Sziasztok!
Próbálok utánatok olvasni- nem egyszerű.
Csajok, szerintem most jutottam el odáig, hogy nem terhelhetem magam büntetlenül: tegnap jól meghajtottam magam, hogy végezzünk a takarítással (csempemosás, és mindenféle sikamika), de ennek az lett a böjtje, hogy nem aludtam egész éjjel a derékfájás miatt. De a jóga nagyon helyretett!!
Képzeljétek, jövőhéten találkozunk a szülésznővel! Már nagyon várom! És ő fogja megmutatni nekünk a szobákat is, nem kell külön elmenni a kórház nyílt napjára!
Magdi: még nem jelentkeztem vizsgára, mert csináltuk a térelválasztót és nem volt időm tanulni.
Szerintem vagy jövőhéten, vagy utána jelentkezem és attól számított két hét, mire eljutok.
Hú, tényleg már csak öt hétig dolgozol? Hamar elment az idő!
Noémi: nagyon édes ez a zebrás ágynemű!! Nemtom miért, de mostanában rá vagyok kattanva a zebrára és a zsiráfra!
Irigyellek, hogy már összerakhatjátok a babacuccokat! Nálunk ez egy kicsit később lesz: le kell kenni lazúrral a térelválasztót + ki kell festeni a gyerekszobát, amiért nagyon mérges vagyok, de nem tudunk mit csinálni (össze lett egy csomó helyen maszatolva a fal, mikor a térelválasztót csinálták)…
Lehet hogy mégis meg kellett volna venned az ágyneműhöz a baldachint- jó lesz a következőnek (ha kislány).
Heni: mikor mentek a Bajor kabaréra?
Tabati! Jobban vagy már?? Add meg priviben az msn- címed és dumálunk holnap!
Nekem azt mondta egy ismerősöm, hogyha nagyon figyelsz a csendre meg világosságra, akkor a gyerek csak nyugiban és sötétben fog tudni elaludni. De ha normálisan éled az életed (nem arra gondoltam, hogy kongázni kell este), akkor nem fog minden hülyeségre felébredni. Bár szúnyoghálót én is akarok az ablakra, mert ha én ennyire szenvedek a szúnyogcsípéstől, akkor a baba milyen rosszul fogja magát érezni…
Mizu a tekivel...?
Ékesanyu: én eddig nem is gondoltam arra, hogy leeshet a baldachin… Na, asszem felfogatjuk majd egy plusz csavarral!
Ácica: én Benedekre szavazok.
Szemmel vernek az idegenek??
Hát, ha jobban belegondolok, nekem is van egy nézésem, ha felhúznak, szóval lehet valami alapja!
De ezzel a folt- dologgal nem tudok mit kezdeni…
Ezek az öreglányok… Mi is ilyenek leszünk?
Ma van párommal az ötödik évfordulónk, és megleptem egy 4D- vel, kedden megyünk megsasolni a babát!!
Kata: csodaszép ez a baldachinos ágynemű, valami hasonlót néztem ki én is Adél babának.
Kórház: én is le fogom adni a babát a megőrzőben, több barátnőm is ezt tanácsolta. Kell a pihenés, és hogy erőt gyűjtsek mire hazajövünk.
Nálunk nem lesz rokonlátogatás, és párom sem nagyon tud szabit kivenni, úgyhogy barátnőm anyukája fog eljönni hozzám egy héten kb. négyszer, pár órára. Csecsemőgondozóként dolgozott anno, nemrég ment nyugdíjba, úgyhogy nyugodtan rábízhatom magam és a babát is.
Értesítés: én Noéminek, Magdinak, Tabatinak jelzem (biztos ami biztos) majd, hogy megérkezett a bébi.
Preta: megértelek, hogy nem akarod a kicsi babádat rábízni másra, így is elég nehéz lesz gondolom félévesen anyósra bízni: