Sziasztok!
Vagyunk ám mi is-csak tudjátok mi olyan kintibogarak vagyunk amikor csak tudunk ki a szabadba!
Utólag Boldog Szülinapot Szandinak-Szofinak!
Timi-Adrival minden ok???Jázmin eszik -alszik???
írok majd mailt....látom még mindíg éjszakai csaj vagy ,ééés egyre többet vagy napközben is!-hogy csinálod ezt???van vmi recept???
Steff!-jólvagytok? nálatok még tejci van? lassan Mirci is hathós lesz!!!Martin teljesen szobatiszta???-bocs a sok kérdésért-de hasonló cipőben járunk
csak kicsit mi lemaradva
Eni-jó a bicajos kép,képzeld mi is kipróbáltuk-éééés tényleg megy neki!-tudod mindíg azthiszem milyen pici még közben meg......
Mikey hathós lehetett mikor Kati hozott szívószálas üditőt,kérdezi tud így inni???-mondom persze késsel villával eszik
mit gondolsz még olyan kicsi-és tessék úgy szívta mintha mindíg így ivott volna
Jankád nagyon szépen fejlődik,ügyicsaj! és nagyon hasonlítanak-azthiszem egy apukájuk van
Bori-most mire gyúrsz???bikinibemutatóra vagy Boggertesóra??? utóbbira szavazok!!!
jön ha jönni akar!!!
a felkelős kép naggggyon komoly!!!!!!
Kérdezted húgom:Április elsején-nem vicc
megy petevezeték átfújásra-hurrrá-és az eredménytől függ mi lesz a köv lépés!elvileg minden oké velük!.nagyon várjuk már mit mond a doki!
Judy-írtad Duna-Ráckeve!-mi is nagy Dunárajárók vagyunk-hajó,fánk,banán meg sok jó minden úgyhogy egy találka nyáron a Dunán????
Veronikusz-még párszor készülődhetsz ilyen bulikra!!!!de te bírod...
jobbulást...négyeske???nemsoká 2010január akkor máááá mostanába????
Renáta-de nagy Iván!!!!!!!!és milyen nagynak fogod te is látni ha a kezedben lesz kicsilányod!!!!!-de miért is szeretnek ezek a gyerkőcök meztelenkedni????
ESe-végkiárusítás???akkor megálltatok???
Memme-merre vagy???jólvagytok????
Valentina:mi is csak szórakozunk a bilivel,sztem nálunk Mikey nem is fogja használni-apawc jobban bejön neki!-meg a nyr abban bízom!
Dumcsizik Viktor???
CBrigi-épp néztem csak én vagyok itt fiúsanyuka???-no meg persze te+Gyuzsó!
vegyespáros anyukák a nyerők itt???vagy a csajos???
amúgy nagyon édes Petya! dolgozol még?
Zsófesz-jobbulást-de ez már akkor a vége....
Orsi-te meg sütögetsz???olvasom Koli is szeret kint lenni-én megértem.....
de sokat mentek anyudhoz úgyhogy ez tök jóóóóó
Zsó-azta-és még mik lesznek!!!!!!kössed a gatyót!!!!!
Levi hogy viselte a nagyit????
Adri-verseny????
Dorka-megkérdezhetem-asszem te írtad,hogy vizisporttal foglalkozó üzletetek van???
BerkeLetykó képek
Berke tök laza,Letti tök csaj!
Most laza vagyok,Benedek alszik teraszon Mikey anyuéknál Miki dolgozik....
Mikey még mindíg nagyon ördög-egyre jobban
nagyon huzogatja a határokat deeee büszke vagyok magamra assze tökjól kezelem a helyzeteket mindennap valami újat adnak nekem és ez engem nagyon feltölt-estére lemerülök de jön a köv nap
képzeljétek olyan szépen beszél már Mikey,ragoz ,jelen múlt,
jövőidöben mondja a mondatokat hogy szinte el sem hiszem....
háromnapja anyuka-apuka megszólításban illet minket
Benedekem nagyon sokat mosolyog legtöbbet Mikeyre,sokat van fent napközben csak ilyenkor alszik egy nagyot de aztis kint
5800 tartunk