érték arányban a legjobb, a többi megfizethetetlen. És még szép színesek, vidámak is. Csak tucat... :(

Lilla :)
Úgy látom kb 5 fele menne a posta: Kata, Edit, Nettke, Gyöngyi és én köztem oszlana. Az 20 USD körül van per kopf 10 kiló cuccnál. Ez számolja rá mindenki, plussz ugye a házhoz szállítást.

Na majd kimódoljuk valahogyan...

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Edit!

Tényleg jók ezek a cuccok, szerintem a héten én is elugrom a tescoba. :wink:

Lilla!

És ez a postadíj biztosítással van?

Brigi!

Szerintem is próbáld meg fordítva egyszer. kiváncsi lennék úgy hogy menne.... :D

Kata

Kép
kateduo

Kata

A biztosítás 135 dollárig benne van, utána díj, én 500 dollárra néztem meg pl, az 7 dollár.

Hááát, nem tudom..... az amerikai kapcsolatok hogyan csinálták??? nekem elég húzósnak tűnik a postaktg.... és azok ugye még a ruhákon is keresnek..... mennyire jön ez így ki? tényleg megéri??? :?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Húú ez elég horrorul hangzik ez a sok ktsg. Tényleg ki kellene nyomozni, hogy hogy csinálják a webshopos csajok. :?: Így annyira nem éri meg, ha ennyi addicionális költség van. Ráadásul szerintem 5-en simán meghaladjuk a 10 kg-t. :evil: :twisted: Néztem a futárszolgálatokat is, de az még drágább.

Cat
Kép
cateye

Csajok!

Most néztem,hogy egyéb helyről (azaz nem Lillától) az amerikai oldalakról való rendelés milyen költségeket tartalmaz.Most 380-390ft-os szorzóval dolgoznak.Ez tartalmazza:

az USA belföldi postát, az USA belföldi biztosítást, az USA forgalmi adót (mivel az oldalakon feltüntetett árak nettó árak!!!), a Magyarországra szállítás postaköltségét és biztosítását, a banki átutalásokat, a vámot es az egyéb költségeket.

Mi pl nem is kalkuláltunk az USA forgalmi adóval!!!!
Kezd nagyon átláthatatlan lenni ez a dolog. :roll:

Cat!
Én nem is tudom,miben járnak az oviban a többiek.Max akkor ha valamelyik gyerkőc olyan pólót kér,mint ami Danin vagy Bálinton stb-n van. Mert az enyémek sokszor szeretnének olyat,mint amit a másik hord.A pókember mánia is egy kisfiútól jön.
Engem egyáltalán nem zavar,ha szembejön velünk a póló vagy más ruhadarab.
Az viszont bizti,hogy most már a Cherokee rucikat sokkal előbb el tudom adni.Én nem szeretném fél ár alatt eladni a használt ruháinkat.Mivel anno GAP,CP,ON vagy éppen Next polót megvettem 2.000Ft körül,úgy gondolom,hogy másnak is megérné használtan egy ezresért.De ennyiért meg nem nagyon kell senkinek. Viszont a tavalyi Cherokee pólóink (amit akkor 600Ft-ért vettem) most is elmentek 500Ft-ért 1óra alatt (sőt még harc is volt érte).És azért ez sem utolsó szempont.
Ráadásul ezeket látom élőben,így tudok a méreten varriálni.
A Dávid Kohls-tól rendelt felsőivel is befürödtem karácsonykor,most meg a Next polókkal.
Szóval összeségében nekem ilyen minőségben és ilyen árban a Cherokee a legkifizetődőbb.Nagyobb méretben meg ugyanilyen jó az F&F terméke a tescónak.

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Vásárlás: A hugom szokott amcsiból rendelni, de nem boltból, hanem az ebay.ről. A mi gyerekruháink szinte mind onnan voltak. Használt ruhacsomagokat vettünk, olyat, amibe kb. 50 db ruha van. Persze jó olcsó kikiáltási áron, így postával+biztosítással 200-300-400,- Ft-ra jött ki egy db ruha. Mondjuk nem a gyorsabb postát kértük, így volt, hogy 1 hónap múlva jött meg a csomag. Ja és akkor persze nem ennyi volt a dollár. Most már nem nagyon találunk ruhacsomagot normálisat, főleg kisebb méretekben voltak/vannak jók.
A Gap, ON ruáink, amik újak, ezeket Lilla látta, na ezek nem voltak olcsók, a hugomtól ajándékba kaptuk, ennyiért már nem rendelnék, max. 1-1 darabot, hogy legyen azért egy-egy jobb darabjuk is a fiúknak.

Lilla!

Arra gondoltam, mi lenne, ha az ebay-en vadásznánk filléres cuccokat, hozzátok kérnénk a postát, te meg hazapostáznád, ha összejön egy olyan mennyiség. Talán még így járnánk a legjobban.

Nekem is jár az agyam, hogy jönne ki a legjobban.

Kata

Kép
kateduo

Cat!

Nektek milyen a 12 " -os biciklitek? Nem adjátok el? Vagy még használjátok?

A mi bringák, annyira gagyi, hogy állandoan bütykölni kell, mindig van valami baja. Most gondolkodunk, esteleg lecserélnénk egy jobbra. Mi picik vagyunk, úgyhogy nekünk tuti a 12 -es lesz jó még egy darabig.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok,

Megjöttünk mi is Londonbból :cry: Nagyon jó volt, az időjárás is okés volt, minden fa ki van virágozva, és tele van egész város virágokkal.
A shopping körutam meg különösen jól sikerült :lol: :lol: A bőröndünkre rátették a "heavy" cimkét, cirka 15 kg-val többel jöttünk haza (nem számítva a totál megpakolt kézipoggyászokat). Egyetlen dolgot nem találtam a fiúknak az egész városban, úgyhogy megnézem majd az amerikai oldalakat, és igénybe veszem Lilla segítségét. Nagyjából átfutottam a hozzászólásaitokat, olvasta a postaköltséget, úgyhogy velem is számolhattok, bár én tényleg egy dolgot szeretnék csak... szerintem...

Egyébként a Nextben egyáltalán nem volt káosz a leárazásokon, kulturált volt, előfordult, hogy egyedül voltam az egész gyerekruha részlegen. Eszembe jutott, hogy angolokról beszélünk, rájuk nem igazán jellemző a sale-hisztéria.

Tök olcsón találtam ruhákat a gyerekeknek (és magamnak is!!!), a pólókat olyan 1 és 5 font között vásároltam, a nadrágok is max. 9 fontba kerültek. Vettem cipőket, szandálokat, sapikat meg fürdőrucikat is. Egyébként felháborító, hogy mennyivel olcsóbbak ott a ruhák (a minőségről nem is beszélve). Vettem magamnak egy Convers tornacipőt, mert a réginek már kilyukadt az orra. Londonban 6.500 ft-tal volt olcsóbb!!! Ráadásul sokkal nagyobb a választék is mindenből. Szóval a vásárlásom nagyon király volt!

Edit,

Ezeket a Cherokee pólókat én is néztem, és vettem is kettőt még két hete, mert tényleg olcsók, és a bölcsibe tökéletesek. Az meg, hogy sok gyereknek van, egyértelmű: olcsó. Ez van. Miután a magyarok eléggé árérzéknyek, hát emiatt nem is csodálkozomom ezen. Mellesleg szerintem a Cherokee egész jó minőségű, szóval megéri az árát.

Lilla,

Ha már javasoltátok ezt korábban, akkor bocs, de nem volt időm tüzetesen elolvasni a hozzászólásokat: az működik, hogy pontosan leírom, hogy melyik oldalról mit, mennyit és milyet szeretnék, és te megrendeled? Vagy én is megrendelem, csak hogyan? De nekem az is okés, ha Edit - vagy valaki, akár én is - összeírja, hogy kinek mi kell.
Bár ez a postaköltség tényleg soknak hangzik... :roll:

Na, most megyek, mert még nem végeztem a kipakolással :twisted:

Detti

KépKép
kiliman

Megjöttem Orlando-ból-én is kivásároltam magamat. 8) árakat is nézegettem....

usa adó: itt Floridában olyan 6 és 8% között van, elenyésző. 8)

Detti

Húú, én nagyon kiváncsi vagyok h miket szereztél!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

A 390-es USD rendelés azért horror.

Össze volt készítve egy next rendelésem, és most gyorsan el is küldtem, mert 400-ért hozza, és gyengül a forint. :twisted: :evil:
A nadrágokat csak ott veszem, mert nagyon jók, és gumis derekúak.

A next cuccokat én nagyon jól el tudom adni, ha tízszer ennyi lenne, akkor is elmenne, annyian kérik. Mondjuk párban vannak, és ikreknek viszik mint a cukrot. De igazad van, hogy a Cherokee-k is nagyon jól eladhatóak ikreknek, és tényleg jó minőség. A barátnőm babaszobázik, ő azt mondja hogy már csak a next cucc adható el a babaszobán. :?:

Kata :)
Már kérték a 12 colos Hauser bringáinkat. Rákérdezek a csajnál, hogy kell-e még neki vagy sem. Ha nem kell, akkor adom nektek.

Detti :)
Örülök, hogy jól sikerült a shopping túra!

Pram :)
Vettünk a hétvégén a Decathlonba túra cipöt a fiúknak 2900 Ft-ért. Azóta nem tudom a lábukról levenni. :D

Cat
Kép
cateye

Brigi :)

Gratula Emenek a fordulashoz! :)

Cat :)

Ha publikus meg tudnad adni nekem a Next-es kapcsolatod cimet meg esetleg irnal a rendelesi feltetelekrol? Koszi!
Nekunk is ez a fajta Decathlonos bakink van, a csajok is szeretik. :)

Most rohanok mert minden szolgaltatot 2 honappal hamarabb le kell mondanom, es persze az utolso pillanatra hagytam a dolgot...

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Cat!
A nadrágokat én is a nextnél veszem,mert fazonra csak az jön be.Igaz,mi melegítőnaciba járunk oviba,így nem sok másfajta nacit kell vennem.De már 4-5éves méretet vettem nekik belőle,így ősszel nem tudom,mi lesz.Majd téged leinfózlak a nagyobb méretek fazonjáról meg cm-es adatairól,okés? :wink:
A gumis derekú nacikat ti tudjátok kötő nélkül használni?Enyémek azért csak melcsinacit vesznek fel az oviba,mert még a next nacijaikat is kötni kell.Azt meg útálják,hogy mindig segítséget kell kérni az óvonéniktől.
Én is babaszobázok,de nem nagyon viszik a nextet és a hasonló márkákat.Legalábbis mostanában,mert tavaly meg csak azt keresték!

Gyöngyi!
Ott is ilyen macera lemondani a szolgáltatókat?Hogy bírod?

Detti!
Most csak vásárolni mentetek?Vagy jártatok valamerre?
Érdekes,amit a sale-ről meséltél!Vagy ez most nem olyan szezonvégi nagy kiárusítás volt.Mindenkitől csak azt hallom,micsoda tülekedés van és neten nem is lehet rendelni,mert szinte semmit nem tudnak kihozni.Annyira gyorsan változik a készlet,hogy mire leadsz egy megrendelést,már nincs is raktáron belőle!

Mi megint orvosnál voltunk.Miután sokadszor csöpögtettem egy héten keresztül a sokadik szemcseppel a Marci szemébe,megint kötőhártyás lett.Csütörtök este még csöppentettem neki.de már péntek este csippás volt a szeme.Na most bekeményítettem és úgy mentem a gyerekorvoshoz,hogy kenet vétel tenyésztésre.Nem is kaptunk újabb szemcseppet, csak kamillás vagy forralt vizes lemosás van 1hétig.Mert eredmény csak egy hét múlva lesz.
Délután meg ortopéd orvoshoz viszem a benit meg a Marcit.Kíváncsi vagyok,mit fog mondani.

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit,

Nem, nem csak vásároltam :roll: De mivel most voltam Londonban már harmadszorra (vagy negyedszerre??? nem is emlékszem), emiatt nagyon sok mindent láttam már. Tehát amíg anyósomék (velük voltunk) múzeumoztak, addig én vásároltam. Izomlázam lett a sok csomagtól :shock:
Ez most mid season sale volt, vagyis szezonközbeni leárazás, dehát már egy csomó nyári cuccot is leáraztak.
Egyébként mondta az egyik eladó a Next boltban, hogy most raktáron is nagyon kevés a cucc, annyira felvásárolták előre a nyári kollekciót.
Meg nemcsak nextben vásároltam, mert már kezdtem unni a márkát, hanem máshol is (Mothercare, Gap, stb).

Gyöngyi,

Mikor jöttök haza egyébként?

Brigi,

Gratulálok Mininek a forgolódáshoz!

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Cat!

Köszi. Akkor majd szólj, hogy mi újság a bicajokkal.

Detti!

Tényleg jó vásárt csaphattál!!!! :D :D

Edit, Cat!

Next gatyókat én is átveszek tőletek szívesen. Nekem is az a bajom, hogy muszáj, hogy gumis legyen a dereka, különben totál lecsúszik a fiúkról.

Edit!

Hihetelen, hogy nem múlik ez a kötőhártya, nem is értem....

Gyöngyi!

Ezek szerint két hét múlva jöttök haza? :D

Brigi!

Gratula Emesének a nagy fordulatokhoz!!! :D :D

Lilla!

Mi a mai programotok? :D :D :D :D :D :D

Kata

Kép
kateduo

Cat!

A biciklitek ugye nem olyan, amire totál rá kell hajolni?

Kata

Kép
kateduo

Kata!
Most már én is azt gondolom,hogy a nem normális tartományba tartozunk ezzel a kötőhártyával.Igazából nem is tudom,hova vigyem (fül-orr-gégész vagy szemész),mit csináljak vele. :cry: Egyenlőre megvárom ezt az eredményt,aztán majd csak lesz valami. :roll:
Mindjárt írok privit!

Detti!
Itt sajnálak az izomláz miatt! :wink: :wink: :lol:
Még sok ilyet kívánok neked!

Edit

Kép

Kép
edit73

Gyöngyi :)

Tarnóczi Timi (Lunati)

gyermekruhaoutlet@gmail.com

Sajnos már 410-ért hozza, erősen gyengül a HUF, és fele cucc nem volt amit kértem, mert le van fosztva a next. Mondjuk nekem nem nyári cucc kellett.

Nem kell ráhajolni a bringára, teljesen egyenes háttal ülnek rajta.
A Hauserek nagyon jók ergonómiailag. Meg is rendeltem a 16 colost nekik belőle.

Nekünk nem kell megkötni a kötőjét a naciknak, anélkül is jó. Tudod azokat szeretem amiknek a pamut passzé van a derekánál és abban a kötő. Persze azok a legdrágábbak. :lol: Aminél patent van, és hátul gumis, azok lecsúsznak az én fiaimról. :roll:
Pénteken majdnem agyvérzést kaptam, mert mentem a fiúkért a szülinapi zsúrba, és minkettőnek ki volt szakadva a 13 fontos farmerjük térde, Samué több helyen is. Ez volt a kedvenc nacink. Mondjuk megoldom, mert levágatom rövid nacinak, mert elnézve a next oldalát ugyanezek a rövidnacik is 10 font felett vannak. :shock: :twisted: Horror!
Néha elgondolkozom rajta, hogy nem normális dolog ennyi pénzt költeni gyerekruhára. :roll:

Miért kell ortopédus Beninek és Marcinak?

Nálunk Olinak magától kezd helyreállni a bokája! Most vettem észre, hogy 1 év alatt mennyit javult spontán.

Cat
Kép
cateye

Ezt a fajta izomlazat en is szivesen elviselnem. ;) Az ireknel iszonyu mi folyt az akcios idoszakban, en nem is mentem elso nap reggel, max delutan mereszkedtem oda - bar hasonlo vasarloi kulturat tapasztaltam Londoban is, de lehet azota valtozott a helyzet.
Majus 19-en megyunk haza, a csajok mar varjak a repulozest. Most azon kampanyolnak, hogy a repterre vonattal menjunk - 3,5 ora az ut...:roll:

Hihetetlen hogy ragaszkodik Marcihoz ez a kotohartya-gyulladas... :evil: Tenyleg miert mentek orteoped orvoshoz? Es mi volt?
Eddig egesz konnyen ment az ugyintezes, holnapra mar csak az internet/kabeltv maradt, es elvileg meg is vagyok veluk. :) Meg a csaladi potlekot kell majd lemondanom, hatha megkonnyiti majd az otthoni ugyintezest. Gyanitom ott nem 2 nap alatt fogok mindent elintezni. :roll: :evil:

Cat :)

Koszi, azert felirom, mert nekem kivetelesen kedvez a rossz HUF arfolyam... ;)

Este megyek vacsizni baratnokkell, mar tok varom vagy 1 honapja nem mozdultam ki este. :P

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Detti,
külön irigyellek a Converse csuka miatt, nagyon vágyom rá.. Milyen színűt vettél?

Edit,
ez a szemgyulladás már külön bosszantó!!!! :evil: Nem tudom, a gyerekorvosnak mért nem jut eszébe magától, hogy valami itt nagyon nem jó!!
A Cherokee-t én is szeretem, jól is néznek ki a pólóitok!!
Kb ilyen áron a CundA-ban is szoktam venni, duo-pack-ot a HM-ben is, de azokkal is ez volt a gondom, mint Cat-nek... egy kis egyéniség hiányzik, mindenkin az van. Nem mondom, hogy legyen minden cuccunk egyedi, de legalább pár darab :roll:

Gyöngyi,
háát, ezt a vonatutat jelen állapotodban, a 2 csajjal.. nem tudom, bátor vagy, ha bevállalod :wink:

Lányok, a fórum szelleme megint működött, mióta panaszkodtam a Sári-problémára, a dolog tárgytalan :lol: :lol: Ma is dícsértek, kb 5ödszörre, hogy micsoda aranyos, angyal, kooperatív stb. Mitől javulhatott meg!!!!! Egyébként itthon is jobb formában van, ez tény. Kicsit több figyelmet kap. Ennyi????? (Ellenben ugye azt a figyelmet a többitől elvonjuk - hisz a közös idő véges - és Natika újra bepisilget a bugyijába :roll: Na ilyenkor mit tud tenni az emberlánya??)

Kép
nettke

Nettke!
Ez igaz!Én is szeretem,ha van pár egyedi darabunk.De azt mondjuk nem adom rájuk oviba (vagy csak nagyon ritkán).Az inkább olyan elmenős darab: orvoshoz,vendégségbe stb.
Nálunk nincs HundM,CundA is csak Tbányán. Így blindre nekem nem érdemes átmennem,a Tamásra meg ilyesmit nem lehet rábízni.
Ha bejött a Sári-mágia,akkor mindjárt én is panaszkodom!!!! :evil: Nálunk Beni egyben testesít meg most minden problémát: hisztis és bepisil.Illetve lepisili magát állandóan.Hogy ezt újabban minek köszönhetem,csak sejtésem van.

Gyöngyi,Cat!
Szoktak panaszkodni az oviban,hogy fáj a lábuk nagytorna után (ez valszeg a trambulinnak köszönhető).Meg még mindig eléggé befelé fordul a térdkalácsuk (főleg Beninél látszik,mert nem szimmetrikus a kettő).Szerettem volna,ha látja szakember,hogy kell-e vele valamit csinálni.De igazából még benne van az életkori sajátosságba,így különösebb teendő nincs.Még nem tökéletes a lábboltozatuk meg (főleg Marcinak) nagyon lazák az izületeik.De a lúdtalp tornán kívül mást nem kell vele csinálni.

Cat!
Énagyvérzést kaptam volna,ezért nem adok rájuk az oviba ilyen drága nacit.

Gyöngyi!
Ha lesz még családi pótlék!!! :shock: :evil: :evil: Ami itt megy,... :shock: :shock: :cry:

Edit

Kép

Kép
edit73

Kata

Ma Robin volt a soe, ő mehetett vásárolni. Vett is jópár Nik pólót és egy Adidas futócipőt is. És csak kicsit bosszant, de tegnap kinéztem egy terep-vízi szandit a manóknak, ma megvetettem Robival és kicsinek tűnik!!! :twisted: Így holnap viszem vissza (és mivel Robi ma később is ért haza mint amiben megállapodtunk, maradhatok kicsit nézelődni is 8) )

És ma takarítottam (volna), de a gyerekek délutánra már kifordultak magukból, muszáj volt kivinni őket. A szomszédék előtt van egy homok?-folt, abban játszottak, én meg söröztem és gyakoroltam az angolt Vicky-vel, a szomszédnővel. :D

Tegnap megkapták a manók a futóbicajukat-azt is próbálgatták ma. Elég ügyesek rajta, nem is esnek vele, meg megy az egyensúlyozás is. A többi gyereknek is tetszik, jópáran idejöttek megcsodálni. :lol:

Edit

Nagyon jól tetted, h nem hagytad annyiban a kötőhártyás dolgot. Ez már tuti nem normális és azért mégiscsak a szeméről van szó-egyáltalán nem mindegy, h egészséges-e vagy sem! :twisted: Remélem sikerül kiokoskodni vmit. Azért lehet, h nem ártana elvinni egy fül-orr-gégészhez, hátha tényleg a könnycsatornái és egyéb járatai miatt van a baj.

Azt nem is írtam, h végül Dá simán meggyógyult a náthából, de Niki végül jó beteg lett. Még jó, h hoztunk otthonról antibigyót, egyel már kevesebb van a készletben.... felhívtuk az otthoni dokinkat és megbeszéltük, h akkor én most beadom neki. :? Most már érezhetően jobban van, reggel vmi sárga trutyit szívtam le az orrából-de már nem köhög.

Nettke

Nem irigyellek-egyik végre el van rendezve, kicsit nyugi lehetne, erre a másiknak lesz vmi kínja. :? Beni jól viseli ha rá kevesebb figyelem irányul? Csak a lányokon látszik meg? Vagy rá mindig jut elég a torna miatt? Én a kettővel se bírok figyelemmel a berendezkedés és a háztartás mellett-nemhogy hárommal munka melett! :shock: Egy állandó zsonglőrködés az ember élete... :?

Cat

Én tegnap jöttem arra haza, h Dá pólóján egy óriási szakadás hátul-engem is majd megütött a guta. Legalább turis szerzemény volt, de az egyik kedvencem és tavaly nyár végére nőtt bele, alig volt rajta, idén most először.... :evil: Az itteni mosószerek és folttisztítók meg csapnivalóak. :evil: Már csomó cuccukkal vért izzadtam mire a tök egyszerű foltok is kijöttek valahogy- otthon elég lett volna kimosni és kész.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Annamari :)
Elkezdtem kitölteni a tesztet, és időközben rájöttem, hogy mi már nagyok vagyunk hozzá. Torzítaná az eredményedet, mert az én gyerekeim 99%-ban alkalmazzák ezeket a szavakat, és régóta mondatokban helyes ragokkal beszélnek. Sajnos már kikoptak a beszédükből az oly aranyos formulák mint pl. a tiém vagy a tegnap után.
Beszédhibánk hangtévesztésünk van Olinál, de a tesztben ez nem kérdés.

Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. :( :(

Nálunk nincs külön ünneplő ruha, mert amikor volt, akkor sokszor úgy nőtték ki a ruhákat, hogy nem is volt rajtuk. :evil: :twisted: Az ünneplős nálunk az ing, amit színházba, szülinapra, fotózásra adok rájuk. Egyébként is utálják.
Persze vannak kedvenceim, ilyen volt ez a drága farmer is, de ezt ők is imádták, mindig ezt akarták felvenni.

Remélem kiderül már a kötőhártya okozója, mert ez így tényleg tarthatatlan.

Nekem is elég 2-re figyelnem, így sem jut rájuk elég figyelem, nemhogy háromra. :( Azért örülök, hogy Sári dolga megoldódott. Nati szerintem könnyebb dió lesz, egy-két külön program vele, és már rendben is van. Beni nem igényli ennyire a külön figyelmet?

Örülök, hogy ilyen jól érzitek magatokat!

Majd tegyél fel képet a futó bicókról, persze gyerekestől.

A szakadt póló: :evil: :twisted:

Cat
Kép
cateye

Annamari,

Én is csatlakozom Cathez: nekem is az a gondom, hogy szerintem mi is nagyok vagyunk már a teszthez. Gyakorlatilag helyesen beszélnek, minden szót ismernek és használnak. Megcsináltam, de csak az egyik gyerekre, mert a másikra is ugyanazok a válaszok lennének. Elküldjem így is? Ha igen, akkor add már meg lécci az e-mail címedet!

Edit,

Tényleg elég gáz ez a kötőhártya-gyulladás. Főleg, hogy mostmár szinte hónapokig húzódik. Nem próbáltok elmenni egy magánszemézhez? Hátha...

A ruhákra még visszatérve: én nagyon szívesen vásároltam a fiúknak turkálóból is. A gondom viszont az, hogy 3-4 éves méretben már alig vannak használtruhák, tehát muszáj újakat vennem.

Nettke,

Világos lila és citromsárga :lol: Nagyon trendi :lol: A kissé "forró" eladó is megjegyezte, hogy milyen "cute" a színe :wink:

Tök jó, hogy Sárival minden rendben! Az esetek nagy részében ezek a magatartás problémák szerencsére csak átmenetiek.

Gyöngyi,

Remélem, jól sikerült a barátnős vacsi!

Lilla,

A like a bike nálunk is nagy favorit. Már nagyon várom, hogy hosszabb bicikli túrára is menjünk (elvileg május elsején az Őrségbe, pünkösdkor meg a fertő tó környékére). Végre kipróbálhatom én is az új bicómat.

Holnap újra elkezdjük az úszást, csak egy másik helyen. Ahova jártunk, ott egy csoportban 12-en voltak :twisted: Most max. 4-en lesznek. Egyébként a Kovács Ági-féle uszodába megyünk. Meglátjuk...
Tényleg, Nettke, nálatok mennyien vannak egy csoportban?

Detti

KépKép
kiliman

Lilla!
De jó,hogy most már mindenki gyógyulóban.
És hogy megy az angol?Te szoktál sörözni?Mindegyik szomszéd jófej,Robi is feltalálja magát?
Póló: :roll: :evil:

Cat,Detti!
Én kitöltöttem és átküldtem Annamarinak a teszteket!majd eldönti ő,hogy tud-e vele valamit kezdeni.Ha nem,akkor max kitörli.Egy bő óra alatt megcsináltam a 3fiúét.

Cat!
Kimondottan ünneplő ruha nálunk sincs.Van elemnős nacijuk,ezt sokszor rájuk adom (most pl egy sötétkék Next) . Vettem mindegyiknek használtan inget: különböző színűek.(bár most kapnak a nővéremtől egyformát). Ebbe járnak ovis ünnepségre. Ha meg valahova megyünk,akkor az elmenős gatya+kedvenc poló a ruházat.Nekem amúgy az ünnepeket leszámítva nem is hajlandóak inget felvenni.

Detti!
Még nem voltunk magánrendelésen!Szerintem irtó sokat elkérnek ahhoz képest,hogy semmit nem csinálnak. Az ortopéd dokinál 14.000Ft-ot hagytam ott és még egy matricát se kaptunk! :shock: Igaz,minden kérdésemre válaszolt,de csak saját megnyugtatásomra vittem el őket,többet nem mondott,mint amit tudtam.
Most megvárom a kenet eredményét,aztán majd meglátom mi lesz.Ajánlottak egy nagyon jó beszédpercepciós szakmebert.Lehet,hogy hozzá elviszem Marcit.Mert szeretném megnézetni egyrészt,hogy nincs-e letapadás az arcüregben vagy valami a fülben,esetleg ezzel összefüggés nem hozható-e az állandó kötőhártya illetve szeretném kizárni a szervi problémát.Mivel nem tisztul a Marci beszéde (pont olyan nehezen érthetően beszél,mint 1éve)
Talán ha ezeket végigjárom,kiderül,mi a gond.
Én is imádtam a turis ruhákat.sajnálom,hogy ebben a méretben már kevés jó ruhát lehet találni!

Nettke!
Nálatok Beni nem reklamál,hogy rá nem marad annyi figyelem?
Oli nálunk szóban nem teszi,de vannak olyan cselekedetei,amiből ez teljesen világos a számomra.Ezért is maradt a múlt hétvégén itthon velem és csináltunk egy csomó dolgot közösen.Pl. nudlit sodort velem.Ezt tuti nem csinálja,ha itthon van a másik kettő.Meg vásároltunk a tecskóban,elmentünk élményfürdeni,aztán apához (dolgozott) kajcsizni,volt a Tamással erdőben "csatangolni".Szóval tömény program volt neki az a 3nap.
És közben Beni és Marci is jól érezte magát!Annak meg kimonodttan örülök,hogy Marci szeretne legközelebb egyedül menni a mamához.Ráadásul az anyunál sose jut eszükbe hisztizni! :roll:

Edit

Kép

Kép
edit73

Cat, Detti és a többiek, akiktől még nem kaptam kérdőívet!

Nem gond, ha a gyerekek mindent mondanak!
Nekem akkor is hasznos. Ebben a korosztályban már tényleg majdnem mindent mondanak, ez persze nagyon jó. Csak egyrészt a ti kérdőíveiteket tudom használni kontrollcsoportként, másrészt látom, hogy ikreknél a beszédfejlődésben mi az, ami a megkésettekhez képest másképp alakul, illetve a nem ikrekhez képest mi az, ami szintén másképp van. Általában ebben a korban, ha jól alakul a gyerek beszédfejlődése, akkor már csak az igekötők, névmások, kérdőszavak, határozók, mennyiségjelzők, segédigék, kötőszavak és a ragok használata eltérő, ezeket nem használják tökéletesen. A kérdőív többi része pl egyéb következtetésekre is lehetőséget ad, ezért kérek mindenkit, hogy ha teheti, akkor is töltse ki, küldje el a kérdőívet, ha a gyerek már jól beszél.

Az e-mail címem: annamariabenko kukac yahoo pont com, kérlek ide küldjétek, ha megvan. Mivel elég nehezen haladok az adatbevitellel is, ha péntekig elkülditek, úgy is jó. A héten mindenképpen befejezem a kérdőívezést.

Köszönöm mindenkinek, aki kitöltötte/kitölti, mert tudom, hogy nagy munka.

Most máshoz nem tudok hozzászólni, ne haragudjatok.

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari!

Ebben a percben végeztem a kérdőívvel, elküldtem priviben, akkor még nem olvastam a fórumot... Ha kell, elküldöm újra az emailcímedre.
Én nagyon érdekesnek találtam (szakmai ártalom... :roll: ), kíváncsi vagyok a következtetéseidre is! mekkora mintát vizsgálsz?

Boldog születésnapot a gyerekeknek! :) :) :) :)

Kitartást, jó munkát!

Anikó

KépKép
paniko

Annamari, mégis megírtam, rögtön küldöm a mailedre. remélem tudod azért használni.
teszteltem a saját monotónia-tűrésemet közben, hááát :roll: elég nehezen ment a töltögetés. Részvétem a feldolgozáshoz!!!!

Kép
nettke

Nálunk Beni is egyre hisztisebb, és sajnos olyan rossz és idegesítő a figyeleméhsége/okoskodása, hogy sokszor könnyen rádörrenek, könnyebben mint a csajokra. Szóval vele nagyon figyelni kell eleve is, mert ugye lassacskább, ügyetlenkébb, mint a lányok, könnyebben türelmemet vesztem, ami ugye rám igazságtalan... Pedig egy aranyos jószívű kis kutya, csak háát..
Egyik gyerekem se könnyű :lol: 8)

Nekünk sincs ünneplőnk, az ovis fényképezkedésre ugy kapkodtam, vásároltam cuccokat. Mikor volt, mindig kinőttük a nagy alkalmakra várva, szóval már nem veszek csak úgy!

Annamari,
tényleg most van a szülinap??? Isten éltesse a fiúkat!!!! :lol: :lol: Hogy ünnepeltek? Mit kaptak?

Kép
nettke

Na, visszavittem a cipőket és hoztem egyel nagyobbat-ez már jó is lett. A boltban a cseréhez fényképes igazolványt kellett mutatni, odaadom az útlevelemet, erre az egyik pénztáros csaj majdnem a nyakamba ugrott, hogy hát mért nem mondtad, h magyar vagy??? :lol: :lol: :lol: :lol: Már 7 éve nem volt otthon, itt nemigen tartja a kapcsolatot a magyarokkal-úh marhára örült nekem. 8) Legközelebb némi kedvezményt is beígért nekem. :wink: Robi eközben itt a telepen találkozott egy magyar házaspárral, a szomszéd u-ban laknak. ez ma egy ilyen nap. 8)

És találjátok ki, h mit találtam!!! Egy Clarks outletet!!! A 40 dolcsis cipők 25-re vannak leárazva. 8) Most nem vettem semmit, mert nem tudom őszre mekkora lesz a lábuk, a szandiból meg egy zárt sarkú tetszett, amit persze 6-osig csinálnak csak. :roll: Annyira gyönyörűek azok a cipik!! És ennyit bármikor kiadok érte. :)

Még rakok majd kéepeket, a házról és a futóbicikről.

Szomszédok: ezzel az 1 párral vagyunk nagyon jóban, szinte kérnünk se kell és segítenek bármiben- ma pl magánszorgalomból elmentek keresni Robinak angoltanfolyamot a közelben. :D A másik oldali szomszéd nem tűnik ilyen jófejnek, volt már, h hajnali 3-kor a szexuális életükre ébredtem, sose köszönnek, stb....

Lilla

Kép

Kép
cicamica

upsssz! Annamari! Boldog Szülinapot a fiúknak!!!! :D

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Annamari!

Nagyon Boldog születésnapot kívánunk a fiúknak!!!!!!

Jövök még............

Kata

Kép
kateduo

Lilla,
olyan klasszak ezek a cuccok, nomeg az árak!! Milyen igazságtalan, hogy egy Clarks cipő itthon még 40 dolcsiért is jó ár.. miért kell Kelet-Eu-ban drágábban adni mindent :evil: :evil:
Ahogy Detti is írta, sok mindenben még a méregdrága London is olcsóbb nálunk, nemhogy az USA!!
Klassz, hogy azért összeakadtok magyarokkal. Mókás, hogy egy ekkora országban rögtön két külön személlyel is :lol:

És hogy érzitek magatokat? tetszik? Van bennetek még félelem, hogy mi lesz, hogy sikerül? Vagy egyelőre csak nagy kaland és kész :wink: ?

Kép
nettke

Annamari, szívesen :lol: nem szemrehányás volt, csak nem gondoltam, hogy ilyen rosszul bírom! :oops:

Kép
nettke

Jaj, el akartam még újságolni Nektek, hogy tegnap este megszületett az új unokahúgom (bátyám kislánya) Emília! :lol: 4250 gr és 58 centi :shock: :shock: - Elevit nélkül :lol: :lol:

Kép
nettke

Annamari!

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A FIÚKNAK!
Már 4éve és mintha most történt volna,hogy itt izgultunk napról-napra,hétről-hétre a babákért.Olyan furcsa és mégis olyan jó érzés.Kicsit sajnálom,hogy már nem élhetjük át ezeket az érzéseket!
Hogy telt a szülinap?Mivel ünnepeltetek?Ajándék?

Nettke!
Hű micsoda méretek!Hiába no: 1baba az egy baba! :lol: Gratula nekik és sok boldogságot.Első baba,Vagy náluk van már unokatesó,aki kicsit idősebb mint a mieink?
Minden gyereked a maga nemében egy kis egyéniség!!! :lol: Csak együtt néha sok!Nálatok is megy a "miért" korszak?Hű,én sokszor nehezen viselem,így egyszerre 3tól!Pedig a Dáviddal még jól bírtam!

Lilla!
Csak úgy zajlanak körülöttetek az események!!! :wink: Teljesen ki vagy virulva!!!

Gyöngyi!
Milyen volt a vacsi?

Már akartam kérdezni (készülve a Kolpingra):
-használtok még előkét?
-5pontos biztonsági övvel vannak még a gyerekek bekötve?

Edit

Kép

Kép
edit73

Szia,

Annamari,

Küldem e-mailben a kérdőíveket. Remélem, hasznát tudod majd venni.

BOLDOG SZÜLINAPOT A 4 ÉVES NAGYFIAIDNAK!!! Hogy ünnepeltetek?

Lilla és Többiek,

Maradtunk akkor valamiben a ruharendeléssel kapcsolatban? Egyébként mi a hosszabb távú tervetek Amerikában? Bár gondolom, amit mostanában csináltok, az nagyon baráti :lol:

Edit,

Mi már régen nem használunk előkét, mert a bölcsiben nem lehet.

És már nem is 5 pontos autóülést használunk, hanem az autó saját övével vannak bekötve a gyerekülésbe.

Magánrendelésre visszatérve: csak azért kérdeztem, mert én hétfőn nagyon kiakadtam az "állami" szakrendelésen. Egyetlen papírért mentem be a gégészetre, mert arra nem képesek, hogy két emelettel feljebb lévő bőrgyógyászatra átküldjék az eredményt. Több, mint egy órát várakoztam a két gyerekkel (sajnos nem tudtam őket sehova lepasszolni), már ordítoztak, szenvedtek, meg rosszalkodtak, annyira elegük volt nekik is. A várakozók ingatták jobbra-balra a fejüket, hogy hogyan viselkednek ezek a gyerekek :roll: Na, ezen a ponton megfogadtam, hogy inkább fizetek, de legalább nem kell várnom 10 percnél többet és lehet, hogy még jobban oda is figyelnek rám.

Ma voltunk újra úszni. Nagyon jól sikerült, főleg Ambrus esetében. Még az oktató csaj is csodálkozott, hogy milyen ügyes és bátor. Simán lement a medence aljára, hogy felhozza a karikát, meg tök sokáig tud már víz alatt lenni egyetlen levegővétellel, és ugrás után magától ki tud "úszni" a partra.
Bernát bedurcázott, és az idő legnagyobb részét a medence partján töltötte, mert rászólt az oktató, hogy egyenként ugráljanak be a vízbe, mert egyszerre nem tudja őt is és Ambrust is elkapni. Tök igaza volt a csajnak, mert nagyon vakmerőek és bátrak, szóval oda kell figyelni rájuk rendesen. Bernát meg megsértődött. Reméljük, legközelebb részéről is sikeres lesz az óra.
Egyébként 3-an vannak egy csoportban, úgyhogy ez nagyon-nagyon kedvező.

Detti

KépKép
kiliman

Detti!
Szuper,hohgy ilyen jól alakult az úszás!Ha elég következetes a csajszi,tuti Bernát is megszokja a "rendszert" és beáll a sorba! :wink:
Én meg a magánrendelésen akadtam ki! :shock: Csili-vili hely,de gyerekeknek egy ceruza meg egy papír nem jutott.Igaz,időre mentünk és csak 2perccel előbb értünk oda,de 15percet várnunk kellett.Na ezt az enyémek is unták,bár rosszak nem voltak.Bent nagyon okosan viselkedtek.Összevissza eltöltöttünk 15percet a dokinál,ebben bent volt minden.Igaz,készséges volt,válaszolt minden kérdésemre.De azon túl,hogy ránézett a gyerekek lábára,meg 3és fél másodpercben megnézte az izületi lazaságot,semmit nem csinált.Problémát nem talált.
Mindezért elkért 14.000Ft-ot és még egy matricára se futotta! :shock:
Nekem is nagyon fontos a gyerekek egészsége,de azt gondolom,hogyha semmi anyagköltségem nincs,akkor már 7percért ne kérjek el 7.000Ft-ot!Ez azért nagyon durva!!!!
És hogy egy jó példát is szembeállítsak ezzel: a fogszabályzós doki egy fillért nem kért azért,hogy megnézte a Dávid fogait. Igaz,ott sem volt anyagköltség (ha csak azt a darab papírt,amire egy címet felírt,nem tekintem annak :wink: ),de nála is elbeszélgettünk 10percet.
Miért kellett gégészetre,bőrgyógyászatra menned,Miattad?Mondtak valamit?

Edit

Kép

Kép
edit73

Nettke, Edit

Igen, én is baromi pipa vagyok, h otthon minden 3-szor annyi.

Én mielőtt kijöttünk, leginkább attól féltem, h nem fogok merni angolul beszélni-régen nem mertem csak 2 hét után, pont mire jönni kellett haza. De azóta valami "átfordult" bennem a sok angol olvasástól és meglepődtem magamon, h milyen könnyen jut eszembe minden, nem blokkolok le és ált nem makogok. :lol: Ez a mi lesz később, jó kérdés..... rajta vagyunk a témán, de még nem lehet tudni semmit. Nem is tudom még, h valóban szeretnék-e itt élni hosszabb távon.... itt ahol most vagyunk, tuti nem. Pest után ez itt kb Mucsaröcsöge. :roll: Komolyan, ahogy megyünk Orlando felé, mielőtt az autópályát elérnénk, láttam egy táblát, h széna eladó. :lol: Ez mindent elmond.... :wink: Nagyon vidék, nem az a szépen kiépült új környék, mint ahol picit távolabb anyuék laknak. És az is Mucsa, csak legalább szép. Én valamival nagyobb helyen érezném jól magamat igazán. Pl Orlando egyik elővárosában... v legalább sokkal közelebb a tengerparthoz. Még nem is voltunk mióta itt vagyunk, kb másfél óra az út oda-vissza.

A ház se nagyon jön be, nincs elkerített kert, a fű már most ki van égev, mert nem gondozzák, az utcán háztól-házig beton... közel s távol egyetlen játszótéren sincs homokozó, a gyerekek a porban játszanak a szomszéd előtt. :roll: Az egész környéken semerre nincs egy kiépített járda hosszútávon, h a manókkal gyalog el lehessen jutni a kedvenc játszójukra, v biztonságosan lehessen futni, görkorizni....

Edit

mi pont most vettünk új üléseket, otthon még bepréseltük őket a Römerekbe. Graco Nautilus-ez 5 pontos kb 6 éves korig, nekik még 2 lyukkal lehet feljebb rakni az övet, kb 10 cm-t. Utána támlás magasító, majd amíg kell támla nélküli. Nagyon meg vagyok vele elégedve. 8)
Előke: én bizony itthon még rájuk rakom ha olyan ruha van rajtuk és olyan kaját esznek-azért legtöbbször már nincs. De mióta nem járnak oviba, érezhetően visszafejlődtek ebből a szempontból: sokkal szebben ettek pár hónapja otthon is.
(na jó, legyünk igazságosak, egyéb szempontból hatalmasat fejlődtek az utóbbi időben: öltözés-vetkőzés egyedül; bilit otthonhagytuk, szűkítőt szintén. Itt egyedül is rá tudnak ülni a WC-re, kicsit alacsonyabb-ált csak bejelentik, h mindjárt jönnek és mennek egyedül WC-re. A popótörléssel is ügyesen próbálkoznak. A gondolkodásuk kezd nagyon rendezett, logikus lenni- olyan következtetéseket vonnak le, h csak ámulok. :D )

Detti

Nem tudom miben egyeztünk meg a cuccokkal. Viszont! Van egy nagy lehetőség valószínűleg! Van Robinak egy úszós haverja, akik szintén most vannak kint itt. Szombaton mennek haza és kérdezte h akarunk-e vmit hazaküldeni. Majd megkérdezzük, h mégis mennyi cuccot lehet. De így lehet, h ha szombatig nyélbe tudjuk ütni az akciót, olcsó lenne a szállítás. :wink: Orlando már nem jöhet addig szóba, de az itteni Kohl's-ba el tudok menni pl... Vagy megnézhetitek a Walmart, Target honlapját, h van-e vmi ami tecc. A Walmartban én nagyon jó cuccokat vetten 3.50-ért, Garanimal márkájú. Dávidnak Faded Glory ujjatlan és short 5-ért (igaz, h csak jövőre lesz jó, mert 5-ös). Oralndo-ban esetleg a Clarks, Oshkosh, Childrens Place boltba tudnék beugrani, mert a bőröndöt amúgy is be kell vinni a sráchoz. Gondoljátok ki gyorsan, én holnap fogom megtudni, h mi a keret, mert ma már nem tudtuk elérni a srácot.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Lilla!

Azt hiszem a depressziódnak esélye sem lesz előtörni!!!!!! Drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Pörcöknek néztek valami oviszerűséget az angol miatt?
Sörözés a szomszédnővel????? irigyirigyirigy!

Na elkezdtem nézni a walmart oldalát, nekem ilyesmi ujjatlanok jöhetnek, mint pl. ez.

Kép

Ezt 3,50 -ért láttam. Nézegetem, de nem akarlak annyira terhelni, gondolom már elég szűkös az idő.
Meg ki tudja, hogy a boltban épp mi van, nem biztos, hogy van, ami a honlapon. Nálam a szörfös minták szerepelnek elsősorban, aztán a dinósok, na meg a munkagép, autós dolgok... :D :D
Meg ha valami jó rövidnadrágot látsz normál áron az is jöhetne, itthon egyszerűen nem kapok, bár lehet, hogy csak azért mert még nincs itt a szezonja.

Jót nevettem, ahogy "Mucsáról" írsz. :D

Edit!

Na igen, a magánrendeléseknél az ember a maximális hozzáállást, figyelmet várja. Matrica???? Na azt nálunk is követelik.
Előke nincs nálunk, esetleg csak nagyon extra ételnél, ahol tutira nem akarom, hogy esetleg leegyék a ruhát. De a Kolpingban adnak előkét, ha esetleg olyat esznek.

Detti!

Nagyon jól hangzik ez az úszás, hogy csak hárman vannak. Edit, Nettke!, Ti kitennétek a csoportot. :D :D
Szóval tök ügyesek a fiúk, főleg, hogy a víz alá is így lemennek.
Mi van veled? Tudod, amit írtál a múltkor, a bőrőd..stb. Javult?

Nettke!

Gratulálunk Emíliához!!!!!! Szép nagy baba!

Annamari!

Még csinálom a tesztet, de már az utolsónál járok.

Na még jövök!!!!

Kata

Kép
kateduo

Lilla!

Esetleg ha kapucnis hoodyt látsz, az is jól jönne..... :oops:

Kata

Kép
kateduo

Isten éltesse a fiúkat! :D Mesélj a szülinapról.

Irigyellek a melegért, sörözésért, angol gyakorlásért! :D Tök jó gondtalan most az életetek ott. Jó tudom, ez nem mehet így életetek végéig, de ez olyan mint egy fél éves nyaralás, nem is akárhol. :D

Ha kint maradtok, akkor jövő nyáron megyünk látogatni. Nekünk jó mucsa is, meg ha veszel szénát, elalszunk azon. :lol: :lol:

Csuda ügyesek a fiúk! Az enyémek nem ilyen vakmerőek, ennek azért örülök. De a medence aljára nem menne le Samu sem.

Írtam privit, és ezer bocsánat mégegyszer. :( :(

Gyönyörű neve lett a kiscsajnak! Első baba?

Cat
Kép
cateye

Lilla,

Köszi a felajánlást! Londonban egyetlen dolgot nem tudtam venni a fiúknak: ujjatlan pólókat. Olyat, amit Kata is mutatott. Ha lehet kérni, akkor én azt szeretnék 2-2 db-ot, nem tudom, hogy milyen méretben :roll: Vagy 3T vagy 4T méretben? A minta mindegy, csak fehér ne legyen :shock:

Kata, Edit,

Igen, a bőrgyógyász miatt voltam a gégészeten. Hétfőn megyek vissza. Tegnap nagyon durván nézett ki a karom, tiszta csalánkiütés volt :( És már az államon is megjelentek... Mondjuk érdekes, mert Londonban egyáltalán nem volt semmi bajom, nem köhögtem, nem vakaróztam, nem voltak kiütéseim. Amióta hazajöttem, naponta többször is, több helyen megjelennek a vörös csíkok. És köhögök. Szóval lehet, hogy van abban valami, hogy a stressz okozza. Bár az időjárás csodás 8) 8) 8)

Detti

KépKép
kiliman

Én is a Kata által mutatott ujjatlan pólót kérnék 2-2 db-ot, 6T méretben, illetve a Kohlson láttam galléros-gombos pólót, piké póló néven fut. Abból is kérnék párban 2-2 db-ot. Lehet egyszínű és csíkos is, 6T-st, ha meg tudod holnap venni. :roll: Ha túl sok a kívánságom akkor revidiáld nyugodtan. :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Most csak gyorsban:

Lilla!
A Kata által mutatott ujjatlanból mi is kérnénk 6db-ot!!!Tudod,nálunk a piros,narancs és kék (esetleg zöld Olinak)a favorit színek.Mintában meg elsősorban: dínós,halas(cápás) ,kígyós-békás.A többit rád bízom!!!!

Pussza!
Edit

Kép

Kép
edit73

Lilla, ha tudsz még vásárolni, írnék pár pólót...
Kislány: Kohls-ban láttam olyan pólót, amin állatok vannak (Jumping Beans graphic tee) elefántos, lovacskás(!), békás, majmos. A csajoknak össz 4 db-ot szeretnék, amilyent találsz jó (a lovas nagy siker lenne.). Kb 5-6 éves méretben.
Kisfiú: 2 db, állatos/autós mintával. Kb 5 éves méret (ami a Te Dávidodnak jó, az Beninek is).
Millió pusza, írd meg hova utaljunk minél hamarabb!!!

Kép
nettke

Nagyon sok boldog szuletesnapot a fiuknak! Volt unneples vagy a hetvegen lesz? Kepeket varjuk!
Kerdoivet toltom es kuldom meg ma!

Kohl's-nal lattam Jumping Beans Tee - Elephant, Frog, Cat, Monkey, Floral and Ladybug, Tree, Turtle, Butterfly, Bird - 6 db ha lehet kulonbozo mintajuak, ha nem jo a 3x2 db
Jumping Beans Pull-on Twill Shorts vagy Plaid Shorts - 2 db
Illetve ha latnal aranyos ujjatlan felsoket, abbol is johetne 4 db. Szerintem 5T-s a csajok merete... Koszi!!! Szamlaszamot irj minel hamarabb!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Lilla!
Ami lemaradt:szerintem nekünk is elég az 5T méret (106-107cm-es a fiúk)
És mégegyszer köszi!

Nettke!
Lenne egy nagy kérésem: ha a Tamás számlájáról utalnátok a Lillának és már utánnanéztetek a költségnek,akkor megírnád nekem priviben!Nem kellene még ezután is telefonálgatnom (vagy utánna néznem) és azért kb-re jó lenne tudni,mennyiért tudok majd utalni.(nehogy aztán pofára essek)

Detti!
Ez nem hangzik túl jól!A streszt elég nehéz kikerülni!A gégészeten ezek szerint nem találtak semmit?

Brigi!
Merre vagy?Jól vagytok?

Edit

Kép

Kép
edit73

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?