Új privát üzeneted érkezett!

Tabati, örülök, hogy megjöttél, de annak nem, hogy beteg vagy. :( Én Stodalt szedtem, amikor beteg voltam, az egész jó volt... az Oscillococcinum viszont nálam nem vált be sajna, de vkinél működött. Remélem, nem leszel lázas. Vigyázz Magadra!

Heni

Kép
szheni

Tabati,
Algopyrint bevehetsz, de ne várd meg a magas lázat! És magas láznál inkább orvos, ő szuriba ad és az gyorsan hat! De nagyon remélem, hogy nem lesz rá szükség! Gyógyulj!

Heni,
tök jó lesz nektek vasárnap! Mekkora a baba, akire vigyáztál? Az István kh-ban nem zavar téged az, hogy bárki bemehet a kórtermekbe egész nap?

Noémi,
ez gyönyörű! Nagyon tetszik!

Amadea,
igazad, lassan én is pakolok. Mér Tena-betétet kéne vennem.

Jó éjt, lányok!

Benta

Kép
benta

Sziasztok Drága Kismamik!

Sajnos nem tudtam sokáig jönni, egyszerűen annyi volt a munkám, plusz voltam szabin is, és én csak melóhelyről tudok netezni.
A melóhelyen viszont rengeteg a meló: szóval csöbörből vödörbe. :?

Remélem, nem haragszotok rám, és van még helyem a topikban, mert jó közétek tartozni. :wink:

Visszaolvasni nem bírtam, inkább csak végigfutottam a hozzászólásokat nagyjából. Láttam a táblázatos vitát, és olvastam egynéhány véleményt. Annak ellenére, hogy sokáig nem szoktam jelentkezni, ergo szinte csak olvasói státusban vagyok (vagy abban sem :wink: ), egyetértek veletek. Ebben a topikban sosem volt versengés, vagy „kiutálás”, nem bántottuk sosem egymást, inkább mindenki megpróbál segíteni a másikon.
Én sokszor azért nem jövök írni, mert úgy érzem, felesleges vagyok és tudatlan. Minden, amit tudok a terhességről, vizsgálatokról, babakelengyéről, az Tőletek szerzett információ. Én pedig nem adtam Nektek semmit.
„Ha nem tudsz mást, mint eldalolni
Saját fájdalmad s örömed:
Nincs rád szüksége a világnak,
S azért a szent fát félretedd.”
Bennem annyira megmaradt ez a négy sor, hogy szégyelltem, hogy nem tudok reagálni, csak magamról írni. Azért ugyanúgy aggódtam Anukért, mikor beteg volt, és bánkódtam, hogy nem lehettem ott a topiktalin. Gyönyörűek vagytok a képen egytől egyig!

Na de mielőtt elegetek lenne a rizsából, rövid összefoglaló az utóbbi hetekről (MAGUNKRÓL :wink: :lol: ):
Ma voltunk Puszedlivel UH-n, láttam, eredményt már írt. Hála istennek minden rendben, bár a gyulladás miatt kissé aggódok.
És hogy ki ne maradjon: Puszedli! Hálásan köszönöm, hogy tudósítottál rólunk a többieknek!
A babócánk haránt fekszik, még van helye bukfencezni. Remélem, azért időben befordul majd.
A múlt heti szabim alatt megvettük a bébijárgányt, kaptunk a tesóméktól babaruhát, hordozót, a másik tesóméktól pedig egy pihenőszéket. Úgyhogy alakul a kelengye, kicsit kezdek megnyugodni, bár még sok minden nincs meg.

A héten voltam védőnőnél is, megint többet mért a mérlege, mint az enyém otthon. Az én mérlegem szerint 5-6 kilónál járok, szerintem ez a jó eredmény, nem amit ő ír. Volt nála egy gyakornok csajszi, és ennek köszönhetően alapos volt: vizeletet is nézett, meg szívhangot... Eddig sosem, mindig csak a súlyommal volt elfoglalva.

Na most aztán bepótoltam mindent! Csak győzzétek elolvasni! :lol: Puszi mindenkinek!

Ja és hogy én is adjak nektek valamit, akinek szüksége van babamasszázsos könyvre (illusztrált), írja meg priviben a mail címet, átküldöm.

Kép
ácica

Tabati!
Jó , hogy jelentkeztél!! Gyógyulj meg mihamarabb! Pihenj sokat és igyál, amennyi beléd fér! Látom, Algopyrint már írták neked, én sem tudok jobbat....
Nekem a cicimre úgy tűnik jó lesz ez a babylove kenőcs, amit kaptam.

Heni!
Érezzétek jól magatokat a kabarén!!! Mi színházba megyünk holnap.
Én is pont ma vettem ilyen 28 db-os Liberot :wink:

Ácica!
De szupi, hogy jelentkeztél!!!!És nyugodtan írhatsz magatokról, minket érdekel :D . Tudjátok már, hogy fogják hívni a bébit? Az 5-6 kg nagyon jó, tök ügyes vagy!!!! Engem érdekelne a babamasszázsos könyv.

KépKép
amadea

Drága Benta!
Az István kórház baba-mama kórház, ami azt jelenti, hogy együtt vagyunk a babákkal egész nap. Nem voltam még a kórházban, deaz orvosom azt mondta- Poker és Evicuska, várom az infokat erről, ha tudtok vmit- hogy az első napokban mindenképp együtt leszünk a babával egy külön szobában. Régebben úgy tudtam, hogy akkor, ha szerencsénk van, Apa is ott aludhat velünk. De most jó, hogy kérdezted, mert legközelebb, ha orvoshoz megyünk, rákérdezek erre is. Ármin már nagy, 18 hónapos... annyira édes...
Noémi, tényleg nagyon szép az ágynemű, amit vettél. A baldachint is kérted hozzá? Nagyon hangulatos lesz Áron szobája...

Heni

Kép
szheni

Amadea, remélem, jó lesz ez a pelus... :)

Heni

Kép
szheni

Tabati!

Jobbulást Neked! Pihenj sokat, Api pedig kényeztessen! :wink:

Amadea!
De jó, hogy örülsz nekem! Még nem döntöttük el, mi lesz a babóca neve. A férjem=Pató Pál úr: "Ej ráérünk arra még!"
Pedig jó lenne nevén szólítani a picurkát: 3 név a legvalószínűbb, már csak választani kellene: Martin, Benedek, Dominik. Szerintetek?
Küldöm a könyvet!

Kép
ácica

Ácica, nagyon szépet írtál! :)

Egyáltalán nem hiszem, hogy nem tudnál bármit is hozzátenni a témákhoz! Pont azért vagyunk itt - együtt - hogy megbeszéljük a kételyeket, kérdéseket! Szóval gyere csak és írj bátran!

Én még nem kezdtem el semmit sem beszerezni a kórházi cuccból: április végén megyünk majd bablátogatóba az ikres barátnőmhöz, ő odaadja a maradékait, és csak azt szerzem be, ami szükséges.
Jaj, képzeljétek, már mindkét babája vele van! (elhagyhatták a koraszülött osztályt) Ha minden jól megy, jövő hét elején hazamehetnek. Ma be akartam menni látogatóba, de úgy beszéltük meg, előtte még hívom...már nem tudta felvenni, sőt ki is kapcsolat, gondolom a 2 baba mellett, neki most ilyen zűrösek lesznek a mindennapjai egy ideig!

Szerintem is nagyon szép az ágynemű! :) Alig várom, hogy meglegyen - remélem kb. addigra a pelenkázó is készen lesz - és be tudok pakolni. Akkor kb. készen leszünk Áron szobájával! :)
Még egy zenélő forgó kell az ágyára - remélem a csajok meglepnek vele: jövő héten (2-án) lesz a szülinapom :) - és Áron névnapja is! :):)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Jaj Ácica, én is akartam írni, hogy kérem szépen a könyvet!

Heni, nincs hozzá baldahin, de én azt nem is akarnék...egy kislánynak igen, de valahogy egy fiúnak - nálam - nem passzol.

Én április végén veszem meg a pelusokat! Eddig DM pontokat gyűjtögettem, hogy sok 15%-os kedvezményem legyen, mikor itthon leszünk, és venni kell a pelusokat. Erre most látom, hogy megszűnik ez az akció, és május 31-ig lehet beváltani a pontokat. Szóval április végén - addigra hely is lesz - megveszek mindent a DM-ben egy csomó pelenkát is!

Nekem a Benedek és a Dominik is tetszik.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi, remélem, megkapod azt a zenélő-forgót a kiságyra. Küldd át a bnőid email címét, majd én szólok nekik! :D:D:D

Ácica, nekem mindhárom név tetszik. (A Benito spanyolul Benedeket jelent, így aznap van a névnapja.) :) De van Martin és Dominik ismerősöm is, mindketten nagyon okos és szép gyerekek. :wink:

Amadea, nem tudsz vmit gyomorfájásra? Mikinek még mindig nagyon fáj, viszont semmiféle elváltozást nem látott az orvos... szegénykém, már annyira sajnálom... a Rennie nem használ, (gondolom, hogy nem sava van vagy ilyesmi...) De nem tudja elmondani, konkrétan mit érez. :(:(

Heni

Kép
szheni

Noémi, végülis nálunk sem lesz baldachin. Nem tudom,de vhogy nekem sem tetszene a szobában. Viszont vhová kimondottan szép még kisfiúknak is...
Ácica, átküldöd nekem is azt a könyvet? Köszönöm szépen!

Heni

Kép
szheni

Szheni, írtam privit. Szánom-bánom, tök elfelejtettem privit írni az Istvánról.

Poker, neked is írtam!

Kép
Kép
evicuska

Köszi a gyógyszertippeket. Most megmértem megint a lázam, de szerencsére semmi. Aludtam picit már jobban vagyok.

Megszűnt a nőivonal, mindenkinek eltűnt a vonalzója. :shock:

Ha nincs baldachin, akkor hova függesztitek a forgót? vagy azért egy tartóvas ott lesz? Nekem a barátnőm mondta, hogy májusban jönnek haza (külföldön élnek) addigra gondoljak ki valami ajándékot, hogy ne hozzon olyat aminek nem örülök. Én írtam neki a baldachint, de egyben meg is kérdeztem, hogy mi a véleménye. Neki a függönyszerű bejött, szúnyoghálóként működött és legalább a nyáron a zümmögés nem zavarta a babát, meg nem csípték a szúnyogok. Én sötétítésnek szerettem volna, de abban is bizonytalan vagyok, hogy szükséges e. Csak azért jutott eszembe, mert nálunk üveges az ajtó és ha este ő már alszik mi meg még kint lámpánál tevékenykedünk, akkor ne zavarja. De bizonytalan vagyok, hogy zavarná e...divatból, meg azért, hogy milyen aranyos, nem kéne... :roll:

Kép
Kép
tabati

Tabati, a mi forgónkat fel lehet szerelni a kiságy szélére, így nem kell baldachin-tartó. Hogyhogy megszűnt a nőivonal? Néha csinál ilyeneket, hogy eltűnik a vonalzó... Örülök, hogy jobban vagy! :)
Evicuska, ez aztán nem semmi tájékoztató volt. Köszönöm szépen! Annyira aranyos vagy...

Heni

Kép
szheni

Heni!

Nem néztem meg, csak gondoltam, mert egy másik tpopicban mondta egy lány, hogy nem tudott új vonalzót készíteni, mert az oldal kiírta, hogy anyagi gondok miatt (vagy valami ilyesmi) megszűnik az oldal. De mindjárt megnézem mi a helyzet. :wink:

Még nem néztem ilyen forgókat, de akkor most is okosabb lettem, szóval tartóval együtt árulják... :lol:

Kép
Kép
tabati

Ahhha! Jól gondoltam, valami van...vagy megváltozik, vagy tényleg meg fog szűnni... Csinálok is más számolós vonalzót...

Kép
Kép
tabati

Sziasztok !
Látom,már mindenki kezd beindulni pelenka ügyben :D :D :D
Csak szólok,hogy ha esetleg valakit érdekel,az Auchanban a 43 db-os Pampers New Born pelus 1.420,-Ft. Szerintem elég baráti ár, én ma vettem egy csomaggal.
Jó hétvégét Nektek!

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!

Úgy látom ma végre tényleg tavaszi idő ígérkezik. Végre! :D

Csak most láttam Kissmanó, hogy egyszer már nagyon hiányoltál. Bocsánat.,de mostanában nagyon ellustultam. Reggel rohanás dolgozni, oviba, este meg főleg a párom ül a gépnél, én meg olyan fáradt vagyok este, hogy csak na. A jobb bordaívem alatt egy ponton már vagy 5 hete nagyon fáj, zsibbad. Olyan, mintha egy idegszál beszorulna a borda alá. Ha az ujjammal visszanyomom, akkor megszünik, de pl. evés után, gondolom akkor kevesebb a hely, elviselhetetlen. Csak fekve jó. A netezéshez meg ugye ülni kell. Vezetés közben is megőrít ez a fájdalom. Pár hete, mikor voltam a nődokinál, megkértem, hogy UH-val nézzen már rá az epehólyagomra, de hál Istennek kőmentes.

Kis Karival minden ok. 25 hetesen voltam, UH-on, akkor 800 g volt és félig már fejvégű, olyan ferde állásban volt.

Mimmi!

Azt hiszem Te írtad, hogy 8 hónaposnak néznek a hasad miatt. Engem is, állandóan elszörnyülködnek,hogy még 3 hóna phátra van.Iszonyat nagy. Nem tudom mit vegyek már fel. Mindjárt lemérem mennyi, de ha túl sok, nem közlöm :oops:

Kép
Kép
sosi

110 cm :shock: , de este biztos van 120 is.

Kép
Kép
sosi

Tabati, ahogyan Heni is írtam - meg már Te is megnézted - ezek a forgók az ágy szélére csíptethető, így a baldahinvas nem szükséges hozzá.
Szerintem a baldahin szép kislányoknak, de nem hinném, hogy a klasszikus fazon az általad leírt szempontok szerint praktikus.
Ezek általában vékony, fényáteresztő anyagok, így semmi képen sem sötétít, illetve mivel csak kb. a kiságy feléig tartanak, a bogarak is be tudnak menni!
Mi szúnyóghálót teszünk az ablakra, hogy egyáltalán ne jöjjenek be! (egyik évben bejött egy sáska - majd be sz..tam az ijedségtől!)

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20130878

Az ikeának van ez a baldahinja, ez körbe ér.

Egyébként szerintem az egyáltalán nem baj, ha egy kis fény, illetve hang beszűrődik a kicsihez! Bár nyugalom kell neki, azt sem kell hogy megszokja, hogy Ti a nappaliban még TV-t nézni sem tudtok. Szóval szerintem emiatt ne aggódj!
Én pl. sötétítő függönyt is csak azért veszek, mert délután pont a kiságyra tűz a nap, és szegénykém tuti nem tudna úgy aludni nyáron - megjegyzem én sem! Szóval most is éppen függönyt néztem! Múltkor láttam a TTL-ben egy egész jót - baromi jó áron! Lehet ma meló után vissza megyek!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Szép jó reggelt Lányok!

Hát ez a Forma 1... tök jó, hogy beindult a szezon... Minden évben jókat aludtam a futamok alatt. A rajtot megnéztük összebújva a kanapén, aztán én elaludtam és csak akkor ébredtem fel, amikor vmelyik tudósító felkiáltott, hogy "Mi történt Massával? Hova tűnt Hamilton? Micsoda futam!" :) De ez már a vége felé volt... szóval jönnek megint a jó kis alvós vasárnap délutánok. :):):):)

Csodaszép idő van ma nálunk. Jó lenne egy kicsit kimenni a kertbe, meg kellene metszeni a fákat. És csodajó hozzá az idő.
Noémi, ez a baldachin nekem nem nagyon jön be. Jobban tetszik a másik fajta, bár ez is szép lehet egy szobába. Mondjuk Amadea Nórijánál simán el tudom képzelni egy olyan szobához, amit a múltkor föltett. (Amin a rögzítéseket mutatta.)

Sosi
, én is 110 cm-nél tartok... :):)

Banyoszka, köszönjük az infót a pelusról. Sztem kelleni fog még... :wink:

Amadea, ha nem jönnék addig, érezzétek jól magatokat este a színházban. Mit néztek meg? Én legutoljára a Rudolfot láttam az Operett Színházban, és akkora élmény volt, hogy az csak na! :):):) Nagyon tetszett.

Na, megyek krumplit pucolni... :)
Szép napot mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Heni!Én is az Istvánban voltam Ékessel,ha gondolod,bármire szívesen válaszolok!Vannak privát szobák,ahol Apa is Veletek lehet én úgy emlékszem,az 10.000Ft/nap.A babák éjjel-nappal az anyukájukkal vannak.Az jön be,aki akar és akkor,amikor akar.Elvileg első éjjel be lehet adni,ha akarod,főleg,ha császáros valaki.Nekem ezért szóltak is,de én inkább kértem,hogy hadd maradjon velem,mert el nem tudtam képzelni,hogy egyedül hagyjam egy vadidegen helyen rögtön az első nap.A csecsemősök meg örültek,hogy egy gonddal kevesebb...Egyébként miután másnap megláttam a csecsemőosztályt,rögtön tudtam,hogy jól döntöttem...

Ácica!Szerintem ne aggódj,hogy "tudatlannak" érzed magad!Nekem már van egy gyerkőc,mégis halottam itt újdonságot,de ami még fontosabb,itt mindig van,aki 100%-ig együttérez Veled :lol: ,és hasonlóak a gondjai... :lol: :lol:

Noémi!Mi Ékesnek se raktuk fel a baldahint,pedig gyönyörűt kaptunk az Apukámtól.Képzeld,mi annyira paraapa és paraanya :lol: voltunk,(mostanra némileg talán javult a helyzet :oops: :oops: )hogy első nap leszedtük,hogy nem látjuk tőle a gyereket rendesen,mi van ha mégis ráesik stb. :oops: :oops: :oops: (pedig hát a mai napig közvetlen mellettünk van az ágyikója...)
Másnál meg mindig megnézem,hogy húúú,de szép baldachin... :lol: :lol: Egyébként mi a zenélő forgóval is így csináltuk,Ékes csak "felügyelet mellett használhatta". :oops: :oops:
Most biztos sokan kinevetnek,nem is szoktam ezekkel dicsekedni! :oops: :lol:

Tabati!Jobbulást,remélem,nem lesz komolyabb!

Kép

Kép
ékes+tesó

Sziasztok!

Ácica, jó, hogy jöttél végre! Egyáltalán ne érezd magad feleslegesnek! És Puszedli is tudósított rólad,úgyhogy számontartottunk!

Tabati,
neked jobbulást!

Preta:
jók ezek az infók, köszi szépen! A DM-nek egyébként a saját márkáiról hallottam, hogy nagyon jók, mert nagyon szigorúan tesztelik őket- szóval, hiába olcsóbb, de ugye a német precizitás... :lol: És ökotermékek is, azt hiszem. A tojásfestésről találsz a husvet.lap.hu oldalon, alul van húsvéti tojás menüpont, én úgy láttam, hogy a tojásfestési ötletek c. szócikk jó, ott pl van a hagymás technikáról is.

Borcsa ma 6 körül elkezdett dörömbölni, nem is tudtam aludni, olvasgattam, de utána úgy bekómáltam, hogy nyolc körül alig bírtam kimászni az ágyból.
Férjem baromi boldog volt a palacsintától, szegény nagyon fáradtan jött haza, és ma is mennie kellett, mert le kell dolgozniuk valamelyik napot. De ez az egész országban van, nem? Mindenesetre csak délig van, akkorra bemegyek hozzá, és megyünk fürdő+konyhabútorokat sasolni! Úgy örülnék, ha találnék olyan csempét, amit szeretnék a fürdőbe! Úgy képzeltem el, hogy a falon egyszínű csempék lennének, de többszínből: kék, fehér, piros, sárga -talán 4 szín elég is, a padlón meg mondjuk kék. Fa bútort szeretnénk, valószínűleg asztalossal csináltatni, emellé a kombináció mellé vmi egyszerűbbet gondoltam.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Ma is gyönyörű az idő. De ma olyan furimuri húzódást érzek a hasamban, nem lesz akkora séta, mint tegnap. Kiszámoltam, délelőtt 3 órát mászkáltam egyedül délután pedig 3 órát úgy, h Bius görkorizott - végül ezt választotta bringa helyett - én meg mentem utána, fagyiztunk, meg minden. Lehet, kicsit sok is volt és ma azért húzódok?

Tényleg megszűnik a DM-es matricás-kedvezményes akció? De még adnak matricát, mert nekem még egy kell. Akkor gyorsan begyűjtöm, h máj. 31-ig fel tudjam használni.
"Remélem" a bababónuszos programjuk is megszűnik :?

Na, lassan indulhatok is Biusomért, mert rövidített órái vannak (nem is hiszem, h túl sok értelme volt akkor behívni őket, de ez már csak az én véleményem)

Heni, az én férjem is odavan meg vissza, h újból Forma1-szezon :) Tudod: Ferraris-ülés :), ha emlékszel? Holnap is kell mennie dolgozni, úgyhogy lelki beteg, h nem láthatja az első futamot, úgy sajnálom.

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!

Az én férjem is dolgozik, tán délig. Megjártam az OTP-t, meg a boltot. holnap lecsós sült tarja lesz, ma chilis bab:). Legalább a védőnő nem mondhatja, h nem eszek elég húst:).

Nekem 5 hete u.annyi a súlyom. +10 kg. Bár anyukám nem örül, azt mondja, hogy megesz a gyerek :shock: , mondtam, inkább ő hízzon mint én.

Tegnap este Mg elfelejtve bevenni, ergo hajnalban lábszárgörcs:(, de azért olyan jót aludtam, 10 óra hosszat, a férjem keltett, sztem ha nem ment volna el fél 8-kor még mindig lustálkodnék. És csak egy pisi volt:).

Tabati:
jobbulást!

Ékes:
nekem ilyenek eszembe sem jutottak a baldachinnal kapcsolatban, de hát mindenki más. Mondjuk polcot én sem tennék a kiságy fölé, a magunk ágya fölé sem, nehogy a fejünkre essen.

Heni: én imádom a forma 1-et, főleg ha történik valami. A férjem a MotoGP futamokat várja, na, azon meg én szoktam aludni.
Milyen kedvesek a munkatársaid! Érezzétek jól magatokat majd!

Szegény Miki: én kaptam port, Venter a neve, ha kéritek szívesen elpostázom, mert én a maradékot úgysem tudom felhasználni. Hátha beválna.

Amadea: nektek is jó szórakozást! Mit néztek?

Én az energiámat az ápr. 18-ai Aurora koncertre gyűjtöm.

Ácica: én Balázsra szavazok :wink: A Benedek és a Dominik azért jó, mert lehet becézni, a Martint nem annyira. Remélem a hétvégén már kap nevet a drága!

Noémi: mi is megyünk májusba babalátogatóba, akkor én is megkapom a barátnőmtől a maradékokat, szóval addig én sem veszek a kórházba semmit. Vagyis pizsit, ha találok, de tuti nem fogok olyant, amit szívesen fel is vennék.

Sosi: örülök, hogy jól vagytok.

Itt most kicsit borult idő van, de azért kellemes az idő. Holnap óraátállítás, de jó:)!

Kellemes 7végét!
Vendég

Evicuska nagyon szépen köszönöm a privit, mindjárt el is olvasom. :P
Ha megtudok valami újdonságot, akkor természetesen én is megírom nektek. :wink:
Megint egy csomó hasznos dolgot tudtam meg tőletek. Nekem is van 1,5 könyvnyi DM-es pontom, akkor még kipótolom és utána igyekszem levásárolgatni őket. A pelenkavásárlásra tartogattam őket.
Heni a Forma 1-es versenyekkel én is ugyanígy vagyok. Pedig mindig nagyon elhatározom,hogy nézem, aztán mégis mindig "beájulok" rajta. :D
poker

Ácica: Benedek nekünk is rajta volt a listán! :lol: Bár végül a Balázst választottuk, ha Borcsa mégis fiú lenne. De remélem, nem lesz, mert mióta meg van, lányként kezelik, és nem szeretném, ha identitászavaros fiúcska lenne belőle! :lol:

Mégmindigazóvodásdolgozatommalkínlódokezhihetetlen!pedigszeretematémát...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Erika, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen. Evicuskától is nagyon sok infót kaptam, nagyon szépen köszönöm neki! Meg Neked is, hogy ilyen aranyos vagy. Én sem tudom elképzelni, hogy "leadom" a gyereket a csecsemőosztályra akár egy éjszakára is...:D:D Sztem lesz ott is elég segítségem, anyukám biztosan ott lesz, sztem anyós bejön majd, Apa meg arra az időszakra kap 6 szabadnapot, úgyhogy nem hiszem, hogy itthon lenne... :) (Agyon is csapnám!) Hogy igénybe vesszük-e a "külön szobát", még nem beszéltük meg. De sztem van még időnk addig átgondolni.

Poker, de jó, hogy Te is előkerültél! :):)

Puszedli, nagyon kedves vagy, várunk még hétfőig, és ha nem múlik el, akkor lehet, hogy elkérem. De remélem, mostmár lassan tényleg jobb lesz... pár éve lenyelt egy barackmagot. Akkor voltak hasonló tünetek, valahogy beékelődött ez a barackmag a gyomrából kifelé vezető bélbe (bocsi), és elzárta. 2 órán keresztül altatták, nem sikerült kiszedni, aztán úgy volt, hogy másnap azonnal megműtik. Mi meg gondoltuk, hogy inkább elvisszük őt Pestre, így hazavittük a kórházból, de másnapra kijött, így nem kellett sem műtét, sem másik orvos. :) De most megtükrözték, semmi ilyen gond nincs... :( Úgyhogy mostmár elképzelni sem tudom, h mi van...

Mimmi, én is sajnálom a férjedet... :) Képzelem, milyen morcos lehet... Én inkább a Moto GP-t szeretem, bár abból csak két futamot néztem meg eddig: a 125 cm3-t és a GP-t. (Talmát mindig, és a GP-t csak azért, hogy Casey Stonernek szurkoljak. :))
Végülis elvagyok a Forma 1-gyel is, nem nagyon vitázunk azon, hogy mit nézzünk... :):)

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.Tegnap voltam nőgyógyásznál.C:3000,148 Alexa pulzusa.Jelenleg +5 kg-nál járunk.Szerdán megyünk UH-ra.
Pont bolondok napján.Nem semmi.
Kez összeállni a kelengye.Megnyertem a licitet a baldachinra és ágyneműre is.Szerintetek milyen?Ja,és egy 30 hetes pocakfotó.Nem a legjobb minőség. Kép Kép Kép

Kép
kata840725

Erika! Ha tudod hogy parás vagy - az jó, mert tudsz ellene tenni...illetve tudod, hogy ilyen vagy, és végig tudod gondolni, hgy ez most reális veszély vagy túlparázod! :) Egyébként szerintem ez a 2. babával csökkenni fog, hiszen nem lesz ennyi időd a veszélyeken gondolkodni!

Csillag, a konyha jól hangzik! :)

Heni egyetértek a baldahinnal. Amit most Kata feltett képet pl. nagyon tetszik, szóval ha lányom lesz, tuti veszek. De most fiús szobában utazunk!
Reggel kinéztem a pelenkázó szekrény "belsejét". Ilyen IKEÁs dobozokat fogok bele venni, azokban lesznek a ruhácskák! Így nem kell fiók, viszonylag egyszerű lesz az egész! Remélem Viktor szerdára megcsinálja!

Mimmi, ez a séta szerintem kicsit sok volt! 6 óra, ekkora hassal...szerintem jelez neked a szervezeted, hogy kíméld jobban magad!

Heni, én a helyetekben meggondolnám ezt a szülés utáni szabit. Mi úgy tervezzük, hogy Viktor akkor lesz otthon, ha mi is hazaérünk. Gondolj csak bele, neked is kell a pihenés, tehát a kórházban pihenni is fogsz, jön egy csomó látogató, bele kell jönnöd a szoptaásba is - szóval Miki sokszor csak téblábolna... Viszont mikor otthon lesztek, szerintem igencsak kell majd Miki segítsége...szóval én inkább úgy időzítenék, hogy addigra maradjon meg neki a szabi! (nem akarok belepfázni, csak egy tanács)

Olyan szép idő van, kettőkor lelépek az tuti! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: fürdőszoba- mármint a színes csempés. A konyháról még nincsenek vízióim.

Heni: 6 napig hol lenne Miki? Nem menne be a kórházba? Szerintem tuti nem fogja kibírni, h ne lásson titeket, utána otthon meg mégis hármasban kell összeszokni... Én legalábbis így gondolom, de ha félreértettelek ezzel a szabis dologgal, akkor bocsánat. Vagy arra gondoltál, h amíg bent vagy, ő max látogatni megy be (és nem kéritek az ott alvós szobát), egyébként meg "ünnepel" :lol: :lol:

Nekünk most az a dilemmánk, hogy hova rakjuk anyukámékat. Mert tuti jönni fognak, viszont mi nem szeretnénk, hogyha hazajövünk a kórházból, rajtunk kívül állandóan legyen még más is a házban. Egyelőre arra gondoltunk, h lakjanak anyóséknál pár napig (többet apukám úgysem tud maradni, mert neki még tart a suli szerintem akkor), csak erről még pont nem beszéltünk senkivel sem. De majd kitaláljuk valahogy,remélem, senki nem fog megsértődni. Mert kaját meg azért főzhetnének, mert más nem fog komatálat hozni, az tuti.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag: kitartás! tedd félre kicsit, pihenj, vedd elő később, hátha nagyobb kedved lesz akkor hozzá! :wink:

Heni: a férjem az 5 napját akkor veszi ki, mikor hazajövünk a kórházból. Hisz akkor kell segíteni. Meg ugye összeszokni. Anyu is akar majd akkor jönni, de én jobban szeretném, ha az apás szabi letelte után jönne. Anyósomék sztem kivárják a hat hetet, legalábbis remélem.

Én le fogom adni Nándit, hisz nekem is kell pihenni, ott meg végül is bármikor láthatom, kikérhetem. Nekem több anyuka is tanácsolta.

Kata: nagyon csini vagy! és szép az ágynemű is!! Örülök, h alexával minden ok.

Noémi: ma is dolgozol?
Vendég

Apa most hívott: lehet csak kettőkor jön :shock: , még jó, h délről volt szó, és még kaját sem vitt. Szerencsére a leendő keresztapa megosztotta vele az ebédjét.
Vendég

csak jelentkezek hogy élünk, virulunk!!!Olyan szép az idő, Győr --> 20 fok...megyünk kertipartizni :)

dokinál minden okés volt, azt mondta hogy most atombombával sem lehetne a kisasszonyt kirobbantani annyira zárt és kemény vagyok :lol: remélem azért ki tudok majd tágulni :?

ÉS itt a 31 hét, még 70 nap, tejóég!!!

korházi pakkal én is ugy vagyok ,hogy amig tudok járkálni és kedvem van addig szerzem be...

a homeós bogyókat mikor kell elkezdeni szedni?? :?:

Kép
Kép
mniki84

ja és nekem még nincs párom... :oops: mimmi??? te olyan közel vagy úgyis... :oops: van párod már? lehet lemaradtam...

Kép
Kép
mniki84

Niki! Okés a "párosodás". Küldök privit.

Ma itt már nagyon fúj a szél, de azért kicsit kint voltunk, miután elmúlott a húzódásom, Apa is megígértette velem, h nem most csapok fel túrabajnoknak :). Köszi még1X, aki írta a DM-es pontokat, mert jól lemaradtam volna. Elmentünk, gyorsan vásároltam még egy pontnyit, így most megvan a 15. Márc. 31-ig adnak pontot, duplán, akinek még hiányzik és szeretné összegyűjteni.
Szegény Bius nem járt jól, amíg bent shoppingoltam a dm-ben, mert megint göriben volt és mondta, h kint megvár az ajtóban. De amíg bent voltam, addig vmi dinka öreg elkezdett magyarázni neki, h minek áll ott, meg összekarcolja a görijével a kirakatablakot, szegény Bius meg azt sem tudta, mit csináljon, zavarában elkezdte harapdálni az ujját, akkor még arra is beszólt neki az öreg, h biztos az eladó mondta neki, h rágja a körmét, aztán elment. Szóval tényleg nem volt százas, de miért kisgyerekkel kell az ilyennek kikezdeni? Idióta!!! Kár, h nem értem ki előbb, asszem azt nem tette volna zsebre. Aztán látta az eladó is, h vmi nem oké és elkezdte pátyolgatni Biust, de így is elsírta magát, amikor odaértem.

Kata, nagyon szép az ágyneműgarnitúra.
Már alig várom, h mi is menjünk bevásárlótúrára, de még mindig az elmaradt táppénzemet várjuk, meg most már megjön remélem az adóvisszatérítés is, akkor aztán kifosztom a boltokat :)

Kép
Kép
mimmi

sziasztok!
megvan a kiságy. matrac még várat magára. Ikeások nem tetszettek, apa kérdezte, hogy mi lesz? mondom úgy ismer, mint ki nem intézi el? vagy mint aki olyant vesz meg, amivel nincs közel maximálisan megelégedve....?
asztalos témában jártas komámmal fúratok a kiságyra másik lyukakat, hisz a kiságy matraca a mi ágyunk matracával kell tökéletesen egy szintben legyen. na, szal ecce kell a matrac, aztán tom a lukat.
meg vettem 2 db. kék gumis lepedőt. hehe...legyen valami spéci fiús :wink: meg kapott fiús törölközőt is, a lányos az a legkisebb nővérének van meg míg kicsi, addig fürdőlepedőnek felel meg. ím:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40116386
na, most már a fiatalúr sem mondhatja, hogy nincs semmije.
ellenben nem cáfoltam rá az eddigi hetemre. megyünk szépen a főváros fele, mikor egyszer feltűnik, hogy ahogy nekem van beállítva az ülésem, nem szoktam látni a motorháztetőt, de most közbe-közbe bevillant. első adandó alkalommal le is húztam, meg akarom emelni a motorháztetőt (miután bentről a gombot meghúztam), s hát mielőtt felemelem, egy darab vas szépen beesik a motortér alá. hurrá. a motorháztető zárja szétment. maradtam a bíztonsági zárral, ami ugye nem zár teljesen. uhhó sebességnek lőttek, max 70-el tudtam menni. néztek is akik elmentek mellettem, hogy talán lovasszekér bakjára kellene ülnöm. vettem egy benzinkútnál valami elasztikus kötelet, hogy majd azzal megkötözöm. aha....nem volt amihez a tetőn hozzáerősítsem a kampót. no, de hazaértünk, szerencsémre szombaton nincs kamionos forgalom, így a szembejövő nagyjárgányok ellenszele sem bántott.
holnap remélem zárul ez a hét, szívem szerint átaludnám, no de Grétikémet haza kell hozni (megtanulta mondani a drágaságom, hogy "kis cica".

Ácica: örülök, hogy személyesen is megkerültél, azért jó volt, hogy ilyen aranyos Puszedli közvetített. Nekem a Martin jön most be, bár tudom nem igazán becézhető, de hát az sem nagyon amit mi választottunk.

Baldachin: eddig nem érdekelt, fölösleges porfogónak tartottam. Most csigázza a fantáziámat, de úgy vagyok vele mint a lányok....fiúnak nem bírom elképzelni. S apa tuti megkérdezné, hogy 4-ik gyereknél elment az eszem? Uhhó szépen megcsodálom a feltett képeket, s reménykedem, hogy majd a húgomnak talán veszek ilyensmit.

Mimmi: 6 óra strapa? S még csodálkozol, hogy itt-ott húzódik? Nekem asszem 2 óra után kéne a mentőket hívni. Nagyon a sejjhajom alá van nőve az autó, nem bírom a strapát. Vén szar meg monnyon le.

Cincibabus: táblázatban még egy oszlop megjelenítésének semmi akadálya. Lökjétek az adatokat. Úgy képzeltem el, hogy (a legutolsó példát kiragadva) Mniki-hez beírom Mimmit, Mimmihez pedig Mnikit. Így képzelted?

Csillag: felújításhoz kitartást. Sosem csinálja az ember jókor, uhhó nem tok hozzászólni a témához. Ellenben ha jól emléxem, padlófűtést említettél. Na, az egy áldás. Főleg kisgyerekes házban. Tapasztalat....tudod. Ha ezt ki tudjátok vitelezni (macera és plussz többe is kerül), érdemes a végére járni. Majd nem kell a gyereket félteni, ha épp elterül a földön, ha leveszi a cipőt a lábáról (jó, koszolódik a zaokni, de legalább nem fázik meg) stb.

Kúlturprogramosoknak jó kikapcsot. Mi is tervezzük, jön valami kabaré, csak akkor az anyámat kell lerángatni a csöpphöz.

Edinám ma pélyázott arra, hogy míg a klinikán leszek, ők a nagyszülőknél. Ki kellett ábrándítsam, lévén még suli akkor. Nem vette jó néven a választ.

Erika: igazat írt fennebb (asszem) Noémi: az igazi paramanci anyukák be sem merik vallani. Szal te ennél is klasszabb csaj vagy.

Zenélő forgó téma látom kilőve (szerelés szempontból).

Tabati: remélem jobban vagy.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert elég depis vagyok. Voltunk ügyeleten, de "csak" egy kis nátha, panadolt szedtem be, amitől jobban lettem, de még mindig nem az igazi. lázam továbbra sincs szerencsére. Viszont fáj mindenem... Mai napom borzaszó!! Teknősöm is lebetegedett, vittük állatorvoshoz, ottmaradt szegény, reméljük túléli, elég súlyos. Egyik napról a másikra jött... Holnap megyünk érte, ha még él... Párom is feszült volt egész nap, miattunk, teknős miatt... Most elküldtem szórakozni, de jobb lenne ha itt lenne, viszont nem leszek önző, kell neki a testmozgás, meg így legalább kimozogja a stresszt. Nekem is menni kellett volna melózni, de nem bírok, holnap meg mennék én is táncolni, de kúrálom magam. Megint egy magányos este lesz. :( Hétfőn meg kiíratom magam dokival, már nem érdekel senki és semmi. Előbb kellett volna, csak úgy gondoltam elhagyom magam, de elég hülye vagyok...

Bocsi, kicsit depis vagyok, megyek még lefekszem kicsit azzal is telik az idő...

Kép
Kép
tabati

Sziasztok Lányok!

Tabati, jobbulást Neked, pihenj sokat! Kis teknősöd remélem meggyógyul!

Kissmanó, Noémi küldtem priviben a homeós könyvek linkjeit! Ha valaki még szeretné, írjon és küldöm :)

Niki, a homeós bogyók szedése: van, amit a szülés előtt 3-4 héttel kell elkezdeni, van, amit pedig a fájások elindulásakor.

Ez a nap nekem sem valami nagy szám, biztos a melegfront, de valahogy kedvetlen vagyok és úgy érzem magam egész nap, mint akit fejbe vágtak :) Elmentem Tescoba, de még a vásárlás sem esett jól... Voltak aranyos babaruhák leértékelve. De ami a szórólapban van kombidressz, abból nem volt valami nagy választék. Azért hármat csak sikerült abból is venni :) És kaptam féláron egy nagyon vagány kapucnis pulcsit :)

Magdi
magdii

Sziasztok Kismamik!

Remélem nyugodtan telik a hétvégétek.
Tabati, te szegény, nyomjad a vitamint ezerrel, aztán pár nap és kihevered, meglásd!

Lányok, köszi a tippeket a tojcifestésről, már böngészem is a weblapokat - már alig várom a húsvéti szabit.

Kissmanó, látom a kalandok ma sem kímélnek, és kívánságodra, a hét egy órával rövidebb lesz, csak hogy hamarabb vége legyen!

Ácica, mintha rólam írtad volna, amit írtál :oops: főleg csak kérdezek, de másnak segíteni nem sokat...de mivel tényleg annyira rendes itt mindenki, hátha még ezt is elnézik nekünk 8)
például a babamasszázs engem nagyon megörvendeztetne, írok priviben egy e-mail címet.

Ma csináltam 1-2 jó üzletet, nagyon fel vagyok dobódva: vettem tavaszi kabátot, mell alatt rakott és azalatt bővülő, van még benne bőven hely és nem is ormótlan - csak 10 euró volt a Pimkie-ben, egyben fel is fedeztem, ez a márka elég olcsó, és sok pici méret van ilyen vékonykákra, mint én (voltam :oops: )
Meg egy jógakönyvet is vettem 4 euróért, ami a terhesség alatt és utána használható - sok-sok leírással, nem tűnik bonyolultnak, ma este nekivágok :lol: párom úgyis szabad estét kapott, ma hősiesen bebarangolt velem jópár üzletet, most mehet tekézni a barátokkal.

És felfedeztem, hogy itt luxemburgban van magyar bölcsi - családias, 10-12 gyerekkel, de sajnos most írtak vissza, hogy csak mésfél éves kortól veszik fel a gyerkőcöket :( szóval marad anyós meg a szomszéd néni feketén.
Egyébként anyósom tegnap hallotta egy kebelbarátnéjától, hogy nem muszáj még fél évig sem itthon maradnom gyeden, mert ugyanazt a járulékot két évre elosztva is megkaphatom, munka mellett :evil: mondtam, jó, majd utánanézek, de egyik fülemn be, a másikon ki, ezt már kitárgyaltuk itt is, és hasonlóan gondolkodom veletek: első a baba, aztán meglátjuk, hogy éri meg anyagilag.Szegénynek mára be is csípődött a dereka, pedig tényleg nem én kívántam neki...

Na, csábít a jógakönyv, mennem kell :P legyetek jók ill. jobban!
preta

Preta: :lol: :lol: :lol:
akkor holnap a gubanc fel kell kösse a gatyáját. Egy részét a 23 órának úgy is átalszom. :wink:

Amúgy nem tudom, hogy nálatok (L) van-e a pinduroknak Pekip. Nem tudom minek rövidítése (ha egyáltalán az), vagy hogyan is fordítják magyarra.
A lényeg, hogy aranyos kis foglalkozás babáknak, mehetnek anyukák, apukák. Korosztályonként vannak a csoportok, Stuttgartban, meg máshol is No-ban tuti van. Olyan aranyos dolgokat meséltek ezekről a foglalkozásokról, hogy szerintem érdemes utánaérdeklődj felétek is. Élveznétek, az tuti (nekem pl. tuti nem jutna eszembe üres fél litres műanyag palackba.....kisebb bébeknek meg nylon zacsekba, apróra vágott színes szívószálakat pakolni...jól elvannak ezzel egy darabig. olcsó és nekik jó játék)

Kép
kissmanó

http://pekip.de/pages/pekipE2AE-gruppen ... emburg.php

na, kinyomoztam. van felétek.
azt tudom, hogy eléggé vadászott foglalkozások a kismamik által, ezért időben fel kell iratkozni. szerintem érdeklődj utána (már ha felcsigáztam a fantáziád)

Kép
kissmanó

Hello Lányok!

Aranyosak vagytok, hogy ennyire kedvesen fogadtok (vissza) :) !
Próbálok lépést tartani. Most nem nehéz, mert dolgozok ma is, holnap is...

Cincibabus!
Sajnos már elfelejtettem, hogy melyik napon volt vagy lesz a szülinapod, de mostanában, igaz? :oops: Szóval utólag vagy előre is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Tabati!
Ne aggódj, biztos a betegség tett taccsra lelkileg. De ha kicsit jobban leszel, a depis hangulat is elmúlik. Végre itt a tavasz! Hátha egy kis napsütés feldob. :wink: Ma nálunk nagyon szép idő volt, fagyiztunk is munka előtt. Teknőcnek is jobbulást!

Sosi!
Te is jól eltűntél, mint én, de kezdünk éledni. :D Az én pocimra meg azt mondják, hogy "de kis aranyos"! Ami igazán kedves, de a "kis" szót igazán kihagyhatnák! :lol:
kolléganőm megjegyezte: de szép már a pocid! Kezdtem örülni, erre megkérdezi: hány hetes vagy? Mondom: 28. Erre ő: már??? Ahhoz képest elég kicsi... :o
Na mindegy, nem foglalkozok az ilyen beszólásokkal, lényeg, hogy a doki látta, korának megfelelő a picur, egészséges! Én pedig boldog vagyok.

Erika!
A babát én is szívesen tartanám magam mellett végig, amíg a kórházban vagyok. Olyan hirtelen kerülünk el egymástól, ha már első éjszaka elviszik... Na, majd meglátjuk, hogy alakul.

Heni, Amadea!
Jó szórakozást! Amadea! Remélem, nem lesz unalmas!!! Mit méztek? Mi ebben az évadban egyetlen jó darabot sem láttunk.
Vagy csak én vagyok finnyás! :lol:

Puszedli!
Balázst sajnos az uram leszavazta. :(

Kata!
Gyönyörű a baldachin meg az ágynemű, és a pocakod is! :D

Preta!
Kizárólag magamra értettem, amit írtam :D , de már engem is meglegyintett a változás szele! Próbálok lépést tartani, és reagálni is. :wink: Anyósoddal ne törődj, csak bólogass, aztán menj a saját fejed, szíved után. Én is kiakadok anyóstól, amikor ilyeneket mond, hogy ne álljak szóba idegenekkel, mert "SZEMMEL VERNEK" :shock: És ezt halál komolyan gondolja. Ja, és ne engedjem a fiának, hogy megsimogassa az arcom, mert foltos lesz a gyerek :shock: Nagyon GÁÁÁZ!

Privit eddig csak Amadeától kaptam könyvügyben!
Heni, Preta, Noémi!
Írjatok, és küldöm!

Puszi és pocaksimi mindenkinek!

Kép
ácica

Petra, nézd csak mit találtam a tojásfestésről :)

http://www.sulinet.hu/kemia/kozos/tojas/fest.htm

Nem próbáltam (a hagymahéjast kivéve), de remélem beválik :)

Magdi[/i]
magdii

Petra, nézd csak mit találtam a tojásfestésről :)

http://www.sulinet.hu/kemia/kozos/tojas/fest.htm

Nem próbáltam (a hagymahéjast kivéve), de remélem beválik :)

Magdi
magdii

Sziasztok!

Próbálok utánatok olvasni- nem egyszerű. :)
Csajok, szerintem most jutottam el odáig, hogy nem terhelhetem magam büntetlenül: tegnap jól meghajtottam magam, hogy végezzünk a takarítással (csempemosás, és mindenféle sikamika), de ennek az lett a böjtje, hogy nem aludtam egész éjjel a derékfájás miatt. De a jóga nagyon helyretett!!
Képzeljétek, jövőhéten találkozunk a szülésznővel! Már nagyon várom! És ő fogja megmutatni nekünk a szobákat is, nem kell külön elmenni a kórház nyílt napjára!

Magdi: még nem jelentkeztem vizsgára, mert csináltuk a térelválasztót és nem volt időm tanulni. :(
Szerintem vagy jövőhéten, vagy utána jelentkezem és attól számított két hét, mire eljutok.
Hú, tényleg már csak öt hétig dolgozol? Hamar elment az idő! ;)

Noémi: nagyon édes ez a zebrás ágynemű!! Nemtom miért, de mostanában rá vagyok kattanva a zebrára és a zsiráfra! :D
Irigyellek, hogy már összerakhatjátok a babacuccokat! Nálunk ez egy kicsit később lesz: le kell kenni lazúrral a térelválasztót + ki kell festeni a gyerekszobát, amiért nagyon mérges vagyok, de nem tudunk mit csinálni (össze lett egy csomó helyen maszatolva a fal, mikor a térelválasztót csinálták)…
Lehet hogy mégis meg kellett volna venned az ágyneműhöz a baldachint- jó lesz a következőnek (ha kislány). ;)

Heni: mikor mentek a Bajor kabaréra?

Tabati! Jobban vagy már?? Add meg priviben az msn- címed és dumálunk holnap!
Nekem azt mondta egy ismerősöm, hogyha nagyon figyelsz a csendre meg világosságra, akkor a gyerek csak nyugiban és sötétben fog tudni elaludni. De ha normálisan éled az életed (nem arra gondoltam, hogy kongázni kell este), akkor nem fog minden hülyeségre felébredni. Bár szúnyoghálót én is akarok az ablakra, mert ha én ennyire szenvedek a szúnyogcsípéstől, akkor a baba milyen rosszul fogja magát érezni… :?
Mizu a tekivel...?

Ékesanyu: én eddig nem is gondoltam arra, hogy leeshet a baldachin… Na, asszem felfogatjuk majd egy plusz csavarral! :D

Ácica: én Benedekre szavazok. :)
Szemmel vernek az idegenek?? :D Hát, ha jobban belegondolok, nekem is van egy nézésem, ha felhúznak, szóval lehet valami alapja! :lol:
De ezzel a folt- dologgal nem tudok mit kezdeni… :D
Ezek az öreglányok… Mi is ilyenek leszünk? :P

Ma van párommal az ötödik évfordulónk, és megleptem egy 4D- vel, kedden megyünk megsasolni a babát!!

Kép

Kata: csodaszép ez a baldachinos ágynemű, valami hasonlót néztem ki én is Adél babának. 

Kórház: én is le fogom adni a babát a megőrzőben, több barátnőm is ezt tanácsolta. Kell a pihenés, és hogy erőt gyűjtsek mire hazajövünk.
Nálunk nem lesz rokonlátogatás, és párom sem nagyon tud szabit kivenni, úgyhogy barátnőm anyukája fog eljönni hozzám egy héten kb. négyszer, pár órára. Csecsemőgondozóként dolgozott anno, nemrég ment nyugdíjba, úgyhogy nyugodtan rábízhatom magam és a babát is.
Értesítés: én Noéminek, Magdinak, Tabatinak jelzem (biztos ami biztos) majd, hogy megérkezett a bébi. 

Preta: megértelek, hogy nem akarod a kicsi babádat rábízni másra, így is elég nehéz lesz gondolom félévesen anyósra bízni: 
tökmag79

Tökmag: hogy került a vonalzód a hozzászólás "közepére"?

lányok, bocs, de én nem figyeltem eddig ezt a ki értesít kit , uhhó jobb ha azt is priviben átnyomjátok nekem. :oops: :oops:

Kép
kissmanó

Húú, de jó, hogy még visszajöttem, így online meccsnézés közepette...
Ácica, elfelejtettem a privit, de most megy! Előre is köszönjük, Rafaellel együtt!
Magdi, nagyon jó a link, neked is köszi, pont ilyet kerestem, egyszerű (és nagyszerű).
Kissmanó, soha nem hallottam még erről a foglalkozásról, nagyon örülök, hogy eszedbe jutott! Izgalmasan hangzik, mindenképp keresek valami ilyesmit a babócának!

Látod, Ácica, erről beszéltünk :) kérdezek valamit, mindig van, aki gyorsabban és több infóval rendelkezik és segít --- :D Nemhiába vagyunk már lassan babanet függők!

Jó éjt!
preta

Köszi az aggódásokat, nem akartam sajnáltatni magam tényleg :oops: , csak jól esett kiírni magamból. Lelkileg már jobban vagyok (apa nemsokára hazaér) Amúgy semmi javulás, most elkezdtem tüsszögni ezerrel (ez javulás, vagy romlás :shock: :lol: )

Tökmag!

Nekem nincs olyanom, hogy msn cím... :oops: :lol: De majd priviben leírom a telcsiszámom az értesítés végett és megadom az enyémet is. Majd Henivel is váltunk számot, ennyi elég lesz szerintem, úgyis később szülök, mint ti. Bár ki tudja... Szóval remélem... De majd jövök ide holnap este is. Olvasgattam mindenféle topicokat, meg szüléstörténeteket, blogokat, jólesett. Kicsit végre babás téma a mai babamentes (szegényre nem nagyon tudtam odafigyelni... :oops: ) nap után. :D

Ja! Tekinek felpuhult a páncélja. :( De nagyon. Hetente kétszer kap enni és az előző etetésnél még semmi nem volt. Most meg párom mondta, hogy felpuhult a széle. Délutánra már a haspáncélja is tiszta puha volt, amikor meg a dokinál kiszedtük úgy megijedtem, hogy szegényt majdnem visszadobtam, mert ahogy megfogtam a szélét nagyon visszahajlott az egész páncél... :cry: Doki úgy nyilatkozott, hogy kap szurit, aztán reggel menjünk érte, reméli túléli... :cry: Hát ha nem, akkor befejeztük a teknőstartást egy életre az biztos.

(tényleg mi lett a vonalzóddal? Hogy került ki az aláírásból? :lol: )

Kép
Kép
tabati

Kismanó: most néztem én is, tényleg középen van a vonalzó, fene tudja miért. :)

Tabati: mindenkinek belefér egy- egy érzékenyebb nap! És az a lényeg, hogy gyorsanhamar túl legyél a betegségen!
Elég rosszul hangzik ez a páncélpuhulás, de remélem nem lesz baj!
Nekünk is volt anno két tekink, és nem szeretnék többet... :(

Kép
tökmag79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?