Linda!
Itt vagyok
. Kiváncsivá tettél ezzel az anyós sztorival, igy bekukkoltam hozzátok elolvasni
. Nem normális ez a nő
.
Másik story
. Nálunk ez nagyon rosszul sülne el. Ez az egyik legnagyobb parám, hogy kint rekedünk, vagy Gyurci kizár engem. Nekünk Gyurival összesen 1 kulcsunk van, és az mindig nálam van itthon. Van hogy ki kell lépnem pár pillanatra az ajtón, és rettegek hogy Gyurci kizár. Nem elég hogy én kint ülhetnék, ő mit csinálna bent???? Ráadásul még Gyuri se tudna beengedni.
Bringa: Milyet próbáltatok ki? Tudod hogy milyen fajta volt? Amit emlitettem az egy 12 "-os Hauser bicikli. Nagyon jó minőségű, viszik is mint a cukrot
. Igen, nálunk van szerviz is
, illetve ha majd kinövi a kölök, akkor beszámitjuk másik bringa árába
. A szerviz dolgot arra irtam, hogy a műanyag pár ezer forintos gagyikat azért nem tudja senki megcsinálni, mert ilyenekhez nem lehet alkatrészt kapni. Egyszer használatos kinai...
. De a nagyáruházakban vásárolt összes bringával az a probléma, hogy az árban még nincs benne a beállitás, összeszerelés, és ők ezt nem is csinálják meg. Ha használni is akarja az ember, akkor el kell vinnie szaküzletbe és külön fizetni a beállitásért. (nem keveset) Ezzel szemben a szaküzletben vásárolt bringánál nem számitanak fel beállitási költséget. Van hogy többe kerül az embernek igy a végére a "nagyáruházban" vásárolt "olcsó" bringa, mint ha szaküzletben vásárolta volna meg. Utóbbival kapcsolatban legalább biztos lehet benne, hogy minőségi vásárt csinált. (Pl.:az utóbbi 1-2 hétben több emberke panaszkodott az áruházi biciklikre, hogy otthon kicsomagolta a dobozból, és ketté volt törve!!!! a váz
!!!! No comment!!!! Sok ilyen nyalánkságot tudnék még mesélni
!!!!
Szóval rátok visszatérve, úgy gondolom, ha méretre jó neki a bicaj, márpedig tuti jó lesz ilyen méretekkel
, akkor vágjatok bele
. Direkt irtam le a tipusát is annak ami jó, és nektek való (Gyurcinak is ilyen lesz
), hogy ha máshol akarnátok megvenni, akkor is tudjátok mit keressetek
. Persze mi örülnénk ha nálunk vásárolnátok
. Mivel mi nagyon mobilisak vagyunk ha az üzletról van szó
, igy ha elmondod majd, hogy kb. milyen szinű legyen, hogy kell e rá valamilyen kiegészitő...stb.., akkor megbeszélhetünk egy helyet ami neketek is közelebbi mint az Örs, meg nekünk is jó, és elhozzuk nektek
.
A tekeréssel kapcsolatban: Nagyon hamar bele fog jönni, ez biztos
!!!
Szépek vagytok a képen
.
Pusz
Banyóci