Új privát üzeneted érkezett!

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:39-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ha már így szóba került a hozzátápi....én annyira örülök, hogy eszik Levi. Ha azt amit mi, hát azt....persze amiket Judy írt, azokat én sem adom és csak szopi után, vagy két szopi között próbálkozunk, de a bébiételt utálja. Csak a gyümik mennem sinlaccal tízóraira és uzsira.

Banana, nem akarsz megpróbálni kis husidarabokat tépkedve a szájába adni? Levi azt imádja, pépesítve annyira nem rajong érte, de ha csirke, pulyka husit csinálok, abból mindig kap és meg sem áll 15-20 falatka alatt. Nagyon picit tépek, épp egy fél ujjbegynyit.
De ha van elég tejed....Levi a múlt hónapot 60 gr- hízással zárta, ami ugye az én szemszögemből közel 200 fogyás a betegsége miatt, de a dokink a havi mérlegeet nézi és az ennyi volt. Aztán egy hét alatt nyomott negyed kiló hízást.... :shock: :lol:

Kriszta, csak még egy dolog, nem követendő példának, csak azért, hogy a védőnők/dokik is gondolhatják ezerféleképp: az egyik ismerős anyukának 7 hósan már lisztes-olajos rántással ajánlotta az összes főzit. Azóta sincs semmi gondja a gyereknek, szereti.

Dóri, köszönjük a beszámolót, szuper lehet kétgyerekesnek lenni, minden nehézségével együtt!!!Puszi a lurkóknak.

Reni, Iván miket nem ehet?

Eni, május 11....+++++++++++++. Meglásd nem lesz semmi gond, az 5 cm, meg pár hónap múlva hidd el, olyan picinek fog tűnni. Levinél már alig látszik.

:)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

Köszönöm a hsz-eket, a drukkokat, a ránkgondolást. Azért olykor elmerengek azon, hogy mindezt nektek (és sok más embernek is) elég nehéz lehet emészteni, nem éltek benne stb. Szóval kívülállóként ezek a tények borzasztóak, de higgyétek el, én (mi) ezt nem így éljük meg. A legtöbbet teszitek azzal, hogy gondoltok ránk. Köszönöm.
Tigrincs, elég röviden tudok válaszolni. Férfiasan. Én meg nőiesen. Nem tudom megfogalmazni, és nem is szeretek erről beszélni, de nyilván a mostani helyzet (ami valljuk be, nem mostani, mert fél éve tart) mindannyiunkra hatással van, önkéntelenül is. Kényszeresen változnunk és változtatnunk kell, és persze ezt mindketten/mindhárman/mind a négyen másképp dolgozzuk fel. Nemcsak gondolati és érzelmi síkról beszélek én. De többet nem is akarok. Nehéz ez, összességében.

Dori, igen, nagyon okosan látod és éled meg a dolgokat. Igen, látni és tudni kell, hogy a kétgyerekes munka bizony kőkemény. Milyen lehet hárommal/néggyel?! Le a kalappal mindenki előtt. Mindennapi küzdelmek, szívfacsaró események, de azért pótolhatatlan mindaz, amit a képeken is látunk, ti. amikor látod rajtuk, hogy szeretik egymást. Benedek napi szinten kapja a mosolyokat Jankától (én nem). Benedek is büntet, nagyon sokszor. Korai történet ezzel kapcsolatban, hogy szülést követő napon, amikor együtt jött be Apjával (szintén az alapítványi szobába), én a folyosón vártam őket. Meglátott, kaptam egy mosolyt, de abban a pillanatban megtorpant, és megmarkolta apája kezét, és nem mozdult. Nem jött, pláne nem szaladt. Hát igen. Nem mondom, mit éreztem. Azóta is nagyon következetesen "megoszt" minket, elosztja a feladatokat. Pl csak az apja viheti fürdeni, de nekem kell kiszednem és felöltöztetnem... ilyenek. Bár imádja a hugát, azért azt is tudja, hogy ő az én gyenge pontom, ergó ha engem büntetni akar, akkor nekimegy kicsilánynak. Akkor kezd el üvöltözni és játékokat dobálni, amikor Janku nagy nehézségek árán lecsukja a szemét... sorolhatnám. De akkor is így kerek a világ. És minden minden, de minden nehézség ellenére én azon agyalok, mikor és hogy és hogyan legyen harmadik.
vbea

Zsó, az jutott eszembe, hátha nem is olyan sokára Levi és Janka egymásnak mutogatják majd szerzett harci sérüléseiket...
Tényleg nem lesz az az 5 centi olyan vészes, enyém legalább 12cm.
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:40-kor.
Vendég

Csajok!
Ma tejci csurgott a cicimből (elnézést a témáért, de igen meghökkentett :oops: ). Ez normális? ILYENKOR? 3 hónapja nem szoptatok, Bogi lassan 11 hós lesz.. Csináljak egy zebratesztet? Még nem adtunk neki zöldlámpát! :lol:

Veronikusz,
és nagyon gyakran megkapom ezt a nézést Bogitól.. Szinte mindig fel van háborodva valami miatt.. :lol: Akárcsa az anyja.. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Borsika
Én csinálnék a helyedben egy tesztet! :D Nálam is így kezdődött mindegyik másállapot. De lehet, hogy csak egy kis hormonális zavar. Kíváncsi vagyok, mi lesz az eredmény! :D :D :D

Dóri
Nagyon elérzékenyültem a szüléssztori olvasása közben. Nagyon szép! És igen, amit Tündérről írtál, mintha az én lányomról írtad volna. Marci születése után ő is egy darabig levegőnek nézett, apa volt a sláger. De a tesót nagyon szerette.
Szép gyermekeid vannak! :D :D :D

Eni
Örülök, hogy Janka így tűri a megpróbáltatásokat! Sok-sok pozitív energia és drukk áramlik felétek tőlünk is!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Renáta
Iván :lol: :lol: :lol: (nagyon csábos kispasi, már ha lehet ilyet mondani. olvadozok)

rólunk:
Pati a héten beteg volt, Matyi is kicsit taknyos tegnap óta. De remélem nem lesz különösebb probléma.
Holnap táncverseny. Pati már nagyon izgul miatta.

Tigrincs
Érdeklődve várom! :roll:

Szép napot mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Bori!
:lol: aranyos!!! :lol: rám meg azt mondják, hogy ölni tudok a szemeimmel. :lol:

Mi van itt lányok? mi ez a pangás? mindenki kint lófrál? jó nektek!!! :D de jó hogy már 18 fok van!!! :D reggel óta csak mosok! (meg takarítok, főzök, rámolok stb.) :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Dóri, jaj olyan jó volt olvasni a szülésed... megható. Jó olvasni azt is, h milyen 2 gyerekes anyának lenni, milyen nehézségek adódhatnak. Remélem Tünde nem hanyagol sokáig, biztos megbékél.

Bori, na csináltál tesztet? :)

Veronix, igen tök jó ez a meleg, K is élvezte kinn a szaladgálást.(itt vagyunk szüleimnél, kertesház...nem kell ecsetelnem az előnyöket :))

Zsó, ma voltam tescoban és tök jó zoknis mamuszokat láttam, elérhető áron. sajnos K lába már kinőtte a tescos méretet így nem tudtam neki venni.

most megyek sütit sütni, de most nem teszem fel a képet Heni kérésére. :lol: nehogy megint "mérges" legyen. :lol:
snooopy

Hát ezt a teszt dolgot csak viccnek szántam..de most jól rámijesztettetek.. :shock: holnap megcsinálom. addig legyen már egy nyugodt estém..

Férfiak: Elmendtem vásárolni, kiiírtam, hogy Boginak van párolt spenót, répa és a lábosában külön husi, csak össze kell turmixolni, ha majd felébred. De apjuk "nem találta meg" a husit, így Bogi banános spenótot ebédelt... :roll:
(mondjuk nem tiltakozott ellene..)
Vendég

Mindenkinek köszönjük a dícsérteket kicsi Ego nevében is :lol:

Bori
Hajrá teszt :wink: Én mondjuk első körben hormonális vmire gondoltam, de inkább pozitív teszt legyen :wink:

Zsó
Hát ehetne elvileg mindent, de én sokmindent nem adok. Elvből. Van néhány felvágott, amit adok, de főleg olyan, amiben nincs semmi "érdekes" összetevő, mint pl. ízfokozó, módosított keményítő és ezer "E". Vagyis úgy 1 hónapja néha kap ilyet is, mert jön az ovi. De tavaly nyáron kapott először egyáltalán felvágottat, szóval majdnem 2 évesen. Már elmúlt 2,5 éves, mikor megette első turórudiját és most is csak kb 2-3 hetente eszik. Ebéd után azért kap nasit, háztartási keksz, zabkeksz, teljesörlésű győri édes, néha mézespuszedli. Gyári joghurtok és pudingok szigorúan tiltólistán. A piacon, a házi tejesnél szoktam neki venni joghurtot. Csoki évente 2x. Mikulás, húsvét. Persze szoktunk venni néha aprósütit, amin van csoki, vagy egy-egy féle cukrászsütit. De azért inkább én sütök. Az 1/4 részt teljesörlésű lisztből van és csak nádcukrot teszek bele vagy szőlőcukrot. Margarin helyett vajat. Szóval amik általában előfordulnak a legtöbb gyerek kezében, ő olyat nem kap. Popcorn, chips...pláne. Néha napján ropit, de vagy 2 hónapja nem evett azt sem. Kölesgolyó, kukoricagolyó, buláta, ham-let. Ezek vannak helyette, de ezek sem napi rendszerességgel, de gyakrabban, mint szeretném :roll:
Hát "röviden" nagyjából ennyi....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Bori
Apa :lol: :lol: :lol: Zsolti azt mondta, szerinte finom lehet :shock: Hát lehet... Te attól vagy nyugodt, hogy nem tudod????? Én tuti azonnal rohannék venni egyet. Vagyis november végén elszaladtam vasárnap délután az ügyeletes gysztárba, csak lássam azt az eredményt. Meghaltam volna reggeleig :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni,
Jaja, csak Te vártad, hogy legyen, én meg... nyáron akartunk csak nekiállni.. Illetve apjuk már akarná, de én szerettem volna egy nyarat, amikor nem dolgozom, nem vagyok bálna és nem frissen szültem.. :roll: Na sebaj, majd ha becsap a menopauza :lol: Pedig ma voltam is gyógyszertárban, vettem az újabb adag pharmatex-et.. Mondta is ma a gyógyszertárosnő, hogy ugye tudom, hogy ez nem véd 100%-ban.. :roll: minek vettem mégegy dobozzal?? :roll:
Na majd holnap kiderül még semmi sem tuti..
Vendég

Csajok, ha a gyed-et 1 évre csökkentik, akkor job is ha mielőbb szülök :lol: :lol:
Vendég

És állandó farkaséhség gyötör... :roll:
Na, lelövöm magam egy időre..

Reni
Iván nagyon nagyon jóképű legényke!! :D :D
Vendég

Veronix!

Nagyon sok boldog szülinapot Szofinak!

Emse!

Küldtem ímélt! :wink:

Megyek visszaolvasok. :lol:
Aztán még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Boldog Szülinapot Szofinak!!!

Remélem, jól sikerül azért az ünneplés és jönnek vendégek. Gyógypuszik!!
Vendég

Micsoda izgalmakra jövök én!!!!!Bori, ne csigázz azért minket sokáig, hajrá teszt!

Eni, úgy legyen, mármint a bibimutogatás. Én meg azon agyalok sokx, ha rátok gondolok, hogy ez így sokkal szarabb, bár nekünk is 8 hét volt mire szóba álltak velünk a dokik, de a műtét szükségessége után már "csak" két nap. Nekem az a két nap is rémálom volt a köbön, szóval el tudom képzelni ez milyen lehet. Na, a lényeg, hogy le a kalappal!

Lilluska, de jó de jó, én még nem jutottam ki a kertbe munkálkodni....

Reni, képzeld, süllő vagyok, elfelejtettem mondani, hogy teljesen levett a lábamról a fiacskád. :wink:
Amiket felsoroltál, nem is olyan tarthatatlan, sztem jó. Chips, cola...na, ezeket nálunk sem lehet megtalálni. Kisebb betűvel, azért csoki az van, meg túrórudi..... :oops:

Veronikusz, készülsz a nagy napra?
Éljen, éljen Szofi lány! Jobban van már???

Na, rólunk, csak nem sikerült tegnap:
Ahogy megjöttek a vendégeink gofripartira, na mit csinált az én Levi fiam? Ki nem fogjátok találni.....a vendégeink által hozott gofrisütőt szépen laza mozdulattal a konyhapultról a fejére rántotta. Képzelhetitek. Pedig ott ülte mindenki a konyhában, én szaladtam ki egy párnáért a szomszéd szobába 2 mp-re. Szerencsére a kompban ült (Banana, lehet ez is életmentő... :oops: :) ) és ezért a kőre esett a szerkezet, kb. 2000 részre. Peti este ment ügyeletbe, de előtte még elment Ósanba venni új készüléket, nekem meg lila volt a fejem....dühös is voltam és persze jól be is tojtam, mi lett volna, ha....na, de nem is az én fijjam lenne, ha nem követi ezt el, nem?

Ma meg nem akart szopizni, mert érezte az ideget rajtam, csak most este 6kor. Mivel most hagytuk először egyedül nagyijánál, mi meg elmentünk az Operaház Fantomjára, délutáni előadás.
NA, jól esett végre kimozdulni, de a végére már a falat kapartam, kissé szétfeszültek a cicik. :oops:
Most meg végre újra együtt. Megyek is vissza.....

Szép hétvégét, de majd még próbálok jönni, csak holnap is családi összeröfi van.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Orsi, igen Tescós van, olyan édes szőrös és útálom....minden car beleragad és naponta mosom, mégis olyan retkesen néz ki, hogy már csak otthonra adom rá Levire, nehogy kinézzenek...de köszi.
Olyan vilikék bumszli cuki szőröst láttál, nem?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Borsika!

Hát engem is a fene enne holnap reggelig! :lol: :shock: Jól bírod nem mondom!!! :twisted: 8)
Az a pharmatex, az tul.képpen valamilyen fogigátló lenne? Nem vagyok otthon a dologban! :oops: :roll: Felvilágosítás részemre?
:roll:
Hát akkor cserébe én meg megsúgom Neked, hogy én is ismét "peteérett" lettem.... :evil: megjött!!! :evil:
Még jó, hogy nem irattam múltkor cerazettet...feleslegesen. :evil:
Most meg főhet a fejem, mert ugye rendes hormonos fogigátlót nem lehet szedni szoptatás alatt!! :evil: :cry: Hát így jártam.....
Bezzeg míg Adrit szopiztattam sehol sem volt Piroska!!! :roll: Csak utána jött meg.....most meg tessék!!! :? Hát nem örülök....mondhatom NAGYON NEM!!!! :evil: :evil: Mert ugye nálunk hármaskáról szó sem lehet!!!!! :?

Renáta-Kriszta!

Kössük össze Pankát-Ivánt-Adrit!!! :twisted: Ezek a kölykök (bocsesz! :oops: ) teljesen egyformán eszenek!!!
Sima tészta és sima-töltetlen palacsinta és sima rizs......akár naponta 5x is jöhetne!!! De mondjuk annyi kivétellel, hogy nekem a Lányom azért husis!!! :lol: Vagyis inkább fogalmazzunk úgy, hogy töpörtyű-szalonna-kolbász MINDEN MENNYISÉGBEN jöhet!!! :lol: 8) De komolyan!!!! Na persze kenyér nélkül!!! :shock: :roll: (de azért belediktálok olyankor legalább egy fél szelet kenyérbelet!)

Na megyek fürdetni, aztán majd még jövök! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Veronikusz
Boldog szülinapot Szofinak!
Kép
Bocsi, de a múltkori vonalzómagyarázatnál annyira a 30-a maradt meg, hogy ma nem is néztem meg a vonalzóidat. :cry:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Borsi!

Mármint nem úgy értem, hogy most rögtön bevállalnám hármaskát.... :lol: 8) mert azért szeretném rendesen "kiélvezni" Jázmint!!!! :lol: :wink:
Meg azt hiszem, hogy a "minimális korkülönbséget" (hónapokban mérve értem!) nem nekem találták ki!! :roll:

Na most már télleg léptem.... :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Adri![b]

Este írok!

Puszi![/b]

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!
Csak azért jöttem, hogy Szofinak boldogságos szülinapot kívánjak!

Na de ha már itt vagyok:
Pankánál mindig trükközni kellett evésileg és még itt volt anyós súlyosbító tényezőnek. Én úgy örültem, amikor rájöttem, hogy őszibarack-csirke az nagyon megy, erre anyós lefikázta. Meg ilyenek. És azóta is ezen megy a lovagolás. És csodák nincsenek, mert úgy nézem, Petyka sem lesz az a mindent megevős fajta. Pedig én azt gondoltam, még egy ilyen gyerek, mint Panka ugyanabban a családban nem létezik.
Renáta!Nálunk bejött a koktélparadicsom, néha lehet találni nem olyan horror árút is.

Kép
Kép
kriszta36

Bori
Naja, csak az 100%, ha nem szexelsz :lol: :wink: Nem tudom amúgy, hogy milyen a hatásfoka. Nekem azt mondta a dokim, hogy nagyon biztonságos, csak tényleg be kell tartani, amit a leírásban írnak...És a gysz 99,1%-os biztonságú. Mégis van, aki így is benyeli azt a bizonyos legyet :roll: Vagy spirállal... Erre csak azt szoktam mondani, hogy ennek valamiért úgy kellett lennie...
Ha több mint 2 éves munkaviszonyod van, akkor fog járni 2 évig is a GYED. Azok szívnának, akik alig melóztak (vegy nem hivatalosan) szülés előtt.

KAJA
Nálunk azért a túrós"pajinta" jobban bejön, mint az üres :wink: De tészta és rizs....Igen...natúrban doszt :roll:

Kriszta
Koktélpari nem jön be, mert túl leves :roll: Az enyémből is mindig a husosabb részt adom neki, mert csak az megy le....
Szóval nem finnyás a kölök :roll: :lol:

Szofinak Boldog Szülinapot!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Veronikusz! BOLDOG SZÜLINAPOT A KÖZÉPSŐ FÜRTÖSNEK!!! :D

Zsó, még SOHA nem láttam Az operaház fantomját. Van még így valaki? Majd egyszer talán, mert irtó kíváncsi vagyok rá, a zenéjét imádom blabla. Amit Levi művelt, az döbbenet. :shock: Azt a gatyát nagyon, de nagyon fel kell kötnöd, meglehetősen tökös srác lesz belőle, tuti... :roll:

Bori +++, ok?

Csütörtökre itt a hamisítatlan tavasz. Bárcsak.

Enyémek durmolnak, tűntem én is.

PUSZ
vbea

Szofi drága nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!
snooopy

Jól írta Bori, ez a terv:

http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/03 ... _csomagja/

Úgy tudjuk, a gyed csak a gyerek egy éves koráig járna a mostani kettő helyett, és már ott válthatja fel a gyes. (Míg a gyed az előző évi bruttó jövedelem, de legfeljebb a minimálbér kétszeresének 70 százaléka, így akár nagyjából százezer forint is lehet, a gyes fix összegű támogatás, mely nem éri el a 30 ezer forintot sem.)

Kép
Kép
kriszta36

Szofi!
Boldog-boldog születésnapot!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Adri!

Boldogságos névnapot Patrícia Johannának! :wink:

Beindítom a mosogatógépet és jövök, írom a privit! 8) :lol:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Adri!

Ment a privi! :wink:

Renáta!

Lehet, hogy előbb kellett volna mondanom Neked ezt a "játszóteres" témát......képzeld, a sarkon kb. 200 méterre tőlünk építik a játszóteret!!!! :lol: Azt mondták, hogy kb. 1 hónap múlva már kész is lesz!!! :wink: Kíváncsi leszek!!! 8)

Eni!

Köszönöm a választ Istvánra! :roll: Megértettem és megértem! :oops: Mindenki részéről.

Na menek aludni, mert ugyebár ma 1 órával kevesebbet alszunk és a Forma-1 évadnyitó futama (ausztrál) is nemsokára kezdődik!!! :lol: 8) :wink:
Hajrá vezetni tanuló Anyatársaim!!! :wink: 8) :lol:
Meg már vezető Anyatársaim!!! Lehet tanulni a fiúktól!!! :twisted: 8)

Na persze azért csak óvatosan!!!! :wink:

Pussz Mindenkinek!!! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szofinak nagyon nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!
Millió puszi!

Bori!
Nem illik sokáig váratni a kiváncsiskodókat ugye tudod :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Majd jövök....szép napot mindenkinek!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Eni
Legyen igazad TAVASZ ügyben!!!!! Már nagyon kész vagyok :roll:

GYED
Hááááááááát....nekem még idén le fog járni a TGYÁS, dec.29-től igényelhetem a GYED-et. Erre egy kicsit építettem is, mikor kitaláltam, hogy a szülés várható időpontjától vissza 28-ra igénylem majd a TGYÁS-t. Remélem, hogy ha még az idei törvének szerint állapítják meg, akkor azon nem változtatnak, csak a 2010-es megállapításoknál veszik figyelembe az új törvént...

Timi
Akkor majd megyünk mi játszóterezni :wink: NA persze csak akkor, ha addigra elmúlik, hogy közveszélyt jelentsek az utakon egyedül :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

szóval törvényt.. :roll: hihetetlen, hogy 2x is elírtam :x Nem csoda, hajnali 1/4 10 van

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!
Erre a gyed-változtatásra évek óta számítani lehet..., vagyis folyamatosan előjön. Sajnos. Nem vagyok túl népszerű viszont azzal az elképzeléssel itthon, hogy megoldódik a bölcsi-problémánk. Mert pénz ide, pénz oda (majd megoldjuk vhogy), én ugyan nem adom Jankut bölcsibe egy évesen. Őt biztosan nem.

Kubica most törte össze magát és Vettelt, hurrááá. Button nyer. Ő tetsz.
vbea

Hú de kíváncsi itt mindenki! :lol: Még lenyomok egy tornát aztán irány a park és közben patika, este jövök a hírrel. (de lehet, hogy nem bírom ki, akkor előbb. Már, ha egyáltalán van mit bejelenteni.. :roll: )

Reni
kezdem azt hinni, hogy az se 100% ha nem szexel az ember.. :roll: :lol: :lol: Mondtam apjuknak, ha most tényleg ott kukkol bennem egy újabb kislurkó, akkor gyorsan lenyomunk mégegy harmadikat is és utána elköttetem a vezetékeimet :roll: (de mivel ez igen durván hangzik, módosítunk a Heni által is javasolt, 100%-ban megbízható, "aszpirin a térdközé szorítva" megoldásra :lol: :lol: ezt még nem mondtam itthon, de nem számítok tapsviharra :roll: )
Vendég

Bori!
Hogy bírod? Én azt hittem már itt lesz lefényképezve a pozítiv teszt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lányok!
Tud valaki jó gyerekszemsebészt/gyerekszemorvost magánrendelőben valahol????
köszi!

Bori !
Lent vagy már a parkban??? :lol: :lol: :lol: :lol:
RR mára letudva :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, mára határozottan javulunk. Maja csütörtök reggel hányt utoljára (a köhögéstől), még mindig köhög meg taknyos, de már jobb. Léna is. Talán én is. Sóbarlang tökjó, voltunk eddig 2x, szerintem megyünk még hétfőn is. Eni, tökjó, hogy írtad ezt a krupp dolgot, azért ez megnyugtató...
De Maja sajnos fogyott, tudom, hogy a sok hányás miatt, de akkor is. Mindig péntekenként mérjük, 2 hete 7410 gr volt, múlt hét pénteken is pont annyi, most meg 7190... :( Majd csak visszaszedi...

Heni! Szandinak nagyon sok boldog szülinapot!
Veronikusz! Szofinak is!

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Memme! Köszi a hiányolást, de ha megnézed, a blogot sem írtam ám mostanában... :? :wink: De most egyedül vagyok itthon, úgyhogy megpróbálom pótolni a lemaradásaimat.

Dóri! Annyira szépen írtad le, ahogy Tünde fogadta Donátot, hogy én bizony megkönnyeztem! Előjött, amikor Léna jött be először Majához a kórházba...

Eni! Ügyesek lesztek májusban, és nagyon jó, hogy szimpi a doki!

Dorka! Anyós szemész, tud jó gyerekszemészt, de most nem jut eszembe a neve, Steffiék jártak nála, hátha ő tudja. De nemtom, hogy van-e magánja, alapból a szemklinikán van, az nem jó? Baj van?

Hozzátáplálás: most még mi is várunk egy kicsit, hogy teljesen rendbejöjjön Maja, meg, hogy elfelejtse, hogy miket tömködtünk most a szájába-orrába (antibiotikum, orrszívó), gyakorlatilag nem engedi, hogy az arcához érjünk, pláne nem a szájához...
De én is Renivel értek egyet, bár nálunk nincs semmiféle allergia. Léna nemrég óta ehet párizsit, nomrálisan kinéző sonkát kicsit régebb óta, csoki minimális, sőt, annyira sikerült ránevelnünk arra, hogy mit nem kaphat, hogy most már néha adnék neki, pl házi sütit, de azt sem kér... :shock: De nálunk a túrórudi nagy kedvenc... Ez az egy "bűnözés" van. :lol:

Még biztos akartam valamit, de már nem emlékszem...

Szép napot, ebben a ronda időben!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Dorka!
Mi tényleg voltunk Martinnál a tömő utcai szemklinikán, egy nagyon aranyos szemész néninél! Küldjem az elérhetőséget priviben?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó napot!

köszönjük a köszöntéseket!!! :D nagyon aranyosak vagytok!!! Átadtam őket Szofinak! :D

Mi már jobban vagyunk. Szofi utoljára szombat hajnalban volt lázas. Zsófi egyelőre ... kopp-kopp :lol: :lol: :lol:
Tegnap kicsit kipurcantam a készülődésben, de jó volt a buli. :lol:

Bori!
hol vagy te lány??? próbálsz magadhoz térni a meglepetéstől vagy csak nincs mit bejelenteni??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

vihar a biliben
:wink:
Vendég

Ez a fentebbi apjuk beszólása volt, mikor látta az egy csíkot.
Már lélekben felkészültem a karácsonyi szülésre, de azért megkönnyebbültem.
Ha összejön, pénteken Isztambulba megyünk, és ott azért könnyen benyalhatok valami fertőzést..
(de még várjuk apjuk útlevelét, mert oda még vízumot is kell intézni, és a drága persze legutóbb elhagyta, ami csak most derült ki, hogy lefoglaltuk a jegyeket és elkezdte keresni... :roll: megintcsak: FÉRFIAK.. :lol: vagy csak az enyém veszi ilyen "könnyedén" = hanyagul??? :oops: Mondjuk legalább nem indulás előtt félórával kezdte keresni, mint általában szokta :roll: )
Vendég

Bori
Akkor hurrá 1 csík :D Pedig mi szívesen drukkoltunk volna neked egy Karácsonyi Bénihez :lol: Persze a kibicnek semmi sem drága :wink:
Isztambul édes2? Vagy Bogi is megy tevegelni :lol:

Eni
Én egy egészséges gyereket sem adnék bölcsibe 1 évesen! De 2 évesen is csak délelőttre. Azért az meredek, hogy reggel 7-kor betolod az ajtón és délután 5-kor mész érte :roll: Persze a pénz nagy úr és ha nem megy, hogy anyuka otthon maradjon, akkor muszáj...Nekem a szívem szakadna egy ilyen helyzetben. Gondolom bárkinek, aki nem jószántából megy vissza dolgozni....
Persze megoldás lehetne a 4-6 órás munka, de az itthon nem jellemző :?
Viszont az a fura nekem, hogy most 20 helyre felvesznek 30 gyereket a bölcsibe. Ha bejön ez a fajta új törvény, akkor 40-et fognak? Így is alig lehet bejutni a bölcsikbe, mi lesz így???? "csókolojm, az 5 éves tervünkben szerepel 1-2 gyerek, beíratnám őket!"???? Vagy mi? Mert az fix, hogy új bölcsiket nem fognak nyitni....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Bori!

Akkor ezekután azt kívánom, hogy akkor jöjjön össze Kistesó, amikor akarjátok!!! :lol: :wink: 8)

Adri!

Ment privi! :wink:

[b]Renáta!

Este írok! :wink:

VkBrigi, Arwen?? Merre vagytok?

Na menek etetni! :wink:

Szép napot Mindenkinek![/b]

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Emse!

Még ruhák ímélen rendelve! Köszi! :wink:

Puszi!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Reni
na az a Béni :lol: jöhet még nyáron is (bár lehet, akkor is Julcsa lesz a neve (csak lány nevekkel készülünk :lol: )
Utazás pedig kettesben, én 2007 ősze óta nem voltam külföldön (nyaralni sem, Bogi nélkül :roll: ), így egy kis veszekedés után apjuk ajánlotta fel a dolgot! De biztos sajna csak akkor lesz, ha majd megérkeztünk :(

Tigrincs
köszönöm, én is így szeretném. :wink:

Veronikusz,
úgyis megbeszéltük a páros évben szülést, nem?? :lol: :lol:

AprooZsó,
csatlakozol? :wink:

Most pedig tolom a laktoherb teát és holnap újra elkezdem szoptatni Bogit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Drága szomszédasszonyom úgyis MINDIG megkérdezi, hogy szoptatok-e még (én meg kb tizedszerre mondom, hogy már nem.. Mit szólna, ha holnap azt mondanám, hogy "Igen, kis pihenő után megint!! " ?? :lol: )
Vendég

Bori!
:lol: de igen. :lol:
Út miatt meg irigy, irigy :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Vagyunk ám mi is-csak tudjátok mi olyan kintibogarak vagyunk amikor csak tudunk ki a szabadba! :lol:

Utólag Boldog Szülinapot Szandinak-Szofinak!

Timi-Adrival minden ok???Jázmin eszik -alszik??? :lol: :lol: írok majd mailt....látom még mindíg éjszakai csaj vagy ,ééés egyre többet vagy napközben is!-hogy csinálod ezt???van vmi recept???

Steff!-jólvagytok? nálatok még tejci van? lassan Mirci is hathós lesz!!!Martin teljesen szobatiszta???-bocs a sok kérdésért-de hasonló cipőben járunk :wink: csak kicsit mi lemaradva

Eni-jó a bicajos kép,képzeld mi is kipróbáltuk-éééés tényleg megy neki!-tudod mindíg azthiszem milyen pici még közben meg......
Mikey hathós lehetett mikor Kati hozott szívószálas üditőt,kérdezi tud így inni???-mondom persze késsel villával eszik :lol: mit gondolsz még olyan kicsi-és tessék úgy szívta mintha mindíg így ivott volna :lol:
Jankád nagyon szépen fejlődik,ügyicsaj! és nagyon hasonlítanak-azthiszem egy apukájuk van :lol: :lol: :lol:

Bori-most mire gyúrsz???bikinibemutatóra vagy Boggertesóra??? utóbbira szavazok!!! :lol: :lol: jön ha jönni akar!!! :wink: a felkelős kép naggggyon komoly!!!!!!
Kérdezted húgom:Április elsején-nem vicc :D megy petevezeték átfújásra-hurrrá-és az eredménytől függ mi lesz a köv lépés!elvileg minden oké velük!.nagyon várjuk már mit mond a doki!

Judy-írtad Duna-Ráckeve!-mi is nagy Dunárajárók vagyunk-hajó,fánk,banán meg sok jó minden úgyhogy egy találka nyáron a Dunán???? :lol: :lol:

Veronikusz-még párszor készülődhetsz ilyen bulikra!!!!de te bírod... :lol: :lol: jobbulást...négyeske???nemsoká 2010január akkor máááá mostanába???? :wink: :wink:

Renáta-de nagy Iván!!!!!!!!és milyen nagynak fogod te is látni ha a kezedben lesz kicsilányod!!!!!-de miért is szeretnek ezek a gyerkőcök meztelenkedni???? :lol:

ESe-végkiárusítás???akkor megálltatok???

Memme-merre vagy???jólvagytok????

Valentina:mi is csak szórakozunk a bilivel,sztem nálunk Mikey nem is fogja használni-apawc jobban bejön neki!-meg a nyr abban bízom!
Dumcsizik Viktor???

CBrigi-épp néztem csak én vagyok itt fiúsanyuka???-no meg persze te+Gyuzsó!
vegyespáros anyukák a nyerők itt???vagy a csajos???
amúgy nagyon édes Petya! dolgozol még?

Zsófesz-jobbulást-de ez már akkor a vége....

Orsi-te meg sütögetsz???olvasom Koli is szeret kint lenni-én megértem..... :lol: :lol:de sokat mentek anyudhoz úgyhogy ez tök jóóóóó

Zsó-azta-és még mik lesznek!!!!!!kössed a gatyót!!!!! :lol: Levi hogy viselte a nagyit????

Adri-verseny????

Dorka-megkérdezhetem-asszem te írtad,hogy vizisporttal foglalkozó üzletetek van???
BerkeLetykó képek :lol: :lol:Berke tök laza,Letti tök csaj! :wink:

Most laza vagyok,Benedek alszik teraszon Mikey anyuéknál Miki dolgozik....
Mikey még mindíg nagyon ördög-egyre jobban :wink: nagyon huzogatja a határokat deeee büszke vagyok magamra assze tökjól kezelem a helyzeteket mindennap valami újat adnak nekem és ez engem nagyon feltölt-estére lemerülök de jön a köv nap :lol: :lol:
képzeljétek olyan szépen beszél már Mikey,ragoz ,jelen múlt,
jövőidöben mondja a mondatokat hogy szinte el sem hiszem....
háromnapja anyuka-apuka megszólításban illet minket :lol: :lol: :lol:
Benedekem nagyon sokat mosolyog legtöbbet Mikeyre,sokat van fent napközben csak ilyenkor alszik egy nagyot de aztis kint :wink: 5800 tartunk :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Bori
Tényleg visszacuppantod Boggert???? Ha így van, kíváncsi vagyok mit fog szólni.....

Tenci
De jó néha téged is látni!!!! Aztaaaaa, nem mondod, hogy Mikey tényleg fél évesen már szívószállal nyomta???? Iván még most is csak rágja :roll: Ha nem jön, akkor meg megdönti, mint az üveget :?
Nálunk nem volt bili. Vagyis van, de csak biztonsági esetekre, amikor a wc foglalt, akkor ne kelljen felpattanni :wink: Párszor ráültettem, de mindig csak hajtotta a lábával, mint a motort :lol: Így maradt a wc. Végülis logikus, mert minket is csak wc ülve (előtte állva) látott, ugye mi nem bilizünk :lol:

Timi
Várom az esti regényt :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?